Prodám klisničku - hnědobílá straka

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.8.2008 08:39
miska1

XXX.XXX.117.94

Ahoj všem!
prodávám klisničku, 2 roky, m:A1/1, otec:Paint horse,hnědobílá straka, 100%zdravá,hodná, navyklá na práci ze země, nevadí jí sedlo ani uzdečka, neobsednutá,Prodávám z nedostatku času.Cena 48 000 Kč,
více info na michaela.neumannova@centrum.cz nebo 606 107 877

16.8.2008 08:46
dominika

XXX.XXX.200.50

miska1 napsal(a):
Ahoj všem!
prodávám klisničku, 2 roky, m:A1/1, otec:Paint horse,hnědobílá straka, 100%zdravá,hodná, navyklá na práci ze země, nevadí jí sedlo ani uzdečka, neobsednutá,Prodávám z nedostatku času.Cena 48 000 Kč,
více info na michaela.neumannova@centrum.cz nebo 606 107 877

Dobrý den,napsala jsem vám email.

16.8.2008 10:14
dzinecek

XXX.XXX.136.181

dominika napsal(a):

Ahoj Míšo, tak jak se máš? Koukám že prdáváš kobču. A co Bůba? Psala jsem ti email, ale neodepsala si. Džinem už jsme přešli na westren a myslím si že máme ten nejlepší vztah co jsme kdy měli.. je to zlatíčko.

16.8.2008 11:29
miska1

XXX.XXX.117.94

dzinecek napsal(a):
Ahoj Míšo, tak jak se máš? Koukám že prdáváš kobču. A co Bůba? Psala jsem ti email, ale neodepsala si. Džinem už jsme přešli na westren a myslím si že máme ten nejlepší vztah co jsme kdy měli.. je to zlatíčko.

Ahoj Míšo, já vím, četla jsem, ale narodilo se mi miminko, tak mám děsně málo času a na netu jsem teď jen kvůli prodeji Crazynky, jo sluší vám to a fandím ti. Je super že si rozumíte, vím že před časem jsi ho měla taky k prodeji, je to tak rok. Ale asi to přešlo. Bůba je zlatej, sice se fláká ale i když jedu ven jednou za uherák, tak nezlobí. Pošli nějaký fotky, pokusím se ti odpovědět. Pa Míša a pozdravuj mamku.posílám fotku našich koníků

16.8.2008 11:30
miska1

XXX.XXX.117.94

miska1 napsal(a):
Ahoj Míšo, já vím, četla jsem, ale narodilo se mi miminko, tak mám děsně málo času a na netu jsem teď jen kvůli prodeji Crazynky, jo sluší vám to a fandím ti. Je super že si rozumíte, vím že před časem jsi ho měla taky k prodeji, je to tak rok. Ale asi to přešlo. Bůba je zlatej, sice se fláká ale i když jedu ven jednou za uherák, tak nezlobí. Pošli nějaký fotky, pokusím se ti odpovědět. Pa Míša a pozdravuj mamku.posílám fotku našich koníků

a další

16.8.2008 11:40
miska1

XXX.XXX.117.94

dominika napsal(a):

Zdá se že jsem Váš email nedostala :-)

16.8.2008 11:47
dzinecek

XXX.XXX.136.181

miska1 napsal(a):
Zdá se že jsem Váš email nedostala :-)

Ty mš mímo? .. ježišky to je tak dávno co jsme u tebe byli? tý voďo.. a copak to je holčička nebo chlapeček¨?

No jo Bůba je charakter. Je to takový velký mimí.. a to džinda teď taky.
Měli jsme úraz s nohou, ale vše se celkem vyléčilo, akorát ji bude mít pořád takovou nateklou asi na vždy, ale je to zlatí a všechno vytrpěl s největšim úsilim. Já jsem na to měla ještě zlomenou a sešroubovanou nohu, když jsem z něho spadla, ale všechno jsme to nějak tak přežili. naštěstí.!!

Jinak když byli tři tak to byla pohodička co.. kuknout ven a vidět takový stádečko popásat se v ohradě!!

Tak já pošlu njaké fotky.. a pošli fotečku míma jestli máš a jak se jmenuje?

Brácha s džinysem při návštěvě u nás doma..

16.8.2008 11:56
miska1

XXX.XXX.117.94

dzinecek napsal(a):
Ty mš mímo? .. ježišky to je tak dávno co jsme u tebe byli? tý voďo.. a copak to je holčička nebo chlapeček¨?

No jo Bůba je charakter. Je to takový velký mimí.. a to džinda teď taky.
Měli jsme úraz s nohou, ale vše se celkem vyléčilo, akorát ji bude mít pořád takovou nateklou asi na vždy, ale je to zlatí a všechno vytrpěl s největšim úsilim. Já jsem na to měla ještě zlomenou a sešroubovanou nohu, když jsem z něho spadla, ale všechno jsme to nějak tak přežili. naštěstí.!!

Jinak když byli tři tak to byla pohodička co.. kuknout ven a vidět takový stádečko popásat se v ohradě!!

Tak já pošlu njaké fotky.. a pošli fotečku míma jestli máš a jak se jmenuje?

Brácha s džinysem při návštěvě u nás doma..

Andulka - holčička nyní je půlroční. Je to moje sluníčko :-)

16.8.2008 12:34
marketka

XXX.XXX.179.23

miska1 napsal(a):
Andulka - holčička nyní je půlroční. Je to moje sluníčko :-)

Ahoj Míšo, taky jsme si kdysi psaly. Sháněla jsem vlek na poníka. Měla jsi tehdá k prodeji větší, než jsem sháněla.
Já si říkala, že jsi měla termín někdy v lednu či únoru a najednou kuk, vidím už pl roční holčinu. Andulka je moc hezká.
Také jsem koukala, že prodáváš tu 2-letou kobču a nemůžeš jí prodat.
Nyní jsem také prodávala s těžkým srdcem koníka a prodala jsem ho skoro za
2 měsíce. Byly to nervy, ale snad se bude mít dobře.
Držím palce, atˇ kobylka najde hodného majitele. Myslím, že ta cena je v pohodě.

16.8.2008 12:47
dominika

XXX.XXX.200.50

marketka napsal(a):
Ahoj Míšo, taky jsme si kdysi psaly. Sháněla jsem vlek na poníka. Měla jsi tehdá k prodeji větší, než jsem sháněla.
Já si říkala, že jsi měla termín někdy v lednu či únoru a najednou kuk, vidím už pl roční holčinu. Andulka je moc hezká.
Také jsem koukala, že prodáváš tu 2-letou kobču a nemůžeš jí prodat.
Nyní jsem také prodávala s těžkým srdcem koníka a prodala jsem ho skoro za
2 měsíce. Byly to nervy, ale snad se bude mít dobře.
Držím palce, atˇ kobylka najde hodného majitele. Myslím, že ta cena je v pohodě.

a sakra tak já se pokusím ještě jednou teda

16.8.2008 12:50
dominika

XXX.XXX.200.50

dominika napsal(a):
a sakra tak já se pokusím ještě jednou teda

Tak snad sem to nezkazila ještě jednou,posláno

17.8.2008 18:58
dzinecek

XXX.XXX.136.181

dominika napsal(a):
Tak snad sem to nezkazila ještě jednou,posláno

Téda Míšo.. je krásná.. asi bude po mamině co?

Jsem ráda že máš aspoň Bůbu.. on byl takovej miláček. Bylo vidět jak se těší z tvé přítomnosti. Taky bych chtěla mít Džina doma, ale je to trochu těší. Dost často jezdíme na dovolené, ale tak to by se nějak dalo vyřešit, horší je že nám nechtějí prodat pozemky, ale zase je pravda že by tu byl džin sám. Nemáme ještě takový vztah, že by semnou byl rád pořád a ještě k tomu půjdu příští rok na školu, tak si aspoň může užívat stájových kamarádů.

JInak Markét četla jsem to jak si prodávala toho koníka. Doufám, že je mu dobře a dokážu si představit jaké to bylo. Taky už jsem jednou skoro měla Džina prodaného, naštěstí jsem si to rozmyslela. Držím palečky a pevné nervy.

Džinouš v zimě už v nové stáji v Lipovce.

17.8.2008 20:16
marketka

XXX.XXX.179.23

dzinecek napsal(a):
Téda Míšo.. je krásná.. asi bude po mamině co?

Jsem ráda že máš aspoň Bůbu.. on byl takovej miláček. Bylo vidět jak se těší z tvé přítomnosti. Taky bych chtěla mít Džina doma, ale je to trochu těší. Dost často jezdíme na dovolené, ale tak to by se nějak dalo vyřešit, horší je že nám nechtějí prodat pozemky, ale zase je pravda že by tu byl džin sám. Nemáme ještě takový vztah, že by semnou byl rád pořád a ještě k tomu půjdu příští rok na školu, tak si aspoň může užívat stájových kamarádů.

JInak Markét četla jsem to jak si prodávala toho koníka. Doufám, že je mu dobře a dokážu si představit jaké to bylo. Taky už jsem jednou skoro měla Džina prodaného, naštěstí jsem si to rozmyslela. Držím palečky a pevné nervy.

Džinouš v zimě už v nové stáji v Lipovce.

Ahoj Míšo,
nebylo lehké ho prodat. Vyčítala jsem si, že jsem pro něj neudělala tolik, co potřeboval, ale mluvila jsem o tom s klukem, co k nám chodí jezdit a říkal, že si cení toho, že jsme to nevzdali už v počátcích. Ten koník nám dal školu jak hrom a naučil nás moc moc. A snad my i jeho něco naučili. No, snad se bude mít dobře.

18.8.2008 08:58
dominika

XXX.XXX.200.50

marketka napsal(a):
Ahoj Míšo,
nebylo lehké ho prodat. Vyčítala jsem si, že jsem pro něj neudělala tolik, co potřeboval, ale mluvila jsem o tom s klukem, co k nám chodí jezdit a říkal, že si cení toho, že jsme to nevzdali už v počátcích. Ten koník nám dal školu jak hrom a naučil nás moc moc. A snad my i jeho něco naučili. No, snad se bude mít dobře.

Tak sem psala email i volala a nic...na email žádná odpověď a telefon buď vypnutý nebo mi to nikdo nebere.

18.8.2008 09:02
cowgirl

XXX.XXX.64.78

dominika napsal(a):
Tak sem psala email i volala a nic...na email žádná odpověď a telefon buď vypnutý nebo mi to nikdo nebere.

Ahoj, Miška nemá doma internet, jen občas se na něj dostane na návštěvě. Bydlí na samotě, kde je velmi mizerný signál, chce to zkoušet častěji nebo napsat sms a ona zavolá zpět. Kdybys chtěla více info nebo poslat fotky, písni mi na jdoleckova@seznam.cz - jsem na netu pořád. Jana

Přidejte reakci

Přidat smajlík