kvicalka
napsal(a):
přemýšlím,že začnu s NHS...dal by mi někdo pár začátečnických rad?nebo alespon nejakou dobrou stránku...kde jsou rady atd
etnies
napsal(a):
přemýšlím,že začnu s NHS...dal by mi někdo pár začátečnických rad?nebo alespon nejakou dobrou stránku...kde jsou rady atd
Na hodně stránkách toho hodně najdeš.... ale základní typy jsou na www.rancloucka.cz ... taky by ti pomohlo, kdyby jsi našla někoho, kdo by ti pomáhal...vždycky je to lepší....
kvicalka
napsal(a):
Na hodně stránkách toho hodně najdeš.... ale základní typy jsou na www.rancloucka.cz ... taky by ti pomohlo, kdyby jsi našla někoho, kdo by ti pomáhal...vždycky je to lepší....
Tak to jsem konečna já na Falconkovi dneska
kvicalka
napsal(a):
Toto letí, tak letíme dál !!!
Tak už jsem doma ... dneska vyjímečně nějak brzy ... bobule byla celá pěkně pod bahení krustičkou, tak se čistilo a čistilo
... pak jsme robily trošičku ze země ... byla hodná, šikulka moje
teryneczka
napsal(a):
Tak už jsem doma ... dneska vyjímečně nějak brzy ... bobule byla celá pěkně pod bahení krustičkou, tak se čistilo a čistilo
... pak jsme robily trošičku ze země ... byla hodná, šikulka moje
Ještě abych si tedy udělala drobek té reklamy s vlastním webem ... idkyž teda, s vytvářením se tak nějak plácám a žádná sláva
www.lucky-webik.wz.cz
konikulka
napsal(a):
Terynko, jak douho jsi čistila??
Ani se neptej ... je to moje hovádko
víc snad už nekomentuju
teryneczka
napsal(a):
No nic děvčátka, máti mě odsud vyhání takže zatím ... počkám až půjde spát, pak se snad ještě dostavím, tak mi všechny neutečte ...
Prej "dobrý den" no to mě vodstřelte, to už sem tak stará větev nebo co Prosim tě až tam přídem, tak řekni čau i mýmu mužskýmu, si dycky připadáme jak paka když nám říkaj dobrý den
A neboj, taťkovi pochválíme! Určitě si to zaslouží.. Jenom zkuste nějak vymyslet, aby tam kobuša nebyla sama, když už tam nepůjdou všichni poncli (by jí mohli vystrkat z bejváku asi že jo...) tak se domluvit aby tam s ní moh bejt aspoň jeden
kvicalka
napsal(a):
kvicalka:pročítám si ty stránky,jsou dobré,ale ta "prodloužená ruka"....kde to sehnat?koukala jsem na internet a tam bylo něco podobnýho,ale za 700kč,to je celkem drahý :(
teryneczka
napsal(a):
No nic děvčátka, máti mě odsud vyhání takže zatím ... počkám až půjde spát, pak se snad ještě dostavím, tak mi všechny neutečte ...
Tak holky jek sem slibovala tak fotečky z dnešního tréninku mám zde: http://konicek12345.rajce.idnes.cz/8.7.2009/ Jerrynka musim pochválit,,,moc hodný byl,,,ale to počasí teda,,,,chvilku pršelo ale dalo se to Terynko od kud jsi?
misicka01
napsal(a):
Tak holky jek sem slibovala tak fotečky z dnešního tréninku mám zde: http://konicek12345.rajce.idnes.cz/8.7.2009/ Jerrynka musim pochválit,,,moc hodný byl,,,ale to počasí teda,,,,chvilku pršelo ale dalo se to Terynko od kud jsi?
Tak by mě zajímalo, jetsli máte ve stáji ěnjakou zajímavost, co se jinde nevidí...? My máme třeba pávy
misicka01
napsal(a):
počítaj se i Ovce?králici?slepice?kachny?psy?kočky?a parta magorů?
Tyjo holky, já vám tak závidím :-( ...všechny trénujete na závody , na VTčka , nebo aspoň vyjížďkujete a procházkujete a já prd :-( ... kobyla mi stojí, protože nám kopytář blbě kobylu strouhal
a je zrovna léto... :-( tak hrozně mě to štve... Snad se to bude pomalu lepšit...ale řekli nám před 20ti dnama že asi měsíc bude muset stát a potom lehce začít chodit ven, ale mě se zdá, že když půjdem i za těch 10 dní ven, tak to bude pořát stejný, nebo ještě hroší
... je to hrozný
konikulka
napsal(a):
No já doufám, že nám to počasí neskazí..
to taky doufám,,,
konikulka
napsal(a):
No já doufám, že nám to počasí neskazí..
Tak to já budu zítra u Barušky asi tak od 11 do 13:00 , a frčím na ranč (ranč Loučka) ... Barušku umyju, pohrahem ze země
a pofrčím asik :-( nojono :-( když sní nic jinýho dělat nemůžu
blbej kopytář
... na fotce je zkouška našeho vzpínání
kvicalka
napsal(a):
Tak to já budu zítra u Barušky asi tak od 11 do 13:00 , a frčím na ranč (ranč Loučka) ... Barušku umyju, pohrahem ze země
blbej kopytář
heleď jak učíš vzpínat koně? náš boban pod sedlem de ,,,,ale jinak nechce
kvicalka
napsal(a):
blbej kopytář
Pěkný.. Na ranč jsem zase na toho pěkného grošáčka?
misicka01
napsal(a):
Tak to já nevím jestli se mi vzepne pod sedlem, ještě jsme vzhledem ke zdravotnímu stavu nezkoušeli
, ale myslím že budeme mít opačnej problém
.... No ale jak jsem učila ?
Možná kdyby mě někdo viděl, řekne, že ji týrám
Ne, to asi ne, ale prostě když jsem ji učila vzpínat, vezmeš do ruky bičík a skáčeš, a při každým skoku jdeš bičíkem jako kdyby pod hlavu koně, ale nesmíš se hlavy dotknout... nebo pokud se bojíš tak nějak těsně vedle koně.... já takhle poprvé skákala jak blbec asi 2 minuty, a kobyla hned jak se vzepjala, přestala jsem
, no a podruhé jsem už skočila asi dvakrát, a napotřetí vidíte tady, a to už jsem ani enmusela skočit, jen dala bičík nahoru...a postupně budeme přestávat i s bičíkem a jen na ukázání ruky... možná je to trošku tvrdší učení, ale kobuša je flegmouš...ale ani jednou jsem se jí nedotkla a pochopila
takže já jsem s mým postupem spokojená
kvicalka
napsal(a):
Tak to já nevím jestli se mi vzepne pod sedlem, ještě jsme vzhledem ke zdravotnímu stavu nezkoušeli
, ale myslím že budeme mít opačnej problém
.... No ale jak jsem učila ?
Možná kdyby mě někdo viděl, řekne, že ji týrám
Ne, to asi ne, ale prostě když jsem ji učila vzpínat, vezmeš do ruky bičík a skáčeš, a při každým skoku jdeš bičíkem jako kdyby pod hlavu koně, ale nesmíš se hlavy dotknout... nebo pokud se bojíš tak nějak těsně vedle koně.... já takhle poprvé skákala jak blbec asi 2 minuty, a kobyla hned jak se vzepjala, přestala jsem
, no a podruhé jsem už skočila asi dvakrát, a napotřetí vidíte tady, a to už jsem ani enmusela skočit, jen dala bičík nahoru...a postupně budeme přestávat i s bičíkem a jen na ukázání ruky... možná je to trošku tvrdší učení, ale kobuša je flegmouš...ale ani jednou jsem se jí nedotkla a pochopila
takže já jsem s mým postupem spokojená
Oprava postupu vzpínání = s tím bičíkem ze začátku jdeš před koněm, a pokud u toho couvá, nesmíš přestat... až po chvíli, kdy kůň opravdu nechápe co chceš směřuješ konec bičíku pod hlavu, aby to koni hlavu opravdu zvedlo, a tělo samozdřejmě následuje hlavu že ? :-D takže pohoda
konikulka
napsal(a):
Dany, už ani neumím psát :D Samozdřejmě tam melo být místo toho jsem jdeš Na tu farmu jdeč zase na toho grošáka jak jsi na něm jezdila o víkendu?
Ajooo nene, ten je až někde u Koryčan
, tam pojedu někdy na celodeňák, protože je to 55 km od Brna
... už se na něj taky moc těším
je to miláček
, ale na ranč jedu za hříbátkem ( a jeho majitelem) kteří mě učí komunikaci
... nejsem tak dobrá, a všechny chybky mi oba pomáhají pilovat
... tak se tam taky moc těším
... tady jsem sním na fotečce
kvicalka
napsal(a):
Ajooo nene, ten je až někde u Koryčan
, tam pojedu někdy na celodeňák, protože je to 55 km od Brna
... už se na něj taky moc těším
je to miláček
, ale na ranč jedu za hříbátkem ( a jeho majitelem) kteří mě učí komunikaci
... nejsem tak dobrá, a všechny chybky mi oba pomáhají pilovat
... tak se tam taky moc těším
... tady jsem sním na fotečce
Tak to joo držím pěstičky, at se vám spolu daří
konikulka
napsal(a):
Tak to joo držím pěstičky, at se vám spolu daří
Jeee Děkujíí
... a co ty a koníci ? plánuješ zítra něco ?
kvicalka
napsal(a):
Jeee Děkujíí
... a co ty a koníci ? plánuješ zítra něco ?
Já a koníci super.. No jestli bude pěkně, tak něco s Čerťulou skočíme a pokud bude hodně teplo, tak ho vykoupu
konikulka
napsal(a):
Já a koníci super.. No jestli bude pěkně, tak něco s Čerťulou skočíme a pokud bude hodně teplo, tak ho vykoupu
Jeee ... nojo, to mi asi taky budem koupat , jen skákat teda fakt nemůžem no
...ale tak snad se to zlepší i u nás
a taky za pár měsíců budem skákat
.... Kurnik, já zase zapoměla odkud že ty jseš ?
kvicalka
napsal(a):
Jeee ... nojo, to mi asi taky budem koupat , jen skákat teda fakt nemůžem no
...ale tak snad se to zlepší i u nás
a taky za pár měsíců budem skákat
.... Kurnik, já zase zapoměla odkud že ty jseš ?
Tak držím pěstičky, ať se co nejdřív uzdraví Jsem z Lázní Bělohradu.. východní čechy
konikulka
napsal(a):
Joo Čerťula je takové malé, ale šikovné torpédo Nooo daleko to od sebe máme no
Jono, malý torpédo
to znám, taky jsem měla tu čest z "malýma koníkama"
... ale mě nikdy nevadili, naopak někdy je to takoví příjemný zpestření pro mě... z těch velkech obludek na malinký
... Já teď mám prázdniny strašně rozlítaný ... jezdím samozdřejmě za Baruškou , na ranč, za kámoškou s Falconkem, za kámoškou s Fangelikou , potom za tetou, která má dva koně a jednoho nezvládá, ještě pojedu za tetinou koleginí si zajezdit na jejím koníkovi
, potom chci jet ke koryčanům za Simirkem (to je ten grošák)
... ale mě to tak baví ...prostě žít jen koňma
kvicalka
napsal(a):
Jono, malý torpédo
... ale mě nikdy nevadili, naopak někdy je to takoví příjemný zpestření pro mě... z těch velkech obludek na malinký
... Já teď mám prázdniny strašně rozlítaný ... jezdím samozdřejmě za Baruškou , na ranč, za kámoškou s Falconkem, za kámoškou s Fangelikou , potom za tetou, která má dva koně a jednoho nezvládá, ještě pojedu za tetinou koleginí si zajezdit na jejím koníkovi
Oprava : za mamčinou koleginí (ne za tetinou )
kvicalka
napsal(a):
Jono, malý torpédo
Žít jen koňma to je to nejlepší Užívat prázdniny naplno s koníkama
konikulka
napsal(a):
Žít jen koňma to je to nejlepší Užívat prázdniny naplno s koníkama
přesně
... prázdniny si užívám neskutečně moc ... k dokonalosti mi chybí už jen zdravá baruška
, ale i to se zpraví
snad
... a potoom už budu ta nejšťastnější ... na fotce zachyceno, jak umíme dát na povel nožku na barell
kvicalka
napsal(a):
přesně
... prázdniny si užívám neskutečně moc ... k dokonalosti mi chybí už jen zdravá baruška
, ale i to se zpraví
snad
... a potoom už budu ta nejšťastnější ... na fotce zachyceno, jak umíme dát na povel nožku na barell
Týýýýjo vy jsme šikovný holky To nevím jestli by jsem toho mího naučila
Ten by neměl zájem, on by radši skákal
Baruška je fakt šikovná
A podle fotek vám to spolu jde, tak at se co nejdřív uzdraví a bude to uplně užasné
konikulka
napsal(a):
Baruška je fakt šikovná
A podle fotek vám to spolu jde, tak at se co nejdřív uzdraví a bude to uplně užasné
Hele toho huculíka co je na fotce by jsem to mohla naučit.. Ten pro nějaký ten pamlsek udělá vše, takže by se ho to dobře učilo
konikulka
napsal(a):
Baruška je fakt šikovná
Fakt děkuji moc , no my jsme to vlastně ani netrénovali, já prostě jednou stoupla na barel, že na ní vylezu a ona místo toho , aby si stoupla vedle barelu, na něj strčila nohu
a teď to dělá se vším, i když stoupnu na židli, hned by tam lezla za mnou
hrůza..ale dělá mi aspoň radost to
že mi aspoň trošku věří v tom, že jí ten barel , nebo židle nesežerou, když tam stojím já
kvicalka
napsal(a):
Fakt děkuji moc , no my jsme to vlastně ani netrénovali, já prostě jednou stoupla na barel, že na ní vylezu a ona místo toho , aby si stoupla vedle barelu, na něj strčila nohu
že mi aspoň trošku věří v tom, že jí ten barel , nebo židle nesežerou, když tam stojím já
No vidíš to jak tě má ráda, že by za tebou vlezla i na židli No nic já letim.. Mám strašně zasekanej počítač a už jsem docela ospalá a ráno brzo stávám, tak aby jsem nezaspala.. Tak se měj pááá
Jo a tu fotku toho huculíka sem dám zítra, protože teď mi sem nejde dát..
konikulka
napsal(a):
No vidíš to jak tě má ráda, že by za tebou vlezla i na židli No nic já letim.. Mám strašně zasekanej počítač a už jsem docela ospalá a ráno brzo stávám, tak aby jsem nezaspala.. Tak se měj pááá
Jo a tu fotku toho huculíka sem dám zítra, protože teď mi sem nejde dát..
O.kis, už se těším , tak se zatím měj pěkně
a zítra ahoj
moninka
napsal(a):
Prej "dobrý den" no to mě vodstřelte, to už sem tak stará větev nebo co Prosim tě až tam přídem, tak řekni čau i mýmu mužskýmu, si dycky připadáme jak paka když nám říkaj dobrý den
A neboj, taťkovi pochválíme! Určitě si to zaslouží.. Jenom zkuste nějak vymyslet, aby tam kobuša nebyla sama, když už tam nepůjdou všichni poncli (by jí mohli vystrkat z bejváku asi že jo...) tak se domluvit aby tam s ní moh bejt aspoň jeden
To já tak pro jistotu
... a s kobuší se to musí ještě nějak pořádně vykoumat ... ona je takovej náš zhejčkánek
(teďka má ve stáji kolem sebe dva valachy a ty si k tělu teda absolutně nepustí, spíš jim i přes přepážku občas uštědří pořádnej kopanec ...) uvidíme jak to bude "fungovatů ... celý den by měla být s ostatními na pastvě a zavádět se jen na noc - i tak ale uvidí přímo na další tři uboxovaný koňouchy o pár metrů dál...
misicka01
napsal(a):
Přímo ze Dvora Králové ... Lucky je zatím na Zálesí, ale co nevidět už bude taky "tu"...
A ty?
teryneczka
napsal(a):
Přímo ze Dvora Králové ... Lucky je zatím na Zálesí, ale co nevidět už bude taky "tu"...
A ty?
Tak koukám že tady se taky ještě dneska nespí Já ještě pořád nemůžu jezdit, tak jsem ty svý dva miláčky dneska alespoň vzala na lonžku a se třetí jsem šla na procházku na ruce.... Takže taky den naplno s koníkama, už se těším až budu moci zase trajdat po vyjíždkách a trénovat na závůdky
gabineska
napsal(a):
Tak by mě zajímalo, jetsli máte ve stáji ěnjakou zajímavost, co se jinde nevidí...? My máme třeba pávy
Nechci tady o těch "zvláštnostech" povídat nic předčasně, ale jestli všechno dopadne jak má, boxík bude dostavěný a kobulka přestěhovaná bude nám dělat společnost (ikdyž ne uplně přímo) stádo krav a hnedka vedle stájí je městský psí útulek s bafanama, kočkama, mývalem a já sama ani nevím čím vším ještě
misicka01
napsal(a):
Já jsem bobulku nejdřív naučila pořádně přivolání ... njedřív v kroku a potom jsem zrychlovala až došlo i na ostřejší cval ... pak už stačil jen malý proti-pohyb v momentě kdy ke mně přicválávávala a poskočení bylo na světě ...
Pak už stačilo jen chválit a tradááá
teryneczka
napsal(a):
Já jsem bobulku nejdřív naučila pořádně přivolání ... njedřív v kroku a potom jsem zrychlovala až došlo i na ostřejší cval ... pak už stačil jen malý proti-pohyb v momentě kdy ke mně přicválávávala a poskočení bylo na světě ...
Pak už stačilo jen chválit a tradááá
Tohle je první den, kdy jsme s tím začaly ...
ampinka
napsal(a):
Tak koukám že tady se taky ještě dneska nespí Já ještě pořád nemůžu jezdit, tak jsem ty svý dva miláčky dneska alespoň vzala na lonžku a se třetí jsem šla na procházku na ruce.... Takže taky den naplno s koníkama, už se těším až budu moci zase trajdat po vyjíždkách a trénovat na závůdky
tady se nespí snad nikdy
kvicalka
napsal(a):
Joo, to znám ... ta moje by si taky na všechno hnedka stoupala ... mile ráda takhle bourá i skoky při prohlídkách parkurů atd.
teryneczka
napsal(a):
To víš, máti konečně usnula, tak pařím co mi hrnek kafe dovolí
tery,,,,,,myslíš že bych za tebou mohla přijet nějak během prázek?jestli bys mi ukázala tak nějak jak s kobčou makáš?
teryneczka
napsal(a):
Joo, to znám ... ta moje by si taky na všechno hnedka stoupala ... mile ráda takhle bourá i skoky při prohlídkách parkurů atd.
Na našem soukromém špalíčku
misicka01
napsal(a):
tery,,,,,,myslíš že bych za tebou mohla přijet nějak během prázek?jestli bys mi ukázala tak nějak jak s kobčou makáš?
Tak přijet určitě můžeš ... jen se budeme s Lucky trochu stydět ...
teryneczka
napsal(a):
Na našem soukromém špalíčku
... a tady na "veřejném" v lese ...
teryneczka
napsal(a):
... a tady na "veřejném" v lese ...
... tady to máme dokonce i s výhledem
teryneczka
napsal(a):
... tady to máme dokonce i s výhledem
Ona si bobule stoupne snad vážně na všechno ...
teryneczka
napsal(a):
Ona si bobule stoupne snad vážně na všechno ...
a s nohama si můžu dělat snad skoro všechno co mě napadne ...
teryneczka
napsal(a):
To já tak pro jistotu
... a s kobuší se to musí ještě nějak pořádně vykoumat ... ona je takovej náš zhejčkánek
(teďka má ve stáji kolem sebe dva valachy a ty si k tělu teda absolutně nepustí, spíš jim i přes přepážku občas uštědří pořádnej kopanec ...) uvidíme jak to bude "fungovatů ... celý den by měla být s ostatními na pastvě a zavádět se jen na noc - i tak ale uvidí přímo na další tři uboxovaný koňouchy o pár metrů dál...
... tady jsem ještě našla takovou výstižnou fotku, jak vřelé vztahy s valachy okolo bobule má (myslím, že po vyfocení následovala rána ...)
kvicalka
napsal(a):
Safra já se tu nějak moc roztáhla ... ale už končím
odpověděla jsem snad na všechno, co jsem "zaspala" ... takže zatím a dobrou
teryneczka
napsal(a):
Safra já se tu nějak moc roztáhla ... ale už končím
odpověděla jsem snad na všechno, co jsem "zaspala" ... takže zatím a dobrou
sem ještě našla fotečky z dnešního tréninku od péti http://zlutej.rajce.idnes.cz /8.7.2009_Trenink_pred_zavodama/ (1.mezera)
misicka01
napsal(a):
sem ještě našla fotečky z dnešního tréninku od péti http://zlutej.rajce.idnes.cz /8.7.2009_Trenink_pred_zavodama/ (1.mezera)
teryneczka
napsal(a):
Jj pěkný Jerry je skokan, to se musí nechat
... a ono vás ho jedzí víc?
ještě Áďa,,,,péťa je jeho majtelka
teryneczka
napsal(a):
Aha ... tak to má teda Jerry kliku ... tolik fanynek a pečovatelek
znáš Klárku bartošovou?(Klafus) ta na něm jezdila v lednu musila skončit a ta s nim ďála přirozenou komunikacia tak chci s nim zase začit,,,,si taky hrál,,,,,
kvicalka
napsal(a):
Týýý jo už dalších 100 příspěvků... Holky se v tom neorientuju, nestíhám to všechno číst Jakpak se vám vstávalo do dnešního dne? A copak budete s koníkama dělat? Já asi klasika - jeden na lonž, druhý na ruce na procházku a večer mi přijede přítel ze slušební cesty, tak snad projede kobylku
Ho nafotim a pak vám sem hodim fotky, vypadá to strašně směšně, kobylka je malá klusačka a on má 185cm, takže pod ním vypadá jak poník
Ale aby jste mě nekamenovali, přítel je sice dlouhán ale má jen 65kg, takže váha v pohodě
misicka01
napsal(a):
Ampinko,,,,,,ty máš nějaké fotečky na rajčeti?
Nějaký jo, na www.jasava.rajce.idnes.cz Ale jen trochu z mejch nekonečně mnoho fotek z PC, zase tam nějaký přifám
ampinka
napsal(a):
Týýý jo už dalších 100 příspěvků... Holky se v tom neorientuju, nestíhám to všechno číst Jakpak se vám vstávalo do dnešního dne? A copak budete s koníkama dělat? Já asi klasika - jeden na lonž, druhý na ruce na procházku a večer mi přijede přítel ze slušební cesty, tak snad projede kobylku
Ho nafotim a pak vám sem hodim fotky, vypadá to strašně směšně, kobylka je malá klusačka a on má 185cm, takže pod ním vypadá jak poník
Ale aby jste mě nekamenovali, přítel je sice dlouhán ale má jen 65kg, takže váha v pohodě
Tak to já dneska neplánuju nic.... jen přijet za koníkama, vyházet Barušce hovňousy aby nekašlala a dolít všude vodu....toť vše, a mažu na ranč
misicka01
napsal(a):
dneska?s áďou na vyjížďku,,,,
a já dneska?? Asi plán ze včera, když jsme to včera nestihli před bouřkou =( Takže Montik si skočí a Cipísek s Tennesskou se budou drezůrkovat Jsem zvědavá jak dopadne počasí dnes, protože se to tu začíná nějak mračit
Teríí, tu přirozenou komunikaci fakt závidím, ste profíci..Taky mi to chybí, s Cipulkou by to asi nedopadlo dobře, ale s Tarunkou jsme taky furt blbnuli a chodili ven na ohlávce..achjo..byla to pohodička, to na CLipovi si moc neodpočnu, toho jen furt hlídat když něco vymyslí...
ampinka
napsal(a):
My dneska něco skočímě Teda pokud bude přát počasí.. zatím se to mračí
gabineska
napsal(a):
jÁ MÁM TAKY PÁVA ,ALE NENÍ ZAVŘENÝ,HLÍDÁ POZEMEK,JE NA VOLNO.a MEZI TY ZVLÁŠTNÍ PATŘÍ URČITĚ POTKAN,PAK 4 KOČKY,PES,SLEPICE, A NYNÍ ZVLÁŠTNÍ CO SE MÁLO KDE VYDÍ MULA.
kvicalka
napsal(a):
No holky, já už myslela že spíte ... tady hodinu a půl nikdo nenapíše
to počasi je naprd
gabineska
napsal(a):
a já dneska?? Asi plán ze včera, když jsme to včera nestihli před bouřkou =( Takže Montik si skočí a Cipísek s Tennesskou se budou drezůrkovat Jsem zvědavá jak dopadne počasí dnes, protože se to tu začíná nějak mračit
Teríí, tu přirozenou komunikaci fakt závidím, ste profíci..Taky mi to chybí, s Cipulkou by to asi nedopadlo dobře, ale s Tarunkou jsme taky furt blbnuli a chodili ven na ohlávce..achjo..byla to pohodička, to na CLipovi si moc neodpočnu, toho jen furt hlídat když něco vymyslí...
Náhodou ... já bych řekla že za zkoušku stojí všechno ... chce na to jít hezky pomalu a postupně, ale koně, se kterým by "to" nešlo jsem ještě neviděla ...
ampinka
napsal(a):
Když už jste tedy tu, taky by mě zajímalo, máme taky takovou úchylku ladit koníky do barviček? Kdyžtak do jakých je ladíte?
O ladění do barvy tu snad ani radši nemluv ... jsem na to úplně šílená
teryneczka
napsal(a):
O ladění do barvy tu snad ani radši nemluv ... jsem na to úplně šílená
Já taky Sice mám každýho koně jen do jedný barvy (znám i lidi který mají více barviček pro jednoho koníka) ale kdybych měla penízky, tak by měli každej den jiný vybavení
Ale tak co, přednější jsou pro mě zdravý kopýtka a plný bříška, jednou třeba zbyte i na novou dečku a kamašky
Tery to jí vodíš za tou buginou???
ampinka
napsal(a):
Já taky Sice mám každýho koně jen do jedný barvy (znám i lidi který mají více barviček pro jednoho koníka) ale kdybych měla penízky, tak by měli každej den jiný vybavení
Ale tak co, přednější jsou pro mě zdravý kopýtka a plný bříška, jednou třeba zbyte i na novou dečku a kamašky
To já už ani vlastně skoro nevím, jak jsem na to přišla, že bude Lucky do červena ... ... a teďka už se z tohoa stala taková recese ...
červená nebo rerná - jiný barvy neberem
ampinka
napsal(a):
Jo a s tou buginou ... "spolustájnice" si ji pořídila tak mi ji na chvilku půjčila
... no takhle jsme si objeli jen takové kolečko ...
bobule to za tím ušla krokem jen občas doklusala ...
teryneczka
napsal(a):
Jo a s tou buginou ... "spolustájnice" si ji pořídila tak mi ji na chvilku půjčila
... no takhle jsme si objeli jen takové kolečko ...
bobule to za tím ušla krokem jen občas doklusala ...
to my ladíme do modré,,,,ale teď k narozkám sme dostali červenou ohlávku,,,,a řekla bych že mu sekne
misicka01
napsal(a):
to my ladíme do modré,,,,ale teď k narozkám sme dostali červenou ohlávku,,,,a řekla bych že mu sekne
Červená je klasika ... sekne všem vždycky a všude
teryneczka
napsal(a):
Červená je klasika ... sekne všem vždycky a všude
Přemejšlim co by se hodilo na naši černou hnědku myslela jsem pistáciová, ale nevím, jak by to vypadalo... nemáte někdo tušení?
Tery a to se nebojíš? Takhle přece loni umřela slečna, bylo to děsný halo v tu dobu....
Jinak ta pistácie by byla na tuhle kobylku....
ampinka
napsal(a):
Přemejšlim co by se hodilo na naši černou hnědku myslela jsem pistáciová, ale nevím, jak by to vypadalo... nemáte někdo tušení?
Tery a to se nebojíš? Takhle přece loni umřela slečna, bylo to děsný halo v tu dobu....
hele pistáciová,,,viz foto jen dečka ale na bílé koče
ampinka
napsal(a):
Tak to jsem to "halo" nespíš přeslechla ... a nějak pořádně nevím čeho bych se měla bát ... jela jsem jen kolem pastvin, pomalu ... kobuše v klídku za mnou
Jinak pistáciově zelenou jsem viděla na jednom ryzákovi a vypadalo to celkem pěkně ... tak ono když se to správně všechno sladí a doladí, myslím si, že může vypadat hezky snad skoro každá barva ...