Ahoj kámoška má A1/1 s artrozou kloubu, je hodně temperamentní i trochu lekavý špatně reaguje na pobídky, má trochu problémy s psychikou jinak je velký mazel ,poradíte jaký trénink by byl pro něj dobrý, aby se sklidnil a nezatížila se jeho noha?? začínám ho jezdit - mám svůj plán jak na něj , ale chtěla bych vědět i vaše názory . Díky za odpovědi:-)
barus
napsal(a):
Ahoj kámoška má A1/1 s artrozou kloubu, je hodně temperamentní i trochu lekavý špatně reaguje na pobídky, má trochu problémy s psychikou jinak je velký mazel ,poradíte jaký trénink by byl pro něj dobrý, aby se sklidnil a nezatížila se jeho noha?? začínám ho jezdit - mám svůj plán jak na něj , ale chtěla bych vědět i vaše názory . Díky za odpovědi:-)
Nepíšeš, jak je na tom ten koník pohybově, jestli má nějaká omezení, kulhá - kdy, jak moc atd.
olga visnakova

XXX.XXX.79.90
barus
napsal(a):
nesmí jen skákat no velké překážky , ale neskáše se na něm vůbec
Vždyt si barus odpovídáš sama-čemu říkáš velké překážky?
buggyna

XXX.XXX.81.124
barus
napsal(a):
od jara vyhodit koně na pastvinu/ výběh a tam ať je co nejvíc to jde.Teď už je na "vyhození"koně ven pozdě. Psychicky mu to pomůže o 100%,nejmíň. A krom psychiky to prospěje i té artroze. S koníkem z dostihů musíš začít jako z remontou,takže hezky znova od začátku a pomalu.