Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.10.2009 00:51
rozi

XXX.XXX.12.6

Dobrý den všem! Jak se máte? O nikom ani vidu, ani slechu...

17.10.2009 00:53
rozi

XXX.XXX.12.6

rozi napsal(a):

Ospalý podzim

17.10.2009 00:54
rozi

XXX.XXX.12.6

rozi napsal(a):

...

17.10.2009 01:19
westgirl

XXX.XXX.227.219

rozi napsal(a):
...

ahooj Rozi! trénujem na Huberta ale je to těžké..Kdy? když imvére lije...byly sme asi v úterý kolem hradu.chtěla to brát kobuš cvalem tam i zpět...až jsem se musela smát.tož uvidíme se v nedělu v tanečních,ju ?já jsem i cestou z práce vzpomínala a dělala kroky,jak byla ta čača,a už jsem to zapomněla

17.10.2009 01:20
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
ahooj Rozi! trénujem na Huberta ale je to těžké..Kdy? když imvére lije...byly sme asi v úterý kolem hradu.chtěla to brát kobuš cvalem tam i zpět...až jsem se musela smát.tož uvidíme se v nedělu v tanečních,ju ?já jsem i cestou z práce vzpomínala a dělala kroky,jak byla ta čača,a už jsem to zapomněla

....na té fotce máš hrubé nebe!s Dixim

17.10.2009 01:22
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
....na té fotce máš hrubé nebe!s Dixim

kobyla i kofolu,i pivo si lízla z ruky

29.10.2009 12:54
rozi

XXX.XXX.12.6

westgirl napsal(a):
kobyla i kofolu,i pivo si lízla z ruky

Jestli se tu mrkne Sajma: Co mu teda vlastně bylo když to nebyla kolika?
To je divné, někdy ty koně jsou v pohodě a naráz bum a kolika nebo křeč a člověk ani neví z čeho...
Iza má prozměnu na nose bouli a vypadá jako nosorožec. Snad jí to nezůstane, to bych jí musela pořídit nějaký nánosník s velkým šperkem Přistoupla si vodítka a tak ji spálila parel.ohlávka.

29.10.2009 13:04
rozi

XXX.XXX.12.6

rozi napsal(a):
Jestli se tu mrkne Sajma: Co mu teda vlastně bylo když to nebyla kolika?
To je divné, někdy ty koně jsou v pohodě a naráz bum a kolika nebo křeč a člověk ani neví z čeho...
Iza má prozměnu na nose bouli a vypadá jako nosorožec. Snad jí to nezůstane, to bych jí musela pořídit nějaký nánosník s velkým šperkem Přistoupla si vodítka a tak ji spálila parel.ohlávka.

Mám na prodej deku Tattini, tm.modrou, velikostně na menšího koně. Našemu je malá a pro Izu mám. Zapínání na prsou i pod břichem, je vedená jako zimní, přepravní a stájová. Pův.cena za 900, -Kč, prodám ji třeba za 750,-kdyby měl někdo zájem. Nenošená, v původ.obalu, jen zkoušená na koni.
Foto:

29.10.2009 16:08
sajma

XXX.XXX.200.139

rozi napsal(a):
Mám na prodej deku Tattini, tm.modrou, velikostně na menšího koně. Našemu je malá a pro Izu mám. Zapínání na prsou i pod břichem, je vedená jako zimní, přepravní a stájová. Pův.cena za 900, -Kč, prodám ji třeba za 750,-kdyby měl někdo zájem. Nenošená, v původ.obalu, jen zkoušená na koni.
Foto:

říkal že spíš křeč a že to nejspíš pozbírané z minulosti, třeba jestli prochladl nebo nějaké přešlé bolení prostě věci, které nejsou ani znát na pohled ani na chování koně a prostě se to tak nějak nakupí a pak se projeví ve velkém, jelikož sajmi nikdy neměl koliklu a na nějaký kašel mi netrpěl, snad jen v době kdy byl na noc ve stáji jinak fakt tak 3 roky ani ň! takže těžko říct, ale veterinář byl pohotový-volám si Večeřu, bydlí kousek a na tyto věci složitější je rozhodně machr. ma specializaci jen na koně takže tak...iza musí vypadat kouzelně s modním doplňkem

29.10.2009 16:56
rozi

XXX.XXX.12.6

sajma napsal(a):
říkal že spíš křeč a že to nejspíš pozbírané z minulosti, třeba jestli prochladl nebo nějaké přešlé bolení prostě věci, které nejsou ani znát na pohled ani na chování koně a prostě se to tak nějak nakupí a pak se projeví ve velkém, jelikož sajmi nikdy neměl koliklu a na nějaký kašel mi netrpěl, snad jen v době kdy byl na noc ve stáji jinak fakt tak 3 roky ani ň! takže těžko říct, ale veterinář byl pohotový-volám si Večeřu, bydlí kousek a na tyto věci složitější je rozhodně machr. ma specializaci jen na koně takže tak...iza musí vypadat kouzelně s modním doplňkem

Už to trochu splaskává, ale i tak...při lonžování vypadá dost nesouměrně, fotíme ji jinak zepředu. JInak teď hodně jezdíme, každý den jsme v sedle, asi si vynahrazujeme to, jak jsme vodili Rozi a Izu na provázku .
Večeřu znám, taky ho voláváme, je odborník a navíc moc šikovný

29.10.2009 16:58
rozi

XXX.XXX.12.6

rozi napsal(a):
Už to trochu splaskává, ale i tak...při lonžování vypadá dost nesouměrně, fotíme ji jinak zepředu. JInak teď hodně jezdíme, každý den jsme v sedle, asi si vynahrazujeme to, jak jsme vodili Rozi a Izu na provázku .
Večeřu znám, taky ho voláváme, je odborník a navíc moc šikovný

a ještě fotka Dixiho, ať mu to není líto

31.10.2009 12:25
sajma

XXX.XXX.200.139

rozi napsal(a):
a ještě fotka Dixiho, ať mu to není líto

pro moniku-

31.10.2009 12:55
monikafris

XXX.XXX.141.166

sajma napsal(a):
pro moniku-

Ahoj Jani! Díky! To je z nějakého Huberta? Jestli máš ještě nějakou fotku, tak ji přidej. Díky! M.

4.11.2009 00:16
monikafris

XXX.XXX.141.166

monikafris napsal(a):
Ahoj Jani! Díky! To je z nějakého Huberta? Jestli máš ještě nějakou fotku, tak ji přidej. Díky! M.

Ahoj! Nová podzimní fotka.

14.11.2009 19:24
monikafris

XXX.XXX.141.166

monikafris napsal(a):
Ahoj! Nová podzimní fotka.

podzimní fotečka z dneška

17.11.2009 18:06
rozi

XXX.XXX.12.6

monikafris napsal(a):
podzimní fotečka z dneška

Ahojte, jak se všichni máte? naši koně jsou docela kuličky, není teď moc čas jezdit. A taky mají novou pastvu - teda spásají zahradu, kde je narozdíl od našich ohrad, ještě nějaká tráva...

17.11.2009 18:11
rozi

XXX.XXX.12.6

rozi napsal(a):
Ahojte, jak se všichni máte? naši koně jsou docela kuličky, není teď moc čas jezdit. A taky mají novou pastvu - teda spásají zahradu, kde je narozdíl od našich ohrad, ještě nějaká tráva...

Toto fotila Lucka, když byly první mrazíky. teď už se zase probouzí muchy...

17.11.2009 18:12
rozi

XXX.XXX.12.6

rozi napsal(a):
Toto fotila Lucka, když byly první mrazíky. teď už se zase probouzí muchy...

a ještě jedna

19.11.2009 23:38
monikafris

XXX.XXX.141.166

rozi napsal(a):
a ještě jedna

Jelly a Romance

20.11.2009 22:19
westgirl

XXX.XXX.227.219

monikafris napsal(a):
Jelly a Romance

Ahooj, ve Vizovicích proběhl hubert o svátku,tak posílám malou fotoreportáž
kobylka Živa

20.11.2009 22:20
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
kobylka Živa

...tady všichni

20.11.2009 22:22
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
...tady všichni

...mno teda bylo nás 9
tady Martin s Chelseou a paní Dočkalová s Unitou

20.11.2009 22:25
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
...mno teda bylo nás 9
tady Martin s Chelseou a paní Dočkalová s Unitou

mně pučili Živu - ČT (kobylka co je na prodej...)protože Honey mi omarodila.až na pár momentů byla hodná a to je trošku živější ta Živa

20.11.2009 22:27
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
mně pučili Živu - ČT (kobylka co je na prodej...)protože Honey mi omarodila.až na pár momentů byla hodná a to je trošku živější ta Živa

..jsem to domluvila i z naší vesnice rančerům.jely od nás 2 shagya arabky - Myška (na prodej)

20.11.2009 22:28
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
..jsem to domluvila i z naší vesnice rančerům.jely od nás 2 shagya arabky - Myška (na prodej)

...aa Shantall.reklama na nejmenovaného sedláře

20.11.2009 22:29
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
...aa Shantall.reklama na nejmenovaného sedláře

....to byla bašta

20.11.2009 22:31
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
....to byla bašta

děcka s naším novým pejskem.muj Jerrynek

22.11.2009 23:29
mckvak

XXX.XXX.73.237

westgirl napsal(a):
kobylka Živa

Jéé u Binka byl Hubert? A kruci zas jsem neco prosvihla:D

23.11.2009 09:31
westgirl

XXX.XXX.227.219

mckvak napsal(a):
Jéé u Binka byl Hubert? A kruci zas jsem neco prosvihla:D

mnoo, ale takový pidi...nazvali to společenská vyjížďka.a plánují jarní! doufám,že už pojedu se svou kobčou.pujčili mi jakési tornádo,ještě se chovala dobře ale asi 3x jsem ji neudržela a předcválala mastra

30.12.2009 13:01
rozi

XXX.XXX.12.6

westgirl napsal(a):
mnoo, ale takový pidi...nazvali to společenská vyjížďka.a plánují jarní! doufám,že už pojedu se svou kobčou.pujčili mi jakési tornádo,ještě se chovala dobře ale asi 3x jsem ji neudržela a předcválala mastra

Tadu už moc nikdo nechodí, i já jsem zapomněla. Tak to zkusme trochu obnovit a napište, jak se máte...

13.1.2010 21:29
monikafris

XXX.XXX.141.166

rozi napsal(a):
Tadu už moc nikdo nechodí, i já jsem zapomněla. Tak to zkusme trochu obnovit a napište, jak se máte...

Ahoj všichni! Už se tu dlouho nikdo neukázal. Jak se máte? Jezdíte? Fotíte? Já mám zimní fotky z loňska. Letos jsem ve sněhu ještě neviděla.
Monika.

13.1.2010 21:30
monikafris

XXX.XXX.141.166

monikafris napsal(a):
Ahoj všichni! Už se tu dlouho nikdo neukázal. Jak se máte? Jezdíte? Fotíte? Já mám zimní fotky z loňska. Letos jsem ve sněhu ještě neviděla.
Monika.

14.1.2010 19:26
rozi

XXX.XXX.12.6

monikafris napsal(a):

My jezdíme, fotíme, seno nám dovezli,...pořád je co dělat.
Tady je fotka, jak jsme bruslily na cestě za naším, když tu byla o víkendu ledovice.

14.1.2010 19:27
rozi

XXX.XXX.12.6

rozi napsal(a):
My jezdíme, fotíme, seno nám dovezli,...pořád je co dělat.
Tady je fotka, jak jsme bruslily na cestě za naším, když tu byla o víkendu ledovice.

A tady na koních

14.1.2010 19:28
rozi

XXX.XXX.12.6

rozi napsal(a):
A tady na koních

a ještě nějaká v pohybu

14.1.2010 19:29
rozi

XXX.XXX.12.6

rozi napsal(a):
a ještě nějaká v pohybu

a v kroku a teĎ tu zase dejte fotky někdo jiný ze Zlíňáků

14.1.2010 19:30
rozi

XXX.XXX.12.6

rozi napsal(a):
a v kroku a teĎ tu zase dejte fotky někdo jiný ze Zlíňáků

romantika

14.1.2010 23:31
ghajariy

XXX.XXX.4.106

rozi napsal(a):
romantika

Vidím, Marti, že jezdíte při západu i reiningové kruhy a rovné čáry...
Tak kdyby ses chtěla zdokonalit, nevím, zda to smím prozradit, pořádá Alice Machů na Lucky Walley westernový kurz s Tomem Martínkem, 23. a 24.1.2010, takový all around typ, týden na to je tam reiningový kurz s... (vypadlo mi jméno z hlavy, nějaký myslím Němec), mají to tam na stránkách. Pojedu jen na čumendu, zatím si nemůžu Toníčka vynachválit, tak nehodlám nijak měnit. Už jezdíme na páce...fotka je ještě ze Všeminy

15.1.2010 12:53
westgirl

XXX.XXX.23.245

ghajariy napsal(a):
Vidím, Marti, že jezdíte při západu i reiningové kruhy a rovné čáry...
Tak kdyby ses chtěla zdokonalit, nevím, zda to smím prozradit, pořádá Alice Machů na Lucky Walley westernový kurz s Tomem Martínkem, 23. a 24.1.2010, takový all around typ, týden na to je tam reiningový kurz s... (vypadlo mi jméno z hlavy, nějaký myslím Němec), mají to tam na stránkách. Pojedu jen na čumendu, zatím si nemůžu Toníčka vynachválit, tak nehodlám nijak měnit. Už jezdíme na páce...fotka je ještě ze Všeminy

Hojíí..můj foťák teď nějak zahálí,čekáme na slunko .Marti dobře jste řádili, tady je to na brusle furt jen bych je musela pořídit #01 já léčila z kašle koníky dlouho,pomohl až Norodine od MvDr. Filly.zatím se nedá kvůli tom ledu všude ale pak začnem - taky pomalu s pákou.Peti a ten Martínek je u Alice nebo na Lucky Valley? ale já si vybrala že pudu jen na toho Kronsteinera když je přímo tu .tak jsem aspoň nafotila historické - foto z fota. Rokynka - mamka Honey v lednu 06 když byly ty záplavy sněhu...

15.1.2010 12:58
westgirl

XXX.XXX.23.245

westgirl napsal(a):
Hojíí..můj foťák teď nějak zahálí,čekáme na slunko .Marti dobře jste řádili, tady je to na brusle furt jen bych je musela pořídit #01 já léčila z kašle koníky dlouho,pomohl až Norodine od MvDr. Filly.zatím se nedá kvůli tom ledu všude ale pak začnem - taky pomalu s pákou.Peti a ten Martínek je u Alice nebo na Lucky Valley? ale já si vybrala že pudu jen na toho Kronsteinera když je přímo tu .tak jsem aspoň nafotila historické - foto z fota. Rokynka - mamka Honey v lednu 06 když byly ty záplavy sněhu...

hrozné, cizí koně fotím a moje ne aneb Mackova Hesi - A1/1 z Hestra asi po Big Walt? - Raková

15.1.2010 12:59
westgirl

XXX.XXX.23.245

westgirl napsal(a):
hrozné, cizí koně fotím a moje ne aneb Mackova Hesi - A1/1 z Hestra asi po Big Walt? - Raková

...ještě jednou Hesi - leden 2010

15.1.2010 14:08
rozi

XXX.XXX.12.6

westgirl napsal(a):
...ještě jednou Hesi - leden 2010

Hani, tak to se ještě načekáš na to slunko. V neděli má zase sněžit.
Ize teď opuchly nohy, myslíte si, že to může být ze sena? Dovezli mi nové seno, žerou to dva dny a když to nerozchodí, tak má na šlachách a spěnkách pěkné bambule. Z ničeho jiného mě nenapadá, že by to bylo. Včera jsem ji vzala na lonž na jízdárnu a odpuchlo to, nekulhá, normál.se pohybuje, s elánem. To seno - nic jiného mě nenapadá. Ale čím krmit, že?

15.1.2010 14:10
rozi

XXX.XXX.12.6

rozi napsal(a):
Hani, tak to se ještě načekáš na to slunko. V neděli má zase sněžit.
Ize teď opuchly nohy, myslíte si, že to může být ze sena? Dovezli mi nové seno, žerou to dva dny a když to nerozchodí, tak má na šlachách a spěnkách pěkné bambule. Z ničeho jiného mě nenapadá, že by to bylo. Včera jsem ji vzala na lonž na jízdárnu a odpuchlo to, nekulhá, normál.se pohybuje, s elánem. To seno - nic jiného mě nenapadá. Ale čím krmit, že?

K těm kurzům - pak dejte fotky, já budu asi na horách, v zimě u mě vedou lyže, běžky

Lucka, Dix

15.1.2010 23:10
ghajariy

XXX.XXX.4.106

rozi napsal(a):
K těm kurzům - pak dejte fotky, já budu asi na horách, v zimě u mě vedou lyže, běžky

Lucka, Dix

Hani, i Martínek je na Lucky Walley. Seno - Jarda teď přivezd na dolní stáj už 4.balík seno-vojtěšky, takový mix, žerou to už cca 14 dnů a některým z toho taky natékají nohy, ale ne všem. Teď tam dal zase jen obyč seno a je to v pohodě už za 1 den. Tak tedy, i ze sena to může být...

16.1.2010 11:45
rozi

XXX.XXX.118.168

ghajariy napsal(a):
Hani, i Martínek je na Lucky Walley. Seno - Jarda teď přivezd na dolní stáj už 4.balík seno-vojtěšky, takový mix, žerou to už cca 14 dnů a některým z toho taky natékají nohy, ale ne všem. Teď tam dal zase jen obyč seno a je to v pohodě už za 1 den. Tak tedy, i ze sena to může být...

Asi to bude z toho sena, už jsem mluv.i s veterin.po telefonu a je to ze žrádla - když oves nedostává, granulí jen hrstku a stejně a seno je jiné, tak je to jasné. A takové krásné seno to je, naštěstí máme pana Dixiho, stoprocentně odolného proti větru, dešti a jakémukoliv senu ten to sežere

16.1.2010 13:38
westgirl

XXX.XXX.23.245

rozi napsal(a):
Asi to bude z toho sena, už jsem mluv.i s veterin.po telefonu a je to ze žrádla - když oves nedostává, granulí jen hrstku a stejně a seno je jiné, tak je to jasné. A takové krásné seno to je, naštěstí máme pana Dixiho, stoprocentně odolného proti větru, dešti a jakémukoliv senu ten to sežere

páni, i obyčej.seno jaký má vliv..Peti, tak ten kurz Martínka to je jen pro zvané,pozvání mám jen na Rudiho ale stejně je to to nej takže těšííím..Martí, a slunko je tu takže už mám něco fotlé a vyjedu ještě s kobylou.zatím staré fota:jak jsme dřív vyráželi - předseda ZD na Tese, kamoš Rossi na Tami, Míša s Jančou na Sherry a Táňa, Terka a Sheila s námi navolno.(tažáci).foceno z Rocky a i malá Honey byla navolno

16.1.2010 13:39
westgirl

XXX.XXX.23.245

westgirl napsal(a):
páni, i obyčej.seno jaký má vliv..Peti, tak ten kurz Martínka to je jen pro zvané,pozvání mám jen na Rudiho ale stejně je to to nej takže těšííím..Martí, a slunko je tu takže už mám něco fotlé a vyjedu ještě s kobylou.zatím staré fota:jak jsme dřív vyráželi - předseda ZD na Tese, kamoš Rossi na Tami, Míša s Jančou na Sherry a Táňa, Terka a Sheila s námi navolno.(tažáci).foceno z Rocky a i malá Honey byla navolno

čertík malá Honey necelý rok

16.1.2010 13:41
westgirl

XXX.XXX.23.245

westgirl napsal(a):
čertík malá Honey necelý rok

a s mamuškou

16.1.2010 14:07
ghajariy

XXX.XXX.4.106

westgirl napsal(a):
a s mamuškou

Tak na Martínka mne zase pozvala kamarádka, co má koně u Alice a jde tam s kobylkou, tak to snad stačí. A Rudi je na pozvánky, když to mají na svých oficko stránkách s tím, že i diváci platí vlezné? To asi stěží, vždyť se tam může kdokoli podívat a přijet...

16.1.2010 18:51
westgirl

XXX.XXX.23.245

ghajariy napsal(a):
Tak na Martínka mne zase pozvala kamarádka, co má koně u Alice a jde tam s kobylkou, tak to snad stačí. A Rudi je na pozvánky, když to mají na svých oficko stránkách s tím, že i diváci platí vlezné? To asi stěží, vždyť se tam může kdokoli podívat a přijet...

neříkám,že je na pozvánky...ten Kronsteiner.jen sem se dozvěděla pouze o tomto,no

5.4.2010 16:33
monikafris

XXX.XXX.141.166

Po delší době opět zdravím všechny ze Zlínska. Vidím, že už sem skoro nikdo nechodí.:-( Posílám alespoň pár fotek z dneška. Na pastvinách se narodilo jehně, které asi promoklo. Je slabé. Majiteli jsem se nedovolala. Nebydlí tady v okolí. Tak jsem ho vzala domů. Topím mu a Nikita ho zahřívá. Mám tady sušené mléko pro ovce, tak ho i přikrmuji.

5.4.2010 16:42
monikafris

XXX.XXX.141.166

Nedaří se mi vložit fotka.:-( Jak se ted´Ifauna změnila, tak už tam fotku asi nedám:-(

6.4.2010 12:27
rozi

XXX.XXX.12.6

Ahojte všichni :-)
Zkusím dát fotku, jestli to funguje....Procházkův QH hřebec

6.4.2010 12:30
rozi

XXX.XXX.12.6

Je to hrozně prďavé, nejde to vůbec vidět, zkusím ve větším formátu

6.4.2010 12:31
rozi

XXX.XXX.12.6

Hm, tak nevím, asi to bude pořád takové mini - a to je nemám nijak upravené ty fotky, vkládá se to stejně jako předtím, jen se zmenšují.

6.4.2010 13:24
madow

XXX.XXX.121.112

když klikneš na foto zvětší se:-)

6.4.2010 13:42
rozi

XXX.XXX.12.6

7.5.2010 00:09
rozi

XXX.XXX.12.6

Žijeme? Jezdíme? Paseme? Rosteme! A předrůstáme starší jedince. Iza bude trpaslík smajlík

29.5.2010 12:26
sajma

XXX.XXX.171.50

rozi napsal(a):
Jarní

ahoj, od pondělka opět Fryšták, juchů už se mooc těším zpátkysmajlík

30.5.2010 10:12
rozi

XXX.XXX.12.6

Ahoj, stěhuješ se za hříbětem :-) Jak to? Doma už to máte vypasené?

30.5.2010 21:00
sajma

XXX.XXX.176.125

rozi napsal(a):
Ahoj, stěhuješ se za hříbětem :-) Jak to? Doma už to máte vypasené?

doma to není ono,sice jsem ho měla hned pod oknem, ale u Olana se měl stejně nejlíp...však se zastav pokecáme

8.6.2010 09:25
rozi

XXX.XXX.166.187

Přeteklá voda ze Zlínské přehrady

8.6.2010 09:26
rozi

XXX.XXX.166.187

8.6.2010 10:29
kokinka

XXX.XXX.45.125

Sice jsem nezlíňák....ale v sobotu jsem zlínsko navštívila a bylo faaaajně. Ostatně, u Monči snad ani jinak být nemůže :-)

Třeba jste se někdo účastnili http://kokinka.rajce.idnes.cz/Ranc_v_sedle/ :-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík