gabineska
napsal(a):
Právě včas, už sem se v tom ztrácela
Gabi tak se tam uvidíme,,,,,,na komže tedy pojedeš?
konikulka
napsal(a):
Asi tak ňák noo
jůů konečně něco novýho .. já du neska na koně odpoledne, trošku sranda musí být,pojedeme na pár dní s koníkama na takový "výlet" k babičce mých dvou kamarádek
.. Už se těším na toho prďolu neska,včera byl takový hyc že se jezdit ani nedalo a nic.. tak u té babičky máme jednu kamarádku co má taky koníka, tak s ním budem chodit na vyjížďky, se těším moc
.. co vy dneska podnikáte z koníkama?
fotečka z tréninku, asi týden zpátky.
stalonek
napsal(a):
jůů konečně něco novýho .. já du neska na koně odpoledne, trošku sranda musí být,pojedeme na pár dní s koníkama na takový "výlet" k babičce mých dvou kamarádek
.. Už se těším na toho prďolu neska,včera byl takový hyc že se jezdit ani nedalo a nic.. tak u té babičky máme jednu kamarádku co má taky koníka, tak s ním budem chodit na vyjížďky, se těším moc
.. co vy dneska podnikáte z koníkama?
fotečka z tréninku, asi týden zpátky.
No my dneska pujdem makat pod sedlo Asi jen tak vypohybovat a nějaké ty kavaletky
misicka01
napsal(a):
Gabi tak se tam uvidíme,,,,,,na komže tedy pojedeš?
Míšo, s naš 3letou poničkou viz fotka..
konikulka
napsal(a):
Hele, tak já letím ke koníkům.. Tak se tu mějte, tak pááááčko
Holkýý tak pádim také ke koníkům,,,,večer možná hodim nějaké fotečky
konikulka
napsal(a):
Pokračujem
Tak mi jsme právě dosprchovali Koníci si jako obvykle s vodičkou hráli a vypadali že jsou vděční v tomto počasí za spršku
Bohužel nebyl kdo by fotil, tak alespoň ilustrační foto z dřívějška
misicka01
napsal(a):
Holkýý tak pádim také ke koníkům,,,,večer možná hodim nějaké fotečky
Jo,jo já taky odpo pádím na koníky
Včera bylo fakt vedro a tak moje kámošky začaly plavit deky...hii
ampinka
napsal(a):
Tak mi jsme právě dosprchovali Koníci si jako obvykle s vodičkou hráli a vypadali že jsou vděční v tomto počasí za spršku
BARCO NEEEEE, tys tu ty naše deky dala? ty si lampa .. ej no sme se bavily tak kamošku napadlo plavit deky tak sme šly no :D:D.. ja sem měla tu zelenou :D
ampinka
napsal(a):
No naši koníci odpočívají ve stínu stromů.Na fotce odpočívajíci Henroušek
barusinek
napsal(a):
No naši koníci odpočívají ve stínu stromů.Na fotce odpočívajíci Henroušek
díky baruš za fotky tahle se mi hrozně líbí
ze včera..
konikulka
napsal(a):
Pokračujem
Tak jsem se byla podívat za koníkama ve výběhu, copak asi dělají... No nenudí se, posuďte sami (jedna mezera před video)
http://www.stream.cz/ video/325430-behani-ve-vybehu-ii
ampinka
napsal(a):
Tak jsem se byla podívat za koníkama ve výběhu, copak asi dělají... No nenudí se, posuďte sami (jedna mezera před video)
http://www.stream.cz/ video/325430-behani-ve-vybehu-ii
Hele divím sem, že se jim chce behat No naši jsou taky ve výběhu a ospršený. A až bude menší vedro tak půjdou makat pod sedlo :o) Teďka mám volnísko, tak piště, piště at se nenudím
konikulka
napsal(a):
Hele divím sem, že se jim chce behat No naši jsou taky ve výběhu a ospršený. A až bude menší vedro tak půjdou makat pod sedlo :o) Teďka mám volnísko, tak piště, piště at se nenudím
Popravdě, já se jim ani moc nedivim... Kdyby sem byla obalená hovadama, taky bych běhala Je to strašný to léto na tyhle kousavý bestie... Nemáš nějakou radu jak na ně?
Jj, taky v těhlech parnech jezdíme buď brzy ráno nebo pozdě večer, jinak se to snad ani nedá, by jsme umřeli než by jsme došli na jízdárnu
konikulka
napsal(a):
amipinka: hele video Blbnutí ve stáji, aneb když už je práce hotová asi tak to vypadá u nás když máme všechno hotové
ampinka
napsal(a):
Popravdě, já se jim ani moc nedivim... Kdyby sem byla obalená hovadama, taky bych běhala Je to strašný to léto na tyhle kousavý bestie... Nemáš nějakou radu jak na ně?
Jj, taky v těhlech parnech jezdíme buď brzy ráno nebo pozdě večer, jinak se to snad ani nedá, by jsme umřeli než by jsme došli na jízdárnu
Jo no stěma hovadama je to pravda, ale vtom vedře by se mi běhat nechtělo.. No žádnou radu na ně nemám, ale taky by se mi nějaká hodila...
konikulka
napsal(a):
amipinka: hele video Blbnutí ve stáji, aneb když už je práce hotová asi tak to vypadá u nás když máme všechno hotové
Jo? Tak koukám že je to všude stejný, člověk se nějak vyblbnout musí že jo Kdyby jsme měli natáčet všechno co vyvádíme, asi by na to nestačil stream
Ty nemáš nějaký videa? Kdyžtak hoď odkaz
Přemýšlela jsem, že bych koníkům alespoň třeba ze starých záclon vyrobila takový "síťovky", třeba by to alespoň trochu pomohlo, ale zatím přemýšlím jak na to
ampinka
napsal(a):
Jo? Tak koukám že je to všude stejný, člověk se nějak vyblbnout musí že jo Kdyby jsme měli natáčet všechno co vyvádíme, asi by na to nestačil stream
Přemýšlela jsem, že bych koníkům alespoň třeba ze starých záclon vyrobila takový "síťovky", třeba by to alespoň trochu pomohlo, ale zatím přemýšlím jak na to
Šmarja vy jste všichni nějací zruční ... dorty si pečete, síťovky samy šijete... To se teda vážně stydím
... na to bych já nervy neměla ...
ampinka
napsal(a):
Hele videjka mám, ale nemám je na netu, tak je tam večer dám a hodím sem odkaz
teryneczka
napsal(a):
Šmarja vy jste všichni nějací zruční ... dorty si pečete, síťovky samy šijete... To se teda vážně stydím
... na to bych já nervy neměla ...
Neřikám že jsem jí ušila, ale že PŘEMÝŠLÍM o tom že jí ušiju, právě nevim jestli jsem na to dost zručná Jediný co sem kdy šila byli odpocky ze starejch dek, no úspěch měli, jsou to snad jediný doky co valach neroztrhal
Tady foto jedné - šitá ze dvou dek, zapínání pod bříškem a potah přes prsa... nevypadá sice nic moc, ale tak co
ampinka
napsal(a):
Neřikám že jsem jí ušila, ale že PŘEMÝŠLÍM o tom že jí ušiju, právě nevim jestli jsem na to dost zručná Jediný co sem kdy šila byli odpocky ze starejch dek, no úspěch měli, jsou to snad jediný doky co valach neroztrhal
Tady foto jedné - šitá ze dvou dek, zapínání pod bříškem a potah přes prsa... nevypadá sice nic moc, ale tak co
Ten proužek je jen uprostřed
ampinka
napsal(a):
Ten proužek je jen uprostřed
Náhodou, bezvadný ... to já si sotva dokážu přišít knoflík ...
konikulka
napsal(a):
No :D ale taky nemáme natočené vše
Tak co jste nakonec dělali? Já jsem kluky vzala na chvíli na lonž, ale i tam je žrali ty potvory a tak jsem je moc nemučila =o) Tessee dneska povozila děti a vydělala si an startovné
gabineska
napsal(a):
Tak co jste nakonec dělali? Já jsem kluky vzala na chvíli na lonž, ale i tam je žrali ty potvory a tak jsem je moc nemučila =o) Tessee dneska povozila děti a vydělala si an startovné
Gábi my nakonec jezdili v 6 hodin, takže nás už nic nežralo Jinak jen tak vyklusat, vycválat, kavatetky a skočit 4 křížky a pohov :o)
konikulka
napsal(a):
Gábi my nakonec jezdili v 6 hodin, takže nás už nic nežralo Jinak jen tak vyklusat, vycválat, kavatetky a skočit 4 křížky a pohov :o)
Gabi,,,,nakonec sme skončili u plavení poníkudávám fotečku z VT Brozany
konikulka
napsal(a):
No ještě jme nejezdili.. Hele jsi zítra dopoledne doma??
no našeho prcka lonžovat je zatrest,,,,jelikož máme kruhovku zbouranou tak zdrhá z kruhu,,,už aby byla opravená,,,,,,
misicka01
napsal(a):
no našeho prcka lonžovat je zatrest,,,,jelikož máme kruhovku zbouranou tak zdrhá z kruhu,,,už aby byla opravená,,,,,,
To je to takovej lump jo? Zlatá naše ponička, ta je naštěstí hodná, ikdyž ten první týden co sme ji obsedli a už sem začala jezdit, tak jsem an ní jen nadávala a nechtěla sjem jí a teď jí zase nechci dát pryč =(
gabineska
napsal(a):
Míšo, nezabij se nám někde
Ahoj holky, já když jsem dnes odjížděla, tak bylo 44 příspěvků ve 3 a teď ve 4 45 ... no já se picnu... Tak já dnes byla u Barušky, mám konečně fotky z koupání, ale kámoška je ještě nedala na net, potom sem hodím...a pak jsme se rozhodli, že skusíme změnu, a jeli jsme na vyjdu vedle do vesnice do stáje Jako mazec, ale stráááášně nepohodlný sedla...
kvicalka
napsal(a):
Ahoj holky, já když jsem dnes odjížděla, tak bylo 44 příspěvků ve 3 a teď ve 4 45 ... no já se picnu... Tak já dnes byla u Barušky, mám konečně fotky z koupání, ale kámoška je ještě nedala na net, potom sem hodím...a pak jsme se rozhodli, že skusíme změnu, a jeli jsme na vyjdu vedle do vesnice do stáje Jako mazec, ale stráááášně nepohodlný sedla...
Taky jsme dneska koupali
konikulka
napsal(a):
Taky jsme dneska koupali
jj
, dneska to vyšlo, bylo krásně
mám i fotečku konečně
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
konikulka
napsal(a):
Já fotečky nemám, se mi rozbil foťák
Nestíhám , nestačím ... mi tu nějak utíkáte s tou dizkuzí My byli zase na pivečko do Háby a pak jsme si byli něco skočit s Hafloškou ...
PS : nesmát se !!! já skákat neumím Foto Simčas2
happyhvezda
napsal(a):
Nestíhám , nestačím ... mi tu nějak utíkáte s tou dizkuzí My byli zase na pivečko do Háby a pak jsme si byli něco skočit s Hafloškou ...
PS : nesmát se !!! já skákat neumím Foto Simčas2
No já mám foťák na půl z mamkou, a teď ho už delší dobu okupuje mamča , le jako nevadí mi to moc, fotila kámojda, takže supr
...
For Janča - Hele, neříkej že neumíš skákat já jako neskáču dobře vůbec, taky netrénuju, proože nemám na kom, ale já moc talent na skákání asi mít taky nebudu
kvicalka
napsal(a):
No já mám foťák na půl z mamkou, a teď ho už delší dobu okupuje mamča , le jako nevadí mi to moc, fotila kámojda, takže supr
...
For Janča - Hele, neříkej že neumíš skákat já jako neskáču dobře vůbec, taky netrénuju, proože nemám na kom, ale já moc talent na skákání asi mít taky nebudu
To já ho mám taky dohromady s celou rodinou ..
Jančo, skáčeš pěkně..
konikulka
napsal(a):
To já ho mám taky dohromady s celou rodinou ..
Jančo, skáčeš pěkně..
Holky tak jsem našla fotky z toho víkendu jak jsem jela na tom grošákovi... mazec ... na téhle fotce jsme zkoušeli dovnitř plec, a dost se povedlo
jak cvik, tak fotky
konikulka
napsal(a):
Dančo, tak ten je božskej a sluší vám to spolu
Děkuji moc
...škoda jen, že je až u Koryčan
, ale slíbila jsem, že tam někdy zase zajedu, a že tam budu jezdit když budu u babičky
... taky se mi moc líbil... no tak jako 3letek, grošáček, na půl arab... to jako už samo osobě napovídá, že to bude krasavec
...
kvicalka
napsal(a):
Děkuji moc
...škoda jen, že je až u Koryčan
, ale slíbila jsem, že tam někdy zase zajedu, a že tam budu jezdit když budu u babičky
... taky se mi moc líbil... no tak jako 3letek, grošáček, na půl arab... to jako už samo osobě napovídá, že to bude krasavec
...
To jo.. Ale jako fakt kváásne
j
konikulka
napsal(a):
To jo.. Ale jako fakt kváásne
j
Holkýý sem z5 živá a zdravá
teryneczka
napsal(a):
Tak já jsem se právě akorát taky dovalila domů ... ... s bobulkou jsem byla na volno na procházce v lese a s boxíkem jsme taky snad trochu pohnuli a postavili další stěnu
(fotky bohužel z dneška žádné nemám, hlava děravá jsem foťák nechala doma ...
)
Terynka: jsme na tom podobně, ale já ho nezapomínám doma ale vždycky ve stáji :D
kvicalka
napsal(a):
jj
holky máte nějakou zkušenost s bezpečnostní vestou na konich?chtěla bych si pro jistotu nějakou pořídit,,,ale nevim jakou,?
misicka01
napsal(a):
holky máte nějakou zkušenost s bezpečnostní vestou na konich?chtěla bych si pro jistotu nějakou pořídit,,,ale nevim jakou,?
Já mám jen páteřák kupovatnej v Meat Fly...normálně na sno board...sice to není extra speciál na koně , ale je to na snowbord, a když zatím neskáču 150ky, tak mi to vystačí ...
misicka01
napsal(a):
Joo zkušenosti mám doma mi visí dětská USG (jsem holt prcek
) a tak ... přišla mi celkem v pohodě ... ikdyž od začátku jsem ji nosila jen na nějaké "větší" skákání ...
a letos jsem si na sobě (krom jarního úklidu) neměla ...
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
konikulka
napsal(a):
Tak zase stejná otázka Co se dneska chystáte dělat??
Tak u nás prší a prší ... a momentálně si léčím bradu , jelikož u toho včerejšího skákání sem při vyšším skoku neuseděla doskok Foto : Simčas2 ( snad mě tu nikdo nesežere za tu holeň )
konikulka
napsal(a):
Jani u nás neprší, ale jeto zamračené .. neboj já tě žrát nebudu
U nás teda neprší, a svítí slunko .... prosííím ať to zůstane....
, a taky tě žrát nebudu , to bych musela sežrat i sebe
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
konikulka
napsal(a):
Jani u nás neprší, ale jeto zamračené .. neboj já tě žrát nebudu
Ono mam moc dlouhé nožky na ńí o Haflošku se stará kámoška, ale teď čeká mimčo tak sem tam ji vytáhnu ven do kuď se nezačne po porodu starat ona
kvicalka
napsal(a):
U nás teda neprší, a svítí slunko .... prosííím ať to zůstane....
, a taky tě žrát nebudu , to bych musela sežrat i sebe
Dančo, taky by jsem musela sežrat i sebe U nás to sluníčko chvilkama vikoukne, tak by mohlo vikouknou a už nezalízat
happyhvezda
napsal(a):
Ono mam moc dlouhé nožky na ńí o Haflošku se stará kámoška, ale teď čeká mimčo tak sem tam ji vytáhnu ven do kuď se nezačne po porodu starat ona
Jo no to já na Barču naštěstí dlouhý nohy nemám
, ale taky to není jen dočasně, ale snad na hodně dlouho....
takže by bylo blbí, kdybych na nibyla velká
, ale sluší ti to na Hafloušovi
to se musí nechat
kvicalka
napsal(a):
to se musí nechat
To já na Čertíka taky docela vpoho..
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
kvicalka
napsal(a):
to se musí nechat
Já mam svoji černou potvůrku a strakatou
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
happyhvezda
napsal(a):
Já mam svoji černou potvůrku a strakatou
My jsme za Ostravou ( Český Těšín , Třinecko ) a tadyk teda zataženo a pršelo
misicka01
napsal(a):
doufám že nebude dusno a pařák jelikož chci jít konečně trénovat,,,,jelikož včera sem šla nakonec do vody
My dneska budeme asi trošku drezůrkovat jak s Cipískem tak s Tennessee, tak doufám, že nezmokneme Jak to vidím, tak jízdárna se bude zase bořit a tak budeme muset na louku, jak já to tam nemám ráda ten otevřenej prostor
Přidávám fotku Cipíska - tomu se říká radost ze skákání
gabineska
napsal(a):
My dneska budeme asi trošku drezůrkovat jak s Cipískem tak s Tennessee, tak doufám, že nezmokneme Jak to vidím, tak jízdárna se bude zase bořit a tak budeme muset na louku, jak já to tam nemám ráda ten otevřenej prostor
Přidávám fotku Cipíska - tomu se říká radost ze skákání
Gábi, pěknej momentek
konikulka
napsal(a):
Gábi, pěknej momentek
holky tak já pádim ke koníkům abych to vše dnes stihla tak páá a mějte se
happyhvezda
napsal(a):
Tak u nás prší a prší ... a momentálně si léčím bradu , jelikož u toho včerejšího skákání sem při vyšším skoku neuseděla doskok Foto : Simčas2 ( snad mě tu nikdo nesežere za tu holeň )
Fíha, docela vejška ... ale ty holeně si myslím nejsou kvůli tomu, že by si na haflošku byla veliká ... spíš si se celá jakoby překlopila dopředu a ty holeně to jinak vybalancovat nemohly ...
konikulka
napsal(a):
Gábi asi jako ten muj male ferdik :D
Taky pošuk? Alespoň se nenudíme že
kvicalka
napsal(a):
Holky zůstane tady vůbec někdo ? já tady budu až do 12:00 , a asi se unudím k smrti
Já zůstanu ... do těch 12 určitě ...
teryneczka
napsal(a):
Fíha, docela vejška ... ale ty holeně si myslím nejsou kvůli tomu, že by si na haflošku byla veliká ... spíš si se celá jakoby překlopila dopředu a ty holeně to jinak vybalancovat nemohly ...
Týjo Tery..já tu furt žasnu z těch fotek tvých..udělali jste kus práce, fakt paráda
gabineska
napsal(a):
Týjo Tery..já tu furt žasnu z těch fotek tvých..udělali jste kus práce, fakt paráda
Díky Gabi ... to víš, Lucky si mě už pořádně vytrénovala
gabineska
napsal(a):
chystáte se dělat i nějaké show??
No já nevím no ... nejsi první kdo se ptá ... jenže my jsme strašné trémistky
teryneczka
napsal(a):
No já nevím no ... nejsi první kdo se ptá ... jenže my jsme strašné trémistky
Myslí, že jde jen o zvyk..časem by to bylo dobré ne...? Určitě by jste zaujali ne jednoho člověka
gabineska
napsal(a):
Myslí, že jde jen o zvyk..časem by to bylo dobré ne...? Určitě by jste zaujali ne jednoho člověka
Když ono je to těžké ... rozhodí nás jen pár známých, když nás přijdou omrknout ... ... teda hlavně mě - jsem najednou jako prkno a už to není ono ...
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
teryneczka
napsal(a):
Když ono je to těžké ... rozhodí nás jen pár známých, když nás přijdou omrknout ... ... teda hlavně mě - jsem najednou jako prkno a už to není ono ...
No vždyt říkam že mi to nejde ale bez toho sedla na tom buřtíkovi mi to ani jinak ten sed nejde vykoumat
Hold to vypadá zajímavě dlouhý jezdec a krátký kůň.Jak sem na ni sedla poprve to nemělo chybu.Hned zamnou byla prdel,tak samo uši a nožky kratke
Foto Kača
happyhvezda
napsal(a):
No vždyt říkam že mi to nejde ale bez toho sedla na tom buřtíkovi mi to ani jinak ten sed nejde vykoumat
Hold to vypadá zajímavě dlouhý jezdec a krátký kůň.Jak sem na ni sedla poprve to nemělo chybu.Hned zamnou byla prdel,tak samo uši a nožky kratke
Foto Kača
No jak myslíš ... vymlouvat ti to nebudu ...
konikulka
napsal(a):
Pokračujem
Ahoj Tery Nedávno byl u nás na dílně tvuj taťulda, že už se budete brzy stěhovat do novýho a že se máme pak přijít mrknout (teda zval asi hlavně mýho chlapa, aby vomrknul to veledílo co postavil
) ale já se vtírnu taky
Tak mě napadlo, že bys mohla odhodit trému a něco nám předvést - pofotíme
Což ty na to
Jo a kdybys nevěděla kdo jsem, tak jsem tě kdysi fotila na Kuksu
moninka
napsal(a):
Ahoj Tery Nedávno byl u nás na dílně tvuj taťulda, že už se budete brzy stěhovat do novýho a že se máme pak přijít mrknout (teda zval asi hlavně mýho chlapa, aby vomrknul to veledílo co postavil
) ale já se vtírnu taky
Což ty na to
Tak já jsem je dneska ven vzít nemohlůa, jen povodit, v Březovicích nám celý den lilo =(
hanulinka95
napsal(a):
To já taky ne dneska to bylo ňáký rychlí....a co jezdila jsi?
Bys měla vědět A pokud nevíš, tak jooo
gabineska
napsal(a):
Tak já jsem je dneska ven vzít nemohlůa, jen povodit, v Březovicích nám celý den lilo =(
Tak já jsem teď dorazila od koníků , ale nebyla jsem u Barušky, ale u kámošek
... napřed jsme jezdili na kámoščiným koňoušovi, a potom jsme dělali s koníkama za země
byla prča
...foto dohodím, jak ho kámojda hodí na rajče
kvicalka
napsal(a):
... napřed jsme jezdili na kámoščiným koňoušovi, a potom jsme dělali s koníkama za země
byla prča
MiMoCHoDem , napadlo mě... napište sem svoje stránky a rajčata , pokud máte ...docela by ěm to zajímalo
kvicalka
napsal(a):
byla prča
Jééé už se těším na fotečky :o)
kvicalka
napsal(a):
Jojo, to já taky...
, ještě jsem je neviděla
jen ve foťáku
Jo a ty moje stránky www.kvicalka.wbs.cz
, a rajče je www.kvicalka.rajce.net
moninka
napsal(a):
) ale já se vtírnu taky
Což ty na to
Jéé, dobrý den to já si vzpomínám ... A pokoukat a POCHVÁLIT taťuldovi stavbičku určitě přijďte
zatím do něho všichni jen rejpeme aby si pospíšil, udělal tohle a támhle to ...
bude to pro něho určitě příjemná změna