Náctiletí s koňmi 4..

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.7.2009 11:45
konikulka

XXX.XXX.177.38

Pokračujem

7.7.2009 11:48
gabineska

XXX.XXX.177.38

konikulka napsal(a):
Pokračujem

Právě včas, už sem se v tom ztrácela

7.7.2009 11:48
konikulka

XXX.XXX.177.38

gabineska napsal(a):

Asi tak ňák noo

7.7.2009 11:49
misicka01

XXX.XXX.94.33

gabineska napsal(a):

Gabi tak se tam uvidíme,,,,,,na komže tedy pojedeš?

7.7.2009 11:51
stalonek

XXX.XXX.163.66

konikulka napsal(a):
Asi tak ňák noo

jůů konečně něco novýho .. já du neska na koně odpoledne, trošku sranda musí být,pojedeme na pár dní s koníkama na takový "výlet" k babičce mých dvou kamarádek .. Už se těším na toho prďolu neska,včera byl takový hyc že se jezdit ani nedalo a nic.. tak u té babičky máme jednu kamarádku co má taky koníka, tak s ním budem chodit na vyjížďky, se těším moc .. co vy dneska podnikáte z koníkama?

fotečka z tréninku, asi týden zpátky.

7.7.2009 11:53
konikulka

XXX.XXX.177.38

stalonek napsal(a):
jůů konečně něco novýho .. já du neska na koně odpoledne, trošku sranda musí být,pojedeme na pár dní s koníkama na takový "výlet" k babičce mých dvou kamarádek .. Už se těším na toho prďolu neska,včera byl takový hyc že se jezdit ani nedalo a nic.. tak u té babičky máme jednu kamarádku co má taky koníka, tak s ním budem chodit na vyjížďky, se těším moc .. co vy dneska podnikáte z koníkama?

fotečka z tréninku, asi týden zpátky.

No my dneska pujdem makat pod sedlo Asi jen tak vypohybovat a nějaké ty kavaletky

7.7.2009 11:58
gabineska

XXX.XXX.177.38

misicka01 napsal(a):
Gabi tak se tam uvidíme,,,,,,na komže tedy pojedeš?

Míšo, s naš 3letou poničkou viz fotka..

7.7.2009 12:17
hanulinka95

XXX.XXX.177.38

konikulka napsal(a):
Pokračujem

Ahojky...můžu se přidat?

7.7.2009 12:22
konikulka

XXX.XXX.177.38

hanulinka95 napsal(a):
Ahojky...můžu se přidat?

Hanííí, představ si že ne néééé můžeš

7.7.2009 12:23
konikulka

XXX.XXX.177.38

konikulka napsal(a):
Hanííí, představ si že ne néééé můžeš

Hele, tak já letím ke koníkům.. Tak se tu mějte, tak pááááčko

7.7.2009 13:19
misicka01

XXX.XXX.94.33

konikulka napsal(a):
Hele, tak já letím ke koníkům.. Tak se tu mějte, tak pááááčko

Holkýý tak pádim také ke koníkům,,,,večer možná hodim nějaké fotečky

7.7.2009 13:27
ampinka

XXX.XXX.43.2

konikulka napsal(a):
Pokračujem

Tak mi jsme právě dosprchovali Koníci si jako obvykle s vodičkou hráli a vypadali že jsou vděční v tomto počasí za spršku Bohužel nebyl kdo by fotil, tak alespoň ilustrační foto z dřívějška

7.7.2009 13:28
barusinek

XXX.XXX.212.163

misicka01 napsal(a):
Holkýý tak pádim také ke koníkům,,,,večer možná hodim nějaké fotečky

Jo,jo já taky odpo pádím na koníky

Včera bylo fakt vedro a tak moje kámošky začaly plavit deky...hii

7.7.2009 13:34
stalonek

XXX.XXX.163.66

ampinka napsal(a):
Tak mi jsme právě dosprchovali Koníci si jako obvykle s vodičkou hráli a vypadali že jsou vděční v tomto počasí za spršku Bohužel nebyl kdo by fotil, tak alespoň ilustrační foto z dřívějška

BARCO NEEEEE, tys tu ty naše deky dala? ty si lampa .. ej no sme se bavily tak kamošku napadlo plavit deky tak sme šly no :D:D.. ja sem měla tu zelenou :D

7.7.2009 13:37
barusinek

XXX.XXX.212.163

ampinka napsal(a):

No naši koníci odpočívají ve stínu stromů.Na fotce odpočívajíci Henroušek

7.7.2009 15:08
stalonek

XXX.XXX.163.66

barusinek napsal(a):
No naši koníci odpočívají ve stínu stromů.Na fotce odpočívajíci Henroušek

díky baruš za fotky tahle se mi hrozně líbí ze včera..

7.7.2009 15:16
ampinka

XXX.XXX.43.2

konikulka napsal(a):
Pokračujem

Tak jsem se byla podívat za koníkama ve výběhu, copak asi dělají... No nenudí se, posuďte sami (jedna mezera před video)
http://www.stream.cz/ video/325430-behani-ve-vybehu-ii

7.7.2009 15:24
konikulka

XXX.XXX.177.38

ampinka napsal(a):
Tak jsem se byla podívat za koníkama ve výběhu, copak asi dělají... No nenudí se, posuďte sami (jedna mezera před video)
http://www.stream.cz/ video/325430-behani-ve-vybehu-ii

Hele divím sem, že se jim chce behat No naši jsou taky ve výběhu a ospršený. A až bude menší vedro tak půjdou makat pod sedlo :o) Teďka mám volnísko, tak piště, piště at se nenudím

7.7.2009 15:28
ampinka

XXX.XXX.43.2

konikulka napsal(a):
Hele divím sem, že se jim chce behat No naši jsou taky ve výběhu a ospršený. A až bude menší vedro tak půjdou makat pod sedlo :o) Teďka mám volnísko, tak piště, piště at se nenudím

Popravdě, já se jim ani moc nedivim... Kdyby sem byla obalená hovadama, taky bych běhala Je to strašný to léto na tyhle kousavý bestie... Nemáš nějakou radu jak na ně? Jj, taky v těhlech parnech jezdíme buď brzy ráno nebo pozdě večer, jinak se to snad ani nedá, by jsme umřeli než by jsme došli na jízdárnu

7.7.2009 15:32
konikulka

XXX.XXX.177.38

konikulka napsal(a):

amipinka: hele video Blbnutí ve stáji, aneb když už je práce hotová asi tak to vypadá u nás když máme všechno hotové

7.7.2009 15:34
konikulka

XXX.XXX.177.38

ampinka napsal(a):
Popravdě, já se jim ani moc nedivim... Kdyby sem byla obalená hovadama, taky bych běhala Je to strašný to léto na tyhle kousavý bestie... Nemáš nějakou radu jak na ně? Jj, taky v těhlech parnech jezdíme buď brzy ráno nebo pozdě večer, jinak se to snad ani nedá, by jsme umřeli než by jsme došli na jízdárnu

Jo no stěma hovadama je to pravda, ale vtom vedře by se mi běhat nechtělo.. No žádnou radu na ně nemám, ale taky by se mi nějaká hodila...

7.7.2009 15:38
ampinka

XXX.XXX.43.2

konikulka napsal(a):
amipinka: hele video Blbnutí ve stáji, aneb když už je práce hotová asi tak to vypadá u nás když máme všechno hotové

Jo? Tak koukám že je to všude stejný, člověk se nějak vyblbnout musí že jo Kdyby jsme měli natáčet všechno co vyvádíme, asi by na to nestačil stream Ty nemáš nějaký videa? Kdyžtak hoď odkaz Přemýšlela jsem, že bych koníkům alespoň třeba ze starých záclon vyrobila takový "síťovky", třeba by to alespoň trochu pomohlo, ale zatím přemýšlím jak na to

7.7.2009 15:40
teryneczka

XXX.XXX.6.15

ampinka napsal(a):
Jo? Tak koukám že je to všude stejný, člověk se nějak vyblbnout musí že jo Kdyby jsme měli natáčet všechno co vyvádíme, asi by na to nestačil stream Ty nemáš nějaký videa? Kdyžtak hoď odkaz Přemýšlela jsem, že bych koníkům alespoň třeba ze starých záclon vyrobila takový "síťovky", třeba by to alespoň trochu pomohlo, ale zatím přemýšlím jak na to

Šmarja vy jste všichni nějací zruční ... dorty si pečete, síťovky samy šijete... To se teda vážně stydím ... na to bych já nervy neměla ...

7.7.2009 15:42
konikulka

XXX.XXX.177.38

ampinka napsal(a):

Hele videjka mám, ale nemám je na netu, tak je tam večer dám a hodím sem odkaz

7.7.2009 15:47
ampinka

XXX.XXX.43.2

teryneczka napsal(a):
Šmarja vy jste všichni nějací zruční ... dorty si pečete, síťovky samy šijete... To se teda vážně stydím ... na to bych já nervy neměla ...

Neřikám že jsem jí ušila, ale že PŘEMÝŠLÍM o tom že jí ušiju, právě nevim jestli jsem na to dost zručná Jediný co sem kdy šila byli odpocky ze starejch dek, no úspěch měli, jsou to snad jediný doky co valach neroztrhal Tady foto jedné - šitá ze dvou dek, zapínání pod bříškem a potah přes prsa... nevypadá sice nic moc, ale tak co

7.7.2009 15:49
ampinka

XXX.XXX.43.2

ampinka napsal(a):
Neřikám že jsem jí ušila, ale že PŘEMÝŠLÍM o tom že jí ušiju, právě nevim jestli jsem na to dost zručná Jediný co sem kdy šila byli odpocky ze starejch dek, no úspěch měli, jsou to snad jediný doky co valach neroztrhal Tady foto jedné - šitá ze dvou dek, zapínání pod bříškem a potah přes prsa... nevypadá sice nic moc, ale tak co

Ten proužek je jen uprostřed

7.7.2009 15:50
ampinka

XXX.XXX.43.2

konikulka napsal(a):
Hele videjka mám, ale nemám je na netu, tak je tam večer dám a hodím sem odkaz

OK, už se těším

7.7.2009 15:52
konikulka

XXX.XXX.177.38

ampinka napsal(a):
OK, už se těším

No :D ale taky nemáme natočené vše

7.7.2009 15:53
teryneczka

XXX.XXX.6.15

ampinka napsal(a):
Ten proužek je jen uprostřed

Náhodou, bezvadný ... to já si sotva dokážu přišít knoflík ...

7.7.2009 15:58
konikulka

XXX.XXX.177.38

teryneczka napsal(a):
Náhodou, bezvadný ... to já si sotva dokážu přišít knoflík ...

Terynko asi tak ňák no jsem ráda když zvládku přišít ten knoflík

ampinko: deka pěkná

7.7.2009 19:25
gabineska

XXX.XXX.177.38

konikulka napsal(a):
No :D ale taky nemáme natočené vše

Tak co jste nakonec dělali? Já jsem kluky vzala na chvíli na lonž, ale i tam je žrali ty potvory a tak jsem je moc nemučila =o) Tessee dneska povozila děti a vydělala si an startovné

7.7.2009 19:35
konikulka

XXX.XXX.177.38

gabineska napsal(a):
Tak co jste nakonec dělali? Já jsem kluky vzala na chvíli na lonž, ale i tam je žrali ty potvory a tak jsem je moc nemučila =o) Tessee dneska povozila děti a vydělala si an startovné

Gábi my nakonec jezdili v 6 hodin, takže nás už nic nežralo Jinak jen tak vyklusat, vycválat, kavatetky a skočit 4 křížky a pohov :o)

7.7.2009 19:49
misicka01

XXX.XXX.94.33

konikulka napsal(a):
Gábi my nakonec jezdili v 6 hodin, takže nás už nic nežralo Jinak jen tak vyklusat, vycválat, kavatetky a skočit 4 křížky a pohov :o)

Gabi,,,,nakonec sme skončili u plavení poníkudávám fotečku z VT Brozany

7.7.2009 19:51
gabineska

XXX.XXX.177.38

konikulka napsal(a):

A já sjem jela ve 2 okolo a říkám si sakra, to už asi jezdí to se stavovat nebudu a pofrčím

7.7.2009 19:52
gabineska

XXX.XXX.177.38

misicka01 napsal(a):
Gabi,,,,nakonec sme skončili u plavení poníkudávám fotečku z VT Brozany

Míšo, tak to ti závodím No lonžovat toho mýho je v pohodě, ale Montik se na lonži nechce vůbec hejbat, tak sem pomalu běhala víc jak on

7.7.2009 19:54
konikulka

XXX.XXX.177.38

gabineska napsal(a):
A já sjem jela ve 2 okolo a říkám si sakra, to už asi jezdí to se stavovat nebudu a pofrčím

No ještě jme nejezdili.. Hele jsi zítra dopoledne doma??

7.7.2009 20:02
misicka01

XXX.XXX.94.33

konikulka napsal(a):

no našeho prcka lonžovat je zatrest,,,,jelikož máme kruhovku zbouranou tak zdrhá z kruhu,,,už aby byla opravená,,,,,,

7.7.2009 20:02
gabineska

XXX.XXX.177.38

konikulka napsal(a):

Nevím ještě..asi budu muset být v 11 hodin v Hořicích už..Pročpak??

7.7.2009 20:04
gabineska

XXX.XXX.177.38

misicka01 napsal(a):
no našeho prcka lonžovat je zatrest,,,,jelikož máme kruhovku zbouranou tak zdrhá z kruhu,,,už aby byla opravená,,,,,,

To je to takovej lump jo? Zlatá naše ponička, ta je naštěstí hodná, ikdyž ten první týden co sme ji obsedli a už sem začala jezdit, tak jsem an ní jen nadávala a nechtěla sjem jí a teď jí zase nechci dát pryč =(

7.7.2009 20:06
konikulka

XXX.XXX.177.38

gabineska napsal(a):
Nevím ještě..asi budu muset být v 11 hodin v Hořicích už..Pročpak??

No jen kdyby jsi se ráno nudila, tak, že by jsi se mohla stavit juknout na Čarťulku..

7.7.2009 20:08
gabineska

XXX.XXX.177.38

konikulka napsal(a):
No jen kdyby jsi se ráno nudila, tak, že by jsi se mohla stavit juknout na Čarťulku..

Tam bdueš už od rána? =o)

7.7.2009 20:14
konikulka

XXX.XXX.177.38

gabineska napsal(a):
Tam bdueš už od rána? =o)

jj budu...

7.7.2009 20:23
misicka01

XXX.XXX.94.33

konikulka napsal(a):
jj budu...

Holky du na Brusle,,,,abych měla kondičkutak pp

7.7.2009 20:24
konikulka

XXX.XXX.177.38

misicka01 napsal(a):
Holky du na Brusle,,,,abych měla kondičkutak pp

Míšo, tak si to užij

7.7.2009 20:28
gabineska

XXX.XXX.177.38

konikulka napsal(a):
Míšo, tak si to užij

Míšo, nezabij se nám někde

7.7.2009 21:09
kvicalka

XXX.XXX.249.207

gabineska napsal(a):
Míšo, nezabij se nám někde

Ahoj holky, já když jsem dnes odjížděla, tak bylo 44 příspěvků ve 3 a teď ve 4 45 ... no já se picnu... Tak já dnes byla u Barušky, mám konečně fotky z koupání, ale kámoška je ještě nedala na net, potom sem hodím...a pak jsme se rozhodli, že skusíme změnu, a jeli jsme na vyjdu vedle do vesnice do stáje Jako mazec, ale stráááášně nepohodlný sedla...

7.7.2009 21:12
konikulka

XXX.XXX.177.38

kvicalka napsal(a):
Ahoj holky, já když jsem dnes odjížděla, tak bylo 44 příspěvků ve 3 a teď ve 4 45 ... no já se picnu... Tak já dnes byla u Barušky, mám konečně fotky z koupání, ale kámoška je ještě nedala na net, potom sem hodím...a pak jsme se rozhodli, že skusíme změnu, a jeli jsme na vyjdu vedle do vesnice do stáje Jako mazec, ale stráááášně nepohodlný sedla...

Taky jsme dneska koupali

7.7.2009 21:26
konikulka

XXX.XXX.177.38

konikulka napsal(a):
Taky jsme dneska koupali

Lidičky, je tu někdo? Já se uplně nehorázně nudim, tak někdo něco písinkejte.

7.7.2009 21:27
kvicalka

XXX.XXX.249.207

konikulka napsal(a):
Taky jsme dneska koupali

jj , dneska to vyšlo, bylo krásně mám i fotečku konečně

7.7.2009 21:29
konikulka

XXX.XXX.177.38

kvicalka napsal(a):
jj , dneska to vyšlo, bylo krásně mám i fotečku konečně

Já fotečky nemám, se mi rozbil foťák

happyhvezda

7.7.2009 21:36
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

konikulka napsal(a):
Já fotečky nemám, se mi rozbil foťák

Nestíhám , nestačím ... mi tu nějak utíkáte s tou dizkuzí My byli zase na pivečko do Háby a pak jsme si byli něco skočit s Hafloškou ...
PS : nesmát se !!! já skákat neumím Foto Simčas2

7.7.2009 22:00
kvicalka

XXX.XXX.249.207

happyhvezda napsal(a):
Nestíhám , nestačím ... mi tu nějak utíkáte s tou dizkuzí My byli zase na pivečko do Háby a pak jsme si byli něco skočit s Hafloškou ...
PS : nesmát se !!! já skákat neumím Foto Simčas2

No já mám foťák na půl z mamkou, a teď ho už delší dobu okupuje mamča , le jako nevadí mi to moc, fotila kámojda, takže supr ...
For Janča - Hele, neříkej že neumíš skákat já jako neskáču dobře vůbec, taky netrénuju, proože nemám na kom, ale já moc talent na skákání asi mít taky nebudu

7.7.2009 22:09
konikulka

XXX.XXX.177.38

kvicalka napsal(a):
No já mám foťák na půl z mamkou, a teď ho už delší dobu okupuje mamča , le jako nevadí mi to moc, fotila kámojda, takže supr ...
For Janča - Hele, neříkej že neumíš skákat já jako neskáču dobře vůbec, taky netrénuju, proože nemám na kom, ale já moc talent na skákání asi mít taky nebudu

To já ho mám taky dohromady s celou rodinou ..

Jančo, skáčeš pěkně..

7.7.2009 22:31
kvicalka

XXX.XXX.249.207

konikulka napsal(a):
To já ho mám taky dohromady s celou rodinou ..

Jančo, skáčeš pěkně..

Holky tak jsem našla fotky z toho víkendu jak jsem jela na tom grošákovi... mazec ... na téhle fotce jsme zkoušeli dovnitř plec, a dost se povedlo jak cvik, tak fotky

7.7.2009 22:32
konikulka

XXX.XXX.177.38

kvicalka napsal(a):
Holky tak jsem našla fotky z toho víkendu jak jsem jela na tom grošákovi... mazec ... na téhle fotce jsme zkoušeli dovnitř plec, a dost se povedlo jak cvik, tak fotky

Dančo, tak ten je božskej a sluší vám to spolu

7.7.2009 22:37
kvicalka

XXX.XXX.249.207

konikulka napsal(a):
Dančo, tak ten je božskej a sluší vám to spolu

Děkuji moc ...škoda jen, že je až u Koryčan , ale slíbila jsem, že tam někdy zase zajedu, a že tam budu jezdit když budu u babičky ... taky se mi moc líbil... no tak jako 3letek, grošáček, na půl arab... to jako už samo osobě napovídá, že to bude krasavec ...

7.7.2009 22:39
konikulka

XXX.XXX.177.38

kvicalka napsal(a):
Děkuji moc ...škoda jen, že je až u Koryčan , ale slíbila jsem, že tam někdy zase zajedu, a že tam budu jezdit když budu u babičky ... taky se mi moc líbil... no tak jako 3letek, grošáček, na půl arab... to jako už samo osobě napovídá, že to bude krasavec ...

To jo.. Ale jako fakt kváásnej

7.7.2009 22:51
misicka01

XXX.XXX.94.33

konikulka napsal(a):
To jo.. Ale jako fakt kváásnej

Holkýý sem z5 živá a zdravá

7.7.2009 22:53
konikulka

XXX.XXX.177.38

misicka01 napsal(a):
Holkýý sem z5 živá a zdravá

Míšo, tak to je hlavní

7.7.2009 22:55
kvicalka

XXX.XXX.249.207

konikulka napsal(a):
Míšo, tak to je hlavní

jj

7.7.2009 22:59
teryneczka

XXX.XXX.6.15

kvicalka napsal(a):
jj

Tak já jsem se právě akorát taky dovalila domů ... ... s bobulkou jsem byla na volno na procházce v lese a s boxíkem jsme taky snad trochu pohnuli a postavili další stěnu (fotky bohužel z dneška žádné nemám, hlava děravá jsem foťák nechala doma ... )

7.7.2009 23:01
konikulka

XXX.XXX.177.38

teryneczka napsal(a):
Tak já jsem se právě akorát taky dovalila domů ... ... s bobulkou jsem byla na volno na procházce v lese a s boxíkem jsme taky snad trochu pohnuli a postavili další stěnu (fotky bohužel z dneška žádné nemám, hlava děravá jsem foťák nechala doma ... )

Terynka: jsme na tom podobně, ale já ho nezapomínám doma ale vždycky ve stáji :D

7.7.2009 23:03
misicka01

XXX.XXX.94.33

kvicalka napsal(a):
jj

holky máte nějakou zkušenost s bezpečnostní vestou na konich?chtěla bych si pro jistotu nějakou pořídit,,,ale nevim jakou,?

7.7.2009 23:04
kvicalka

XXX.XXX.249.207

misicka01 napsal(a):
holky máte nějakou zkušenost s bezpečnostní vestou na konich?chtěla bych si pro jistotu nějakou pořídit,,,ale nevim jakou,?

Já mám jen páteřák kupovatnej v Meat Fly...normálně na sno board...sice to není extra speciál na koně , ale je to na snowbord, a když zatím neskáču 150ky, tak mi to vystačí ...

7.7.2009 23:08
teryneczka

XXX.XXX.6.15

misicka01 napsal(a):

Joo zkušenosti mám doma mi visí dětská USG (jsem holt prcek ) a tak ... přišla mi celkem v pohodě ... ikdyž od začátku jsem ji nosila jen na nějaké "větší" skákání ... a letos jsem si na sobě (krom jarního úklidu) neměla ...

7.7.2009 23:09
kvicalka

XXX.XXX.249.207

teryneczka napsal(a):
Joo zkušenosti mám doma mi visí dětská USG (jsem holt prcek ) a tak ... přišla mi celkem v pohodě ... ikdyž od začátku jsem ji nosila jen na nějaké "větší" skákání ... a letos jsem si na sobě (krom jarního úklidu) neměla ...

No nic, valím spát...dobrou

7.7.2009 23:09
konikulka

XXX.XXX.177.38

misicka01 napsal(a):

Míšo, mám.. Párkrát už mě zachráníla, takže super nápad si jí pořídit. Jde o ten zvyk se vní naučit hejbat a pak už jse to vpoho..

7.7.2009 23:12
konikulka

XXX.XXX.177.38

konikulka napsal(a):
Míšo, mám.. Párkrát už mě zachráníla, takže super nápad si jí pořídit. Jde o ten zvyk se vní naučit hejbat a pak už jse to vpoho..

Já taky letím, tak se tu mějte hezky.. Paa..

7.7.2009 23:18
teryneczka

XXX.XXX.6.15

konikulka napsal(a):
Já taky letím, tak se tu mějte hezky.. Paa..

Já si jdu už taky pustit nějaký DVDčko a na kutě ... Brou noc přeji

7.7.2009 23:23
misicka01

XXX.XXX.94.33

teryneczka napsal(a):
Já si jdu už taky pustit nějaký DVDčko a na kutě ... Brou noc přeji

Tak všem dobrou

8.7.2009 08:47
konikulka

XXX.XXX.177.38

misicka01 napsal(a):
Tak všem dobrou

Tak zase stejná otázka Co se dneska chystáte dělat??

happyhvezda

8.7.2009 09:06
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

konikulka napsal(a):
Tak zase stejná otázka Co se dneska chystáte dělat??

Tak u nás prší a prší ... a momentálně si léčím bradu , jelikož u toho včerejšího skákání sem při vyšším skoku neuseděla doskok Foto : Simčas2 ( snad mě tu nikdo nesežere za tu holeň )

8.7.2009 09:15
konikulka

XXX.XXX.177.38

happyhvezda napsal(a):
Tak u nás prší a prší ... a momentálně si léčím bradu , jelikož u toho včerejšího skákání sem při vyšším skoku neuseděla doskok Foto : Simčas2 ( snad mě tu nikdo nesežere za tu holeň )

Jani u nás neprší, ale jeto zamračené .. neboj já tě žrát nebudu

8.7.2009 09:22
kvicalka

XXX.XXX.249.207

konikulka napsal(a):

U nás teda neprší, a svítí slunko .... prosííím ať to zůstane.... , a taky tě žrát nebudu , to bych musela sežrat i sebe

happyhvezda

8.7.2009 09:26
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

konikulka napsal(a):

Ono mam moc dlouhé nožky na ńí o Haflošku se stará kámoška, ale teď čeká mimčo tak sem tam ji vytáhnu ven do kuď se nezačne po porodu starat ona

8.7.2009 09:27
konikulka

XXX.XXX.177.38

kvicalka napsal(a):
U nás teda neprší, a svítí slunko .... prosííím ať to zůstane.... , a taky tě žrát nebudu , to bych musela sežrat i sebe

Dančo, taky by jsem musela sežrat i sebe U nás to sluníčko chvilkama vikoukne, tak by mohlo vikouknou a už nezalízat

8.7.2009 09:34
kvicalka

XXX.XXX.249.207

happyhvezda napsal(a):
Ono mam moc dlouhé nožky na ńí o Haflošku se stará kámoška, ale teď čeká mimčo tak sem tam ji vytáhnu ven do kuď se nezačne po porodu starat ona

Jo no to já na Barču naštěstí dlouhý nohy nemám , ale taky to není jen dočasně, ale snad na hodně dlouho.... takže by bylo blbí, kdybych na nibyla velká , ale sluší ti to na Hafloušovi to se musí nechat

8.7.2009 09:36
kvicalka

XXX.XXX.249.207

konikulka napsal(a):
Dančo, taky by jsem musela sežrat i sebe U nás to sluníčko chvilkama vikoukne, tak by mohlo vikouknou a už nezalízat

Jo no, a odkud ty seš ? já doufám že nesvítí slunko jen tady v brně, ale že je pěkně i za Brnem v Drásově u koníků

8.7.2009 09:37
konikulka

XXX.XXX.177.38

kvicalka napsal(a):
Jo no to já na Barču naštěstí dlouhý nohy nemám , ale taky to není jen dočasně, ale snad na hodně dlouho.... takže by bylo blbí, kdybych na nibyla velká , ale sluší ti to na Hafloušovi to se musí nechat

To já na Čertíka taky docela vpoho..

8.7.2009 09:37
konikulka

XXX.XXX.177.38

kvicalka napsal(a):
Jo no, a odkud ty seš ? já doufám že nesvítí slunko jen tady v brně, ale že je pěkně i za Brnem v Drásově u koníků

Já jsem z Lázní Bělohradu, východní čechy

happyhvezda

8.7.2009 09:39
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

kvicalka napsal(a):

Já mam svoji černou potvůrku a strakatou

8.7.2009 09:40
konikulka

XXX.XXX.177.38

happyhvezda napsal(a):

Jani, je moooc pěkná

happyhvezda

8.7.2009 09:40
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

happyhvezda napsal(a):

My jsme za Ostravou ( Český Těšín , Třinecko ) a tadyk teda zataženo a pršelo

8.7.2009 09:41
kvicalka

XXX.XXX.249.207

konikulka napsal(a):
To já na Čertíka taky docela vpoho..

jj, sluší vam to s čerťou

8.7.2009 09:43
konikulka

XXX.XXX.177.38

kvicalka napsal(a):
jj, sluší vam to s čerťou

Dančo, děkujem, však vám to taky moooc sluší

8.7.2009 09:44
misicka01

XXX.XXX.94.33

happyhvezda napsal(a):
My jsme za Ostravou ( Český Těšín , Třinecko ) a tadyk teda zataženo a pršelo

V Hradci králové je hezounky svítí sluníčko

8.7.2009 09:45
konikulka

XXX.XXX.177.38

misicka01 napsal(a):
V Hradci králové je hezounky svítí sluníčko

Míšo knám už to taky pomalu leze

8.7.2009 09:54
misicka01

XXX.XXX.94.33

konikulka napsal(a):
Míšo knám už to taky pomalu leze

doufám že nebude dusno a pařák jelikož chci jít konečně trénovat,,,,jelikož včera sem šla nakonec do vody

8.7.2009 09:56
konikulka

XXX.XXX.177.38

misicka01 napsal(a):
doufám že nebude dusno a pařák jelikož chci jít konečně trénovat,,,,jelikož včera sem šla nakonec do vody

my včera zvládli všechno vyspršit se i odjezdit

8.7.2009 09:58
gabineska

XXX.XXX.177.38

misicka01 napsal(a):

My dneska budeme asi trošku drezůrkovat jak s Cipískem tak s Tennessee, tak doufám, že nezmokneme Jak to vidím, tak jízdárna se bude zase bořit a tak budeme muset na louku, jak já to tam nemám ráda ten otevřenej prostor

Přidávám fotku Cipíska - tomu se říká radost ze skákání

8.7.2009 10:11
konikulka

XXX.XXX.177.38

gabineska napsal(a):
My dneska budeme asi trošku drezůrkovat jak s Cipískem tak s Tennessee, tak doufám, že nezmokneme Jak to vidím, tak jízdárna se bude zase bořit a tak budeme muset na louku, jak já to tam nemám ráda ten otevřenej prostor

Přidávám fotku Cipíska - tomu se říká radost ze skákání

Gábi, pěknej momentek

8.7.2009 10:29
misicka01

XXX.XXX.94.33

konikulka napsal(a):
Gábi, pěknej momentek

holky tak já pádim ke koníkům abych to vše dnes stihla tak páá a mějte se

8.7.2009 10:30
konikulka

XXX.XXX.177.38

misicka01 napsal(a):
holky tak já pádim ke koníkům abych to vše dnes stihla tak páá a mějte se

Míšo, taky se měj

8.7.2009 10:33
gabineska

XXX.XXX.177.38

konikulka napsal(a):
Míšo, taky se měj

Žanetko..děkuju - on je hrozně prdlej při skákání

Míšo..měj se a pozdravuj koníky =)

8.7.2009 10:35
kvicalka

XXX.XXX.249.207

gabineska napsal(a):

Holky zůstane tady vůbec někdo ? já tady budu až do 12:00 , a asi se unudím k smrti

8.7.2009 10:37
konikulka

XXX.XXX.177.38

gabineska napsal(a):

Gábi asi jako ten muj male ferdik :D

8.7.2009 10:38
hanulinka95

XXX.XXX.177.38

kvicalka napsal(a):
Holky zůstane tady vůbec někdo ? já tady budu až do 12:00 , a asi se unudím k smrti

Kvicalka:AHojky..já jsem se včera přidala do diskuze..tak mužeme pokecat...

8.7.2009 10:41
teryneczka

XXX.XXX.6.15

happyhvezda napsal(a):

Fíha, docela vejška ... ale ty holeně si myslím nejsou kvůli tomu, že by si na haflošku byla veliká ... spíš si se celá jakoby překlopila dopředu a ty holeně to jinak vybalancovat nemohly ...

8.7.2009 10:41
gabineska

XXX.XXX.177.38

konikulka napsal(a):
Gábi asi jako ten muj male ferdik :D

Taky pošuk? Alespoň se nenudíme že

8.7.2009 10:42
teryneczka

XXX.XXX.6.15

kvicalka napsal(a):

Já zůstanu ... do těch 12 určitě ...

8.7.2009 10:42
gabineska

XXX.XXX.177.38

teryneczka napsal(a):
Fíha, docela vejška ... ale ty holeně si myslím nejsou kvůli tomu, že by si na haflošku byla veliká ... spíš si se celá jakoby překlopila dopředu a ty holeně to jinak vybalancovat nemohly ...

Týjo Tery..já tu furt žasnu z těch fotek tvých..udělali jste kus práce, fakt paráda

8.7.2009 10:43
teryneczka

XXX.XXX.6.15

gabineska napsal(a):
Týjo Tery..já tu furt žasnu z těch fotek tvých..udělali jste kus práce, fakt paráda

Díky Gabi ... to víš, Lucky si mě už pořádně vytrénovala

8.7.2009 10:45
konikulka

XXX.XXX.177.38

gabineska napsal(a):
Taky pošuk? Alespoň se nenudíme že

Jojo je to pošuk.. no nuda sním neni no

8.7.2009 10:49
gabineska

XXX.XXX.177.38

teryneczka napsal(a):
Díky Gabi ... to víš, Lucky si mě už pořádně vytrénovala

chystáte se dělat i nějaké show??

8.7.2009 10:51
teryneczka

XXX.XXX.6.15

gabineska napsal(a):
chystáte se dělat i nějaké show??

No já nevím no ... nejsi první kdo se ptá ... jenže my jsme strašné trémistky

8.7.2009 10:53
gabineska

XXX.XXX.177.38

teryneczka napsal(a):
No já nevím no ... nejsi první kdo se ptá ... jenže my jsme strašné trémistky

Myslí, že jde jen o zvyk..časem by to bylo dobré ne...? Určitě by jste zaujali ne jednoho člověka

8.7.2009 11:00
teryneczka

XXX.XXX.6.15

gabineska napsal(a):
Myslí, že jde jen o zvyk..časem by to bylo dobré ne...? Určitě by jste zaujali ne jednoho člověka

Když ono je to těžké ... rozhodí nás jen pár známých, když nás přijdou omrknout ... ... teda hlavně mě - jsem najednou jako prkno a už to není ono ...

happyhvezda

8.7.2009 11:27
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

teryneczka napsal(a):
Když ono je to těžké ... rozhodí nás jen pár známých, když nás přijdou omrknout ... ... teda hlavně mě - jsem najednou jako prkno a už to není ono ...

No vždyt říkam že mi to nejde ale bez toho sedla na tom buřtíkovi mi to ani jinak ten sed nejde vykoumat Hold to vypadá zajímavě dlouhý jezdec a krátký kůň.Jak sem na ni sedla poprve to nemělo chybu.Hned zamnou byla prdel,tak samo uši a nožky kratke Foto Kača

8.7.2009 11:37
teryneczka

XXX.XXX.6.15

happyhvezda napsal(a):
No vždyt říkam že mi to nejde ale bez toho sedla na tom buřtíkovi mi to ani jinak ten sed nejde vykoumat Hold to vypadá zajímavě dlouhý jezdec a krátký kůň.Jak sem na ni sedla poprve to nemělo chybu.Hned zamnou byla prdel,tak samo uši a nožky kratke Foto Kača

No jak myslíš ... vymlouvat ti to nebudu ...

8.7.2009 15:33
misicka01

XXX.XXX.126.130

teryneczka napsal(a):
No jak myslíš ... vymlouvat ti to nebudu ...

tak holky tak sme s jerrynkem trénovali a super oxer 105cm kolmák asi metr....šikulka jeden nějaké ty fotky hodim večer jelikož sem u kámošky a deme do kina tak sem tu jen na skok,,,,tak si užijte zbytek dne,,

8.7.2009 15:38
konikulka

XXX.XXX.177.38

misicka01 napsal(a):
tak holky tak sme s jerrynkem trénovali a super oxer 105cm kolmák asi metr....šikulka jeden nějaké ty fotky hodim večer jelikož sem u kámošky a deme do kina tak sem tu jen na skok,,,,tak si užijte zbytek dne,,

Šikulky.. Já zbytek dne budu užívat u počítače

8.7.2009 16:05
teryneczka

XXX.XXX.6.15

konikulka napsal(a):
Šikulky.. Já zbytek dne budu užívat u počítače

To já razim za kobuší až teď ... stejně u nás bylo do teď děsné vedro

8.7.2009 16:06
konikulka

XXX.XXX.177.38

teryneczka napsal(a):
To já razim za kobuší až teď ... stejně u nás bylo do teď děsné vedro

Terynko já už mám koníci hotoví a vedro u nás ani nebylo

8.7.2009 16:12
moninka

XXX.XXX.241.234

konikulka napsal(a):
Pokračujem

Ahoj Tery Nedávno byl u nás na dílně tvuj taťulda, že už se budete brzy stěhovat do novýho a že se máme pak přijít mrknout (teda zval asi hlavně mýho chlapa, aby vomrknul to veledílo co postavil ) ale já se vtírnu taky Tak mě napadlo, že bys mohla odhodit trému a něco nám předvést - pofotíme Což ty na to Jo a kdybys nevěděla kdo jsem, tak jsem tě kdysi fotila na Kuksu

8.7.2009 17:09
gabineska

XXX.XXX.177.38

moninka napsal(a):
Ahoj Tery Nedávno byl u nás na dílně tvuj taťulda, že už se budete brzy stěhovat do novýho a že se máme pak přijít mrknout (teda zval asi hlavně mýho chlapa, aby vomrknul to veledílo co postavil ) ale já se vtírnu taky Tak mě napadlo, že bys mohla odhodit trému a něco nám předvést - pofotíme Což ty na to Jo a kdybys nevěděla kdo jsem, tak jsem tě kdysi fotila na Kuksu

Tak já jsem je dneska ven vzít nemohlůa, jen povodit, v Březovicích nám celý den lilo =(

8.7.2009 18:05
hanulinka95

XXX.XXX.84.214

konikulka napsal(a):
Terynko já už mám koníci hotoví a vedro u nás ani nebylo

Mi už to máme taky hotoví

8.7.2009 18:07
konikulka

XXX.XXX.177.38

hanulinka95 napsal(a):
Mi už to máme taky hotoví

Fakt jo?? bych ani neřekla

8.7.2009 18:08
hanulinka95

XXX.XXX.84.214

konikulka napsal(a):
Fakt jo?? bych ani neřekla

To já taky ne dneska to bylo ňáký rychlí....a co jezdila jsi?

8.7.2009 18:11
konikulka

XXX.XXX.177.38

hanulinka95 napsal(a):
To já taky ne dneska to bylo ňáký rychlí....a co jezdila jsi?

Bys měla vědět A pokud nevíš, tak jooo

8.7.2009 18:13
hanulinka95

XXX.XXX.84.214

konikulka napsal(a):
Bys měla vědět A pokud nevíš, tak jooo

vím......mno hele ja letím..jeste dorazím...

8.7.2009 19:17
kvicalka

XXX.XXX.249.207

gabineska napsal(a):
Tak já jsem je dneska ven vzít nemohlůa, jen povodit, v Březovicích nám celý den lilo =(

Tak já jsem teď dorazila od koníků , ale nebyla jsem u Barušky, ale u kámošek ... napřed jsme jezdili na kámoščiným koňoušovi, a potom jsme dělali s koníkama za země byla prča ...foto dohodím, jak ho kámojda hodí na rajče

8.7.2009 19:18
kvicalka

XXX.XXX.249.207

kvicalka napsal(a):
Tak já jsem teď dorazila od koníků , ale nebyla jsem u Barušky, ale u kámošek ... napřed jsme jezdili na kámoščiným koňoušovi, a potom jsme dělali s koníkama za země byla prča ...foto dohodím, jak ho kámojda hodí na rajče

MiMoCHoDem , napadlo mě... napište sem svoje stránky a rajčata , pokud máte ...docela by ěm to zajímalo

8.7.2009 19:19
konikulka

XXX.XXX.177.38

kvicalka napsal(a):

Jééé už se těším na fotečky :o)

8.7.2009 19:21
kvicalka

XXX.XXX.249.207

konikulka napsal(a):
Jééé už se těším na fotečky :o)

Jojo, to já taky... , ještě jsem je neviděla jen ve foťáku

8.7.2009 19:22
kvicalka

XXX.XXX.249.207

kvicalka napsal(a):
Jojo, to já taky... , ještě jsem je neviděla jen ve foťáku

Jo a ty moje stránky www.kvicalka.wbs.cz , a rajče je www.kvicalka.rajce.net

8.7.2009 19:29
konikulka

XXX.XXX.177.38

kvicalka napsal(a):
Jo a ty moje stránky www.kvicalka.wbs.cz , a rajče je www.kvicalka.rajce.net

Pěkné stránky

8.7.2009 19:32
kvicalka

XXX.XXX.249.207

konikulka napsal(a):
Pěkné stránky

Díkec

8.7.2009 19:33
kvicalka

XXX.XXX.249.207

kvicalka napsal(a):
Díkec

AAAAAAAAAAAAAAAA poslední příspěvek ve 4ce :-D

8.7.2009 19:33
kvicalka

XXX.XXX.249.207

kvicalka napsal(a):
AAAAAAAAAAAAAAAA poslední příspěvek ve 4ce :-D

fbzseuabfzhdfa

8.7.2009 19:34
kvicalka

XXX.XXX.249.207

kvicalka napsal(a):
fbzseuabfzhdfa

Jejda, já zkoušela jestli se to uloží, a ono jo a já už založila noví

8.7.2009 20:13
teryneczka

XXX.XXX.6.15

moninka napsal(a):

Jéé, dobrý den to já si vzpomínám ... A pokoukat a POCHVÁLIT taťuldovi stavbičku určitě přijďte zatím do něho všichni jen rejpeme aby si pospíšil, udělal tohle a támhle to ... bude to pro něho určitě příjemná změna

Přidejte reakci

Přidat smajlík