madow
napsal(a):
tak dovolila jsem si založit nové..tamto se zase nějak rychle naplnilo
madow
napsal(a):
no, nechce sa mi ani vyliezt z postelemojho som poslala zaobstarat konule a ja som tu
madow
napsal(a):
tak ohrada opravena, potvory jedny mi tam vylomili dva umele stlpiky a jeden zdrhol, tak sme zobrali jeden dreveny stlp a zatlkli do zeme a hotovo, ten uz nevylomiano a teraz svieti slnko ako o zivot, hlavna vec, ze sme nikam nesli
ale boli tu dievcence a tych nasich dvoch pekne opucovali a ponunali a teraz som bola pozriet von oknom a kricim na mojeho, bude prsaat, somari sa valaju, a to ten nas hovjad cierny valal sudy
bonita
napsal(a):
maju tam teraz taku idylku...madow, no to ja placem uz iba pri nazve toho filmu, to je taak strasne krasne spravene, v originali to je este lepsie, myslim po anglicky, ale i dabing bol dobry
Tak jedna srdeční záležitost pro bonitu http://neugo.rajce.idnes.cz/ Uhrice_2009/#Uhrice_2009_078.JPG (mezera)
bonita
napsal(a):
nas zrebcek maly ma dnes narodeninky, uz 5 rockov!!! mamlasek jeden cernavymal vela gratulantov, igelitku sucheho peciva a jablcka a aj pizzu
prodávám lavinu i honzíka nemám tolik času co bych chtěla mohla jim věnovat.lavina potřebuje pracovat jezdit a tahat a to já ji bohužel dopřát nemohu nejezdim alavina stráda žádně svaly .tak jsem se rozhodla je prodat bude jim obou lip jinde budou mit praci a lip než kde tedka jsou.kdyby jste někdo veděl že chani beganku nebo setlanada tak za lavinu chci 40 aza janka 8.diky
madow
napsal(a):
ahojky ženy....tak máme za sebou víkend u nás celý propršel, takže opravdu super víkend.....ne víkend byl fajn jen se nedalo pořádně nic dělat dnes jsem na chvíli hupsla na Rozu jen tak bez sedla a na ohlávce že se na chvíli svezu než jí dám do ohrady....jen co jsem dosedla a pobídla vystřelila jak střela a já ležela snad v tý největší blátivý louži co u stáje mohla být....neutekla...běžela rovnou do své ohrady a cestou nezapoměla dělat jednoho kozlíka za druhým
nemohla jsem se na ni ani zlobit....vždyt jsme ted nebyly spolu 4 dny nikde jezdit kvůli tomu hnusnýmu počasí
a jak u vás??? taky máte počasí na dvě věci??? snad už ten déšt to nejdříve skončí....připadám si jak někde v tropickém lese....14dní hic a ted týden deštů
na fotce p.Geisler a Nemo po Nemo
(a už vím proč není plemeník...je to jirčák )
bonita
napsal(a):
a este som zabudla, ze som doteraz pozerala o Waldikovi, skoda ho, uz ma chudak po tom, cest jeho pamiatke...
No tak dámy já se nikde nedostala snad jenom do Jinřichova k p. Biskupovi okouknout koníky a na zmrzlinku do Oseka (30km od nás ) Ale fotky nemám žádné
v tom šíleném dešti se nedalo fotit.
Marti tak doufám, že najdeš někoho u koho se bude Lavině i Honzíkovi dařit, my sice koníka scháníme, ale bohuže jsi daleko a přišlo by nás to i s cestou na prachy který si ani dovolit nemůžeme a za který koně seženeme i tady.
ambra
napsal(a):
No tak dámy já se nikde nedostala snad jenom do Jinřichova k p. Biskupovi okouknout koníky a na zmrzlinku do Oseka (30km od nás ) Ale fotky nemám žádné
v tom šíleném dešti se nedalo fotit.
Marti tak doufám, že najdeš někoho u koho se bude Lavině i Honzíkovi dařit, my sice koníka scháníme, ale bohuže jsi daleko a přišlo by nás to i s cestou na prachy který si ani dovolit nemůžeme a za který koně seženeme i tady.
Foto není moje ani koníci, ale jsou kámošky a prostě jsem neodolala a musím se pochlubit http://imb.lide.cz/big/4A22E6184 D67A38989280200.jpg?#65954935
madow
napsal(a):
ahojík, také vás zdravím....tak konečně se počasí umoudřilo a svítí sluníčko ....snad než skončím v práci se to nezkazí....musím jet s rozárkou na vyjíždku nebo mě příště asi rovnou zabije
madow
napsal(a):
burkove mraky
madow
napsal(a):
a konisky
madow
napsal(a):
teda to jsou mračouni.......
já posílám pohled z broumovských stěn na Broumov a jeho okolí
madow
napsal(a):
já posílám pohled z broumovských stěn na Broumov a jeho okolí
ještě pohled na detail broumovských stěn
madow
napsal(a):
v broumovských stěnách chodíš po vyznačené pěšině...a kolem sebe máš tuto krásu...je tam i dost udělaných vyhlídek....spousta různých tras a spousta killometrů
v adršpachu jsou taky pěšinky a značené okruhy a dost často se tam chodí po různých schodech jak dřevěných tak kamených na jednom okruhu jedeš i na lodičce
není to jako u vás v tatrách...takový adrenalin tu nemáme
aluska
napsal(a):
v Adršpachách jsem byla předloni s přítelem na dovolené, nádhera. Máme známé na Šumpersku, tak jsem cestou k nim navštívili i Adršpachy , dokonce tam stahoval někdo s koňma dřevo
v adršpachu by jím to asi ani jinak nepovolili...tam by traktor mimo cestu ochranáři hnali u nás jezdí hodně koníku po lesích...vlastně u nás všichni co mají chladásci tak jezdí do lesa a že nás tu je
madow
napsal(a):
tý jo opět se blíží snad jediná neděla v proce na kterou se těším
jedu do Náchoda na přehlídku klisen Náchodského spolku, oblastní přehlídka klisen ČT a ČMB
hurááááááá
Všechny zdravím,
pardon že se vám tady cpu, ale musím vám všem pochválit koníky. Dlouho sem k vám chodím apročítám sito tady, a obdivuju fotečky koníků. Taky jsme měl begánky, ale ne mí, byla jsem ošetřovatel-jezdec-a vodič v lese. Bohužel jsem musela jednomu zařídit prodej a druhého si majitel ( firma) odvezla zpátky na Slovensko. Stýská se mi, tak se konejším alespoň tady u vás. Opravdu jsou všichni vaši koníci krásní
S Pozdravem Lucajs
madow
napsal(a):
ahoj Lucajsto nevadi, ze nemas vlastne chladasky, nie vzdy su na to podmienky a prilezitost, kludne s nami mozes diskutovat
ja teraz prisla z Hodonina, tak ja neviem, mam proste smolu na psi, co si vyberiem, najprv v Novych Zamkoch, chcela som mopsicku a bola fuc, teraz v Hodonine, ze uz su zadani na nedelu novemu panickovi, volam za hovika s PP v nouzi(zasa do CR) a ze uz nejaka devcica tam na neho bola pozriet, mam taky pocit, ze uz mi ziaden pes, co si vyhliadnem, nie je sudeny...
madow
napsal(a):
fotky z loňské Náchodské přehlídky
p.Nývlt z úpice a hřebci Ago, kelis a kessidy
madow
napsal(a):
fotky z loňské Náchodské přehlídky
p.Nývlt z úpice a hřebci Ago, kelis a kessidy
p.Košťál a Hiszpan a Heraklit
madow
napsal(a):
nádherný bílý hřebec...bohužel jsem zapoměla jaké to bylo plemeno....ale podle mě by to mohl být Peršeron
madow
napsal(a):
nádherný bílý hřebec...bohužel jsem zapoměla jaké to bylo plemeno....ale podle mě by to mohl být Peršeron
ještě
madow
napsal(a):
a ještě
tak a teď dobrou noc...
rozárka a moje kamarádka (poprvé seděla na koni a šlo jí to...jen třmeny jí jsou dlouhé )
madow
napsal(a):
tak a teď dobrou noc...
rozárka a moje kamarádka (poprvé seděla na koni a šlo jí to...jen třmeny jí jsou dlouhé )
tak ještě jednu
madow
napsal(a):
tak ještě jednu
tak ted už fakt dobrou noc...přeje Markéta a Rozárka
madow
napsal(a):
tak ted už fakt dobrou noc...přeje Markéta a Rozárka
ahojte lidi, nechodím sem mezi vas, ale koukám ráda na fotečky, já osobně jsu araboidní,jinak mám na vas tady dotaz nebo spíš co si o tom myslíte, máme ve stáje hřebce čmb, je to fakt kolos, pokusím se dát fotku, je to asi 12ti letý hřebec, chodí celý život do lesa nebo do kočáru v páře s kobylou, chodil i s hřebcem, ve stáji stojí též vedle kobyly, na hřebce kor takového neobvykle hodný, ale asi pujde brzy do penze a jelikož jej znám celou dobu tak by jsem si jej ráda koupila na důchod, navíc můj přítel se v něm vzhlédl, parkrát s ním byl i pod sedlem...akorat, ja mam svoje koně na pastvině ve stádě-2kobyly a 2valaši, chtěla bych ho dát na pastviny k nim, vykastrovat třeba na podzim a na jaro pastviny myslíte že by v tom byl problém? jako poměrně dlouholetý hřebec? navíc takový kolos mezi normalníma teplasama??
madow
napsal(a):
Marketko, moje plemena su grifonci, mopsici a hovawarticigrifonci su malopocetni, tak tych v utulku nenajdem a mopsici sa sem tam vyskytnu, ale nemam na ne stastie, no..vzdy ma niekto predbehne a chcela by som hovika s PP, ale radsej uz starsieho, tento tu, co som chcela ma 4.5 roka, to je akurat...
sajma
napsal(a):
ahojte lidi, nechodím sem mezi vas, ale koukám ráda na fotečky, já osobně jsu araboidní,jinak mám na vas tady dotaz nebo spíš co si o tom myslíte, máme ve stáje hřebce čmb, je to fakt kolos, pokusím se dát fotku, je to asi 12ti letý hřebec, chodí celý život do lesa nebo do kočáru v páře s kobylou, chodil i s hřebcem, ve stáji stojí též vedle kobyly, na hřebce kor takového neobvykle hodný, ale asi pujde brzy do penze a jelikož jej znám celou dobu tak by jsem si jej ráda koupila na důchod, navíc můj přítel se v něm vzhlédl, parkrát s ním byl i pod sedlem...akorat, ja mam svoje koně na pastvině ve stádě-2kobyly a 2valaši, chtěla bych ho dát na pastviny k nim, vykastrovat třeba na podzim a na jaro pastviny myslíte že by v tom byl problém? jako poměrně dlouholetý hřebec? navíc takový kolos mezi normalníma teplasama??
jinak se nám narodil prcek
madow
napsal(a):
ahoj sajma, myslim, ze by to malo byt v pohode, nebala by som sa, ze by im dajako ublizil, lahke kone mu skor utecu, keby sa chceli nejak handrkovat a oni sa urcite budu, nez si spravia hierarchiu, to je prirodzene, moja kamoska ma valacha shira, k nemu welsha valacha, oldenburgu kobylku, haflinga valacha a maleho pidi sheltieho zrebca a su kamosi, stado robila postupne, cize vzdy tam mala pociatocne sarvatky, ale teraz su vsetci kamosi
madow
napsal(a):
ahojík....
Bonitka: ona kamarádka má sama asi 150cm, tak to zkresluje jinak Roza elefant není...vedle vašich krasavců by byla poloviční
já se tak těším na tu neděli......
Sajma: já myslím že by neměl být s hřebcem problém...u nás jeden koňák nechal kastrovat 14 ti letého hřebce a vše bez problémů...i mezi těma lehkýma koněma by to neměl být problém...
madow
napsal(a):
ahojík....
Bonitka: ona kamarádka má sama asi 150cm, tak to zkresluje jinak Roza elefant není...vedle vašich krasavců by byla poloviční
já se tak těším na tu neděli......
Sajma: já myslím že by neměl být s hřebcem problém...u nás jeden koňák nechal kastrovat 14 ti letého hřebce a vše bez problémů...i mezi těma lehkýma koněma by to neměl být problém...
bonitka: nevím jak moc daleko chcete pro pejska jet. ale koukni na tohle
http://www.utulekhodonin.estranky.cz/
mají tam mopsíky 5let pejsek a 4,5 roku fenka
madow
napsal(a):
i rozárka přeje krásné ráno..dnes ráno jsem před prací musela jet krmit (vašek jel brzo ráno pryč) tak jsem je pouštěla ven a takhle Rozárka zdravila nový krásný den
madow
napsal(a):
ještě ksichtík ze předu...jen se mi tam trochu pohla
madow
napsal(a):
Marketko, vsak prave som pisala, ze som bola v Hodonine a uz obaja, aj psicek aj fenecka, su zadani a v nedelu idu do novych domovov....a ked sa pozries do hovawarti v nouzi, tak som chcela toho hovika psa s PP, a ze je zadany tiez...
madow
napsal(a):
tak to je škoda.....a já už myslela, že ti udělám radost
když jsem přišla ráno do stáje, tak ještě ležela a koukala na mě jak telátko....no ráno je zvyklá na někkoho jiného....do výběhu to vypadalo, že jí budu muset donést
a pak měla tuto ústní rozcvičku
a pak si chtěla ukousnout nohu
madow
napsal(a):
copak se s váma dnes děje???se se mnou nikdo dnes nechce kamarádit
bonita
napsal(a):
bola mimo, teraz prisla, takze, ano uz je fuc a drzme palce, aby bolo mimi
dobré ráno....hurá konečně čtvrtek, pak už jen pátek a zase veget
počasí je u nás stále pěkně na prd....ráno svítí slunce a odpoledne leje....včera jsem s Rozou promokla až na kost...a to skoro nic nenasvědčovalo tomu že by mělo pršet
rozárka v den koupě
madow
napsal(a):
dobré ráno....hurá konečně čtvrtek, pak už jen pátek a zase veget
počasí je u nás stále pěkně na prd....ráno svítí slunce a odpoledne leje....včera jsem s Rozou promokla až na kost...a to skoro nic nenasvědčovalo tomu že by mělo pršet
rozárka v den koupě
posílám vám obrázek mého výhledu z pokojíčku.....lom vzadu už je polsko
madow
napsal(a):
a takto vypadá západ slunce nad naší ulicí
madow
napsal(a):
a takto vypadá západ slunce nad naší ulicí
Ahoj, já vám ukážu výhled od kluků z boudičky
lenoska
napsal(a):
Ahoj, já vám ukážu výhled od kluků z boudičky
a ještě jednou měsíček
madow
napsal(a):
ahoj Bonitko
asi začnu taky fotit vše...jen musím najít foták...z mobilu to není jaksi ono
vánoční Vídeň
madow
napsal(a):
tak ja som dostala sonycko a som spokojna, nechcela som zrkadlovku, lebo ta niedokaze tocit videa, a ja niekedy potrebujem rychlo natocit video a kameru vsade nevlacim, zato fotak anojasne ze zrkadlovka je zrkadlovka, ale ja som spokojna aj s tymto kompaktom, ma vysoky zoom a fotky su dobre
madow
napsal(a):
ahojda chladomilky....tak jak dnes vítáme den???? u nás nic moc, stále zataženo a sem tam nějaká ta kapka
hurááá dnes konečně pátek.......
pohled na Martínkovickou korunu od Rozy z výběhu
madow
napsal(a):
Rozárka něco nebo někoho vyhlíží
madow
napsal(a):
a bloňďáček bret....začínáme si na sebe zvykat už se nechá mazlit i ve výběhu
madow
napsal(a):
ještě jednou bret (můj Břéťa)
madow
napsal(a):
a tohle je hlídač....(myslím že by jí někdy ukradli i s jejím pelechem) UTA černý korálek
madow
napsal(a):
a tohle je hlídač....(myslím že by jí někdy ukradli i s jejím pelechem) UTA černý korálek
zdravím, byla jsem dnes hned ráno s Dafčou u doktora, má oteklou packu až k rameni, hřeje a pajdá. Zřejmě tam má něco zapíchlého, ale otok je ještě tvrdý a vymáčknout nejde. Tak dostala 2 injekce, antibiotika v práškách, bobek ichtoxylu na packu a obvaz až k ramínku. Zejtra mám převázat.
bonita
napsal(a):
madow, ej veru pekne to tam matekoniky sa maju dobre. Ten pesan nie je nahodou hovik? alebo co to je za rasu???
taky přeji brzké uzdravení
Uta je slovenský čuvač....
madow
napsal(a):
taky přeji brzké uzdravení
Uta je slovenský čuvač....
Uta černý korálek
bonita
napsal(a):
vies, mne stale vrtalo v hlave, ze k akemu plemenu mam priradit tu chs cerny koralek, a na cuvaca som uplne zabudlaje klasna
jestli bude ještě odpoledne mít obvaz na noze a nestrhá si ho dolů, vyfotím válečného invalidu. Dneska musím na nákup do lekárny, obvazy, polštářky a náplasti, abych mohla převazovat tlapku doma
madow
napsal(a):
jejda jejda, chudinecka mala, na abscesy teda nic take nemam, ale co s atyka osklivych povrchovych ran a ekzemov mam zazracnu masticku z UK, sice som za kelimok vyplazila hriesne vysoku sumu, ale stoji fakt za to, minuly tyzden som ju dala jack russelovi na krk, mala tam ranu, ktora sa vobec nechcela hojit a tahalo sa to uz pekne dlho, po jednom naneseni masticky, mi majitelia zahlasili, ze po rane ani stopy
bonita
napsal(a):
jejda jejda, chudinecka mala, na abscesy teda nic take nemam, ale co s atyka osklivych povrchovych ran a ekzemov mam zazracnu masticku z UK, sice som za kelimok vyplazila hriesne vysoku sumu, ale stoji fakt za to, minuly tyzden som ju dala jack russelovi na krk, mala tam ranu, ktora sa vobec nechcela hojit a tahalo sa to uz pekne dlho, po jednom naneseni masticky, mi majitelia zahlasili, ze po rane ani stopy
předsedo, zázrak
mě se ted kobča odřela někde ve výběhu na zadní noze a mažu propolisem...taky dobrá věc
ale to taky není moc na otoky
já se poprvé musela smát když mi řekli celý jméno Uty....bílý pes a černý korálek
bonita
napsal(a):
ta černá mast, ichtoxyl, by měla vytáhnout hnis, používám jí taky hodně u koní, na odřeniny a různé ranky, hodně pomáhá, dokonce i příteli jsem jí mázla do hluboké rány, když mu po zapíchnutí něčeho hnisal prst a já musela pinzetou vytrhnout kus schnilého masa, skoro až na kost. Dnes by se nepoznalo, jakou tam měl díru.
aluska
napsal(a):
ta černá mast, ichtoxyl, by měla vytáhnout hnis, používám jí taky hodně u koní, na odřeniny a různé ranky, hodně pomáhá, dokonce i příteli jsem jí mázla do hluboké rány, když mu po zapíchnutí něčeho hnisal prst a já musela pinzetou vytrhnout kus schnilého masa, skoro až na kost. Dnes by se nepoznalo, jakou tam měl díru.
zkusit se to muže...myslím¨že to neublíží
madow
napsal(a):
tak baby, dneska po dhlej dobe nastalo mucenie dvoch rousatych chudiniekprisli moje kocky a pekne ich obooch prevetrali, sice na zaciatku sli kone ako lemre, ale potom sli pekne, aj si zacvalali aj trosku vyhodili z kopytka
madow
napsal(a):
bonita: nee utopený ještě ne....jsem v práci a za chvíli se chytám pryč za koníkama...ale jak to vždy bývá....kdy jsem v práci počasí jakžtakž ok...ted co se mi blíží konec práce...zatahuje se a vypadá to na pořádný liják.
bonita
napsal(a):
praveze i u nas to visi za nohy...a my by sme chceli vecer grilovatinak idem volat za dalsieho hovika, tak drzte palce!
Ahojky všichni!!Tak už jsme se i my konečně dočkali toho našeho malýho prcka,narodil se bez mála před měsícem,15.5. a je to kluk jako buk!!!
skvrnilmiky
napsal(a):
Ahojky všichni!!Tak už jsme se i my konečně dočkali toho našeho malýho prcka,narodil se bez mála před měsícem,15.5. a je to kluk jako buk!!!
A ještě poprvé venku!!
skvrnilmiky
napsal(a):
Je to kobyly první hříbě a narodil se přesně v den jejích desátých narozenin!!
Pěknej dáreček!!
madow
napsal(a):
skvrnilmiky....tak ten je úžasný....fakt krásný povodený hříbek
bonita: to si piš že budu držet pěsti.....
nejsou to sice chladásci..jsou to koníci mého kamaráda...ale toto jsem viděla poprvé v životě...
madow
napsal(a):
ahojky ženský (a chlapy pokud jsem nějaký chodí )
hurá konečně máme neděla a já tak za pět minut odjíždím směr náchod....už se moc těším...vybavená fotákem a milionem baterek (a svačinou ) čekám jen a jen na svuj odvoz.
těším se jak malé dítě na lízátko
nebojte vše řádně zdokumentuji a pak foto ukáži i vám.
pěkný den moji chladomilníci
madow
napsal(a):
vcerajsia vychadzka
madow
napsal(a):
jee, pardon, zabudla som to pretocit...tu dalsia
madow
napsal(a):
dalsia
madow
napsal(a):
ambra, myslis? aspon bude dost pracantovprave som sa vratila zo zahradky a medzi jahodami som sa zlakla hada, zasa sme tam mali uzovku obojkovu a vcera mal zrebec dokonca jednu v boxe! a vobec mu nevadila, asi sa spolu rozpravali
ale potom chudera putovala pekne von, vnutri nema co robit, no nie?
bonita
napsal(a):
ambra, myslis? aspon bude dost pracantovprave som sa vratila zo zahradky a medzi jahodami som sa zlakla hada, zasa sme tam mali uzovku obojkovu a vcera mal zrebec dokonca jednu v boxe! a vobec mu nevadila, asi sa spolu rozpravali
zdarec bando tak jsem po delší době zase tady jak se máte tady je hezky
woldemortik
napsal(a):
zdarec bando tak jsem po delší době zase tady jak se máte tady je hezky
můj výhled z ohrady
bonita
napsal(a):
bonita ano ano, sally hlásila včera dalšího hřebečka hnědáčka
NO a s hadama na mě nechoď fuj fuj!
bonita
napsal(a):
Ahoj Marti, tak co, ako je, este si si to nerozmyslela s lavinou? Ambricko, ked ja mam rada vsetky zvieratkaa kde je Sally, co je s nou???
bonita já mám taky ráda všechna zvířátka, ale některá se nesměj pohybovat v mé blízkosti. No nevím co je se sally, ale ta její Sally se jí ohřebila v předtermínu A já už mlčím ať nedělám drby, už by toho bylo za víkend dost a dost.