Ahoj,
dnes a zítra jsou v této stáji Gabrielka závody,chtěla bych se tam podívat,ale mou jedinou možností je MHD..dva autobusy co tam jedou mi z netu vypadly,ale končí dost daleko od místa konání závodů(nebo to alespoň tak podle mapy vypadá..)
Neznáte to tam někdo?Nevíte zda je vůbec možné dostat se tam "pouze" autobusem?
Předem díky za jakékoliv připomínky
markemic
napsal(a):
Ahoj,
dnes a zítra jsou v této stáji Gabrielka závody,chtěla bych se tam podívat,ale mou jedinou možností je MHD..dva autobusy co tam jedou mi z netu vypadly,ale končí dost daleko od místa konání závodů(nebo to alespoň tak podle mapy vypadá..)
Neznáte to tam někdo?Nevíte zda je vůbec možné dostat se tam "pouze" autobusem?
Předem díky za jakékoliv připomínky
Jinak na jejich stránky jsem koukala,ale nikde tam nemají návod jak se tam dostat............
markemic
napsal(a):
Jinak na jejich stránky jsem koukala,ale nikde tam nemají návod jak se tam dostat............
ahoj snad nikoho neurazim ale ja nez bych se vypsala tak si to dovolim zkopirovat :-)
Ahoj, vyhledej si spoje z Dejvické do zastávky Jenerálka. Vystoupíš u velké hospody a vydáš se rovně po hlavní nahoru do kopce, jsou tam serpentyny. Cca po 5 minutách narazíš na odbočku do leva - malá cesta u budovy a pak šlapeš dál do kopečka, až narazíš na areál.
http://www.mapy.cz/
adresa je: Nebušice 49, Praha. tu zadej do vyhledavace v mapach a podle najdi v okoli si vyhledej dopravni spojeni ( cislo busu , casy odjezdu)