Jak provést výměnu jezdeckého vybavení přes poštu

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.10.2009 20:15
sheril

XXX.XXX.88.21

A ještě jeden dotaz,z minulích příspěvků vím jak se mnozí spálil,jak provést výměnu,aby mi došlo co chci a ne napodobeniny,dá se tomu předcházet?Chci vyměnit sedlo za uzdečku třmeny,čištění.Máte dobrý tip nebo se nedá tomu nijak zamezit

15.10.2009 20:24
jurasek

XXX.XXX.112.250

sheril napsal(a):
A ještě jeden dotaz,z minulích příspěvků vím jak se mnozí spálil,jak provést výměnu,aby mi došlo co chci a ne napodobeniny,dá se tomu předcházet?Chci vyměnit sedlo za uzdečku třmeny,čištění.Máte dobrý tip nebo se nedá tomu nijak zamezit

nevyměnuj pokud to na vlastní oči nevidíš,já bych do toho nešla

15.10.2009 21:48
thesis

XXX.XXX.151.2

sheril napsal(a):

Výměnu doporučuji dobírkou, pošli sedlo, příjdou ti peníze a druhý ať pošle věci za stejnou cenu a to vyplatíš. Jinak do toho nechoď ani náhodou. Lidi jsou schopni naslibovat hory doly a pak prd z toho, příjdeš nejen o iluze ale taky o danou věc či peníze.

16.10.2009 06:33
makki

XXX.XXX.107.70

thesis napsal(a):
Výměnu doporučuji dobírkou, pošli sedlo, příjdou ti peníze a druhý ať pošle věci za stejnou cenu a to vyplatíš. Jinak do toho nechoď ani náhodou. Lidi jsou schopni naslibovat hory doly a pak prd z toho, příjdeš nejen o iluze ale taky o danou věc či peníze.

No a jak si představujete, že při dobírce zabráníte tomu, aby v té bedně pak bylo úplně něco jiného? Absolutní jistota je jenom v případě předání z ruky do ruky, jinak žádná záruka není a je to jedno, jestli se použije normální balík, nebo dobírka.

16.10.2009 12:19
sheril

XXX.XXX.88.21

makki napsal(a):
No a jak si představujete, že při dobírce zabráníte tomu, aby v té bedně pak bylo úplně něco jiného? Absolutní jistota je jenom v případě předání z ruky do ruky, jinak žádná záruka není a je to jedno, jestli se použije normální balík, nebo dobírka.

Byl mi poslán email at si něco vyberu s jejich stránek,že mají soukromí obchod www.potrebyprokone.wbs.cz,zn áte je?Podle mého předpokladu chtějí sedlo vyměnit za věci dejmetomu v hodnotě 1500 a sedlo pak prodat za víc,to mě je už jedno,já ho nemůžu prodat už přes rok.Neznáte někdo tento obchod,nakupujete u nich

16.10.2009 13:05
michaela z

XXX.XXX.90.1

sheril napsal(a):
Byl mi poslán email at si něco vyberu s jejich stránek,že mají soukromí obchod www.potrebyprokone.wbs.cz,znáte je?Podle mého předpokladu chtějí sedlo vyměnit za věci dejmetomu v hodnotě 1500 a sedlo pak prodat za víc,to mě je už jedno,já ho nemůžu prodat už přes rok.Neznáte někdo tento obchod,nakupujete u nich

Já jsem měla od těchto ´jezdeckých potřeb ´ objednané pony sedlo, ale nějak jsme se s paní nepochopily a to, co mi poslala nebylo dle mých původních představ, tak se vrátilo a peníze mi byly poslány na účet.....když prodávám já, tak solidnost zaručena , pokud nakupuju něco já a některé odpovědi v meilu se mi nezdají, tak to ukončím. Nejdražší věc jsem kupovala sedlo a všechno bylo ok.
Jediná jistota je z ruky do ruky, dobírka, tam je jistota, že když si to kupující převezme, tak i zaplatí.

16.10.2009 13:09
makki

XXX.XXX.107.70

michaela z napsal(a):
Já jsem měla od těchto ´jezdeckých potřeb ´ objednané pony sedlo, ale nějak jsme se s paní nepochopily a to, co mi poslala nebylo dle mých původních představ, tak se vrátilo a peníze mi byly poslány na účet.....když prodávám já, tak solidnost zaručena , pokud nakupuju něco já a některé odpovědi v meilu se mi nezdají, tak to ukončím. Nejdražší věc jsem kupovala sedlo a všechno bylo ok.
Jediná jistota je z ruky do ruky, dobírka, tam je jistota, že když si to kupující převezme, tak i zaplatí.

U dobírky je jistota zaplacení pro prodávajícího. Jistota, že pak v zásilce bude právě to, co kupující čeká, není zase tak velká. Sama jsem se nikdy nespálila, nebo vlastně jenom jednou, ale to bylo mimo oblast jezdeckých potřeb a od té doby jednoho známené českého herce prostě nemusím. Ale na koňáky jsem měla zatím (ťuk ťuk ťuk) vždy štěstí.

Přidejte reakci

Přidat smajlík