No holky kam pak jste se ztratili??no zkouskove jeste neni mame jeste mesic cas tak kde vsichni jse a netvrdte mi ze se musite ucit...tak my jsme v plnem proudu opravovani ohrad , sem tam nejakou tu pecku dostanu i kdyz to neni pod proudem (protoze zkrz pastvinu nam vede vysoke napeti tak se mi chlap pak smeje co me jako muze kopat
...fakt nekdy to je pecka jak prase
)
no konecne jsme dodelali ohradu i pro malou s Danny tak si muzou pekne trajdat i oni venku...a taky uz mam mam jmeno pro malou jmenuje se
SKIPPIE STAR HOLYWOOD
a co vy baby?co noveho u vas??sup sup at se to nejak tady rozjede nejake no info o vas??zadne nové prirustky??
tak ja ficim ven zas neco delat nejak po tom rychlem prichodu jara je prace a prace, ze nevim co driv....
tak se mejte pekne devcate ...orevuar
dannynka
napsal(a):
No holky kam pak jste se ztratili??no zkouskove jeste neni mame jeste mesic cas tak kde vsichni jse a netvrdte mi ze se musite ucit...tak my jsme v plnem proudu opravovani ohrad , sem tam nejakou tu pecku dostanu i kdyz to neni pod proudem (protoze zkrz pastvinu nam vede vysoke napeti tak se mi chlap pak smeje co me jako muze kopat
)
no konecne jsme dodelali ohradu i pro malou s Danny tak si muzou pekne trajdat i oni venku...a taky uz mam mam jmeno pro malou jmenuje se
SKIPPIE STAR HOLYWOOD
a co vy baby?co noveho u vas??sup sup at se to nejak tady rozjede nejake no info o vas??zadne nové prirustky??
tak ja ficim ven zas neco delat nejak po tom rychlem prichodu jara je prace a prace, ze nevim co driv....
jo a jeste jedna...to vm musim poslat jak mala luxusne odpociva pekne cela zachumlana v sene...to jsem se i lekla kde mam hribe neslo v boxe najit
dannynka
napsal(a):
)
SKIPPIE STAR HOLYWOOD
Sladkej prcek . No já se učit musím, a hlavně psát seminárky - nějak jsem to zanedbala
. A kromě toho zápočty, no. A zkouškový celkem za dveřma. Ale těšim se na příští pátek - jedeme na exkurzi do Slatiňan a Napajedel, ještěnikdy jsem tam nebyla.
A co se týká novinek od nás - v neděli večer bouřka jak cip, venku tekly hotový potoky, takže kobča je zase jak to prase. A naučily jsme se konečně španělák - pořád nechápala, když jsme to po práci zkoušely, ale pak ji najednou osvítil duch svatý.
http://www.youtube.com/watch?v=69q28EHd1vc
dannynka
napsal(a):
)
SKIPPIE STAR HOLYWOOD
Držte mi palce, dneska mám prezentaci o etických aspektech chovu zvířat v zoo a protože jsem se včera flákala s pesanem u kámošky, budu muset těžce improvizovat . A potom domů za koníkem.
soulofhorse
napsal(a):
Držte mi palce, dneska mám prezentaci o etických aspektech chovu zvířat v zoo a protože jsem se včera flákala s pesanem u kámošky, budu muset těžce improvizovat . A potom domů za koníkem.
Ahoj holky !
Jak je u vás co ?
V Říčanech máme rušno
Shiva, bývalá kobylka má hříbátko, kobylku, která se napodzim vrací k nám.
Vyhlídnutá kinská kobylka se nekonala, neb ji majitel prodal kamsi...
NO a dnes přijíždí nová kobylka, 3letka, úplně syrová, tak uvidíme co se z ní do podzimního obsedání vyloupne.
Krásný den všem !
BTW Terko, nějaký fotečky malý na pastvě, dej seeem
soulofhorse
napsal(a):
No třikrát sláva, prezentace dopadla výborně, včera si přijeli lidi pro hnůj, tak se konečně vyklidil přístřešek a část výběhu a dneska se asi vrhnu na úklid sedlovny.
soulofhorse
napsal(a):
No třikrát sláva, prezentace dopadla výborně, včera si přijeli lidi pro hnůj, tak se konečně vyklidil přístřešek a část výběhu a dneska se asi vrhnu na úklid sedlovny.
Jdi do toho !
Hele hnůj prodáváš ? nebo dáváš za odvoz ? taky se ho potřebujem zbavit po zimě... Díky za info
evush2010
napsal(a):
Jdi do toho !
Hele hnůj prodáváš ? nebo dáváš za odvoz ? taky se ho potřebujem zbavit po zimě... Díky za info
lemry líny jste
evush2010
napsal(a):
lemry líny jste
tak to teda nejsme!!!!...jen akorat nevíme co dřív dělat
...tak to je teda u mě...nějak je pořad co dělat...od rana už kmitam ...Nikolas si dneska maknul měl 2hodinový vycvik ....jak dneska na něm decka drndali ,taky ma dost trpělivosti a za chvili mi přijdou další na vožení tak uvidime jak bude nadšeny....jinak jsme začala pilně trenovat s Ajinkou na jizdarně ....ted v tom vedru stači 20 min a je durch mokra jako kdybychom jeli pardubickou, fakt až do pěny....ale to zimní břicho musí dolů
je jak tank
No a Dannyna nam kulha a nevime z čeho tak se flaka jen v ohradě...a malá sní
...
nic jdu pofotit nějake fotky male v ohradě ještě jsem nějak neměla příležitost vim ostuda...ale fakt nejak posledni dobo nestiham tak zatim babky a taky pisnete vy ,,STUDENTKY"
evush2010
napsal(a):
Jdi do toho !
Dáváme to zadarmo. Bydlíme na vesnici, takže se zahrádkáři najdou. Většinou si každej přijede pro kolečko. Někdo s vozejkem. Já se s tím popravdě moc nedělám, máme výběh v kopci, komu by se chtělo, že. Tak většinou jen rozhrabávám, vyvážim jen přístřešek a místečka, kam to kobyla dává ve velkým.
Jinak dneska super den - kobču jsem osprchla a kupodivu to ani nebylo moc drama, dělaly jsme na improvizované jízdárně, a krásně se mi balila, dokonce až za kolmici (ona má totiž strach o hubu, tak nchodí s otevřenou a škube otěže - ovšem korekčka pomohla a kobule pocbhopila, že tahání bolí a že se může před tlakem jedině srovnat trochu ke kolmici. Je to klusačka a dneska poprvé za tu dobu, co ji mám, se mi povedlo na ní klusat, aniž bych lítala metr nad sedlem. Dokonce se naučila i ustoupení zadkem.
Bohužel mi zkazilo radost, když jsem po práci dělala kopyta a našla jsem jí asi hnilobu . budu teď devět dnů v čudu a není nikdo, kdo by jí to ošetřoval.
soulofhorse
napsal(a):
Dáváme to zadarmo. Bydlíme na vesnici, takže se zahrádkáři najdou. Většinou si každej přijede pro kolečko. Někdo s vozejkem. Já se s tím popravdě moc nedělám, máme výběh v kopci, komu by se chtělo, že. Tak většinou jen rozhrabávám, vyvážim jen přístřešek a místečka, kam to kobyla dává ve velkým.
Jinak dneska super den - kobču jsem osprchla a kupodivu to ani nebylo moc drama, dělaly jsme na improvizované jízdárně, a krásně se mi balila, dokonce až za kolmici (ona má totiž strach o hubu, tak nchodí s otevřenou a škube otěže - ovšem korekčka pomohla a kobule pocbhopila, že tahání bolí a že se může před tlakem jedině srovnat trochu ke kolmici. Je to klusačka a dneska poprvé za tu dobu, co ji mám, se mi povedlo na ní klusat, aniž bych lítala metr nad sedlem. Dokonce se naučila i ustoupení zadkem.
Bohužel mi zkazilo radost, když jsem po práci dělala kopyta a našla jsem jí asi hnilobu . budu teď devět dnů v čudu a není nikdo, kdo by jí to ošetřoval.
Jani, zkus na hnilobu žabí vodu. Koupíš od kováře nebo v jezdeckých potřebách, jen je trochu dražší, ale vydrží a aplikuje se jednou za 7-10 dní. Nám to na chronický hnilobáře účinkuje výborně !
JInak se musím pochlubit novou kobylkou! Mám tříletou cremelačku po kinské mamině. je to takové velké mimino, závislačka na koních, a nic neumí, tak máme na léto plno práce s lonžováním, prací ze země, skok ve velnosti atd. Obsedání na podzim, nebo až na jaře, zatím ještě roste. Jmenuje se Mija Zítra je všechny vykoupu, tak pak jí nafotím, ted je jako prase
evush2010
napsal(a):
Jani, zkus na hnilobu žabí vodu. Koupíš od kováře nebo v jezdeckých potřebách, jen je trochu dražší, ale vydrží a aplikuje se jednou za 7-10 dní. Nám to na chronický hnilobáře účinkuje výborně !
JInak se musím pochlubit novou kobylkou! Mám tříletou cremelačku po kinské mamině. je to takové velké mimino, závislačka na koních, a nic neumí, tak máme na léto plno práce s lonžováním, prací ze země, skok ve velnosti atd. Obsedání na podzim, nebo až na jaře, zatím ještě roste. Jmenuje se Mija Zítra je všechny vykoupu, tak pak jí nafotím, ted je jako prase
Jeee tak to tě Mijo vítame mezi sebe Evi tak nafot fotky a sup s nema na ifaunu!!
Ja taky neco vcera nafotila tak vas trosku tady zahltím
tady se schovavame za prdel maminy
dannynka
napsal(a):
Jeee tak to tě Mijo vítame mezi sebe Evi tak nafot fotky a sup s nema na ifaunu!!
Ja taky neco vcera nafotila tak vas trosku tady zahltím
tady se schovavame za prdel maminy
tady uz se nebojime a pekne se vystavujeme...modelka jedna
dannynka
napsal(a):
tady uz se nebojime a pekne se vystavujeme...modelka jedna
....zde zbytek čumíků zvědavých
dannynka
napsal(a):
....zde zbytek čumíků zvědavých
hele dámy nespime...ostudy jak jste strávily šmigrust???a hnedka ráno skončila ve sprše brrrr
dannynka
napsal(a):
hele dámy nespime...ostudy jak jste strávily šmigrust???a hnedka ráno skončila ve sprše brrrr
Krásné úterní odpoledne!
jak se daří ? jak jde studium? a jak stíháte koně při studiu? Zkouškové se blíží nekompromisně. V říčanech je teda hic k padnutí, a tak ještě stále upravujem výběhy, doseta tráva na místech, kde chyběla a čekáme netrpělivě od Elby letošní mimino, zatím to k porodu ještě není.
Mije sic tříletá se chová jako úplné mimino, taková neošahaná lekavka, no je s ní sranda, zvlášt u čistění nohou atd. Máme za sebou první letošní koupání, přežili sme ve zdraví všichni
Povězte jak u vás :)