Ostravsko, Karvinsko, NJ a okolí :-)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.3.2009 13:35
strelish

XXX.XXX.142.166

Tak co je u vás nového?

Krom té "sněhové" nadílky dneska :-((

Verča: s jezdcem neporadím, ale někdy s váma třeba vyjedem

25.3.2009 21:16
pilgrisek

XXX.XXX.70.8

strelish napsal(a):
Tak co je u vás nového?

Zdravím zdravím, u nás zatím nic ale příští týden mi snad už dodělá sedlář nové sedýlko tak se moc těším... včera mi poslal myšák pozvánku na zabijačku spojenou i z vyjíždkou tak uvažuju že nové sedlo půjdu vyzkoušet Dakule nejedeš taky že už by jsme se konečně tež mohli někde potkat nebo Daji co ty?? Já sice vepříky nejím ale vyjda by se hodila.... Už at je pěkně a dá se pořádně jezdit konečně..... já už sice nebyla jezdit aspon dva týdny ale už bych se i projela kůn ted chodí jen do ohrady tak to tam vypadá asi takhle

26.3.2009 09:35
djpepe2

XXX.XXX.160.2

pilgrisek napsal(a):
Zdravím zdravím, u nás zatím nic ale příští týden mi snad už dodělá sedlář nové sedýlko tak se moc těším... včera mi poslal myšák pozvánku na zabijačku spojenou i z vyjíždkou tak uvažuju že nové sedlo půjdu vyzkoušet Dakule nejedeš taky že už by jsme se konečně tež mohli někde potkat nebo Daji co ty?? Já sice vepříky nejím ale vyjda by se hodila.... Už at je pěkně a dá se pořádně jezdit konečně..... já už sice nebyla jezdit aspon dva týdny ale už bych se i projela kůn ted chodí jen do ohrady tak to tam vypadá asi takhle

Cusik vsem konakum z okoli,

Barcik cusikkk jak se vede tobe a Pilaskovi?? jsem Vas uz nevidela ani nepamatuju a kdy dojdes ? nebo mi nekdy k vam dojedem s kobylou :)

Mate uz naplanovanou dovcu s konma pro letosni leto??

26.3.2009 10:01
pilgrisek

XXX.XXX.35.171

djpepe2 napsal(a):
Cusik vsem konakum z okoli,

Barcik cusikkk jak se vede tobe a Pilaskovi?? jsem Vas uz nevidela ani nepamatuju a kdy dojdes ? nebo mi nekdy k vam dojedem s kobylou :)

Mate uz naplanovanou dovcu s konma pro letosni leto??

Zdravím zdravím, no s tím dojetím to bude asi trochu horší už jsem docela dlouho v Klimkovicích takže už je to trošku dále. Ale určitě v létě by to šlo zas tak daleko to nejni. Na léto ještě naplánovano nic nemám ale na stopro někam vyjedem tak se můžem klidně domluvit i s váma jestli by jste jeli dohromady Pilisek se má skvěle dostává plno jídla a ještě přidáno protože je to nenažranec... Celý den venku tak je rád a já taky. Co vy?? něco nového u vás?

26.3.2009 10:37
kukinatost

XXX.XXX.43.146

strelish napsal(a):
Tak co je u vás nového?

baby čest, tak sleduju ,že sněhem jsme tu nadšené všecky.))Já mám sice sníh ráda, ale čeho ej moc, toho je příliš...chci normální jaro, aby začala růst tráva a zas to skončí tak, že ze zimy bude najednou 30 stupňů..
včera máme za sebou s ryzouchem další trénink, tož možná po pár letech dalších tréninků budu na tom koni sedět aspoň v rámci možností dobře:)))

26.3.2009 11:36
hattatitla

XXX.XXX.160.2

kukinatost napsal(a):
baby čest, tak sleduju ,že sněhem jsme tu nadšené všecky.))Já mám sice sníh ráda, ale čeho ej moc, toho je příliš...chci normální jaro, aby začala růst tráva a zas to skončí tak, že ze zimy bude najednou 30 stupňů..
včera máme za sebou s ryzouchem další trénink, tož možná po pár letech dalších tréninků budu na tom koni sedět aspoň v rámci možností dobře:)))

čau kuki, hele chci se zeptat, chutnaj tomu tvemu ty nove Acany jak si predtim psala v nejake te diskuzi??? chci je totiz taky zkusit, pač ten můj previt žere \"pouze\" Acany tedkom jsem zkusila Ontaria a protestuje s jídlem :) to jsou ty Harvesty? pač ja zatim krmila jen tou starou recepturou Sport Me..
Jinak o tom počasí ani nemluvte kdyz se dívam na fotky timhle rokem loni, chodila jsem uz v tričku dlouhym rukavem..

26.3.2009 11:39
kukinatost

XXX.XXX.43.146

hattatitla napsal(a):
čau kuki, hele chci se zeptat, chutnaj tomu tvemu ty nove Acany jak si predtim psala v nejake te diskuzi??? chci je totiz taky zkusit, pač ten můj previt žere \"pouze\" Acany tedkom jsem zkusila Ontaria a protestuje s jídlem :) to jsou ty Harvesty? pač ja zatim krmila jen tou starou recepturou Sport Me..
Jinak o tom počasí ani nemluvte kdyz se dívam na fotky timhle rokem loni, chodila jsem uz v tričku dlouhym rukavem..

css, pes přijde z venku, umyjem nohy a už se nehne od piksly - myslím teď tu popelnici na granule...je z nich absolutně euforický...:)
Jinak já mám tu Acanu Large breed, páč on Cvačka má kolem 40 kg..Uvidím, co zkusíme příště...počasí na guvno, doufám,že vydrží jízdárna v pojízdném stavu a nebudem muset o weekendu do haly..:(

26.3.2009 11:51
djpepe2

XXX.XXX.160.2

kukinatost napsal(a):
css, pes přijde z venku, umyjem nohy a už se nehne od piksly - myslím teď tu popelnici na granule...je z nich absolutně euforický...:)
Jinak já mám tu Acanu Large breed, páč on Cvačka má kolem 40 kg..Uvidím, co zkusíme příště...počasí na guvno, doufám,že vydrží jízdárna v pojízdném stavu a nebudem muset o weekendu do haly..:(

Ceeeest teta,

Mno taky doufam ze nam to pocasko na sobotu bude prati a budeme venku nejlepe ale i halu uvitam , nebyla jsem v hale uz ani nepamatuju naposled u Kondoly na trenalu...jinac mi podej pak info jak se to vyviji v nedeli s kerkou bobin :(

Barcula a Pilasek :) jeeee ty uz jsi v novem bydleni s konem? to jsem ani nevedela twe :o) mno jinak u nas novinky asi to ze uz tam nemam Amora od te holciny co ho tam mela Hanka jestli vis ktera a mame tam 1 misto free tak uvdiime, jinak proad stejna bida neni kde jezdit pac nic kryteho tam nemame a tesime se na leci pocasko tak jako vetsina....a jinak v lete se na 100% domluvime zverbuju nekoho a zajedem k tobe ocumakovat jak se mate s hrebcounkem a co Vikina ? ma ji porad tatik a je v treninku ?

26.3.2009 12:36
hattatitla

XXX.XXX.160.2

kukinatost napsal(a):

ahaaa..to ja kupuju ty sporty, ale tedkom ma taky large breed, vazi mi 35 Kg :) já právě myslela, že si zkoušela ty nové Harvesty, není tam obsažena zadna obilovina, jen maso (kuře a naka ryba) a zbytek ovoce, byliny, řepne řizky...Tu pudlici chci taky, viděla jsem akci u Pro Planu dávali jí zdarma k balení ale jaksi jsem tu akci nestihla :))
jinak ja byla vcera u nas na te male jizdarne a dalo se to..aspon tam se dá pojezdit když už nic

26.3.2009 12:42
kukinatost

XXX.XXX.43.146

strelish napsal(a):
Tak co je u vás nového?

no, tak v těch našich sice je asi i nějaký ten oves, ale i tak se mi tím složneím líbí..a halvně mi vyhovovala hmotnost 18 kg..ať furt nemusím řešit granule...uvidím, co vyzkouším příště, zatím teda s krmením maximální spokojenost...Cvačka je stále atlet s neskutečnou enrgií:)
Jina já doma jízdárnu enmám, takže Rychvald nebo orlová..a včera byla hala..

26.3.2009 20:08
verca1

XXX.XXX.212.74

strelish napsal(a):
Tak co je u vás nového?

Kat. Od kud si

27.3.2009 08:35
strelish

XXX.XXX.142.166

verca1 napsal(a):
Kat. Od kud si

Máme kobyly v Jistebníku...zatím. Spokojenost nic moc totiž.

28.3.2009 16:42
shantal88

XXX.XXX.123.40

strelish napsal(a):
Máme kobyly v Jistebníku...zatím. Spokojenost nic moc totiž.

Tak holky zdravim, a omlouvam se, že se sem cpu, mam kobylky po dlouhych letech konečně u sebe, ta ktady snad zapadám
Jen jsem se chtěla zeptat, neprodava z vas někdo sedylko na čt? Akurat shanim do budoucna na moji obezni maminu.

29.3.2009 19:21
pedruna

XXX.XXX.104.91

shantal88 napsal(a):
Tak holky zdravim, a omlouvam se, že se sem cpu, mam kobylky po dlouhych letech konečně u sebe, ta ktady snad zapadám
Jen jsem se chtěla zeptat, neprodava z vas někdo sedylko na čt? Akurat shanim do budoucna na moji obezni maminu.

zdravím všechny v tom dnešním hnusném dni,počasí hrůza,bahna pořád všude dost,už aby začalo to jaro co?Neví náhodou někdo,kde by se daly sehnat poblíž Ostravy řepné řízky nebo sladový květ???sháním sháním a nikde jsem zatím nic neobjevila.Tuším,že strelish o něčem kdysi psala,ale nevzpomínám si,tak pokud by někdo o něčem věděl,budu mooc ráda.

30.3.2009 07:48
strelish

XXX.XXX.142.166

pedruna napsal(a):
zdravím všechny v tom dnešním hnusném dni,počasí hrůza,bahna pořád všude dost,už aby začalo to jaro co?Neví náhodou někdo,kde by se daly sehnat poblíž Ostravy řepné řízky nebo sladový květ???sháním sháním a nikde jsem zatím nic neobjevila.Tuším,že strelish o něčem kdysi psala,ale nevzpomínám si,tak pokud by někdo o něčem věděl,budu mooc ráda.

Slaďák není problém, až pojedu domů k našim, můžu dovézt. Akorát mi asi napiš na mail, protože to zapomenu.

30.3.2009 08:47
shantal88

XXX.XXX.123.40

strelish napsal(a):
Slaďák není problém, až pojedu domů k našim, můžu dovézt. Akorát mi asi napiš na mail, protože to zapomenu.

Je, mužu se taky přidat? Za kolik je sladovy květ? Taky bych něco chtěla, kdyby to nevadilo?

30.3.2009 08:56
pilgrisek

XXX.XXX.35.171

strelish napsal(a):
Tak co je u vás nového?

djpepe2: jj Vikiska je furt u Kaluži, pořád trénujou akorát ted holka co ji měla pronajmutou tak si koupila vlastního koně sice na ní ještě jezdí i od tatika manželka takže zatím dobrý ale jak ní jana přestane jezdit uplně tak ta od tatky nemá tolik času takže jestli zvládnu maturitu tak sem říkala že si ji zas budu jezdit já protože ji chtěli prodat /(ale snad sem jim to rozmluvila:-D) uvidime no... možná i já bych přijela k vám v létě s kámoškou ale to bychom u vás asi museli zůstat přes noc bo jet i spátky to by bylo o hubu....by jsme udělali přes večer nějakou akci a konousi by zustaly v ohradě v noci

30.3.2009 09:21
hattatitla

XXX.XXX.160.2

pilgrisek napsal(a):
djpepe2: jj Vikiska je furt u Kaluži, pořád trénujou akorát ted holka co ji měla pronajmutou tak si koupila vlastního koně sice na ní ještě jezdí i od tatika manželka takže zatím dobrý ale jak ní jana přestane jezdit uplně tak ta od tatky nemá tolik času takže jestli zvládnu maturitu tak sem říkala že si ji zas budu jezdit já protože ji chtěli prodat /(ale snad sem jim to rozmluvila:-D) uvidime no... možná i já bych přijela k vám v létě s kámoškou ale to bychom u vás asi museli zůstat přes noc bo jet i spátky to by bylo o hubu....by jsme udělali přes večer nějakou akci a konousi by zustaly v ohradě v noci

čau baarčo, jasne dojedte :)) k nam..udelame action v pergole:)) a konata nekde prespi...

30.3.2009 11:13
djpepe2

XXX.XXX.160.2

pilgrisek napsal(a):

Pilgrisek: jasne :) no problemos ja bych tam k Vam nekdy v lete taky zavitala tak se posleze domluvime :) co ty jak se tam mate v novem? trenujete s Pilasem ... ty tedko jezdis s nim jen western nebo i anglii ? v takem fajnem pocasku se neda nic moc delat kua akorad hala nekde a nebo pokud je slunecno tak jizdarna :o) docela mazec uz se i tesim na leto i kdyz ty paraky mno newm newm...no doufam ze te pak nebude bolet hlava s anky jak dojedete .o) btw znas ji ne?

30.3.2009 11:31
strelish

XXX.XXX.142.166

strelish napsal(a):
Tak co je u vás nového?

Jelikož se nějak množí dotazy, tak sem hodím info pro všechny:

Mám možnost sehnat sladový květ pro koně. Vyjde na 130-140 korun za pytel (25kg). Denní dávka max 0,5 kg (necelé 2 litry).

Skvělé zchutňovadlo krmné dávky (koně se po něm opravdu můžou utlouct - vyzkoušeno na vlastní zvěři) a zdroj bílkovin a některých dalších látek

(podrobně na http://www.centrumkrmiv.cz/ product/sladovy-kvet-sypky-30-kg-26/ 1 mezera )

Krmí se máčený, je dobré nechat ho aspoň 1/4 hodiny nacucat vodou.

Pokud byste měli zájem, pište na mail strelish@seznam.cz :-) Nemám totiž neomezené kapacity :))

31.3.2009 09:41
hattatitla

XXX.XXX.160.2

strelish napsal(a):
Jelikož se nějak množí dotazy, tak sem hodím info pro všechny:

Mám možnost sehnat sladový květ pro koně. Vyjde na 130-140 korun za pytel (25kg). Denní dávka max 0,5 kg (necelé 2 litry).

Skvělé zchutňovadlo krmné dávky (koně se po něm opravdu můžou utlouct - vyzkoušeno na vlastní zvěři) a zdroj bílkovin a některých dalších látek

(podrobně na http://www.centrumkrmiv.cz/ product/sladovy-kvet-sypky-30-kg-26/ 1 mezera )

Krmí se máčený, je dobré nechat ho aspoň 1/4 hodiny nacucat vodou.

Pokud byste měli zájem, pište na mail strelish@seznam.cz :-) Nemám totiž neomezené kapacity :))

ahoooj ja bych o ten jeden pytel zajem mela , odkud jsi?

31.3.2009 09:56
strelish

XXX.XXX.142.166

hattatitla napsal(a):
ahoooj ja bych o ten jeden pytel zajem mela , odkud jsi?

Vyskytuju se u Studénky, denně ale jezdím přes Porubu

Ale jinak tam od vás "nad Ostravou" si bere kukinatost a djpepe po pytli, tak se třeba domluv s nima na společném dovozu

31.3.2009 12:09
verca1

XXX.XXX.143.250

strelish napsal(a):
Vyskytuju se u Studénky, denně ale jezdím přes Porubu

Ale jinak tam od vás "nad Ostravou" si bere kukinatost a djpepe po pytli, tak se třeba domluv s nima na společném dovozu

ahojte,tak už se nám dneska v 01.20h.narodilo hříbátko,je to krásnej hřebeček a jmenuje s Kvído,měl jse jmenovat Andy,ale je dnes Kvído tak to tak necháme.večer nebo zítra dodám fotky.ztím ahojte.

31.3.2009 12:40
strelish

XXX.XXX.142.166

verca1 napsal(a):
ahojte,tak už se nám dneska v 01.20h.narodilo hříbátko,je to krásnej hřebeček a jmenuje s Kvído,měl jse jmenovat Andy,ale je dnes Kvído tak to tak necháme.večer nebo zítra dodám fotky.ztím ahojte.

Tak to gratulace

Kdysi jsem jezdila valacha, co se jmenoval taky Kvído - on teda Quido a taky byl narozený 31.3.

Andy nééé, by byl stejně jak můj poňouch

31.3.2009 12:53
kukinatost

XXX.XXX.43.146

strelish napsal(a):
Tak co je u vás nového?

Gratuluju k maluchovi..:))
Jinak já teda jak Kačka psala sla´dákem krmm cca půl roku...koním to šmakuje a mají to právě na zchutnění..ale přidávám poměrně málo, dostávají ještě ječný šrot, oves a granule, tož to mají jako bonus....
vypadá to, že snad jaro dorazilo i k nám..:)

31.3.2009 13:27
djpepe2

XXX.XXX.160.2

kukinatost napsal(a):
Gratuluju k maluchovi..:))
Jinak já teda jak Kačka psala sla´dákem krmm cca půl roku...koním to šmakuje a mají to právě na zchutnění..ale přidávám poměrně málo, dostávají ještě ječný šrot, oves a granule, tož to mají jako bonus....
vypadá to, že snad jaro dorazilo i k nám..:)

Cusik vsem

Mno tak jasne taky se pridavam ke gratulacim a mnoho cvalovych preju malemu :o)

Jinak s Kuki se jeste domluvim na odberu od Strelhis kdyz tak a dam echo pak , taky bych to zkusila jak obemove tak na prichutnanou jen musim splasit nejaky PVC barel na to :)

31.3.2009 19:31
verca1

XXX.XXX.143.250

djpepe2 napsal(a):
Cusik vsem

Mno tak jasne taky se pridavam ke gratulacim a mnoho cvalovych preju malemu :o)

Jinak s Kuki se jeste domluvim na odberu od Strelhis kdyz tak a dam echo pak , taky bych to zkusila jak obemove tak na prichutnanou jen musim splasit nejaky PVC barel na to :)

JJ moc děkuji za gratulace zítra dodám fotkyzatím ahojte všichni.

31.3.2009 19:37
causinka2

XXX.XXX.143.251

verca1 napsal(a):
JJ moc děkuji za gratulace zítra dodám fotkyzatím ahojte všichni.

Veruš taky mooooc gratuluju,jestli můžu,tak se dojedu kouknout případně by jsme to mohly trošku zapít

1.4.2009 08:26
hattatitla

XXX.XXX.160.2

causinka2 napsal(a):
Veruš taky mooooc gratuluju,jestli můžu,tak se dojedu kouknout případně by jsme to mohly trošku zapít

tak naší causince se zachtelo popít jak se mas babo? dlouho jsme nepismenkovali

1.4.2009 10:34
causinka2

XXX.XXX.143.251

hattatitla napsal(a):
tak naší causince se zachtelo popít jak se mas babo? dlouho jsme nepismenkovali

ahojek,to víš Moni někdy je to potřeba a když je proč popít tak co by ne Jinak se mám tak,že mám oba oře marodné,ale už to začíná být lepší,tak snad zase brzy půjdem trénit,vcelku mě to začalo bavit,tak toho musím využít,že jsou prašule na tréninky A co vy?Doufám,že se Grétka těší dobrému zdraví a pilně trénujete

1.4.2009 10:50
hattatitla

XXX.XXX.160.2

causinka2 napsal(a):
ahojek,to víš Moni někdy je to potřeba a když je proč popít tak co by ne Jinak se mám tak,že mám oba oře marodné,ale už to začíná být lepší,tak snad zase brzy půjdem trénit,vcelku mě to začalo bavit,tak toho musím využít,že jsou prašule na tréninky A co vy?Doufám,že se Grétka těší dobrému zdraví a pilně trénujete

jasne duvod popit se vzdycky najde jakto ze jsou ihačci nemocni?no my v sobotu meli koliku :( na to ze gretča za cely zivot mela snad jen 3 koliky a to spis jen takove priznaky, tak me to prekvapilo...Ale v pohode, prošmatlali jsme snad celou dedinu a odpoledne uz byla ok ..podle me ji nesedlo to, ze byla docela dlouho na trávě...

1.4.2009 10:53
verca1

XXX.XXX.212.74

hattatitla napsal(a):
jasne duvod popit se vzdycky najde jakto ze jsou ihačci nemocni?no my v sobotu meli koliku :( na to ze gretča za cely zivot mela snad jen 3 koliky a to spis jen takove priznaky, tak me to prekvapilo...Ale v pohode, prošmatlali jsme snad celou dedinu a odpoledne uz byla ok ..podle me ji nesedlo to, ze byla docela dlouho na trávě...

tak holky tady je ten náš krasavec

1.4.2009 10:55
verca1

XXX.XXX.212.74

verca1 napsal(a):
tak holky tady je ten náš krasavec

Kvido

1.4.2009 11:03
causinka2

XXX.XXX.143.251

verca1 napsal(a):
Kvido

Veruš,teda ten je fešnej,krasavecopravdu se povedl

Monča:tak hlavně,že je Grétka v pohodě,bobeš.Ti moji naštěstí u mě koliku ještě ani jednou neměly,ani náznak,ale jak se znám,tak bych byla asi na mrtvici,kdyby něco takového měly.já mám slzy při každé kravině co se týče konouchů

1.4.2009 11:30
dakotka

XXX.XXX.8.129

causinka2 napsal(a):

Monča:tak hlavně,že je Grétka v pohodě,bobeš.Ti moji naštěstí u mě koliku ještě ani jednou neměly,ani náznak,ale jak se znám,tak bych byla asi na mrtvici,kdyby něco takového měly.já mám slzy při každé kravině co se týče konouchů

čest praci..jak se tu máte?..hehe jedna foto z mobilu kamoška mě vyfotila na své kobyle Něha se jmenuje je to zlatičko no ja tam sedim jak vos ana bomboně sem zrovna fičala s práce dom tak v kostelovem sem na to hupslaasi po 8 letech v anglii....taky sem dostala s puca jak tam sedim

1.4.2009 11:34
causinka2

XXX.XXX.143.251

dakotka napsal(a):
čest praci..jak se tu máte?..hehe jedna foto z mobilu kamoška mě vyfotila na své kobyle Něha se jmenuje je to zlatičko no ja tam sedim jak vos ana bomboně sem zrovna fičala s práce dom tak v kostelovem sem na to hupslaasi po 8 letech v anglii....taky sem dostala s puca jak tam sedim

Teda Januli,tak ted ještě vyzkoušet ty skoky co jsi chtěla

1.4.2009 11:38
hattatitla

XXX.XXX.160.2

causinka2 napsal(a):

mimi je moc pekne
jj causi, no a co jinak co planujes na leto? my mame uz zamluveny srub v mořkově na jízdárně Jurášek na týden a jedem tam i s nasima konulatama..tak se tesim

1.4.2009 11:43
causinka2

XXX.XXX.143.251

hattatitla napsal(a):
mimi je moc pekne
jj causi, no a co jinak co planujes na leto? my mame uz zamluveny srub v mořkově na jízdárně Jurášek na týden a jedem tam i s nasima konulatama..tak se tesim

na léto?ještě netuším,chtěla bych jet na nějakej vandr,když to loni nevyšlo,ale uvidíme.radši nic neplánuju,protože by se zase něco podělalo a plány by zase vyhořely.Tak uvidím podle situace a hlavně konouchů

1.4.2009 11:56
dakotka

XXX.XXX.8.129

causinka2 napsal(a):
na léto?ještě netuším,chtěla bych jet na nějakej vandr,když to loni nevyšlo,ale uvidíme.radši nic neplánuju,protože by se zase něco podělalo a plány by zase vyhořely.Tak uvidím podle situace a hlavně konouchů

daji no nevim nevim teda mam to už domluvené ale Něha bude rodit lrda že by mi Alča naučila kobylu a ja pak......nechceš štěně? male kofole, mam ještě dvě fenky)))

1.4.2009 12:17
causinka2

XXX.XXX.143.251

dakotka napsal(a):
daji no nevim nevim teda mam to už domluvené ale Něha bude rodit lrda že by mi Alča naučila kobylu a ja pak......nechceš štěně? male kofole, mam ještě dvě fenky)))

blázníš čoveče?já se snažím dát pryč tu ,,naši" jednu fenu co máme doma a budu přibírat další štěně,to nevím i když jsem koukala na rajče a jsou krásné,jen nevím zda bych měla nervy na ty loužičky po baráku,ta fena co jí tu máme od Alešových rodičů má rok a dělá je pořád i když to jsou spíše louže než loužičky a nato nervy moc nemám,ale tak zas je fakt,že mě spíš vytáčí,že je tak stará,chodí furt na zahradu a stejně je to málo a ona není schopná vydržet :-(.Tak Jani,kdyby to nevyšlo,tak půjčím Clase,aleše už ne,ten už skákat nesmíJinak ty věci o kterých jsme se bavily pořád platí,jen musím počkat na prašule z daní,z těchdle nám to nevyšlo,doplácely jsme za uvěry víc než jsme myslely,že bude konečná částka.Jo a zapomněly jsem ti říct,že k té Karla jsme minule trefily uplně v pohodě,až jsem se sama divilaAkorát jsme sebou přibraly do auta i mojeho chlapa jako druhého navigátora a on celou cestu prospaljsem se chtěla stavit,ale přítel od mámy s náma jel rovnou z práce a ten den stával na 4 hodiny ráno,tak toho měl taky už dost,tak jsme ho nechtěly zdržovat,ale příště se stavím,ju?

1.4.2009 12:31
dakotka

XXX.XXX.8.129

causinka2 napsal(a):
blázníš čoveče?já se snažím dát pryč tu ,,naši" jednu fenu co máme doma a budu přibírat další štěně,to nevím i když jsem koukala na rajče a jsou krásné,jen nevím zda bych měla nervy na ty loužičky po baráku,ta fena co jí tu máme od Alešových rodičů má rok a dělá je pořád i když to jsou spíše louže než loužičky a nato nervy moc nemám,ale tak zas je fakt,že mě spíš vytáčí,že je tak stará,chodí furt na zahradu a stejně je to málo a ona není schopná vydržet :-(.Tak Jani,kdyby to nevyšlo,tak půjčím Clase,aleše už ne,ten už skákat nesmíJinak ty věci o kterých jsme se bavily pořád platí,jen musím počkat na prašule z daní,z těchdle nám to nevyšlo,doplácely jsme za uvěry víc než jsme myslely,že bude konečná částka.Jo a zapomněly jsem ti říct,že k té Karla jsme minule trefily uplně v pohodě,až jsem se sama divilaAkorát jsme sebou přibraly do auta i mojeho chlapa jako druhého navigátora a on celou cestu prospaljsem se chtěla stavit,ale přítel od mámy s náma jel rovnou z práce a ten den stával na 4 hodiny ráno,tak toho měl taky už dost,tak jsme ho nechtěly zdržovat,ale příště se stavím,ju?

aaaenem aby...ja byla taky pro granule ale mam je ted na dýl Lupik aspon 14 dní nesmí jádro....tak mu krapoet schudnul...ale jak bude OK začne pracovat a papat a bude zněj konečně pořadnej kun

1.4.2009 12:38
causinka2

XXX.XXX.143.251

dakotka napsal(a):
aaaenem aby...ja byla taky pro granule ale mam je ted na dýl Lupik aspon 14 dní nesmí jádro....tak mu krapoet schudnul...ale jak bude OK začne pracovat a papat a bude zněj konečně pořadnej kun

no já ted brala 3 pytle,takže mě to taky na chvíli vydrží,ted koně nemakají,tak toho nedostávají plnou dávku.Jakto,že Lupík nesmí jádro?

1.4.2009 12:57
dakotka

XXX.XXX.8.129

causinka2 napsal(a):
no já ted brala 3 pytle,takže mě to taky na chvíli vydrží,ted koně nemakají,tak toho nedostávají plnou dávku.Jakto,že Lupík nesmí jádro?

no přišel o koule tek než se to zhojí tak to s granulema nemám přehánět))

1.4.2009 13:11
causinka2

XXX.XXX.143.251

dakotka napsal(a):
no přišel o koule tek než se to zhojí tak to s granulema nemám přehánět))

jakto,že si ho nakonec kastrovala?začal skákat na kobče?

1.4.2009 13:23
dakotka

XXX.XXX.8.129

causinka2 napsal(a):

ne neskákal pro mě byl v poho ale terorizoval psa a občas dědu.....a sem si řikala na jaro kybyly začnou řijet co kdyby...a plus to pohodlíja hřebca nepotřebuju a kor ne bez PP...užil si to do tří let...myslim že se nosí dobře ...a nebude muset bejt někde zvlášt...........

1.4.2009 13:31
causinka2

XXX.XXX.143.251

dakotka napsal(a):
ne neskákal pro mě byl v poho ale terorizoval psa a občas dědu.....a sem si řikala na jaro kybyly začnou řijet co kdyby...a plus to pohodlíja hřebca nepotřebuju a kor ne bez PP...užil si to do tří let...myslim že se nosí dobře ...a nebude muset bejt někde zvlášt...........

to je též fakt

1.4.2009 13:59
hattatitla

XXX.XXX.160.2

causinka2 napsal(a):
to je též fakt

juwaa dakotkaaa se k nam pridala predstav si,ze se nikdo na tu vyjizdku neozval :D:D vsichni jsou lini po te zime :)) a myšak taky zatim eee..
jakyma granulema babky krmite? ja zkousela ty schaumanny a spokojenost, kobyle chutnaj

1.4.2009 14:05
djpepe2

XXX.XXX.160.2

causinka2 napsal(a):

daja: cusik a kdo ti kastroval hrebcaka? tedko uz valacha :o) a na jak dlouho to vidis mimo dispozici?ja mela taky zakrok s konem vcera potrhala se mi o vybeh :( takze jsem sili pro zmenu s mvdr Hlubkem

1.4.2009 14:07
djpepe2

XXX.XXX.160.2

djpepe2 napsal(a):
daja: cusik a kdo ti kastroval hrebcaka? tedko uz valacha :o) a na jak dlouho to vidis mimo dispozici?ja mela taky zakrok s konem vcera potrhala se mi o vybeh :( takze jsem sili pro zmenu s mvdr Hlubkem

a to je nase vcerejsi bolava nozicka :(
pred

1.4.2009 14:07
djpepe2

XXX.XXX.160.2

djpepe2 napsal(a):
a to je nase vcerejsi bolava nozicka :(
pred

a po zakroku

1.4.2009 16:02
strelish

XXX.XXX.142.166

strelish napsal(a):
Tak co je u vás nového?

Djpepe: no pěkné teda...hlavně jak to bude OK.

Jedno vycházkové foto

1.4.2009 16:35
dakotka

XXX.XXX.8.129

djpepe2 napsal(a):
a po zakroku

ty. brdo.......no mě kastroval muj vet suša)))a jezdit doporušil hned za tři dny podle toho jak to oteče .......myšak u mě nechal plakáty a pozvánky vlezne je 150kč a muže dorazit každej

1.4.2009 20:31
causinka2

XXX.XXX.143.251

djpepe2 napsal(a):
a po zakroku

Lucko mě nikdo konouchy nekastroval,už by neměly co,já mám valachyTy jo,ale ta nožka je síla.:-(snad bude brzo v pohodě

1.4.2009 20:33
causinka2

XXX.XXX.143.251

strelish napsal(a):
Djpepe: no pěkné teda...hlavně jak to bude OK.

Jedno vycházkové foto

jéé Kači jste byly na loukách?jak to tam vypadá?zvažuju,že vemu oře aspon na procházku na vazáku,protože aleš je fest protivnej a háže děsný kozly i když ho vedem do stáje,tak to potřebuju kapku rozchodit

1.4.2009 20:51
ab

XXX.XXX.227.78

causinka2 napsal(a):
jéé Kači jste byly na loukách?jak to tam vypadá?zvažuju,že vemu oře aspon na procházku na vazáku,protože aleš je fest protivnej a háže děsný kozly i když ho vedem do stáje,tak to potřebuju kapku rozchodit

Louky byly krapet mokré, ale v gumákách se dá

1.4.2009 20:58
causinka2

XXX.XXX.143.251

ab napsal(a):
Louky byly krapet mokré, ale v gumákách se dá

jéé ahojky:-)tak já v těch holínkách chodím furt,myslím,že mám ty samé co Kača.A co ty Romi,ty si nebyla jezdit?

1.4.2009 21:17
ab

XXX.XXX.227.78

causinka2 napsal(a):
jéé ahojky:-)tak já v těch holínkách chodím furt,myslím,že mám ty samé co Kača.A co ty Romi,ty si nebyla jezdit?

tak v takovych holinkach na louky muzes :-D a v utery jsem chtela vzit i kobcu, ale nebyla s ni rec, zamilovala se do stajoveho kolegy :-D

1.4.2009 21:28
causinka2

XXX.XXX.143.251

ab napsal(a):
tak v takovych holinkach na louky muzes :-D a v utery jsem chtela vzit i kobcu, ale nebyla s ni rec, zamilovala se do stajoveho kolegy :-D

od Macha?Tak to já ty oře o víkendu vezmu,kdyžtak je trošku na louce potrápím na lonžce asponjen doufám,že mi neutečete dřív než se s váma dostanu ven

2.4.2009 07:56
djpepe2

XXX.XXX.160.2

causinka2 napsal(a):
Lucko mě nikdo konouchy nekastroval,už by neměly co,já mám valachyTy jo,ale ta nožka je síla.:-(snad bude brzo v pohodě

dobre ranko pri cvrtku

no nozka se zda se byt vyviji celkem v pohode, uvidime jak to bude vypadat za dva tydny kdy vytahnem stehy....meli jsme stesti v nestesti

causinka: aha tak to jsem asi spatne precetla tema :) ja myslela ze nejakej zakrok prave delala s valachem mno tak nic

2.4.2009 11:01
hattatitla

XXX.XXX.160.2

djpepe2 napsal(a):
dobre ranko pri cvrtku

no nozka se zda se byt vyviji celkem v pohode, uvidime jak to bude vypadat za dva tydny kdy vytahnem stehy....meli jsme stesti v nestesti

causinka: aha tak to jsem asi spatne precetla tema :) ja myslela ze nejakej zakrok prave delala s valachem mno tak nic

dakotka: to je had ten mysak, me se este neozval , no ja mu dám tak napises podrobnosti?

2.4.2009 11:19
dakotka

XXX.XXX.8.129

hattatitla napsal(a):
dakotka: to je had ten mysak, me se este neozval , no ja mu dám tak napises podrobnosti?

no sraz rano v 8 a hodinova vyjiždka mezi tim se zabijou prasata a začnou vařit a pak se bude hodovat ..vlezne 150 kč

2.4.2009 11:42
verca1

XXX.XXX.212.74

dakotka napsal(a):
no sraz rano v 8 a hodinova vyjiždka mezi tim se zabijou prasata a začnou vařit a pak se bude hodovat ..vlezne 150 kč

Kvido poprvé venku

2.4.2009 11:43
verca1

XXX.XXX.212.74

verca1 napsal(a):
Kvido poprvé venku

s maminkou

2.4.2009 11:44
verca1

XXX.XXX.212.74

2.4.2009 11:49
verca1

XXX.XXX.212.74

2.4.2009 12:09
strelish

XXX.XXX.142.166

causinka2 napsal(a):
od Macha?Tak to já ty oře o víkendu vezmu,kdyžtak je trošku na louce potrápím na lonžce asponjen doufám,že mi neutečete dřív než se s váma dostanu ven

To nevim, zas včera perlil :-/

2.4.2009 19:36
pilgrisek

XXX.XXX.99.27

strelish napsal(a):
Tak co je u vás nového?

Čus babizny, člověk tu nejni 2 dny a jak se nám to tu pěkně rozjelo....Normálně se musím pochlubit novým sedýlkem zatím jsem sice nestačila ještě vyfotit ale všechno bude.(zatím strkám foto od sedláře).. Dneska mi ho přivezl sedlář no tož sem nadšená fakt krásné a sedí se v něm teda úžasně pan sedlář má šikovné ručičky.... Jinak co se týče toho myšáka tak kdo teda jede??? že by sme se tam všichni potkaly já se totiž chystáma prej aji Dáša chystá nějakou tu jarní prochajdu velkou.....

2.4.2009 19:51
causinka2

XXX.XXX.143.251

pilgrisek napsal(a):
Čus babizny, člověk tu nejni 2 dny a jak se nám to tu pěkně rozjelo....Normálně se musím pochlubit novým sedýlkem zatím jsem sice nestačila ještě vyfotit ale všechno bude.(zatím strkám foto od sedláře).. Dneska mi ho přivezl sedlář no tož sem nadšená fakt krásné a sedí se v něm teda úžasně pan sedlář má šikovné ručičky.... Jinak co se týče toho myšáka tak kdo teda jede??? že by sme se tam všichni potkaly já se totiž chystáma prej aji Dáša chystá nějakou tu jarní prochajdu velkou.....

tož baruš,pěkné sedýlko,pěkné,doufám,že brzo dojedeš ukázatjo a baruš mám pro tebe takové poloviční info ohledně Clase,tak ještě dozjištuju zbytek a pak se domluvíme,oki?

2.4.2009 19:55
pilgrisek

XXX.XXX.99.27

causinka2 napsal(a):
tož baruš,pěkné sedýlko,pěkné,doufám,že brzo dojedeš ukázatjo a baruš mám pro tebe takové poloviční info ohledně Clase,tak ještě dozjištuju zbytek a pak se domluvíme,oki?

jasne přifičím třeba už v neděli ... v sobotu jedem z holkama ven tak to asi ne leda že bys chtěla jet s náma pokud budeš mít času... A copak máš za info... jo někdy kolem 20 jsou ve sviadnove parkurky co jedem????veřejnák

2.4.2009 19:58
causinka2

XXX.XXX.143.251

pilgrisek napsal(a):
jasne přifičím třeba už v neděli ... v sobotu jedem z holkama ven tak to asi ne leda že bys chtěla jet s náma pokud budeš mít času... A copak máš za info... jo někdy kolem 20 jsou ve sviadnove parkurky co jedem????veřejnák

bobane nejedem a sere mě to jak něco.konouši nejdřív musí nabrat,sice přibraly,ale není to ještě vůbec ono,až pak vyjedem.spíš bych to baruš ale nechala až tak na příští týden.zbytek týdne už mám rozplánovaný.a nebud zvědavá,info se dozvíš až dojedeš,at tě aspon na něco nalákám

2.4.2009 20:04
pilgrisek

XXX.XXX.99.27

causinka2 napsal(a):
bobane nejedem a sere mě to jak něco.konouši nejdřív musí nabrat,sice přibraly,ale není to ještě vůbec ono,až pak vyjedem.spíš bych to baruš ale nechala až tak na příští týden.zbytek týdne už mám rozplánovaný.a nebud zvědavá,info se dozvíš až dojedeš,at tě aspon na něco nalákám

Dobře dobře... no já pojedu dělat dance beraitra bo bude brát dva koně tak at stíhá... nebo bych možná jela z vikinou uvidím však je to ještě daleko... na příští týden se klidně domluvit mužem to mam prázdniny čtvrtek patek pondělí tak dobre...

3.4.2009 09:01
hattatitla

XXX.XXX.160.2

pilgrisek napsal(a):
Dobře dobře... no já pojedu dělat dance beraitra bo bude brát dva koně tak at stíhá... nebo bych možná jela z vikinou uvidím však je to ještě daleko... na příští týden se klidně domluvit mužem to mam prázdniny čtvrtek patek pondělí tak dobre...

dáša neco porada? no parada:)) nevis baru kdy? nesmim chybet k mysakovi se urco nedostanu, leda zhe by mi pucil konucha, ale ani se neozval tak to prdim..

3.4.2009 12:43
hattatitla

XXX.XXX.160.2

hattatitla napsal(a):
dáša neco porada? no parada:)) nevis baru kdy? nesmim chybet k mysakovi se urco nedostanu, leda zhe by mi pucil konucha, ale ani se neozval tak to prdim..

ted jsem dostala hlaseni ze 8.5. se pořádá mega vyjižďka Slavíč

3.4.2009 20:14
pilgrisek

XXX.XXX.112.87

hattatitla napsal(a):

Juj ted přesně nevím kdy ale taky by to měl být nějaký ten duben zítra jedu z holčinou co o tom ví více tak se snad nezapomenu zeptat Jinak dneska hlásím fakt letní počasí byly jsme asi 5hodin v sedlech jeli jsme až do Kyjovic (na hotelík) do hospy takže parádní vyjíždka koně sice splavení jak kdyby jsme prolízaly někde v řece ale jinak super co vy jak jste užily pěkné počasí?

3.4.2009 20:39
causinka2

XXX.XXX.143.251

pilgrisek napsal(a):
Juj ted přesně nevím kdy ale taky by to měl být nějaký ten duben zítra jedu z holčinou co o tom ví více tak se snad nezapomenu zeptat Jinak dneska hlásím fakt letní počasí byly jsme asi 5hodin v sedlech jeli jsme až do Kyjovic (na hotelík) do hospy takže parádní vyjíždka koně sice splavení jak kdyby jsme prolízaly někde v řece ale jinak super co vy jak jste užily pěkné počasí?

hojte baby Baruš s kým si jela?s Dančou?My měly dnešek pracovní,opět nás neminula práce okolo baráku :-( Zítra chci vzít oře na prochajdu a prcky taky tak budem celej den venku,stejně jako dneskaAle je fakt,že dneska bylo luxusní počasí

3.4.2009 21:27
pilgrisek

XXX.XXX.112.87

causinka2 napsal(a):
hojte baby Baruš s kým si jela?s Dančou?My měly dnešek pracovní,opět nás neminula práce okolo baráku :-( Zítra chci vzít oře na prochajdu a prcky taky tak budem celej den venku,stejně jako dneskaAle je fakt,že dneska bylo luxusní počasí

čus čus. ne s dankou jedem až zítra na košatku směrem. Dneska jsem byla s babama tady ze stáje aspoň konečně vím cestu k nám na chatu tak se tam můžu zastavit někdy Tož pracovat v takem pěkném počasí že se nestydíš chudáky konouchy neprovětrat

3.4.2009 22:08
causinka2

XXX.XXX.143.251

pilgrisek napsal(a):
čus čus. ne s dankou jedem až zítra na košatku směrem. Dneska jsem byla s babama tady ze stáje aspoň konečně vím cestu k nám na chatu tak se tam můžu zastavit někdy Tož pracovat v takem pěkném počasí že se nestydíš chudáky konouchy neprovětrat

no já bych ráda a ani nevíš jak,ale nejde to noale aspon máme konečně spravenej ten plot co Clasic rozebral a daly jsme tam novejjsem zvědavá,jak dlouho to tak vydrží

5.4.2009 14:50
pilgrisek

XXX.XXX.105.181

strelish napsal(a):
Tak co je u vás nového?

No lidičky řeknu vám to počasí je super sice už jsem po včerejšku spálená ale jinak bezva zase jsme byly celý den venku ... na pivku... ale bolí mě celý člověk a chce se mi ještě k tomu hrozně spát ale hrozně Kdyby toho času bylo víc tak sem furt někde v trapu.. Co vy? už jste absolvovaly nějakou větší vyjdu?

5.4.2009 15:02
strelish

XXX.XXX.247.148

pilgrisek napsal(a):
No lidičky řeknu vám to počasí je super sice už jsem po včerejšku spálená ale jinak bezva zase jsme byly celý den venku ... na pivku... ale bolí mě celý člověk a chce se mi ještě k tomu hrozně spát ale hrozně Kdyby toho času bylo víc tak sem furt někde v trapu.. Co vy? už jste absolvovaly nějakou větší vyjdu?

Jo jo, včera - z Jistebníku po modré Zničené jsme z toho byly my i kobyly

6.4.2009 08:25
hattatitla

XXX.XXX.160.2

strelish napsal(a):
Jo jo, včera - z Jistebníku po modré Zničené jsme z toho byly my i kobyly

my taky s kamojdou vyrazily na pivko pekne s konatama

7.4.2009 16:37
pilgrisek

XXX.XXX.69.175

strelish napsal(a):
Tak co je u vás nového?

To by jste jako nepochopilyvenku tak pěkně a já musím už dva dny sedět doma a učit se... stejně mi to vůbec do té hlavy neleze takže sem ted usla a zbudila se za hodinu a říkám kašlu na to a napsala sem si tahák a to vám řeknu že za necelé dva měsíce maturuju no masakr ..... nic neumim ...učit se mi nechce.... a učit se ani nedonutím ..... tož asi budu bez matury

8.4.2009 12:30
hattatitla

XXX.XXX.160.2

pilgrisek napsal(a):
To by jste jako nepochopilyvenku tak pěkně a já musím už dva dny sedět doma a učit se... stejně mi to vůbec do té hlavy neleze takže sem ted usla a zbudila se za hodinu a říkám kašlu na to a napsala sem si tahák a to vám řeknu že za necelé dva měsíce maturuju no masakr ..... nic neumim ...učit se mi nechce.... a učit se ani nedonutím ..... tož asi budu bez matury

barčo vsichni jsme si tim prosli :))) a na maturu teda nerada vzpominam, uz nikdy vice ale az to budes mit zasebou, tak si reknes, jak jsi dobrá :)) ja si treba koupila predtim takove ty prirodni tabletky na lepsi koncentraci..

8.4.2009 12:35
pilgrisek

XXX.XXX.35.171

hattatitla napsal(a):
barčo vsichni jsme si tim prosli :))) a na maturu teda nerada vzpominam, uz nikdy vice ale az to budes mit zasebou, tak si reknes, jak jsi dobrá :)) ja si treba koupila predtim takove ty prirodni tabletky na lepsi koncentraci..

Jo tak ty už mám dávno na učení i tak ... to mi předepsal doktor kvuli tomu mojemu urazu takže to mam. Ale nějak nevidím že by to fungovalo.. dycky jak se potřebuju učit tak usnu no bude to sranda ..už se těším až odsud vypadnu

8.4.2009 12:40
strelish

XXX.XXX.142.166

pilgrisek napsal(a):
Jo tak ty už mám dávno na učení i tak ... to mi předepsal doktor kvuli tomu mojemu urazu takže to mam. Ale nějak nevidím že by to fungovalo.. dycky jak se potřebuju učit tak usnu no bude to sranda ..už se těším až odsud vypadnu

Když za mě budeš chodit až do září do práce, tak za tebe kliďánko i odmaturuju Furt lepší chodit do školy než trčet celé dny v práci minimálně do 4 hodin

8.4.2009 12:48
pilgrisek

XXX.XXX.35.171

strelish napsal(a):
Když za mě budeš chodit až do září do práce, tak za tebe kliďánko i odmaturuju Furt lepší chodit do školy než trčet celé dny v práci minimálně do 4 hodin

no klidne me ani tak nevadi tu sedět ale jsem líná se učit ale zas si rikam 4 měsíce prázdnin potom taky dobré sice asi budu pracovat ale aspon uz mě nebude bolet hlava s toho učení

8.4.2009 12:57
kukinatost

XXX.XXX.43.146

strelish napsal(a):
Tak co je u vás nového?

Kaťuch, tak to jsme dvě, co bysme hned měnili..kurnik, vy jste trubky baby, nejlepší roky spojené s téměř žádnou výraznou prací a zodpovědností, pár hodin ve škole, jdeš na 8. končíš ve dvě...navíc matura, pokud tu školu vyloženě ze startu nemáš na párku a nesereš výrazně profesory, tak ti tu maturu prostě dají...oni nemají moc proč tě potopit...akorát očekávají, že aspoň něco málo uděláš...

8.4.2009 13:07
strelish

XXX.XXX.142.166

kukinatost napsal(a):
Kaťuch, tak to jsme dvě, co bysme hned měnili..kurnik, vy jste trubky baby, nejlepší roky spojené s téměř žádnou výraznou prací a zodpovědností, pár hodin ve škole, jdeš na 8. končíš ve dvě...navíc matura, pokud tu školu vyloženě ze startu nemáš na párku a nesereš výrazně profesory, tak ti tu maturu prostě dají...oni nemají moc proč tě potopit...akorát očekávají, že aspoň něco málo uděláš...

Přesně tak. Poslední dobou nebývám doma dřív jak v 7 a to u koní zdaleka nejsem každý den Zlatá školní léta

8.4.2009 13:37
hattatitla

XXX.XXX.160.2

strelish napsal(a):
Přesně tak. Poslední dobou nebývám doma dřív jak v 7 a to u koní zdaleka nejsem každý den Zlatá školní léta

vse ma sve pro a proti..kdybych dále treba studovala, nemůzu si poridit kone ...dále bych se jen o ne mohla starat a podrizovat se tak majiteli..z druhe stranky jsem ted zas majitel já, ale musim resit otázky co se týče veterináre, kovare a vubec obzivy kone..ale i tak..asi bych nemenila..je hezke si odsedet v lavici pár hodin..ale za to se penízky nedostáváj

8.4.2009 14:11
djpepe2

XXX.XXX.160.2

hattatitla napsal(a):
vse ma sve pro a proti..kdybych dále treba studovala, nemůzu si poridit kone ...dále bych se jen o ne mohla starat a podrizovat se tak majiteli..z druhe stranky jsem ted zas majitel já, ale musim resit otázky co se týče veterináre, kovare a vubec obzivy kone..ale i tak..asi bych nemenila..je hezke si odsedet v lavici pár hodin..ale za to se penízky nedostáváj

Czejstik baby,

Mno Barcula toz tak ja ti drzim palce at to das a tady jsem byla zhniloba na uceni ale mela jsem obor a zamereni co me bavilo SZeS Agropodnikani takze docela se to dalo a ucit sem se musela jen nucene predmety :( jinak se to dalo v hodine zapsat do makovice....tak az budes mit po dej echo zapijem to ni?
Jinak Pilasovi ten western stylek slusi ty babo jedna....a pozdrav Vikinu :)

11.4.2009 18:55
ab

XXX.XXX.227.78

strelish napsal(a):
Tak co je u vás nového?

Nějak to tu zapadlo jak užíváte nádherného jarního počasí? My byli dneska na vyjížďce a bylo to fajn...teda až na ty otravné mušky

12.4.2009 10:27
hattatitla

XXX.XXX.147.17

ab napsal(a):
Nějak to tu zapadlo jak užíváte nádherného jarního počasí? My byli dneska na vyjížďce a bylo to fajn...teda až na ty otravné mušky

čaute baby..jedete nekdo do bohumina do šunychlu na ranch KEntucky na Májovou vyjížďku s následným programem?já jo, koná se to 16.5. a vyrážím s bandou :)) tak kdybyste se chteli někdo přidat v plánu vyjí'zdka , mini - maxi (hehe to bude prdel) a různé hry..musi se to do kvetna nahlásit - účast..tak uvažujte

12.4.2009 19:21
tauria

XXX.XXX.69.203

hattatitla napsal(a):
čaute baby..jedete nekdo do bohumina do šunychlu na ranch KEntucky na Májovou vyjížďku s následným programem?já jo, koná se to 16.5. a vyrážím s bandou :)) tak kdybyste se chteli někdo přidat v plánu vyjí'zdka , mini - maxi (hehe to bude prdel) a různé hry..musi se to do kvetna nahlásit - účast..tak uvažujte

Čauky, nebyli jste dneska někdo se podívat nebo si zajet VT na Hermelín ranči v Rybím??? NEbo aspoň, že by někdo fotil?

23.4.2009 21:51
kovbojka

XXX.XXX.215.221

strelish napsal(a):
Tak co je u vás nového?

Ahoj nevíte náhodou někdo v okolí Suchdola nad Odrou kdy a kde přesně se bude konat každoroční vyjížďka. jezdí se to na počest někoho ale opravdu nevím koho jen jsem o tom něco málo slyšela a chtěla bych tam s mladým jet. Taky kdyby měl někdo nějaké informace tak budu ráda

24.4.2009 18:31
pilgrisek

XXX.XXX.170.6

strelish napsal(a):
Tak co je u vás nového?

zdravím nejede někdo zítra na košatku???

24.4.2009 20:55
strelish

XXX.XXX.212.18

pilgrisek napsal(a):
zdravím nejede někdo zítra na košatku???

Co tam?

25.4.2009 15:29
pilgrisek

XXX.XXX.170.6

strelish napsal(a):
Co tam?

Už nicsem tam měla sraz z holkama z Krmelína a nechtělo se mi jet samotné

25.4.2009 19:21
janiska

XXX.XXX.64.128

pilgrisek napsal(a):
Už nicsem tam měla sraz z holkama z Krmelína a nechtělo se mi jet samotné

Jé,kde nic,tu nic...zato my máme akční týden,máme 3denního flekatého anglonubijského kozlíka,je úchvatný...Rotonka zítra odchází k Zuze do Bartošek na chov,dneska se westice Jessika rozhodla konečně rodit,zatím jsou dvě holky a pokračujeme a naši vyrazili s haflošema na vyjíždku...

25.4.2009 19:35
janiska

XXX.XXX.64.128

janiska napsal(a):
Jé,kde nic,tu nic...zato my máme akční týden,máme 3denního flekatého anglonubijského kozlíka,je úchvatný...Rotonka zítra odchází k Zuze do Bartošek na chov,dneska se westice Jessika rozhodla konečně rodit,zatím jsou dvě holky a pokračujeme a naši vyrazili s haflošema na vyjíždku...

Rotonka již ve formě...

25.4.2009 19:40
hattatitla

XXX.XXX.147.17

janiska napsal(a):
Rotonka již ve formě...

tady to nak zapadava babizny kde je vas vice?

25.4.2009 19:53
janiska

XXX.XXX.64.128

janiska napsal(a):
Rotonka již ve formě...

Gentlemanovi potomci-2 malé černé kuličky s apetitem

25.4.2009 20:24
janiska

XXX.XXX.64.128

janiska napsal(a):

Malé holky a traktor...

25.4.2009 20:53
atlanta

XXX.XXX.164.155

janiska napsal(a):

Hezká shoda jmen, moje Jessika porodila včera s jsou to samí kluci Jorkšírci.

4.5.2009 20:22
strelish

XXX.XXX.212.18

strelish napsal(a):
Tak co je u vás nového?

Hojte

Mám dovezený slaďák, ve čtvrtek je možný dovoz do Rychvaldu, takže kdo má zájem, ať se mi ozve co nejdřív na mail strelish@seznam.cz

6.5.2009 11:00
strelish

XXX.XXX.142.166

strelish napsal(a):
Hojte

Mám dovezený slaďák, ve čtvrtek je možný dovoz do Rychvaldu, takže kdo má zájem, ať se mi ozve co nejdřív na mail strelish@seznam.cz

Teda tady je nějak extra mrtvo, kolik vás jde omrknout P.Soukupa?

6.5.2009 11:18
causinka2

XXX.XXX.143.251

strelish napsal(a):

Ahojek.Já v pátek určo ne,jedu si pro hafana možná v sobotu,ale dopoledne jen na chvíli,ale to asi spíš taky ne a večer má konečně dorazit Sukeník jestli zas nedorazí,tak u mě skončil Jo a nevíte někdo jak naučit koně,aby se nebál veta?moji se ho nebály a najednou ho k sobě nechcou pustit a jdou proti němu :-(

6.5.2009 11:22
thesis

XXX.XXX.151.2

strelish napsal(a):

Týýjo AB taková krasavice, já ji mám furt v paměti jako buřta s břichem a ona už taková kočka. Matka a dcera se fakt nezapřou

Jedna loňská

6.5.2009 11:25
kukinatost

XXX.XXX.43.146

strelish napsal(a):
Tak co je u vás nového?

Kaťuch, psala jsem ti vzkaz - vem mi do Rychvaldu dva pytle a stav se mrknout na elitního headshakera..:)
Pro Alču:
Ali, věř, že ty jsi byla ta poslední v oné návštěvní knize, kterou bych nějak hanila, popřípadě nabádala k používání hlavy..Já nevím, jeslti je mladá nebo jaká.....
Jinak černá věc si užívá sekání a ryzec drandí po terénech nebo po jízdárně:)

6.5.2009 12:23
thesis

XXX.XXX.151.2

kukinatost napsal(a):
Kaťuch, psala jsem ti vzkaz - vem mi do Rychvaldu dva pytle a stav se mrknout na elitního headshakera..:)
Pro Alču:
Ali, věř, že ty jsi byla ta poslední v oné návštěvní knize, kterou bych nějak hanila, popřípadě nabádala k používání hlavy..Já nevím, jeslti je mladá nebo jaká.....
Jinak černá věc si užívá sekání a ryzec drandí po terénech nebo po jízdárně:)

Jani já vím, ale mě bylo pak hloupé, že jsem se vyjádřila k něčemu tak čerstvému a vůbec nemám právo o tom cokoliv psát ikdyž je mi to strašně líto a sama jsem to zažila. Kdejaké připomínání je vždy jen na škodu tomu koho se to nejvíc týká. A co se týče celé té návštěvky, tak to snad ani nemá smysl se vyjadřovat, zvláště co tam bylo pak. Myslím si o tom své a radši se už nebudu plést do cizích věcí.

6.5.2009 13:48
hattatitla

XXX.XXX.160.2

thesis napsal(a):
Jani já vím, ale mě bylo pak hloupé, že jsem se vyjádřila k něčemu tak čerstvému a vůbec nemám právo o tom cokoliv psát ikdyž je mi to strašně líto a sama jsem to zažila. Kdejaké připomínání je vždy jen na škodu tomu koho se to nejvíc týká. A co se týče celé té návštěvky, tak to snad ani nemá smysl se vyjadřovat, zvláště co tam bylo pak. Myslím si o tom své a radši se už nebudu plést do cizích věcí.

causi: k tobe jezdi taky sukeník??? to jooo on byl u nas o vikendu :) chtela jsem jenom prokonzultovat kopejtka a on mi rika, zvedej vsechny ctyri :)) a za dobrý výstřih jsem to měla zdarma, no takze priste vím co na sebe ja ho mam rada, az na ty jeho prijezdy jsem spokojena :)

6.5.2009 14:35
causinka2

XXX.XXX.143.251

hattatitla napsal(a):
causi: k tobe jezdi taky sukeník??? to jooo on byl u nas o vikendu :) chtela jsem jenom prokonzultovat kopejtka a on mi rika, zvedej vsechny ctyri :)) a za dobrý výstřih jsem to měla zdarma, no takze priste vím co na sebe ja ho mam rada, az na ty jeho prijezdy jsem spokojena :)

Moni písnu ti na icq,stejně jsme dlouho nepokecaly

Přidejte reakci

Přidat smajlík