Náctiletí s koňmi 5 ...

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.7.2009 19:32
kvicalka

XXX.XXX.249.207

Toto letí, tak letíme dál !!!

8.7.2009 19:35
konikulka

XXX.XXX.177.38

kvicalka napsal(a):

Už jsem dolítla

8.7.2009 19:36
kvicalka

XXX.XXX.249.207

konikulka napsal(a):
Už jsem dolítla

8.7.2009 19:41
etnies

XXX.XXX.216.220

kvicalka napsal(a):

přemýšlím,že začnu s NHS...dal by mi někdo pár začátečnických rad?nebo alespon nejakou dobrou stránku...kde jsou rady atd

8.7.2009 19:43
kvicalka

XXX.XXX.249.207

etnies napsal(a):
přemýšlím,že začnu s NHS...dal by mi někdo pár začátečnických rad?nebo alespon nejakou dobrou stránku...kde jsou rady atd

Na hodně stránkách toho hodně najdeš.... ale základní typy jsou na www.rancloucka.cz ... taky by ti pomohlo, kdyby jsi našla někoho, kdo by ti pomáhal...vždycky je to lepší....

8.7.2009 19:44
kvicalka

XXX.XXX.249.207

kvicalka napsal(a):
Na hodně stránkách toho hodně najdeš.... ale základní typy jsou na www.rancloucka.cz ... taky by ti pomohlo, kdyby jsi našla někoho, kdo by ti pomáhal...vždycky je to lepší....

Tak to jsem konečna já na Falconkovi dneska

8.7.2009 20:04
teryneczka

XXX.XXX.6.15

kvicalka napsal(a):

Tak už jsem doma ... dneska vyjímečně nějak brzy ... bobule byla celá pěkně pod bahení krustičkou, tak se čistilo a čistilo ... pak jsme robily trošičku ze země ... byla hodná, šikulka moje

8.7.2009 20:06
teryneczka

XXX.XXX.6.15

teryneczka napsal(a):
Tak už jsem doma ... dneska vyjímečně nějak brzy ... bobule byla celá pěkně pod bahení krustičkou, tak se čistilo a čistilo ... pak jsme robily trošičku ze země ... byla hodná, šikulka moje

Ještě abych si tedy udělala drobek té reklamy s vlastním webem ... idkyž teda, s vytvářením se tak nějak plácám a žádná sláva www.lucky-webik.wz.cz

8.7.2009 20:08
konikulka

XXX.XXX.177.38

teryneczka napsal(a):

Terynko, jak douho jsi čistila??

8.7.2009 20:08
kvicalka

XXX.XXX.249.207

teryneczka napsal(a):
Ještě abych si tedy udělala drobek té reklamy s vlastním webem ... idkyž teda, s vytvářením se tak nějak plácám a žádná sláva www.lucky-webik.wz.cz

Jojooo, tvoje stránky sleduju pořát , ale aktuálky jsou docela málo musíš se polepšit

8.7.2009 20:09
teryneczka

XXX.XXX.6.15

konikulka napsal(a):
Terynko, jak douho jsi čistila??

Ani se neptej ... je to moje hovádko víc snad už nekomentuju

8.7.2009 20:11
konikulka

XXX.XXX.177.38

teryneczka napsal(a):
Ani se neptej ... je to moje hovádko víc snad už nekomentuju

Hele znám to samí

8.7.2009 20:14
teryneczka

XXX.XXX.6.15

kvicalka napsal(a):

No nic děvčátka, máti mě odsud vyhání takže zatím ... počkám až půjde spát, pak se snad ještě dostavím, tak mi všechny neutečte ...

8.7.2009 20:19
moninka

XXX.XXX.241.234

teryneczka napsal(a):
No nic děvčátka, máti mě odsud vyhání takže zatím ... počkám až půjde spát, pak se snad ještě dostavím, tak mi všechny neutečte ...

Prej "dobrý den" no to mě vodstřelte, to už sem tak stará větev nebo co Prosim tě až tam přídem, tak řekni čau i mýmu mužskýmu, si dycky připadáme jak paka když nám říkaj dobrý den A neboj, taťkovi pochválíme! Určitě si to zaslouží.. Jenom zkuste nějak vymyslet, aby tam kobuša nebyla sama, když už tam nepůjdou všichni poncli (by jí mohli vystrkat z bejváku asi že jo...) tak se domluvit aby tam s ní moh bejt aspoň jeden

8.7.2009 20:23
etnies

XXX.XXX.216.220

kvicalka napsal(a):

kvicalka:pročítám si ty stránky,jsou dobré,ale ta "prodloužená ruka"....kde to sehnat?koukala jsem na internet a tam bylo něco podobnýho,ale za 700kč,to je celkem drahý :(

8.7.2009 20:25
misicka01

XXX.XXX.94.33

teryneczka napsal(a):

Tak holky jek sem slibovala tak fotečky z dnešního tréninku mám zde: http://konicek12345.rajce.idnes.cz/8.7.2009/ Jerrynka musim pochválit,,,moc hodný byl,,,ale to počasí teda,,,,chvilku pršelo ale dalo se to Terynko od kud jsi?

8.7.2009 20:37
gabineska

XXX.XXX.177.38

misicka01 napsal(a):
Tak holky jek sem slibovala tak fotečky z dnešního tréninku mám zde: http://konicek12345.rajce.idnes.cz/8.7.2009/ Jerrynka musim pochválit,,,moc hodný byl,,,ale to počasí teda,,,,chvilku pršelo ale dalo se to Terynko od kud jsi?

Tak by mě zajímalo, jetsli máte ve stáji ěnjakou zajímavost, co se jinde nevidí...? My máme třeba pávy

8.7.2009 20:39
misicka01

XXX.XXX.94.33

gabineska napsal(a):
Tak by mě zajímalo, jetsli máte ve stáji ěnjakou zajímavost, co se jinde nevidí...? My máme třeba pávy

počítaj se i Ovce?králici?slepice?kachny?psy?kočky?a parta magorů?

8.7.2009 20:58
kvicalka

XXX.XXX.249.207

misicka01 napsal(a):

Tyjo holky, já vám tak závidím :-( ...všechny trénujete na závody , na VTčka , nebo aspoň vyjížďkujete a procházkujete a já prd :-( ... kobyla mi stojí, protože nám kopytář blbě kobylu strouhal a je zrovna léto... :-( tak hrozně mě to štve... Snad se to bude pomalu lepšit...ale řekli nám před 20ti dnama že asi měsíc bude muset stát a potom lehce začít chodit ven, ale mě se zdá, že když půjdem i za těch 10 dní ven, tak to bude pořát stejný, nebo ještě hroší ... je to hrozný

8.7.2009 21:21
konikulka

XXX.XXX.177.38

misicka01 napsal(a):

no my máme partu magorů asi jako u Míši no ale to je asi skoro všude nooo.. prostě puberťačky

8.7.2009 21:23
konikulka

XXX.XXX.177.38

konikulka napsal(a):
no my máme partu magorů asi jako u Míši no ale to je asi skoro všude nooo.. prostě puberťačky

a taky máme divnou kočku :D už jí je rok a furt je malá jako 3 mesíční

8.7.2009 21:43
misicka01

XXX.XXX.94.33

konikulka napsal(a):
a taky máme divnou kočku :D už jí je rok a furt je malá jako 3 mesíční

co budete dělat s koníkama zítra?

8.7.2009 21:44
konikulka

XXX.XXX.177.38

misicka01 napsal(a):
co budete dělat s koníkama zítra?

My zítra půjdem něco málo skočit a co vy?

8.7.2009 21:45
misicka01

XXX.XXX.94.33

konikulka napsal(a):
My zítra půjdem něco málo skočit a co vy?

asi do lesa,,,,,podle počasi

8.7.2009 21:46
konikulka

XXX.XXX.177.38

misicka01 napsal(a):
asi do lesa,,,,,podle počasi

No já doufám, že nám to počasí neskazí..

8.7.2009 21:52
misicka01

XXX.XXX.94.33

konikulka napsal(a):

to taky doufám,,,

8.7.2009 21:54
kvicalka

XXX.XXX.249.207

konikulka napsal(a):

Tak to já budu zítra u Barušky asi tak od 11 do 13:00 , a frčím na ranč (ranč Loučka) ... Barušku umyju, pohrahem ze země a pofrčím asik :-( nojono :-( když sní nic jinýho dělat nemůžu blbej kopytář ... na fotce je zkouška našeho vzpínání

8.7.2009 21:55
misicka01

XXX.XXX.94.33

kvicalka napsal(a):
Tak to já budu zítra u Barušky asi tak od 11 do 13:00 , a frčím na ranč (ranč Loučka) ... Barušku umyju, pohrahem ze země a pofrčím asik :-( nojono :-( když sní nic jinýho dělat nemůžu blbej kopytář ... na fotce je zkouška našeho vzpínání

heleď jak učíš vzpínat koně? náš boban pod sedlem de ,,,,ale jinak nechce

8.7.2009 21:56
konikulka

XXX.XXX.177.38

kvicalka napsal(a):

Pěkný.. Na ranč jsem zase na toho pěkného grošáčka?

8.7.2009 22:02
kvicalka

XXX.XXX.249.207

misicka01 napsal(a):

Tak to já nevím jestli se mi vzepne pod sedlem, ještě jsme vzhledem ke zdravotnímu stavu nezkoušeli , ale myslím že budeme mít opačnej problém .... No ale jak jsem učila ? Možná kdyby mě někdo viděl, řekne, že ji týrám Ne, to asi ne, ale prostě když jsem ji učila vzpínat, vezmeš do ruky bičík a skáčeš, a při každým skoku jdeš bičíkem jako kdyby pod hlavu koně, ale nesmíš se hlavy dotknout... nebo pokud se bojíš tak nějak těsně vedle koně.... já takhle poprvé skákala jak blbec asi 2 minuty, a kobyla hned jak se vzepjala, přestala jsem , no a podruhé jsem už skočila asi dvakrát, a napotřetí vidíte tady, a to už jsem ani enmusela skočit, jen dala bičík nahoru...a postupně budeme přestávat i s bičíkem a jen na ukázání ruky... možná je to trošku tvrdší učení, ale kobuša je flegmouš...ale ani jednou jsem se jí nedotkla a pochopila takže já jsem s mým postupem spokojená

8.7.2009 22:04
kvicalka

XXX.XXX.249.207

konikulka napsal(a):
Pěkný.. Na ranč jsem zase na toho pěkného grošáčka?

Žany , nepochopila jsem otázku, jestli byla na mě , co s grošáčkem ?

8.7.2009 22:06
kvicalka

XXX.XXX.249.207

kvicalka napsal(a):
Tak to já nevím jestli se mi vzepne pod sedlem, ještě jsme vzhledem ke zdravotnímu stavu nezkoušeli , ale myslím že budeme mít opačnej problém .... No ale jak jsem učila ? Možná kdyby mě někdo viděl, řekne, že ji týrám Ne, to asi ne, ale prostě když jsem ji učila vzpínat, vezmeš do ruky bičík a skáčeš, a při každým skoku jdeš bičíkem jako kdyby pod hlavu koně, ale nesmíš se hlavy dotknout... nebo pokud se bojíš tak nějak těsně vedle koně.... já takhle poprvé skákala jak blbec asi 2 minuty, a kobyla hned jak se vzepjala, přestala jsem , no a podruhé jsem už skočila asi dvakrát, a napotřetí vidíte tady, a to už jsem ani enmusela skočit, jen dala bičík nahoru...a postupně budeme přestávat i s bičíkem a jen na ukázání ruky... možná je to trošku tvrdší učení, ale kobuša je flegmouš...ale ani jednou jsem se jí nedotkla a pochopila takže já jsem s mým postupem spokojená

Oprava postupu vzpínání = s tím bičíkem ze začátku jdeš před koněm, a pokud u toho couvá, nesmíš přestat... až po chvíli, kdy kůň opravdu nechápe co chceš směřuješ konec bičíku pod hlavu, aby to koni hlavu opravdu zvedlo, a tělo samozdřejmě následuje hlavu že ? :-D takže pohoda

8.7.2009 22:09
konikulka

XXX.XXX.177.38

kvicalka napsal(a):
Žany , nepochopila jsem otázku, jestli byla na mě , co s grošáčkem ?

Dany, už ani neumím psát :D Samozdřejmě tam melo být místo toho jsem jdeš Na tu farmu jdeč zase na toho grošáka jak jsi na něm jezdila o víkendu?

8.7.2009 22:15
kvicalka

XXX.XXX.249.207

konikulka napsal(a):
Dany, už ani neumím psát :D Samozdřejmě tam melo být místo toho jsem jdeš Na tu farmu jdeč zase na toho grošáka jak jsi na něm jezdila o víkendu?

Ajooo nene, ten je až někde u Koryčan , tam pojedu někdy na celodeňák, protože je to 55 km od Brna ... už se na něj taky moc těším je to miláček , ale na ranč jedu za hříbátkem ( a jeho majitelem) kteří mě učí komunikaci ... nejsem tak dobrá, a všechny chybky mi oba pomáhají pilovat ... tak se tam taky moc těším ... tady jsem sním na fotečce

8.7.2009 22:18
konikulka

XXX.XXX.177.38

kvicalka napsal(a):
Ajooo nene, ten je až někde u Koryčan , tam pojedu někdy na celodeňák, protože je to 55 km od Brna ... už se na něj taky moc těším je to miláček , ale na ranč jedu za hříbátkem ( a jeho majitelem) kteří mě učí komunikaci ... nejsem tak dobrá, a všechny chybky mi oba pomáhají pilovat ... tak se tam taky moc těším ... tady jsem sním na fotečce

Tak to joo držím pěstičky, at se vám spolu daří

8.7.2009 22:20
kvicalka

XXX.XXX.249.207

konikulka napsal(a):
Tak to joo držím pěstičky, at se vám spolu daří

Jeee Děkujíí ... a co ty a koníci ? plánuješ zítra něco ?

8.7.2009 22:24
konikulka

XXX.XXX.177.38

kvicalka napsal(a):
Jeee Děkujíí ... a co ty a koníci ? plánuješ zítra něco ?

Já a koníci super.. No jestli bude pěkně, tak něco s Čerťulou skočíme a pokud bude hodně teplo, tak ho vykoupu

8.7.2009 22:34
kvicalka

XXX.XXX.249.207

konikulka napsal(a):
Já a koníci super.. No jestli bude pěkně, tak něco s Čerťulou skočíme a pokud bude hodně teplo, tak ho vykoupu

Jeee ... nojo, to mi asi taky budem koupat , jen skákat teda fakt nemůžem no ...ale tak snad se to zlepší i u nás a taky za pár měsíců budem skákat .... Kurnik, já zase zapoměla odkud že ty jseš ?

8.7.2009 22:38
konikulka

XXX.XXX.177.38

kvicalka napsal(a):
Jeee ... nojo, to mi asi taky budem koupat , jen skákat teda fakt nemůžem no ...ale tak snad se to zlepší i u nás a taky za pár měsíců budem skákat .... Kurnik, já zase zapoměla odkud že ty jseš ?

Tak držím pěstičky, ať se co nejdřív uzdraví Jsem z Lázní Bělohradu.. východní čechy

8.7.2009 22:40
kvicalka

XXX.XXX.249.207

konikulka napsal(a):
Tak držím pěstičky, ať se co nejdřív uzdraví Jsem z Lázní Bělohradu.. východní čechy

Děkuji, taky přeju ať vám to jde , ale co jsem viděla a četla, tak je čerťula moc šikovnej a ty ho sqvěle doplňuješ ... Ale jsme od sebe teda pěěěkně daleko

8.7.2009 22:42
konikulka

XXX.XXX.177.38

kvicalka napsal(a):
Děkuji, taky přeju ať vám to jde , ale co jsem viděla a četla, tak je čerťula moc šikovnej a ty ho sqvěle doplňuješ ... Ale jsme od sebe teda pěěěkně daleko

Joo Čerťula je takové malé, ale šikovné torpédo Nooo daleko to od sebe máme no

8.7.2009 22:53
kvicalka

XXX.XXX.249.207

konikulka napsal(a):
Joo Čerťula je takové malé, ale šikovné torpédo Nooo daleko to od sebe máme no

Jono, malý torpédo to znám, taky jsem měla tu čest z "malýma koníkama" ... ale mě nikdy nevadili, naopak někdy je to takoví příjemný zpestření pro mě... z těch velkech obludek na malinký ... Já teď mám prázdniny strašně rozlítaný ... jezdím samozdřejmě za Baruškou , na ranč, za kámoškou s Falconkem, za kámoškou s Fangelikou , potom za tetou, která má dva koně a jednoho nezvládá, ještě pojedu za tetinou koleginí si zajezdit na jejím koníkovi , potom chci jet ke koryčanům za Simirkem (to je ten grošák) ... ale mě to tak baví ...prostě žít jen koňma

8.7.2009 22:54
kvicalka

XXX.XXX.249.207

kvicalka napsal(a):
Jono, malý torpédo to znám, taky jsem měla tu čest z "malýma koníkama" ... ale mě nikdy nevadili, naopak někdy je to takoví příjemný zpestření pro mě... z těch velkech obludek na malinký ... Já teď mám prázdniny strašně rozlítaný ... jezdím samozdřejmě za Baruškou , na ranč, za kámoškou s Falconkem, za kámoškou s Fangelikou , potom za tetou, která má dva koně a jednoho nezvládá, ještě pojedu za tetinou koleginí si zajezdit na jejím koníkovi , potom chci jet ke koryčanům za Simirkem (to je ten grošák) ... ale mě to tak baví ...prostě žít jen koňma

Oprava : za mamčinou koleginí (ne za tetinou )

8.7.2009 22:55
konikulka

XXX.XXX.177.38

kvicalka napsal(a):

Žít jen koňma to je to nejlepší Užívat prázdniny naplno s koníkama

8.7.2009 22:59
kvicalka

XXX.XXX.249.207

konikulka napsal(a):

přesně ... prázdniny si užívám neskutečně moc ... k dokonalosti mi chybí už jen zdravá baruška , ale i to se zpraví snad ... a potoom už budu ta nejšťastnější ... na fotce zachyceno, jak umíme dát na povel nožku na barell

8.7.2009 23:08
konikulka

XXX.XXX.177.38

kvicalka napsal(a):
přesně ... prázdniny si užívám neskutečně moc ... k dokonalosti mi chybí už jen zdravá baruška , ale i to se zpraví snad ... a potoom už budu ta nejšťastnější ... na fotce zachyceno, jak umíme dát na povel nožku na barell

Týýýýjo vy jsme šikovný holky To nevím jestli by jsem toho mího naučila Ten by neměl zájem, on by radši skákal Baruška je fakt šikovná A podle fotek vám to spolu jde, tak at se co nejdřív uzdraví a bude to uplně užasné

8.7.2009 23:14
konikulka

XXX.XXX.177.38

konikulka napsal(a):
Týýýýjo vy jsme šikovný holky To nevím jestli by jsem toho mího naučila Ten by neměl zájem, on by radši skákal Baruška je fakt šikovná A podle fotek vám to spolu jde, tak at se co nejdřív uzdraví a bude to uplně užasné

Hele toho huculíka co je na fotce by jsem to mohla naučit.. Ten pro nějaký ten pamlsek udělá vše, takže by se ho to dobře učilo

8.7.2009 23:15
kvicalka

XXX.XXX.249.207

konikulka napsal(a):

Fakt děkuji moc , no my jsme to vlastně ani netrénovali, já prostě jednou stoupla na barel, že na ní vylezu a ona místo toho , aby si stoupla vedle barelu, na něj strčila nohu a teď to dělá se vším, i když stoupnu na židli, hned by tam lezla za mnou hrůza..ale dělá mi aspoň radost to že mi aspoň trošku věří v tom, že jí ten barel , nebo židle nesežerou, když tam stojím já

8.7.2009 23:24
konikulka

XXX.XXX.177.38

kvicalka napsal(a):
Fakt děkuji moc , no my jsme to vlastně ani netrénovali, já prostě jednou stoupla na barel, že na ní vylezu a ona místo toho , aby si stoupla vedle barelu, na něj strčila nohu a teď to dělá se vším, i když stoupnu na židli, hned by tam lezla za mnou hrůza..ale dělá mi aspoň radost to že mi aspoň trošku věří v tom, že jí ten barel , nebo židle nesežerou, když tam stojím já

No vidíš to jak tě má ráda, že by za tebou vlezla i na židli No nic já letim.. Mám strašně zasekanej počítač a už jsem docela ospalá a ráno brzo stávám, tak aby jsem nezaspala.. Tak se měj pááá Jo a tu fotku toho huculíka sem dám zítra, protože teď mi sem nejde dát..

8.7.2009 23:25
kvicalka

XXX.XXX.249.207

konikulka napsal(a):
No vidíš to jak tě má ráda, že by za tebou vlezla i na židli No nic já letim.. Mám strašně zasekanej počítač a už jsem docela ospalá a ráno brzo stávám, tak aby jsem nezaspala.. Tak se měj pááá Jo a tu fotku toho huculíka sem dám zítra, protože teď mi sem nejde dát..

O.kis, už se těším , tak se zatím měj pěkně a zítra ahoj

8.7.2009 23:31
teryneczka

XXX.XXX.6.15

moninka napsal(a):
Prej "dobrý den" no to mě vodstřelte, to už sem tak stará větev nebo co Prosim tě až tam přídem, tak řekni čau i mýmu mužskýmu, si dycky připadáme jak paka když nám říkaj dobrý den A neboj, taťkovi pochválíme! Určitě si to zaslouží.. Jenom zkuste nějak vymyslet, aby tam kobuša nebyla sama, když už tam nepůjdou všichni poncli (by jí mohli vystrkat z bejváku asi že jo...) tak se domluvit aby tam s ní moh bejt aspoň jeden

To já tak pro jistotu
... a s kobuší se to musí ještě nějak pořádně vykoumat ... ona je takovej náš zhejčkánek (teďka má ve stáji kolem sebe dva valachy a ty si k tělu teda absolutně nepustí, spíš jim i přes přepážku občas uštědří pořádnej kopanec ...) uvidíme jak to bude "fungovatů ... celý den by měla být s ostatními na pastvě a zavádět se jen na noc - i tak ale uvidí přímo na další tři uboxovaný koňouchy o pár metrů dál...

8.7.2009 23:34
teryneczka

XXX.XXX.6.15

misicka01 napsal(a):

Přímo ze Dvora Králové ... Lucky je zatím na Zálesí, ale co nevidět už bude taky "tu"... A ty?

8.7.2009 23:36
ampinka

XXX.XXX.43.2

teryneczka napsal(a):
Přímo ze Dvora Králové ... Lucky je zatím na Zálesí, ale co nevidět už bude taky "tu"... A ty?

Tak koukám že tady se taky ještě dneska nespí Já ještě pořád nemůžu jezdit, tak jsem ty svý dva miláčky dneska alespoň vzala na lonžku a se třetí jsem šla na procházku na ruce.... Takže taky den naplno s koníkama, už se těším až budu moci zase trajdat po vyjíždkách a trénovat na závůdky

8.7.2009 23:37
teryneczka

XXX.XXX.6.15

gabineska napsal(a):

Nechci tady o těch "zvláštnostech" povídat nic předčasně, ale jestli všechno dopadne jak má, boxík bude dostavěný a kobulka přestěhovaná bude nám dělat společnost (ikdyž ne uplně přímo) stádo krav a hnedka vedle stájí je městský psí útulek s bafanama, kočkama, mývalem a já sama ani nevím čím vším ještě

8.7.2009 23:40
teryneczka

XXX.XXX.6.15

misicka01 napsal(a):

Já jsem bobulku nejdřív naučila pořádně přivolání ... njedřív v kroku a potom jsem zrychlovala až došlo i na ostřejší cval ... pak už stačil jen malý proti-pohyb v momentě kdy ke mně přicválávávala a poskočení bylo na světě ... Pak už stačilo jen chválit a tradááá

8.7.2009 23:42
teryneczka

XXX.XXX.6.15

teryneczka napsal(a):
Já jsem bobulku nejdřív naučila pořádně přivolání ... njedřív v kroku a potom jsem zrychlovala až došlo i na ostřejší cval ... pak už stačil jen malý proti-pohyb v momentě kdy ke mně přicválávávala a poskočení bylo na světě ... Pak už stačilo jen chválit a tradááá

Tohle je první den, kdy jsme s tím začaly ...

8.7.2009 23:43
misicka01

XXX.XXX.94.33

ampinka napsal(a):
Tak koukám že tady se taky ještě dneska nespí Já ještě pořád nemůžu jezdit, tak jsem ty svý dva miláčky dneska alespoň vzala na lonžku a se třetí jsem šla na procházku na ruce.... Takže taky den naplno s koníkama, už se těším až budu moci zase trajdat po vyjíždkách a trénovat na závůdky

tady se nespí snad nikdy

8.7.2009 23:44
teryneczka

XXX.XXX.6.15

konikulka napsal(a):

Naprosto souhlasím ... všechno ostatní alespoň mně jenom komplikuje život ...

8.7.2009 23:47
teryneczka

XXX.XXX.6.15

kvicalka napsal(a):

Joo, to znám ... ta moje by si taky na všechno hnedka stoupala ... mile ráda takhle bourá i skoky při prohlídkách parkurů atd.

8.7.2009 23:48
teryneczka

XXX.XXX.6.15

misicka01 napsal(a):
tady se nespí snad nikdy

To víš, máti konečně usnula, tak pařím co mi hrnek kafe dovolí

8.7.2009 23:49
ampinka

XXX.XXX.43.2

misicka01 napsal(a):
tady se nespí snad nikdy

To bude těma prázdninama

8.7.2009 23:51
misicka01

XXX.XXX.94.33

teryneczka napsal(a):
To víš, máti konečně usnula, tak pařím co mi hrnek kafe dovolí

tery,,,,,,myslíš že bych za tebou mohla přijet nějak během prázek?jestli bys mi ukázala tak nějak jak s kobčou makáš?

8.7.2009 23:54
teryneczka

XXX.XXX.6.15

teryneczka napsal(a):
Joo, to znám ... ta moje by si taky na všechno hnedka stoupala ... mile ráda takhle bourá i skoky při prohlídkách parkurů atd.

Na našem soukromém špalíčku

8.7.2009 23:55
teryneczka

XXX.XXX.6.15

misicka01 napsal(a):
tery,,,,,,myslíš že bych za tebou mohla přijet nějak během prázek?jestli bys mi ukázala tak nějak jak s kobčou makáš?

Tak přijet určitě můžeš ... jen se budeme s Lucky trochu stydět ...

8.7.2009 23:56
teryneczka

XXX.XXX.6.15

teryneczka napsal(a):
Na našem soukromém špalíčku

... a tady na "veřejném" v lese ...

8.7.2009 23:57
teryneczka

XXX.XXX.6.15

teryneczka napsal(a):
... a tady na "veřejném" v lese ...

... tady to máme dokonce i s výhledem

8.7.2009 23:58
teryneczka

XXX.XXX.6.15

teryneczka napsal(a):
... tady to máme dokonce i s výhledem

Ona si bobule stoupne snad vážně na všechno ...

9.7.2009 00:00
teryneczka

XXX.XXX.6.15

teryneczka napsal(a):
Ona si bobule stoupne snad vážně na všechno ...

a s nohama si můžu dělat snad skoro všechno co mě napadne ...

9.7.2009 00:01
misicka01

XXX.XXX.94.33

ampinka napsal(a):
To bude těma prázdninama

Ampinko,,,,,,ty máš nějaké fotečky na rajčeti?

9.7.2009 00:02
teryneczka

XXX.XXX.6.15

teryneczka napsal(a):
To já tak pro jistotu
... a s kobuší se to musí ještě nějak pořádně vykoumat ... ona je takovej náš zhejčkánek (teďka má ve stáji kolem sebe dva valachy a ty si k tělu teda absolutně nepustí, spíš jim i přes přepážku občas uštědří pořádnej kopanec ...) uvidíme jak to bude "fungovatů ... celý den by měla být s ostatními na pastvě a zavádět se jen na noc - i tak ale uvidí přímo na další tři uboxovaný koňouchy o pár metrů dál...

... tady jsem ještě našla takovou výstižnou fotku, jak vřelé vztahy s valachy okolo bobule má (myslím, že po vyfocení následovala rána ...)

9.7.2009 00:04
teryneczka

XXX.XXX.6.15

misicka01 napsal(a):

Jen ještě záleží kdy ... jestli budeme ještě na kopečku na Zálesí nebo už na pavtvinách na Hrubasech...

9.7.2009 00:06
misicka01

XXX.XXX.94.33

teryneczka napsal(a):
Jen ještě záleží kdy ... jestli budeme ještě na kopečku na Zálesí nebo už na pavtvinách na Hrubasech...

Buď teď do čtvrtka a nebo nějak na začátku srpna,,,,,jak se to hodi kdyžtak tobě

9.7.2009 00:06
teryneczka

XXX.XXX.6.15

kvicalka napsal(a):

Safra já se tu nějak moc roztáhla ... ale už končím odpověděla jsem snad na všechno, co jsem "zaspala" ... takže zatím a dobrou

9.7.2009 00:07
teryneczka

XXX.XXX.6.15

misicka01 napsal(a):
Buď teď do čtvrtka a nebo nějak na začátku srpna,,,,,jak se to hodi kdyžtak tobě

Čtvrtek je zítra, nebo ne? ... Co jsou prázdniny,kalendář se mi ještě nehnul z 31.6.

9.7.2009 00:08
misicka01

XXX.XXX.94.33

teryneczka napsal(a):
Čtvrtek je zítra, nebo ne? ... Co jsou prázdniny,kalendář se mi ještě nehnul z 31.6.

čtvrtek je už dneska 10minut

9.7.2009 00:19
teryneczka

XXX.XXX.6.15

misicka01 napsal(a):
čtvrtek je už dneska 10minut

Oho ... ježiš to to letí ... fuj ještě chvíli a bude zase škola (no jinak já jsem ve stáji každý den ... zítra to budeme ještě 100% na Zálesí ... ale začátkem srpna už snad v novém ...)

9.7.2009 00:24
misicka01

XXX.XXX.94.33

teryneczka napsal(a):
Oho ... ježiš to to letí ... fuj ještě chvíli a bude zase škola (no jinak já jsem ve stáji každý den ... zítra to budeme ještě 100% na Zálesí ... ale začátkem srpna už snad v novém ...)

aaa,,,,,jej škola,,,,já na tu střední neci,,,

9.7.2009 00:26
teryneczka

XXX.XXX.6.15

misicka01 napsal(a):
aaa,,,,,jej škola,,,,já na tu střední neci,,,

Jo ty jdeš teďka akorát do prováku,co? ... nezávidím ... ikdyž myslím si, že ve druháku to mít žádný med tay nebudu ...

9.7.2009 00:27
misicka01

XXX.XXX.94.33

teryneczka napsal(a):
Jo ty jdeš teďka akorát do prováku,co? ... nezávidím ... ikdyž myslím si, že ve druháku to mít žádný med tay nebudu ...

no prvák,,,,,,sem zvědavá jak budu stíhat koně,,,,a kort v zimě

9.7.2009 00:32
teryneczka

XXX.XXX.6.15

misicka01 napsal(a):
no prvák,,,,,,sem zvědavá jak budu stíhat koně,,,,a kort v zimě

A na jakou školu vůbec jdeš? ... Budeš někam dojíždět?

9.7.2009 00:33
misicka01

XXX.XXX.94.33

teryneczka napsal(a):
A na jakou školu vůbec jdeš? ... Budeš někam dojíždět?

vybrala sem si v HK Střední-Kosmetičku

9.7.2009 00:34
teryneczka

XXX.XXX.6.15

misicka01 napsal(a):
vybrala sem si v HK Střední-Kosmetičku

Aha ... a odkud že prosím tě jsi? jsem to nějak zapoměla...

9.7.2009 00:35
misicka01

XXX.XXX.94.33

teryneczka napsal(a):
Aha ... a odkud že prosím tě jsi? jsem to nějak zapoměla...

Z Hradce Králové

9.7.2009 00:38
teryneczka

XXX.XXX.6.15

misicka01 napsal(a):
Z Hradce Králové

Aha ... tak to máš v pohodě ... když jsem to stíhala já (a doufám že dál i budu)

9.7.2009 00:43
misicka01

XXX.XXX.94.33

teryneczka napsal(a):
Safra já se tu nějak moc roztáhla ... ale už končím odpověděla jsem snad na všechno, co jsem "zaspala" ... takže zatím a dobrou

sem ještě našla fotečky z dnešního tréninku od péti http://zlutej.rajce.idnes.cz /8.7.2009_Trenink_pred_zavodama/ (1.mezera)

9.7.2009 00:45
misicka01

XXX.XXX.94.33

misicka01 napsal(a):
sem ještě našla fotečky z dnešního tréninku od péti http://zlutej.rajce.idnes.cz /8.7.2009_Trenink_pred_zavodama/ (1.mezera)

9.7.2009 00:46
teryneczka

XXX.XXX.6.15

misicka01 napsal(a):

Jj pěkný Jerry je skokan, to se musí nechat
... a ono vás ho jedzí víc?

9.7.2009 00:48
misicka01

XXX.XXX.94.33

teryneczka napsal(a):
Jj pěkný Jerry je skokan, to se musí nechat
... a ono vás ho jedzí víc?

ještě Áďa,,,,péťa je jeho majtelka

9.7.2009 00:51
teryneczka

XXX.XXX.6.15

misicka01 napsal(a):
ještě Áďa,,,,péťa je jeho majtelka

Aha ... tak to má teda Jerry kliku ... tolik fanynek a pečovatelek

9.7.2009 00:58
misicka01

XXX.XXX.94.33

teryneczka napsal(a):
Aha ... tak to má teda Jerry kliku ... tolik fanynek a pečovatelek

znáš Klárku bartošovou?(Klafus) ta na něm jezdila v lednu musila skončit a ta s nim ďála přirozenou komunikacia tak chci s nim zase začit,,,,si taky hrál,,,,,

9.7.2009 01:02
teryneczka

XXX.XXX.6.15

misicka01 napsal(a):
znáš Klárku bartošovou?(Klafus) ta na něm jezdila v lednu musila skončit a ta s nim ďála přirozenou komunikacia tak chci s nim zase začit,,,,si taky hrál,,,,,

Aha ... no podle jména mi to moc neříká ... a proč musela skončit?

9.7.2009 01:04
misicka01

XXX.XXX.94.33

teryneczka napsal(a):
Aha ... no podle jména mi to moc neříká ... a proč musela skončit?

zdravotní důvody,,,,, :-(

9.7.2009 01:04
teryneczka

XXX.XXX.6.15

misicka01 napsal(a):
zdravotní důvody,,,,, :-(

:-O aha ... něco vážnýho?

9.7.2009 01:06
misicka01

XXX.XXX.94.33

teryneczka napsal(a):
:-O aha ... něco vážnýho?

nn už je to v pořádku,,,už jezdí na poničce v malšově lhotě

9.7.2009 01:10
teryneczka

XXX.XXX.6.15

misicka01 napsal(a):
nn už je to v pořádku,,,už jezdí na poničce v malšově lhotě

aha ... jinak myslím si že s "zašínáním přirozený komunikace" nebude problém,ne?

9.7.2009 01:12
misicka01

XXX.XXX.94.33

teryneczka napsal(a):
aha ... jinak myslím si že s "zašínáním přirozený komunikace" nebude problém,ne?

nebude,,,,,už si občas hrajem v ohradě a v kruhovce a za pamlsky udělá vše

9.7.2009 01:15
teryneczka

XXX.XXX.6.15

misicka01 napsal(a):
nebude,,,,,už si občas hrajem v ohradě a v kruhovce a za pamlsky udělá vše

Tak vidíš v čem chceš vůbc poradit nebo ode mě okoukat?

9.7.2009 01:16
misicka01

XXX.XXX.94.33

teryneczka napsal(a):
Tak vidíš v čem chceš vůbc poradit nebo ode mě okoukat?

okoukati s něčim pak i poradit

9.7.2009 01:17
teryneczka

XXX.XXX.6.15

misicka01 napsal(a):
okoukati s něčim pak i poradit

Tak to tedy nevím jestli nebude nad moje síly

9.7.2009 01:18
misicka01

XXX.XXX.94.33

teryneczka napsal(a):
Tak to tedy nevím jestli nebude nad moje síly

tak uvidíme,,,,heleď letim chrapčit,,,jelikož mám jet ráno na poštu+na nákup a odpolko ke koníkům,,,,tak páá a dobrou,,,,a pozdravuj kobču

9.7.2009 01:20
teryneczka

XXX.XXX.6.15

misicka01 napsal(a):
tak uvidíme,,,,heleď letim chrapčit,,,jelikož mám jet ráno na poštu+na nákup a odpolko ke koníkům,,,,tak páá a dobrou,,,,a pozdravuj kobču

Jasné, já už taky letím na kutě Tak zatím

9.7.2009 08:11
ampinka

XXX.XXX.43.2

kvicalka napsal(a):

Týýý jo už dalších 100 příspěvků... Holky se v tom neorientuju, nestíhám to všechno číst Jakpak se vám vstávalo do dnešního dne? A copak budete s koníkama dělat? Já asi klasika - jeden na lonž, druhý na ruce na procházku a večer mi přijede přítel ze slušební cesty, tak snad projede kobylku Ho nafotim a pak vám sem hodim fotky, vypadá to strašně směšně, kobylka je malá klusačka a on má 185cm, takže pod ním vypadá jak poník Ale aby jste mě nekamenovali, přítel je sice dlouhán ale má jen 65kg, takže váha v pohodě

9.7.2009 08:14
ampinka

XXX.XXX.43.2

misicka01 napsal(a):
Ampinko,,,,,,ty máš nějaké fotečky na rajčeti?

Nějaký jo, na www.jasava.rajce.idnes.cz Ale jen trochu z mejch nekonečně mnoho fotek z PC, zase tam nějaký přifám

9.7.2009 09:23
kvicalka

XXX.XXX.249.207

ampinka napsal(a):
Týýý jo už dalších 100 příspěvků... Holky se v tom neorientuju, nestíhám to všechno číst Jakpak se vám vstávalo do dnešního dne? A copak budete s koníkama dělat? Já asi klasika - jeden na lonž, druhý na ruce na procházku a večer mi přijede přítel ze slušební cesty, tak snad projede kobylku Ho nafotim a pak vám sem hodim fotky, vypadá to strašně směšně, kobylka je malá klusačka a on má 185cm, takže pod ním vypadá jak poník Ale aby jste mě nekamenovali, přítel je sice dlouhán ale má jen 65kg, takže váha v pohodě

Tak to já dneska neplánuju nic.... jen přijet za koníkama, vyházet Barušce hovňousy aby nekašlala a dolít všude vodu....toť vše, a mažu na ranč

9.7.2009 09:29
misicka01

XXX.XXX.94.33

kvicalka napsal(a):
Tak to já dneska neplánuju nic.... jen přijet za koníkama, vyházet Barušce hovňousy aby nekašlala a dolít všude vodu....toť vše, a mažu na ranč

dneska?s áďou na vyjížďku,,,,

9.7.2009 10:56
gabineska

XXX.XXX.177.38

misicka01 napsal(a):

a já dneska?? Asi plán ze včera, když jsme to včera nestihli před bouřkou =( Takže Montik si skočí a Cipísek s Tennesskou se budou drezůrkovat Jsem zvědavá jak dopadne počasí dnes, protože se to tu začíná nějak mračit

Teríí, tu přirozenou komunikaci fakt závidím, ste profíci..Taky mi to chybí, s Cipulkou by to asi nedopadlo dobře, ale s Tarunkou jsme taky furt blbnuli a chodili ven na ohlávce..achjo..byla to pohodička, to na CLipovi si moc neodpočnu, toho jen furt hlídat když něco vymyslí...

9.7.2009 10:56
misicka01

XXX.XXX.94.33

misicka01 napsal(a):

To všichni spíte?

9.7.2009 10:59
konikulka

XXX.XXX.177.38

ampinka napsal(a):

My dneska něco skočímě Teda pokud bude přát počasí.. zatím se to mračí

9.7.2009 11:03
sheril

XXX.XXX.88.21

gabineska napsal(a):

jÁ MÁM TAKY PÁVA ,ALE NENÍ ZAVŘENÝ,HLÍDÁ POZEMEK,JE NA VOLNO.a MEZI TY ZVLÁŠTNÍ PATŘÍ URČITĚ POTKAN,PAK 4 KOČKY,PES,SLEPICE, A NYNÍ ZVLÁŠTNÍ CO SE MÁLO KDE VYDÍ MULA.

9.7.2009 11:06
sheril

XXX.XXX.88.21

misicka01 napsal(a):

mÁŠ PĚKNOU VÝSTROJ

9.7.2009 11:09
kvicalka

XXX.XXX.249.207

konikulka napsal(a):
My dneska něco skočímě Teda pokud bude přát počasí.. zatím se to mračí

No holky, já už myslela že spíte ... tady hodinu a půl nikdo nenapíše

9.7.2009 11:11
misicka01

XXX.XXX.94.33

kvicalka napsal(a):
No holky, já už myslela že spíte ... tady hodinu a půl nikdo nenapíše

to počasi je naprd

9.7.2009 11:12
konikulka

XXX.XXX.177.38

misicka01 napsal(a):
to počasi je naprd

to je noo..

hej dany mě sem nejde dát ta fotka toho huculíka tak ještě večer to vyzkouším

9.7.2009 11:19
gabineska

XXX.XXX.177.38

konikulka napsal(a):
to je noo..

hej dany mě sem nejde dát ta fotka toho huculíka tak ještě večer to vyzkouším

Mě taky nejdou vkládat fotky, jen ty z kamery nebo upravený na web =(

9.7.2009 11:20
teryneczka

XXX.XXX.6.15

gabineska napsal(a):
a já dneska?? Asi plán ze včera, když jsme to včera nestihli před bouřkou =( Takže Montik si skočí a Cipísek s Tennesskou se budou drezůrkovat Jsem zvědavá jak dopadne počasí dnes, protože se to tu začíná nějak mračit

Teríí, tu přirozenou komunikaci fakt závidím, ste profíci..Taky mi to chybí, s Cipulkou by to asi nedopadlo dobře, ale s Tarunkou jsme taky furt blbnuli a chodili ven na ohlávce..achjo..byla to pohodička, to na CLipovi si moc neodpočnu, toho jen furt hlídat když něco vymyslí...

Náhodou ... já bych řekla že za zkoušku stojí všechno ... chce na to jít hezky pomalu a postupně, ale koně, se kterým by "to" nešlo jsem ještě neviděla ...

9.7.2009 11:22
teryneczka

XXX.XXX.6.15

misicka01 napsal(a):
to počasi je naprd

U nás je (zatím) hezky svítí sluníčko, ale není žádné veliké vedro ... přesně jak to mám ráda, tak doufám že to vydrží ... (potřebujeme dneska trochu pohnout se střechou ...)

9.7.2009 11:23
ampinka

XXX.XXX.43.2

kvicalka napsal(a):

Když už jste tedy tu, taky by mě zajímalo, máme taky takovou úchylku ladit koníky do barviček? Kdyžtak do jakých je ladíte?

9.7.2009 11:24
teryneczka

XXX.XXX.6.15

ampinka napsal(a):
Když už jste tedy tu, taky by mě zajímalo, máme taky takovou úchylku ladit koníky do barviček? Kdyžtak do jakých je ladíte?

O ladění do barvy tu snad ani radši nemluv ... jsem na to úplně šílená

9.7.2009 11:25
konikulka

XXX.XXX.177.38

gabineska napsal(a):
Mě taky nejdou vkládat fotky, jen ty z kamery nebo upravený na web =(

Tak to nejsem sama..

No nic já letím ke koníkům, tak se tu mějte

9.7.2009 11:26
teryneczka

XXX.XXX.6.15

konikulka napsal(a):
Tak to nejsem sama..

No nic já letím ke koníkům, tak se tu mějte

Tak je pozdravuj

9.7.2009 11:28
konikulka

XXX.XXX.177.38

teryneczka napsal(a):
Tak je pozdravuj

Jasan budu, tak paa..

9.7.2009 11:30
ampinka

XXX.XXX.43.2

teryneczka napsal(a):
O ladění do barvy tu snad ani radši nemluv ... jsem na to úplně šílená

Já taky Sice mám každýho koně jen do jedný barvy (znám i lidi který mají více barviček pro jednoho koníka) ale kdybych měla penízky, tak by měli každej den jiný vybavení Ale tak co, přednější jsou pro mě zdravý kopýtka a plný bříška, jednou třeba zbyte i na novou dečku a kamašky Tery to jí vodíš za tou buginou???

9.7.2009 11:33
teryneczka

XXX.XXX.6.15

ampinka napsal(a):
Já taky Sice mám každýho koně jen do jedný barvy (znám i lidi který mají více barviček pro jednoho koníka) ale kdybych měla penízky, tak by měli každej den jiný vybavení Ale tak co, přednější jsou pro mě zdravý kopýtka a plný bříška, jednou třeba zbyte i na novou dečku a kamašky Tery to jí vodíš za tou buginou???

To já už ani vlastně skoro nevím, jak jsem na to přišla, že bude Lucky do červena ... ... a teďka už se z tohoa stala taková recese ... červená nebo rerná - jiný barvy neberem

9.7.2009 11:34
teryneczka

XXX.XXX.6.15

ampinka napsal(a):

Jo a s tou buginou ... "spolustájnice" si ji pořídila tak mi ji na chvilku půjčila ... no takhle jsme si objeli jen takové kolečko ... bobule to za tím ušla krokem jen občas doklusala ...

9.7.2009 11:42
misicka01

XXX.XXX.94.33

teryneczka napsal(a):
Jo a s tou buginou ... "spolustájnice" si ji pořídila tak mi ji na chvilku půjčila ... no takhle jsme si objeli jen takové kolečko ... bobule to za tím ušla krokem jen občas doklusala ...

to my ladíme do modré,,,,ale teď k narozkám sme dostali červenou ohlávku,,,,a řekla bych že mu sekne

9.7.2009 11:48
teryneczka

XXX.XXX.6.15

misicka01 napsal(a):
to my ladíme do modré,,,,ale teď k narozkám sme dostali červenou ohlávku,,,,a řekla bych že mu sekne

Červená je klasika ... sekne všem vždycky a všude

9.7.2009 11:52
ampinka

XXX.XXX.43.2

teryneczka napsal(a):
Červená je klasika ... sekne všem vždycky a všude

Přemejšlim co by se hodilo na naši černou hnědku myslela jsem pistáciová, ale nevím, jak by to vypadalo... nemáte někdo tušení? Tery a to se nebojíš? Takhle přece loni umřela slečna, bylo to děsný halo v tu dobu.... Jinak ta pistácie by byla na tuhle kobylku....

9.7.2009 11:56
misicka01

XXX.XXX.94.33

ampinka napsal(a):
Přemejšlim co by se hodilo na naši černou hnědku myslela jsem pistáciová, ale nevím, jak by to vypadalo... nemáte někdo tušení? Tery a to se nebojíš? Takhle přece loni umřela slečna, bylo to děsný halo v tu dobu.... Jinak ta pistácie by byla na tuhle kobylku....

hele pistáciová,,,viz foto jen dečka ale na bílé koče

9.7.2009 11:56
teryneczka

XXX.XXX.6.15

ampinka napsal(a):

Tak to jsem to "halo" nespíš přeslechla ... a nějak pořádně nevím čeho bych se měla bát ... jela jsem jen kolem pastvin, pomalu ... kobuše v klídku za mnou
Jinak pistáciově zelenou jsem viděla na jednom ryzákovi a vypadalo to celkem pěkně ... tak ono když se to správně všechno sladí a doladí, myslím si, že může vypadat hezky snad skoro každá barva ...

Přidejte reakci

Přidat smajlík