andreafilpova
napsal(a):
Chci se zeptat, máte s Mušketýrem nějaké zkušenosti? Nevíte zda se tam jezdí na Hubertovky? Nebo nějaké závody? Přemýšlím, že si zde nechám ustájit koně, ale pár lidí mně varovalo. Znáte od tamad někoho?
Budu ráda za každou odpověd!
Jestli myslíš ten ostravský, tak jsem z vícero různých (navzájem se neznajících zdrojů) slyšela, že jim se raději z daleka vyhnout. Vlastní zkušenost ovšem nemám.
andreafilpova
napsal(a):
Chci se zeptat, máte s Mušketýrem nějaké zkušenosti? Nevíte zda se tam jezdí na Hubertovky? Nebo nějaké závody? Přemýšlím, že si zde nechám ustájit koně, ale pár lidí mně varovalo. Znáte od tamad někoho?
No, znám paní co tam měla ustájeného koně Mystiku A1/1, stěžovala si že koně mají málo podestýlky, a byla prý hodně vychrtlá. Taky na letním táboře zemřel kůn, peý z přepracování, na slunci. Taky se tam stal jeden hodně velký ůraz, jedné paní dali koně, asi 1rok obsedlou kobylu, a ta se zlekla výstřelu z lesa, paní spadla , doted má velké problémy s nohama, nikdy nebude moct smět jezdit na kole, 6-měsíců ležela v nemocnici, a další 2-roky domácího léčení. Ale ted co je tam Markéta(dcera Alice) se to tam hodně změnilo k lepšímu.
Byla jsem tam párkrát a moc dobré zážitky, od tam-tud nemám
andreafilpova
napsal(a):
Jo, na Hubertce u Dáši jeli s 2-měsíce s obsedlým koněm
A když se je na to po Hubertce někdo zeptal, odepověděli, vždyt se nic nestalo!
andreafilpova
napsal(a):
co vím, tak na hubertky jezdí do Heřmanic a závody pár lidí jezdí, ale radši si koníka dejte jinam. do tohoto klubu jsem chodila na tábory a pak jezdit na placené ježdění a moc dobré zkušenosti nemám nevím komu přijde normální posadit začátečníka na kobylu, které jsou 3 roku a neříct děckám o rozestupech mezi koňmi (trenérka řekla, že to prý není nutné) a pak se divit, když kobyla začne vyhazovat a když holka spadne, tak se divit, proč se bojí jezdit na velkých koních. a taky co vím, tak pokud chcete jet s koněm někam sama nebo sama trénovat, tak to prý nejde (ptala jsem se členek na ustájení koní), že musíte jezdit pouze pod trenérkou. podestýlky taky v boxech nic moc, když nebyly piliny, tak se koním nechalo víc hnoje a zaházelo se to trochou slámy.
andreafilpova
napsal(a):
Tak já tam chodila asi tak před 8lety nebo tak nějak a zkušenosti z ježdění super naučila jsem se tam hodně proti tomu fakt ani slůvko. Ale koníka bych si tam neustájila určitě si najdeš lepší tedka je nabídek opravdu hodně
pilgrisek
napsal(a):
Tak já tam chodila asi tak před 8lety nebo tak nějak a zkušenosti z ježdění super naučila jsem se tam hodně proti tomu fakt ani slůvko. Ale koníka bych si tam neustájila určitě si najdeš lepší tedka je nabídek opravdu hodně
Chodila tam v té době ještě Zuzka?Nebo Petra Valíčková? Gabina ted si nevzpomenu na přijmeni)
ajnobtott
napsal(a):
Chodila tam v té době ještě Zuzka?Nebo Petra Valíčková? Gabina ted si nevzpomenu na přijmeni)
Pokud to bylo na mě tak nějakou petu si pamatuju ale ta se myslim menovala Šnapková nebo tak nějak ...Zuzka to netuším .... a Gabinu znám ale jak jsem tam chodila já tak to tam ještě nebyla