Tak máme 1. Hubertovu jízdu za sebou, po nějaké diskuzi se budeme snažit do příštího roku vychytat muchy, tak snad to bude lepší.
Kdo chcete něco dodat, tak vám dávám volné pole působnosti.
Slyšela jsem, že někomu se to zdálo pomalý, ale taky sem slyšela, že to je první hubert, tak nemůže být všechno hned dokonalý.
Každopádně, zábava se mi líbila, i soud ušel.
xpetrax
napsal(a):
Tak máme 1. Hubertovu jízdu za sebou, po nějaké diskuzi se budeme snažit do příštího roku vychytat muchy, tak snad to bude lepší.
Slyšela jsem, že někomu se to zdálo pomalý, ale taky sem slyšela, že to je první hubert, tak nemůže být všechno hned dokonalý.
Mš se to taky líbilo na nějaky drobný chybičky
terca
napsal(a):
Mš se to taky líbilo na nějaky drobný chybičky
Fotečky budou? Ráda se podívám.
lesik
napsal(a):
Tady je pár fotek: http://skimi.rajce.idnes.cz/1._ Hubertova_jizda_Drevohostice_19.9.2009/ (mezera pred hubertova)
medi
napsal(a):
Tady je pár fotek: http://skimi.rajce.idnes.cz/1._ Hubertova_jizda_Drevohostice_19.9.2009/ (mezera pred hubertova)
Podle foteček to musela být moc příjemná akce. Počasí vyšlo a podle úsměvů, byla nálada taky parádní! Doufám, že to nebyl poslední ročník . Letos mi to nevyšlo, ale příští rok bych to napravila
.
xpetrax
napsal(a):
Ahoj, tak co holky, a co jak se to líbilo vám - pořadatelkám.
Od našich jsem slyšela docela kladné hodnocení dopoledne.
Já můžu hodnotit jen večer a ten byl super až na ten soud, to je docela nuda a v podstatě mi přišlo jen jako že vyberem vínko. Možná by to chtělo nějakýho showmana co vymyslí i jiné "tresty" jako to bývávalo za mého mládí, taky by bylo fajn tam dát buď druhého co by dělal obhájce - taky nějakýho ranaře, nebo aspoň dát obviněnému mikrofon aby bylo slyšet obě strany. Určo by to přittáhlo víc pohledů, než jen lidi co nešťastníka znali. Toť z méno pohledu vše, večer jsem se úža bavila.
Budou někde ještě další fotky? Viděla jsem skimi a fukin rajče
ijik
napsal(a):
Ahoj, tak co holky, a co jak se to líbilo vám - pořadatelkám.
Od našich jsem slyšela docela kladné hodnocení dopoledne.
Já můžu hodnotit jen večer a ten byl super až na ten soud, to je docela nuda a v podstatě mi přišlo jen jako že vyberem vínko. Možná by to chtělo nějakýho showmana co vymyslí i jiné "tresty" jako to bývávalo za mého mládí, taky by bylo fajn tam dát buď druhého co by dělal obhájce - taky nějakýho ranaře, nebo aspoň dát obviněnému mikrofon aby bylo slyšet obě strany. Určo by to přittáhlo víc pohledů, než jen lidi co nešťastníka znali. Toť z méno pohledu vše, večer jsem se úža bavila.
Budou někde ještě další fotky? Viděla jsem skimi a fukin rajče
Takové připomínky se mi líbí, aspoň víme, co příští rok udělat, návrh na trochu jiný soud nám dal i pan kastelán a příští rok se na tom budeme snažit zapracovat.
Ijík: jaké to bývalo ten soud za vašeho mládí? Zajímalo by mě to, aby sme měly nějaké motivy atd.
xpetrax
napsal(a):
Takové připomínky se mi líbí, aspoň víme, co příští rok udělat, návrh na trochu jiný soud nám dal i pan kastelán a příští rok se na tom budeme snažit zapracovat.
Ijík: jaké to bývalo ten soud za vašeho mládí? Zajímalo by mě to, aby sme měly nějaké motivy atd.
Ále prostě se blblo, někdo dělal úkoly, šplhal po laně v sokolce, nebo děcka frčeli trakaře či po prdeli nějakou dráhu, ale nejpůsobivější dojem na mě udělal trest, kdy p. Ministr ještě s někým dávali závody na židličkách páč někde hodně předjížděli. Bohužel to jsem jen viděla na videu, ale dovedete si to představit co.
Moc toho takle nepamatuju, já když začla chodit tak už to pomalu skomíralo
ijik
napsal(a):
Ále prostě se blblo, někdo dělal úkoly, šplhal po laně v sokolce, nebo děcka frčeli trakaře či po prdeli nějakou dráhu, ale nejpůsobivější dojem na mě udělal trest, kdy p. Ministr ještě s někým dávali závody na židličkách páč někde hodně předjížděli. Bohužel to jsem jen viděla na videu, ale dovedete si to představit co.
Moc toho takle nepamatuju, já když začla chodit tak už to pomalu skomíralo
Ten soud me taky nastval, ale už jsme to probíraly a přítí rok se na tom a vůbec na celém hubertu bude pracovat tak aby bylo vše upne supr. Taky si matne jeste pamatuju ze ty soudy byli uplne o necem jinym, hlavně si pamatuju jak jsem musela u Foukalů skákat přes trestnou lavici.
lesik
napsal(a):
Dneska by měly být na stránkách fotky z huberta. Stránky jsou www.stajdrevohostice.websnadno.cz . Jinak budou tady : http://ma-ya.rajce.idnes.cz/