Jaká barva jí bude slušet?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.11.2009 19:54
holkaodkoni

XXX.XXX.170.174

Ahojky... jaká barva bude téhle kobylce slušet? Je to vybělující šimla... Děkuji za nápady - popřípadě pokud někdo máte takovéhlého koníka tak i foky:-)

14.11.2009 19:56
holkaodkoni

XXX.XXX.170.174

holkaodkoni napsal(a):
Ahojky... jaká barva bude téhle kobylce slušet? Je to vybělující šimla... Děkuji za nápady - popřípadě pokud někdo máte takovéhlého koníka tak i foky:-)

14.11.2009 20:00
thesis

XXX.XXX.151.2

holkaodkoni napsal(a):

Mě se na takové barvě líbí béžová s černou výstrojí. A prosímtě to je možná jen blbá fotka, ale nemá na předcích špalky?

14.11.2009 20:54
holkaodkoni

XXX.XXX.170.174

holkaodkoni napsal(a):

Zdravím bohužel na pravé přední má náznak špalku... strouháme a strouháme snad to zachráníme ...
Zakoupila jsem jí především pro krásnou mechaniku pohybu... špalek se jí bohužel vytvořil jako hříběti

14.11.2009 20:55
holkaodkoni

XXX.XXX.170.174

holkaodkoni napsal(a):
Zdravím bohužel na pravé přední má náznak špalku... strouháme a strouháme snad to zachráníme ...
Zakoupila jsem jí především pro krásnou mechaniku pohybu... špalek se jí bohužel vytvořil jako hříběti

detail

14.11.2009 21:09
microfon

XXX.XXX.182.201

holkaodkoni napsal(a):

Mýho drobka tohle stadium šimlatění čeká do tak do 3-4 let a nyní mám jasno, že výstroj v kombinaci světle modré až tyrkysové s béžovou

14.11.2009 21:28
thesis

XXX.XXX.151.2

holkaodkoni napsal(a):
detail

Aha tak to není tak hrozné jak to působí na té horní fotce, ještěže tak. Jinak pěkná kobylka

Ještě by jí mohla slušet černá se zlatým lemem

14.11.2009 21:53
asharka

XXX.XXX.96.107

holkaodkoni napsal(a):

mně se na šimlíky líbí nejvíc tmavě modrá, ale spíše na ty více vybělené - ale ak myslím, že to nebude dlouho trvat

15.11.2009 10:40
terca

XXX.XXX.91.74

asharka napsal(a):
mně se na šimlíky líbí nejvíc tmavě modrá, ale spíše na ty více vybělené - ale ak myslím, že to nebude dlouho trvat

A co takhle žlutá?

29.11.2009 02:38
lefyxi

XXX.XXX.94.249

terca napsal(a):
A co takhle žlutá?

Ahojky všem, prosím tě, kolik je tvé kobylce, máš ji od mala? Jak probíhalo vybělování, nemáš nejaké foto postupu barvičky třeba po roce? Koupila jsem si hřebečka, měl nádhernou čokoládovou barvičku a ejhle sem tam bílý chloupek, tak by mě zajímalo, jaká je šance, že nepůjde so šimlíka nebo jestli později budu řešit stejný problém jako ty

Děkuji moc, pa Jana

29.11.2009 09:33
sabina

XXX.XXX.60.81

lefyxi napsal(a):
Ahojky všem, prosím tě, kolik je tvé kobylce, máš ji od mala? Jak probíhalo vybělování, nemáš nejaké foto postupu barvičky třeba po roce? Koupila jsem si hřebečka, měl nádhernou čokoládovou barvičku a ejhle sem tam bílý chloupek, tak by mě zajímalo, jaká je šance, že nepůjde so šimlíka nebo jestli později budu řešit stejný problém jako ty

Děkuji moc, pa Jana

Já bych to viděla na blankytně modrou

29.11.2009 20:42
holkaodkoni

XXX.XXX.170.174

lefyxi napsal(a):

Děkuji moc, pa Jana

Ahoj, kobylce jsou 2 roky a 8 měsíců mám jí teprve 2 měsíce tak ti asi neporadím ale myslím že kolem 4 roku už bude hodně vybělná... Jelikož za ty 2 měsíce co ji mám už velmi vybělala hlava, nohy a záda... tak uvidíme :-)

29.11.2009 21:18
martiiisek

XXX.XXX.208.220

lefyxi napsal(a):

Děkuji moc, pa Jana

Ahojk taj já mám svýho prcka od narozeni. Z kobylky vylezlo tohle

29.11.2009 21:19
martiiisek

XXX.XXX.208.220

martiiisek napsal(a):
Ahojk taj já mám svýho prcka od narozeni. Z kobylky vylezlo tohle

tady v necelym pul roce

29.11.2009 21:20
martiiisek

XXX.XXX.208.220

martiiisek napsal(a):
tady v necelym pul roce

tady v breznu 2009

29.11.2009 21:20
lesterka

XXX.XXX.112.90

holkaodkoni napsal(a):
Ahoj, kobylce jsou 2 roky a 8 měsíců mám jí teprve 2 měsíce tak ti asi neporadím ale myslím že kolem 4 roku už bude hodně vybělná... Jelikož za ty 2 měsíce co ji mám už velmi vybělala hlava, nohy a záda... tak uvidíme :-)

Ježiš, já se lekla, že je to můj kůň při prvním pohledu :)))

Takže já doporučuju šedou nebo vínovou...zkusím obě najít...

29.11.2009 21:21
martiiisek

XXX.XXX.208.220

martiiisek napsal(a):
tady v breznu 2009

a tady asi před 14 dnama

29.11.2009 21:23
martiiisek

XXX.XXX.208.220

martiiisek napsal(a):
a tady asi před 14 dnama

jinak my se zatim ladime do zelezy

29.11.2009 21:31
lesterka

XXX.XXX.112.90

martiiisek napsal(a):
jinak my se zatim ladime do zelezy

Kupodivu šedou, kterou nosíme nejčastěji nemůžu najít na žádné fotce :) Tak mezitím přihodím jednu oranžovou...

29.11.2009 21:32
lesterka

XXX.XXX.112.90

lesterka napsal(a):
Kupodivu šedou, kterou nosíme nejčastěji nemůžu najít na žádné fotce :) Tak mezitím přihodím jednu oranžovou...

a červenou...ať máš představu...jestli si teda z té kvality fotek něco dokážeš vydedukovat :)

30.11.2009 00:12
monchess

XXX.XXX.74.57

holkaodkoni napsal(a):

Ahojki. Mě by se u ní líbila např. oranžová :)

30.11.2009 00:28
lefyxi

XXX.XXX.94.249

lesterka napsal(a):
a červenou...ať máš představu...jestli si teda z té kvality fotek něco dokážeš vydedukovat :)

Ahojky, moc dekuji, muj pinda se jevi take jako duha barvicku resila moje vyborna kamaradka na diskuzi : "Jaká myslíte že to bude barva.. " muzete se kouknout a treba neco napsat, na jedne fotografii, tusim posledni je hodne probeleny, ale ted se mi zase zda, ze je tmavsi, je mozne, ze beleni nebude pokracovat? prikladam fotografii, kterou jsem poridila vcera ted je mu 8 mesicu a je jeste jedna fotka je na foru: Teplicaci sem a je to ta, jak jsem pod jeho nozickama

2.12.2009 10:19
stalonek

XXX.XXX.163.101

monchess napsal(a):
Ahojki. Mě by se u ní líbila např. oranžová :)

já viděla na šimlících párrát světle modrou jak na kobylce tak na hřebci. A sluší jim to. Taky vínová je krásná. Ale fotky bohužel nemám

2.12.2009 13:53
madow

XXX.XXX.121.112

stalonek napsal(a):
já viděla na šimlících párrát světle modrou jak na kobylce tak na hřebci. A sluší jim to. Taky vínová je krásná. Ale fotky bohužel nemám

sice nemám šimlíka, ale asi by se mi líbila červená nebo vínová barva...mám ryzáka a jsme červeno-vínový a červená opravdu koníkovi at je černý, hnědý, bíly hrozně sluší

Přidejte reakci

Přidat smajlík