abonka
napsal(a):
Ahojky máte někdo zkušenost s ohradou se sloupky z PVC ( mobilní )
Za odpovědi děkuji
ahoj jestly mysliš ty bílé tyčky tak ty používám cca 4roky jsem spokojená,ale má to své výhody,ale i nevýhody.snadno se zlomí při vetčím tlaku,ale na rychle prodloužení ohrady čí mobilní je to super
woldemortik
napsal(a):
ahoj jestly mysliš ty bílé tyčky tak ty používám cca 4roky jsem spokojená,ale má to své výhody,ale i nevýhody.snadno se zlomí při vetčím tlaku,ale na rychle prodloužení ohrady čí mobilní je to super
jjjjj myslím bílé tyčky a jde to tedy použít na celoroční ohradu. A jak je to při velkém větru nevyvrátí se to lehce?.
abonka
napsal(a):
jjjjj myslím bílé tyčky a jde to tedy použít na celoroční ohradu. A jak je to při velkém větru nevyvrátí se to lehce?.
Máme je taky a jsou super, žádné složité a pro mě fyzicky náročné zatloukání dřevěných kůlů. Celoročně je na jednom místě nemáme, protože neustále posouváme, ale myslím že není problém. Nám se nevyvrací a fouká tu slušně. A pokud koně respektují ohradník tak není problém ani s lámáním. Nám se ještě žádná tyčka nezlomila. Mužeš si vybrat jak daleko a kolik šňůry nebo pásky natáhneš. Můžu jen doporučit.
abonka
napsal(a):
Ahojky máte někdo zkušenost s ohradou se sloupky z PVC ( mobilní )
Za odpovědi děkuji
mám je celoročně na stabilní ohradu. jsem spokojená, ale dokonalé nejsou.
rohy musím mít dřevěné, protože tyhle bílé se ohýbají. když je namočíno tak je vítr uvolňuje a vyvrací. zas není problém to obejít a přepíchnout vedle
bospor
napsal(a):
mám je celoročně na stabilní ohradu. jsem spokojená, ale dokonalé nejsou.
rohy musím mít dřevěné, protože tyhle bílé se ohýbají. když je namočíno tak je vítr uvolňuje a vyvrací. zas není problém to obejít a přepíchnout vedle
Tak to je super. Mám kobuchu 5 měsíců a až vyroste tak ty stávající tyčky (dřevěné ) co mám tak by mohla přelejzat. Tak aspon vím čím je naradím . děkuju.