Ahojky... jaká barva bude téhle kobylce slušet? Je to vybělující šimla... Děkuji za nápady - popřípadě pokud někdo máte takovéhlého koníka tak i foky:-)
holkaodkoni
napsal(a):
Ahojky... jaká barva bude téhle kobylce slušet? Je to vybělující šimla... Děkuji za nápady - popřípadě pokud někdo máte takovéhlého koníka tak i foky:-)
holkaodkoni
napsal(a):
Zdravím bohužel na pravé přední má náznak špalku... strouháme a strouháme snad to zachráníme ...
Zakoupila jsem jí především pro krásnou mechaniku pohybu... špalek se jí bohužel vytvořil jako hříběti
holkaodkoni
napsal(a):
Zdravím bohužel na pravé přední má náznak špalku... strouháme a strouháme snad to zachráníme ...
Zakoupila jsem jí především pro krásnou mechaniku pohybu... špalek se jí bohužel vytvořil jako hříběti
detail
holkaodkoni
napsal(a):
Mýho drobka tohle stadium šimlatění čeká do tak do 3-4 let a nyní mám jasno, že výstroj v kombinaci světle modré až tyrkysové s béžovou
holkaodkoni
napsal(a):
mně se na šimlíky líbí nejvíc tmavě modrá, ale spíše na ty více vybělené - ale ak myslím, že to nebude dlouho trvat
asharka
napsal(a):
mně se na šimlíky líbí nejvíc tmavě modrá, ale spíše na ty více vybělené - ale ak myslím, že to nebude dlouho trvat
A co takhle žlutá?
terca
napsal(a):
A co takhle žlutá?
Ahojky všem, prosím tě, kolik je tvé kobylce, máš ji od mala? Jak probíhalo vybělování, nemáš nejaké foto postupu barvičky třeba po roce? Koupila jsem si hřebečka, měl nádhernou čokoládovou barvičku a ejhle sem tam bílý chloupek, tak by mě zajímalo, jaká je šance, že nepůjde so šimlíka nebo jestli později budu řešit stejný problém jako ty
Děkuji moc, pa Jana
lefyxi
napsal(a):
Ahojky všem, prosím tě, kolik je tvé kobylce, máš ji od mala? Jak probíhalo vybělování, nemáš nejaké foto postupu barvičky třeba po roce? Koupila jsem si hřebečka, měl nádhernou čokoládovou barvičku a ejhle sem tam bílý chloupek, tak by mě zajímalo, jaká je šance, že nepůjde so šimlíka nebo jestli později budu řešit stejný problém jako ty
Děkuji moc, pa Jana
Já bych to viděla na blankytně modrou
lefyxi
napsal(a):
Děkuji moc, pa Jana
Ahoj, kobylce jsou 2 roky a 8 měsíců mám jí teprve 2 měsíce tak ti asi neporadím ale myslím že kolem 4 roku už bude hodně vybělná... Jelikož za ty 2 měsíce co ji mám už velmi vybělala hlava, nohy a záda... tak uvidíme :-)
lefyxi
napsal(a):
Děkuji moc, pa Jana
Ahojk taj já mám svýho prcka od narozeni. Z kobylky vylezlo tohle
martiiisek
napsal(a):
Ahojk taj já mám svýho prcka od narozeni. Z kobylky vylezlo tohle
tady v necelym pul roce
holkaodkoni
napsal(a):
Ahoj, kobylce jsou 2 roky a 8 měsíců mám jí teprve 2 měsíce tak ti asi neporadím ale myslím že kolem 4 roku už bude hodně vybělná... Jelikož za ty 2 měsíce co ji mám už velmi vybělala hlava, nohy a záda... tak uvidíme :-)
Ježiš, já se lekla, že je to můj kůň při prvním pohledu :)))
Takže já doporučuju šedou nebo vínovou...zkusím obě najít...
martiiisek
napsal(a):
a tady asi před 14 dnama
jinak my se zatim ladime do zelezy
martiiisek
napsal(a):
jinak my se zatim ladime do zelezy
Kupodivu šedou, kterou nosíme nejčastěji nemůžu najít na žádné fotce :) Tak mezitím přihodím jednu oranžovou...
lesterka
napsal(a):
Kupodivu šedou, kterou nosíme nejčastěji nemůžu najít na žádné fotce :) Tak mezitím přihodím jednu oranžovou...
a červenou...ať máš představu...jestli si teda z té kvality fotek něco dokážeš vydedukovat :)
lesterka
napsal(a):
a červenou...ať máš představu...jestli si teda z té kvality fotek něco dokážeš vydedukovat :)
Ahojky, moc dekuji, muj pinda se jevi take jako duha barvicku resila moje vyborna kamaradka na diskuzi : "Jaká myslíte že to bude barva.. " muzete se kouknout a treba neco napsat, na jedne fotografii, tusim posledni je hodne probeleny, ale ted se mi zase zda, ze je tmavsi, je mozne, ze beleni nebude pokracovat? prikladam fotografii, kterou jsem poridila vcera
ted je mu 8 mesicu a je jeste jedna fotka je na foru: Teplicaci sem a je to ta, jak jsem pod jeho nozickama
stalonek
napsal(a):
já viděla na šimlících párrát světle modrou jak na kobylce tak na hřebci. A sluší jim to. Taky vínová je krásná. Ale fotky bohužel nemám
sice nemám šimlíka, ale asi by se mi líbila červená nebo vínová barva...mám ryzáka a jsme červeno-vínový a červená opravdu koníkovi at je černý, hnědý, bíly hrozně sluší