sonatka
napsal(a):
ahojky..právě jsem se vrátila z vyjíždky..pěkná klendra povim vám...a to mě čeká ještě druhá kobča vzít ven...ale to až se trochu ohřeju..dodám fotečky svejch kobylek ...takže jezdci z mělníka hodte sem nějaké fotečky vás a vašich koníků..... .
Ahojky,
já jezdím také u Mělníka ,,, Svého koníka už nemám
Ale v Mělnicku se pohybuju stále
sadzi saj

XXX.XXX.132.135
blanche
napsal(a):
Těším na foto, tak sem s tím
Jj, sem s tím, taky se těším a jsem zvědavá, myslela jsem, že kroma nás cca 4 skalních tu od Mělníka nikdo není
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
Jj, sem s tím, taky se těším a jsem zvědavá, myslela jsem, že kroma nás cca 4 skalních tu od Mělníka nikdo není
kdo je ten 4.? nějak se nemohu dopočítat
sadzi saj

XXX.XXX.132.135
buggyna
napsal(a):
kdo je ten 4.? nějak se nemohu dopočítat
Jj, občas sem chodí Jana M., teď už teda B., ta je z Mělnicka
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
Jj, občas sem chodí Jana M., teď už teda B., ta je z Mělnicka
A známe tedy někdo sonatku?? Já za sebe říkám ne
sadzi saj

XXX.XXX.132.135
buggyna
napsal(a):
A známe tedy někdo sonatku?? Já za sebe říkám ne
Nemám potuchy a koukám, že nás i pěkně napíná
buggyna

XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
Nemám potuchy a koukám, že nás i pěkně napíná
no já sem naplá jak kšandy to tady založí a odejde si kamsi
sadzi saj

XXX.XXX.132.135
blanche
napsal(a):
Viď
Třeba si z nás někdo vystřelil a teď se dobře doma baví
No tohle už mě taky napadlo
buggyna

XXX.XXX.81.124
blanche
napsal(a):
Viď
Třeba si z nás někdo vystřelil a teď se dobře doma baví
Jako že by sme se nechali nachytat? Tééda, to mě nenapadlo ale nikdy nevíš...třeba na nás něco kují
Ještě že sem jen obyvatel Mělníka
buggyna

XXX.XXX.81.124
sonatka
napsal(a):
ahojky..právě jsem se vrátila z vyjíždky..pěkná klendra povim vám...a to mě čeká ještě druhá kobča vzít ven...ale to až se trochu ohřeju..dodám fotečky svejch kobylek ...takže jezdci z mělníka hodte sem nějaké fotečky vás a vašich koníků..... .
Tak tedy sonatko,koukej dát echo, jinak si nás nepřej už nenapíšem ani písmenko
buggyna

XXX.XXX.81.124
blanche
napsal(a):
by jsme neskončili téma jen plkáním, kdo že to je
By jí z nás pak asi švihlo
no co no,se má ozvat
sadzi saj

XXX.XXX.132.135
buggyna
napsal(a):
no co no,se má ozvat
Jj, přesně, založí téma a potom ticho po pěšině
blanche
napsal(a):
No, asi švihne
MOC SE OMLOUVÁM ŽE JSEM SE NEOZVALA DŘÍVE....měla jsem menší problém s netem..konkrátně bydlím v rousovicích kousek od tamtad kde má koníka ustájeného jana malíková tedy ted již ne malíková..bydlím pod p.brožem který má již 5koní..já s přítelem máme dvě kobylky..fotky dodám jakmile budu mít čásek..nějak to nestíhám..A JEŠTĚ JEDNOU SE OMLOUVÁM..
sonatka
napsal(a):
MOC SE OMLOUVÁM ŽE JSEM SE NEOZVALA DŘÍVE....měla jsem menší problém s netem..konkrátně bydlím v rousovicích kousek od tamtad kde má koníka ustájeného jana malíková tedy ted již ne malíková..bydlím pod p.brožem který má již 5koní..já s přítelem máme dvě kobylky..fotky dodám jakmile budu mít čásek..nějak to nestíhám..A JEŠTĚ JEDNOU SE OMLOUVÁM..
Jé, hele
Holky s tím příjmením je tu úplně fuk, já co to tak pozoruji 7 měsíců po svatbě, prostě mám příjmění dvě, spousta lidí mi stále říká Malíková a má mě stále za Malíkovou, jiní používají už nové příjmení Burešová, ale jinak je to jedno, já jsem zvyklá na obojí, Jana M či Jana B, slyším na obě
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
janamalik
napsal(a):
Jé, hele
Holky s tím příjmením je tu úplně fuk, já co to tak pozoruji 7 měsíců po svatbě, prostě mám příjmění dvě, spousta lidí mi stále říká Malíková a má mě stále za Malíkovou, jiní používají už nové příjmení Burešová, ale jinak je to jedno, já jsem zvyklá na obojí, Jana M či Jana B, slyším na obě
Pěkná fotečka Jani
sadzi saj
napsal(a):
Pěkná fotečka Jani
dodávám ty fotečky..tohle toje lunička nikdy by neřek že je to huculo arabka co?? :-)
sonatka
napsal(a):
dodávám ty fotečky..tohle toje lunička nikdy by neřek že je to huculo arabka co?? :-)
a tohle je její dcera lucka
sonatka
napsal(a):
Čusky, tak se přidávám, jsem z mělnicka. Mám dva koně. Rok a něco starého křížence (čmb x hannovero-rakušan) a na jaře tříletou kobylku CS. Posílám fotky
Dvouletka
cizluc
napsal(a):
Čusky, tak se přidávám, jsem z mělnicka. Mám dva koně. Rok a něco starého křížence (čmb x hannovero-rakušan) a na jaře tříletou kobylku CS. Posílám fotky
Dvouletka
Ještě jedna dvouletka
cizluc
napsal(a):
Ještě jedna dvouletka
A náš mladej (foto: Věra Marková)
sonatka
napsal(a):
a tohle je její dcera lucka
Ahoj, tak vítám bláhovi kobylky, já jsem si to hnedka myslela, že to jsou tyhle dvě kobylky, jak jsem uviděla Rousovice
Hele - foto z Huberta
janamalik
napsal(a):
Už vím, to je opravdu kousíček, to tam máte hezké koníky, dříve jsem potkávala koně ze Zálezlic i na parkurech, je to možné???
Zcela jistě ano. Máme tady spoustu koňáků. Jedni od dostiháků, jedni s chovem pony, jedni, co tahají na staromáku, soukromí koníci tu taky jsou a ještě ti, co jezdívali dříve po závodech...
cizluc
napsal(a):
Jsem ze Zálezlic. Je to kousek od Mělníka. Po silnici sice asi 20 - 25 km, ale přes vodu je to asi jen sedm.
už tři roky ne jen ''bláhovy kobyly''....3roky už to jsou naše kobylky... :-D
hodně lidí nechápe jak můžu říct že to jsou naše kobyly když jsou jiřika..ale jen papírově:-)miluje je víc než si kdo dokáže představit proto jsou to naše kobylky... :-)
sonatka
napsal(a):
fíííhááá...ta fotka s toho huberta....to je mazec..jak sme to vypadali???
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
cizluc
napsal(a):
Zcela jistě ano. Máme tady spoustu koňáků. Jedni od dostiháků, jedni s chovem pony, jedni, co tahají na staromáku, soukromí koníci tu taky jsou a ještě ti, co jezdívali dříve po závodech...
Jé, já jsem si říkala, Rousovice, to samý, Brož a pak jsem si říkala, jestli to není někdo od Bláhy, že nevím, že by tu ještě někdo kromě těhlech dvou měl koníky
A Lucko, to jsem netušila, když vždycky koukám na tvý krásný fotečky, že jste od nás takhle kousek Tam má koně i Míla R.- hafloše, že??
sadzi saj
napsal(a):
Jé, já jsem si říkala, Rousovice, to samý, Brož a pak jsem si říkala, jestli to není někdo od Bláhy, že nevím, že by tu ještě někdo kromě těhlech dvou měl koníky
A Lucko, to jsem netušila, když vždycky koukám na tvý krásný fotečky, že jste od nás takhle kousek Tam má koně i Míla R.- hafloše, že??
Má, chodila jsem několik let k ní do stáje. Pak jsem přešla do Korycan a pořídila si k tomu vlastní zvířátka. Kobyla je moje a mladej je pro přítele.
sonatka
napsal(a):
už tři roky ne jen ''bláhovy kobyly''....3roky už to jsou naše kobylky... :-D
hodně lidí nechápe jak můžu říct že to jsou naše kobyly když jsou jiřika..ale jen papírově:-)miluje je víc než si kdo dokáže představit proto jsou to naše kobylky... :-)
jé, koukám, že mi tam ujelo "i" Tak to chválím, že mají tolik lásky a péče
Lucko, to vás je tam koňáků tedy požehnaně na tak relativně malou vesnici
janamalik
napsal(a):
jé, koukám, že mi tam ujelo "i" Tak to chválím, že mají tolik lásky a péče
Lucko, to vás je tam koňáků tedy požehnaně na tak relativně malou vesnici
Je tu mnoho a mnoho koňáků Je to docela vtipné, když bych to měla brát na koňáky bez koní, co je maji třeba jinde nebo někde jezdí, tak je jich tu.... devět asi ze 111 baráků.
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
cizluc
napsal(a):
Je tu mnoho a mnoho koňáků Je to docela vtipné, když bych to měla brát na koňáky bez koní, co je maji třeba jinde nebo někde jezdí, tak je jich tu.... devět asi ze 111 baráků.
Takže máš koníky doma??
cizluc
napsal(a):
Mám, mám... Hezky doma. Klidně se přijeď mrknout na naše chlupaté potvory. Když je to kousek, nebo spíše okolí Mělníka. Známý třeba z moravy sem dojíždějí hůře
To znám, moraváci jsou většinou příjemní lidé, mám tam také spoustu kamarádů a známých a s tím dojížděním je to stejné, ale přeci jen se třeba 1x - 2x za rok najde čas
janamalik
napsal(a):
někdy třeba ano
Musím se pro dnešek rozloučit, čekají mne domácí povinnosti, musím obstarat našeho malého Johnyho a připravit manželovi večeři. Mějte se tu pěkně a příjemný zbytek večera.
sonatka
napsal(a):
Tož, též se loučím, mizím dodělat koně a zavřít je. Tak zase večer..
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
cizluc
napsal(a):
Tož, též se loučím, mizím dodělat koně a zavřít je. Tak zase večer..
Teda, tak se nám to tu pěkně rozjeli
Lucko, to máš super, že máš koňouchy doma, taky bych to brala všema deseti
sonatka
napsal(a):
Téééda, nás se tady ale sešlo - super
Zálezlice znám ,,, Je to kousek od Hosnína u Vojkovic - tam jsem měla pradědu ,,,
A znám odtamtud Mílu Rambouskovou ,,,
A taky tam byl ustájený koník od nás ze stáje - Sarah
Ale v jaké stáji tam, tak to netuším
Jinak super fotky - Věra Marková umí
buggyna

XXX.XXX.81.124
blanche
napsal(a):
Téééda, nás se tady ale sešlo - super
Zálezlice znám ,,, Je to kousek od Hosnína u Vojkovic - tam jsem měla pradědu ,,,
A znám odtamtud Mílu Rambouskovou ,,,
A taky tam byl ustájený koník od nás ze stáje - Sarah
Ale v jaké stáji tam, tak to netuším
Jinak super fotky - Věra Marková umí
Taky čučim jak puk člověk den ve škole a vykoukne tu na mě tolik příspěvků
sonatka
napsal(a):
Tak se nám to tady nějak zaseklo...
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
cizluc
napsal(a):
Tak se nám to tady nějak zaseklo...
No jo, makám dneska jako šroub
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
cizluc
napsal(a):
Já byla ve škole a konečně jsem už doma. Bylo to dneska dosti náročné
Ó, student, VŠ či ještě střední
cizluc
napsal(a):
Ještě střední, ale už posledním rokem (snad). Půjdu pomalu za hajtrama. Ale vůbec se mi tam nechce. Včera prostě přišla zima. I ten vzduch je ještě takovej... eeee
Ahoj, tak já před chvílí dorazila z ME, byla jsem tam s kamarádkou na jednom kurzíku. Johny usnul, tak mám chvilku pro sebeZa chvíli mi přijede druhá polovička, tak se nezdržím příliš dlouho, budeme mít takový romantický večer
sonatka
napsal(a):
Sem vám chtěla ukázat svoje děťátko na volnosti. Včera sem na to uplně zapoměla.
cizluc
napsal(a):
Sem vám chtěla ukázat svoje děťátko na volnosti. Včera sem na to uplně zapoměla.
Na dvou a půl letku dobrý ne? Ona se o nohy moc nebojí, většinou když se jí nechce, kope do všeho, ale když skočí, tak už skočí a to se ani moc neodráží. :)
A takhle je z místa
cizluc
napsal(a):
jů, teda - slušná rezerva, budoucí olympioničkaJe šikovná
Když už jsme u těch skoků.......
buggyna

XXX.XXX.81.124
cizluc
napsal(a):
Já byla ve škole a konečně jsem už doma. Bylo to dneska dosti náročné
Tak já už ze školy taky konečně doma...po cestě sem se stavila ještě u kobyly promasírovat bolavou nožku.Teď sem pověsila prádlo a čekám na večeři
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
cizluc
napsal(a):
A ještě, pardon, je tam ještě plnokrevný Lombard
Teda Lucky, máš to pěknou skokanku
sonatka
napsal(a):
Ty jo, ty jo... kde to vázne?
sonatka
napsal(a):
To jo, skokanka má solidní rezervy
Já jsem byla s kobylou včera venku - byl pomalu tajfun, ale dalo se to ,,,
Byli se podívat v Liblické oboře u zámku
buggyna

XXX.XXX.81.124
blanche
napsal(a):
To jo, skokanka má solidní rezervy
Já jsem byla s kobylou včera venku - byl pomalu tajfun, ale dalo se to ,,,
Byli se podívat v Liblické oboře u zámku
jé Blani,kde nakonec jezdíš?
buggyna

XXX.XXX.81.124
blanche
napsal(a):
no, z haflingera teď na ČT, ale pomalu je to na štafle
pomalu se zbavuju fobie z velkých koní
u nás v Přívorech
to je jen o zvyk
blanche
napsal(a):
No, to jo ,,, ale když jsem si sedla poprvé - ještě na většího hromotluka - to bylo jak na godzile
Tak tohle moc dobře znám... a já ještě když mám svých 162 cm Ale pravdou je, že po tom, co sem seděla na Marwinovi, který má 199 cm v kohoutku, tak mi taková Danetka, která má přes 170, přišla malinká
cizluc
napsal(a):
Tak tohle moc dobře znám... a já ještě když mám svých 162 cm Ale pravdou je, že po tom, co sem seděla na Marwinovi, který má 199 cm v kohoutku, tak mi taková Danetka, která má přes 170, přišla malinká
No, oni jsou to pak sakra rozdíly ,,,
Taky jsem parkrát jela na velšíkovi a teď tohle ,,,
Na velkých jsem začínala ,,, pak menší a teď zase návrat ,,,
Ale člověku to určitě něco dá
blanche
napsal(a):
No, oni jsou to pak sakra rozdíly ,,,
Taky jsem parkrát jela na velšíkovi a teď tohle ,,,
Na velkých jsem začínala ,,, pak menší a teď zase návrat ,,,
Ale člověku to určitě něco dá
To dá, o tom žádná Jen jsem zvědavá, kam vyroste to moje zvíře. Všichni v rodině maji 166 cm. Ona má zatím 160 - 1, tak uvidíme
cizluc
napsal(a):
S tím bych nesouhlasila. Znám koně, který maji super chody a vejšku přes 170. Třeba Daneta je superpohodlná :-) A Flíček taky, něco neuvěřitelnýho, to je svezení vždycky
NO, jsou pohodlný hlavně, jak jsou menší a skladnější
Jela jsem na koni, co má snad 190 a v klusu jsem myslela, že letím ,,, prostě šíleně dlouhý kroky atd ,,, Bylo to divný ,,, Ale asi otázka zvyku
buggyna

XXX.XXX.81.124
cizluc
napsal(a):
S tím bych nesouhlasila. Znám koně, který maji super chody a vejšku přes 170. Třeba Daneta je superpohodlná :-) A Flíček taky, něco neuvěřitelnýho, to je svezení vždycky
počkej počkej!!! Flíček jako Flíček?? To si děláš srandu?
buggyna

XXX.XXX.81.124
cizluc
napsal(a):
Flíček jako Flíček ;-)
jako Flíček dříve v majetku Vandy Trojanové? Úžasný kůň
buggyna
napsal(a):
jako Flíček dříve v majetku Vandy Trojanové? Úžasný kůň
Nevím, jestli Vandy Trojanové, ale znám ho z majetku Milana Severy a pak... no, to je jedno, prostě zase jiný majitel. A doufám, že u tohohle zase dlouho zůstane, taky by toto úžasné, neuvěřitelné zvíře jezditelné na myšlenku, mělo mít svůj klid. Kdybych měla prachy, tak jsou ho od Milana koupila, tak neuvěřitelné zvíře, fakt kůň na myšlenku.
Jezdilo se na něm výborně, nevím, proč ho ta holka prodala se slovy: Sráč, bomba pod prdel, nezvladatelnej... Když s ním neuměla, nebyla to Flíčkova chyba. A teď po tom, co mu Milan zaplatil tréninky a nevím, co všechno, dostal ho přes L a měl naktrénováno do S, tak ho najednou chce zpátky.
A kde sou slova, sráč, krypl a nevím, co všechno...
cizluc
napsal(a):
Nevím, jestli Vandy Trojanové, ale znám ho z majetku Milana Severy a pak... no, to je jedno, prostě zase jiný majitel. A doufám, že u tohohle zase dlouho zůstane, taky by toto úžasné, neuvěřitelné zvíře jezditelné na myšlenku, mělo mít svůj klid. Kdybych měla prachy, tak jsou ho od Milana koupila, tak neuvěřitelné zvíře, fakt kůň na myšlenku.
Jezdilo se na něm výborně, nevím, proč ho ta holka prodala se slovy: Sráč, bomba pod prdel, nezvladatelnej... Když s ním neuměla, nebyla to Flíčkova chyba. A teď po tom, co mu Milan zaplatil tréninky a nevím, co všechno, dostal ho přes L a měl naktrénováno do S, tak ho najednou chce zpátky.
Tak to je nemilé
buggyna

XXX.XXX.81.124
cizluc
napsal(a):
to bude ten samej Flíček myslím že sme si psali o něm i na LIdé.cz? Ten kůń chodil tahat na staromák,byl to filmový kůň co chodil přes oheň, v zápřahu,skákal L čistě. Prostě neuvěřitelně všestranný
Ale hrozný hromotluk za kterého když se na vodítku rozklusal,šel respekt
buggyna
napsal(a):
to bude ten samej Flíček myslím že sme si psali o něm i na LIdé.cz? Ten kůń chodil tahat na staromák,byl to filmový kůň co chodil přes oheň, v zápřahu,skákal L čistě. Prostě neuvěřitelně všestranný
Ale hrozný hromotluk za kterého když se na vodítku rozklusal,šel respekt
Jo jo, nejspíše ano Hromotluk sice ano, ale kus koně. A když si prostě člověk spojí to, že jde uplně skvěle ovládat a přitom je to takovej kus masa, tak to ej uopravdu neuvěřitelné. Flíček je prostě miláček
cizluc
napsal(a):
Jo jo, nejspíše ano Hromotluk sice ano, ale kus koně. A když si prostě člověk spojí to, že jde uplně skvěle ovládat a přitom je to takovej kus masa, tak to ej uopravdu neuvěřitelné. Flíček je prostě miláček
to nám napadlo sněhu přes noc co?,myslim že by sme molhli jít lyžovat :-D
sonatka
napsal(a):
to nám napadlo sněhu přes noc co?,myslim že by sme molhli jít lyžovat :-D
Nápodobně, sněhu jak... tak jsem hned cvakla koně, sic je to tmavé, ale něco je tam vidět
sadzi saj

XXX.XXX.132.135
sonatka
napsal(a):
tak jsem ty naše zlatíčka vyhodila ven moc nadšený teda nebyly..mladá začala lítat jak trdlo a hned jí to uklouzlo a byla na zemi vstala voklepala se a lítala dál....magůrek..
U nás taky naježilo, ale už to pomalu leze dolů, tak jsem zvědavá, jak bude zítra, ale čvachta u koní solidní
buggyna

XXX.XXX.81.124
sonatka
napsal(a):
Zdravim dámy,
u nás na Mělníku už je dávno po sněhu. Ale já teď přijela od kobyly a mám pár foteček nejsou nic moc,ale první s kobylou na sněhu
buggyna

XXX.XXX.81.124
buggyna
napsal(a):
Zdravim dámy,
u nás na Mělníku už je dávno po sněhu. Ale já teď přijela od kobyly a mám pár foteček nejsou nic moc,ale první s kobylou na sněhu
je mi fukt že je sníh,hlavně že žrát můžu
buggyna
napsal(a):
je mi fukt že je sníh,hlavně že žrát můžu
Tady se to rozjelo
Tak konečně zavítal sníh i do nížin, sice to ještě nebylo na sáňkování, ale alespoň ten býlý poprašek vypadal trochu jako zima, než to blátíčko, které tady vládne pokaždé.
Boňák se zajisté vyválela, aby jsem toho neměla málo, ale jinak byla spokojená, u kopce žrádla je sice spokojenější, jak je jistě poznat, páč opravdu vytvořila silné tukové zásobyAle jinak jsme si den opravdu užily včetně fenky Jenny
janamalik
napsal(a):
Tady se to rozjelo
Tak konečně zavítal sníh i do nížin, sice to ještě nebylo na sáňkování, ale alespoň ten býlý poprašek vypadal trochu jako zima, než to blátíčko, které tady vládne pokaždé.
Boňák se zajisté vyválela, aby jsem toho neměla málo, ale jinak byla spokojená, u kopce žrádla je sice spokojenější, jak je jistě poznat, páč opravdu vytvořila silné tukové zásobyAle jinak jsme si den opravdu užily včetně fenky Jenny
sadzi saj

XXX.XXX.132.135
janamalik
napsal(a):
Tahle fotka je fajnová
A Jani teda koukám, že Bonča má slušný zásoby
sonatka
napsal(a):
sem to stim lyžováním nějak zakecla...protože dnes by to na lyže fakt bylo.. :-)
No, už s těmi zásobami doháníme Elí
Sníh se moc nelíbil, ale i tak se docela vydováděla prdelka
janamalik
napsal(a):
No, už s těmi zásobami doháníme Elí
Sníh se moc nelíbil, ale i tak se docela vydováděla prdelka
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
sonatka
napsal(a):
naše 6měsíční mimono poprví vidělo sníh..
Jé, my máme 5- ti měsíční
Holčiny máte nějak šajnu o ustájení na Mělnicku?? S celodenním výběhem s možností nějaké té pastvy, správným místováním a dostupností jízdárny aspoň po kopytě někam?? Mám pocit, že je to tu šílená bída
sadzi saj
napsal(a):
Jé, my máme 5- ti měsíční
Holčiny máte nějak šajnu o ustájení na Mělnicku?? S celodenním výběhem s možností nějaké té pastvy, správným místováním a dostupností jízdárny aspoň po kopytě někam?? Mám pocit, že je to tu šílená bída
jo -tam co má ustájenou jana kobylku -výběhy,jízdárna se skokovim materiálem -skvělá péče..
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
sonatka
napsal(a):
jo -tam co má ustájenou jana kobylku -výběhy,jízdárna se skokovim materiálem -skvělá péče..
No, jenže tam je snad pořád plno
sadzi saj
napsal(a):
No, jenže tam je snad pořád plno
já si to myslele-a co equilon mělnická vrutice??
nebo podkova,nějaký soukromník?
sonatka
napsal(a):
já si to myslele-a co equilon mělnická vrutice??
nebo podkova,nějaký soukromník?
Ahoj holky, tak dnes na skok, než pofrčím za Bóňákem. Dášo, Andy už ve Vrutici je
Jojo, u nás je zcela plno a ještě k nám přibily 2 kozy - takže prostě narváno do posledního místečka
Andy, už mě napadá jedině Mlékojedy, nebo Zelčín, ale stojí to tam víc a když si spočítáš vše i s benzínem
Jinak jak se máte, koukám, že sníh užíváte
My taky, celá rodinka včetně čtyřnožců. Příští týden se konečně chci vypravit na nákupy do Prahy. Ježich se blíží, tak to musím nějak zvládnout, páč ještě ty úklidy a pečení....
janamalik
napsal(a):
Ahoj holky, tak dnes na skok, než pofrčím za Bóňákem. Dášo, Andy už ve Vrutici je
Jojo, u nás je zcela plno a ještě k nám přibily 2 kozy - takže prostě narváno do posledního místečka
Andy, už mě napadá jedině Mlékojedy, nebo Zelčín, ale stojí to tam víc a když si spočítáš vše i s benzínem
Jinak jak se máte, koukám, že sníh užíváte
My taky, celá rodinka včetně čtyřnožců. Příští týden se konečně chci vypravit na nákupy do Prahy. Ježich se blíží, tak to musím nějak zvládnout, páč ještě ty úklidy a pečení....
ježíš ajo-já si neuvědomila že vlastně ve vrutici už Andy sídlí...
sonatka
napsal(a):
ježíš ajo-já si neuvědomila že vlastně ve vrutici už Andy sídlí...
A co jnak kobylky, jak se mají?
janamalik
napsal(a):
A co jnak kobylky, jak se mají?
mají se dobře..od rána do večera ve výběhu..musejí si ho užít dokavad ho mají..
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
sonatka
napsal(a):
Jak to, dokud ho mají??
Jani, Zelčín fakt ne, tam bych nešla a Mlékojedy, za ty peníze taky ne, nechápu, co tam na tom stojí tolik nejsem blázen a taky nekradu
Prostě není nad svý
sonatka
napsal(a):
japato???Výběh nebudeto je škoda, to je pro koně základ, ale když vidím někdy ty Bonči výrazy, že se vidí raději doma u žlabu, občas o tomhle pochybuji....
...ale ne, je to fakt základ, kůň se potřebuje pohybovat ve výběhu a být na vzduchu.
sadzi saj
napsal(a):
Jak to, dokud ho mají??
Jani, Zelčín fakt ne, tam bych nešla a Mlékojedy, za ty peníze taky ne, nechápu, co tam na tom stojí tolik nejsem blázen a taky nekradu
Prostě není nad svý
protože my máme výběh ohromnej na pozemku kterej je města(koně máme na konci rousovic kde sou rodinný domky)no a město se rozhodlo že nám postaví ve výběhu domov pro seniory..
janamalik
napsal(a):
japato???Výběh nebudeto je škoda, to je pro koně základ, ale když vidím někdy ty Bonči výrazy, že se vidí raději doma u žlabu, občas o tomhle pochybuji....
...ale ne, je to fakt základ, kůň se potřebuje pohybovat ve výběhu a být na vzduchu.
noa nikde tady není jiný místo kdre by mohl být.. holt si budeme muset udělat více času a jezdit víc ven a chodit na procházky na vodítku..
janamalik
napsal(a):
Andy, teď na zimu asi stejně nic nevyřešíš, počkala bych do jara, to máš pár měsíců a pak uvidíš, třeba se něco objeví
sonatka
napsal(a):
Tak dávám odkaz na video z volnosti. Sice kvalita na houby, ale s tím programem se tak špatně pracuje, že sme rádi, že alespoň něco. youtube.com/watch?v=TCJQPJeT0Xo
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
sonatka
napsal(a):
já bych asi taky počkala..Jani víš že Brož nad náma má dvě hříbátka?
Dášo, tak to je pech
Jani, to se nevyřeší, je to pořád do kola do kolečka to samý, pokaždé překydat, nejlépe si i připravit seno a nemluvě o výběhu, nevím, zda si to četla vedle v tématech.
sadzi saj
napsal(a):
Dášo, tak to je pech
Jani, to se nevyřeší, je to pořád do kola do kolečka to samý, pokaždé překydat, nejlépe si i připravit seno a nemluvě o výběhu, nevím, zda si to četla vedle v tématech.
jo taky mě to...ale zase je dobrý že mají od nákýho června až do konce listopadu čerství zelený bud trávu nebo vojtěšku..jezdíme sekat každej tejden minimálně dvakrát..
sadzi saj
napsal(a):
Dášo, tak to je pech
Dášo, vím, mluvila jsem s ním na schůzi, chtěla bych se tam někdy podívat, až zbyde čas. Andy, nečetla jsem nic na diskuzi, když už jsem tu, tak většinou jen tady na mělnické diskuzi, kde vím o co go, páč nic víc nestačím sledovat Tak Johny se ozval, musím končit děvčátka, nakrmím a pádim směr Bonča
Zase se někdy ozvu a snad stihnu i to Lucky videjko
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
cizluc
napsal(a):
Tak dávám odkaz na video z volnosti. Sice kvalita na houby, ale s tím programem se tak špatně pracuje, že sme rádi, že alespoň něco. youtube.com/watch?v=TCJQPJeT0Xo
Pěkný videjko, hlavně, jak se jim líbila ta kára
Ono Jani, bez výběhu to fakt nejde a jak začnou i zdravotní problémy jako náběh na koliku, natékaní nohou apod. a pak ještě by měl být problém s výběhem..........
sadzi saj
napsal(a):
Pěkný videjko, hlavně, jak se jim líbila ta kára
Ono Jani, bez výběhu to fakt nejde a jak začnou i zdravotní problémy jako náběh na koliku, natékaní nohou apod. a pak ještě by měl být problém s výběhem..........
achjo..je to na prd...ten výběh tam ještě do začátka dubna bude ale pak..pak to budem muset začít řešit..jedině že bych mámě zrušila zahradu,zasypala bazén,srovnala se zemí terasu a dala tam výběh....
Jo,to by šlo...
sonatka
napsal(a):
achjo..je to na prd...ten výběh tam ještě do začátka dubna bude ale pak..pak to budem muset začít řešit..jedině že bych mámě zrušila zahradu,zasypala bazén,srovnala se zemí terasu a dala tam výběh....
Jo,to by šlo...
baby nechcete někdo zimní deky??mám na prodej-jednu černou velikost 145 euro-star.Druhou černá/šedá usg velikost 145 a třetí odpocovací tmavě modrou velikost 135.4tvrtou -šedou eskadron výběhovou nebo stájovou velikost 140.
všechny kromě odpocovačky jsou použity tak 5/6krát dneska mi přišli z čistírny takže jsou vyprané a vyčištěné..cena za odpocovačku je 550,-
za euro-star 2200,-
za usg-1900,-
za eskadron 1200,-
cena odpovídá kvalitě -byly nakoupeny o 1000kč(kromě odpocovačky) víš než je prodávám
sonatka
napsal(a):
baby nechcete někdo zimní deky??mám na prodej-jednu černou velikost 145 euro-star.Druhou černá/šedá usg velikost 145 a třetí odpocovací tmavě modrou velikost 135.4tvrtou -šedou eskadron výběhovou nebo stájovou velikost 140.
všechny kromě odpocovačky jsou použity tak 5/6krát dneska mi přišli z čistírny takže jsou vyprané a vyčištěné..cena za odpocovačku je 550,-
za euro-star 2200,-
za usg-1900,-
za eskadron 1200,-
cena odpovídá kvalitě -byly nakoupeny o 1000kč(kromě odpocovačky) víš než je prodávám
eskadron
sonatka
napsal(a):
usg
Tak jsem dnes zvládla tolik věcí, uf. S Bončou jsem byla jen bez sedla na prochajdě a opět jsem se ujistila, že je úžo kůň. Na rozvodně probíhají nějaké zemní práce a jezdí tam tatrovky, všude červenobílé fáborky - no pěkní strašáci a s ní to ani nehne, jen kouká, že je tam něco nového a pak si toho stejně přestane všímat. Měla jsem s sebou i Jenny a ta byla pomalu zvědavější než Bóňa.Pak jsem ještě chvíli vlítla nakoupit, ale řeknu vám, supermarkety narvaný, že jsem neměla pomalu kde zaparkovat.
Jinak musím moc pochválit Lucky kobylku. Moc se mi líbí, i exteriérově je to hezká kobylka a to skákání jí jde
Dášo, já už tech dek mám tolik, že ani nepotřebuji. Ale vypadají docela slušně, určitě se někomu budou hodit.
Andy, jak začnou zdravotní problémy, je to víš na co ....To pak jen cpeš peníze pro nic za nic. Třeba se nějaké ustájení objeví, co ty víš.
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
janamalik
napsal(a):
Tak jsem dnes zvládla tolik věcí, uf. S Bončou jsem byla jen bez sedla na prochajdě a opět jsem se ujistila, že je úžo kůň. Na rozvodně probíhají nějaké zemní práce a jezdí tam tatrovky, všude červenobílé fáborky - no pěkní strašáci a s ní to ani nehne, jen kouká, že je tam něco nového a pak si toho stejně přestane všímat. Měla jsem s sebou i Jenny a ta byla pomalu zvědavější než Bóňa.Pak jsem ještě chvíli vlítla nakoupit, ale řeknu vám, supermarkety narvaný, že jsem neměla pomalu kde zaparkovat.
Jinak musím moc pochválit Lucky kobylku. Moc se mi líbí, i exteriérově je to hezká kobylka a to skákání jí jde
Dášo, já už tech dek mám tolik, že ani nepotřebuji. Ale vypadají docela slušně, určitě se někomu budou hodit.
Andy, jak začnou zdravotní problémy, je to víš na co ....To pak jen cpeš peníze pro nic za nic. Třeba se nějaké ustájení objeví, co ty víš.
Jani, těžko, co by se kde objevilo Tady není prostě kam jinam a u Vás je plno a všude okolo nejsou výběhy nebo tam koně nechodí
janamalik
napsal(a):
Děkuji moc za pochvalu kobyly. O to víc mě těší, že jsem ji před rokem a něco /bylo ji 1,5 roku/ koupila za 18 tis. z Albertovce.
cizluc
napsal(a):
Děkuji moc za pochvalu kobyly. O to víc mě těší, že jsem ji před rokem a něco /bylo ji 1,5 roku/ koupila za 18 tis. z Albertovce.
Super kup - kor u kobyly
janamalik
napsal(a):
Super kup - kor u kobyly
to je fakt super za tu cenu a ještě kobylka..
Jirka111

XXX.XXX.213.247
Vím je to starý téma.Možná tím někomu pomůžu od zbytečných problémků.Mlékojedy nebraaat! Měl jsem tam koně a hrůza personál drzej na majitele koní, naprostá katastrofa kolektiv.Hoodně se tam změnilo k horšímu.Byl jsem rád když jsem vypad.