POKEC ,JE TU NĚKDO?? :-))

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.6.2009 21:55
kessi

XXX.XXX.22.24

Tak si založímkdokoli jsi chce pokecat o čem koliv ,tak semje tu někdo nebo tu čučím do PC jen já?

26.6.2009 21:58
michel

XXX.XXX.188.216

kessi napsal(a):
Tak si založímkdokoli jsi chce pokecat o čem koliv ,tak semje tu někdo nebo tu čučím do PC jen já?

nene nejsi jediná též čumim do pc

26.6.2009 22:01
sheril

XXX.XXX.88.21

kessi napsal(a):

A JÁ HLEDÁM COBY

26.6.2009 22:02
bospor

XXX.XXX.193.16

sheril napsal(a):
A JÁ HLEDÁM COBY

a já "co bych"

26.6.2009 22:04
michel

XXX.XXX.188.216

sheril napsal(a):
A JÁ HLEDÁM COBY

ženy je pátek večír, máte někde pařit

26.6.2009 22:07
sheril

XXX.XXX.88.21

michel napsal(a):

JÁ SE TED VRÁTILA Z TŘÍDENÍ MAKAČKY,OD RÁNA DO VEČERA JSME REKONSTUOVAQLI BYT BRÁCHOVI,JSEM HOTOVÁ A ZVLÁDÁM JEN KOUKAT NA MONITOR

26.6.2009 22:10
bospor

XXX.XXX.193.16

michel napsal(a):

to určitě!!! jsem ráda že mě nic nehoní a můžu si konečně odpočinout
dělám denně od 5ti ráno. i zítra

26.6.2009 22:11
michel

XXX.XXX.188.216

sheril napsal(a):
JÁ SE TED VRÁTILA Z TŘÍDENÍ MAKAČKY,OD RÁNA DO VEČERA JSME REKONSTUOVAQLI BYT BRÁCHOVI,JSEM HOTOVÁ A ZVLÁDÁM JEN KOUKAT NA MONITOR

jéééé byt to mě čeká taky, tak to se nedivim já zase čekám na přítele tak nevim jestli mám jít spát nebu tu zevlovat

26.6.2009 22:13
sheril

XXX.XXX.88.21

sheril napsal(a):

ALE MUSIM SE POCHLUBIT CO MÉ OČI ZHLÉDLI,AŽ SI STÁHNU FOTKY TAK UKÁŽU,ZA BARÁKEM MAJÍ OHRADU OHROMNĚ VELKÉ KLADRUBAČKY,BĚLOUŠI-JEJICH TAM ŠEST,K NIM OPRAVDU VELKÝ KONTRAST-MEZI NIMI SI TO VYŠLAPUJÍ DVĚ KLISNIČKY MINI ŠETLANDA,KTERÉ MAJ SOTVA 75 CM A JEDEN OBR VŠECH OBRŮ-AUXOISKÝ KŮN,MYSLÍM TEDA VŠE TOMU ODPOVÍDÁ,S HLAVOU VELKOU METRDVACET,KOPYTY JAK DŘEZ,A MEA VYTAHANOU A VELKOU HUBOU,UŽ JSEM VIDĚLA TŘI TAKHLE VELKÉ,ALE TENHLE MI PŘIPADAL NEJVĚTŠÍ,I KDYŽ MĚL JEN 160 TAK MOHUTNEJ BYL DOST A TY PONIČKY VEDLE NEJ,PO KOLENA SAHALI.nO NEJSEM NA TO TAK ZVIKLÁ MÁM PONÍKY A TOHLE JE TEDA NA MĚ MOC I NA HLAZENÍ.

26.6.2009 22:20
sheril

XXX.XXX.88.21

michel napsal(a):
jéééé byt to mě čeká taky, tak to se nedivim já zase čekám na přítele tak nevim jestli mám jít spát nebu tu zevlovat

NEPŘEJI TI TO,JÁ SI DĚLALA SOBĚ BYT PŘED ČTVRT ROKEM,ALE TO NEBYLO TO CO TADY.bRÁCHA KOUPIL PŮLKU BARÁKU A MI JSME TO TAM MUSELI KOMPLET DĚLAT,OD TRHÁNÍ TAPET,ŠTUKOVÁNÍ,MALOVÁNÍ A SÁDROVÁNÍ,UDĚLALI JSME TŘI MÍSTNOSTI A MÁME DOST,ALE JE TO TAM PĚKNÝ JAK NA ZÁMKU,KLENBY VYSOKÉ STROPY,OBLOUKOVÁ OKNA,ZA OKNY MEGA KONĚ,ŠKODA,ŽE ZA BRÁCHOU JEZDIM JEDNOU ZA ROK,ON JEZDÍ K NÁM,,NIKDO SE HOLD O TEN ZVĚŘINEC DOMA NEPOSTARÁ A HLAVNÍ JE ,ŽE UŽ JDE KONEČNĚ DO SVÝHO,A TECH KRÁMŮ CO JSEM TAM NAŠLA NA KONĚ,ŘEMENY....

26.6.2009 22:21
kessi

XXX.XXX.22.24

bospor napsal(a):

Já jsem marod ,a čekám na poslední dnešní dávku meducínyco budete dělat o víkendu?Já zítra jedu omrknout kobylu pro známou,jsem moc zvědavá,jaká bude,vím jen že je to 10ti letá norička

26.6.2009 22:23
kessi

XXX.XXX.22.24

sheril napsal(a):
NEPŘEJI TI TO,JÁ SI DĚLALA SOBĚ BYT PŘED ČTVRT ROKEM,ALE TO NEBYLO TO CO TADY.bRÁCHA KOUPIL PŮLKU BARÁKU A MI JSME TO TAM MUSELI KOMPLET DĚLAT,OD TRHÁNÍ TAPET,ŠTUKOVÁNÍ,MALOVÁNÍ A SÁDROVÁNÍ,UDĚLALI JSME TŘI MÍSTNOSTI A MÁME DOST,ALE JE TO TAM PĚKNÝ JAK NA ZÁMKU,KLENBY VYSOKÉ STROPY,OBLOUKOVÁ OKNA,ZA OKNY MEGA KONĚ,ŠKODA,ŽE ZA BRÁCHOU JEZDIM JEDNOU ZA ROK,ON JEZDÍ K NÁM,,NIKDO SE HOLD O TEN ZVĚŘINEC DOMA NEPOSTARÁ A HLAVNÍ JE ,ŽE UŽ JDE KONEČNĚ DO SVÝHO,A TECH KRÁMŮ CO JSEM TAM NAŠLA NA KONĚ,ŘEMENY....

Já bílím už týden barák,je to horší než stěhování,věci se přehazují ,ze strany na stranu a nikam nemizí a pak ten konečný úklidpráce pro vraha

26.6.2009 22:26
sheril

XXX.XXX.88.21

bospor napsal(a):

JÁ UŽ MARODÍM 10 MĚSÍC,ALE POMÁHAT SI PŘECE MÁME NE?nO AŽ JÁ SE ZAS VRÁTÍM DO PRÁCE ,BUDU V PR.....,OD ZÁŘÍ MÁM PROBLÉMY SE SPÁNKEM,NĚKDY NESPÍM CELÝ TÝDEN,AT MAKÁM DO SEDŘENÍ KŮŽE NE A NE USNOUT.sKOUŠELA JSEM MNOHO PRÁŠKŮ NA SPANÍ A NEPOMOHLI A HIPLNOGEN NEMOHU BRÁT Z HLEDISKA FINANČNÍ A ZDRAVOTNÍ STRÁNKY,JSOU TO VŠECHNO DROGY A TO SE MI PROTIVÝ,JÁ NEBERU LÉKY ANI NA KAŠEL A DOKTOŘI CHTĚKJ ABYCH SE ZDROGOVALA PRÁŠKY A JAK MÁ PAK ŠLOVĚK FUNGOVAT?

26.6.2009 22:29
sheril

XXX.XXX.88.21

kessi napsal(a):
Já bílím už týden barák,je to horší než stěhování,věci se přehazují ,ze strany na stranu a nikam nemizí a pak ten konečný úklidpráce pro vraha

UDĚLALA BYCH TO JAKO BEEN.BOMBU KÝBL A BUM A BYLO BY VYMALOVÁNO,JÁ MYSLELA ,ŽE MĚ TREFÍ ŠLAK,KDYŽ JSME NA ČÁSTI ZDI NECHALI OMÍTKU A TA SCVINĚ SE MI PŘI VYMALOVÁNÍ NAPLÁCLA NA VÁLEČEK A MRSKLA SE NNA UŽ VYMALOVANOU ČÁST.

26.6.2009 22:32
michel

XXX.XXX.188.216

sheril napsal(a):
JÁ UŽ MARODÍM 10 MĚSÍC,ALE POMÁHAT SI PŘECE MÁME NE?nO AŽ JÁ SE ZAS VRÁTÍM DO PRÁCE ,BUDU V PR.....,OD ZÁŘÍ MÁM PROBLÉMY SE SPÁNKEM,NĚKDY NESPÍM CELÝ TÝDEN,AT MAKÁM DO SEDŘENÍ KŮŽE NE A NE USNOUT.sKOUŠELA JSEM MNOHO PRÁŠKŮ NA SPANÍ A NEPOMOHLI A HIPLNOGEN NEMOHU BRÁT Z HLEDISKA FINANČNÍ A ZDRAVOTNÍ STRÁNKY,JSOU TO VŠECHNO DROGY A TO SE MI PROTIVÝ,JÁ NEBERU LÉKY ANI NA KAŠEL A DOKTOŘI CHTĚKJ ABYCH SE ZDROGOVALA PRÁŠKY A JAK MÁ PAK ŠLOVĚK FUNGOVAT?

sheril tak to mu závidím velký dům klenby no to bych si také přála zatím máme byt a pak jdeme stavět, no nejdříve stáj a potom dům stáj je základ

26.6.2009 22:32
kessi

XXX.XXX.22.24

sheril napsal(a):

Zkus si udělat medunkový čaj s medem,nebo 5 kapek kozlíku lékařského a 5kap.levandule dávka se dá zvýšit ale mě zabírá i taková malá ,taky "občas" špatně spím.jsou to tinktury a stojí cca 56kč v každé bio prodejně je budou mít.třeba ti to pomůže je to stoletý recept

26.6.2009 22:33
sheril

XXX.XXX.88.21

sheril napsal(a):
ALE MUSIM SE POCHLUBIT CO MÉ OČI ZHLÉDLI,AŽ SI STÁHNU FOTKY TAK UKÁŽU,ZA BARÁKEM MAJÍ OHRADU OHROMNĚ VELKÉ KLADRUBAČKY,BĚLOUŠI-JEJICH TAM ŠEST,K NIM OPRAVDU VELKÝ KONTRAST-MEZI NIMI SI TO VYŠLAPUJÍ DVĚ KLISNIČKY MINI ŠETLANDA,KTERÉ MAJ SOTVA 75 CM A JEDEN OBR VŠECH OBRŮ-AUXOISKÝ KŮN,MYSLÍM TEDA VŠE TOMU ODPOVÍDÁ,S HLAVOU VELKOU METRDVACET,KOPYTY JAK DŘEZ,A MEA VYTAHANOU A VELKOU HUBOU,UŽ JSEM VIDĚLA TŘI TAKHLE VELKÉ,ALE TENHLE MI PŘIPADAL NEJVĚTŠÍ,I KDYŽ MĚL JEN 160 TAK MOHUTNEJ BYL DOST A TY PONIČKY VEDLE NEJ,PO KOLENA SAHALI.nO NEJSEM NA TO TAK ZVIKLÁ MÁM PONÍKY A TOHLE JE TEDA NA MĚ MOC I NA HLAZENÍ.

tAK TO JE TEN MEGA KUN

26.6.2009 22:34
kessi

XXX.XXX.22.24

michel napsal(a):
sheril tak to mu závidím velký dům klenby no to bych si také přála zatím máme byt a pak jdeme stavět, no nejdříve stáj a potom dům stáj je základ

Míšo, klasikajako staří sedláci stáje a stodola bytelná a oni v pastoušce

26.6.2009 22:34
sheril

XXX.XXX.88.21

kessi napsal(a):
Zkus si udělat medunkový čaj s medem,nebo 5 kapek kozlíku lékařského a 5kap.levandule dávka se dá zvýšit ale mě zabírá i taková malá ,taky "občas" špatně spím.jsou to tinktury a stojí cca 56kč v každé bio prodejně je budou mít.třeba ti to pomůže je to stoletý recept

TAK TO TEDY SKUSÍM BYLINKOVÝ OBCHOD JE ODEMNE KOUSEK .DÍKY

26.6.2009 22:37
kessi

XXX.XXX.22.24

sheril napsal(a):
TAK TO TEDY SKUSÍM BYLINKOVÝ OBCHOD JE ODEMNE KOUSEK .DÍKY

Dej vědět jak to zabralo,ta medunka se musí pít teplá ale louhuje se 15minut ,pak tam dáš 1-2lžičky medu ,podle chuti a vypiješ cca půl hodky před spaním,já po ní usínala jak nemluvně

26.6.2009 22:39
sheril

XXX.XXX.88.21

sheril napsal(a):
tAK TO JE TEN MEGA KUN

PONIČKA A KLADRUBAČKY

26.6.2009 22:43
sheril

XXX.XXX.88.21

michel napsal(a):

POZOR,ALE KOUPIL PŮL BARÁKU,KONKRÉTNĚ VRŠEK,A PO PANÍ TAM ZŮSTAL I NÁBYTEK I VYBAVENÍ,TO JIM ZÁVIDÍM,JÁ SCHÁNĚLA PO BAZARECH A CO SE KDE VÁLELO U POPELNIC A ONI TO MAJÍ KOMPLET.aLE AŽ TAM CHOT BUDE UKLÍZET KAŽDEJ DEN,TAK JÍ TO PŘESTANE BAVIT,JÁ TADY MÁM UŽ TOHO TAKY DOST A NEJVĚTŠÍ BORDEL DĚLÁ KOČKA,ALE NENECHTE JÍ DOMÁ KDYŽ JE STAŘIČKÁ,ŽE?

26.6.2009 22:43
kessi

XXX.XXX.22.24

sheril napsal(a):
PONIČKA A KLADRUBAČKY

to je kontrast.Musím jít mužskej tu něco potřebuje dodělat,dík že jste pokecali a dobrou

26.6.2009 22:49
sheril

XXX.XXX.88.21

kessi napsal(a):
Dej vědět jak to zabralo,ta medunka se musí pít teplá ale louhuje se 15minut ,pak tam dáš 1-2lžičky medu ,podle chuti a vypiješ cca půl hodky před spaním,já po ní usínala jak nemluvně

DOBRÝHO BROUKA vÁM VŠEM JÁ DU BDÍT ZAS O POKOJ DÁL PÁÁÁ

Přidejte reakci

Přidat smajlík