Tož, tak to tu rozjasníme fotkami, ne?
Mizím, mimo HK, tak to tu přehánějte a předvádějte, ať je na co koukat A všem samozřejmě příjemný a úspěšný den
Merlinovo sestřička- "sheila"...
molly
napsal(a):
Mizím, mimo HK, tak to tu přehánějte a předvádějte, ať je na co koukat A všem samozřejmě příjemný a úspěšný den
její spolubydlící
molly
napsal(a):
A "Roy" našel brášku " Tassa"...
molly
napsal(a):
Nový kamarád ze cvičení
lanika
napsal(a):
Hezké ránko, babky. Zuzi, to štěndo bráška vypadá jako Roy...Nejsou oni "bráchové" ?
A já mám pro vás překvápko. Pche
Tak jo, hádejte, kdo to je??????
klawdie
napsal(a):
Poznávám je to streliška!!!!!hehe
Nepoznávám, že by teda Káťa??I když přijde mi jako Janča v tmavejch vlasech...
Mám nějaké los fotos z pardubic, chcete sem něco hodit?
rocky
napsal(a):
Já chci ty moje fota z HC, hod je na roudničský stránky...a přidám nějaký povídání, juuua potřebuju ty\ fota Centáka pro Zuzku, tak je tam dej tež....
rocky
napsal(a):
Tak ze startu to tady uhádnout.......Jj, je to Kaťuša
A co holky v Pardubicích? Atmosféra musela být boží, co? Dany dojela???
lanika
napsal(a):
Tak ze startu to tady uhádnout.......Jj, je to Kaťuša
A co holky v Pardubicích? Atmosféra musela být boží, co? Dany dojela???
Dobré jitro,
ty jo Káťa byla u tebe? Tp byla nějaká hurá akce? Mno je to nezvyk Káťu vidět na velkém oři...
Fotky ze sobotního betonování...takhle to vypadalo ráno
haisovad
napsal(a):
Dobré jitro,
ty jo Káťa byla u tebe? Tp byla nějaká hurá akce? Mno je to nezvyk Káťu vidět na velkém oři...
Fotky ze sobotního betonování...takhle to vypadalo ráno
Takhle to vypadalo v jednu odpoledne... Táta je moc šikovnej...
strelish
napsal(a):
Bylo to děsný Jsem si připadala jak na velbloudovi
Takhle v půl třetí...
haisovad
napsal(a):
Takhle v půl třetí...
Tomáš to sledoval s uznáním v očích...
haisovad
napsal(a):
Tomáš to sledoval s uznáním v očích...
a to už je kolem¨čpůl čvrté...hotovóóóóóóVšimněte si trubky vsazené do betonu...po vyndání ze zaschlého betonu vznikl odtokový žlábek se spádem...chlapy jsou hlavy
haisovad
napsal(a):
a to už je kolem¨čpůl čvrté...hotovóóóóóóVšimněte si trubky vsazené do betonu...po vyndání ze zaschlého betonu vznikl odtokový žlábek se spádem...chlapy jsou hlavy
Kochám se a inspiruji Danny, to je fakt chytrej nápad
ségra až budu mít chvilku hned to na rajče nahážu, je tam mrtě rozmazanejch tak to chci nejdřív promazat!!Pak dám echo jak to bude A z V.P toho mám taky dost:)
Hubert
rocky
napsal(a):
ségra až budu mít chvilku hned to na rajče nahážu, je tam mrtě rozmazanejch tak to chci nejdřív promazat!!Pak dám echo jak to bude A z V.P toho mám taky dost:)
Hubert
Mno celé ta kratší stěna je ve spádu na těch pěti metrech 8 cm, snad si koník nerozbyje čuchometr... Uprostřed je zabetonovaný barel do kterého to bude téct a pak rourou ven do maxi sudu zakopaného v zemi...teda můj strejda si myslí, že kůň je prase...
proto ty inštrumenty s odpadama. Každopádně proč to neudělat, že...
takhle to vypadalo před třama týdnama...
rocky
napsal(a):
Hubert
Tak nějak, hurá akce, Káťa jela pro sudy a ví, že bych ji to neodpustila aby si nezajela nějakých 15 km a nepřijela za mnou
Dany, čumím jak puk, jak jste to tak rychle stihli???? Šikula
lanika
napsal(a):
Tak nějak, hurá akce, Káťa jela pro sudy a ví, že bych ji to neodpustila aby si nezajela nějakých 15 km a nepřijela za mnou
Nikdo neumí sedět na pondovi tak jak Kačka, tak jak bycvh ji nemohla poznat...segra už se těšším na fota, holky budete čumět jak krásné podzimní fota se mi povedlo s jedním šampionem z militár vypuštěným v ohradě v doprovodu psů, podzim domaloval svoje a já si to s fotym užiola, na licencíh nebylo co moc fotit, trageedie s bídou a samozřejmě že většina udělala, bylo tam jen pár jedninců kteří si jí zasloužili! ale jako vždy jí dostali i ti co si jí nezaslouží...
hej Káti věřím že Honzajz pro tebe musí být mega obrovský...a je fakt zvláštní tě vidět na velkém oři...
lanika
napsal(a):
Hážu malou ochutnávku z pardubic!!
První fotka musí patřit komu jinému než Klipovi..doufám že mu je na těch nebeskejch pastvinách dobře...
byl to krásnej kůň
rocky
napsal(a):
Hážu malou ochutnávku z pardubic!!
První fotka musí patřit komu jinému než Klipovi..doufám že mu je na těch nebeskejch pastvinách dobře...
byl to krásnej kůň
Běh celebrit pobavil Vítěz Ivan trojan
běžel jak o život
rocky
napsal(a):
Běh celebrit pobavil Vítěz Ivan trojan
běžel jak o život
Padok
klawdie
napsal(a):
Nikdo neumí sedět na pondovi tak jak Kačka, tak jak bycvh ji nemohla poznat...segra už se těšším na fota, holky budete čumět jak krásné podzimní fota se mi povedlo s jedním šampionem z militár vypuštěným v ohradě v doprovodu psů, podzim domaloval svoje a já si to s fotym užiola, na licencíh nebylo co moc fotit, trageedie s bídou a samozřejmě že většina udělala, bylo tam jen pár jedninců kteří si jí zasloužili! ale jako vždy jí dostali i ti co si jí nezaslouží...
hej Káti věřím že Honzajz pro tebe musí být mega obrovský...a je fakt zvláštní tě vidět na velkém oři...
No ti větší.... jak se to ovládá??
molly
napsal(a):
A přehlídka koní:
Decent Fellow- s mladým Váňou
rocky
napsal(a):
A přehlídka koní:
Decent Fellow- s mladým Váňou
2. Kasjer- Myška
rocky
napsal(a):
9. Hirsch- D. Andrés
moje favoritka!!
10. Sixteen- Bartoš
rocky
napsal(a):
moje favoritka!!
10. Sixteen- Bartoš
A můj druhý favorit
14. Juventus- Váňa
rocky
napsal(a):
A můj druhý favorit
14. Juventus- Váňa
15. Amant..škoda že to vítězství nevyšlo, Albertovec by si to zasloužil v ten smutný den pro Klipa..
rocky
napsal(a):
15. Amant..škoda že to vítězství nevyšlo, Albertovec by si to zasloužil v ten smutný den pro Klipa..
všechny představovat nebudu
tady omrknutí prvního skoku
rocky
napsal(a):
všechny představovat nebudu
tady omrknutí prvního skoku
Taxis...já měla zavřený oči
rocky
napsal(a):
Všimli jste si jak sixteen je podobná Grace... jsme vám to tajili ale Grace je převečená sixteen je u nás v utajení
Bylo to bylbý ale pravidla jsou pravidla a díky tomu mé sázky vyšly! segra kde mám tu mega výhru!!!jo a musíme k tomu Vachutákovi....
molly
napsal(a):
Tady mě máte teda i na skoro velkém koni.
klawdie
napsal(a):
Všimli jste si jak sixteen je podobná Grace... jsme vám to tajili ale Grace je převečená sixteen je u nás v utajení
Bylo to bylbý ale pravidla jsou pravidla a díky tomu mé sázky vyšly! segra kde mám tu mega výhru!!!jo a musíme k tomu Vachutákovi....
Sixteen měla všechny na háku, přišla, utíkala a vyhrála!!
strelish
napsal(a):
Tady mě máte teda i na skoro velkém koni.
To byl nácvik řízení a teď už teda vážně
haisovad
napsal(a):
Klárko, fotky jsou uxusní...sedím tam pěkně...
Hele jsem byla vyplácnutá z toho, že má Juventus bílé odznaky na břiše...to je u plňase celkem raritka...A mě se to samo líbí, ryzák, odznaky a ještě to břicho...no páni
Klárko? nemělo to být Káto, jsem zmatená, taky jsme na Juventuse čumákovala, je vážně fešnej!
haisovad
napsal(a):
Klárko, fotky jsou uxusní...sedím tam pěkně...
Hele jsem byla vyplácnutá z toho, že má Juventus bílé odznaky na břiše...to je u plňase celkem raritka...A mě se to samo líbí, ryzák, odznaky a ještě to břicho...no páni
Jojo má brutus flíčky
Jinak zbytek fotek z V.P jsou na www.bila.rajce.net
rocky
napsal(a):
Jojo má brutus flíčky
Jinak zbytek fotek z V.P jsou na www.bila.rajce.net
A teď jdu na ty tvoje a moje výtvory z Licencíí ségra..
Peruán..překvapilo mě že je nepřiváděla Registána.
haisovad
napsal(a):
Regííí má mateřské povinnosti, ne? Třeba jí nechtěli tahat i s hříbětem do Pardubek...
Jooo?to mě nějak uniklo..nebo jsem to zapoměla
klawdie
napsal(a):
segra služebák ti nefunguje. prosila jsem tě at to natáhneš na roudničský stránky, furt jsou ty fota rozstraný všude možně...
svoje fotky si davam na svoje stranky, vzdyt je to jedno, ale pokud tu licenci chces hodit na roudnicky tak je tam jdu jeste natahnout.
rocky
napsal(a):
svoje fotky si davam na svoje stranky, vzdyt je to jedno, ale pokud tu licenci chces hodit na roudnicky tak je tam jdu jeste natahnout.
Hezké fotečky holky. Musely jste si to užít. Já byla v práci, sice jsem měla puštěnou vedle telku, to jsem si vybojovala, ale v tu chvíli bylo hrozně moc objednávek a já viděla jen cílovou rovinku Ale mám to doma nahrané na videu, tak si to pořádně prohlídnu snad dnes.....
V sobotu jsme byli na horách lanovkou, koukejtem jaký nádherný pohled
lanika
napsal(a):
Hezké fotečky holky. Musely jste si to užít. Já byla v práci, sice jsem měla puštěnou vedle telku, to jsem si vybojovala, ale v tu chvíli bylo hrozně moc objednávek a já viděla jen cílovou rovinku Ale mám to doma nahrané na videu, tak si to pořádně prohlídnu snad dnes.....
V sobotu jsme byli na horách lanovkou, koukejtem jaký nádherný pohled
A Domča na lanovce
lanika
napsal(a):
A Domča na lanovce
Juuu to je parádním, tak a já se vám taky můžu pochlubit =po dlouhé době nějakým fotem,začnem hrátkama v ohradě kámoška nám ukazovala svýho 14 letýho chlapáka, byla s ním na finala stříbrný podkovu, je to šikovnej militaristák...ale vubec s námi nechtěl komunikovat užival si sluníčka v ohradě...
klawdie
napsal(a):
Juuu to je parádním, tak a já se vám taky můžu pochlubit =po dlouhé době nějakým fotem,začnem hrátkama v ohradě kámoška nám ukazovala svýho 14 letýho chlapáka, byla s ním na finala stříbrný podkovu, je to šikovnej militaristák...ale vubec s námi nechtěl komunikovat užival si sluníčka v ohradě...
pomohli mu k pohybu až pejsci
lanika
napsal(a):
A Domča na lanovce
A pak mám ještě spousta dalších foteček uličníku v pohybu
klawdie
napsal(a):
krásná podzimovka
tryskozajíček:) brambora byla odvážná a koníka naháněla také...
klawdie
napsal(a):
tryskozajíček:) brambora byla odvážná a koníka naháněla také...
a celá banda loupežníků
klawdie
napsal(a):
Due Red Bull a Cenzor
nepřipomíná vám tahle faotka něco...
klawdie
napsal(a):
nepřipomíná vám tahle faotka něco...
je to fešák...a Leni jsem ti do toho skočila vid....promiň...
klawdie
napsal(a):
kurna ty písmenka se mi peltou
klawdie
napsal(a):
tak šup sem s akčním honzíkem a oskim, pak dodám foto z licencí, povedlo se mi chytit moc pěkný kousek!
Jééé, Klárko ten černoch stojí jako Sába...
Mno fotky jsou krásný, jen bych je trochu ještě přibarvila...flákni mi jednu na mail...něco skusím...
leni, šup sem s fotkama...co nožka? Dobrý?
klawdie
napsal(a):
tak šup sem s akčním honzíkem a oskim, pak dodám foto z licencí, povedlo se mi chytit moc pěkný kousek!
Tak jo
haisovad
napsal(a):
Jééé, Klárko ten černoch stojí jako Sába...
Mno fotky jsou krásný, jen bych je trochu ještě přibarvila...flákni mi jednu na mail...něco skusím...
leni, šup sem s fotkama...co nožka? Dobrý?
mě ten můj program zlobí tak to mám syrový, tamta je přesvícená od sluníčka, ale musela jsem ho takhle cvaknou...trefila jsi to...a taky nám ukazovala žlutýho quatříka, pěknej koník...
lanika
napsal(a):
Tak jo
Honzík je fit jako rybička. Teda aspon v ohradě se tak tvářil. S Káťou jsem ho vytáhla jen v kroku, šel sice ztuhlý, ale nekulhal, dnes skusím krapet klusnout, ale myslím, že je O.K.
haisovad
napsal(a):
To si hrajou na honěnou, nebo co?
A ted pár povšimnutí ocásků....Tady svíčka Honzíkova......
haisovad
napsal(a):
To si hrajou na honěnou, nebo co?
přesně to mě taky napadlo, je to srandovní,.....Leni to jsem ráda...tak snad si jen blbě šlapl...Danny už ti to letí...můžete omrknout všechnxy fota na www.roudnicka.estranky.cz najdete odkaz....
Týno nemrač se...
klawdie
napsal(a):
přesně to mě taky napadlo, je to srandovní,.....Leni to jsem ráda...tak snad si jen blbě šlapl...Danny už ti to letí...můžete omrknout všechnxy fota na www.roudnicka.estranky.cz najdete odkaz....
Týno nemrač se...
Konečně vidím Týnku zblízka
Hele a tady dvě úplně stejné vlnky. Asi foukal vítr
molly
napsal(a):
jo,pondělí
haisovad
napsal(a):
Klárko, máš to zpět...
Pocvhlubte se holky se změnou
molly
napsal(a):
lanika
napsal(a):
Konečně vidím Týnku zblízka
Hele a tady dvě úplně stejné vlnky. Asi foukal vítr
Leni to jsou supr fotečky..je fajn že je Honzula už zase v pohybu
molly
napsal(a):
:)
molly
napsal(a):
molly
napsal(a):
molly
napsal(a):
molly
napsal(a):
molly
napsal(a):
molly
napsal(a):
molly
napsal(a):
molly
napsal(a):
molly
napsal(a):
klawdie
napsal(a):
tak Leni od Danulí mi přišla tahle pozměněná..
tohle bylo...
klawdie
napsal(a):
tohle bylo...
Dany?????????????? A to kouzllo?????? Já jich mám taky spoustu takhlens osvícených
klawdie
napsal(a):
tohle bylo...
no to doostřování umí Danny Nero, ale mám to nějaký obitý...sakra
No nic tak vám ukážu něco z těch licencí nebo spíš okomentuju, fota jste již určo shlédly..jeden hořickej čumák...jinak počasí se vydařilo,lidí snad víc jak na závodech, celkem to odsejpalo a část jich byla šikovná, něco bylo horší...
rocky
napsal(a):
Jéé co to je za flekatého pejska
já tipuju Lepardího pséka, je to tak...
Jedu dál, na hale se fotit nedalo, jedna umělecká!
klawdie
napsal(a):
já tipuju Lepardího pséka, je to tak...
Jedu dál, na hale se fotit nedalo, jedna umělecká!
Tady Sínus a část našeho teamu z Roudni
klawdie
napsal(a):
Tady Sínus a část našeho teamu z Roudni
Pepř pujčovala jsi ho na licence známa, na tyhle věci je to spolehlivý koník...
klawdie
napsal(a):
Pepř pujčovala jsi ho na licence známa, na tyhle věci je to spolehlivý koník...
Sestra v akci s daily
klawdie
napsal(a):
Sestra v akci s daily
moji týran pejsci, čekala jsem na párek a v okolí se pohyboval obrovský cane corso(nejspíš) tak jsem je radši měla uklizené stranou,by mě je tím košíkem umlátil...
klawdie
napsal(a):
moji týran pejsci, čekala jsem na párek a v okolí se pohyboval obrovský cane corso(nejspíš) tak jsem je radši měla uklizené stranou,by mě je tím košíkem umlátil...
kamikadce Jarda se Sínusem,jel s Pepřem vlekem...
klawdie
napsal(a):
kamikadce Jarda se Sínusem,jel s Pepřem vlekem...
Pepř s Ivou
klawdie
napsal(a):
Pepř s Ivou
byli tu i zástupci z HJK, Andrejka na Westíkovi
klawdie
napsal(a):
byli tu i zástupci z HJK, Andrejka na Westíkovi
krásná dvojka
klawdie
napsal(a):
krásná dvojka
Jarda trochu podcenil situaci a jeho příprava na parkur probíhala takto...jaké pak bylo překvapení když ho volali že má jet, museli vzít dalšího koníka co byl na řadě...
klawdie
napsal(a):
Jarda trochu podcenil situaci a jeho příprava na parkur probíhala takto...jaké pak bylo překvapení když ho volali že má jet, museli vzít dalšího koníka co byl na řadě...
no a ještě si nazsazoval rukavice na parkuru, nakopl a jel ale zapoměl že to nebyl závod...poslední skok mu nevyšel...
klawdie
napsal(a):
no a ještě si nazsazoval rukavice na parkuru, nakopl a jel ale zapoměl že to nebyl závod...poslední skok mu nevyšel...
zástupce od Týny
klawdie
napsal(a):
zástupce od Týny
Jo a maj i licenci, no víš jak...byli hodně tolerantí...jeden detailík
klawdie
napsal(a):
Jo a maj i licenci, no víš jak...byli hodně tolerantí...jeden detailík
chudáček měl sloní nohu ale šlapal bez problému, ale spíš nás všechny udivili ty kopýtka!znáte mě fotím všechno...
klawdie
napsal(a):
chudáček měl sloní nohu ale šlapal bez problému, ale spíš nás všechny udivili ty kopýtka!znáte mě fotím všechno...
segra chválím tuhle fotku, má zvláštní atmošku...
klawdie
napsal(a):
segra chválím tuhle fotku, má zvláštní atmošku...
Heh, tak že bych to taky příště skusila...
kolik vůbec teďka stojí licence? Furt je to za těch 500?
haisovad
napsal(a):
Heh, tak že bych to taky příště skusila...
kolik vůbec teďka stojí licence? Furt je to za těch 500?
Hele tak do toho pojd se mnou, budu jí dělat na jaře dokud mám kuráž, třeba mi bude k prdu, ale proč si jí neudělat, že!no a po téom co jsem viděla...nemám obavy... jen pár lidí si jí tam opravdu zasloužilo...
klawdie
napsal(a):
Hele tak do toho pojd se mnou, budu jí dělat na jaře dokud mám kuráž, třeba mi bude k prdu, ale proč si jí neudělat, že!no a po téom co jsem viděla...nemám obavy... jen pár lidí si jí tam opravdu zasloužilo...
Heh, nemám koně...to asi nevadí, ne?
Holky, jdu na oběd...
klawdie
napsal(a):
A ženy koukám že se k tomu jinak nedokopem, tak zavelím:
Hledá se termín na výlet směr ostrava, zájemkyně i někdo kdo by nás ubytoval...tak jak ženský!!!!!půle listopadu at máme všici po výplatě by mohla být ok!!!!
Tak co myslíte bude to presně po roce, minulý rok se apalucha pořádala v termínu 9-11.11.2007 nyní navrhuji bud 14-16.11.08 nebo o týden déle...21-23.11.08
klawdie
napsal(a):
A ženy koukám že se k tomu jinak nedokopem, tak zavelím:
Hledá se termín na výlet směr ostrava, zájemkyně i někdo kdo by nás ubytoval...tak jak ženský!!!!!půle listopadu at máme všici po výplatě by mohla být ok!!!!
Tak co myslíte bude to presně po roce, minulý rok se apalucha pořádala v termínu 9-11.11.2007 nyní navrhuji bud 14-16.11.08 nebo o týden déle...21-23.11.08
Se dá vždycky nějakej pujčit to je to nejmenší...
molly
napsal(a):
Ahoj!
Teda holky,nestačím zírat jak jedeteTolik přes stovku to dlouho nebylo
Tak jsem při přenosu Pardubajdy čuměla zda neuvidím někde dvě blondýny,jako V.I.P. a nic!
markemic
napsal(a):
Ahoj!
Teda holky,nestačím zírat jak jedeteTolik přes stovku to dlouho nebylo
Tak jsem při přenosu Pardubajdy čuměla zda neuvidím někde dvě blondýny,jako V.I.P. a nic!
Já mávala o sto šest.. No nic příští rok si zapujčím od Danny naši známou vlajku
rocky
napsal(a):
Já mávala o sto šest.. No nic příští rok si zapujčím od Danny naši známou vlajku
Danny licence stále 500,- a ještě tam účastníci platili poplatek za pujčení areálu, asi 200,-....Upřímě jsem byla taky překvapena , jak už polevili v hodnocení..
molly
napsal(a):
už i ryzec miluje kopytaření..:)
celou dobu u toho prochrápala...
kukinatost
napsal(a):
už i ryzec miluje kopytaření..:)
celou dobu u toho prochrápala...
ryzá hlava:)