No, co vy na ni?Taky máte své miláčky...

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.5.2006 23:02

Ahoj, pokusím se vám poslat fotky mého prvního vlastního koníka!!!! Je to úžasná kobylka, které jsou dva roky. Je to krásná ukázka toho, jak krásní a inteligentní můžou být ty naši kříženečci!!! Tak co vy na ni?

5.5.2006 23:04

mili napsal(a):
Ahoj, pokusím se vám poslat fotky mého prvního vlastního koníka!!!! Je to úžasná kobylka, které jsou dva roky. Je to krásná ukázka toho, jak krásní a inteligentní můžou být ty naši kříženečci!!! Tak co vy na ni?

Joo!!! Hurá ono se mi to konečně podařilo!!!!

5.5.2006 23:12

mili napsal(a):
Joo!!! Hurá ono se mi to konečně podařilo!!!!

Máte taky své nej miláčky?Který byl u vás ten PRVNÍ?

5.5.2006 23:14

mili napsal(a):
Máte taky své nej miláčky?Který byl u vás ten PRVNÍ?

Tak kdo je z nás rychlejší?

5.5.2006 23:16

mili napsal(a):
Tak kdo je z nás rychlejší?

Co to tam je?

5.5.2006 23:21

mili napsal(a):
Co to tam je?

Tak si představte že tohle je moje teta! Narodila se ani ne před týdnem, takže je o dva roky mladší než já! To s ní je moje babička...Ale řekněte, není stejnak k sežrání?

5.5.2006 23:24

mili napsal(a):
Tak si představte že tohle je moje teta! Narodila se ani ne před týdnem, takže je o dva roky mladší než já! To s ní je moje babička...Ale řekněte, není stejnak k sežrání?

Kuk...Takhle já papkám :-)

5.5.2006 23:27

mili napsal(a):
Kuk...Takhle já papkám :-)

Tak takhle mě učí na vodítku. Je vidět že něco z toho araba a lipicána v sobě mám...No řekněte...Jsem trošku tank, zvlášť když mě ze stáje volají kamarádi....

5.5.2006 23:42

mili napsal(a):
Tak takhle mě učí na vodítku. Je vidět že něco z toho araba a lipicána v sobě mám...No řekněte...Jsem trošku tank, zvlášť když mě ze stáje volají kamarádi....

Tak tohle už je skoro celá naše sebranka, kromě již už zoobrazené babičky a tety, které ještě odpočívají doma. Tak to vepředu jsem já, to hnědé napravo je má o rok mladší kamarádka Debi, to "žlutooranžové" nalevo je má "adoptivní"teta Gréta, říkáme ji hrošík a ta plavka vzadu je moje maminka Jesica a ta bělka úplně vzadu, tak to je moje druhá "adoptivní" teta a zároveň maminka mé kamarádky Debi jménem Deisy
(bohužel maminka a tety se držely vzadu a tak nejsou vidět, nojo hold jsem rychlík )

7.5.2006 14:05

mili napsal(a):
Tak tohle už je skoro celá naše sebranka, kromě již už zoobrazené babičky a tety, které ještě odpočívají doma. Tak to vepředu jsem já, to hnědé napravo je má o rok mladší kamarádka Debi, to "žlutooranžové" nalevo je má "adoptivní"teta Gréta, říkáme ji hrošík a ta plavka vzadu je moje maminka Jesica a ta bělka úplně vzadu, tak to je moje druhá "adoptivní" teta a zároveň maminka mé kamarádky Debi jménem Deisy
(bohužel maminka a tety se držely vzadu a tak nejsou vidět, nojo hold jsem rychlík )

tak tohle byl můj první koník mám jí furt strašně ráda ted už mám jiného

7.5.2006 14:22

mili napsal(a):

mili:
Odkuď jsi?Koník je mooc pěknejAsi se nevyskytuješ v Praze okolí co?

8.5.2006 10:59

klarinka napsal(a):
tak tohle byl můj první koník mám jí furt strašně ráda ted už mám jiného

Zadavatelka: To je nááádhernej koník. Vy jste ho prodala? Co byl za plemeno-kříženeček?

8.5.2006 11:05

alisa napsal(a):
mili:
Odkuď jsi?Koník je mooc pěknejAsi se nevyskytuješ v Praze okolí co?

zadavatelka: Náhodou vyskytuju!!! Studuju tam...V Chuchli . Ale jsu z Jižních čech, i když popravdě se pohybuji téměř po celých čechách-jih, západ, sever(ten nejmíň),...no prostě různě. A co ty?

8.5.2006 11:11

mili napsal(a):
zadavatelka: Náhodou vyskytuju!!! Studuju tam...V Chuchli . Ale jsu z Jižních čech, i když popravdě se pohybuji téměř po celých čechách-jih, západ, sever(ten nejmíň),...no prostě různě. A co ty?

Tak to je Johanky taťka!!!

8.5.2006 11:16

mili napsal(a):
Tak to je Johanky taťka!!!

Taky taťka!

25.6.2006 15:11

mili napsal(a):
Taky taťka!

Notak, copak všichni spíte?

25.6.2006 18:01

mili napsal(a):
Notak, copak všichni spíte?

Jo jo já jsem taky z Prahy

25.6.2006 18:22

alisa napsal(a):
Jo jo já jsem taky z Prahy

tak tohle byl můj první miláček,ponička welše s shetlandem,kříženečci jsou nej mimochodem jinak jsem taky z Prahy..

25.6.2006 18:24

anushka napsal(a):
tak tohle byl můj první miláček,ponička welše s shetlandem,kříženečci jsou nej mimochodem jinak jsem taky z Prahy..

zase Minda

25.6.2006 18:25

anushka napsal(a):
zase Minda

tady můj druhý koníček,kříženec hucula..

25.6.2006 18:27

anushka napsal(a):
tady můj druhý koníček,kříženec hucula..

a tady můj nynější mamka je welš s huculem a tata angloarab..

25.6.2006 18:29

anushka napsal(a):
a tady můj nynější mamka je welš s huculem a tata angloarab..

Ti jsou krásní!!! Koukám, taky na kříženečky že? Zaježďovala jste si je sama?

25.6.2006 19:21

mili napsal(a):
Ti jsou krásní!!! Koukám, taky na kříženečky že? Zaježďovala jste si je sama?

díky můžeš mi tykat..odkud jsi z Prahy? jj kříženečci jsou nejlepší nezaježďovala jsme je sama,koupila jsem je už obsednutý s čim je křížená tvá kobylka? máš ještě nějaké fotky? jak dlouho ji máš? a kde ji máš?

25.6.2006 20:00

anushka napsal(a):
díky můžeš mi tykat..odkud jsi z Prahy? jj kříženečci jsou nejlepší nezaježďovala jsme je sama,koupila jsem je už obsednutý s čim je křížená tvá kobylka? máš ještě nějaké fotky? jak dlouho ji máš? a kde ji máš?

Pro MILLI:Ahojky doufám že Ti nevadí že Ti tykám?Taky zbožnuju kříženečky Ten koník nahoře(hnědák)to je hřebeček???

25.6.2006 20:01

anushka napsal(a):

Psala jsem že v Praze studuji, jinak bydlím v jižních čechách-u Jindřichova hradce. Kobylku mám zatím u bývalé majitelky, se kterou jsem se velice skamarádila, nyní si jí budu ale převážet blíž domu-až zmizim tady z té brigády u koní.Fotky mám, ona se hodně mění, dost se vytáhla, je mlaďóunká, ale nějak mě to zlobí, čekala jsem 30min. a ono se to nestáhlo, pořád to pracovalo!?...S čím je skřížená? Skuz hádat, něco určitě trefíš, je toho dost... Kde máš koníka ty?

25.6.2006 20:05

mili napsal(a):
Psala jsem že v Praze studuji, jinak bydlím v jižních čechách-u Jindřichova hradce. Kobylku mám zatím u bývalé majitelky, se kterou jsem se velice skamarádila, nyní si jí budu ale převážet blíž domu-až zmizim tady z té brigády u koní.Fotky mám, ona se hodně mění, dost se vytáhla, je mlaďóunká, ale nějak mě to zlobí, čekala jsem 30min. a ono se to nestáhlo, pořád to pracovalo!?...S čím je skřížená? Skuz hádat, něco určitě trefíš, je toho dost... Kde máš koníka ty?

koníka mám na Sázavě..kolik ti je?tak pošli fotky na meil anushkazoro@seznam.cz no tak typuju fjord nebo hafling a arab? netusim..

25.6.2006 20:06

konik napsal(a):
Pro MILLI:Ahojky doufám že Ti nevadí že Ti tykám?Taky zbožnuju kříženečky Ten koník nahoře(hnědák)to je hřebeček???

pro konik martina: tady je tech hnedaku vic

25.6.2006 20:09

konik napsal(a):

NEVADÍ Jo to je hřebčák-mé kobylky(té plavky)otec! Pokud vím je na prodej! Moje kamarádka ho prodala, měla ho jako plemeníka, jezdily na něm malé holky...Nový majitelé ho prý prodávaj dál, že je zlý... Což neni pravda, chodil s hříbaty ven, starali se o něj děti...Jezdily ho děti!!!

25.6.2006 20:10

anushka napsal(a):
koníka mám na Sázavě..kolik ti je?tak pošli fotky na meil anushkazoro@seznam.cz no tak typuju fjord nebo hafling a arab? netusim..

juráš(kříženec hucula..)

25.6.2006 20:15

anushka napsal(a):

Arab, lipicán, hucul, A1/1, norik :-)Je mi 16let.

25.6.2006 20:21

mili napsal(a):
Arab, lipicán, hucul, A1/1, norik :-)Je mi 16let.

wow kde vzala takovou partu plemen?

25.6.2006 20:40

anushka napsal(a):
wow kde vzala takovou partu plemen?

No máma má tátu lipicána x araba x A1/1 a mámu: huculku, otec hucul x norik.

25.6.2006 20:50

mili napsal(a):
No máma má tátu lipicána x araba x A1/1 a mámu: huculku, otec hucul x norik.

tak to je dobra směs,original

25.6.2006 21:09

anushka napsal(a):
tak to je dobra směs,original

Jo to ona joAle jinak registovaná je typ teplpkrevný!!! Už dost vyrostla, už dotahuje 150cm!

25.6.2006 21:20

mili napsal(a):
Jo to ona joAle jinak registovaná je typ teplpkrevný!!! Už dost vyrostla, už dotahuje 150cm!

Tak to už přerostla myho konika,ten ma 147cm v kohoutku a kde si ji sehnala? na inzerat?

25.6.2006 21:59

anushka napsal(a):
Tak to už přerostla myho konika,ten ma 147cm v kohoutku a kde si ji sehnala? na inzerat?

Ne, ne ta nebyla tak lehce k dostání, ta holčina-nyní již kamarádka prodávala ještě tu hnědou ročku a tak jsme si začali psát, psala jsem jí vše upřímě i to, když jsem s jejími názory nesouhlasila a ona mi pak napsala že se jí moc líbí moje názory, že je mě pro tu hnědou "škoda", že má ve stáji drahokam, její zlato, poslala mi fotky, tam se mi Princezna moc nelíbyla, ona ať přijedu že si určitě jednu vyberu...A tak jsem jela přez celou republiku vlakem do neznáma...Ona mě ještě v noci vzala do stáje, byla to láska na první pohled...Princezna neni na fotkách ani z poloviny tak krásná a vyjímečná jako ve zkutečnosti, to mi věř!!! Pak jsem se bála jestli na mě nebude moc hodná, mám ráda trochu temperamenty, ale to mi Princezna vyvrátila hned když jsem za ní jela podruhé, a začala ji učit na vodítku...To byl temperament

3.7.2006 20:51

mili napsal(a):
Ne, ne ta nebyla tak lehce k dostání, ta holčina-nyní již kamarádka prodávala ještě tu hnědou ročku a tak jsme si začali psát, psala jsem jí vše upřímě i to, když jsem s jejími názory nesouhlasila a ona mi pak napsala že se jí moc líbí moje názory, že je mě pro tu hnědou "škoda", že má ve stáji drahokam, její zlato, poslala mi fotky, tam se mi Princezna moc nelíbyla, ona ať přijedu že si určitě jednu vyberu...A tak jsem jela přez celou republiku vlakem do neznáma...Ona mě ještě v noci vzala do stáje, byla to láska na první pohled...Princezna neni na fotkách ani z poloviny tak krásná a vyjímečná jako ve zkutečnosti, to mi věř!!! Pak jsem se bála jestli na mě nebude moc hodná, mám ráda trochu temperamenty, ale to mi Princezna vyvrátila hned když jsem za ní jela podruhé, a začala ji učit na vodítku...To byl temperament

Troufne si někdo tipnout cenu kobylky? Té plavky...

3.7.2006 20:54

mili napsal(a):
Troufne si někdo tipnout cenu kobylky? Té plavky...

Tipuju 36 tisíc

3.7.2006 21:15

alisa napsal(a):
Tipuju 36 tisíc

tak kolik stála???

4.7.2006 15:38

alisa napsal(a):
tak kolik stála???

Uber A kolik by jste byly ochotni za ni dát? Zajímá mě to...

4.7.2006 16:10

mili napsal(a):
Uber A kolik by jste byly ochotni za ni dát? Zajímá mě to...

tak 25.000?

4.7.2006 18:16

alisa napsal(a):
tak 25.000?

Taknějak byla původní cena, ale jelikož jsem se s tou bývalou majitelkou skamarádila, je to opravdu skvělá holka a chce pro ni hlavně dobré tak ji mám za 18tis.!!! Dodnes tam jezdili lidi na tu hnědou kobylku a chtěli tuhle, nabýzeli od 25tis.vejš, ale Míša je fakt super a Johanku nechala pro mě! A já jí za to MOC DĚKUJI!!!!Je to takovej pohádkovej koník, ale v dušičce čertík...

4.7.2006 20:32

mili napsal(a):
Taknějak byla původní cena, ale jelikož jsem se s tou bývalou majitelkou skamarádila, je to opravdu skvělá holka a chce pro ni hlavně dobré tak ji mám za 18tis.!!! Dodnes tam jezdili lidi na tu hnědou kobylku a chtěli tuhle, nabýzeli od 25tis.vejš, ale Míša je fakt super a Johanku nechala pro mě! A já jí za to MOC DĚKUJI!!!!Je to takovej pohádkovej koník, ale v dušičce čertík...

Tak to je super cena!A ta druhá je ještě na prodej?Nemáš její fotku?

5.7.2006 11:36

alisa napsal(a):
Tak to je super cena!A ta druhá je ještě na prodej?Nemáš její fotku?

Ne už ne, sháníš koníka? Já vim něco lepšího, ta kámoška má teď tří hříbátka!!! Nádherná, budou k prodeji do pár měsíců. Má i právýho bráchu té mojí kočky, je stejné barvy a skvělého charakteru!!!Fotky hříbátek mám ale jedině mailem, sem mi nějak nejdou dát fotky. Jo jsou to všechno plaváci, dvě kobči a ten hřebeček.

5.7.2006 13:15

mili napsal(a):
Ne už ne, sháníš koníka? Já vim něco lepšího, ta kámoška má teď tří hříbátka!!! Nádherná, budou k prodeji do pár měsíců. Má i právýho bráchu té mojí kočky, je stejné barvy a skvělého charakteru!!!Fotky hříbátek mám ale jedině mailem, sem mi nějak nejdou dát fotky. Jo jsou to všechno plaváci, dvě kobči a ten hřebeček.

Tak pokukuju , ale přímo nescháním...Kdyžtak mi fotky pošli na Sahib.horse@seznam.czAle přímo hříbě bych asi nebrala...

9.7.2006 22:52

alisa napsal(a):
Tak pokukuju , ale přímo nescháním...Kdyžtak mi fotky pošli na Sahib.horse@seznam.czAle přímo hříbě bych asi nebrala...

Tady nikdo víc nemá své miláčky? Skoro každý tu má svého koníka, někteří i kříženečky ale žádný nebyl ten první, že?

Přidejte reakci

Přidat smajlík