Máte fotečky potomků po Corsár? Nebo jeho konkrétně? Nebo nevíte o něm nějaké aktualitky?
Přikládám fotku své kobče po Corsarovi
e84
napsal(a):
Máte fotečky potomků po Corsár? Nebo jeho konkrétně? Nebo nevíte o něm nějaké aktualitky?
Přikládám fotku své kobče po Corsarovi
ještě...
e84
napsal(a):
Taky krásná.Jaká je v boxe? Moje je ostřejší ale nevím jaký byl tata.Jinak je jaká taky dámský koník?
V boxe s ní není problém, jen je trochu citlivější na mouchy...není typická muchařka ale hodně jí serou, ošívá se. Jinak na ježdění je celkem dobrá, tak dělá se s ní krátce ale je velice vnímavá a jak se jí něco pořádně vysvětlí tak si to pamatuje...
Musí se s ní opatrně, žádné nátlaky...
Zatím nám trochu leze po předku ale to se srovná. Její ségra byla to samé
haisovad
napsal(a):
V boxe s ní není problém, jen je trochu citlivější na mouchy...není typická muchařka ale hodně jí serou, ošívá se. Jinak na ježdění je celkem dobrá, tak dělá se s ní krátce ale je velice vnímavá a jak se jí něco pořádně vysvětlí tak si to pamatuje...
Musí se s ní opatrně, žádné nátlaky...
Zatím nám trochu leze po předku ale to se srovná. Její ségra byla to samé
Měla jsem taky ten problém taky mi chodila po předku ale myslím že už je fajn , ale ona je 6 letá.Taky dost chápavá.A taky nesmí být nátlak jinak je nervák.
Kde je focena ta fotka kde se vystavuje?
e84
napsal(a):
Měla jsem taky ten problém taky mi chodila po předku ale myslím že už je fajn , ale ona je 6 letá.Taky dost chápavá.A taky nesmí být nátlak jinak je nervák.
Kde je focena ta fotka kde se vystavuje?
V Písku,
byly jsme teďka v pátek na finále přehlídky 3-letých klisen ČT v Písku...tak jsem jí cvakla na nádvoří...
Jo a její matka je po 525 Taarlo Kubišta...za nedlouho půjde výkonnostky...
e84
napsal(a):
moje je z matky po Dietward 4.
No letos jsme začli ty drezury Z a kámoška s ní skáče zatím taky jezdí Z, Zl no tak uvidíme letos pojede už jen do hrabové a ještě jedny drezury asi.Nějak to nehrotíme.
Dietwarďačku 4 také doma jednu máme...má vychozené dost vysoké vozatajství...
jak se jmenuje mamina?
e84
napsal(a):
Ty máš tu agru, že? Ona je i na prodej ne?
Nene, máme doma Gitku...letos jí je 18 let...zasloužilá mamina...