bonita
napsal(a):
Horralka: teda ten tvoj fesak ale rastiea mas pravdu, ze mas huntera
horralka - krásný koník :)
sally - no Tristan bělá hodně, jsem zvědavá, jak bude nakonec vypadat. Ale je to zlatíčko. No na ty tvoje koníky se musím někdy zase stavit podívat :) jsem je dlouho neviděla. Přidávám foto z včerejší procházky
ettelwen
napsal(a):
horralka - krásný koník :)
sally - no Tristan bělá hodně, jsem zvědavá, jak bude nakonec vypadat. Ale je to zlatíčko. No na ty tvoje koníky se musím někdy zase stavit podívat :) jsem je dlouho neviděla. Přidávám foto z včerejší procházky
padlý kůň na louce :) žraní v leže je přece nejlepší
ettelwen
napsal(a):
padlý kůň na louce :) žraní v leže je přece nejlepší
a poslední, ať to tady zase nezaplácám :)
bonita
napsal(a):
tak ja si zalozim, ked inak nedate
halo halo, co ste vsetci priotraveni spenatom?tu sme mali navstevu, ked som pocula zamihikat, a nasich odpovedat, hned som si myslela, ze musi byt nejaky konik nablizko a veruze aj bola
no Zuzka z dediny
bonita
napsal(a):
a takto na nu cumakovali ti nasi sasicci
ettelwen
napsal(a):
a poslední, ať to tady zase nezaplácám :)
Krásná červená bělka
Já mám taky chladnokrevníka,ale o půlku menšího :-))))))))))))))
bonita
napsal(a):
scheril, jeeej, co to mas za pracanta
To je můj oslíček,mini poníček
sheril
napsal(a):
To je můj oslíček,mini poníček
To to je nový jezdecký styl,alá kbelíček a ovísek.
K ježdění,či tahu je potřeba pouze kbelík do půlky naplněn ovsem.Ten zavěsíte na prodlouženou ruku a využijete pozornosti koníka a může se vyrazit.
1.Výborné řešení pro líné koně
2.Energie zbalená na cesty
3.Pro těžká plemena dodáváme v 10 l kbelících
Obědnávejte nyní!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oslík Ponůka- Ovískova 13/52,Horní Podkova, okr.Konice
tel:777007000 osl.pn@oves.cz
bonita
napsal(a):
ajajaaaaj, zapadavame...
bonita
napsal(a):
ajajaaaaj, zapadavame...
zdarec bando dneska jsem se byla juknout na bogarda.jsme ho koupaly chudám byl stoho celej hotovej,ale pak mu to bylo příjemný,když se zbavil prachu.
woldemortik
napsal(a):
zdarec bando dneska jsem se byla juknout na bogarda.jsme ho koupaly chudám byl stoho celej hotovej,ale pak mu to bylo příjemný,když se zbavil prachu.
..
woldemortik
napsal(a):
..
tak atedka budu za tyrana bogar už měl na sobě jezdce.ano je to tak ja jsem prot obsedaní mladých koní.ale holčina má 47kg
bonita
napsal(a):
martiii ahoooj, my sme zasa v sobotu spravili pedikuru zrebcovi(aby sa pacil kobylkam -nevestam0 a dnes sme urobili kobusku, aby nezavidela
a bola tip top, ked docestuje konkurencia
tak to musel vypada krásně ne aby se kobylkám libil.ne a co jak je to uvás už stopro pasete ja ještě nic.Bogarovy raná po kastrci začala hnisat tak volali veta.
bonita
napsal(a):
Marti, ako tak pozeram, Bogar sa veru pomamil, a nie potatilcela Lavina
vid taky jsem koukala,že z něho roste celá lavina.
bonita
napsal(a):
jasneked ho zatahaju, tak by si mala peknu paru
jj budou ho zatahávat na leto a pořádně na podzim.to máš pravdu pára by lo byla velice pěkná
bonita
napsal(a):
tos moja tyrana kobyla
bonita
napsal(a):
a este raz s inym nakladom
bonita
napsal(a):
Helet Sally, tos tvoja chybaja nemam leoparda v konskom kozuchu, aby som to tu mohla posuvat!
Bonitka, můžeš posouvat čímkoliv, třeba kočkama.
Dneska jsme bohatšíojednoho kočičího přistěhovalce/vyhozence?, jsem zvědavá jestli se zdrží. Asi půlroční hubená černobílá ochočená kočka - obdarovala jsem ji velikonočním vajíčkem bez skořápky a přistrčila k mléku
Leoparda nemám, to je žirafoid. I to mléko na mámě původně hledal kdesi v nebeských výšinách.
Seděla by i další věc ( inteligence) - info od veta, co mimo našeho zvířectva dělá i ZOO Lešná včetně žiraf : víš, proč jsou žirafy tak hloupé? Protože žirafa rodí ve stoje a žirafí mimino padá z té výšky přímo na hlavu
bonita
napsal(a):
sorry za pretocenie
sally
napsal(a):
Bonitka, můžeš posouvat čímkoliv, třeba kočkama.
Dneska jsme bohatšíojednoho kočičího přistěhovalce/vyhozence?, jsem zvědavá jestli se zdrží. Asi půlroční hubená černobílá ochočená kočka - obdarovala jsem ji velikonočním vajíčkem bez skořápky a přistrčila k mléku
Leoparda nemám, to je žirafoid. I to mléko na mámě původně hledal kdesi v nebeských výšinách.
Seděla by i další věc ( inteligence) - info od veta, co mimo našeho zvířectva dělá i ZOO Lešná včetně žiraf : víš, proč jsou žirafy tak hloupé? Protože žirafa rodí ve stoje a žirafí mimino padá z té výšky přímo na hlavu
Nom usím ale říct, že Sága je mnohem krásněj puntíkatá tento puntík semi líbí jenom po kolena jinak si na tu barvu nemůžu zvyknout, ale aspoň je vidět kde má hlavu ne jak u Amanta, kdyžs i bucne tak není vidět kde má hlavičku a kde ocásek. B ohužel foto dlouho nebude žádné dokud neulovím někoho s foťákem. Svůj jsem prach sprostě zavraždila.
ambra
napsal(a):
Nom usím ale říct, že Sága je mnohem krásněj puntíkatá tento puntík semi líbí jenom po kolena jinak si na tu barvu nemůžu zvyknout, ale aspoň je vidět kde má hlavu ne jak u Amanta, kdyžs i bucne tak není vidět kde má hlavičku a kde ocásek. B ohužel foto dlouho nebude žádné dokud neulovím někoho s foťákem. Svůj jsem prach sprostě zavraždila.
Sranda na tom je, že Sága na tom bude v dospělosti úplně stejně, až jí vybělí na hlavě a krku prostor kolem puntíků. Po zimě má hlavu už o třetinu bělejší .
bonita
napsal(a):
Sally, to u nas maju cice zelenuuuumoj chlap ich doslova zboznuje
Jo, no chlapi a kočky, to jde k sobě; ikdyž většina asi preferuje dvounohé .
Taky je mám radši než psy, pro tu jejich hrdost a samostatnost - kočka se "urazí" a pes se "doprošuje" - převedeno do lidského pojetí
bonita
napsal(a):
ja som zasa ten typ, co ma rad vsetku haved
sally
napsal(a):
Já vesměs taky, ale některé zvířoně radši než jiné. Co ráda nemám ve svém okolí, jsou sršni a vosy .
Tak jedna z dneška
bonita
napsal(a):
a co mam nove? nuz vytiahli sme nase westernove sedielka, konecne! a hura do sedla
bonita
napsal(a):
fesak s fesandou
Teda moc se omlouvam ze vam sem lezu ale chodim vas okukovat pravidelne a ted mi to neda nenapsat
Bonita ty fotky jsou uzasneto vypada tak hezky.....takovej obr un a takova malickej clovik to se tam skoro ztratis
mela sem A1/1 ale spise me to ted tahne k necemu poradnemu a na vas a vase obriky se nemuzu vynadivat
Krasne
bonita
napsal(a):
jjj dakujemeono kazdy konik ma nieco do seba
bonita
napsal(a):
jjj dakujemeono kazdy konik ma nieco do seba
jak rikam krasneto musi byt jizda jak v houpacim kresilku
parkrat sem se byla projet na CMB a koukala jsem kolik toho udychaji a v jakem tempu pani vedla vyjizdku.Smim se zeptat jak moc koniky zatezujete popr.co s koniky delate?
bonita
napsal(a):
nuz my nicale nie, su fakt dobri, aj huberta zajedu, a teraz sa chystame na taku akciu v kociari, dufam, ze mi po ceste niekde nevypovedaju sluzbu...a ked to rozturbuju, idu ako tanky
sally
napsal(a):
Já vesměs taky, ale některé zvířoně radši než jiné. Co ráda nemám ve svém okolí, jsou sršni a vosy .
Též se přidávám k těm vosám, sršňům a včelám přidat ještě plazy a pavouky a myši ano? JO a vzteklýho ježka, kterej na mě prskal, když jsem ho zachraňovala před štěňatama, no za dobrotu na žebrotu.... nevděčný zvíře!
bonita
napsal(a):
teda ambricko, ts ts ts
Ale jinak vidím, že jste sportovali naši koníci byly dneska pracovati, ale bohužel foto nemohu dodat stále jsem bez foťáku a za pár týdnů budou i kuřátka a zahradničala jsem.Doufám, že mi tam ten ježeček bude chodit papat brouky a ostatní hmyzáky, když jsem ho zachránila.
bonita
napsal(a):
no to si pis, ze bude mat u vas revir, my sme isteho casu pravidelne odchovavali male jezulcickytos to bolo tak, raz vecer v novemri som sla do kostola a ejhle prichomietol sa mi do cesty malinkaty jezicek a ja taka zverumilna osoba som jezka vzala domov9vsak ho tam chudinku nenecham zahynut...) a nutila som mojho uboheho brata celu zimu rylovat v zmrznutej zemi dazdovky a ine cerviky
no a na nasledujucu jar sme vypustili megajeza, z ktoreho sa vyklula jezica, a tam u nas vyvadzala potom mlade
ale neviem uz, co sa s nou stalo
bonita
napsal(a):
no to si pis, ze bude mat u vas revir, my sme isteho casu pravidelne odchovavali male jezulcickytos to bolo tak, raz vecer v novemri som sla do kostola a ejhle prichomietol sa mi do cesty malinkaty jezicek a ja taka zverumilna osoba som jezka vzala domov9vsak ho tam chudinku nenecham zahynut...) a nutila som mojho uboheho brata celu zimu rylovat v zmrznutej zemi dazdovky a ine cerviky
no a na nasledujucu jar sme vypustili megajeza, z ktoreho sa vyklula jezica, a tam u nas vyvadzala potom mlade
ale neviem uz, co sa s nou stalo
No myslím, že by ježek nakonec štěňata přepral, ale kdo má ty dvě koule chlupů poslouchat jak furt řvou. Člověka by z toho ranil infarkt.No jsem stejně zvědavá, jestli se ježek zabydlí.
bonita
napsal(a):
to si viem zivo predstavit, myslim ten revspicliky su predsa nejaky strazci
bonita špicové jsou především hlídači, jejich předci doprovázeli formany při jejich cestách a hlídali vozy na cestách.TAkto se postupně rozšířili a na čas se stali i symbolem českého venkova. Postupně byly mírně zušlechtěni, ale vlastně si po celé generace uchovali stejný ráz a dokonce se dostali i do knihy o osudech dobrého vojáka Švejka.
bonita
napsal(a):
viem, a dokonca zacinaju miznut z nasich miest a obcikamaratov brat chcel cisteho vlcieho spica a musel pekne dlho cakat a hladat s lupou, aby jedneho zohnal...a keby chcel velkeho bieleho alebo velkeho inu farbu, tak je bez sance!
No vlčí a velký černý pravidelně odchovává jedna paní v Ostravě a podle inzerátů bych řekla že dva vrhy ročně, ale ta cena. Já jsem si vystačila s bez papíráčkáma a poslední za flašku slivovice a to je v dosti vzácném zbarvení
ambra
napsal(a):
No vlčí a velký černý pravidelně odchovává jedna paní v Ostravě a podle inzerátů bych řekla že dva vrhy ročně, ale ta cena. Já jsem si vystačila s bez papíráčkáma a poslední za flašku slivovice a to je v dosti vzácném zbarvení
Tak přidám něco z dneška. Jinak - chystáte se někdo do Podlesí ??
m i s i c k a
napsal(a):
Tak přidám něco z dneška. Jinak - chystáte se někdo do Podlesí ??
Detail "6"
bonita
napsal(a):
aha, no tak to je 148 km od nas
Hojda my se tam taky chystáme,loni jsem tam byla poprvý a dost se mi to tam líbilo tak letos stopro vyrážím zase! a navíc tam o pár dní pozdějc povezu i kobuchu za ženichem,když to teda všechno klapne tak jak má a tak jak je to naplánovaný!!
Míšo budeš tam letos zase s koniskama??
bonita
napsal(a):
no ja by tam chcela, ale den pred tym mame s koniskami akciu mimo nasej obce, a neviem, dokedy sa zdrzime, takze pocitam, ze moj chlap odmietne ist na druhy den tak daleko...
skvrnilmiky
napsal(a):
Hojda my se tam taky chystáme,loni jsem tam byla poprvý a dost se mi to tam líbilo tak letos stopro vyrážím zase! a navíc tam o pár dní pozdějc povezu i kobuchu za ženichem,když to teda všechno klapne tak jak má a tak jak je to naplánovaný!!
ahojky všichni! Míšo, ta malá je úžasná :) fakt.. kus koně už teď. Marti, na Bogara jsem zůstala úplně hledět.. to je celá Lavina! Chvíli jsem ho na fotkách neviděla a teď tohle. Paráda... Bonita - ti begánci pod westernem mají prostě svoje kouzlo... :) že jo? Jinak v Podlesí toho 1.5. budu někde s foťákem určitě pobíhat i já
skvrnilmiky
napsal(a):
Ahojte. Jo jedeme tam s kobylama i hříbatama :-) Doufám, že výjde počasí
bonita
napsal(a):
no ja by tam chcela, ale den pred tym mame s koniskami akciu mimo nasej obce, a neviem, dokedy sa zdrzime, takze pocitam, ze moj chlap odmietne ist na druhy den tak daleko...
Krásní to koníčcci tady, přikládám také svou beganku ( ČtxNorik)
hattatitla
napsal(a):
Krásní to koníčcci tady, přikládám také svou beganku ( ČtxNorik)
bonita
napsal(a):
hattatitla; mas paradneho kona
diky, no to me se libi ti vasi obri .)
hattatitla
napsal(a):
diky, no to me se libi ti vasi obri .)
ahojky všichni.....Mooooc krásní koníci...jsem úchyl na chlaďásky.....tak vám představuji moje prasátko...kobylka (norik a něco lehčího) Rozárka
madow
napsal(a):
ahojky všichni.....Mooooc krásní koníci...jsem úchyl na chlaďásky.....tak vám představuji moje prasátko...kobylka (norik a něco lehčího) Rozárka
Cipískovo ranní rozcvička
aluska
napsal(a):
a honem snídat
ahoj bando
Baruš dekuji.taky jsem na na nej koukala a říkala si a další lavina na svete.celá máma.Koukala jsem na Tristana ten se alae nění je jak chameleon.docela by me zajmalo jakou bude mit barvu az vyroste?
Tedka o víkendu jsem uklízela ohradu ještě tedka me boli celej človek.a ohrada jete neni v pucu.no neverim co dokazou dva kone za jednu zimu nakadit.
bonita
napsal(a):
no a este hattatitleako vidim, ten tvoj konisko sa tiez vie rozsoupnout
chodis niekam aj na zavody?alebo Huberty?
ahoj holky, jo jo, žiju, jenom nebylo moc času.
Takovej je teď fešák Cipísek, za pár dnů bude 5ti letej
aluska
napsal(a):
ahoj holky, jo jo, žiju, jenom nebylo moc času.
Takovej je teď fešák Cipísek, za pár dnů bude 5ti letej
a ještě psiny, kolik jich je na obrázku ?
aluska
napsal(a):
a ještě psiny, kolik jich je na obrázku ?
bonita: jj jezdim na huberty a takove ty akce různe my už jsme 17letí :) a kolik je vašim ihahačkum?na to ze ma tolik tak se nekdy opravdu umi rozsoupnout,ale umime chodit i v tahu.. foto z huberta
hattatitla
napsal(a):
bonita: jj jezdim na huberty a takove ty akce různe my už jsme 17letí :) a kolik je vašim ihahačkum?na to ze ma tolik tak se nekdy opravdu umi rozsoupnout,ale umime chodit i v tahu.. foto z huberta
bonita
napsal(a):
jj vidim, ze to je dobry skokan, vek-nevek tos tym nasim bude za chvilu 5, ako Aluskinemu Cipiskovi, a kobca bola 13 rocna 13 marca
Rozárka už je u mě rok a kousek a jezdíme spolu jen tak rekreačně...jinak před tím chodila skoro dva roky v lese.ted když je potřeba tak jí zapřahám jen do vozu se stájovým kolegou.
madow
napsal(a):
Rozárka už je u mě rok a kousek a jezdíme spolu jen tak rekreačně...jinak před tím chodila skoro dva roky v lese.ted když je potřeba tak jí zapřahám jen do vozu se stájovým kolegou.
Rozárky stájový kolega
bonita
napsal(a):
madow, pekna paraladia aj s farbickami
a co inak sa ti paci? Vyhovuje?
Vyhovuje se vším všudy....vždy byl můj sen pořídit si begana..10let jsem jezdila lehké koně, ale vždy jsem obdivovala sílu chlaďásků..loni jsem si sen splnila...ze začátku kobča nechtěla moc spolupracovat...je hrozně dominantní a kdo jí nezná dokáže s ním pěkně zacvičit....nakonec jsme si začaly rozumět...a je z nás nerozlučná dvojka....teď je Rozi čerstvě připuštěná, tak čekám na výsledky, zda hříbek bude.
JInak tvoji koníci jsou úžasní...shír....moje nej láska miluji jejich velikost a sílu a přitom jsou tak jemní
madow
napsal(a):
Vyhovuje se vším všudy....vždy byl můj sen pořídit si begana..10let jsem jezdila lehké koně, ale vždy jsem obdivovala sílu chlaďásků..loni jsem si sen splnila...ze začátku kobča nechtěla moc spolupracovat...je hrozně dominantní a kdo jí nezná dokáže s ním pěkně zacvičit....nakonec jsme si začaly rozumět...a je z nás nerozlučná dvojka....teď je Rozi čerstvě připuštěná, tak čekám na výsledky, zda hříbek bude.
JInak tvoji koníci jsou úžasní...shír....moje nej láska miluji jejich velikost a sílu a přitom jsou tak jemní
madow zdravím novou tvář. Můžu se zeptat čím jsi připouštěla?
madow
napsal(a):
bonita, ambra, správně, dvě a obě moje, tu vepředu mám necelé 4 měsíce. Asi bude křížená s kočkou, protože vyskočí na stůl a kdyby jen to, včera vyskočila na parapet u okna a koukala jak žehlím. Už jsme museli zvýšit plot, protože ho přelízala, skočila dolů na silnici a trajdala po vsi.
madow, krásná kobylka, já mám Cipíska od hříbátka, taky jsem před tím jezdila na normálních ČT, teď bych Cípu nevyměnila. Taky pěkně skáče, Huberta šel 2x a stačil ostatním v pohodě
aluska
napsal(a):
bonita, ambra, správně, dvě a obě moje, tu vepředu mám necelé 4 měsíce. Asi bude křížená s kočkou, protože vyskočí na stůl a kdyby jen to, včera vyskočila na parapet u okna a koukala jak žehlím. Už jsme museli zvýšit plot, protože ho přelízala, skočila dolů na silnici a trajdala po vsi.
madow, krásná kobylka, já mám Cipíska od hříbátka, taky jsem před tím jezdila na normálních ČT, teď bych Cípu nevyměnila. Taky pěkně skáče, Huberta šel 2x a stačil ostatním v pohodě
abych toho neměla málo, v pátek a v sobotu jsem musela jet se synem amatérský rally, neměl spolujezdce a vzpoměl si na maminku.
aluska
napsal(a):
holky, zdá se mi to ,nebo ne, že má Cipísek ještě pořád výš zadek než kohoutek, že by ještě trošku povyrost? A nebo stojí předníma níž
aluska nezdá Jinak já musím uhnat fotografa, aby mi vyfotil ty naše nezbedníky. Nejmenší prcek se včera učil způsobnému chování na ulici bez vodítka a obojku, ale přece se nebude s ostatníma držet u paničky, když se může v klidu válet v trávě.
bonita
napsal(a):
madow, i ja som jazdila lahke kone, a to dokonca plnaskov, boli medzi nimi ako splachovacie kone, tak i blazni, a nebyt jedneho takeho blazna, asi by som skoncila s plnaskom, ale osud chcel, ze moj vysnivany kon mi spadol rovno do lonaa potom i druhy, ale ten bol uz tazsi
bonita
napsal(a):
No podla mna je to blby zaber, teda ze stoji prednymi trosku nizsie...
jé, bonita, to jsi mě zklamala, myslela jsem že bude Cipísek ještě větší a větší . Ba ne, už je akorát, nalízám do sedla z nízké zídky, jinak mám problém dát nohu tak nahoru a to měřím 178 cm, nejsem žádnej prcek.
u mě to bude asi čím starší, tím blbější, normálně se mi to líbilo a jela bych klidně znovu, i když jsme skočili do strouhy. Diváci nás vytlačili a jelo se dál
bonita
napsal(a):
akej farby je streimir? momentalne si nemozem vybavit
také ryzák
aluska
napsal(a):
jé, bonita, to jsi mě zklamala, myslela jsem že bude Cipísek ještě větší a větší . Ba ne, už je akorát, nalízám do sedla z nízké zídky, jinak mám problém dát nohu tak nahoru a to měřím 178 cm, nejsem žádnej prcek.
u mě to bude asi čím starší, tím blbější, normálně se mi to líbilo a jela bych klidně znovu, i když jsme skočili do strouhy. Diváci nás vytlačili a jelo se dál
koukam ze z beganů nás je spousta dobrych skokanu :) holky mate nekdo zkusenosti s pivovarskymi kvasnicemi? zacla jsem je ted pridavat do zradla vecer do ovsa, granuli a cesnekovych tablet.mame problemy s bodanci od hmyzu v lete
hattatitla
napsal(a):
koukam ze z beganů nás je spousta dobrych skokanu :) holky mate nekdo zkusenosti s pivovarskymi kvasnicemi? zacla jsem je ted pridavat do zradla vecer do ovsa, granuli a cesnekovych tablet.mame problemy s bodanci od hmyzu v lete
bonita
napsal(a):
akej farby je streimir? momentalne si nemozem vybavit
TAk to tedy zdravím na Náchodsko
Streimír je ryzák viz. http://www.chladnokrevnici.info/ readarticle.php?article_id=68 (mezera)
bonita
napsal(a):
aaa ano ryzaktak snad bude pekne hribjatko
Pro bonita.....no ůdajně vtom ten shir je ale kdo ví.....já sem spokojenej