Westernová plemena a jezdci-kochači 7

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.10.2008 07:38
jaruska

XXX.XXX.38.124

Eví,trošíčku jsem změnila název,doufám,že mě nebudeš moc bííít.

28.10.2008 07:40
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

A najednou voda voda...

28.10.2008 07:41
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
A najednou voda voda...

Holky jdou.

28.10.2008 07:42
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Holky jdou.

Jaruška nemůže vidět nic na zemi,jak vidí,tak se na to řítí.

28.10.2008 07:43
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Jaruška nemůže vidět nic na zemi,jak vidí,tak se na to řítí.

Tady zkusila tu větší.

28.10.2008 07:45
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Tady zkusila tu větší.

A nakonec proutěnky...

28.10.2008 07:47
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
A nakonec proutěnky...

No a pak závodily zase kobylky,která bude dřív jako čuně.
Vyhrála Kačenka!!!!

28.10.2008 11:22
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Teda,dneska jsou všichni koně čistý,kromě hraběte,to je dneska prase.

28.10.2008 11:23
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Teda,dneska jsou všichni koně čistý,kromě hraběte,to je dneska prase.

Tady v detailu...

28.10.2008 11:23
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Tady v detailu...

Fůůůj,je mi z toho špinavýho koně špááátněěěě....

28.10.2008 11:25
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Fůůůj,je mi z toho špinavýho koně špááátněěěě....

Co se jim pořád nelíbíí???

28.10.2008 11:27
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Co se jim pořád nelíbíí???

Už nemůůůžuuu...

28.10.2008 11:31
janovotna

XXX.XXX.251.151

jaruska napsal(a):

Jaru, napiš mi prosím, zda platí tvoje účast na tom kurzu. Díky.

28.10.2008 11:36
jaruska

XXX.XXX.38.124

janovotna napsal(a):
Jaru, napiš mi prosím, zda platí tvoje účast na tom kurzu. Díky.

Janí,už jsem Ti odepisovala,samo přijedu,Bořánka není nikdy dost!!

28.10.2008 12:54
janovotna

XXX.XXX.251.151

jaruska napsal(a):

Jaru, on mi žádný mail nepřišel. Ale díky, beru na vědomí.

28.10.2008 17:14
markemic

XXX.XXX.144.162

jaruska napsal(a):

Ahoj
Jaruš ,krásný fotky,myslela jsem v sobotu na VásKoukám,že počasí nic moc
Teda takhle krásně jste se s holkama projely?To je strašný,ten úraz...tak hlavně že bude holka v pořádku a nebudou snad žádný následky..

29.10.2008 07:51
lufinka

XXX.XXX.247.61

markemic napsal(a):
Ahoj
Jaruš ,krásný fotky,myslela jsem v sobotu na VásKoukám,že počasí nic moc
Teda takhle krásně jste se s holkama projely?To je strašný,ten úraz...tak hlavně že bude holka v pořádku a nebudou snad žádný následky..

Ahojky No, Jaruško, já jsem z Orlové. Děkuji za pochvalu Doris, je to můj Miláček. Taky vcelku dost ujíždím na šimlících Mě se strašně líbí ten váš izabeláček, je fakt moc nádherný...další má oblíbená barva

29.10.2008 07:56
lufinka

XXX.XXX.247.61

lufinka napsal(a):
Ahojky No, Jaruško, já jsem z Orlové. Děkuji za pochvalu Doris, je to můj Miláček. Taky vcelku dost ujíždím na šimlících Mě se strašně líbí ten váš izabeláček, je fakt moc nádherný...další má oblíbená barva

Posílám jednu vtipnou momentku na zasmání...

29.10.2008 08:01
lufinka

XXX.XXX.247.61

lufinka napsal(a):
Posílám jednu vtipnou momentku na zasmání...

29.10.2008 20:32
bospor

XXX.XXX.193.16

lufinka napsal(a):

kampak jsme se to propadli???

30.10.2008 07:47
jaruska

XXX.XXX.38.124

bospor napsal(a):
kampak jsme se to propadli???

Ahoj holky,Lufinko,to jsem moc ráda,že se Ti líbí Pierot,a ty kozlátka jsou boží,aspoň mají koníci na co koukat.
Jo,Markét,Hubert byl fajn,ale ten úraz,to víš,takovýhle věci když se stanou,tak zůstane málokdo ledově klidnej,s náma to taky otřáslo a na holčinu myslím,kudy chodím,no dostala aspoň možnost se poučit,někteří tu možnost nedostanou....

30.10.2008 07:50
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Ahoj holky,Lufinko,to jsem moc ráda,že se Ti líbí Pierot,a ty kozlátka jsou boží,aspoň mají koníci na co koukat.
Jo,Markét,Hubert byl fajn,ale ten úraz,to víš,takovýhle věci když se stanou,tak zůstane málokdo ledově klidnej,s náma to taky otřáslo a na holčinu myslím,kudy chodím,no dostala aspoň možnost se poučit,někteří tu možnost nedostanou....

Lufinko,ten druhý koník je taky Tvůj?
Ivčí,krásná fotka,tady to je teď hrozný všude,ani se nedá jezdit,páč ty cesty strašně kloužou.
A zase máme móóře,akorát to azuro mi tu chybí...

30.10.2008 07:52
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Lufinko,ten druhý koník je taky Tvůj?
Ivčí,krásná fotka,tady to je teď hrozný všude,ani se nedá jezdit,páč ty cesty strašně kloužou.
A zase máme móóře,akorát to azuro mi tu chybí...

Tak pojď,králíku,jdeme na procházku.

30.10.2008 07:58
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):
Tak pojď,králíku,jdeme na procházku.

Vypadá to, že jednou malá Jaruška pojede Velkou pardubickou, ne? Jinak ten kvávík tady je boží

30.10.2008 08:06
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
Vypadá to, že jednou malá Jaruška pojede Velkou pardubickou, ne? Jinak ten kvávík tady je boží

Noo,Lucko,naštudovaný to má dobře ten kurz,a jak říká Toyota-nic není nemožné.
Ale tohle by asi nepřežil táta,kdyby se šla holka učit do Chuchle...

30.10.2008 08:28
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):
Noo,Lucko,naštudovaný to má dobře ten kurz,a jak říká Toyota-nic není nemožné.
Ale tohle by asi nepřežil táta,kdyby se šla holka učit do Chuchle...

Jůůů..ten je rozkošný!!!!! Já mám siamku malou.

No jo, taky jestli by na to měla geny zůstat malá hubená vyschlá treska

30.10.2008 08:31
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
Jůůů..ten je rozkošný!!!!! Já mám siamku malou.

No jo, taky jestli by na to měla geny zůstat malá hubená vyschlá treska

Jéé,ta je taky nádhernááá!!!
No,s tou velikostí to vypadá zatím nadějně,je ve třídě,když se děcka ze třídy řaděj podle velikosti,tak naše princezna druhá od konce!!Ale říkám,asi by jí táta přerazil...

30.10.2008 08:36
proxima

XXX.XXX.85.1

jaruska napsal(a):

Ahojky kecalky!!!!!

Já bych brala zase tohle místo kvílíka!!!!Ale králíci jsou úžasní...jen bych se bála že by mě tu něco snědli když tu nejsme...třeba kabel..

30.10.2008 08:39
jaruska

XXX.XXX.38.124

proxima napsal(a):
Ahojky kecalky!!!!!

Já bych brala zase tohle místo kvílíka!!!!Ale králíci jsou úžasní...jen bych se bála že by mě tu něco snědli když tu nejsme...třeba kabel..

Ahoj Evikůůů,no ty jšou úúžasný,Heléé,voni ale kozy sežerou všechno zase venku,kabely třeba né,ale ty Tvoje krásný truhlíky s kytičkama by Ti sežrali možná i s hlínou..

30.10.2008 08:40
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Ahoj Evikůůů,no ty jšou úúžasný,Heléé,voni ale kozy sežerou všechno zase venku,kabely třeba né,ale ty Tvoje krásný truhlíky s kytičkama by Ti sežrali možná i s hlínou..

Eví,jak je u Vás,fuči tam?

30.10.2008 08:40
lucky

XXX.XXX.230.77

proxima napsal(a):
Ahojky kecalky!!!!!

to je klááášné!!! Michalka je úžasná...jukněte na poslední fotečky co jsem hodila psům na stránky...táta ji fotil s Fabbym na hřišti..no chudinka měla mrtvici, když ji ta naše obludka začal olizovat... http://www.novofundlandskypes.estranky.cz/

Jinak na výšku nedej, já byla vždy druhá nejvyšší a nakonec mě všichni málem přerostli

30.10.2008 08:41
proxima

XXX.XXX.85.1

jaruska napsal(a):

Jarů ale to mě psi sežerou taky,takže je to fuk....

Věčně řeším vytahané kytky z truhlíků-Aja.....už nic nesázím,nebo do velikých výšek...

30.10.2008 08:42
proxima

XXX.XXX.85.1

lucky napsal(a):
to je klááášné!!! Michalka je úžasná...jukněte na poslední fotečky co jsem hodila psům na stránky...táta ji fotil s Fabbym na hřišti..no chudinka měla mrtvici, když ji ta naše obludka začal olizovat... http://www.novofundlandskypes.estranky.cz/

Jinak na výšku nedej, já byla vždy druhá nejvyšší a nakonec mě všichni málem přerostli

Mě se líbí všechny pidi zvířata!!!!

Jarů fučí celkem hodně-ale tašky drží tak je to dobré...Koníci se pasou na pastvině a je jich bájo...

30.10.2008 08:44
proxima

XXX.XXX.85.1

proxima napsal(a):
Mě se líbí všechny pidi zvířata!!!!

Jarů fučí celkem hodně-ale tašky drží tak je to dobré...Koníci se pasou na pastvině a je jich bájo...

Tady za ty tři dny skoro ani kapka.....u vás je koukám potopa!!!

Dnes je krásné nebe-půjdu něco asi fotit...pokud neulítnu..

30.10.2008 08:59
jaruska

XXX.XXX.38.124

proxima napsal(a):

Lucko,to je krásný,a to jí ani trošíčku ten pes nechtěl sežrat?To ti naši se vydržej na králíky dívat,ale jak by tam králíka našli opuštěnýho,tak je po něm,pořád ho muší Jarča hlídat.
Eví,tak to fuči pošli sééém,já počebuju vysušit to moooře.
Tady ještě mi právě přišlo pár fotiček z Huberta u Hanče.

30.10.2008 09:00
lucky

XXX.XXX.230.77

proxima napsal(a):

No tak tady je povichr šílený, takže u vác to musí být za kopcem taky síla. Soused tady lítá po děděně a sbírá polystyrén..zateplují barák a tak mu to lítá až na hříště. Usa nesnáší takové povichry, lítá ze atáje ven, neví jestli být ve výběhu nebo vevnitř....málem ji vždycky ufoukne zadek. Jsem ji zrovna umyla ocas pořádně šamponem, měla už ho pokaděný a v tom větru to rychle uschne, ale koukala se na mě jako na magora, že na ni jdu s hadicí v takové hrůze

30.10.2008 09:00
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Lucko,to je krásný,a to jí ani trošíčku ten pes nechtěl sežrat?To ti naši se vydržej na králíky dívat,ale jak by tam králíka našli opuštěnýho,tak je po něm,pořád ho muší Jarča hlídat.
Eví,tak to fuči pošli sééém,já počebuju vysušit to moooře.
Tady ještě mi právě přišlo pár fotiček z Huberta u Hanče.

30.10.2008 09:03
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
No tak tady je povichr šílený, takže u vác to musí být za kopcem taky síla. Soused tady lítá po děděně a sbírá polystyrén..zateplují barák a tak mu to lítá až na hříště. Usa nesnáší takové povichry, lítá ze atáje ven, neví jestli být ve výběhu nebo vevnitř....málem ji vždycky ufoukne zadek. Jsem ji zrovna umyla ocas pořádně šamponem, měla už ho pokaděný a v tom větru to rychle uschne, ale koukala se na mě jako na magora, že na ni jdu s hadicí v takové hrůze

Tady se asi vrtám v nose či co jsem to tam vyváděla..

30.10.2008 09:03
proxima

XXX.XXX.85.1

lucky napsal(a):

jen jí lucko vystrč ven,alespoň jí to profoukne kožich!!!!naši musí ven i kdyby nechtěli...jsou to koně,ne!!!!Ještě aby si vymýšleli!!!!
Jarů ta fotka na moruši v mlze je krásně hubertovská!!!

Lucko karla tě bude trénovat na Hapa???

30.10.2008 09:04
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Piraňa.

30.10.2008 09:07
proxima

XXX.XXX.85.1

jaruska napsal(a):
Piraňa.

Jezus vyhoďte mě někdo od toho PC!!!
Tak jdu,něco nafotím a pak vám to sem dám...

30.10.2008 09:07
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Piraňa.

Díky,Eví,ale tam zrovna nemáme ještě mašličku,my totiž přijeli opravdu,když už byl dán povel-vypusťte lišku.Takže s mašličkou jsme focený až po přestávce..
Tohle je super fotka.

30.10.2008 09:09
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Díky,Eví,ale tam zrovna nemáme ještě mašličku,my totiž přijeli opravdu,když už byl dán povel-vypusťte lišku.Takže s mašličkou jsme focený až po přestávce..
Tohle je super fotka.

Eví,nechoooď,ufoukne Tě to!!!
Naše stádečko.

30.10.2008 09:10
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Eví,nechoooď,ufoukne Tě to!!!
Naše stádečko.

Sýýýýýýýýýýýýýýr.

30.10.2008 09:11
proxima

XXX.XXX.85.1

jaruska napsal(a):

Pěkná,tam to oldovi sluší-vapadá jak nějaký Monty roberts!!!

Tak jsem oblečená a jdu si zalítat!!!

lucky

XXX.XXX.230.77

proxima napsal(a):
jen jí lucko vystrč ven,alespoň jí to profoukne kožich!!!!naši musí ven i kdyby nechtěli...jsou to koně,ne!!!!Ještě aby si vymýšleli!!!!
Jarů ta fotka na moruši v mlze je krásně hubertovská!!!

Lucko karla tě bude trénovat na Hapa???

zatím ne..u Dvořáka v kruhovce..nevím, jestli by to u Happa šlo..pokud vím, trénovala tam Pepíka a Jana chtěla, aby tam ještě jezdila, ale ona tam nebude kvůli jednomu koni. Jenom co já vím, chtěla jana platit za jízdárnu..což pro mě pálka za trenéra a ještě za jízdárnu není zrovna levná záležitost..jenom zastihnout někde Janu Happy je málem nemožné

proxima

XXX.XXX.85.1

jaruska napsal(a):
Sýýýýýýýýýýýýýýr.

30.10.2008 09:12
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Sýýýýýýýýýýýýýýr.

Lucko,dojdu Ti fotnout Pierotův ocas,to byses vyřádila s kýblem!

30.10.2008 09:14
jaruska

XXX.XXX.38.124

proxima napsal(a):
Pěkná,tam to oldovi sluší-vapadá jak nějaký Monty roberts!!!

Tak jsem oblečená a jdu si zalítat!!!

Eví ahoj a těším se na fotečky!
Jéééééééééé,tady svítí slunííííčkooo,jdu taky ven!!!

30.10.2008 09:30
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):
Eví ahoj a těším se na fotečky!
Jéééééééééé,tady svítí slunííííčkooo,jdu taky ven!!!

No to sí teda zalítáš! tady se nám klepe celý barák! Z toho kopce by mě odfoulo! A že nejsem muší váha!

30.10.2008 10:40
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
No to sí teda zalítáš! tady se nám klepe celý barák! Z toho kopce by mě odfoulo! A že nejsem muší váha!

Noo,holky,asi to muší bejt u Vás hustý,píšou,že tam dosáhl vítr rychlosti orkánu.
Ale tady je krááásně,helééé!!!Tohle je ocásek specielně pro Lucku.

30.10.2008 10:43
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Noo,holky,asi to muší bejt u Vás hustý,píšou,že tam dosáhl vítr rychlosti orkánu.
Ale tady je krááásně,helééé!!!Tohle je ocásek specielně pro Lucku.

Tohle se mi moc líbí.

30.10.2008 10:45
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Tohle se mi moc líbí.

Tomu se říká nepovedená fotka.

30.10.2008 10:46
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Tomu se říká nepovedená fotka.

Bábo,já níííííc......

30.10.2008 11:33
lufinka

XXX.XXX.247.61

jaruska napsal(a):
Bábo,já níííííc......

Ahojky, no u nás hrůza,ten vítr je úplně šílený. Lítají tu všude kolem větve ze stromů...tím tak dostat do hlavy, no nevím, nevím Ale je fajně teplo a sluníčko krásně svítí. Doufám, že bude pěkně i v sobotu, chci jet na huberta

30.10.2008 11:44
jaruska

XXX.XXX.38.124

lufinka napsal(a):
Ahojky, no u nás hrůza,ten vítr je úplně šílený. Lítají tu všude kolem větve ze stromů...tím tak dostat do hlavy, no nevím, nevím Ale je fajně teplo a sluníčko krásně svítí. Doufám, že bude pěkně i v sobotu, chci jet na huberta

Ahoj,Lufinko,no to musí bejt hrozný,teď říkali,že už to zabilo nějákýho dělníka,kterej šel upevnit střechu a už to nestihl...
Tak moc přeju krásný počasíčko na Huberta a žááádnej úúúraz,ani ten nejmenší!!!Doufám,že budeš fotit a něco nám sem pak dáš!

30.10.2008 11:50
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):
Ahoj,Lufinko,no to musí bejt hrozný,teď říkali,že už to zabilo nějákýho dělníka,kterej šel upevnit střechu a už to nestihl...
Tak moc přeju krásný počasíčko na Huberta a žááádnej úúúraz,ani ten nejmenší!!!Doufám,že budeš fotit a něco nám sem pak dáš!

Já byla dát Usu k poníkovi a teda tam jsem měla vítr v zádech a byla jsem tam za chvíli a zpátky jsem lezla skoro na místě víc jak půl hodiny, totálně mokrá, zpocená a vyřízená. Pošťačka jela na kole..no je....posouvala se po centimetrech. Lítá tady všechno, hotová vichřice..fakt síla!!!!

30.10.2008 11:53
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
Já byla dát Usu k poníkovi a teda tam jsem měla vítr v zádech a byla jsem tam za chvíli a zpátky jsem lezla skoro na místě víc jak půl hodiny, totálně mokrá, zpocená a vyřízená. Pošťačka jela na kole..no je....posouvala se po centimetrech. Lítá tady všechno, hotová vichřice..fakt síla!!!!

Noo,té pošťačce to teda nezávidím,tak na sebe dávejte bacha,Moravaci!!

30.10.2008 11:57
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):
Noo,té pošťačce to teda nezávidím,tak na sebe dávejte bacha,Moravaci!!

No třepe se mi tady barák, je to fakt síla. Už máme truhlíky na zemi, rozbité, ulítlo už kde co

30.10.2008 12:00
lufinka

XXX.XXX.247.61

lucky napsal(a):
No třepe se mi tady barák, je to fakt síla. Už máme truhlíky na zemi, rozbité, ulítlo už kde co

Jo Jaruš, s tou střechou to bylo u nás v Bruzovicích. No hrůza

30.10.2008 12:01
jaruska

XXX.XXX.38.124

lufinka napsal(a):

Jé,no o to je to horší když je to v místě bydliště,to je fakt strašný...

30.10.2008 12:04
lufinka

XXX.XXX.247.61

lufinka napsal(a):

Jinak na hubertce budu určo fotit, tak vám to tu pak hodím, ať se můžete tež kouknout Bude to hodně hektická sobota, páč chci stihnout hubertky tři Na jednu jedu koňmo, to jedu do Doubravy. No a pak odpolko chci zajet autem ještě do Úvalna a pak večer na Bubla ranč pokecat s kámošema Už se těším, bude to sranda. Akorát jsem zvědavá, jak to všechno stihnu

30.10.2008 12:06
dakotka

XXX.XXX.8.129

lufinka napsal(a):
Jinak na hubertce budu určo fotit, tak vám to tu pak hodím, ať se můžete tež kouknout Bude to hodně hektická sobota, páč chci stihnout hubertky tři Na jednu jedu koňmo, to jedu do Doubravy. No a pak odpolko chci zajet autem ještě do Úvalna a pak večer na Bubla ranč pokecat s kámošema Už se těším, bude to sranda. Akorát jsem zvědavá, jak to všechno stihnu

čau odkud seš? tež bych jela na fšecky tři

30.10.2008 12:06
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Tak super,ráda koukám na Hubertovský fotičky.
Noo,tak to budeš mít co dělat!Jak se jmenuješ?
Když Vám vyjde počasí,bude to super!!!

30.10.2008 12:07
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):
Jé,no o to je to horší když je to v místě bydliště,to je fakt strašný...

NO lidi, nám to zabouchlo psy! Já teď šla že musím zavřít do sedlovny...dveře byly otevřeny, spi tam chrní a zajištěny provazem...no a tak vylezu ven a dveře to urvalo a zabouchlo a vyrazilo kliku, a psi jsou uvnitř a já to neotevřu! Asi tam pak budu muset se nějak prosoukat okýnkem ze stáje..no to je úžasné! Jak já se tam dostanu. No je tady hrůza...je to až děsivé.

30.10.2008 12:09
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Jéé,no chudáci psi,snad se jim nic nestane,hlavně ať radši nelítaj venku,tam by hrozilo větší nebezpečí..

30.10.2008 12:10
lufinka

XXX.XXX.247.61

lufinka napsal(a):

Ne, ja tam nebydlím...no i když vlastně by se dalo říct, že tak částečně jo Jinak tam mám koně.

30.10.2008 12:11
lufinka

XXX.XXX.247.61

jaruska napsal(a):

Lucka

30.10.2008 12:12
dakotka

XXX.XXX.8.129

dakotka napsal(a):

už koukám z bruzovic to mám za kopcem v sobotu sem byla na vyjíždce na skládku...na huberta hedeš po kopytě bo autem?

30.10.2008 12:12
lufinka

XXX.XXX.247.61

dakotka napsal(a):

Jééé, ahoj Dakotko...seznámily jsme se přeci na těch westernových závodech v Bezměrově

30.10.2008 12:13
jaruska

XXX.XXX.38.124

lufinka napsal(a):
Lucka

Jéé,tak už máme Lucky 2 !A Lufinka jsi si říkala,když jsi byla malá,viď,místo Lucinka???

30.10.2008 12:13
lucky

XXX.XXX.230.77

lufinka napsal(a):
Lucka

Taky Lucka?..Čau Lucko!...já jsem taky Lucka

30.10.2008 12:14
lufinka

XXX.XXX.247.61

dakotka napsal(a):
už koukám z bruzovic to mám za kopcem v sobotu sem byla na vyjíždce na skládku...na huberta hedeš po kopytě bo autem?

No já mám teď jednoho koníka u sebe v Orlové a další je tam. Do Doubravy jedu po kopytě, ale z Orlové Tak doraž ke mě vozíkem a odemě pojedem spolu do Doubravy a pak můžem vyrazit směr Úvalno a Bubla

30.10.2008 12:14
dakotka

XXX.XXX.8.129

lufinka napsal(a):
Ne, ja tam nebydlím...no i když vlastně by se dalo říct, že tak částečně jo Jinak tam mám koně.

aháá njn jenže na foto sem tě nepoznala a se taky nehlásíte...ani nikdo neřek že je tam uvás teda byl hubert......ja chtěla ted do dobré ale maj to jen pro pozvané a známe, takže zase smolík...už se tady s toho picnu

30.10.2008 12:16
lufinka

XXX.XXX.247.61

jaruska napsal(a):
Jéé,tak už máme Lucky 2 !A Lufinka jsi si říkala,když jsi byla malá,viď,místo Lucinka???

Ne, ne, Lufinka mi odjakživa říkají moji ujetí kamarádi, tak mi to tak nějak zůstalo

30.10.2008 12:17
lufinka

XXX.XXX.247.61

lucky napsal(a):

Tak ahojky Lucko Pořád obdivuji tvoji překrásnou Usinku.

30.10.2008 12:18
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):

A Lucko,jezdíš rekre nebo i závodně?Koukám,jak to tam s kobčou docela krosíte kolem toho barelu..

30.10.2008 12:19
lufinka

XXX.XXX.247.61

dakotka napsal(a):
aháá njn jenže na foto sem tě nepoznala a se taky nehlásíte...ani nikdo neřek že je tam uvás teda byl hubert......ja chtěla ted do dobré ale maj to jen pro pozvané a známe, takže zase smolík...už se tady s toho picnu

Musím se někdy zajet podívat do toho tvojeho kšeftu No a jaktože ti Peťan nedal echo, že je u nás hubert. Byli tam všeci krom Mikyho. I Radek přijel. Měli jsme ho začátkem října.

30.10.2008 12:21
lufinka

XXX.XXX.247.61

jaruska napsal(a):
A Lucko,jezdíš rekre nebo i závodně?Koukám,jak to tam s kobčou docela krosíte kolem toho barelu..

Jezdím jen tak rekreačně. No ale uvažovala jsem, že se příští rok dám na rychlostky, kobči to docela jde a baví ji to, což je super

30.10.2008 12:21
lucky

XXX.XXX.230.77

lufinka napsal(a):
Tak ahojky Lucko Pořád obdivuji tvoji překrásnou Usinku.

děkuji ... ale já zase obdivuji plno ostatních koníků tady.
Dakotko, že se staky zase někdy ukázala!

30.10.2008 12:22
dakotka

XXX.XXX.8.129

lufinka napsal(a):
Musím se někdy zajet podívat do toho tvojeho kšeftu No a jaktože ti Peťan nedal echo, že je u nás hubert. Byli tam všeci krom Mikyho. I Radek přijel. Měli jsme ho začátkem října.

mě se echo nedává a paya mi to řekla až za dva dny.......mužem dát někdy rande na smetáku na koních))

30.10.2008 12:22
proxima

XXX.XXX.85.1

jaruska napsal(a):

Tak jsem neulítla ,tak jsem zpět...dám sem pár fotek...
Je tam nádherně-jen torochu větrno!!!!

Hold v kopcích tolik toho nelítá...To nesmíte bydlet v rovinách -Ostravaci a Hodoňovaci...

30.10.2008 12:23
jaruska

XXX.XXX.38.124

lufinka napsal(a):
Jezdím jen tak rekreačně. No ale uvažovala jsem, že se příští rok dám na rychlostky, kobči to docela jde a baví ji to, což je super

Tož to jo,pokud jí to baví,tak jí dej tu šanci!!!Budu držet palečky!

30.10.2008 12:23
proxima

XXX.XXX.85.1

jaruska napsal(a):

...dva blbečci...

30.10.2008 12:24
proxima

XXX.XXX.85.1

jaruska napsal(a):

...Aje dobře lítali ušiska..

30.10.2008 12:24
dakotka

XXX.XXX.8.129

lucky napsal(a):
děkuji ... ale já zase obdivuji plno ostatních koníků tady.
Dakotko, že se staky zase někdy ukázala!

Lucky ja ted nějak nestíhám jezdím už jen víkendy a rozhodla sem se ted prozkoumat druhou stranu ...sem řikala janče at vemete koně že se někde sejdem a nějak to upadlo....

30.10.2008 12:25
proxima

XXX.XXX.85.1

jaruska napsal(a):

...pohled na náš hrad z Čupku...

30.10.2008 12:25
jaruska

XXX.XXX.38.124

proxima napsal(a):
...dva blbečci...

Ája kouká jako když jí nadloubali.
Kudrnatá je super!!!!

30.10.2008 12:26
proxima

XXX.XXX.85.1

jaruska napsal(a):

...velký hřebec...

Aja kouká pořád jak jelítko...

30.10.2008 12:27
jaruska

XXX.XXX.38.124

proxima napsal(a):
...pohled na náš hrad z Čupku...

Janí,ten strakatej koník je kluk nebo holka???

30.10.2008 12:27
proxima

XXX.XXX.85.1

jaruska napsal(a):

30.10.2008 12:28
proxima

XXX.XXX.85.1

jaruska napsal(a):

...mustang...

30.10.2008 12:28
jaruska

XXX.XXX.38.124

proxima napsal(a):
...velký hřebec...

Aja kouká pořád jak jelítko...

Zrzík je krásně huňatej!

30.10.2008 12:29
proxima

XXX.XXX.85.1

jaruska napsal(a):

...s maminou...

30.10.2008 12:30
dakotka

XXX.XXX.8.129

jaruska napsal(a):
Janí,ten strakatej koník je kluk nebo holka???

to je na mě? asi jo to je kluk Lucky Luck

30.10.2008 12:30
proxima

XXX.XXX.85.1

jaruska napsal(a):

...Zrzik s mamkou...

30.10.2008 12:31
proxima

XXX.XXX.85.1

jaruska napsal(a):

...holky...

30.10.2008 12:32
proxima

XXX.XXX.85.1

jaruska napsal(a):

...pořád jsem čekala jestli alespoň jednou zívnou pro jarušku....a nic....

Tak jarů alespoň Wičák se snažila...

30.10.2008 12:32
jaruska

XXX.XXX.38.124

proxima napsal(a):
...holky...

Eví,už zloběj hříbátka spolu?

30.10.2008 12:34
proxima

XXX.XXX.85.1

jaruska napsal(a):

jaruska

XXX.XXX.38.124

proxima napsal(a):
...pořád jsem čekala jestli alespoň jednou zívnou pro jarušku....a nic....

Tak jarů alespoň Wičák se snažila...

Eví,se tu chechtám,Wičák je moje!!!
Jojo,Janí,to bylo na Tebe,má krásný jméno kluk,kolik mu je?

proxima

XXX.XXX.85.1

proxima napsal(a):

Jrů néé,Zrzrk malou honí a kouše...Takže ona si s ním vůbec nehraje....

30.10.2008 12:35
jaruska

XXX.XXX.38.124

proxima napsal(a):

Jéézííís,malá Piraňa!!!

30.10.2008 12:37
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Jéézííís,malá Piraňa!!!

To je pacholek.Ale Katka říkala,že Buff jako hřebec byl zrovna takovej,honil a otravoval kobyly prý docela dost,tak pak šel pod kudličku.

30.10.2008 12:39
dakotka

XXX.XXX.8.129

jaruska napsal(a):
Eví,se tu chechtám,Wičák je moje!!!
Jojo,Janí,to bylo na Tebe,má krásný jméno kluk,kolik mu je?

je mu dva roky a půl..jen to jmeno asik pokazily bo měl bát štastnej Luk a tak je to štastný štěstí ale řikáme mu Lupik...ted se rozhoduju kdy ¨ho vyšmiknu pač je v ohradě s kobylkama))---je to pulčík tata PH mamka arab...a to jmeno snad pro to že měli nějaký špatný porod..no jako odstávčeti mu maminka umřela.....na foto jsme zkusili sedýlko na lonži)))

30.10.2008 12:40
proxima

XXX.XXX.85.1

jaruska napsal(a):
To je pacholek.Ale Katka říkala,že Buff jako hřebec byl zrovna takovej,honil a otravoval kobyly prý docela dost,tak pak šel pod kudličku.

Je fakt že on otravuje a kouše všechny kobyly...problém je v om,že jsou moc hodné a nenakopnou ho do zadnice....potřeboval by to...Ale jinak je na lidi zlatý a mazlík..

30.10.2008 12:41
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):
Jéézííís,malá Piraňa!!!

Malá je strašně rozkošná. hrozně milounké stvořeníčko..moc moc se mi líbila.
tady poník Čipo a Wičák.....

teda tady je příšerný povichr. Už nám nejde ani satelit

Jani, klidně se můžeme někdy sejít. My teď budeme i trénovat s Karlou, tak uvidíme, jak ty naše obludky budou poslouchat

30.10.2008 12:42
dakotka

XXX.XXX.8.129

proxima napsal(a):
Je fakt že on otravuje a kouše všechny kobyly...problém je v om,že jsou moc hodné a nenakopnou ho do zadnice....potřeboval by to...Ale jinak je na lidi zlatý a mazlík..

doved ho ke mě ty moje mu nakopou Lupik dostava kartáč deně

30.10.2008 12:43
jaruska

XXX.XXX.38.124

proxima napsal(a):

Sedýlko mu sluší!
Jéé,to je blbý,že byl sirotek,to je hrozný...Ale nevypadá něják nedorostlý,mě přijde hezkej silnej.

30.10.2008 12:44
dakotka

XXX.XXX.8.129

lucky napsal(a):

Jani, klidně se můžeme někdy sejít. My teď budeme i trénovat s Karlou, tak uvidíme, jak ty naše obludky budou poslouchat

co by neposlouchaly.....moto sem už zazimovala tak už jen ty koně mi na zimu zůstaly)))

30.10.2008 12:44
proxima

XXX.XXX.85.1

lucky napsal(a):

Lucko budeš jezdit s kájou na Hapa????Nebo na Dřevěném????

Na happa teď taky trénuje koně jonáš,jeho nechceš????Nám obsedal a super...jen na parelce..

30.10.2008 12:45
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):

Jo ahá,on už byl odstavenej,a proč proboha ta kobča přišla pryč?

30.10.2008 12:45
kukinatost

XXX.XXX.43.146

lucky napsal(a):

hoj holky, žu sjem na vás nemrkla sto let...ale je to tím, že teď fest zanedbávám to western sedlo...
bly doby, kdy jsem si to rajzovala s Lufinou a její Doris...Keruška jí stále nepokrytě zbožňuje, i když má doma rezavicu...a ten příští rok se na ty rychlostky chystáme spolu:)

30.10.2008 12:46
lucky

XXX.XXX.230.77

proxima napsal(a):
Lucko budeš jezdit s kájou na Hapa????Nebo na Dřevěném????

Na happa teď taky trénuje koně jonáš,jeho nechceš????Nám obsedal a super...jen na parelce..

Jonáš?? Nevím... o happa jsem psala výše..jukni.

30.10.2008 12:47
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

No,voni ty svoje koníky ty kobči,i když je ty hříbata votravujou,prostě nekopnou,Moruše Kentíkovi taky vždycky jenom vyhrožovala,ale nikdy ho neflákla natvrdo.Ale kdyby to byl cizí koník,tak by ho nakopala,co by se do něj vešlo.

30.10.2008 12:49
dakotka

XXX.XXX.8.129

jaruska napsal(a):

jo byl odstavenej ..ale je takovej špatnej na prsa...nemá s painta ani patu čahoun jeden....a barvu se uvidí každej straší že bude šiml ale aspon se strakatym ocasem..a kuži má tež barevnou........no ona byla prej šileně koliková a rodila co rok a byla v brně na klinice na operaci a za rok zase kolika a na kliniku ale už to nedala a umřela....a snad ted nevím jestli ju nebo druhou kobylu ..před porodem uštkl had ......

30.10.2008 12:50
jaruska

XXX.XXX.38.124

kukinatost napsal(a):
hoj holky, žu sjem na vás nemrkla sto let...ale je to tím, že teď fest zanedbávám to western sedlo...
bly doby, kdy jsem si to rajzovala s Lufinou a její Doris...Keruška jí stále nepokrytě zbožňuje, i když má doma rezavicu...a ten příští rok se na ty rychlostky chystáme spolu:)

Jéé,no jo,těm to spolu sekne,to by byl páreček!!!Jéé,tak príma,Janí,budu držet palečky dvojnásob!!Doufáme,že pak dáte vědět!!!

30.10.2008 12:50
proxima

XXX.XXX.85.1

kukinatost napsal(a):

Šťastný štěsí je krásný koník-a bude vytrvalý asi,že???

Jo Luci už jsem si to přečetla výše...
Tak to jo...No na happa teď trénuje koně Jonáš...
Tak teď ale nevím jestli to není tajné,....tak to nikde neříkej...

30.10.2008 12:51
kukinatost

XXX.XXX.43.146

kukinatost napsal(a):

ty jo, Jaňule, jsem vůbec nevěděla, že máš doma takového sirotečka nebohého:))

30.10.2008 12:52
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Jéé,no jo,těm to spolu sekne,to by byl páreček!!!Jéé,tak príma,Janí,budu držet palečky dvojnásob!!Doufáme,že pak dáte vědět!!!

Ahá,to je strašný...
Ale mě se fakt ten strakatej líbí!

30.10.2008 12:52
kukinatost

XXX.XXX.43.146

kukinatost napsal(a):

kerka byl ochoten si Doris vybojovat i ve stádě dalších 20 koní, akorát žárlivé rezavici se to moc nelíbilo:))

30.10.2008 12:54
dakotka

XXX.XXX.8.129

proxima napsal(a):
Šťastný štěsí je krásný koník-a bude vytrvalý asi,že???

Jo Luci už jsem si to přečetla výše...
Tak to jo...No na happa teď trénuje koně Jonáš...
Tak teď ale nevím jestli to není tajné,....tak to nikde neříkej...

hehe tajne to není ja to vím taky že tam trenuje...jo vytrvalej je vtom jak mě zlobyt...Karla lomila rukama když se dozvěděla že jeho dědek je jack boom bar a ten prej vytrvalej byl až moc

30.10.2008 12:58
dakotka

XXX.XXX.8.129

kukinatost napsal(a):

jako když sem ho brala vtěch osmi měsících tak tam stál a skoro plakal byl takovej šmutnej chudák...no moje kobyla ho přijala v poho a hned za tři měsíce mu dala kamarádku..jinak mou favoritkou v mém stádě je dakotka...

30.10.2008 12:59
lucky

XXX.XXX.230.77

dakotka napsal(a):
hehe tajne to není ja to vím taky že tam trenuje...jo vytrvalej je vtom jak mě zlobyt...Karla lomila rukama když se dozvěděla že jeho dědek je jack boom bar a ten prej vytrvalej byl až moc

to je dobré....nikde neříkej a hodí to na net

30.10.2008 12:59
dakotka

XXX.XXX.8.129

jaruska napsal(a):
Ahá,to je strašný...
Ale mě se fakt ten strakatej líbí!

a mužu vědět odkud seš? že jak mě dycky naštve že bych mu zabalila uzlík ze senem a poslala ho na prázdniny

30.10.2008 13:02
jaruska

XXX.XXX.38.124

dakotka napsal(a):
jako když sem ho brala vtěch osmi měsících tak tam stál a skoro plakal byl takovej šmutnej chudák...no moje kobyla ho přijala v poho a hned za tři měsíce mu dala kamarádku..jinak mou favoritkou v mém stádě je dakotka...

To byses nedoplatila na poštovným,Janí!!!
Dakotka je závodnice,viď?

30.10.2008 13:07
dakotka

XXX.XXX.8.129

jaruska napsal(a):
To byses nedoplatila na poštovným,Janí!!!
Dakotka je závodnice,viď?

néé poštou pěšky by šel aby měl o čem přemýšlet
dakotka to je klusák-arab-PH a zatím nevím jako divoch to je ale dva roky bude mít až na valentýna takže sní zatím nic nedělám , ale lupik ju nedožene ztím je to takový soudeček co není ve tmě vidět a sem zvědavá jak bude vysoká ted má tak 140 KVH a myslím že 5 cm a hotovo....

30.10.2008 13:11
jaruska

XXX.XXX.38.124

dakotka napsal(a):
dakotka to je klusák-arab-PH a zatím nevím jako divoch to je ale dva roky bude mít až na valentýna takže sní zatím nic nedělám , ale lupik ju nedožene ztím je to takový soudeček co není ve tmě vidět a sem zvědavá jak bude vysoká ted má tak 140 KVH a myslím že 5 cm a hotovo....

Tak to musí bejt dobrý žihadlo!
Jéé,chudák,to by pěšky nedošel,cestou by ho někdo ukradl!

30.10.2008 13:14
lufinka

XXX.XXX.247.61

dakotka napsal(a):

No, Jani, to je škoda, že ti nedali echo...však já jim dám sadu, neboj se. Jinak v lednu máme countráč, tak to bys dorazila, ne? Bude v Kaňovicích.

Přidejte reakci

Přidat smajlík