Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.4.2006 12:38

mozna je to pekne blbe tema...ale prece,jake mate na sve koniky sedla,pochlubte se fotkou a napiste kolik vas stalo,jaka je to znacka a jak je stare..... Dekuji-jen me to proste zajima. JANA

Ja zacnu,mam rok stareho Zborila-uzasne sedlo,stalo 19 000. Nikdy bych nemenila,hodne jsem se pri vyberu sedla potrapila....ale ted jsem stastna jak blecha ze mam tohle,protoze me i konousovi sedi perfektne....

25.4.2006 12:40

bordeaux napsal(a):
mozna je to pekne blbe tema...ale prece,jake mate na sve koniky sedla,pochlubte se fotkou a napiste kolik vas stalo,jaka je to znacka a jak je stare..... Dekuji-jen me to proste zajima. JANA

Ja zacnu,mam rok stareho Zborila-uzasne sedlo,stalo 19 000. Nikdy bych nemenila,hodne jsem se pri vyberu sedla potrapila....ale ted jsem stastna jak blecha ze mam tohle,protoze me i konousovi sedi perfektne....

a jeste

25.4.2006 12:41

bordeaux napsal(a):
a jeste

a prdelka i se sedlem....

25.4.2006 13:25

bordeaux napsal(a):

Mám nyní už 5 let starého kentaura,ale pořád je jak nový

25.4.2006 13:28

saja napsal(a):
Mám nyní už 5 let starého kentaura,ale pořád je jak nový

Dále máme 2 roky staré westernové sedlo

25.4.2006 13:40

saja napsal(a):
Dále máme 2 roky staré westernové sedlo

to je Kentaur Seneca....?????? Nebo jaky typ,skaces v nem...,je pohodlne? Mismon

25.4.2006 14:10

bordeaux napsal(a):
to je Kentaur Seneca....?????? Nebo jaky typ,skaces v nem...,je pohodlne? Mismon

Jeste jednou.............

26.4.2006 06:25

bordeaux napsal(a):

Je to Kentaur seneca,neskáču v něm,na skákání jsme pořídili(na jiného koníka) Kentaur jupiter.Já mám raději senece,je super na plac i na vyjížďky.Jsem vyšší,takže úplně skvělý sedýlko,nemůžu si stěžovat.Holčina,co mi chodí pomáhat,ale menší postavy a té zase dobře sedí jupiter.

Přidejte reakci

Přidat smajlík