Prosím poraďte co je na obrazku špatně děkuji, a prosím ne rýpaly :-)
- těch čar si prosím nevšímejte to je můj osobní názorale jsem laik... děkuji :-)
holkaodkoni
napsal(a):
- těch čar si prosím nevšímejte to je můj osobní názorale jsem laik... děkuji :-)
Je strašně zalezlej za otěží... Jezdec by, podle mě, měl víc makat holení, snížit ruce a pustit koníka hlavou trochu dopředu a nahoru. Trochu víc... Nejvyšší místo krku nemůže být tak, jak je. Mělo by být tuším třetí obratel za ušima?
holkaodkoni
napsal(a):
tak já si myslím, že je to taková hezká ukázka, hlavy za kolmicí, koník, který se vlastně schovává za otěž a vyhýbá kontaktu a přilnutí, a zřejmě se i plácá po předku, prakticky si ani nedošlapuje do stopy...
tudíž bych určitě zapracovala na snížení ruky a aktivnější holeni, která koníka bude nutit jít aktivně od zádi...
kukinatost
napsal(a):
tak já si myslím, že je to taková hezká ukázka, hlavy za kolmicí, koník, který se vlastně schovává za otěž a vyhýbá kontaktu a přilnutí, a zřejmě se i plácá po předku, prakticky si ani nedošlapuje do stopy...
tudíž bych určitě zapracovala na snížení ruky a aktivnější holeni, která koníka bude nutit jít aktivně od zádi...
jezdec by měl dát ruce dolů
kukinatost
napsal(a):
do zastavení,není to v pohybu
Uživatel s deaktivovaným účtem

holkaodkoni
napsal(a):
okrem tej hlavy hoodne zalezenej za kolmicou sa mi vobec nepaci sed jazdca-akoby ho niekto na toho kona prilepil z inej fotky. Jednak je sedlo moc vpredu a vzadu vyzera, ze sa dviha.
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
okrem tej hlavy hoodne zalezenej za kolmicou sa mi vobec nepaci sed jazdca-akoby ho niekto na toho kona prilepil z inej fotky. Jednak je sedlo moc vpredu a vzadu vyzera, ze sa dviha.
Ještě dodávám k mému příspěvku - Budu se asi opakovat. Ale koník ťape po předku. Zlepší se to tím, že bude intenzivněji pracovat holeň, otěže trochu povolíš a dáš ruku více na kohoutek (níž), na jakém jezdíš udidle? Také bych viděla holeň kousek za podbřišník