Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.1.2009 12:42
ampinka

XXX.XXX.208.70

Nevíte někdo, kde by se dal sehnat, popřípadě kdo prodává obojek na achalteke, v ruštině Aladža? Byla bych moc vděčná za každou informaci

24.1.2009 13:58
jessyn

XXX.XXX.0.7

ampinka napsal(a):
Nevíte někdo, kde by se dal sehnat, popřípadě kdo prodává obojek na achalteke, v ruštině Aladža? Byla bych moc vděčná za každou informaci

ahoj, kdybys něco sehnala, dej prosím vědět

24.1.2009 18:19
saddlery

XXX.XXX.2.142

jessyn napsal(a):
ahoj, kdybys něco sehnala, dej prosím vědět

tobě ho taky dlužím,jak budu mít cestu tak dovezu a brzy nafotím,mám zpoždění jak čd.

24.1.2009 22:00
kassiopeass

XXX.XXX.5.186

ampinka napsal(a):

Já jsem viděla jen jeden: http://www.cabraky.webgarden.cz/neco-netradicniho
:)

25.1.2009 10:40
jeannej

XXX.XXX.136.161

kassiopeass napsal(a):
Já jsem viděla jen jeden: http://www.cabraky.webgarden.cz/neco-netradicniho
:)

(off topic)
Ahoj, ty jezdíš Ganišáka?

25.1.2009 12:22
jessyn

XXX.XXX.0.7

jeannej napsal(a):
(off topic)

Z Vás dvou asi nikdo nevlastní achala, že?

25.1.2009 17:23
jeannej

XXX.XXX.136.161

jessyn napsal(a):
Z Vás dvou asi nikdo nevlastní achala, že?

Nene, ale kámoška má výše vyfoceného valáška

25.1.2009 17:56
prauska

XXX.XXX.73.232

saddlery napsal(a):
tobě ho taky dlužím,jak budu mít cestu tak dovezu a brzy nafotím,mám zpoždění jak čd.

Mohla bych se připojit s dotazem? Odkud Aladži dovážíte a bylo by možném jich dovézt pro více lidí? A kolik se pohybuje cena jednoho kusu. Bylo by také možné dovézt i turkmenské kroje? děkuji za odpověd bud zde nebo na můj mail prauska@seznam.cz.
díky moc

25.1.2009 19:30
jessyn

XXX.XXX.0.7

jeannej napsal(a):
Nene, ale kámoška má výše vyfoceného valáška

Mohu se zeptat na linii a PP? Díky
stačí matka a otec, nebo celé jméno koně, mrkla bych se

25.1.2009 19:30
kassiopeass

XXX.XXX.5.186

jeannej napsal(a):
(off topic)

Náhodou ano:)

25.1.2009 19:31
kassiopeass

XXX.XXX.5.186

jessyn napsal(a):
Mohu se zeptat na linii a PP? Díky
stačí matka a otec, nebo celé jméno koně, mrkla bych se

http://www.achalteke.cz/koneCR1.asp?name=145 :)

25.1.2009 19:35
jessyn

XXX.XXX.0.7

kassiopeass napsal(a):
Náhodou ano:)

arab v krvi, dobré.....

26.1.2009 14:52
kobylkalucni

XXX.XXX.96.3

ampinka napsal(a):

Z jakého materiálu by měl být, nějaký háčkovaný jak na tom odkazu, nebo spíš klasičtější, korálkový? Vykládaný polodrahokamy se nevim nevim jestli sežene. A taky přibližné cenové rozpětí. Zkusím se podle toho poptat kamarádek kutilek, pak už by stačilo jenom pořešit rozměry a zapínání

26.1.2009 20:47
kassiopeass

XXX.XXX.5.186

kobylkalucni napsal(a):
Z jakého materiálu by měl být, nějaký háčkovaný jak na tom odkazu, nebo spíš klasičtější, korálkový? Vykládaný polodrahokamy se nevim nevim jestli sežene. A taky přibližné cenové rozpětí. Zkusím se podle toho poptat kamarádek kutilek, pak už by stačilo jenom pořešit rozměry a zapínání

Mě by taky zajímalo z čeho to bývá běžně, nejčastěji použité materiály, vzory a barvy, abych si taky trochu pohrála:) a hodily by se i nějaké bližší fotky...

26.1.2009 21:07
jenysimons

XXX.XXX.237.100

kassiopeass napsal(a):
Mě by taky zajímalo z čeho to bývá běžně, nejčastěji použité materiály, vzory a barvy, abych si taky trochu pohrála:) a hodily by se i nějaké bližší fotky...

my máme ted ve stáji nově kobylku achalteke a slečna ji koupila i s obojkem...dávám fotku, snad se majitelka nebude zlobit...

26.1.2009 23:03
kassiopeass

XXX.XXX.5.186

jenysimons napsal(a):
my máme ted ve stáji nově kobylku achalteke a slečna ji koupila i s obojkem...dávám fotku, snad se majitelka nebude zlobit...

Pěkná... Objevila jsem nádhernou stránku o acheltekinech: http://www.akhaltekin.com/ - ve fotogalerii jsou i fotky různých obojků, možná by stálo za to se zeptat, kde je zakoupili...

27.1.2009 13:29
jessyn

XXX.XXX.146.227

kassiopeass napsal(a):
Pěkná... Objevila jsem nádhernou stránku o acheltekinech: http://www.akhaltekin.com/ - ve fotogalerii jsou i fotky různých obojků, možná by stálo za to se zeptat, kde je zakoupili...

no nová určitě není, znám jí už hodně dlouho, ten obojek je takový docela jednoduchý

27.1.2009 16:22
ampinka

XXX.XXX.208.70

jessyn napsal(a):
no nová určitě není, znám jí už hodně dlouho, ten obojek je takový docela jednoduchý

Slyšela jsem že prý se dají dovézt z německa z achal-akcí, nejezdí tam někdo? Škoda že se tady v čechách na to nikdo nespecializuje Náš nový přírůstek (foto:Zdeněk Věrčák)

27.1.2009 18:20
horseangel

XXX.XXX.157.227

ampinka napsal(a):
Slyšela jsem že prý se dají dovézt z německa z achal-akcí, nejezdí tam někdo? Škoda že se tady v čechách na to nikdo nespecializuje Náš nový přírůstek (foto:Zdeněk Věrčák)

Taky bych rada sehnala, tak kdyby nekdo vedel neco blizsiho....Tak at se ozve:)

27.1.2009 20:24
jenysimons

XXX.XXX.237.100

horseangel napsal(a):
Taky bych rada sehnala, tak kdyby nekdo vedel neco blizsiho....Tak at se ozve:)

jessyn: to bylo pro mě?

27.1.2009 20:47
horseangel

XXX.XXX.157.227

jenysimons napsal(a):
jessyn: to bylo pro mě?

To bylo mysleno pro vsechny:)

27.1.2009 20:50
jenysimons

XXX.XXX.237.100

horseangel napsal(a):

tak v tom případě to vůbec nechápu...
Ty jo, luxusní fotečka, samá noha a nidke nic jinýho..

28.1.2009 20:21
kassiopeass

XXX.XXX.5.186

horseangel napsal(a):

Moc pěknej:) Jinak je to asi o tom se ptát a ptát, protože v obchodě jsem nic takového neviděla, ale spolužák má malou slévárničku a nabídl mi, že by mi kovové části odlil (takový ten lepší "obojek" z kůže), ale zatím nic neplánuji... - ale kdybyste někdo moc chtěli, tak bych se do toho pustila, ale nevím jak by to vypadalo...

28.1.2009 21:53
horseangel

XXX.XXX.157.227

kassiopeass napsal(a):
Moc pěknej:) Jinak je to asi o tom se ptát a ptát, protože v obchodě jsem nic takového neviděla, ale spolužák má malou slévárničku a nabídl mi, že by mi kovové části odlil (takový ten lepší "obojek" z kůže), ale zatím nic neplánuji... - ale kdybyste někdo moc chtěli, tak bych se do toho pustila, ale nevím jak by to vypadalo...

Dekuji,zitra konikovi bude rok:)jjj zatim na ten obojek nespecham,ale casem by se mi hodil:)

29.1.2009 07:19
saddlery

XXX.XXX.2.142

prauska napsal(a):
Mohla bych se připojit s dotazem? Odkud Aladži dovážíte a bylo by možném jich dovézt pro více lidí? A kolik se pohybuje cena jednoho kusu. Bylo by také možné dovézt i turkmenské kroje? děkuji za odpověd bud zde nebo na můj mail prauska@seznam.cz.
díky moc

Obojek pro Jessyn mám v dílně hotový,nejde o dovoz.

30.1.2009 18:58
ampinka

XXX.XXX.208.70

horseangel napsal(a):
Dekuji,zitra konikovi bude rok:)jjj zatim na ten obojek nespecham,ale casem by se mi hodil:)

Tak jsme dneska s máti byli nekupovat, prolezli jsme krámečky a udělali jsme kobyle alespoň "provizorní aladži" Koupili jsme 5 různých druhů, rusáckou, červenou se zlatym lemovánim, žluto-béžovou, zeleno-červenou a modrou... Nafocenou mám jen "rusáckou", ale zítra nafotim i ty ostatní a přihodim fotečky

30.1.2009 18:58
ampinka

XXX.XXX.208.70

ampinka napsal(a):
Tak jsme dneska s máti byli nekupovat, prolezli jsme krámečky a udělali jsme kobyle alespoň "provizorní aladži" Koupili jsme 5 různých druhů, rusáckou, červenou se zlatym lemovánim, žluto-béžovou, zeleno-červenou a modrou... Nafocenou mám jen "rusáckou", ale zítra nafotim i ty ostatní a přihodim fotečky

Ještě detail, na tý ifauně je to fakt blbě vidět

30.1.2009 19:27
kassiopeass

XXX.XXX.5.186

ampinka napsal(a):

http://equusakhalteke.cz/ tady jsou i jinné než klasické...:) tyto jsou tročku jednodušší na domácí výrobu:)

31.1.2009 11:45
ampinka

XXX.XXX.208.70

ampinka napsal(a):

A tady vyfocen červený a modrý

2.2.2009 21:03
kassiopeass

XXX.XXX.5.186

saddlery napsal(a):
Obojek pro Jessyn mám v dílně hotový,nejde o dovoz.

Pro Karla Císaře: Mohla bych poprosit o fotku a cenu? (buď tady nebo na mail: Kassiopeass@centrum.cz) Díky Katka

2.2.2009 21:34
skippka

XXX.XXX.16.185

ampinka napsal(a):

Holky já být váma tak se zeptám na korálkářském fóru http://forum.czechbeadwork.net je tam hromada šikovných slečen, který by určo něco vytvořili. Korálkovým šitím by šlo něco ušít určitě. Já s ním teprve začínám, ale podle mě by to šlo... A kdyby se to podšilo třeba nějakou látkou... Existuje i jakási stříbrná modelína, ze kter by se to asi taky dalo udělat na tu kůži, ale vyšlo by to zřejmě draho...

4.2.2009 21:40
kassiopeass

XXX.XXX.5.186

ampinka napsal(a):
A tady vyfocen červený a modrý

Máš i fotky z blízka?

Přidejte reakci

Přidat smajlík