Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.6.2009 12:53
chema

XXX.XXX.43.204

Jakou mate zkusenost? Na leceni energiemi verim, zajimalo by me ale jestli jste to nekdo nekdy zkouseli a jake byli vysledky.Jsem domluvena s jednou pani co se lecenim Reiki u zvirat venuje, ma se nam prijit podivat na kobylku, kterou zrejme boli zada.Tak jsme zvedavi...

15.6.2009 20:17
ponyka

XXX.XXX.156.189

chema napsal(a):
Jakou mate zkusenost? Na leceni energiemi verim, zajimalo by me ale jestli jste to nekdo nekdy zkouseli a jake byli vysledky.Jsem domluvena s jednou pani co se lecenim Reiki u zvirat venuje, ma se nam prijit podivat na kobylku, kterou zrejme boli zada.Tak jsme zvedavi...

nevím jestli se tomu,s čím mám zkušennosti já,říká reiki,ale s něčím takovým mám zkušenost. Paní mi na dálku léčila koníky. Valach po úraze,v zimě skočil z takové zidky,né moc vysoké,ale byl sníh,smekla se mu nožka,a už to bylo. Asi po měsíci přijel vet,ale stejně řekl že je to jen naražené,dal mast a antibiotika,toť vše.. Tak jsem dostala kontakt na pani. Nějakou dobu léčila,a byli vidět výsledky. Třeba řekla že druhý den může dost pít a nemusi na tu nožku moc dobře chodit. A byla to pravda. Pokud si dobře pamatuji,tak mu zjistila že má naraženou ploténku a natrženou šlachu. U poničky léčila schvácená kopytka,vše co předpověděla se také stalo,třeba že druhý den nebude moct chodit. Také ji zjistila skřípnutou ploténku na zádech z nošení těžší váhy.

15.6.2009 21:02
ponyka

XXX.XXX.156.189

ponyka napsal(a):
nevím jestli se tomu,s čím mám zkušennosti já,říká reiki,ale s něčím takovým mám zkušenost. Paní mi na dálku léčila koníky. Valach po úraze,v zimě skočil z takové zidky,né moc vysoké,ale byl sníh,smekla se mu nožka,a už to bylo. Asi po měsíci přijel vet,ale stejně řekl že je to jen naražené,dal mast a antibiotika,toť vše.. Tak jsem dostala kontakt na pani. Nějakou dobu léčila,a byli vidět výsledky. Třeba řekla že druhý den může dost pít a nemusi na tu nožku moc dobře chodit. A byla to pravda. Pokud si dobře pamatuji,tak mu zjistila že má naraženou ploténku a natrženou šlachu. U poničky léčila schvácená kopytka,vše co předpověděla se také stalo,třeba že druhý den nebude moct chodit. Také ji zjistila skřípnutou ploténku na zádech z nošení těžší váhy.

Jinak dnes jsou koníci už skoro uplně vyléčení. jen schvácení kopyt se teda bohužel nevyléčí nikdy .. Ale kdykoliv je nějaký problém,můžu se na pani obrátit jsem jí fakt mooc vděčná a něvěřila jsem dříve,že něco takového může fungovat

15.6.2009 22:03
soulofhorse

XXX.XXX.211.76

ponyka napsal(a):
Jinak dnes jsou koníci už skoro uplně vyléčení. jen schvácení kopyt se teda bohužel nevyléčí nikdy .. Ale kdykoliv je nějaký problém,můžu se na pani obrátit jsem jí fakt mooc vděčná a něvěřila jsem dříve,že něco takového může fungovat

Mohla bych poprosit o kontakt an paní na mailík? Zajímám se o alternativní metody léčby a práce se zvířaty, především koňmi.

15.6.2009 23:07
hora

XXX.XXX.234.132

soulofhorse napsal(a):
Mohla bych poprosit o kontakt an paní na mailík? Zajímám se o alternativní metody léčby a práce se zvířaty, především koňmi.

Já osobně léčím koníka homeopatiky.Na vzdory všemu včetně veterinářů to funguje.Známá taky umí posílat energii na dálku.Jednou sem ji o to požádala pro jednoho nemocnýho koníka.Tenkrát mi řekla,ža v tomto případě to nejde,že to není dovoleno.Koník umřel a nikdo to nečekal.Ani vet.Jen ona to věděla už ve čtvrtek a on umřel až v sobotu.Jinak na to 100% věřím.Snažím se tak řešit většinu zdravotních problémů.

16.6.2009 06:54
kukinatost

XXX.XXX.43.146

chema napsal(a):

zdravím, v rámci boje s větrnými mlýny to zkusím taky, mohly byste mi, prosím, taky poslat kontakt...? Případně nevíte o ěnkom, kdo se totuto alternativní cestou pokusil pracovat s headshakingem?
Předem díky...

buggyna

16.6.2009 09:12
buggyna

XXX.XXX.81.124

kukinatost napsal(a):
zdravím, v rámci boje s větrnými mlýny to zkusím taky, mohly byste mi, prosím, taky poslat kontakt...? Případně nevíte o ěnkom, kdo se totuto alternativní cestou pokusil pracovat s headshakingem?
Předem díky...

Jaňuch máš maila...

sadzi saj

16.6.2009 09:48
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

kukinatost napsal(a):
Předem díky...

Jani máš to na mailu

buggyna

16.6.2009 10:00
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Jani máš to na mailu

že sme jí poslali to samé

sadzi saj

16.6.2009 10:13
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
že sme jí poslali to samé

ježiš no vidíš, určo jo

16.6.2009 10:35
kessi

XXX.XXX.22.24

chema napsal(a):

Ahoj ,já na to věřím,za 1 pocházím z linie /čarodějek/ a za 2,mi jedna léčitelka pomohla i s Libi když už to tenkrát vypadalo že to Libi zabalila tak jí přes energie a bachovky dodala sílu a ona začala bojovat.U jiné kobyli diagnostikovala fraturu v pánvy,vet tvrdil že má skříplý nerv v zádech ,že kdyby měla zklomeninu v pánvy nebo kyčli měla by otok a rozhodně by nevstala,dal equipalazon a odešel po 14 dnech nebyla žádná změna tak jsem volala veta s rtg a on jen vešel a na kobylu se podíval určil diagnozu rtg to potvrdil,fratura sedací kosti a vychýlená pánev,kobyla měla silnou osteoporozu,musela být utracena,ale kdyby můj vet tenkrát připustil možnost že se mílí nemusela trpět skoro 3 týdny.Takže léčitelka měla pravdu.Mě vyléčila homeopatiky 15let starý zánět v rani a už je 2 roky po bolesti.některé věci prostě fungují ikdyž se nevejdou do tabulekTak at se dáří

16.6.2009 10:48
kukinatost

XXX.XXX.43.146

chema napsal(a):

Tak Andrejko a Aďouchu, že dík holky za kontakt..
Mimochodem kdybyste věděli někdo o někom nejlépe ze SM kraje, případně odkudkoliv ale se zkušeností s headshakingem, tak klidně sem, případně mi to hoďte na mail - díky moc.....
Vždycky když někde něco čtu o HS, tak kolik lidí s alternativními způsoby léčby pomohlo headshakerům, ale nikdy z nich nevyleze jak, jaký to mělo průběh, příčiny, léčba, případně příklad konkrétního koně...akorát sdělí, že to prostě jde...já bych hrozně moc chtěla, aby to šlo...ale doopravdy a na mém konkrétním koni...

16.6.2009 21:29
soulofhorse

XXX.XXX.236.36

kukinatost napsal(a):
Tak Andrejko a Aďouchu, že dík holky za kontakt..
Mimochodem kdybyste věděli někdo o někom nejlépe ze SM kraje, případně odkudkoliv ale se zkušeností s headshakingem, tak klidně sem, případně mi to hoďte na mail - díky moc.....
Vždycky když někde něco čtu o HS, tak kolik lidí s alternativními způsoby léčby pomohlo headshakerům, ale nikdy z nich nevyleze jak, jaký to mělo průběh, příčiny, léčba, případně příklad konkrétního koně...akorát sdělí, že to prostě jde...já bych hrozně moc chtěla, aby to šlo...ale doopravdy a na mém konkrétním koni...

Ještě jednou opět prosím o jakékoliv kontakty - především se o tuto tematiku zajímám, za druhé plánuji pořídit někdy v budoucnu koníka se zdravotní vadou (momentálně by "hrozila" ataxie nebo nálevky) a především moje kobylka má psychické problémy, které se nám po dvou letech práce sice podařilo potlačit a občas se na ní nepoznají, ale pořád jsme je neodbouraly zcela :-( :´(.

Moc díky předem.

16.6.2009 21:42
chema

XXX.XXX.43.204

soulofhorse napsal(a):
Ještě jednou opět prosím o jakékoliv kontakty - především se o tuto tematiku zajímám, za druhé plánuji pořídit někdy v budoucnu koníka se zdravotní vadou (momentálně by "hrozila" ataxie nebo nálevky) a především moje kobylka má psychické problémy, které se nám po dvou letech práce sice podařilo potlačit a občas se na ní nepoznají, ale pořád jsme je neodbouraly zcela :-( :´(.

Moc díky předem.

Tak pani prijede v nedeli a je nekde ze severni moravy...jeji mail je szwanczarova@seznam.cz
Taky hodne verim na tyhle alternativni lecby jak u zvirat tak u lidi.Hlavne zvirata jsou tak uzasne intuitivni a spojena s prirodou ze na ne to funguje temer stoprocentne.Me kobylce pomohla homeopatie s Flegmonou, tudiz i s povahou (nervozita, plachost) naprosto uzasne.Jsem zvedava jak to dopadne.dam vam urcite vedet...
By jsme tady my verici v silu energii a alternativni lecbu (carodejky a carodejove) mohli zalozit nejakou stalou diskuzi a vymenovat si nazory a zkusenosti (kntakty) co?

16.6.2009 21:45
chema

XXX.XXX.43.204

chema napsal(a):
Tak pani prijede v nedeli a je nekde ze severni moravy...jeji mail je szwanczarova@seznam.cz
Taky hodne verim na tyhle alternativni lecby jak u zvirat tak u lidi.Hlavne zvirata jsou tak uzasne intuitivni a spojena s prirodou ze na ne to funguje temer stoprocentne.Me kobylce pomohla homeopatie s Flegmonou, tudiz i s povahou (nervozita, plachost) naprosto uzasne.Jsem zvedava jak to dopadne.dam vam urcite vedet...
By jsme tady my verici v silu energii a alternativni lecbu (carodejky a carodejove) mohli zalozit nejakou stalou diskuzi a vymenovat si nazory a zkusenosti (kntakty) co?

Zanet: taky prosim o kontakt na pani...klidne je tady dejte verejne...myslim ze se nikdo nebude zlobit.Jde prece o to pomahat konim...Moc dekuji

16.6.2009 22:09
ferrarif50

XXX.XXX.80.221

chema napsal(a):

Něco jako reiky je i TTouch, který propaguji. O víkendu pomohl koníkovi po ataxii, bylo vidět viditelné zlepšení, a při dlouhodobém použití může koni problém částečně, možná i úplně, odstranit. Je to spojení doteků (masáží) a rehabilitace.

17.6.2009 09:10
berusenka

XXX.XXX.191.79

ponyka napsal(a):

Pro Žanet: Reiki to byli.
Moje zkušenost s reiki: právě paní co pomohla Žanetě a také jsem byla já kdo ji doporučil Žanet mi pomohla s pár koníky, vždy úspěšně, navíc je vidět i na koních doma že to jde. Taky jsem dříve nevěřila, ale mám to odzkoušené na sobě i na zvířatech. Přítel mi zase stejným způsobem pomohl s koněm, který měl problémy ze zády tak dobře, že ho pak celou zimu nezaboleli, takže můžu jen všem doporučit. Opravdu to funguje. Jenom jako u všeho existuje mnoho léčitelů, ale jen pár je opravdu dobře proškolených a dělají co mají a hlavně ví co dělají, takže na to opravdu bacha.

18.6.2009 08:44
chema

XXX.XXX.43.204

ferrarif50 napsal(a):
Něco jako reiky je i TTouch, který propaguji. O víkendu pomohl koníkovi po ataxii, bylo vidět viditelné zlepšení, a při dlouhodobém použití může koni problém částečně, možná i úplně, odstranit. Je to spojení doteků (masáží) a rehabilitace.

Zanet: prosim poslala bys mi ten kontakt na pani?diky

Přidejte reakci

Přidat smajlík