Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.12.2008 13:23
helu

XXX.XXX.74.84

Ahoj, tak jak se chystáte na vánoce?
Tady je tolik bláta že je to až hrůza. Koníci jsou spokojení konečně využijí tu svou hunatou srst a můžou na sobě vytvářet krustu.

13.12.2008 14:40
helu

XXX.XXX.74.84

helu napsal(a):
Tady je tolik bláta že je to až hrůza. Koníci jsou spokojení konečně využijí tu svou hunatou srst a můžou na sobě vytvářet krustu.

13.12.2008 18:49
horseslower

XXX.XXX.146.26

helu napsal(a):

Ahoj,hledám kobylku jménem Nella,byla prodána v jejích 3 letech ze stáje JK Sana Liboš od paní Hany Hájkové..byla březí.. od té dobyx jsem o ní nic neslyšela.. tak se chci zeptat jestli někdo o ní nevíte..

13.12.2008 20:26
saddlery

XXX.XXX.178.248

horseslower napsal(a):
Ahoj,hledám kobylku jménem Nella,byla prodána v jejích 3 letech ze stáje JK Sana Liboš od paní Hany Hájkové..byla březí.. od té dobyx jsem o ní nic neslyšela.. tak se chci zeptat jestli někdo o ní nevíte..

Jedna haflingerka Sany s takovým předvánočním dárečkem.

13.12.2008 21:11
monchess

XXX.XXX.68.138

saddlery napsal(a):
Jedna haflingerka Sany s takovým předvánočním dárečkem.

U nás to s tím bahnem není tak horké, zatím , jinak já se taky přidávám do partičky. Není to sice 100% hafling, ale 50% - z jedné části hucul z druhé hafling. Takže je to lehší typ, ale vypadá jako hafling.

Pokud budete chtít, tak se mrkněte na více foteček na www.mondano.wbs.cz a uvítám komentáře :)

13.12.2008 21:23
horseslower

XXX.XXX.146.26

monchess napsal(a):
U nás to s tím bahnem není tak horké, zatím , jinak já se taky přidávám do partičky. Není to sice 100% hafling, ale 50% - z jedné části hucul z druhé hafling. Takže je to lehší typ, ale vypadá jako hafling.

Pokud budete chtít, tak se mrkněte na více foteček na www.mondano.wbs.cz a uvítám komentáře :)

14.12.2008 12:11
ewanie

XXX.XXX.42.194

horseslower napsal(a):

Já s haflingem Azurem z Hafl-ranche u Studénky.... Majitelka Lucka jich tam má krásných 6 Kousků...skvělí, někteří tvrdohlaví někteří oddaní....každý jiný

14.12.2008 12:23
happylinda

XXX.XXX.48.159

ewanie napsal(a):
Já s haflingem Azurem z Hafl-ranche u Studénky.... Majitelka Lucka jich tam má krásných 6 Kousků...skvělí, někteří tvrdohlaví někteří oddaní....každý jiný

Naše Lindička

14.12.2008 12:23
happylinda

XXX.XXX.48.159

happylinda napsal(a):
Naše Lindička

ještě jedna obrovský mazlík

14.12.2008 14:50
kesau

XXX.XXX.123.249

happylinda napsal(a):
ještě jedna obrovský mazlík

jeden z našich malých krasavců.....moje zlato
..taky neustále na blátě...

14.12.2008 19:04
helu

XXX.XXX.74.84

kesau napsal(a):
jeden z našich malých krasavců.....moje zlato
..taky neustále na blátě...

Zdravím, moc krásní koníci.
Teda moje holky dnes řádily venku jak prdlouši. Byly jsme v lese na větvích - budu vyrábět ozdoby na boxíky.

14.12.2008 19:06
helu

XXX.XXX.74.84

helu napsal(a):
Zdravím, moc krásní koníci.
Teda moje holky dnes řádily venku jak prdlouši. Byly jsme v lese na větvích - budu vyrábět ozdoby na boxíky.

14.12.2008 20:14
ewanie

XXX.XXX.42.194

helu napsal(a):

Orne a arnet v mikulášském...opět hafl-ranch Studénka

14.12.2008 20:15
ewanie

XXX.XXX.42.194

ewanie napsal(a):
Orne a arnet v mikulášském...opět hafl-ranch Studénka

Azur v létě před koupáním...Hafl-ranch

14.12.2008 20:16
ewanie

XXX.XXX.42.194

ewanie napsal(a):
Azur v létě před koupáním...Hafl-ranch

Ve předu grétka ( plemená klisna Anabela) v zadu Arnet

14.12.2008 20:17
ewanie

XXX.XXX.42.194

ewanie napsal(a):
Ve předu grétka ( plemená klisna Anabela) v zadu Arnet

S arnetem mladším bratrem azura...Hafl- ranch

14.12.2008 21:30
helu

XXX.XXX.74.84

ewanie napsal(a):
S arnetem mladším bratrem azura...Hafl- ranch

Lancia

14.12.2008 21:38
helu

XXX.XXX.74.84

14.12.2008 22:00
horseslower

XXX.XXX.146.26

helu napsal(a):

15.12.2008 10:26
dannynka

XXX.XXX.210.66

helu napsal(a):

Zdravím tady všechny a přikládám fotečku našeho Nikolase

15.12.2008 10:33
dannynka

XXX.XXX.210.66

dannynka napsal(a):
Zdravím tady všechny a přikládám fotečku našeho Nikolase

a tady ještě pod sedlem...no prostě náš miláček
No a co říkáte na to počasí vypadá to že předpověď vyjde a budou fakt Vánoce na blátě...chjo:(

15.12.2008 11:39
helu

XXX.XXX.146.64

dannynka napsal(a):
a tady ještě pod sedlem...no prostě náš miláček
No a co říkáte na to počasí vypadá to že předpověď vyjde a budou fakt Vánoce na blátě...chjo:(

Zdravím, no jak se oteplilo tak holkám je celkem vedro - nasadily kožichy do mrazu a ono je bláto
Tu starší jsem ostříhala - cha.
To je tak krásnej koník

15.12.2008 12:13
dannynka

XXX.XXX.210.66

helu napsal(a):
Zdravím, no jak se oteplilo tak holkám je celkem vedro - nasadily kožichy do mrazu a ono je bláto
To je tak krásnej koník

no Nikous taky nasadil peknou srt, ted jak je tak teplo je vzdy tak spoceny jak si ho vemu pod sedlo ze mi ho je az lito jak se musi trapit v tom kozuchu
ale strihat bych se ho asi tedkom bala co kdyz prece jenom prijde nejaka ta prava zima a na dekovaní on moc není to by mi ji hned ze sebe sundal rozkousal a poslapal, tak to mu radeji hodim odpocovacku na pul hodky
ale je to bída letos s tim snehem

15.12.2008 12:14
dagmarka

XXX.XXX.151.23

helu napsal(a):
To je tak krásnej koník

Ahojky,máte krásný Haflíky Máte někdo Haflinga po Mozart 805 ?Zajímala by mě jeho povaha.Jednoho mám už přes tři roky doma a je to takovej poděs ,ale zlatíčko.Je z matky Lenka,ale o tý nemám vůbec žádný info ani foto,tak kdyby někdo něco věděl.....budu vděčná.Díky

15.12.2008 12:16
dannynka

XXX.XXX.210.66

helu napsal(a):
To je tak krásnej koník

A Helu odkud vubec jste a kde koniky máte??jsou krásní!!

15.12.2008 12:18
happylinda

XXX.XXX.48.159

dannynka napsal(a):

Linda nám taky nahodila zimovku

15.12.2008 13:39
helu

XXX.XXX.146.64

dannynka napsal(a):

Ahoj, kousek od Benátek nad Jizerou.
Teda obdivuju Nikouškovu hřívu. Kráása. Ty moje blbky si ji vždycky vydrbou.
Já ji ostříhala jen pod krkem a trošku plece nebot se bojím že nastydne - vždycky schne strašně dlouho. Takhle ani nepotřebuje deku. Je to super.

15.12.2008 13:57
dannynka

XXX.XXX.210.66

helu napsal(a):
Já ji ostříhala jen pod krkem a trošku plece nebot se bojím že nastydne - vždycky schne strašně dlouho. Takhle ani nepotřebuje deku. Je to super.

no tak tu hrivu ma paradní, ale musim mu ji 2 do tydne plest jinak by z te hrivy mel kvalitní dredy..on se nehorazne rád valí jeste v takových místech ....cím mokřejší a bahnivější tím lepsí...ale kdyz se mu to líbí tak proc mu to nedoprát, že?
no tak to my jsme z druhé strany republiky...od Třince

15.12.2008 14:03
thesis

XXX.XXX.151.2

helu napsal(a):

Ahoj všem, já sice hafloše nemám ale zaujala mě Lancia. Kdysi tady byla i nějaká klisna Delta ale už si nevzpomenu jaká. Měla bych prosbu na majitelku Lancie zda by mi mohla poskytnout jednu fotku mailem. Jde o to že jsem členka Lancia klubu a chtěla bych ostatním ukázat že Lancia nemusí mít nutně 4 kola, prostě si z nich i trochu vystřelit. Nehodlám nikoho zesměšňovat, ani koníka, chci jen ukázat že ta značka není lidmi zas tak zatracovaná jak se zdá a dávají po ní jména i koním. Už tady máme jednu strakatou kobylku Thesis (taky typ Lancie- auta). Za fotečku a případně historii jak ke jménu přišla děkuji

16.12.2008 18:08
helu

XXX.XXX.146.64

thesis napsal(a):
Ahoj všem, já sice hafloše nemám ale zaujala mě Lancia. Kdysi tady byla i nějaká klisna Delta ale už si nevzpomenu jaká. Měla bych prosbu na majitelku Lancie zda by mi mohla poskytnout jednu fotku mailem. Jde o to že jsem členka Lancia klubu a chtěla bych ostatním ukázat že Lancia nemusí mít nutně 4 kola, prostě si z nich i trochu vystřelit. Nehodlám nikoho zesměšňovat, ani koníka, chci jen ukázat že ta značka není lidmi zas tak zatracovaná jak se zdá a dávají po ní jména i koním. Už tady máme jednu strakatou kobylku Thesis (taky typ Lancie- auta). Za fotečku a případně historii jak ke jménu přišla děkuji

Thesis kobča je z Rakouska tak ti nevím asi byl její chovatel fanda do aut.
Doma mám Lancii a Fabia.

Přidejte reakci

Přidat smajlík