naftalinka
napsal(a):
jsem hodila ještě jednu fotku do starýho
No páni! teda to jsou kráásné šaty! zuzko, jsi fakt koumák..a ještě jsou všechny sexy..jsi středem pozornosti, co?
Jo, jinak byla jsem teď za Usou. Táta mi na schodech říkal..holčí už nespí, te´d ji byl drbat a byla vzhůru. Tak máma připravené jídlo pro psy, nesli jsme to hafanům, Use teda nesu taky dobrůtku, kukám a kůň chrní . Prostě na chvíli vstala, pomazlila se s tátou a zase sebou praštila, že jako už spí. No ale když viděla, že teda bude nco na zub (vždycky dostane nějaké chlebíky nebo tak, když psi baští..jinak se natauje ze dveří a chce jim to sníst
) , tak vyhupsla z peřiny, protáhla si hožky a šla hledat co že je teda dobrého
. vodu měla všechnu vypitou, tak sjem ji nalila plný žlab vody a půjde zase spát. seno ještě má ..dneska se ji bude dobře spinkat
No a já jdu taky do hajan..tak ahojky!
lucky
napsal(a):
No páni! teda to jsou kráásné šaty! zuzko, jsi fakt koumák..a ještě jsou všechny sexy..jsi středem pozornosti, co?
Jo, jinak byla jsem teď za Usou. Táta mi na schodech říkal..holčí už nespí, te´d ji byl drbat a byla vzhůru. Tak máma připravené jídlo pro psy, nesli jsme to hafanům, Use teda nesu taky dobrůtku, kukám a kůň chrní . Prostě na chvíli vstala, pomazlila se s tátou a zase sebou praštila, že jako už spí. No ale když viděla, že teda bude nco na zub (vždycky dostane nějaké chlebíky nebo tak, když psi baští..jinak se natauje ze dveří a chce jim to sníst
) , tak vyhupsla z peřiny, protáhla si hožky a šla hledat co že je teda dobrého
. vodu měla všechnu vypitou, tak sjem ji nalila plný žlab vody a půjde zase spát. seno ještě má ..dneska se ji bude dobře spinkat
No a já jdu taky do hajan..tak ahojky!
Téééda, vám úplně holky závidím ,,,
Já se tu - vyjímečně - opět cpu
blanche
napsal(a):
Téééda, vám úplně holky závidím ,,,
Já se tu - vyjímečně - opět cpu
však běž už taky spát.
Já zasčínám mít hlad..tak jdu radši do hajan..jinak bych šla něco pohledat a to na noc fakt nemuším..radši to zaspím. Jsem horko těžko zase kousek zhubla, a nehodlám to nabrat zpět
lucky
napsal(a):
však běž už taky spát.
Já zasčínám mít hlad..tak jdu radši do hajan..jinak bych šla něco pohledat a to na noc fakt nemuším..radši to zaspím. Jsem horko těžko zase kousek zhubla, a nehodlám to nabrat zpět
NO, to bych potřebovala taky ,,,
Ale ještě čekám na opozdilce ,,,
To asi jen tak spát nepůjdu ,,,
zvířátková

XXX.XXX.42.14
blanche
napsal(a):
NO, to bych potřebovala taky ,,,
Ale ještě čekám na opozdilce ,,,
To asi jen tak spát nepůjdu ,,,
Ahojky! Tak já se teď probrala z komatu. Zničená pozdě z práce, obstarala jsem kluky, uvařila, najedla se a padla jsem, probírala jsem se 3 hodiny, ale nedokázala jsem vstát, bylo to silnější než já. Teď jsem se už donutila, pověsila prádlo, nakrmila bandu, vykoupala se a připravila do hajan. A hned tam taky pádím, na nic jiného už nemám sílu ani chuť.
zvířátková
napsal(a):
Ahojky! Tak já se teď probrala z komatu. Zničená pozdě z práce, obstarala jsem kluky, uvařila, najedla se a padla jsem, probírala jsem se 3 hodiny, ale nedokázala jsem vstát, bylo to silnější než já. Teď jsem se už donutila, pověsila prádlo, nakrmila bandu, vykoupala se a připravila do hajan. A hned tam taky pádím, na nic jiného už nemám sílu ani chuť.
Ahojky. Šaty jsou moc pěkný, ale na mě některý moc odvážný. Asi by chlapům vypadly oči z důlků, kdybych si je vzala. Příroda mě obdařila snad čtyřkami.
Lucko, teda maminka je hodně starostlivá. Možná si myslím, že bys měla šetřit na dovču pro ní a vyslat jí do Egypta, aby přišla na jiné myšlenky. Jinak jsme tedˇ měli v práci hodně rušno. Celé dny se nezastavíme a chodím docela zmlácená.
Manžel mi říkal, že to aspoň vidím. Haha, ale já mu říkala, že on dostává trochu jiné korunky za tu dřino. No jo, diskriminace.
Taky se těším na jaro, až vyjedu na kole. To se to bude shazovat. Jen jestli ta zima neskočí rovnou do léta. Jinak plno známých se chystá do Lysé.
marketka
napsal(a):
Ahojky. Šaty jsou moc pěkný, ale na mě některý moc odvážný. Asi by chlapům vypadly oči z důlků, kdybych si je vzala. Příroda mě obdařila snad čtyřkami.
Lucko, teda maminka je hodně starostlivá. Možná si myslím, že bys měla šetřit na dovču pro ní a vyslat jí do Egypta, aby přišla na jiné myšlenky. Jinak jsme tedˇ měli v práci hodně rušno. Celé dny se nezastavíme a chodím docela zmlácená.
Manžel mi říkal, že to aspoň vidím. Haha, ale já mu říkala, že on dostává trochu jiné korunky za tu dřino. No jo, diskriminace.
Taky se těším na jaro, až vyjedu na kole. To se to bude shazovat. Jen jestli ta zima neskočí rovnou do léta. Jinak plno známých se chystá do Lysé.
No to je, u nás je stejně pořád diskriminace těch žen... v hooodně oborech...
Jinak mamka by jela do Egypta hned! Je blázen do Egypta, celou historii se všemi faraony má fakt zmáknutou, vžsycky to byl její sen. Až na to, že dnes tvrdí, že sice by tam hroozně ráda, ale umřela by, kdyby měla chodit pěšky koukat na staré šutry
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
lucky
napsal(a):
No to je, u nás je stejně pořád diskriminace těch žen... v hooodně oborech...
Jinak mamka by jela do Egypta hned! Je blázen do Egypta, celou historii se všemi faraony má fakt zmáknutou, vžsycky to byl její sen. Až na to, že dnes tvrdí, že sice by tam hroozně ráda, ale umřela by, kdyby měla chodit pěšky koukat na staré šutry
Zdravím,
pač dobré ranko se napsat nedá, valí tu ten sajrat o sto šest, hnus
To budou mít v Lysé asi radost vystavovatelé
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
lucky
napsal(a):
No a my jedeme do Polska na výstavu..do Katowic s Fabbym..to taky máme radost
Chudáci, v tomhle marastu
Tady to už teda sice roztálo, ale kosa solidní a doma ten debilní sníh určo bude, chjo, fakt letos si jaro dává na čas
sadzi saj
napsal(a):
Chudáci, v tomhle marastu
Tady to už teda sice roztálo, ale kosa solidní a doma ten debilní sníh určo bude, chjo, fakt letos si jaro dává na čas
no jo..a to budu zítra ještě Fabbyho asi koupat..ještě nevím. Aspoň hadicí bych ho sprchla..
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
lucky
napsal(a):
no jo..a to budu zítra ještě Fabbyho asi koupat..ještě nevím. Aspoň hadicí bych ho sprchla..
Jo a Zuziku, dobrý modýlky, samý sexy
Chjo, tady je nuda
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
lucky
napsal(a):
no jo..já bych taky asi měla problém v tom vyjít..jsem nahoře taky trochu více "obdařená"
Tak to by mě se nestalo
sadzi saj
napsal(a):
Jo a Zuziku, dobrý modýlky, samý sexy
Chjo, tady je nuda
To máš dobrý, že se trochu nudíš v práci. Já mám opačný problém.Kolegyně je se synkem na paragrafu, protože má neštovice, takže makáme s šéfem sami dva. Ještěže je zítra pátek, jinak nevím nevím.
Taky jsem poslala kolegyni do Lysé. Chce koupit pro dcerku věci na jezdecký tábor a někde jsem četla, že tam jsou dva stánky. Tak snad mě neukamenuje. Ale prý je tam spousta kytek. To zase budu slintat já. Jen aby nesněžilo.
marketka
napsal(a):
To máš dobrý, že se trochu nudíš v práci. Já mám opačný problém.Kolegyně je se synkem na paragrafu, protože má neštovice, takže makáme s šéfem sami dva. Ještěže je zítra pátek, jinak nevím nevím.
Taky jsem poslala kolegyni do Lysé. Chce koupit pro dcerku věci na jezdecký tábor a někde jsem četla, že tam jsou dva stánky. Tak snad mě neukamenuje. Ale prý je tam spousta kytek. To zase budu slintat já. Jen aby nesněžilo.
Já jsem taky byla celé odoledne ve studiu, ale bylo to prima. Pro Usu k Čipovi šel poprvé táta sám
a prý byla moc hodná, došpacírovali domů v pořádku.-...ona by došla i sama, kdyby ji tam někdo vyhodil z vrat
...ale táta spokojený. Zato naše máti zase šílela, že je tam chudáček holčí tak dlouho, ve vánici a měla trochu mokrý kožíšek, tak na ni hned hodila deku a zavřela ji, aby bylo teplo! No táta mi volal, tak jsem hned mu řekla do telefonu, aby ji tu deku sundali, že nemůže být promočená, když tam spadlo trochy vloček
a jak se nají, tak sebou bechne do hoblin a kdo tu flaušku bude obírat!
Tak ji teda šli sundat...jako máti by ji nejradši zatopila, upletla svetr a kupila kožíškové papučky......aby holčí nebyla ziminka.....jako mě by trefil šlak vždycky
lucky
napsal(a):
Já jsem taky byla celé odoledne ve studiu, ale bylo to prima. Pro Usu k Čipovi šel poprvé táta sám
a prý byla moc hodná, došpacírovali domů v pořádku.-...ona by došla i sama, kdyby ji tam někdo vyhodil z vrat
...ale táta spokojený. Zato naše máti zase šílela, že je tam chudáček holčí tak dlouho, ve vánici a měla trochu mokrý kožíšek, tak na ni hned hodila deku a zavřela ji, aby bylo teplo! No táta mi volal, tak jsem hned mu řekla do telefonu, aby ji tu deku sundali, že nemůže být promočená, když tam spadlo trochy vloček
a jak se nají, tak sebou bechne do hoblin a kdo tu flaušku bude obírat!
Tak ji teda šli sundat...jako máti by ji nejradši zatopila, upletla svetr a kupila kožíškové papučky......aby holčí nebyla ziminka.....jako mě by trefil šlak vždycky
nazdaaar, holky, díky za šaty no velký prsa sice nemám tak to ty chlapy tak nedráždíNo jdu do hajan, tak se mějte zatím pááá
blanche
napsal(a):
kuk
Ahojky,
tak hurááááá rááááno
Jsem si sice dáchla, ale včera mezi nočníma doma naspala, lítala po Dr., tak jsem lehce kapůto ,,,
Snad to rozběhám ,,, Po práci letím dom, beru foťák a frčím do Lysé
Jen doufám, že to stihnu !!!! Nějaké vlaky mi jedou, tak uvidíme, uvidíme ,,,
lucky
napsal(a):
tak pá..já jdu do vany a malovat ještě
Spíš by jí vaši ublížili, kdyby jí tu deku nechali přes noc. Moje mamka není naštěstí tak starostlivá.Jednou za 10 let jsem jí poprosila, aby otevřela vrata u výběhu a nahnala koně do stáje. Zalezou si sami. Zvládlo se to, ale vím, že podruhé už asi nee.
Co se týče starostlivosti kolem zvířat, na to mám tetu. Když přijede na návštěvu, obhlídne, jestli mají zvířátka vodu, seno, jestli nejsou venku, když prší, pak by mohli nastydnout, obhlídne zalité kytky a pak celou návštěvu slyším přednášku o týraných zvířátech. Ach jo jo.
blanche
napsal(a):
Ahojky,
tak hurááááá rááááno
Jsem si sice dáchla, ale včera mezi nočníma doma naspala, lítala po Dr., tak jsem lehce kapůto ,,,
Snad to rozběhám ,,, Po práci letím dom, beru foťák a frčím do Lysé
Jen doufám, že to stihnu !!!! Nějaké vlaky mi jedou, tak uvidíme, uvidíme ,,,
No Blani, nevím nvím jak v Lysé, ale tady valí sněhem, všude bílo a já mám něco dělat se psem na zítřejší výstavu. Mám pocit, že z koupání nebude nic, vezmu ho na hřiště a vyperu ve sněhu
.
No jo, moje mamka je na Usu děsně zatížená. Táta nějak chápe, že je to kůň, že pro koně je nejlepší být venku, že to není tak háklivé zvíře..právě když je zdravá a venku, tak je to pro ni nejlepší. Jenomže máma, ta je na holčí děsně fixovaná a starala by se o ni jak o mimino. Prostě v nečese mají být všechna zvířátka doma v teple, aby jim nebylo zima. A pro ni představa, že Usa je ve vánici ve výběhu a pase se je šílená....má být dopa, hajat, papat seníčko a nikde se neflákat v nečase
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
lucky
napsal(a):
No Blani, nevím nvím jak v Lysé, ale tady valí sněhem, všude bílo a já mám něco dělat se psem na zítřejší výstavu. Mám pocit, že z koupání nebude nic, vezmu ho na hřiště a vyperu ve sněhu
.
No jo, moje mamka je na Usu děsně zatížená. Táta nějak chápe, že je to kůň, že pro koně je nejlepší být venku, že to není tak háklivé zvíře..právě když je zdravá a venku, tak je to pro ni nejlepší. Jenomže máma, ta je na holčí děsně fixovaná a starala by se o ni jak o mimino. Prostě v nečese mají být všechna zvířátka doma v teple, aby jim nebylo zima. A pro ni představa, že Usa je ve vánici ve výběhu a pase se je šílená....má být dopa, hajat, papat seníčko a nikde se neflákat v nečase
Bré slunečné ranko,
tě Lucky asi moc nepotěším, ale myslím, že Blanka má radost, protože tady teda od rána šajní sluníčko o sto šest, ale kosa je tam řádná, si ty vystavovatelé daj, jim nezávidím
No jo Markét, ale to je dočasný, není to tak dlouho, co jsem nevěděla, co dřív a zase to začne
sadzi saj
napsal(a):
Bré slunečné ranko,
tě Lucky asi moc nepotěším, ale myslím, že Blanka má radost, protože tady teda od rána šajní sluníčko o sto šest, ale kosa je tam řádná, si ty vystavovatelé daj, jim nezávidím
No jo Markét, ale to je dočasný, není to tak dlouho, co jsem nevěděla, co dřív a zase to začne
Sakra..no to jsi mě spíše naštvala!!!!!
Tady je vánice, hnůza, já mám připravovat psa na výstavu a všude mokro, hnus..mě trefí
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
marketka
napsal(a):
Tak dej Blani vědět, co a jak Lysá.
Však neboj, ono to určitě k nám taky dojde
Zase, když ty máš hezky, máme tu my hnusně
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
lucky
napsal(a):
tady valí sněhem, fabyho jsem vyválela na hřišti ve sněhu, a pak jsem z něj trochu udělala psa a prostě zítra uvidíme
Fuj, to je děs, ten sníh. Tady už dávno nesvítí sluníčko a přes noc má mrznout, mám fakt radost
blanche
napsal(a):
kuk
Ahojky,
tak jste hodný, že jste na mě myslely
Ráno bylo pěkně, ale pak se to začlo zatahovat
Šajnilo jen chvíli ,,, ale dalo se to ,,,
Koníci krásní, ale brutální kosa - doma to zachraňoval grog
Pofotila jsem, něco jsem pokoupila a udělala jsem si radost - koupila jsem si plazivou rozmarýnu a šutr na krk
blanche
napsal(a):
Ahojky,
tak jste hodný, že jste na mě myslely
Ráno bylo pěkně, ale pak se to začlo zatahovat
Šajnilo jen chvíli ,,, ale dalo se to ,,,
Koníci krásní, ale brutální kosa - doma to zachraňoval grog
Pofotila jsem, něco jsem pokoupila a udělala jsem si radost - koupila jsem si plazivou rozmarýnu a šutr na krk
Blanko, poslala jsem ti mailíka.
sadzi saj
napsal(a):
Bré slunečné ranko,
Hele, u nás taky říkali, jak je to nárazový a jsem tam rok a od té doby jsem neměla pocit, že bych se zastavila. Ale šéf mě dneska za odměnu pustil dřív z práce. Jenže hihi, musím si nadělat. Nevadí.
lucky
napsal(a):
Blani , a fotky jsou???
Tady celý den hrůza valilo sněhem. byla jsem teď k večeru ještě s Usou venku, vzala jsem ji po dlouhé době na lonž..a byla šikovná.
Ale vánice dnes celý den, taje to sice, ale jinak je fujtajblově
U nás naštěstí nesněžilo, ale ziiima je ukrutná. Jarní vzdoušek, ale ty mrazíky..
marketka
napsal(a):
U nás naštěstí nesněžilo, ale ziiima je ukrutná. Jarní vzdoušek, ale ty mrazíky..
Ahoj, nepíšu tady ale čtu si vaše diskuze pravidelně Jen jsem chtěla Lucky říct, že jsem ted' viděla na Nově reklamu na zítřejsí Koření, které začíná v 18:35, a mají tam být Arabi
Takže kdyby si měla chvilku, můžeš to zkouknut
blanche
napsal(a):
kuk
JJ, fotek mraky ,,,
Markét - máš mailíka
Ale ještě to vše probrat atd ,,,
Zatím jen tuhle na kuk ,,, to bylo vyjímečně sluníčko
m i s i c k a
napsal(a):
Ahoj, nepíšu tady ale čtu si vaše diskuze pravidelně Jen jsem chtěla Lucky říct, že jsem ted' viděla na Nově reklamu na zítřejsí Koření, které začíná v 18:35, a mají tam být Arabi
Takže kdyby si měla chvilku, můžeš to zkouknut
doháje!!!! Sakráááá!!! Není někde pak na webu odkaz na kouknutí??? My jedeme ráno s Fabbym na výstavu do Polska!!!! Míšo díky moc za info. V 18.35 snaaad už budeme doma, ale kdo ví...
m i s i c k a
napsal(a):
Možná že odkaz bude. Uvidíš potom, jak se to odvysílá A není zač
uvidím, možná to stihneme A koukala jsem, že v pondělí by zase mělo být něco o kladrubácích ve Střepinách
..taky nádherní koně. Já mám ráda všechny koně. Každý ten kůň je něčím zajímavý, unikátní, i ten kříženeček má něco do sebe, že ano
tak my ráno vyrážíme s Fabbym, myslete na nás a držte palečky
blanche
napsal(a):
JJ, fotek mraky ,,,
Markét - máš mailíka
Ale ještě to vše probrat atd ,,,
Zatím jen tuhle na kuk ,,, to bylo vyjímečně sluníčko
Hoj, tak už je po plese letos to balo naprosto bomba!!!!! A tady jsou šaty
naftalinka
napsal(a):
Hoj, tak už je po plese letos to balo naprosto bomba!!!!! A tady jsou šaty
zvířátková

XXX.XXX.42.14
lucky
napsal(a):
Teda Zuzi super!!§ To já bych neměla odvahu na takové šaty, ale jsou krásné! A ta barva nádherná!!!
Děkuju, Markétko .
Taky klobouk dolů s těma šatama, moc pěkné, ale odvaha by nebyla.
zvířátková

XXX.XXX.42.14
lucky
napsal(a):
Leo...také se připijuji s gratulací!!!!!
nejsou tady smajlíci s kytičkami
Děkuju .
Jo a pro Blanču: kooonečně se otevřel první květ
zvířátková

XXX.XXX.42.14
lucky
napsal(a):
krááása!!! Náádhera!!!!!!!!!
No jsem stěstím bez sebe, už jsem myslela, že mi vánoční kaktusy nevykvetou. Daly si teda na čas, ale dočkala jsem se, už jsou samej pupenec a dneska se konečně jeden rozevřel.
lucky
napsal(a):
je to nádhera! fakt úchvatné. Nafoť to klidně lépe
Ahojky, tak jsme z Lysé doma. Teda neskutečná zima, ale to neodradilo lidičky a nebylo skoro kam šlápnout. Ale jeden prodavač mi říkal, že včera to byla katastrofa.Nicméně koní jsem moc neviděla, byla se mnou babička a tu to moc nezajímá. Nakonec jsem koupila pěkné vodítko na koně, měli i do barvy ohlávku, ale tu jsem tam nechala. Nakoupila jsem minikonifery, narcisky, denivku a měli v akci jasmín, takže byl taky můj.
marketka
napsal(a):
Ahojky, tak jsme z Lysé doma. Teda neskutečná zima, ale to neodradilo lidičky a nebylo skoro kam šlápnout. Ale jeden prodavač mi říkal, že včera to byla katastrofa.Nicméně koní jsem moc neviděla, byla se mnou babička a tu to moc nezajímá. Nakonec jsem koupila pěkné vodítko na koně, měli i do barvy ohlávku, ale tu jsem tam nechala. Nakoupila jsem minikonifery, narcisky, denivku a měli v akci jasmín, takže byl taky můj.
No a manžel celé dva dny leží, takže jdu vykydat a hodit koníkům seno.
zvířátková

XXX.XXX.42.14
naftalinka
napsal(a):
Ahoj, taky přeju vše nej k svátku a já jsem se teď napapala a jdu se mazlit z učením
Díky Zuzí!
Teda, já bych taky šla nakupovat, kombinace koníků a kytiček, to by bylo něco pro mě . Jednu v květináči jsem ale dneska dostala. To počasí ale dneska na výstavu fakt naprd, já byla u koníků dopoledne, tak jsem připravila ve větru a krapotu stáje a padala se schovat.
zvířátková
napsal(a):
Díky Zuzí!
Teda, já bych taky šla nakupovat, kombinace koníků a kytiček, to by bylo něco pro mě . Jednu v květináči jsem ale dneska dostala. To počasí ale dneska na výstavu fakt naprd, já byla u koníků dopoledne, tak jsem připravila ve větru a krapotu stáje a padala se schovat.
jooo to máš pravdu počasí dneska nic moc Doufám, že až dorazim z hor tak už bude o.k.
naftalinka
napsal(a):
jooo to máš pravdu počasí dneska nic moc Doufám, že až dorazim z hor tak už bude o.k.
u nás bylo celý den zataženo, ale bez deště, Usu jsem dala k Betty, se psy se prošla, jak jsme šli s Usinkou pak z pastviny, tak začalo pršet, takže teď venku leje..ale naštěstí až teď večer
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
blanche
napsal(a):
kuk
Bré dopoledne,
tak postupně
Leo dodatečně vše NEJ
A Zuziku, šaty skvostné, moc pěkné, si se člověče možná minula povoláním
U nás v sobotu luxusní počasí a to jsem zrovna měla trénink, tak jsme si s trenérkou libovali, jak to pěkně vyšlo a včera teda solidně fujalo a dnes škoda mluvit, prší
sadzi saj
napsal(a):
Bré dopoledne,
tak postupně
Leo dodatečně vše NEJ
A Zuziku, šaty skvostné, moc pěkné, si se člověče možná minula povoláním
U nás v sobotu luxusní počasí a to jsem zrovna měla trénink, tak jsme si s trenérkou libovali, jak to pěkně vyšlo a včera teda solidně fujalo a dnes škoda mluvit, prší
aojky..já od rána makačenko v aťasu a tady řežu šablonky..a jdu vyčistit pistolky a dělat přilbu.
Tady od rána leje a valí mokrým sněhem
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
lucky
napsal(a):
aojky..já od rána makačenko v aťasu a tady řežu šablonky..a jdu vyčistit pistolky a dělat přilbu.
Tady od rána leje a valí mokrým sněhem
No já jsem tu od rána taky zasekaná, máme výprodej starýho zboží, tak objednávaj, jak šílený
Tady ráno taky lilo, pak přestalo a teď nic moc, ale sníh nééé, fuj a to to má přijít i sem, chjo
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
lucky
napsal(a):
tady chčije od rána a fujtajbl
Sedím v aťasu a makám
No tady po různu poprchává, ale stihla jsem to do města bez deště, ale počasí nic moc no, chjo, kdyby už aspoň nepadal ten hnusnej sníh
Já tu obědvám a u toho makám
zvířátková

XXX.XXX.42.14
sadzi saj
napsal(a):
No tady po různu poprchává, ale stihla jsem to do města bez deště, ale počasí nic moc no, chjo, kdyby už aspoň nepadal ten hnusnej sníh
Já tu obědvám a u toho makám
Děkuju Andy.
Já se v práci opět nezastavila. Ve slejváku jsme pak skočili pro granule a sole, u koníků to jenom vyhodili, napršelo mi do holin, tak jsem byla nepoužitelná a radši si šla domů zdřímnout .
blanche
napsal(a):
no koonečně něco vidíme
A sluníčko dokonce..super
No nic..já se loučím, jdu hajat
tady z neděle Usa s Betty
lucky
napsal(a):
no koonečně něco vidíme
A sluníčko dokonce..super
No nic..já se loučím, jdu hajat
tady z neděle Usa s Betty
Jůůů, tak to si to holky užily ,,,
Alespoň měla Betty společnost, co ?
JJ, konečně jsem dala foto na www
http://blanchee.rajce.idnes.cz/Jaro_s_konmi_2009/
Můžeš juknout ,,,
Sluníčko bylo, ale jen chvíli
blanche
napsal(a):
Jůůů, tak to si to holky užily ,,,
Alespoň měla Betty společnost, co ?
JJ, konečně jsem dala foto na www
http://blanchee.rajce.idnes.cz/Jaro_s_konmi_2009/
Můžeš juknout ,,,
Sluníčko bylo, ale jen chvíli
Betty strašně Usu vítala a jak jsem odcházely, holky na sebe pořád volaly. Je ji tam smutno, to víš
na fotečky juknu
letecké foto
lucky
napsal(a):
Betty strašně Usu vítala a jak jsem odcházely, holky na sebe pořád volaly. Je ji tam smutno, to víš
na fotečky juknu
letecké foto
Tak nádherní jsou všichni koníci. Pokochala jsem se nad poníky pana Sádla a moc se mi líbili ti chlaďasi...ten hnědý bělouš v drezurní ukázce byl super.
Celkově nádhera. Já byla v Lysé třikrátkrát, pokaždé nic moc...hlava na hlavě, sotva se člověk dostane na lepší výhled. Ale kdysi dávno když jsem tam byla poprvé..to výstavy v Lysé začínaly..byl to myslím druhý nebo třetí ročník, tak jsem tam tenkrát poprvé viděla Utrechta mladého, ještě myslím osmiletého a tak mě uchvátil a zamilovala jsem se do něj, že jsem toužila mít po něm jednou hříbě..a bác ho....
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
lucky
napsal(a):
Tak nádherní jsou všichni koníci. Pokochala jsem se nad poníky pana Sádla a moc se mi líbili ti chlaďasi...ten hnědý bělouš v drezurní ukázce byl super.
Celkově nádhera. Já byla v Lysé třikrátkrát, pokaždé nic moc...hlava na hlavě, sotva se člověk dostane na lepší výhled. Ale kdysi dávno když jsem tam byla poprvé..to výstavy v Lysé začínaly..byl to myslím druhý nebo třetí ročník, tak jsem tam tenkrát poprvé viděla Utrechta mladého, ještě myslím osmiletého a tak mě uchvátil a zamilovala jsem se do něj, že jsem toužila mít po něm jednou hříbě..a bác ho....
Bré ranko,
tak zdravím při úterý.
Leo není zač
Blani super fotečky.
U nás se v noci přehnal solidní vichr, bouřka a nějaký kroupy či co a občas tu poletuje ten bílý sajrajt
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
lucky
napsal(a):
Tady je vichr zrovna teˇ'd a kroupy taky padaly
No tady teď svítí sluníčko, to je jak na apríla
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
lucky
napsal(a):
juj...tady přesně tak..jak Apríl! Svítí sluno, pak vichr, vánice, zase slunko..blázinec
Tak tady teď padaj solidní kroupy
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
lucky
napsal(a):
no..tady je takov¨é aprílové počasí. Uvažuji, jestli zajít s Usou k Čipovi ji dát, chvílemi je děsný povichr..ale asi jo. Brnknu tam, jestli je Čipo venku.
Než začnu strříkat přilbu...
Tady samozřejmě už celkem pěkně a jenom holky vylezly z práce a jely ke kobylám, tak tu začlo cedit, se z toho picnu, snad to přestane a vyrazí s kobylama ven, chjo, to počasí je fakt na bednu, to určo zítra budu nucená jít jezdit v nějakým dešti či sněžení
Tak mě už pomalu padla
sadzi saj
napsal(a):
Tady samozřejmě už celkem pěkně a jenom holky vylezly z práce a jely ke kobylám, tak tu začlo cedit, se z toho picnu, snad to přestane a vyrazí s kobylama ven, chjo, to počasí je fakt na bednu, to určo zítra budu nucená jít jezdit v nějakým dešti či sněžení
Tak mě už pomalu padla
Pro Blanku satranovou: nádherné fotečky! Je fajn, že jsi dala odkaz na "rajče" - Super reportáž z Lysé. Aspoň jsem se mohla podívat na koníky i když jsem tam nebyla. Díky!!!
monikafris
napsal(a):
Pro Blanku satranovou: nádherné fotečky! Je fajn, že jsi dala odkaz na "rajče" - Super reportáž z Lysé. Aspoň jsem se mohla podívat na koníky i když jsem tam nebyla. Díky!!!
Jo jo, ze Zlína do Lysé daleko, že? Neboj, my to máme 20 minut autem, ale stejně jsem nic moc neviděla.Tak se aspoň pokochám fotkami.
blanche
napsal(a):
kuk
Tak jsem našla starší fotky ,,, Neupravené, tak to láduju teď taky na rajče ,,,
JJ, to byly časy ,,, Ale fotky super
blanche
napsal(a):
Tak jsem našla starší fotky ,,, Neupravené, tak to láduju teď taky na rajče ,,,
JJ, to byly časy ,,, Ale fotky super
blanche
napsal(a):
Páni! Ta Baruška v máku je tady kráásná!!!
Juknu na rajče.
Ráno jsem se probrala a tady bílo jak v lednu,a spoň že svítí sluníčko, ale už fakt si připadám jak v blázinci. Ono tak bude do půlky dubna a pak bác a bude +30°C ! Jaro nebude..uvidíte. Hupsneme ze zimy rovnou do léta
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
lucky
napsal(a):
Páni! Ta Baruška v máku je tady kráásná!!!
Juknu na rajče.
Ráno jsem se probrala a tady bílo jak v lednu,a spoň že svítí sluníčko, ale už fakt si připadám jak v blázinci. Ono tak bude do půlky dubna a pak bác a bude +30°C ! Jaro nebude..uvidíte. Hupsneme ze zimy rovnou do léta
Bré ranko,
Baruš krásná, by jsme letos taky mohli něco stihnout
Lucky, jenom to ne, to by byl hnus blázinec pro přírodu
Jako u nás z práce cestou včera sibérie solidní, takže dneska určo padne 4 hod. a bude hnusně, pač teď svítí sluníčko ráno nehorázná kosa, mrzlo no možná ještě mrzne, musela jsem škrábat autí a nemohla jsem se ani dostat do auta
sadzi saj
napsal(a):
Bré ranko,
Baruš krásná, by jsme letos taky mohli něco stihnout
Lucky, jenom to ne, to by byl hnus blázinec pro přírodu
Jako u nás z práce cestou včera sibérie solidní, takže dneska určo padne 4 hod. a bude hnusně, pač teď svítí sluníčko ráno nehorázná kosa, mrzlo no možná ještě mrzne, musela jsem škrábat autí a nemohla jsem se ani dostat do auta
no to bude! To uvidíš..však blázinec už je roky..sis nevšimla???
Blani..fotky Báry kráásné Ty máky fakt závidím. U nás nejsou maková pole. Use by to slušelo v máku
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
lucky
napsal(a):
no to bude! To uvidíš..však blázinec už je roky..sis nevšimla???
Blani..fotky Báry kráásné Ty máky fakt závidím. U nás nejsou maková pole. Use by to slušelo v máku
jasně všimla, ale fakt nejsou takový extrémy jako, že skončí jako a začne rovnou léto a 30 stupňů vedra, by jsme asi všichni těžko rozdýchávali, nemluvě o tom, že tyhle pařáky nesnáším, mě stačí tak kolem těch 20-25 stupňů a občas nějaké větší teplo, ale všeho s mírou
U nás i jo, ale vyčíhnout to, kdy to kvete a než to odkvete a má Blanka volno
sadzi saj
napsal(a):
jasně všimla, ale fakt nejsou takový extrémy jako, že skončí jako a začne rovnou léto a 30 stupňů vedra, by jsme asi všichni těžko rozdýchávali, nemluvě o tom, že tyhle pařáky nesnáším, mě stačí tak kolem těch 20-25 stupňů a občas nějaké větší teplo, ale všeho s mírou
U nás i jo, ale vyčíhnout to, kdy to kvete a než to odkvete a má Blanka volno
joooo..tak to já tyhle vedra miluji!!! A můj pouštní oř taky! V nějvětších vedrech, kdy koně zalízají, je zaparkovaná za stájí a vypéká si kožich v +30! Klidně si v pravé poledne lítáme po kopcích a Usa se ani nezapotí. Když jsme jeli ven, tak z koní lelo a Usa jen vlhká na plecích a běhala by dostihy
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
lucky
napsal(a):
joooo..tak to já tyhle vedra miluji!!! A můj pouštní oř taky! V nějvětších vedrech, kdy koně zalízají, je zaparkovaná za stájí a vypéká si kožich v +30! Klidně si v pravé poledne lítáme po kopcích a Usa se ani nezapotí. Když jsme jeli ven, tak z koní lelo a Usa jen vlhká na plecích a běhala by dostihy
No jo, arab
sadzi saj
napsal(a):
No jo, arab
Nazdárek! Nemám čas ani psát, sakriš. Kde jsou ty kecací doby... My máme doma už ty 3 dny bílo, furt chumelí. Ve městě se to moc nedrží, jen tak náznak, nebo občas zachumelí, ale doma se nám to hromadí. My snad ještě na velikonoce vyjedeme na saních či co . To já ta velká vedra taky nemusim, špatně se mi dýchá. Čikovi ta vedra nevadí, ale vím, že Grant to těžce nese. Celej den schovanej, vždycky stál v příštřešku, hlavu pomalu opřenou, byl dobitej vedrem. Vylejzal z něho jenom večer i na úkor nežraní, což je u něj co říct.
zviratkova
napsal(a):
Nazdárek! Nemám čas ani psát, sakriš. Kde jsou ty kecací doby... My máme doma už ty 3 dny bílo, furt chumelí. Ve městě se to moc nedrží, jen tak náznak, nebo občas zachumelí, ale doma se nám to hromadí. My snad ještě na velikonoce vyjedeme na saních či co . To já ta velká vedra taky nemusim, špatně se mi dýchá. Čikovi ta vedra nevadí, ale vím, že Grant to těžce nese. Celej den schovanej, vždycky stál v příštřešku, hlavu pomalu opřenou, byl dobitej vedrem. Vylejzal z něho jenom večer i na úkor nežraní, což je u něj co říct.
Tak Usa je v pohodičce. Hele... já taky nestíhám..jsem tady hupsla na minutku azase letím do aťasu.
tak pá
marketka
napsal(a):
Jo jo, ze Zlína do Lysé daleko, že? Neboj, my to máme 20 minut autem, ale stejně jsem nic moc neviděla.Tak se aspoň pokochám fotkami.
Do Lysé je to od nás opravdu daleko. Navíc bych řekla, že v půlce března je to docela brzy na takovou akci - počasí je dosti nejisté a chladné. Navíc si myslím, že někteří majitelé koní nemají v zimě možnosti haly a tudíž nemají koníky ještě dobře nachystané na takovouto akci. Ale to je můj osobní názor. Nicméně , kdyby se to konalo v půli dubna, tak by to počasí bylo přívětivější. M
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
blanche
napsal(a):
kuk
Bré ranko,
tak nikde nikdo, Leo je to škoda, že jsem k nám nestíháš
My včera samozřejmě schytali terén a jízdárničku v dešti, jak jinak, celý den svítilo sluníčko a jenom jsem vystrčila nos z práce, táhla se sem oblačnost od západu a když jsme vylezli s kobylama ze stáje, začlo pršet
sadzi saj
napsal(a):
Bré ranko,
tak nikde nikdo, Leo je to škoda, že jsem k nám nestíháš
My včera samozřejmě schytali terén a jízdárničku v dešti, jak jinak, celý den svítilo sluníčko a jenom jsem vystrčila nos z práce, táhla se sem oblačnost od západu a když jsme vylezli s kobylama ze stáje, začlo pršet
Ahoj!
No a spoň jste jezdili..já se na uň ani nedostanu .
A tady sněží dneska a je kosa jak v márnici
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
lucky
napsal(a):
Ahoj!
No a spoň jste jezdili..já se na uň ani nedostanu .
A tady sněží dneska a je kosa jak v márnici
Jak to, máš tolik práce ju??
Fuj, chudáci, tady teda sníh díky bohu není, ale zase cedí a je to hnusně šedivo dneska
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
lucky
napsal(a):
No jo..práce až nad hlavu a taky se mi nechce jezdit v té zimě, už mě to deptá. Fakt už mám jarní depresi, když vidím, jak venku fujá sněhem
Jj, se ti nedivím, mě to už taky leze na nervy, je to nějaký dlouhý letos ta zima Myslím, že nás to takhle cítí víc, navíc loni nebyla skoro zima, tak na to člověk není tak zvyklý.
sadzi saj
napsal(a):
Jj, se ti nedivím, mě to už taky leze na nervy, je to nějaký dlouhý letos ta zima Myslím, že nás to takhle cítí víc, navíc loni nebyla skoro zima, tak na to člověk není tak zvyklý.
Tak jsem se zrovna dověděla, že kolem půl 1 přijede vet na Betty..nakonec se udělají RTG kopyt, Betty stále nemůže chodit. Majitel je minule nechtěl, no a teď prostě musí a je to.. Takže se jdu s Usou podívat jak se to rentgenuje a hlavně bych chtěla vidět ty snímky..zajímá mě to..tak se provětráme. Přilbu jsem dodělala, pak jak dojedu, začnu druhou
moje pracoviště
lucky
napsal(a):
Tak jsem se zrovna dověděla, že kolem půl 1 přijede vet na Betty..nakonec se udělají RTG kopyt, Betty stále nemůže chodit. Majitel je minule nechtěl, no a teď prostě musí a je to.. Takže se jdu s Usou podívat jak se to rentgenuje a hlavně bych chtěla vidět ty snímky..zajímá mě to..tak se provětráme. Přilbu jsem dodělala, pak jak dojedu, začnu druhou
moje pracoviště
tady hotová přilba... až udělám i tu druhou..pozadí je hotové, jen vlka budu dnes do noci dělat... tak půjdou obě na lak
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
lucky
napsal(a):
tady hotová přilba... až udělám i tu druhou..pozadí je hotové, jen vlka budu dnes do noci dělat... tak půjdou obě na lak
Pěkná práce
To je dobře, že jí udělají RTG, pač aspoň uvidí, jak to tam vypadá, tak pak musíš poreferovat.
Já teď zdlábla kaši a kapustový karbanátek, ňamka
A včera jsem si začistila, jsem měla bahenní řízek
sadzi saj
napsal(a):
Pěkná práce
To je dobře, že jí udělají RTG, pač aspoň uvidí, jak to tam vypadá, tak pak musíš poreferovat.
Já teď zdlábla kaši a kapustový karbanátek, ňamka
A včera jsem si začistila, jsem měla bahenní řízek
Nazdárek!
Koukám, že nám Zuzka založila nové, aniž bychom tohle dodělaly.
Vlček super.
Nějak se začíná oteplovat, přes noc nenapadnul ani sníh a ten, co tam byl z předchozích dní, roztál.
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
zviratkova
napsal(a):
Nazdárek!
Koukám, že nám Zuzka založila nové, aniž bychom tohle dodělaly.
Vlček super.
Nějak se začíná oteplovat, přes noc nenapadnul ani sníh a ten, co tam byl z předchozích dní, roztál.
Jj, taky jsem nechápala, vždycky jdu odspoda nahoru a koukám, pár příspěvků a říkám si sakra, že jsem neviděla plné tohle, tak ho hledám a ono není dodělané
Jj, dneska mi taky přišlo, když jsem ráno vylezla, že je nějaké teplo, ale na víkend hlásí klasika hnusně
sadzi saj
napsal(a):
Jj, taky jsem nechápala, vždycky jdu odspoda nahoru a koukám, pár příspěvků a říkám si sakra, že jsem neviděla plné tohle, tak ho hledám a ono není dodělané
Jj, dneska mi taky přišlo, když jsem ráno vylezla, že je nějaké teplo, ale na víkend hlásí klasika hnusně
To mě už ani nemůžou překvapit.
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
zviratkova
napsal(a):
To mě už ani nemůžou překvapit.
To jo, ale je to pech, když pak o víkendu leje
a v týdnu sluníčko, no klasika, ale hlavně, když nebude sněžit