On-line Velká Pardubická

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.10.2009 19:22
lucaf

XXX.XXX.143.252

Ahoj všem,
mám dotaz.
Nevíte někdo jestli budou dávat pardubickou na internetu online?Vychází mi to špatně že budu v práci,tak že bych sledovala v práci na noťasi.
Dík všem.Lucie

7.10.2009 21:15
ijik

XXX.XXX.21.65

lucaf napsal(a):
Ahoj všem,
mám dotaz.
Nevíte někdo jestli budou dávat pardubickou na internetu online?Vychází mi to špatně že budu v práci,tak že bych sledovala v práci na noťasi.
Dík všem.Lucie

určo bude, můžeš koukat možná i přes on-line přenos ČT, nebo najeď na stránky JC ČR: www.dostihy.cz a tam je rovnou odkaz na on-line dostihy, určo to bude možný sledovat
A komu fandíš, máš favorita?? A jak vidíš samotného veterána Váňu staršího, popřípadě kdyby na start nastoupil Rubín tak i jeho jezdkyni Růžičkovou??

8.10.2009 05:17
lucaf

XXX.XXX.143.252

ijik napsal(a):
určo bude, můžeš koukat možná i přes on-line přenos ČT, nebo najeď na stránky JC ČR: www.dostihy.cz a tam je rovnou odkaz na on-line dostihy, určo to bude možný sledovat
A komu fandíš, máš favorita?? A jak vidíš samotného veterána Váňu staršího, popřípadě kdyby na start nastoupil Rubín tak i jeho jezdkyni Růžičkovou??

Tak Růžičkové fandím,jen ať do toho jde U Váňi už mě nic nepřekvapí,takže počítám že tam bude snad i za 10 letZatím jsem se ještě nestihla kouknout na startku tak že nevím,ale pokud jede někdo od Holčáků,tak fandím jim

8.10.2009 05:23
lucaf

XXX.XXX.143.252

lucaf napsal(a):
Tak Růžičkové fandím,jen ať do toho jde U Váňi už mě nic nepřekvapí,takže počítám že tam bude snad i za 10 letZatím jsem se ještě nestihla kouknout na startku tak že nevím,ale pokud jede někdo od Holčáků,tak fandím jim

Ještě mi poraď kde najít startovní listinu.Buď jsem pako nebo jsem jí na stránkách pardubice nenašla

8.10.2009 10:19
atlanta

XXX.XXX.164.155

lucaf napsal(a):
Ještě mi poraď kde najít startovní listinu.Buď jsem pako nebo jsem jí na stránkách pardubice nenašla

http://www.dostihyjc.cz/startky.php

8.10.2009 10:25
bonita

XXX.XXX.69.190

lucaf napsal(a):
Ahoj všem,
mám dotaz.
Dík všem.Lucie

preco nejde Amant Gris?

8.10.2009 13:00
atlanta

XXX.XXX.164.155

bonita napsal(a):
preco nejde Amant Gris?

je zraněný

8.10.2009 13:03
atlanta

XXX.XXX.164.155

atlanta napsal(a):
je zraněný

Amant Gris bohužel kvůli zdravotním komplikacím během tréninku neměl dostatek času se kvalitně připravit a proto se trenér Ing. Milan Theimer a majitel stáje rozhodli jej na start nepostavit. V současné době je po zdravotní stránce již v pořádku a jednou týdně spolu absolvujeme lehký trénink.

8.10.2009 13:12
bonita

XXX.XXX.69.190

lucaf napsal(a):
Ahoj všem,
mám dotaz.
Dík všem.Lucie

dakujem za vysvetlenie o Amantovi, skoda, no, ja by som straaaaaasne fandilateraz budem asi kobuske bielej

buggyna

8.10.2009 14:26
buggyna

XXX.XXX.217.22

lucaf napsal(a):
Ahoj všem,
mám dotaz.
Dík všem.Lucie

Letos už prosím konečně bez zranění a smrti. Poslední 2 roky umírají na trati mý favorité a oblíbenci.
Fandím všem,aby v pořádku doběhli do cíle... i v nižších dostizích. Ale na Velkou budu držet pěsti,aby opět jako první do cíle doběhla naše sestřička

8.10.2009 15:25
klawdie

XXX.XXX.100.124

buggyna napsal(a):
Letos už prosím konečně bez zranění a smrti. Poslední 2 roky umírají na trati mý favorité a oblíbenci.
Fandím všem,aby v pořádku doběhli do cíle... i v nižších dostizích. Ale na Velkou budu držet pěsti,aby opět jako první do cíle doběhla naše sestřička

Adi přesně, nemám žádného favorita, budu spíš držet palce aby to všichni přežili ve zdraví...

10.10.2009 15:08
akasha

XXX.XXX.180.186

klawdie napsal(a):
Adi přesně, nemám žádného favorita, budu spíš držet palce aby to všichni přežili ve zdraví...

Já fandím Mandarinovi a strašně se mi líbí koník Hirsch... takže už se děsně těším jak to dopadne :)

10.10.2009 16:47
woldemortik

XXX.XXX.199.200

akasha napsal(a):
Já fandím Mandarinovi a strašně se mi líbí koník Hirsch... takže už se děsně těším jak to dopadne :)

já fandím všem aby dojely do cíle zdravy a živí a neopakovala se lonská vp nebo již několikrát .jen jim všem jezdcům a koník přeji krásný dostih a příjemnou cílovou rovinku

11.10.2009 16:29
bonita

XXX.XXX.92.15

lucaf napsal(a):
Ahoj všem,
mám dotaz.
Dík všem.Lucie

tak co tomu hovorite? Stare zelezo nehrdzavie, Pepik to dokazal aj po 6ty krataz na to, ako som videla Shirlienu nohu hompalat vo vzduchu...

11.10.2009 16:35
atlanta

XXX.XXX.164.155

bonita napsal(a):
tak co tomu hovorite? Stare zelezo nehrdzavie, Pepik to dokazal aj po 6ty krataz na to, ako som videla Shirlienu nohu hompalat vo vzduchu...

Byl to nádherný dostih a hlavně ten doběh, ale bohužel opět se smrtelným zraněním. A to bylo hrozně málo pádu na to jaký byl počet koní.

11.10.2009 16:35
efendi

XXX.XXX.155.43

bonita napsal(a):

Váňa je prostě machr.......škoda Shirli (nevím jak se to jméno psalo) ...nevím jestli jste si někdo všimli vemi inteligentní diskuze pod článkem o vítězství Váni na úvodní stránce na Seznamu je docela vidět, že mnoho lidí v naší republice patří mezi ty u unichž se inteligence pohybuje pod bodem mrazu...chjo ...ale Váňovi patří velká gratulace

11.10.2009 16:46
ladys

XXX.XXX.45.106

efendi napsal(a):
Váňa je prostě machr.......škoda Shirli (nevím jak se to jméno psalo) ...nevím jestli jste si někdo všimli vemi inteligentní diskuze pod článkem o vítězství Váni na úvodní stránce na Seznamu je docela vidět, že mnoho lidí v naší republice patří mezi ty u unichž se inteligence pohybuje pod bodem mrazu...chjo ...ale Váňovi patří velká gratulace

Opět jsem se nubránila slzám... Nejprve na Schirley a pak při doběhu, to zase byla husina jako blázen a ten pocit, jakej musel prožívat sám Váňa, musel bejt bomba... A ostatní žokejové z toho měli myslím hodně velkou radost, ikdyž sami nevyhráli.
Moji favorité byli Mandarin, Red Dancer a Schirley.....
Jinak dotih parádní, škoda toho zranění, které se stalo na celkem jednoduché překážce jen díky tomu, že skákali dost v chumlu, bylo vidět, že chudinka zakopla kvůli tomu.... Ale jinak se na to dívat dalo a blahopřeji vítězi i poraženým, kteří dojeli

11.10.2009 17:17
madow

XXX.XXX.20.105

lucaf napsal(a):
Ahoj všem,
mám dotaz.
Dík všem.Lucie

letošní VELKÁ byla krásná...akorát zase Holčák a jeho smula s koníkem Shirley...chuděra jak tam chudák skákala po třech hrozný záběr..jinak krásný finiš...

Přidejte reakci

Přidat smajlík