stalonek
napsal(a):
no co mám říkat já letos teprv patnáctku.-. jo ještě sem tu byla ale už mizim než moje matka spáchá vraždu dcera a zničení monitoru sedím tu už asi od dvou
Od dvou .. ?? Jeežiš co na tom počítači proboha děláš ?
.. můj umělecký výtvor
stalonek
napsal(a):
no co mám říkat já letos teprv patnáctku.-. jo ještě sem tu byla ale už mizim než moje matka spáchá vraždu dcera a zničení monitoru sedím tu už asi od dvou
hej nějak mi to uniklo nebo sem si to popletla s jenysimons,ta psala že jí je 19, áááááááhaaaa... ale už fakt mizím opravdu
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
red and white
napsal(a):
No to si mě pleteš s Jeny no... Tak se měj pa
Ahojte,je tu ještě někdo ? Nebo už všichni utekli do postele ?
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
red and white
napsal(a):
Tady je nějak rušno
Tuž to je jen dobře . Mě se do postele ještě nechce po dnešku . Poněkud si mladá myslela že tloustnu tak mi udělala pěknou rozcvičku
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
red and white
napsal(a):
Alee, sportem ke zdraví??
JJ Sindy ... naučili jsme se ustupovat na tlak ... ale dneska jsme nechtěli poslouchat na delšim vodítku . Foto SIMČAS ( už mě smyči )
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
happyhvezda
napsal(a):
JJ Sindy ... naučili jsme se ustupovat na tlak ... ale dneska jsme nechtěli poslouchat na delšim vodítku . Foto SIMČAS ( už mě smyči )
A tadyk ... už vesele prchá beze mě Utečenec se aspoň necha vpohodě chytit
red and white
napsal(a):
Alee, sportem ke zdraví??
Autor: red and white (Nerčííí) dneska jsem byla s kobčou jen tak v ohradě na vodítku a té se chtělo běhat že jsem jí nestíhala a stejně mi jednou utekla
jsem si zaběhala
jinak jsem od annetky co tu před chvílí psala segra
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
red and white
napsal(a):
Jéé strakatec
Jo stračenka moja mala ... robota s mladou zbyla na mě no ale tak je to ještě hříbek tak ma roupy jako každé jiné hříbě . Opět foto z dneška od SIMČAS ( s maminkou stračenky Sindy )
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
red and white
napsal(a):
happyhvezda: Krásné stvoření !! Určitě máš i nějaké další fotečky kde je víc vidět, že?
Jojo . Sindy v létě
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
happyhvezda
napsal(a):
Jojo . Sindy v létě
Jinak více fotek a Info o kobčach jsou na www.happyhvezda.ic.cz
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
happyhvezda
napsal(a):
Jinak více fotek a Info o kobčach jsou na www.happyhvezda.ic.cz
A maminka Hvězda
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
happyhvezda
napsal(a):
A maminka Hvězda
Matka ČSP x WPB , Otec APH ( bez pp )
ladynka
napsal(a):
helčo,nerčíí máte nějaké stránečky ?
Ladynka: Kdepak, stránečky nemám
Bára: Ty jsi teda vytrvaláá
ladynka
napsal(a):
helčo,nerčíí máte nějaké stránečky ?
stránečky bohužel zatím nemáme:) ale časem bude vše.posílám foto mého koníka appa:)
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
hhelca
napsal(a):
stránečky bohužel zatím nemáme:) ale časem bude vše.posílám foto mého koníka appa:)
Hhelča : Já chci taky takeho appu bohužel zatim nemam nic a blíske době ani nic mit nebudu ....
ladynka
napsal(a):
ten má krásnou barvu
ještě jedna z léta:)
jojo je to miláček:)
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
red and white
napsal(a):
Děvčata běžím.. mějte se pěkně ahoj
A ja se také loučím ... Tak se mějte fajn
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
happyhvezda
napsal(a):
A ja se také loučím ... Tak se mějte fajn
Hhelča : to máš pravdu , a taktéž jako studen bych osobně svého koně nechtěla . Nyní chodim do dvou soukromých malinkych stáji . V jedne 3 poníci a v druhé 2 chlaďásci a ČT . A jsem spokojena
happyhvezda
napsal(a):
Hhelča : to máš pravdu , a taktéž jako studen bych osobně svého koně nechtěla . Nyní chodim do dvou soukromých malinkych stáji . V jedne 3 poníci a v druhé 2 chlaďásci a ČT . A jsem spokojena
no ono popravdě já si nejvíc užila taky cizích koní když byla ještě student s lehkou hlavou.Teď mám vlastní barák, vlastní domácnost a už člověk netráví tolik času u koní co dřív ikdyž paradoxně má konečně toho svého.takže užívej zlatých studenských let,hned bych se do nich vrátila
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
hhelca
napsal(a):
no ono popravdě já si nejvíc užila taky cizích koní když byla ještě student s lehkou hlavou.Teď mám vlastní barák, vlastní domácnost a už člověk netráví tolik času u koní co dřív ikdyž paradoxně má konečně toho svého.takže užívej zlatých studenských let,hned bych se do nich vrátila
JO ja si to užívam . Lidi u koni kde jsem jsou moc fajn , člověk se s nimi nenudi Ale tak teš budu plánovat koníka po škole až budu mit svoje bydleničko
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
hhelca
napsal(a):
a do jakého stylu?jaký typ?
Jako jaký typ koníka ?
kessi
napsal(a):
Zdravím jsem tu taky.Můžu se přdat?
Ahojte, tak dneska jsem první já. Je tady někdo? Nebo jsem sama
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
hhelca
napsal(a):
všechno přijde časem.většinou až když je člověk dospělý a má svoji vlastní domácnost.Je to hodně drahý koníček a velm náročný na čas i na finance.
Ahojte holky
Tak jsme kapku zapadli ne ? Co je nového ? Já hlásim zlepšeni s mladou ... už máme kruhovku , takže si protahuje nohy už jen mladá a ne já
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
happyhvezda
napsal(a):
Ahojte holky
Tak jsme kapku zapadli ne ? Co je nového ? Já hlásim zlepšeni s mladou ... už máme kruhovku , takže si protahuje nohy už jen mladá a ne já
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
happyhvezda
napsal(a):
Je tu někdo ?