Westernové plemena a jezdci - kochači 43

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.3.2009 14:52
jaruska

XXX.XXX.38.124

Když jsme si koníky pořídili,tak jsem chtěla,aby mohli chodit do stodoly,před tím větrem by to bylo ideální,ale prostě to fakt nejde,ta stodola je nějáká malá.

24.3.2009 15:04
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Když jsme si koníky pořídili,tak jsem chtěla,aby mohli chodit do stodoly,před tím větrem by to bylo ideální,ale prostě to fakt nejde,ta stodola je nějáká malá.

Ivčí,jak jsi mohla ztratit fotyho přístroj,jsi ho měla v kapse?Mě se tohle vlastně ani stát nemůže,já ho mámn na krku na šňůrce a ještě ho mám hezky ubytovanej v kapse u košile.No,možná se za tu šňůrku někde uškrtím,ale tady těch stromů opravdu moc není a tomu jednomu se vyhnu.

24.3.2009 16:56
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Ivčí,jak jsi mohla ztratit fotyho přístroj,jsi ho měla v kapse?Mě se tohle vlastně ani stát nemůže,já ho mámn na krku na šňůrce a ještě ho mám hezky ubytovanej v kapse u košile.No,možná se za tu šňůrku někde uškrtím,ale tady těch stromů opravdu moc není a tomu jednomu se vyhnu.

No jooo,tak už to tady máme taky,a docela síla bylo,že padal sníh jako blázen a hřmělo u toho!!!!

24.3.2009 16:57
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
No jooo,tak už to tady máme taky,a docela síla bylo,že padal sníh jako blázen a hřmělo u toho!!!!

24.3.2009 16:58
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Nasněžený prdelínky.

24.3.2009 18:26
bospor

XXX.XXX.193.16

jaruska napsal(a):
Nasněžený prdelínky.

pěkný video bobikovi je to fuk tady bouřka v noci. hnusná! ale to sem vlastně psala
jo já většinou vozím foťák v brašnách ale oni na tohle sedlo nejdou maj malou díru teď jsem ho měla volně v kapse tak prostě vypadl. už se mi to stalo, ale zapoměla jsem

24.3.2009 18:57
jaruska

XXX.XXX.38.124

bospor napsal(a):
pěkný video bobikovi je to fuk tady bouřka v noci. hnusná! ale to sem vlastně psala
jo já většinou vozím foťák v brašnách ale oni na tohle sedlo nejdou maj malou díru teď jsem ho měla volně v kapse tak prostě vypadl. už se mi to stalo, ale zapoměla jsem

Jojo,Buffík je zvyklej,ale ten má takovej kožich,že to steče pak po vršku a není vůbec mokrej.
No jo,tak z kapsy to vypadne,ani si člověk nevšimne za jízdy,já bych to tedy vůbec neregistrovala,a pak bych začala plašit,a Olda by řek,no bóóže,tak nebudeš fotit,no....

24.3.2009 19:01
bospor

XXX.XXX.193.16

jaruska napsal(a):
Jojo,Buffík je zvyklej,ale ten má takovej kožich,že to steče pak po vršku a není vůbec mokrej.
No jo,tak z kapsy to vypadne,ani si člověk nevšimne za jízdy,já bych to tedy vůbec neregistrovala,a pak bych začala plašit,a Olda by řek,no bóóže,tak nebudeš fotit,no....

no to by měl pravdu ale až by jste kupovali novej.....

25.3.2009 07:48
jaruska

XXX.XXX.38.124

bospor napsal(a):
no to by měl pravdu ale až by jste kupovali novej.....

Jooo,on už by mi novej nekoupil.
Téééda,dneska je sice kráásně,ale zííííma,nádo zatopit.Copak asi beskyďané naši,ti tam mají uuurčitě nejmíň půl metru sněhu.

25.3.2009 07:53
kukinatost

XXX.XXX.43.146

jaruska napsal(a):

ahoj holky, zdravím po ránku, tak sice je krásně, ale ráno v 6 mráz jako sviňa a hlavně na zemi pro změnu bílo...já snad půjdu nějak upálit tu Moranu nebo jak se to jmenuje, aby už bylo jaro..
vždyť to není možné...ranní mrazíky mi až tak nevadí, ale ten vich, sněhové bouřky, do toho kroupy, nebo liják...to už mě fakt štve..
jo a asi jsem vám neřekla..zatím je tu nějaká ta šance, že bychom mohli Kerku v neděli operovat..no, vet dá vědět do pátku, páč budu muset sehnat atb a napíchat ho už před operací...

černá věc se svými přáteli:)

25.3.2009 07:55
jaruska

XXX.XXX.38.124

kukinatost napsal(a):
ahoj holky, zdravím po ránku, tak sice je krásně, ale ráno v 6 mráz jako sviňa a hlavně na zemi pro změnu bílo...já snad půjdu nějak upálit tu Moranu nebo jak se to jmenuje, aby už bylo jaro..
vždyť to není možné...ranní mrazíky mi až tak nevadí, ale ten vich, sněhové bouřky, do toho kroupy, nebo liják...to už mě fakt štve..
jo a asi jsem vám neřekla..zatím je tu nějaká ta šance, že bychom mohli Kerku v neděli operovat..no, vet dá vědět do pátku, páč budu muset sehnat atb a napíchat ho už před operací...

černá věc se svými přáteli:)

Jéé,čauky Janí,jůů,on se takhle Keruška karamádí s lamama,jooo?Jéé,to by asi Moruš nepřežila.I když nikdy neříkej nikdy.
A co to je za problém v té hlavině,vysvětlil Ti to?

25.3.2009 08:00
kukinatost

XXX.XXX.43.146

jaruska napsal(a):
Jéé,čauky Janí,jůů,on se takhle Keruška karamádí s lamama,jooo?Jéé,to by asi Moruš nepřežila.I když nikdy neříkej nikdy.
A co to je za problém v té hlavině,vysvětlil Ti to?

no, on vet je zatím chudák stále pokažen v nemocnici, ale snad v tu neděli yb to mohlo klapnout, ale při mé smůle......ale volal mi ten borec z Brna, co nám dělal rtg, než ty snímky poslal mému vetovi...že to možná třeba ani nebude muset být ten nádor, ale nějaký rozsáhlý zánět kosti, protože je to na snímcích dobře ohraničené, což u nádorů nebývá...bohužel i to však vyžaduje chirurgické odtranění...kosti je poškozen docela kus a zasahuje až do čelních dutin a ne jen na nosní kosti..ale aspoň bude vet vědět, kde přesně to jakoby otevřít..
Kerka má kámoše - lamu, kozu, oslíka, poníka, ovce:))

25.3.2009 08:03
jaruska

XXX.XXX.38.124

kukinatost napsal(a):
no, on vet je zatím chudák stále pokažen v nemocnici, ale snad v tu neděli yb to mohlo klapnout, ale při mé smůle......ale volal mi ten borec z Brna, co nám dělal rtg, než ty snímky poslal mému vetovi...že to možná třeba ani nebude muset být ten nádor, ale nějaký rozsáhlý zánět kosti, protože je to na snímcích dobře ohraničené, což u nádorů nebývá...bohužel i to však vyžaduje chirurgické odtranění...kosti je poškozen docela kus a zasahuje až do čelních dutin a ne jen na nosní kosti..ale aspoň bude vet vědět, kde přesně to jakoby otevřít..
Kerka má kámoše - lamu, kozu, oslíka, poníka, ovce:))

Jéžíš,no tak hlavně,ať to dobře dopadne,budete operovat u Vás doma?

25.3.2009 08:06
kukinatost

XXX.XXX.43.146

jaruska napsal(a):
Jéžíš,no tak hlavně,ať to dobře dopadne,budete operovat u Vás doma?

jj, my jsme s vetem odvážní...:)navíc já jsem prý půl veta, tož budu asistovat:))
no, ono hlavně Kerka má problém se všema změnama a hlavně s cizíma lidma, takže převoz by asi nebyl to pravé ořechové.., on je takový starý rigida:)

25.3.2009 08:15
jaruska

XXX.XXX.38.124

kukinatost napsal(a):
jj, my jsme s vetem odvážní...:)navíc já jsem prý půl veta, tož budu asistovat:))
no, ono hlavně Kerka má problém se všema změnama a hlavně s cizíma lidma, takže převoz by asi nebyl to pravé ořechové.., on je takový starý rigida:)

Jo,to uznávám,ten převoz by nebyl dobrej,když mu vadí změny prostředí,a Ty jsi teda fakt šikulka,to obdivuju,ale je to dobře,pokud ti to nevadí,to já su zase posera na tohle,když jsme kastrovali žlutýho,tak byl tenkrát ještě můj,tak jsem koktala,pořád se mi chtělo na malou,pak hned zase na velkou,no hrůůůza.Sice si krve odeberu a píchám injekce sama,ale jak to bylo takhle moc,že musel spát a ten zákrok,tak to mi většinou bývá i na omdlení.
Tady je dneska krásně slunečno.

25.3.2009 08:16
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Jo,to uznávám,ten převoz by nebyl dobrej,když mu vadí změny prostředí,a Ty jsi teda fakt šikulka,to obdivuju,ale je to dobře,pokud ti to nevadí,to já su zase posera na tohle,když jsme kastrovali žlutýho,tak byl tenkrát ještě můj,tak jsem koktala,pořád se mi chtělo na malou,pak hned zase na velkou,no hrůůůza.Sice si krve odeberu a píchám injekce sama,ale jak to bylo takhle moc,že musel spát a ten zákrok,tak to mi většinou bývá i na omdlení.
Tady je dneska krásně slunečno.

Buffíno dává najevo své city.

25.3.2009 08:17
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

On spí fakt skoro u všeho.

25.3.2009 08:19
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Vítr je dobrej aspoň na čištění.

25.3.2009 08:20
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Máme je všechny naučený stát hezky při čištění bez úvazu,jsou moc hodný.

25.3.2009 08:22
kukinatost

XXX.XXX.43.146

jaruska napsal(a):

no, mi to nevadí..já právě teď neustále dumám nad tím, jestli by nešlo nějak zvládnout veterinu..moje práce mi nevadí, ale veterina je to, po čem jsem vždycky toužila..ale odrazovalo mě od toho spoustu lidí (já se odrazovala tou chemií) a já jsem jim husa uvěřila..:(
ale teď přemýšlím, jak to vymslet se dvěma koňma, psem...a navíc studium funguje pouze prezenční formou...a veterinu a farmacii beru jako dvě nejtěžší výšky..ovšem byl by to splněný sen..ale to už bych se asi fakt potřebovala naklonovat...do toho už byhc si to musela platit...no, co si budem nalhávat, je to přání asi nereálné..halvně nevím, jak bych se stíhala u toho ještě živit a nejen sebe....

25.3.2009 08:33
kukinatost

XXX.XXX.43.146

jaruska napsal(a):

jj, Jaruško, moji taky stojí a nejradši oba stojí při úpravě kopyt..:)

25.3.2009 08:47
lucky

XXX.XXX.230.77

kukinatost napsal(a):
jj, Jaruško, moji taky stojí a nejradši oba stojí při úpravě kopyt..:)

Ahoj! Teda tady do rána sněhu hafo, no fuj! Ale aspoň teď svítí sluníčko

Jinak s tou veterinou...já kdysi taky uvažovala o veterině, ale neměla bych na to asi žaludek. I když dnes už možná i jooo. Mě taky vždycky říkají, že za ty roky už jsem půl veta. Krev jsem teda nikdy nebrala, ale injekce jsem taky píchala Use několikrát, očetřovala už kde co jak psy, tak koně, včetně denních převazů....když vždycky vet přijel, tak koukal, že to tak ani on neumí zavázat..prý když mám ty umělecké sklony, tak i obvaz musí být tip top.
Ale asi bych to dělat nechtěla. Jak to vidím u koní...90% když vidí veta, tak mají mrtvici a vlastně ač jim chce pomoci, tak ho nesnášejí. Nebo aspoň nejsou vůbec z něj nadšení. A jezdit po majitelích, tak většinou bych asi rovnou píchla sedativa majiteli, než koni..aby si užil tu svou "péči"

25.3.2009 13:35
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
Ahoj! Teda tady do rána sněhu hafo, no fuj! Ale aspoň teď svítí sluníčko

Jinak s tou veterinou...já kdysi taky uvažovala o veterině, ale neměla bych na to asi žaludek. I když dnes už možná i jooo. Mě taky vždycky říkají, že za ty roky už jsem půl veta. Krev jsem teda nikdy nebrala, ale injekce jsem taky píchala Use několikrát, očetřovala už kde co jak psy, tak koně, včetně denních převazů....když vždycky vet přijel, tak koukal, že to tak ani on neumí zavázat..prý když mám ty umělecké sklony, tak i obvaz musí být tip top.
Ale asi bych to dělat nechtěla. Jak to vidím u koní...90% když vidí veta, tak mají mrtvici a vlastně ač jim chce pomoci, tak ho nesnášejí. Nebo aspoň nejsou vůbec z něj nadšení. A jezdit po majitelích, tak většinou bych asi rovnou píchla sedativa majiteli, než koni..aby si užil tu svou "péči"

Jééžíš,holky,veterina by mě asi taky bavila,ale nesmělo by se zvířatům nic stát,jak by bylo někde nějáký hříbě třeba špatný nebo by to něják špatně dopadlo,tak bych pořád bulela,já na takový hromadný všechno nemám žaludek,ale jako naočkovat je,to by mi šlo,tam o nic nejde,teda někdy taky,že jo,některej pes se nechce nechat ani naočkovat,o koních nemluvim,to je to samý,akorát o váze v proůměru 700 kilo,a tam už pak jde o život,takže vlastně ani to bych dělat nemohla,hihi.Ale nevadí mi to,jsem spokojená,že zmáknu ty svoje a to mi stačí.Ale vím o vetkách doktorkách a jsou opravdu šikulky.
My se byly v tom sněhu cournout.

25.3.2009 13:36
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Říp a to pod tou šipkou jsou srnky.

25.3.2009 13:43
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Říp a to pod tou šipkou jsou srnky.

Doma.
Fakt se člověk s tou Moruší na vyjížďkách nemůže nudit,dneska jsme zkoušely v místě,kde většinou cváláme,zůstat v klidu stát.Noo,něčemu mě Moruš taky naučila,a to trpělivosti,prostě hroznou dobu zkouší,že by teda mohla jít,když se jí chce,přesto,že jsem v sedle uvolněná,rozkydnutá,jak já říkám,tak přesto zkouší pořád jít,aspoň udělat pár krůčků,ale stát se jí rozhodně nechce,a ještě,když se u toho nejde pást,to má fakt krutý.No ale zase jsme to tam pak dokonale měly,ale ona bude zase příště zkoušet znova...jsem zvědavá,jestli já se dočkám dne,kdy řeknu HOU a ona si v tý hlavě řekne:tak dobře,dneska se na to vyprdnu,bába nakonec stejně dosáhne svého,tak dneska se s ní nebudu hádat.

25.3.2009 20:52
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):
Doma.
Fakt se člověk s tou Moruší na vyjížďkách nemůže nudit,dneska jsme zkoušely v místě,kde většinou cváláme,zůstat v klidu stát.Noo,něčemu mě Moruš taky naučila,a to trpělivosti,prostě hroznou dobu zkouší,že by teda mohla jít,když se jí chce,přesto,že jsem v sedle uvolněná,rozkydnutá,jak já říkám,tak přesto zkouší pořád jít,aspoň udělat pár krůčků,ale stát se jí rozhodně nechce,a ještě,když se u toho nejde pást,to má fakt krutý.No ale zase jsme to tam pak dokonale měly,ale ona bude zase příště zkoušet znova...jsem zvědavá,jestli já se dočkám dne,kdy řeknu HOU a ona si v tý hlavě řekne:tak dobře,dneska se na to vyprdnu,bába nakonec stejně dosáhne svého,tak dneska se s ní nebudu hádat.

Teda MOruše je srandistka jak koukám To Usa sotjí ráda..ale nesmí být v době večeře a směrem domů

Jiank tady docela hnus hnusácký je. Sníh, zzimá, no fujík. A na koni jsem neseděla už tak dobrých 14 dní..mě to nějak v té kose už nebaví. V blátě nerada jezdím, fakt už mě to nebaví. Jak začne být sluníčko, tak se hned na vše těším, ale tohle mě deptá

25.3.2009 21:10
bospor

XXX.XXX.193.16

lucky napsal(a):
Teda MOruše je srandistka jak koukám To Usa sotjí ráda..ale nesmí být v době večeře a směrem domů

Jiank tady docela hnus hnusácký je. Sníh, zzimá, no fujík. A na koni jsem neseděla už tak dobrých 14 dní..mě to nějak v té kose už nebaví. V blátě nerada jezdím, fakt už mě to nebaví. Jak začne být sluníčko, tak se hned na vše těším, ale tohle mě deptá

hi hi tady dneska svítilo sluníčko celej den, ale když jsem nasedlala tak zalezlo a teď už nějakou dobu prší

26.3.2009 07:39
jaruska

XXX.XXX.38.124

bospor napsal(a):
hi hi tady dneska svítilo sluníčko celej den, ale když jsem nasedlala tak zalezlo a teď už nějakou dobu prší

No,právě,ona taky nemá ráda,kde se cválá nebo kluše tam stá,jí je teda jedno,jestli je to domů nebo ne,ale jak uzří kopec,po kterém skoro pokaždý vyběhneme,tak přemejšlí,že zase poběžíme,a byla docela vykulená včera,když jsem po ní chtěla,aby zůstala stát,ale nakonec stála,to pak úplně vidíš ten moment,jak přestane přemejšlet o tom,co chce ona a odevzdá se tomu,co po ní chci,a dočista by usnula,je to super.Pak už to neřeší,když už je na 100 procent přesvědčená o tom,že teda se bude stát na hou a nebudou se dělat ani maliičkatý krůčky,prostě stojí na hou jak zařezaná,že zase pak by jen stála,ale říkám,u ní je problém,že co vyjížďka,to pořád to samý,když na to místo půjdu třeba zase dneska,tak mi to tam zase bude trvat minimálně půl hodiny,než bude stát a nebude přemejšlet,že by šla.

26.3.2009 07:41
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
No,právě,ona taky nemá ráda,kde se cválá nebo kluše tam stá,jí je teda jedno,jestli je to domů nebo ne,ale jak uzří kopec,po kterém skoro pokaždý vyběhneme,tak přemejšlí,že zase poběžíme,a byla docela vykulená včera,když jsem po ní chtěla,aby zůstala stát,ale nakonec stála,to pak úplně vidíš ten moment,jak přestane přemejšlet o tom,co chce ona a odevzdá se tomu,co po ní chci,a dočista by usnula,je to super.Pak už to neřeší,když už je na 100 procent přesvědčená o tom,že teda se bude stát na hou a nebudou se dělat ani maliičkatý krůčky,prostě stojí na hou jak zařezaná,že zase pak by jen stála,ale říkám,u ní je problém,že co vyjížďka,to pořád to samý,když na to místo půjdu třeba zase dneska,tak mi to tam zase bude trvat minimálně půl hodiny,než bude stát a nebude přemejšlet,že by šla.

Tady je dneska sice hezky,ale jak roztál ten sníh,tak je bahno zase všude.

26.3.2009 08:59
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):
Tady je dneska sice hezky,ale jak roztál ten sníh,tak je bahno zase všude.

Jo tak to Usa když vidí kopec, kde se běhá, tak na mě kouká, jestli to myslím vážně, že se muší namáhat, nebo můžeme jen jít...šílený arab..sledujete? Jako když už teda cválá druhý kůň, tak teda jo..a to se nenechá zahanbit, ale jinak spíše vymýšlí, jak by to šlo i obejít, když už je ten kopec moc velký.

26.3.2009 09:16
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
Jo tak to Usa když vidí kopec, kde se běhá, tak na mě kouká, jestli to myslím vážně, že se muší namáhat, nebo můžeme jen jít...šílený arab..sledujete? Jako když už teda cválá druhý kůň, tak teda jo..a to se nenechá zahanbit, ale jinak spíše vymýšlí, jak by to šlo i obejít, když už je ten kopec moc velký.

No jo,tak to je dobrej arab,hihi,ale zass Moruše,jak vidí kopec,tak dře,ale sama od sebe,padla by a lezla třeba po kolenou,ale dře,to zase opravdu zabere,že se kolikrát divím,kde se v ní bere ta síla,a zase z kopce jí nemusím držet,jde opatrně sama,i když jdou koně před ní,tak na ně prdí a jde si svoje pomalý tempíčko,aby někde neuklouzla,i opravdu krpály příkrý jde pomalu,to zase Pierot je trubka,ten se klidně rozkuše,a mohlo by mu to uject a rozplácnul by se.

26.3.2009 09:44
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):
No jo,tak to je dobrej arab,hihi,ale zass Moruše,jak vidí kopec,tak dře,ale sama od sebe,padla by a lezla třeba po kolenou,ale dře,to zase opravdu zabere,že se kolikrát divím,kde se v ní bere ta síla,a zase z kopce jí nemusím držet,jde opatrně sama,i když jdou koně před ní,tak na ně prdí a jde si svoje pomalý tempíčko,aby někde neuklouzla,i opravdu krpály příkrý jde pomalu,to zase Pierot je trubka,ten se klidně rozkuše,a mohlo by mu to uject a rozplácnul by se.

No jo..Usa taky někdy zabere pořádně..hlevně jak je nabušená, nebo ji vybudí jiný kůň. Ale jinak se nepředře . A nejvíc nesnáší ooobr kopec k Evičce. Ten vidí, dole se stopne a jdeme domů. Tak ji pobídnu, že jdeme nahoru..véélký dlouhý kopec..koně tam normálně běhají a kamají. A to moje zvíře kouká a já nikam nejdu. Tak ji pobídnu, že jde...tak hupsne pár cvalových a stopne se, že teda stačilo a už fakt jdeme domů..aby se nepředřela.. A vůbec ji nebere, že třeba nahoře stojí Evča a má tam třeba i kobylu s hříbětem. Na ty hází bobek
Ale kdyby běžela s koněm, nebo se dvěmi a hecla se, tak to vylítne první

26.3.2009 09:50
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

No jo,Usina je nakopcovaná,má jich tam,že je nemůže spočítat,ale Moruš tady tak jeden,dva kopečky,tak mušej bejt její.

26.3.2009 11:49
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):
No jo,Usina je nakopcovaná,má jich tam,že je nemůže spočítat,ale Moruš tady tak jeden,dva kopečky,tak mušej bejt její.

No jo..Usa vidí kopec a dělá se ji zle

Tak jsem se zrovna dověděla, že kolem půl 1 přijede vet na Betty..nakonec se udělají RTG kopyt, Betty stále nemůže chodit. Majitel je minule nechtěl, no a teď prostě musí a je to.. Takže se jdu s Usou podívat jak se to rentgenuje a hlavně bych chtěla vidět ty snímky..zajímá mě to..tak se provětráme. Přilbu jsem dodělala, pak jak dojedu, začnu druhou. Pozadí mám hotové, jen toho vlka musím dodělat... tady ten je klasický šedý vlk a ten druhý bude tmavý, takový ten černý se žlutýma očima

26.3.2009 11:50
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
No jo..Usa vidí kopec a dělá se ji zle

Tak jsem se zrovna dověděla, že kolem půl 1 přijede vet na Betty..nakonec se udělají RTG kopyt, Betty stále nemůže chodit. Majitel je minule nechtěl, no a teď prostě musí a je to.. Takže se jdu s Usou podívat jak se to rentgenuje a hlavně bych chtěla vidět ty snímky..zajímá mě to..tak se provětráme. Přilbu jsem dodělala, pak jak dojedu, začnu druhou. Pozadí mám hotové, jen toho vlka musím dodělat... tady ten je klasický šedý vlk a ten druhý bude tmavý, takový ten černý se žlutýma očima

26.3.2009 11:51
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):

se muším pochválit...dost se mi povedly oči..má je děsně uhrančivé..až člověka propíchnou

26.3.2009 11:59
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
se muším pochválit...dost se mi povedly oči..má je děsně uhrančivé..až člověka propíchnou

Jůůůůů,to je krááása,co bych za to dala,kdybych uměla taky takhle krásně čmadlat!!!!
Tak držím Betce pěstičky,ale nechápu toho majitele,že to dělá až tak pozdě.

26.3.2009 12:05
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):
Jůůůůů,to je krááása,co bych za to dala,kdybych uměla taky takhle krásně čmadlat!!!!
Tak držím Betce pěstičky,ale nechápu toho majitele,že to dělá až tak pozdě.

no jo..co naděláš .
Jako já taky říkala zrentgenovat hned... jenom že jen kopyta upravit..šlo o peníze..no a teď to teprve bude drahé..kobyla sotva chodí
tohle byla síla

26.3.2009 12:09
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
no jo..co naděláš .
Jako já taky říkala zrentgenovat hned... jenom že jen kopyta upravit..šlo o peníze..no a teď to teprve bude drahé..kobyla sotva chodí
tohle byla síla

Cooo to jéééé?To je kopýtko Betky,jo?

26.3.2009 15:39
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):
Cooo to jéééé?To je kopýtko Betky,jo?

JJ..kopýtko Betty.

No..Betty je na tom zle. Jelikož tam majitel nemá elektriku, tak lítal po sousedech, natahoval se prodlužovačka, kobyla se vlekla kus po pastvině k sousedům, aby se udělaly rentgeny a sotva se drží na nohou. Vypadá to bídně, hlavně pravá přední vypadá horší. Není schopná jít ani po měkkém nastlaném, fakt je mi ji líto.... večer budou snímky, vet mi je pošle mailem, tak je uvidím, hodně jsme si pokecali...

Cestou jsem hodila Usu k Čipovi, tam zůstane do večera. Vet tam jel taky, takže jsme se tam sešli, pomohla jsem ještě naočkovat Čipa..dnes jsem asistentka a vybírali jsme rašple, Kristýna si koupila rašpli s oboustranným nožem na super cenu a já mám taky zbrusu novou ostrou rašpli na kopýtka. Čipo ještě dostane odčervení. Původně chtěli i udělat kopýtka, ale vet pochválil, že jde vidět, že se o kopýtka stará, hodně jsem ji vysvětlila..na to, že to pišlá obyč rašplí to ujde..teď ji to půjde lépe. Já ještě poradím co kde a jak a holčina to zvládne..on má pidi kopýtečka a hlavně se snaží!!!! To majitel Betty má rašpli dva roky a jak koně dopadli.. ach jo.

No večer se uvidí jaká bude prognóza, jelikož kopyta vypadají zle a kobyla má hodně těžkou nadváhu, tak je velké riziko, že skončí v salámu :-((((

Betty dnes

26.3.2009 15:48
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
JJ..kopýtko Betty.

No..Betty je na tom zle. Jelikož tam majitel nemá elektriku, tak lítal po sousedech, natahoval se prodlužovačka, kobyla se vlekla kus po pastvině k sousedům, aby se udělaly rentgeny a sotva se drží na nohou. Vypadá to bídně, hlavně pravá přední vypadá horší. Není schopná jít ani po měkkém nastlaném, fakt je mi ji líto.... večer budou snímky, vet mi je pošle mailem, tak je uvidím, hodně jsme si pokecali...

Cestou jsem hodila Usu k Čipovi, tam zůstane do večera. Vet tam jel taky, takže jsme se tam sešli, pomohla jsem ještě naočkovat Čipa..dnes jsem asistentka a vybírali jsme rašple, Kristýna si koupila rašpli s oboustranným nožem na super cenu a já mám taky zbrusu novou ostrou rašpli na kopýtka. Čipo ještě dostane odčervení. Původně chtěli i udělat kopýtka, ale vet pochválil, že jde vidět, že se o kopýtka stará, hodně jsem ji vysvětlila..na to, že to pišlá obyč rašplí to ujde..teď ji to půjde lépe. Já ještě poradím co kde a jak a holčina to zvládne..on má pidi kopýtečka a hlavně se snaží!!!! To majitel Betty má rašpli dva roky a jak koně dopadli.. ach jo.

No večer se uvidí jaká bude prognóza, jelikož kopyta vypadají zle a kobyla má hodně těžkou nadváhu, tak je velké riziko, že skončí v salámu :-((((

Betty dnes

Jééžííš,Lůůůco,nestráááš,sakryš,do prkvančic,taková krásná kobylka,ááách jooo.....

26.3.2009 16:19
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):
Jééžííš,Lůůůco,nestráááš,sakryš,do prkvančic,taková krásná kobylka,ááách jooo.....

No jo, já jsem z toho špatná. Ona je fakt krásná, hrozně hodná, někdy praštěná, ale to každý, ale jinak je to vlastně zlatý kůň.

27.3.2009 12:44
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
No jo, já jsem z toho špatná. Ona je fakt krásná, hrozně hodná, někdy praštěná, ale to každý, ale jinak je to vlastně zlatý kůň.

Tak co,Lucí,už víš něco novýho o Betce?
Tak už mám konečně ty granule,vzala jsem Pony,k těm můžu vesele přidávat ovísek.
Tady je dneska takový počasí divný,chvilkama poprchává,zase duje vichr,snad zítra bude hezčejš.

27.3.2009 13:42
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):
Tak co,Lucí,už víš něco novýho o Betce?
Tak už mám konečně ty granule,vzala jsem Pony,k těm můžu vesele přidávat ovísek.
Tady je dneska takový počasí divný,chvilkama poprchává,zase duje vichr,snad zítra bude hezčejš.

Ahoj! Bohužel špatné zprávy. Podrobnosti zatím nevím, mail nedorazil ještě, jen mi volal majitel, ale já se nemohla zrovna vybavovat, měla jsem klientku ve studiu, tak jen vím, že prý je na tom Betty moc zle a prognóza doost špatná. Takže víc nevím.
Já se pojedu s Usou projet, tak se tam stavím a zjistím co mu vet říkal, a určitě mi pak pošle vet snímky, jen toho má moc..

27.3.2009 13:46
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
Ahoj! Bohužel špatné zprávy. Podrobnosti zatím nevím, mail nedorazil ještě, jen mi volal majitel, ale já se nemohla zrovna vybavovat, měla jsem klientku ve studiu, tak jen vím, že prý je na tom Betty moc zle a prognóza doost špatná. Takže víc nevím.
Já se pojedu s Usou projet, tak se tam stavím a zjistím co mu vet říkal, a určitě mi pak pošle vet snímky, jen toho má moc..

Tak to je škoda,ale dalo se to čekat,podle toho,jak jsi popisovala,že nemůže Betka chodit,tak to bude asi zlý.

27.3.2009 14:02
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):
Tak to je škoda,ale dalo se to čekat,podle toho,jak jsi popisovala,že nemůže Betka chodit,tak to bude asi zlý.

..jsem z toho docela špatná

27.3.2009 14:14
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

To se nedivím,já jí sice neznám,ale taky to prožívám,je to vždycky hrozný,když koně nemůžou chodit,ale pokud bude majitel chtít,léčba určitě existuje,sice je nákladná,ale dostal by jí z toho nejhoršího.

27.3.2009 14:17
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):
To se nedivím,já jí sice neznám,ale taky to prožívám,je to vždycky hrozný,když koně nemůžou chodit,ale pokud bude majitel chtít,léčba určitě existuje,sice je nákladná,ale dostal by jí z toho nejhoršího.

no právě tam bude kámen úrazu...

28.3.2009 15:43
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
no právě tam bude kámen úrazu...

Ahoj,my byli jezdit,ale teeeda.....

28.3.2009 15:44
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Ahoj,my byli jezdit,ale teeeda.....

Jsme fakt dobrý blázni,sice nám třičtvrtě vyjížďky pršelo,ale byly jsme oblečený,zlááátej Austráliho kabátek,a vyjížďka byla super.

28.3.2009 15:46
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Jsme fakt dobrý blázni,sice nám třičtvrtě vyjížďky pršelo,ale byly jsme oblečený,zlááátej Austráliho kabátek,a vyjížďka byla super.

Foto pro New York Times.

28.3.2009 15:46
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Foto pro New York Times.

Mokrej Pierot.

28.3.2009 15:47
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Mokrej Pierot.

No a přijeli jsme domů a svítilo cooo????Sluníčko a Kačenka.

28.3.2009 15:49
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
No a přijeli jsme domů a svítilo cooo????Sluníčko a Kačenka.

28.3.2009 16:31
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Soní,tak hříbátko zatím nic,viď,no jo,ono netuší,že máš dneska svátek,to by bylo úžasný,viď,kdyby se narodilo na Tvůj svátek....
Tak všechno nejlepší a hlavně ať je vše O.K.

28.3.2009 18:29
bednarik petr

XXX.XXX.165.157

jaruska napsal(a):
Soní,tak hříbátko zatím nic,viď,no jo,ono netuší,že máš dneska svátek,to by bylo úžasný,viď,kdyby se narodilo na Tvůj svátek....
Tak všechno nejlepší a hlavně ať je vše O.K.

Jarči moc děkuji ,hříbátko se dnes opět na svět nechystá,ale třeba to čekání pak bude stát za to

28.3.2009 18:30
bednarik petr

XXX.XXX.165.157

bednarik petr napsal(a):
Jarči moc děkuji ,hříbátko se dnes opět na svět nechystá,ale třeba to čekání pak bude stát za to

.

28.3.2009 18:32
jaruska

XXX.XXX.38.124

bednarik petr napsal(a):
.

U tý Maurínky si fakt něják nejsem jistá,tipuju hřebečka teda,ale jistá si fakt nejsem.jestli se seknu,Soní,tak máš u mě nějáký dobrý pití,až se někdy sejdem,joo?

28.3.2009 18:33
bednarik petr

XXX.XXX.165.157

bednarik petr napsal(a):
.

tak a poslední dnešní ať Vám to tu nezahltím.

28.3.2009 18:35
bednarik petr

XXX.XXX.165.157

bednarik petr napsal(a):
tak a poslední dnešní ať Vám to tu nezahltím.

Jarčo!!!!! Já ti dám hřebečka! Tady je dnes z boku,vidíš tam tu klisničku overo ,co vidíš?
No jo Mauríny máma má po sobě samé rezaté klisničky,tak snad se Maura hodí po dědovi.

28.3.2009 18:39
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

No joo,právě bych se moc ráda spletla,fakt,věř mi,já Ti tu kobylečku strašně moc přeju,ale právě Maurínka má takový bříško divný,že to se stoprocentní jistotou fakt nevím,na některou kobylu se podívám a hned vím,co to bude,ale Maurínku počítám,že neuhodnu.Trávníčkům jsem uhodla hřebečka,a to jsem kobylu viděla na dálku,ale tady fakt jen hádám.

28.3.2009 18:40
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
No joo,právě bych se moc ráda spletla,fakt,věř mi,já Ti tu kobylečku strašně moc přeju,ale právě Maurínka má takový bříško divný,že to se stoprocentní jistotou fakt nevím,na některou kobylu se podívám a hned vím,co to bude,ale Maurínku počítám,že neuhodnu.Trávníčkům jsem uhodla hřebečka,a to jsem kobylu viděla na dálku,ale tady fakt jen hádám.

Jojo,na ty klisničky po mamině Maurínky jsem koukala,aspoň vidíš,jak se hezky Maurínka povedla,takováhle kobča se povede jedna z hoodně mála.

28.3.2009 19:06
kukinatost

XXX.XXX.219.111

jaruska napsal(a):

ahoj holky, zdravím před naším velkým dnem, dneska jsem Keruškovi píchla dvě injekce a zítra by to mělo vypuknout někdy odpoledne...už abychom to měli za sebou, tak na nás myslete..:)
Dneska bylo super počasí, akorát až na tu bestyjalní vichřici, ale zase fajn změna, že nepadala H2O v žádné formě:))

28.3.2009 19:14
bospor

XXX.XXX.193.16

kukinatost napsal(a):
ahoj holky, zdravím před naším velkým dnem, dneska jsem Keruškovi píchla dvě injekce a zítra by to mělo vypuknout někdy odpoledne...už abychom to měli za sebou, tak na nás myslete..:)
Dneska bylo super počasí, akorát až na tu bestyjalní vichřici, ale zase fajn změna, že nepadala H2O v žádné formě:))

budu na vás myslet snad to dobře dopadne a kerka bude v pohodě a zdravej
taky jsme dneska byli v lese sluníčko nám zalezlo ale prší až teď teprve

28.3.2009 19:48
jaruska

XXX.XXX.38.124

bospor napsal(a):
budu na vás myslet snad to dobře dopadne a kerka bude v pohodě a zdravej
taky jsme dneska byli v lese sluníčko nám zalezlo ale prší až teď teprve

Jééžíš,no tak to já na Vás myslím pořád,od tý doby,co to vím,tak držím palečky,pěstičky a všechno,Janí!!!!

28.3.2009 19:50
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Jééžíš,no tak to já na Vás myslím pořád,od tý doby,co to vím,tak držím palečky,pěstičky a všechno,Janí!!!!

No nám ten déšť ani moc nevadil,nepršelo moc a bylo teplo,nefoukal u toho ten zběsilej vítr,tak jsme si docela i libovaly,jak je docela i hezky....Sice muším všechno sušit,ale stálo to za to.

28.3.2009 20:29
bospor

XXX.XXX.193.16

jaruska napsal(a):
No nám ten déšť ani moc nevadil,nepršelo moc a bylo teplo,nefoukal u toho ten zběsilej vítr,tak jsme si docela i libovaly,jak je docela i hezky....Sice muším všechno sušit,ale stálo to za to.

tady bylo fakt hezky dneska ani vítr nic! bylo krásně a už lítali motorkáři a po lesích se courali lidi a cyklisti

28.3.2009 22:18
lucky

XXX.XXX.230.77

bospor napsal(a):
tady bylo fakt hezky dneska ani vítr nic! bylo krásně a už lítali motorkáři a po lesích se courali lidi a cyklisti

Jůůů! Maurínka vypadá jak tank na nožičkách . To jsem fakt zvědavá co z ní vypadne za slona

29.3.2009 09:36
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
Jůůů! Maurínka vypadá jak tank na nožičkách . To jsem fakt zvědavá co z ní vypadne za slona

Nám se taky včera stalo,že jsme potkali lidi v Hájích,se psema,a byl tam starší chlápek,kterej měl takovýho toho dlouhosrstýho ovčouna,ale pes absolutně neposlouchal,i když páníček řval jak na lesy,už jsem se chystala,že na nás pes půjde a šikovala Moruši do útoku,ale naštěstí si to čokl rozmyslel,to je fakt děs,proč to ten člověk pouští z vodítka,když ho čokl absolutně neposlouchá...

29.3.2009 09:56
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):
Nám se taky včera stalo,že jsme potkali lidi v Hájích,se psema,a byl tam starší chlápek,kterej měl takovýho toho dlouhosrstýho ovčouna,ale pes absolutně neposlouchal,i když páníček řval jak na lesy,už jsem se chystala,že na nás pes půjde a šikovala Moruši do útoku,ale naštěstí si to čokl rozmyslel,to je fakt děs,proč to ten člověk pouští z vodítka,když ho čokl absolutně neposlouchá...

To taky někdy nevím, proč lidi poučtí psy, kteří totálně neposlechnou, ani je nemohou chytit..tak tady věčně ůlítá pán s boxerem u nás, naši psi si s ním hrávají, ale pes totálně neposlouchá, pak ho panička chytá půl hodiny po hřišti a pes z toho má evidentně děsnou prdel. Páníček tady věčně lítá a řve...dva dny chodí na vodítku a pak ho stejně zase pustí..že pes je hyper. No jasně..je to mladý praštěný boxer, ale totálně ho nezvládají. Jako i mě se stalo, že se mi rozběhnul třeba Fabby za pejskem, ale odvolám ho, případně pak dostane sprda, když teda musel se jít na něj podívat i přes povel.je to zvíře. Ale jinak poslouchají oba velmi dobře. S Fabbym je trochu někdy problém právě když vidí srnečky nebo pejsky..prostě si pořád chce hrát, ale odbouráváme to, trénujeme na dlouhé stopovačce ve výběhu na kozách a ty jsou z něj chuděry na prášky, ale Fabby už chápe a i přes to, že kniká a tak moc by chtěl jít za zvířátky si hrát, tak na povel okamžitě otáčí běh směrem ke mě. A na koně jsou zvyklí, koně mají rádi.
Navíc Fabby koonečně předvčerem dostal mírný kopanec... od Usy výchovný . Už se fakt nasrala, nechtěla ho odstřelit, to by letěl, ale zvedla nožku a dobře ho Ťukla...ten zařval spíše ze šoku a hysterie. Stál ji totiž neustále za prdelí a mlátil ji ocasem a otravoval za ní Čipa..on ho zbožňuje a chce mu dávat pusinky. A Usu jen mlátil po zadních, ta mu ukazovala a varovala ho, ať vypadne..no nějak to nepobral, tak ho ťukla..hele Fabín vystřelil jak raketa a pak dával takového bacha kde má koně....on to potřeboval. Si pořád myslí, že každému koni může málem dělat moja moja..blbec.
Včera jsem se domluvila s kamarádem, že mi odveze hnůj a kámočka mi pomůže napytloval hromady hoblin na pile..taky pro jejich ovečky a pro Usinku..kluci pak budou mít co vozit

29.3.2009 10:03
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Jéé,to je hezký,jak makaj v tom vozejku,ale oni fakt vypadaj spokojeně v tom tahu!No vidíš,tak bude Usina hajat jako v peřinkách.
No,jenže já si vždycky s těma psema představuju situaci,že jde třeba Jaruška s Fousem a ten chlap toho čokla neodvolá,a Fous si tu Jarušku bude před tím čoklem bránit,pustěj se do sebe,Jarča bude bránit Fouse a pokoušou i jí,jí prostě nevysvětlíš,že se do toho nemá plést,ona toho Fouse miluje a snaží se ho bránit za každou cenu,jednou ho bránila i před Čakinou,normálně tam mezi ně vlítla,ale Čakina jí nic neudělá,tu zná,ale cizí čokl se do ní normálně zakousne,tak tohle mě štve,že lidi nedokážou předvídat neštěstí.

29.3.2009 10:10
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Jéé,to je hezký,jak makaj v tom vozejku,ale oni fakt vypadaj spokojeně v tom tahu!No vidíš,tak bude Usina hajat jako v peřinkách.
No,jenže já si vždycky s těma psema představuju situaci,že jde třeba Jaruška s Fousem a ten chlap toho čokla neodvolá,a Fous si tu Jarušku bude před tím čoklem bránit,pustěj se do sebe,Jarča bude bránit Fouse a pokoušou i jí,jí prostě nevysvětlíš,že se do toho nemá plést,ona toho Fouse miluje a snaží se ho bránit za každou cenu,jednou ho bránila i před Čakinou,normálně tam mezi ně vlítla,ale Čakina jí nic neudělá,tu zná,ale cizí čokl se do ní normálně zakousne,tak tohle mě štve,že lidi nedokážou předvídat neštěstí.

Včea nám udělala jedna babička i to,že jsme čekali s koňma v klidu před silnicí,než jí budeme moct přejít ve Slaným,chodili lidi s deštníkama,tak už to bylo umění Pierota udržet v klidu,aby se nebál,že ho deštník sežere,tak babča přímo za náma hodila flašku do kontejneru,ta se rozbila o ostatní flašky a vydala příšernej zvuk,ale prostě tohle musí ty koně snýst úplně v klidu,sice mě na těch lidech štve,že teda taky moc nepřemejšlej,kdyby to byl nějákej mladej koník,který se teprve učí,tak by fakt mohl do tý silnice vletět,když za ním tohle bouchne,ale zase se musí člověk vžít do tý situace těch lidí,oni tohle prostě nevědí,že na tohle koně reagujou,to prostě my musíme mít ty koníky tak vychovaný,aby věděli,že dokud jsou s náma,že se jim nic nestane,i když to kolem bouchá.Naštěstí Pierot akorát vykulil voči,ale zůstal stát,tak je to dobrý.

29.3.2009 10:21
bospor

XXX.XXX.193.16

jaruska napsal(a):
Včea nám udělala jedna babička i to,že jsme čekali s koňma v klidu před silnicí,než jí budeme moct přejít ve Slaným,chodili lidi s deštníkama,tak už to bylo umění Pierota udržet v klidu,aby se nebál,že ho deštník sežere,tak babča přímo za náma hodila flašku do kontejneru,ta se rozbila o ostatní flašky a vydala příšernej zvuk,ale prostě tohle musí ty koně snýst úplně v klidu,sice mě na těch lidech štve,že teda taky moc nepřemejšlej,kdyby to byl nějákej mladej koník,který se teprve učí,tak by fakt mohl do tý silnice vletět,když za ním tohle bouchne,ale zase se musí člověk vžít do tý situace těch lidí,oni tohle prostě nevědí,že na tohle koně reagujou,to prostě my musíme mít ty koníky tak vychovaný,aby věděli,že dokud jsou s náma,že se jim nic nestane,i když to kolem bouchá.Naštěstí Pierot akorát vykulil voči,ale zůstal stát,tak je to dobrý.

zato nás včera vyděsili motorkáři jsou to magoři

29.3.2009 10:23
bospor

XXX.XXX.193.16

bospor napsal(a):

aháá já už to psala ale ne že nás vyděsili a to je fuk

29.3.2009 10:24
jaruska

XXX.XXX.38.124

bospor napsal(a):

Jojo,motorkáři a čtyřkolkáři,to je vůbec kapitola sama pro sebe,naše koně je taky nemusej,tohodle se nebojí málokterej kůň,Kučerovic kobyla sice žere lidi,ale čtyřkolek se nebojí,ani když projížděj těsně kolem ní.
Ale ta cyklostezka,Ivčí,byla supééér,to jsem čubrněla.

29.3.2009 10:31
bospor

XXX.XXX.193.16

jaruska napsal(a):
Jojo,motorkáři a čtyřkolkáři,to je vůbec kapitola sama pro sebe,naše koně je taky nemusej,tohodle se nebojí málokterej kůň,Kučerovic kobyla sice žere lidi,ale čtyřkolek se nebojí,ani když projížděj těsně kolem ní.
Ale ta cyklostezka,Ivčí,byla supééér,to jsem čubrněla.

my je slyšely dobře 2km ale nestihly jsme utéct do lesa byli moc rychlí
honza jen nadskakoval a otáčel se kouknout co se to děje, ale dobře mi nebylo
kuba chtěl prchat. naštěstí terka ho zvládá a utekl jen pár metrů. je tam bývalá dostihová dráha široká tak 10m. je to zarostlý travou a on utekl jen na druhou stranu
v podstatě jsou zlatíčka loni by jsme brzdily tak 200m

29.3.2009 10:40
jaruska

XXX.XXX.38.124

bospor napsal(a):
my je slyšely dobře 2km ale nestihly jsme utéct do lesa byli moc rychlí
honza jen nadskakoval a otáčel se kouknout co se to děje, ale dobře mi nebylo
kuba chtěl prchat. naštěstí terka ho zvládá a utekl jen pár metrů. je tam bývalá dostihová dráha široká tak 10m. je to zarostlý travou a on utekl jen na druhou stranu
v podstatě jsou zlatíčka loni by jsme brzdily tak 200m

No,já teda bych neutíkala,jednou taková čtyřkolka lítala po poli,po kterým jsme se šli s koníkama plavit,já byla teda zrovínka na Bóbikovi,tak jsme taky říkali,utíkat rozhodně nikam nebudem,protože je to o párkrát a koník si spojí zvuk tohodle motoru s tím,že začne chtít někam utíkat,tak jsem ho hezky otočila směrem ke čtyřkolce a nechala ho stát,a on teda uznal,že když bude stát,tak se čtyřkolka vyřádí kolem něj,naštěstí v dost dobré vzdálenosti,ale pro něj to byla zkušenost,že to sice řvalo,ale nic mu to neudělalo,ale to je jasný,něco jinýho je,když se ty pitomci přiřítěj a člověk s koníkem nemá kam uhnout,to je dost sprosttý od nich.

29.3.2009 11:10
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):
No,já teda bych neutíkala,jednou taková čtyřkolka lítala po poli,po kterým jsme se šli s koníkama plavit,já byla teda zrovínka na Bóbikovi,tak jsme taky říkali,utíkat rozhodně nikam nebudem,protože je to o párkrát a koník si spojí zvuk tohodle motoru s tím,že začne chtít někam utíkat,tak jsem ho hezky otočila směrem ke čtyřkolce a nechala ho stát,a on teda uznal,že když bude stát,tak se čtyřkolka vyřádí kolem něj,naštěstí v dost dobré vzdálenosti,ale pro něj to byla zkušenost,že to sice řvalo,ale nic mu to neudělalo,ale to je jasný,něco jinýho je,když se ty pitomci přiřítěj a člověk s koníkem nemá kam uhnout,to je dost sprosttý od nich.

Usa se kdysi motorek děsně bála, jako mladinkou ji asi 6 hajzlů vyděsilo na cestě, málem mi skočila na hlavu a skončily jsme obě v příkopě. Dlouho mi pak trvalo její strach odbourat. Jelokož tady přímo ob barák vedle nás mají sousedi motorky terénní, tak ten ví, že má jen pomalu, někdy i zastaví a vypne to..ví, že bych mu hubu rozbila, kdyby mi splašil koně a tady v okolí už si na to dávají bacha i čtyřkolkou...jsem na to dost agresivní. Ale Usa už dnes to snáší moc dobře. Bez problémů můžeme potkat v lese motorky bebo čtyřkolky, běžně jezdíme kolem pískovny, kde ti idioti lítají a Usa je splachovací. Ví, že to koníčky nepapá a věří mi, že ji nepoženu někam, kde by měla málem přijít o život, takže je v klídečku. Motorky, auta a čtyřkolky ji nechávají v klidu. Maximálně zacapluje, když jich na cestě potkáme až moc...ale to je vše.

No jo..kluci makají¨rádi. Hrozně jsou rádi užiteční, moc se těší do postrojů a hlavně Darés je dříč, ten by odtáhl i panelák
Tady se zrovna rozjíždí a jde vidět, jak Darés zabírá vší silu a hajzlík vyčůraný Fabby čeká, až mu to roztáhne, že teda by se připojil, ale on se moc nepředře..teď jezdí sám..každý si tohle odtáhne sólo a Fabby je z toho na prášky, že tam nemá Darése, aby mu pomáhal, ale je to jen na něm. Ze začátku se snažil někdy stávkovat, ale už pochopil, že když bude stát s tím nákladem, tak domů nedojde..klidně jsem ho nechala u lesa a šla domů...se s ním nebudu rozštilovat. Tak tam kvičel, pak se teda do toho opřel a běžel s nákladem za mnou, že teda bude makat..on je trochu flákač a rád to nechával na Darésovi. přitom to pro něj odtáhnout není žádná tragédie, ale proč by se moc namáhal, že.. Dneska už maká jak fretka

29.3.2009 13:41
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

No jo,Ty je můžeš sprdnout,když víš,že to jsou kluci z Tvojí vesnice,ale nám vždycky kde se vezmou,tu se vezmou,projedou a zmizej,takže než se stačím rozkoukat,jsou fuč,no zatím se tu nic nestalo,tady je fakt dobrý,že když už někdo někde řádí na těch motorkách nebo čtyřkolkách,tak je tu všude hafo místa,tak je kam s koníkem uhnout.Ale jednou tady honil naše známý na koních normálně rogalista s rogalem,to nebyl moc příjemnej pocit pro ně,a taky se ho nedopátrali,nám zas tady nalítával nějákej blb s letadlem ve výběhu na koně a taky mi ty dispečeři jeho jméno neřekli,teda do telefonu,a když jsme tam jeli,aby mi ho řekli osobně,tak nikdo neotvíral.

29.3.2009 14:09
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):
No jo,Ty je můžeš sprdnout,když víš,že to jsou kluci z Tvojí vesnice,ale nám vždycky kde se vezmou,tu se vezmou,projedou a zmizej,takže než se stačím rozkoukat,jsou fuč,no zatím se tu nic nestalo,tady je fakt dobrý,že když už někdo někde řádí na těch motorkách nebo čtyřkolkách,tak je tu všude hafo místa,tak je kam s koníkem uhnout.Ale jednou tady honil naše známý na koních normálně rogalista s rogalem,to nebyl moc příjemnej pocit pro ně,a taky se ho nedopátrali,nám zas tady nalítával nějákej blb s letadlem ve výběhu na koně a taky mi ty dispečeři jeho jméno neřekli,teda do telefonu,a když jsme tam jeli,aby mi ho řekli osobně,tak nikdo neotvíral.

hajzli. Jo to jsem s Usou taky jednou potkala rogalo a hoodně nízko..takovou obří mouchu teda málem nerozchodila

29.3.2009 14:14
dakotka

XXX.XXX.2.249

jaruska napsal(a):

ahoj děcka ta špuntové už mají 3 týdny a vesele běhaj ..teda spíš chrní ale i běhaj)))jak nabiju fotak dodam fota pejsek a fenka už sou zadaní takže ještě dvě fenečky hledaj páničky)))no a tim že nemam fotak nemam ani foto ze včera kdy sem donutila kamaradku co se věnuje anglii sednout na moji kobylku abych mohl vzít konečně Lupika ven s koněm....on ma chudak ještě bimbasa oteklého tek potřebuje chodit ale už se to lepší....taky mi shodil:-(....no ještě tejden by mě vydržet bez jádra...ale jinak kamošce se to líbilo a jsme domluvene že jednou týdně si vyjedem ....doufam že už příště bude nějaka fotinka

29.3.2009 14:31
lucky

XXX.XXX.230.77

dakotka napsal(a):
ahoj děcka ta špuntové už mají 3 týdny a vesele běhaj ..teda spíš chrní ale i běhaj)))jak nabiju fotak dodam fota pejsek a fenka už sou zadaní takže ještě dvě fenečky hledaj páničky)))no a tim že nemam fotak nemam ani foto ze včera kdy sem donutila kamaradku co se věnuje anglii sednout na moji kobylku abych mohl vzít konečně Lupika ven s koněm....on ma chudak ještě bimbasa oteklého tek potřebuje chodit ale už se to lepší....taky mi shodil:-(....no ještě tejden by mě vydržet bez jádra...ale jinak kamošce se to líbilo a jsme domluvene že jednou týdně si vyjedem ....doufam že už příště bude nějaka fotinka

No super! A jak bude nyní hezky, tak se můžeme domluvit na společné vyjížďce někdy. Ta Kristýna co má Čipa by určitě jela taky. Je sice prcek, ale stíhá koním v pohodě

29.3.2009 14:57
dakotka

XXX.XXX.2.249

lucky napsal(a):
No super! A jak bude nyní hezky, tak se můžeme domluvit na společné vyjížďce někdy. Ta Kristýna co má Čipa by určitě jela taky. Je sice prcek, ale stíhá koním v pohodě

no neboj semnou asi vyjede aj monika stim svim pidi koněm co má 120...se na to vypr....kurna leje a leje...

29.3.2009 16:36
jaruska

XXX.XXX.38.124

dakotka napsal(a):
no neboj semnou asi vyjede aj monika stim svim pidi koněm co má 120...se na to vypr....kurna leje a leje...

Jůů,Janí,já bych s Tebou jezdila,sáákryš,asi se přestěhuju.
No vidíš,štěňátka už mají majitele,ale nebudeš přemýšlet o možnosti fenku vykastrovat?
Tady taky zase pršelo,fakt už mě to tak deptá.
Tady čistím v přístřešku Moruši způsobem,že na ní sedím obráceně.

29.3.2009 16:38
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Takhle vypadá Moruš hříva z druhý strany krku.Už asi chuděrka ze mě zešedivěla.A vůbec má hafo bílejch chlupů ve hřívě.

29.3.2009 16:42
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Takhle vypadá Moruš hříva z druhý strany krku.Už asi chuděrka ze mě zešedivěla.A vůbec má hafo bílejch chlupů ve hřívě.

A Kačuléééééé.

29.3.2009 17:03
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):
A Kačuléééééé.

Usa má z druhé strany taky svěhově bílou hřívu. Zvrchu má ještě sem tam šedé a nazrzlé žíně, ale vespod bílou hřívu jako čerstvě padlý sníh

29.3.2009 17:27
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
Usa má z druhé strany taky svěhově bílou hřívu. Zvrchu má ještě sem tam šedé a nazrzlé žíně, ale vespod bílou hřívu jako čerstvě padlý sníh

Hezká fotka!
Tak copak ta Janina s tím Keruškou,jakpak to asi zmákli,snad se ozve.

29.3.2009 18:27
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):
Hezká fotka!
Tak copak ta Janina s tím Keruškou,jakpak to asi zmákli,snad se ozve.

Tady celý den tak leje, že Usa ani nevystrčila kopýtko ze stáje.

Už tak chci léto, koupat se v řece, teplíčko, sluníško..ach jo...

29.3.2009 18:35
kukinatost

XXX.XXX.219.111

jaruska napsal(a):

ahoj holky, původně jsme vám ani nechtěla psát..
jsem uřvaná, vzteklá, nešťastná a prolila jsem už asi litry slz..tak nějak nejdou zastavit...
vím, že to není žádná katastrofa, ale pro mě opět je..navíc to trvá tak dlouho a ač to třeba někomu nepřijde, hrozně mě vyčerpává pohled na smutno, apatickou a trápící se černou věc...jsem už zlá na všechny,i na ty, co za nic nemůžou..
holky,operace opět odložena!!!!
ten debil z Brna mému vetovi neposlal ty snímky...a ten si myslel, že už jsou u mě..holky, měl na to 14 dní, kdy můj vet byl v nemocnici...
taková neprofesionalita a pro mě i nelidskost mě neskutečně zklamala, zradila, naštvala a bolí...
celý pátek jsem sháněla atb, aby byl Kerka už v době operace pod atb, nakonec po asi 20 telefonech a x kilometrech podobná sehnala, koně napíchala a dneska v poledne jsem se dozvěděla, že opět nic...
navíc Kerkovi po té velké dáce, nebo mému blbému vpichu ztuhnul krk (ač tam není nic vidět a opravdu jsem mu to dlouho masírovala, po Norostrepu se mi to nikdy nestalo) a není schopen dát hlavu dolů...takže celý den brečím, ohýbám, masíruju atd...a do toho zrovna ne povzbuzjící chování mého otce..
no, to jen abyste věděly..
moc děkuju za duševní podporu, bohužel budeme muset ještě vydržet...

29.3.2009 18:40
jaruska

XXX.XXX.38.124

kukinatost napsal(a):
ahoj holky, původně jsme vám ani nechtěla psát..
jsem uřvaná, vzteklá, nešťastná a prolila jsem už asi litry slz..tak nějak nejdou zastavit...
vím, že to není žádná katastrofa, ale pro mě opět je..navíc to trvá tak dlouho a ač to třeba někomu nepřijde, hrozně mě vyčerpává pohled na smutno, apatickou a trápící se černou věc...jsem už zlá na všechny,i na ty, co za nic nemůžou..
holky,operace opět odložena!!!!
ten debil z Brna mému vetovi neposlal ty snímky...a ten si myslel, že už jsou u mě..holky, měl na to 14 dní, kdy můj vet byl v nemocnici...
taková neprofesionalita a pro mě i nelidskost mě neskutečně zklamala, zradila, naštvala a bolí...
celý pátek jsem sháněla atb, aby byl Kerka už v době operace pod atb, nakonec po asi 20 telefonech a x kilometrech podobná sehnala, koně napíchala a dneska v poledne jsem se dozvěděla, že opět nic...
navíc Kerkovi po té velké dáce, nebo mému blbému vpichu ztuhnul krk (ač tam není nic vidět a opravdu jsem mu to dlouho masírovala, po Norostrepu se mi to nikdy nestalo) a není schopen dát hlavu dolů...takže celý den brečím, ohýbám, masíruju atd...a do toho zrovna ne povzbuzjící chování mého otce..
no, to jen abyste věděly..
moc děkuju za duševní podporu, bohužel budeme muset ještě vydržet...

Jéééžíš,Janí,tak to fakt nemám slov,to je teda opravdu selhání toho veta,sakra,fakt jsem na Vás oba moc myslela,jak už to máte odbytý a bude zase odobře a vono prd,nenacházím opravdu slova..

29.3.2009 18:46
kukinatost

XXX.XXX.219.111

jaruska napsal(a):

no, já jsem jich našla spousta, většinou začínaly na "k" a končily na "urva"...snad nikdy mi nic nebylo tak líto...ach jo...

29.3.2009 20:16
lucky

XXX.XXX.230.77

kukinatost napsal(a):
no, já jsem jich našla spousta, většinou začínaly na "k" a končily na "urva"...snad nikdy mi nic nebylo tak líto...ach jo...

Janí hrozné! To je neprofesionalita! Za takovou dobu a nebyli schopní poslat snímky! A s tím krkem jsem si taky užila s Usou..jak ji jeden vet napíchnul blbě sval na krku...calciovku místo do žíly píchnul do svalu a měsíc jsem Use léčila krk a propichovala hnis

29.3.2009 20:27
bospor

XXX.XXX.193.16

kukinatost napsal(a):

no teda to je v prdeli!!!! takovej debil blbej jani nacházím jen stejný slova jako ty

29.3.2009 21:58
jaruska

XXX.XXX.38.124

bospor napsal(a):
no teda to je v prdeli!!!! takovej debil blbej jani nacházím jen stejný slova jako ty

To je mi fakt Kerušky líto,chudina nevinný zvíře odnese vetovu blbost,to by si za rámeček fakt nedal,co by si vyslechl,ale k čemu je to platný,viď,když to takhle už zvoral,fakt osel je hoodně slabý slovo.

29.3.2009 23:10
bospor

XXX.XXX.193.16

jaruska napsal(a):

tak jsme dneska měli ten kurz NH a westernového ježdění. byli tady začátečníci tak to brali od začátku a pak pod sedlem navázali na to co jsme se naučili posledně
poprvé v životě jsem měla šporny a šlo to. zatím jsem si vždycky poradila bez nich, ale teď mám potíže s kolenama a prostě to nejde
honza normálně na nohy funguje, takže jsem se jen tak nenadřela
počasí celkem vyšlo nejdřív nic! ani vítr ani voda pozdějš začalo trošku poprchávat ale opravdu jen maličko

29.3.2009 23:16
bospor

XXX.XXX.193.16

bospor napsal(a):
tak jsme dneska měli ten kurz NH a westernového ježdění. byli tady začátečníci tak to brali od začátku a pak pod sedlem navázali na to co jsme se naučili posledně
poprvé v životě jsem měla šporny a šlo to. zatím jsem si vždycky poradila bez nich, ale teď mám potíže s kolenama a prostě to nejde
honza normálně na nohy funguje, takže jsem se jen tak nenadřela
počasí celkem vyšlo nejdřív nic! ani vítr ani voda pozdějš začalo trošku poprchávat ale opravdu jen maličko

honza se choval vzorně a opravdu se snaží přemejšlí jak mi vyhovět je to zlato!!!
a nejen on! i ostatní. jen gas přemejšlí jak se ulejt

29.3.2009 23:18
bospor

XXX.XXX.193.16

bospor napsal(a):
honza se choval vzorně a opravdu se snaží přemejšlí jak mi vyhovět je to zlato!!!
a nejen on! i ostatní. jen gas přemejšlí jak se ulejt

náš kuba(garet) a jeho pravá sestra gramina

29.3.2009 23:20
bospor

XXX.XXX.193.16

bospor napsal(a):
náš kuba(garet) a jeho pravá sestra gramina

emérickej kůň(klusák) a emérickej úsměv

29.3.2009 23:22
bospor

XXX.XXX.193.16

bospor napsal(a):
emérickej kůň(klusák) a emérickej úsměv

vlastně tady byli samí klusáci a klárčina achaltekinka elista

29.3.2009 23:25
bospor

XXX.XXX.193.16

bospor napsal(a):
vlastně tady byli samí klusáci a klárčina achaltekinka elista

pidi sraz
příští kurz za tejden v neděli 5.4.

29.3.2009 23:26
bospor

XXX.XXX.193.16

bospor napsal(a):
pidi sraz
příští kurz za tejden v neděli 5.4.

nejvíc jsme dělali ze země

29.3.2009 23:28
bospor

XXX.XXX.193.16

bospor napsal(a):
nejvíc jsme dělali ze země

30.3.2009 07:29
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Taky přemejšlím,že bych tady něco zorganizovala,ale jaksi jsou jen prostory pro teorii,kruhovku sice mám,ale v případě nepříznivého počasí je to všecko v háji,v tom se nedá v bahně chodit.ÁCH JOOOO.

30.3.2009 07:32
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Taky přemejšlím,že bych tady něco zorganizovala,ale jaksi jsou jen prostory pro teorii,kruhovku sice mám,ale v případě nepříznivého počasí je to všecko v háji,v tom se nedá v bahně chodit.ÁCH JOOOO.

Ale dneska mě po dlooooouhý době konečně potěšil Jančařík,jéééé,budeme se už brzo opalovat.

30.3.2009 07:38
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Ale dneska mě po dlooooouhý době konečně potěšil Jančařík,jéééé,budeme se už brzo opalovat.

Jedno strašidlo,teda tu potkat někde v lese,jak dělá takovýdle grimasy,tak by děti utekly a vyprdly by se i na perníkovou chaloupku.

30.3.2009 07:39
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Jedno strašidlo,teda tu potkat někde v lese,jak dělá takovýdle grimasy,tak by děti utekly a vyprdly by se i na perníkovou chaloupku.

Taky se Vám zdá divnej?

30.3.2009 08:29
bospor

XXX.XXX.193.16

jaruska napsal(a):
Taky se Vám zdá divnej?

a koho si chceš pozvat na přednášení? nebo sama??
nám vykládá irena plačková a je to fajn

30.3.2009 08:57
jaruska

XXX.XXX.38.124

bospor napsal(a):
a koho si chceš pozvat na přednášení? nebo sama??
nám vykládá irena plačková a je to fajn

Jéžííš,sama nééé,kdepáák,to bych si netroufla,ale svýho učitele,jenže to by chtělo vícero zájemců,ale to by se určitě sehnalo.Pořád dumám,kde by se dala uskutečnit praxe,ale tady fakt nikde nic zastřešenýho není nikde blízko,hergot fagot.

30.3.2009 09:01
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Jéžííš,sama nééé,kdepáák,to bych si netroufla,ale svýho učitele,jenže to by chtělo vícero zájemců,ale to by se určitě sehnalo.Pořád dumám,kde by se dala uskutečnit praxe,ale tady fakt nikde nic zastřešenýho není nikde blízko,hergot fagot.

No vlastně je,už jsem něco objevila,ale nevím,jaký bude jednání s majitelem,no zkusím to.

30.3.2009 11:31
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):
No vlastně je,už jsem něco objevila,ale nevím,jaký bude jednání s majitelem,no zkusím to.

Tady dnes leje celý den, fakt hnusácký hnus .

Jinak docela závidím kurzík, snad se s Usou taky někdy dostanu někam.
Teď je práce hrozně moc, maluji jak o život na tu výstavu, v jednu v noci jsem dodělala tu druhou přilbu s vlkem..ten šedý je moc hezký a tenhle druhý je tmavý. Táta ještě dělá vínovou metalízu s plameny na třetí přilbu a půjde to do laku. A zrovna volal pán, co jsme mu dělala dvě přilby s orly, že známý chce taky orla, takže další přilba...
tohodle šedého vlka už jsem dávala, že?

ještě fotnu toho druhého...

30.3.2009 14:02
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
Tady dnes leje celý den, fakt hnusácký hnus .

Jinak docela závidím kurzík, snad se s Usou taky někdy dostanu někam.
Teď je práce hrozně moc, maluji jak o život na tu výstavu, v jednu v noci jsem dodělala tu druhou přilbu s vlkem..ten šedý je moc hezký a tenhle druhý je tmavý. Táta ještě dělá vínovou metalízu s plameny na třetí přilbu a půjde to do laku. A zrovna volal pán, co jsme mu dělala dvě přilby s orly, že známý chce taky orla, takže další přilba...
tohodle šedého vlka už jsem dávala, že?

ještě fotnu toho druhého...

Jojo,Lucí,tohodle uhrančivýho vlka jsi sem už dávala,ale je moc pěknej a klidně ho sem dávej víckrát.
Tady sice neleje,ale Olda je doma a vždycky mě ráno zlobí,když vstanem,že se mě zeptá,když má ještě zalepený oči,co bude k večeři,to by mě trefilo,furt se jen stará,co bude k jídlu.

30.3.2009 14:16
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):
Jojo,Lucí,tohodle uhrančivýho vlka jsi sem už dávala,ale je moc pěknej a klidně ho sem dávej víckrát.
Tady sice neleje,ale Olda je doma a vždycky mě ráno zlobí,když vstanem,že se mě zeptá,když má ještě zalepený oči,co bude k večeři,to by mě trefilo,furt se jen stará,co bude k jídlu.

tady leje pořáda tma jako v pytli..žluto..fuj
toho druhého mám vyfoceného, ale musím počkat, až táta pojede do města a od svého PC..jinak to nestáhnu Tam pořád sedí a cosik robí.
Já jdu do postele malovat

30.3.2009 18:50
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Koukám,Lucí,Vy jste taková celá umělecká rodina...

30.3.2009 18:51
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Koukám,Lucí,Vy jste taková celá umělecká rodina...

30.3.2009 18:52
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Ze šesti králíčat nám zbyly jen 3,ale ty jsou jako baculinky a nechají se krásně hladit.

30.3.2009 18:53
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Ze šesti králíčat nám zbyly jen 3,ale ty jsou jako baculinky a nechají se krásně hladit.

Se mi zdá,že kůzlata vyrostly,trochu,asi.

31.3.2009 11:27
bospor

XXX.XXX.193.16

jaruska napsal(a):

tak co je? všichni si užívají sluníčka???

31.3.2009 11:31
lucky

XXX.XXX.230.77

bospor napsal(a):
tak co je? všichni si užívají sluníčka???

slunko? Kde????

31.3.2009 11:33
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
slunko? Kde????

Jojo,já jak je hezky,tak jsem doma jen na jídlo,teď do sebe hustím poblifku a zase frčím ven,je fakt nááádherně,a zvířátka si taky opalujou pupky.

31.3.2009 11:33
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Jojo,já jak je hezky,tak jsem doma jen na jídlo,teď do sebe hustím poblifku a zase frčím ven,je fakt nááádherně,a zvířátka si taky opalujou pupky.

31.3.2009 12:31
bospor

XXX.XXX.193.16

lucky napsal(a):
slunko? Kde????

na moravě nesvítí??? tady od rána v noci hvězdy a trochu mrzlo a teď svítííí!! jak kdyby to chtělo všechno dohonit

31.3.2009 12:47
jaruska

XXX.XXX.38.124

bospor napsal(a):
na moravě nesvítí??? tady od rána v noci hvězdy a trochu mrzlo a teď svítííí!! jak kdyby to chtělo všechno dohonit

Tady je taky od samýho rána nádherně,už tady zase vrže reheček,těch tu máme každý rok několik párů,sice musím občas nějákýho vyndavat Čakině z tlamy,když pak vylítávaj mladý,ale zatím fakt žádnýho nezakousla,i když ho měla v tlamě.
Kůžlata maj vegáč.
Ale mě ta strakatá kozička pěěkně vyděsila,ona ležela jak zabitá veprostřed kruhovky,sama,tak jsem se fakt lekla,jestli nezinkla,ale ona si prostě jen kráásně chrápala.

31.3.2009 13:59
dakotka

XXX.XXX.8.129

jaruska napsal(a):
Tady je taky od samýho rána nádherně,už tady zase vrže reheček,těch tu máme každý rok několik párů,sice musím občas nějákýho vyndavat Čakině z tlamy,když pak vylítávaj mladý,ale zatím fakt žádnýho nezakousla,i když ho měla v tlamě.
Kůžlata maj vegáč.
Ale mě ta strakatá kozička pěěkně vyděsila,ona ležela jak zabitá veprostřed kruhovky,sama,tak jsem se fakt lekla,jestli nezinkla,ale ona si prostě jen kráásně chrápala.

čaute...nene na moravě nesfítí eště sem ráno razila v zimní bundě..nejvíc mě štve že v sobotu bylo sice ne moc teplo ale fučelo a krasně vše oschlo a v nedělulilo a lilo....ted je zataženo jinak ju orčitě uvažuju o kastraci bo ona moje fena je macecha ja už ted prdolky krmím a pomalu tam snima ležím a hraju si, ona jen vymýšlí kudy tudy vzít roha....

31.3.2009 16:03
canis lupus

XXX.XXX.15.94

dakotka napsal(a):
čaute...nene na moravě nesfítí eště sem ráno razila v zimní bundě..nejvíc mě štve že v sobotu bylo sice ne moc teplo ale fučelo a krasně vše oschlo a v nedělulilo a lilo....ted je zataženo jinak ju orčitě uvažuju o kastraci bo ona moje fena je macecha ja už ted prdolky krmím a pomalu tam snima ležím a hraju si, ona jen vymýšlí kudy tudy vzít roha....

Ahoj, hlásím obsednutí Toosie!

Přidejte reakci

Přidat smajlík