happyhvezda

XXX.XXX.210.18
teryneczka
napsal(a):
Ok ... honem
Abnormálně vás nestíhám ... tadyk má někdo hodně času
moninka
napsal(a):
Tenkrát ta slečna měla předpokládam nějakýho lekavýho koně, pochybuju že by měla tak skvěle vychovanou kobuchu jako má Tery
Aha ... nejspíš to šlo nějak úplně mimo mě ... kdybych to bývala věděla, možná bych to ani nezkoušela ... radši - pro jistotu. Byl to spíš takový "hec" z legrace, ale fakt mě nenapadlo nic strašnýho co by se mohlo stát ...
teryneczka
napsal(a):
Aha ... nejspíš to šlo nějak úplně mimo mě ... kdybych to bývala věděla, možná bych to ani nezkoušela ... radši - pro jistotu. Byl to spíš takový "hec" z legrace, ale fakt mě nenapadlo nic strašnýho co by se mohlo stát ...
Využívám jakýkoli možný spestření - hlavně kvůli bobuli ... všemožné plachty, sudy, kola atd. má už s přehledem prokouknuté ... nechci aby s čímkoli padala do nějakého stereotipu - tak se snažím o časté změny prostředí, druhu práce i kulis ...(ikdyž i všemožní "horsemani" na kurzech vyprávějí, že po nějaké době práce by koně trošku překvapilo tak leda letadlo přistávající přímo do sředu jízdárny ...
) Tohle bylo jen jakési zpestření pro následování
teryneczka
napsal(a):
Aooj,jsem taky náctiletá,můžu se přidat ?
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
natyz
napsal(a):
Aooj,jsem taky náctiletá,můžu se přidat ?
Tak my ladíme s Ráchel do tmavě modré foto od jirik957 z loňského huberta
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
happyhvezda
napsal(a):
Tak my ladíme s Ráchel do tmavě modré foto od jirik957 z loňského huberta
A co vy jinak ... stará se tu někdo o malinkaté hříbátko ?
happyhvezda
napsal(a):
A co vy jinak ... stará se tu někdo o malinkaté hříbátko ?
Taková ignorace tady
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
misicka01
napsal(a):
a máš vlastního koníka,,,,,?nebo někde jezdíš?
natyz : to jsme skoro sousedi my jsme z Třinecka
zbytek mě sprostě ignoruje
tak si to píšu sama se sebou
misicka01
napsal(a):
jani většinou večer to je zábavnějši
letim na koně tak zatim páá a večír
misicka01
napsal(a):
a máš vlastního koníka,,,,,?nebo někde jezdíš?
natyz: tuž príma aspoň jeden z mála co jede ten náš kraj
jinak jutro jedu za otym...a páč tam nemám net...tak si myslím že s takovou než přijedu tak budete tak na 20 přinejmenším ..jen doufám že bude nějaké přiměřené počasí
...momentálně to tu vypadá že asi bude pršet
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
moninka
napsal(a):
Já už ani nevim a taky doufam že se do mě nikdo netrefil
No aspoň bylo vykydáno
Míšo já ale večery většinou trávím v posteli a jelikož u mě neustále bydlí muj hafan tak ji nechci večer rušit zapnutým počítačem.Ona je potom mrzutá a ráno mě nenechá vyspat .
teryneczka
napsal(a):
Využívám jakýkoli možný spestření - hlavně kvůli bobuli ... všemožné plachty, sudy, kola atd. má už s přehledem prokouknuté ... nechci aby s čímkoli padala do nějakého stereotipu - tak se snažím o časté změny prostředí, druhu práce i kulis ...(ikdyž i všemožní "horsemani" na kurzech vyprávějí, že po nějaké době práce by koně trošku překvapilo tak leda letadlo přistávající přímo do sředu jízdárny ...
) Tohle bylo jen jakési zpestření pro následování
Tady sem našla ten článek, v žádným případě nechci moralizovat bo tak něco, jen říkám že já bych se bála jak blázen Tak hlavně že máš klidnou kobylku a je zvyklá
Text z webu:
K neobvyklé tragické nehodě došlo na ranči na Lipských pasekách na Zlínsku. Jednadvacetiletou dívku tam usmrtil splašený kůň. Mladá žena uvázala koně za čtyřkolku, ten se lekl a vůz i s dívkou převrátil.
Našemu serveru to sdělila mluvčí zlínských policistů Jana Bartíková.
Kůň se splašil po nastartování čtyřkolky. Dívku poranil na hlavě. Na ranči byla lékařka, která poskytla dívce okamžitou pomoc.
Podle Bartíkové záchranáři převezli dívku do Baťovy nemocnice ve Zlíně. \"O dvě hodiny později dívka svým zraněním podlehla,\" uvedla Bartíková.
Koně z ranče jen tak něco z klidu nevyvede. Na nejrůznější nepříjemné zvuky jsou totiž zvyklí. I to je součástí náročného výcviku.
Nyní policisté případ vyšetřují. Zkoumají i míru zavinění majitele ranče. Dohlédnou také na bezpečnost práce na ranči.
anik

XXX.XXX.73.247
misicka01
napsal(a):
tak honem
hej lidicky tak dneska nam prijede veterinarka a dozvime se,jestli bude miminko nebo ne
ampinka
napsal(a):
Držím palečky a pak dej vědět
Ahooj tak se přidávám děvčata
konikulka
napsal(a):
Simčo, pěknej koník
Bohužel není můj, je z ranče Lipí kde si občas zajezdím, a to mu je už 18..je to takovej chudák provozák, sveze kdejaký dítě, moc mně toho naučil.. tady je můj rošťák
simishek
napsal(a):
Bohužel není můj, je z ranče Lipí kde si občas zajezdím, a to mu je už 18..je to takovej chudák provozák, sveze kdejaký dítě, moc mně toho naučil.. tady je můj rošťák
Ten je taky pěknej
konikulka
napsal(a):
Ten je taky pěknej
Děkujů :) Tenhle ponďa je tvůj ? :)
simishek
napsal(a):
Děkujů :) Tenhle ponďa je tvůj ? :)
Nemáš zaco Jj je muj
ampinka
napsal(a):
Tady sem našla ten článek, v žádným případě nechci moralizovat bo tak něco, jen říkám že já bych se bála jak blázen Tak hlavně že máš klidnou kobylku a je zvyklá
Text z webu:
K neobvyklé tragické nehodě došlo na ranči na Lipských pasekách na Zlínsku. Jednadvacetiletou dívku tam usmrtil splašený kůň. Mladá žena uvázala koně za čtyřkolku, ten se lekl a vůz i s dívkou převrátil.
Našemu serveru to sdělila mluvčí zlínských policistů Jana Bartíková.
Kůň se splašil po nastartování čtyřkolky. Dívku poranil na hlavě. Na ranči byla lékařka, která poskytla dívce okamžitou pomoc.
Podle Bartíkové záchranáři převezli dívku do Baťovy nemocnice ve Zlíně. \"O dvě hodiny později dívka svým zraněním podlehla,\" uvedla Bartíková.
Koně z ranče jen tak něco z klidu nevyvede. Na nejrůznější nepříjemné zvuky jsou totiž zvyklí. I to je součástí náročného výcviku.
Nyní policisté případ vyšetřují. Zkoumají i míru zavinění majitele ranče. Dohlédnou také na bezpečnost práce na ranči.
Aha ... no, ale přivázat kobylu k řidítkům by mě teda ani ve snu nenapadlo ... jinak jak říkám, nic nebezpečného mi na tom v tu chvíli nepřišlo ... kobuše je zvyklá běhat za kolem atd. vodítko jsem měla jen v ruce a jela jsem takovým svižnějším lidským krokem okolo pastvin ...
misicka01
napsal(a):
tak honem
A co že jste to holky dneska dělaly? Já se před chvilkou akorát vrátila ... Vyrazila jsem s Lucky zase jednou na nějakou pořádnou výju
... nikdo s náma sice nechtěl jet, protože se všichni báli, že zmoknou ... ale i tak jsme s bobulkou vyjely k Zátluckým rybníkům
(fotky bohužel nic moc ... musela jsem si vystačit sama
...) Na fotce je nachystaná bobulka těsně před odjezdem ...
teryneczka
napsal(a):
A co že jste to holky dneska dělaly? Já se před chvilkou akorát vrátila ... Vyrazila jsem s Lucky zase jednou na nějakou pořádnou výju
... nikdo s náma sice nechtěl jet, protože se všichni báli, že zmoknou ... ale i tak jsme s bobulkou vyjely k Zátluckým rybníkům
(fotky bohužel nic moc ... musela jsem si vystačit sama
...) Na fotce je nachystaná bobulka těsně před odjezdem ...
... tady ušiska po cestě
simishek
napsal(a):
Ten je úžasneeej..:) Co jezdíte? Rekreačo nebo i nějaký parkury..?:)
Jojo užasnej je.. No nemám ho zatím moc dlouho, takže jsme byli jednou na porkurovích hobbýkách a budeme jezdit parkurky A co vy??
ampinka
napsal(a):
Opravdu máte s kobuškou nádherný vztah, to se jen tak nevidí, krááása Mám dotaz, jak to děláš s pasením? Necháváš jí při cestě papat bo to nedělá???
Pást se může jen když jí nechám ... za chůze vůbec ne a když se někde stojí atd. dám ji na "zahájení"
první sousto trávy z ruky ...
konikulka
napsal(a):
My dneska s Čerťulou makali na skocích a učila jsem ho doskakovat na správnou nohu A rychle se to naučil, takže super
A pak jsem měla ještě trenérky koníka Nokárka a stím jsem se dala nějaké ty kavaletky
Aha ... tak to jste teda pěkně pilně trénovali ... narozdíl od nás
... opravdovej trénink jakože trénink ... na to už si snad ani nepamatuju
teryneczka
napsal(a):
Aha ... tak to jste teda pěkně pilně trénovali ... narozdíl od nás
... opravdovej trénink jakože trénink ... na to už si snad ani nepamatuju
No to nás vyjížďky taky čekaj.. Ale nejdřív jízdárenská práce, tu on má nejraději
kvicalka
napsal(a):
Tery, já taky ne ještq aby jo, když už kobyl 2 měsíce marodí
Dany, mě sem nejde dát ta fotka toho huculíka.. Tak sem dám jinou.. Na tamté je zachyceno jak děla poklonu, ale teda za pamlskem, jak jsem říkala, pro pamlsem vše
teryneczka
napsal(a):
Nejraději? ty bláho ... tak to je snad první kůň,co znám, který rád pracuje na jízdárně
... to bych ti snad i záviděla ...
No nevím, třeba se mu bude líbit na vyjížďkách víc.. uvidim no.. ale zevšeho nejradši má skoky... Ale pravda je, že ta drezurka ho moc neba no...
konikulka
napsal(a):
No nevím, třeba se mu bude líbit na vyjížďkách víc.. uvidim no.. ale zevšeho nejradši má skoky... Ale pravda je, že ta drezurka ho moc neba no...
Joo, to Lucky taky moc ráda skáče ... ... ale co teprve přírodní skoky ... to je teprve mazeeec
teryneczka
napsal(a):
Joo, to Lucky taky moc ráda skáče ... ... ale co teprve přírodní skoky ... to je teprve mazeeec
No u něj je zase mazeec skákání ve volnosti Ale pod sedlem taky pěkně
konikulka
napsal(a):
No u něj je zase mazeec skákání ve volnosti Ale pod sedlem taky pěkně
No dneska sme se teda nakonec vydali na vyjížďku,,,,ale Grace celá bahnitá takže šla vétřív pod vodu,,,,,,,,a pak sme byli venku asi 3hoďky,,i tak Grace a Jerry by si to zopákli
nabušenci jedni
misicka01
napsal(a):
No dneska sme se teda nakonec vydali na vyjížďku,,,,ale Grace celá bahnitá takže šla vétřív pod vodu,,,,,,,,a pak sme byli venku asi 3hoďky,,i tak Grace a Jerry by si to zopákli
nabušenci jedni
Taky jsou nabušený jo?? To jsou asi jako ten můj, ale ten nemusí ani na vyjížďku..
konikulka
napsal(a):
Dany, mě sem nejde dát ta fotka toho huculíka.. Tak sem dám jinou.. Na tamté je zachyceno jak děla poklonu, ale teda za pamlskem, jak jsem říkala, pro pamlsem vše
Jééé žany , ten je krásnej , moc moc krásnej
... No jo no, to mi to vzpínání
, ale na poklonu jsem i za pamlsek moc líný
misicka01
napsal(a):
no teď jak je hnusně tak se nedá skoro nic dělat,,,, :-( ale tydle dva porát,,,,,mužeš je tahat po kopcích cválat jak chceš a prostě maj energii
Jo to já někdy jezdím na tom huculíkoj jak jsem sném byla na Hvězdě na vyjížďky no a on jezdí závodně enduranci a toho nic jiného než terén nebaví, takže to je to samé jako u těch vašich. A on když to vterénu nabere tak je rychlejší než A1/1, která dříve běhalo dostihy.. prostě je to takovej malej šikula
kvicalka
napsal(a):
Jééé žany , ten je krásnej , moc moc krásnej
... No jo no, to mi to vzpínání
, ale na poklonu jsem i za pamlsek moc líný
Jojo krásnej je moooc
misicka01
napsal(a):
no teď jak je hnusně tak se nedá skoro nic dělat,,,, :-( ale tydle dva porát,,,,,mužeš je tahat po kopcích cválat jak chceš a prostě maj energii
Tak to máte fajn, my dneska opět lonžovali..ach ta lenost..njn, jízdárna byla nahnitá, furt pršelo a na louce by to moc smekalo..škoda, že nemáme pořádný povrch na jídzárně
gabineska
napsal(a):
Tak to máte fajn, my dneska opět lonžovali..ach ta lenost..njn, jízdárna byla nahnitá, furt pršelo a na louce by to moc smekalo..škoda, že nemáme pořádný povrch na jídzárně
Gábi.. Já radší odjezdila rána, kdy to neklouzalo, protože jsem tušila, že odpolko bude pršet
konikulka
napsal(a):
Jo to já někdy jezdím na tom huculíkoj jak jsem sném byla na Hvězdě na vyjížďky no a on jezdí závodně enduranci a toho nic jiného než terén nebaví, takže to je to samé jako u těch vašich. A on když to vterénu nabere tak je rychlejší než A1/1, která dříve běhalo dostihy.. prostě je to takovej malej šikula
To znám ... dřív jsme hodně jezdili ven spolu s "holčinu" co u nás ve stáji měla ustájeného arábka ... ... kdo by to byl řek, ale ta moje ho předběhla jako prd kdy se jí zachtělo ...
teryneczka
napsal(a):
To znám ... dřív jsme hodně jezdili ven spolu s "holčinu" co u nás ve stáji měla ustájeného arábka ... ... kdo by to byl řek, ale ta moje ho předběhla jako prd kdy se jí zachtělo ...
Tady jsou spolu ... jinak se měli děsně rádi (fotka víc jak rok stará)
teryneczka
napsal(a):
... a tady ještě oba s mou maličkostí ...
teryneczka
napsal(a):
Ty dva se mají taky strašně rádi.. Ty jsou na sobě přímo závislí
konikulka
napsal(a):
Mějte se.. páčko...
Tak my se taky chystáme na sportovní ale musím se ješrtě tak dva roky počkat.. Skákal ve volnosti 130 a to měl ještě rezervu víc sme mu už nedávali ale jinak si na ruce občas skočíme spadlej strom hrozně ho to baví..:) Dneska sem s ním byla v lomu lonžovat byl zas hodnoučkej ...Přeju hodně štěstí na dalších závodech :)... Moc pěkný fotečky holky !!..Tery obdivuju tě... ste fakt krásná dvojka :)
simishek
napsal(a):
Tak my se taky chystáme na sportovní ale musím se ješrtě tak dva roky počkat.. Skákal ve volnosti 130 a to měl ještě rezervu víc sme mu už nedávali ale jinak si na ruce občas skočíme spadlej strom hrozně ho to baví..:) Dneska sem s ním byla v lomu lonžovat byl zas hodnoučkej ...Přeju hodně štěstí na dalších závodech :)... Moc pěkný fotečky holky !!..Tery obdivuju tě... ste fakt krásná dvojka :)
Tak holky ... doufám že jste všechny nešly spát
simishek
napsal(a):
Díky ... jen jestli vůbec je co obdivovat ...
anik

XXX.XXX.73.247
misicka01
napsal(a):
tak honem
zanda:jj je!!mam radost
sem videla nase mesic a pul stare miminko
sem strasne zvedava co z toho bude..
anik

XXX.XXX.73.247
anik
napsal(a):
zanda:jj je!!mam radost
sem videla nase mesic a pul stare miminko
sem strasne zvedava co z toho bude..
oprava
mesic a jeden den
sem z toho porad jeste rozhozena
kvicalka
napsal(a):
Suprrrrr ... co dneska plánuješ ?
dneska jdu fotit Péťu jak trénuje a skusit s Jerrynkem přirozenou komunikaci,,,,tak sem na bobana zbědaváa co ty?
konikulka
napsal(a):
Milášek bude mít dneska asík volnísko noo ještě uvidím, ale mohla by jsem ho vzít drezůrkovat
a co ty máš v plánu
Juuu, ten se má =o) Ti naši se dá říct odpočívali celý týden téměř - kůli počasí...A dneska jelikož u nás by sme asi moc neodjezdili(povrch), tak zajedeme jen opohybovat do Hořic, máme jen 2km tak je to lepší než je trápit u nás v hlubokém...
gabineska
napsal(a):
Juuu, ten se má =o) Ti naši se dá říct odpočívali celý týden téměř - kůli počasí...A dneska jelikož u nás by sme asi moc neodjezdili(povrch), tak zajedeme jen opohybovat do Hořic, máme jen 2km tak je to lepší než je trápit u nás v hlubokém...
Tak to jo No asi pujdem na tu drezurku a to moc nadšenej nebude
gabineska
napsal(a):
To je škoda... =( Tak příště...Já na něho vždycky koukám ve výběhu jak njezdím okolo a obdivuju ho
No to je jeho výběh, tam se mu líbí nejvíc A má tam třešeň a ty třesně mu tam do toho výběhu padaj a to ja zábava na něj koukat jak je křoupe i s peckama..
To Perla, když tam chodila tak ty pecky pracně vyplivávala..
konikulka
napsal(a):
No to je jeho výběh, tam se mu líbí nejvíc A má tam třešeň a ty třesně mu tam do toho výběhu padaj a to ja zábava na něj koukat jak je křoupe i s peckama..
Zdravím děvčata To my dnes buď taky dáme volnísko nebo pujdem zas na procházku včera lonžka...
konikulka
napsal(a):
Tarunka taky vždycky vyplivávala pecky, ta měla ráda i švestky co jí rostli u výběhu a tak je tam zobala =D
simishek
napsal(a):
Zdravím děvčata To my dnes buď taky dáme volnísko nebo pujdem zas na procházku včera lonžka...
Pěknej koní, ale už jsem ti ho asi chválila vid'? A jak pak se má??
konikulka
napsal(a):
No švestky ještě nezkoušel, ale mi zblajznul kousek meruňky
Jééé, holky, vy jste na mě moc rychlí ... No já dnes plánuju jet za Baruškou na 13:00 a potom dojede Eďa a pojedem na vyjdu, já jedu na hřebčákovi
... to bude jízda
... njn
... no a potom asi mazlindo s Bářenou a poblbnem v kruhovce
... Já teda nezkoušela ještě Barušce dávat třešně ani švestky, ale asi to skusím
kvicalka
napsal(a):
Jééé, holky, vy jste na mě moc rychlí ... No já dnes plánuju jet za Baruškou na 13:00 a potom dojede Eďa a pojedem na vyjdu, já jedu na hřebčákovi
... to bude jízda
... njn
... no a potom asi mazlindo s Bářenou a poblbnem v kruhovce
... Já teda nezkoušela ještě Barušce dávat třešně ani švestky, ale asi to skusím
A vyzkoušej i meruňky :D jen jestli to papčí jen ten můj nebo i ostatní koníci
gabineska
napsal(a):
Jojo, meruňky jí taky chutnali
Já už jsem se několika lidí ptala, odkud jsou, ale není tady někdo z jihomoravskýho kraje ? Nebo aspoň někde poblíž ? Strašně rády bych se přijela kvám podívat ... to je jedno ke komu, k někomu
Klidně bych dojela i k několika
... prostě poznat vás, a ne jen přes net
kvicalka
napsal(a):
Já už jsem se několika lidí ptala, odkud jsou, ale není tady někdo z jihomoravskýho kraje ? Nebo aspoň někde poblíž ? Strašně rády bych se přijela kvám podívat ... to je jedno ke komu, k někomu
Klidně bych dojela i k několika
... prostě poznat vás, a ne jen přes net
Já jsem z východočeského..bohužel =(
konikulka
napsal(a):
Chtějí jíst zdravě
konikulka: jj chválila děkuju odkud jste ?:)
konikulka
napsal(a):
To já taky no
já taky východní čechy..gabi odešla jsem ze Startu