Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.3.2009 20:25
konikulka

XXX.XXX.158.34

Ahojky, vím, že to sem nepatří, ale chtěla by jsem se zeptat v jakém prográmku upravijete videjko o koníkách?? Potřebuju nějakej prográmek co nejrychleji . Nejlépe nějakej který jste stáhli z internetu Kdyžtak dávejte odkazy na ukázku videa.

21.3.2009 15:26
baruu

XXX.XXX.48.154

konikulka napsal(a):
Ahojky, vím, že to sem nepatří, ale chtěla by jsem se zeptat v jakém prográmku upravijete videjko o koníkách?? Potřebuju nějakej prográmek co nejrychleji . Nejlépe nějakej který jste stáhli z internetu Kdyžtak dávejte odkazy na ukázku videa.

pokud si začátečník radila bych windows movie maker je jednoduchý ale propracovaný lechký na pochopení a dají se v něm vykouzlit krásné videa ;) paa

21.3.2009 17:53
konikulka

XXX.XXX.158.34

baruu napsal(a):
pokud si začátečník radila bych windows movie maker je jednoduchý ale propracovaný lechký na pochopení a dají se v něm vykouzlit krásné videa ;) paa

A kde se dá stáhnou?

21.3.2009 18:19
impact

XXX.XXX.178.82

konikulka napsal(a):
A kde se dá stáhnou?

Je to standartní výbava každých Windows. Tže pokud nemáš Visty, musíš to v PC mít.

22.3.2009 12:00
anabeliinka

XXX.XXX.1.35

konikulka napsal(a):

Ahhojky stáhni si to na www.slunecnice.cz/moviemaker

25.3.2009 20:13
konikulka

XXX.XXX.158.34

anabeliinka napsal(a):
Ahhojky stáhni si to na www.slunecnice.cz/moviemaker

Jj moooc vám děkuji. Máte ještě někdo nějakej prográmek??

26.3.2009 09:50
jenee

XXX.XXX.150.58

konikulka napsal(a):
Jj moooc vám děkuji. Máte ještě někdo nějakej prográmek??

Ahoj, já dělám videa v Pinacle Studio, ale ten se nedá stáhnout na netu. Je to skvělý program. Videí jsem už udělala spoustu, ale pořád objevuju nové a nové možnosti, které program nabízí. Jeho pořízení však není levnou záležitostí.

Přidejte reakci

Přidat smajlík