Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.11.2009 17:35
zirawka

XXX.XXX.225.174

Kam se nám ztratili? Tak se po dlouhé době ukažte, jak vám koníci rostou, zakulacují se na zimu nebo co umí nového. Pro inspiraci začnu já se svým prckem - Rock Skal (Rotfeder - Scooter). Poslední dobou trénujeme obranu a máme viditělně čím dál lepší výsledky :-D

17.11.2009 17:36
zirawka

XXX.XXX.225.174

zirawka napsal(a):
Kam se nám ztratili? Tak se po dlouhé době ukažte, jak vám koníci rostou, zakulacují se na zimu nebo co umí nového. Pro inspiraci začnu já se svým prckem - Rock Skal (Rotfeder - Scooter). Poslední dobou trénujeme obranu a máme viditělně čím dál lepší výsledky :-D

Taky jsme si jednou zkusili pro zajímavost western...

17.11.2009 17:39
zirawka

XXX.XXX.225.174

zirawka napsal(a):
Taky jsme si jednou zkusili pro zajímavost western...

... ale holt anglie je anglie

helu

17.11.2009 18:42
helu

XXX.XXX.189.70

zirawka napsal(a):
... ale holt anglie je anglie

Ahoj moc krásný koníček.
Ten náš je chlupáček a užívá si volno ve výběhu protože panička je po operaci a až do jara nemůže jezdit - ne že by mu to vadilo občas zaskočí brácha

17.11.2009 18:47
bospor

XXX.XXX.193.16

zirawka napsal(a):

taky děláme pokroky

17.11.2009 18:49
bospor

XXX.XXX.193.16

bospor napsal(a):
taky děláme pokroky

ale spíš se jen couráme po lesích

helu

17.11.2009 18:51
helu

XXX.XXX.189.70

bospor napsal(a):
taky děláme pokroky

Teda Ivčo ani bych neřekla že je to klusák co běhal dostihy - vypadá fakt výborně.

17.11.2009 18:53
pilgrisek

XXX.XXX.242.97

zirawka napsal(a):

Tak já se taky přidám sice jen z poloviny klusák ale chováním i vzhledem bych řekla uplně.. Jen tu mohutnost zdědil po otcově straně letos 5ti letý Pilgrin

helu

17.11.2009 18:57
helu

XXX.XXX.189.70

pilgrisek napsal(a):
Tak já se taky přidám sice jen z poloviny klusák ale chováním i vzhledem bych řekla uplně.. Jen tu mohutnost zdědil po otcově straně letos 5ti letý Pilgrin

můžu se zeptat na maminku? Ten můj je klasický Senior Bowl - chytrý a tatínkovi jak by z oka vypadl

17.11.2009 18:57
pilgrisek

XXX.XXX.242.97

pilgrisek napsal(a):

pilisek

17.11.2009 18:59
pilgrisek

XXX.XXX.242.97

pilgrisek napsal(a):
pilisek

maminka čobolo po senior bowl a tatínek čt przedswit

helu

17.11.2009 19:03
helu

XXX.XXX.189.70

pilgrisek napsal(a):
maminka čobolo po senior bowl a tatínek čt przedswit

Uživatel s deaktivovaným účtem

17.11.2009 19:25

zirawka napsal(a):

Přídávám se, mám doma 6ti letého klusáka, mám ho od roku. Po Vanity Lobell, matka Esencia.

17.11.2009 19:26

zirawka napsal(a):

Jezdíme rekreačně do lesa

17.11.2009 19:27

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Jezdíme rekreačně do lesa

17.11.2009 19:28

zirawka napsal(a):

A můj druhý koník je kříženec klusáka a ČT

17.11.2009 19:28

zirawka napsal(a):

V únoru mu budou 4 roky

17.11.2009 19:30

zirawka napsal(a):

A naše nejoblíbenější činnost

17.11.2009 19:30

zirawka napsal(a):

A druhá je žraní

17.11.2009 20:18

zirawka napsal(a):

a ja bonznem na jednu kobylu Star´s Misi, co bola kedysi u nas v treningu(majitelka obcas na faunu zavita), ze koncom oktobra absolvovala prve vytrvalostne preteky a napriek tomu, ze isla verejny trening, trhla baby co sli oficialne 40tku
foto zaznam tu, kobyla ma c. 20 a je na vacsine fotiek (medzera pred vytrvalostne a datumom):
http://baarbora.rajce.idnes.cz/ VYTRVALOSTNE_PRETEKY_Topolcianky_ 24.10.2009/

17.11.2009 23:41
bospor

XXX.XXX.193.16

helu napsal(a):
Teda Ivčo ani bych neřekla že je to klusák co běhal dostihy - vypadá fakt výborně.

díky!!
stalo se ti něco???? jestli to teda není tajný

18.11.2009 21:47
eliska84

XXX.XXX.81.9

a ja bonznem na jednu kobylu Star´s Misi, co bola kedysi u nas v treningu(majitelka obcas na faunu zavita), ze koncom oktobra absolvovala prve vytrvalostne preteky a napriek tomu, ze isla verejny trening, trhla baby co sli oficialne 40tku
foto zaznam tu, kobyla ma c. 20 a je na vacsine fotiek (medzera pred vytrvalostne a datumom):
http://baarbora.rajce.idnes.cz/ VYTRVALOSTNE_PRETEKY_Topolcianky_ 24.10.2009/

Tak já přidávám tu svojí starou "kozu"

18.11.2009 21:48
eliska84

XXX.XXX.81.9

eliska84 napsal(a):
Tak já přidávám tu svojí starou "kozu"

Je křížená s žirafou :-D

18.11.2009 21:50
eliska84

XXX.XXX.81.9

eliska84 napsal(a):
Je křížená s žirafou :-D

18.11.2009 21:53
eliska84

XXX.XXX.81.9

18.11.2009 21:54
eliska84

XXX.XXX.81.9

eliska84 napsal(a):
pusu

naše rodinka

18.11.2009 22:13
bospor

XXX.XXX.193.16

eliska84 napsal(a):
naše rodinka

jesika viď? vypadá dobře

18.11.2009 22:14
bospor

XXX.XXX.193.16

zirawka napsal(a):

nevím jestli tu bude něco vidět

19.11.2009 09:51
eliska84

XXX.XXX.81.9

bospor napsal(a):
jesika viď? vypadá dobře

jj,Jessica .A děkujeme..zatím si docela drží kondici,tak snad tak vydrží i přes zimu.Láduju jí co to jde.

19.11.2009 16:39
soulofhorse

XXX.XXX.211.76

zirawka napsal(a):

Ahoj Moni, nu my se pořád snažíme zlehka o western, ale většinou to skončí lítáním po terénu

19.11.2009 22:30
bospor

XXX.XXX.193.16

soulofhorse napsal(a):
Ahoj Moni, nu my se pořád snažíme zlehka o western, ale většinou to skončí lítáním po terénu

tak to jsme na tom hodně podobně

20.11.2009 13:30
haisovad

XXX.XXX.213.5

bospor napsal(a):
tak to jsme na tom hodně podobně

Přidám (doufám že mě nezabije) kamarádku která si také pořídila klusáčka...podle dohledání prý Švéd

cval má velice pohodlnej

20.11.2009 13:30
haisovad

XXX.XXX.213.5

haisovad napsal(a):
Přidám (doufám že mě nezabije) kamarádku která si také pořídila klusáčka...podle dohledání prý Švéd

cval má velice pohodlnej

jedna pozdimní náladička

20.11.2009 13:31
haisovad

XXX.XXX.213.5

haisovad napsal(a):
jedna pozdimní náladička

skoky ho přímo baví...jen ten odskok občas vypadá jak při taxisu

20.11.2009 13:32
haisovad

XXX.XXX.213.5

haisovad napsal(a):
skoky ho přímo baví...jen ten odskok občas vypadá jak při taxisu

a poslední...
plachtu neřeší...hlavně že po práci bude večeře

20.11.2009 14:28
janna

XXX.XXX.49.3

haisovad napsal(a):
a poslední...

Ahojky milovníci a majitelé klusáků. Hledám tyto klusáky tak jestli o nich něco víte tak písněte.
Všichni jsou ze stejné kobylky a to Rebecca Hedevang
Ráchel-1997 po Do Campfire
Rose Monica-1998 po Leutnant
Rich J´ami-1999 po Leutnant
Rebel Jámi-2000 po Scoring Light

díkes

20.11.2009 15:10

haisovad napsal(a):
a poslední...

Danny, coze je to za kona? myslim meno

20.11.2009 17:28
briga

XXX.XXX.156.208

zirawka napsal(a):

Tak ja taky přidám tu moji potvoru:), něco ze sezóny, ZL

20.11.2009 17:32
briga

XXX.XXX.156.208

briga napsal(a):

nějaké Z

20.11.2009 17:37
briga

XXX.XXX.156.208

briga napsal(a):

a ještě něco z tréninku:)

20.11.2009 19:05
haisovad

XXX.XXX.208.220

Danny, coze je to za kona? myslim meno

Jmenuje se Harper...

20.11.2009 20:43

haisovad napsal(a):
Jmenuje se Harper...

aha, uz viem
fotky od byvalej majitelky(alebo jazdkyne?) http://www.bodyskal.cz/ modules.php?op=modload&name= My_eGallery&file= index&do=showgall&gid=56
(medzera modues, My a index)

20.11.2009 22:03
haisovad

XXX.XXX.208.220

aha, uz viem
fotky od byvalej majitelky(alebo jazdkyne?) http://www.bodyskal.cz/ modules.php?op=modload&name= My_eGallery&file= index&do=showgall&gid=56
(medzera modues, My a index)

JJ, o těch fotkách víme...je to od bývalé majitelky, majitelky majitelky

Asi toho má víc za sebou

21.11.2009 18:56
termit

XXX.XXX.183.68

janna napsal(a):
Ahojky milovníci a majitelé klusáků. Hledám tyto klusáky tak jestli o nich něco víte tak písněte.
Všichni jsou ze stejné kobylky a to Rebecca Hedevang
Ráchel-1997 po Do Campfire
Rose Monica-1998 po Leutnant
Rich J´ami-1999 po Leutnant
Rebel Jámi-2000 po Scoring Light

díkes

Ahoj Jani
Rich J´Ami se nikdy nedostal na dráhu, ale má stálého majitele, jezdí s ním pouze rekreačně, sídlí kousek od Průhonic u Prahy

22.11.2009 20:51
termit

XXX.XXX.183.68

zirawka napsal(a):

Aaaa, klusáků hafo, ale zase umíráme!
Tak jedna fotka z dneška

22.11.2009 20:52
termit

XXX.XXX.183.68

termit napsal(a):
Aaaa, klusáků hafo, ale zase umíráme!
Tak jedna fotka z dneška

A ještě jedna, je to šikula, jenže, já jsem ten, co mu to kazí!

22.11.2009 21:47
pilgrisek

XXX.XXX.242.97

zirawka napsal(a):

tak já tu taky dám jednu fotečku z huberta at neumřeme oba hnědáci klusáci

22.11.2009 21:48
pilgrisek

XXX.XXX.242.97

pilgrisek napsal(a):
tak já tu taky dám jednu fotečku z huberta at neumřeme oba hnědáci klusáci

no to je zas kvalita

9.12.2009 15:46
filou

XXX.XXX.56.202

pilgrisek napsal(a):
no to je zas kvalita

Ahoj,taky se ráda pochlubím.Mám klusáčka,sice nejasného-neznámého původu,ale je to moje zlato.Jezdíme rekreačně s hackamore a je to super 17ti letý koníček-miláček-Filou.

9.12.2009 20:45
bospor

XXX.XXX.193.16

filou napsal(a):
Ahoj,taky se ráda pochlubím.Mám klusáčka,sice nejasného-neznámého původu,ale je to moje zlato.Jezdíme rekreačně s hackamore a je to super 17ti letý koníček-miláček-Filou.

pěknej

10.12.2009 10:00
margotka

XXX.XXX.9.68

bospor napsal(a):
pěknej

sarid z polic u valašského meziříčí

10.12.2009 10:03
margotka

XXX.XXX.9.68

margotka napsal(a):
sarid z polic u valašského meziříčí

jen pro přesnost,já jsem nejezdila,jen trénovala

10.12.2009 10:06
margotka

XXX.XXX.9.68

margotka napsal(a):
jen pro přesnost,já jsem nejezdila,jen trénovala

10.12.2009 10:09
margotka

XXX.XXX.9.68

margotka napsal(a):

se svou oblíbenou jezdkyní při vystoupeni freestylu.

10.12.2009 10:12
margotka

XXX.XXX.9.68

margotka napsal(a):
se svou oblíbenou jezdkyní při vystoupeni freestylu.

poslední

14.12.2009 17:25
jawinka

XXX.XXX.210.148

zirawka napsal(a):

Americký klusák..

14.12.2009 17:27
jawinka

XXX.XXX.210.148

jawinka napsal(a):
Americký klusák..

a ještě jednou..

14.12.2009 17:31
bospor

XXX.XXX.193.16

jawinka napsal(a):
a ještě jednou..

helemese amina letos dobrá sezona ne?
ten hnědej je její brácha

14.12.2009 19:49
jawinka

XXX.XXX.210.148

bospor napsal(a):
helemese amina letos dobrá sezona ne?
ten hnědej je její brácha

pěknej...:)

15.12.2009 21:00
smoulina

XXX.XXX.7.50

margotka napsal(a):
poslední

Neznáte je někdo? Sneaky Pioneer, Amor, Luciano, Anne Speedy, Andy Skal, Mefisto. Všichni to jsou klusáci,kteří byli nějakou dobu v Jistebníku.

15.12.2009 21:25

smoulina napsal(a):
Neznáte je někdo? Sneaky Pioneer, Amor, Luciano, Anne Speedy, Andy Skal, Mefisto. Všichni to jsou klusáci,kteří byli nějakou dobu v Jistebníku.

okrem Andy Skala pamatam na drahe vsetkych

16.12.2009 08:20
ellanor

XXX.XXX.191.194

smoulina napsal(a):

Jestli myslíš Luciana po New York Giant z Lamia Vin, tak toho máme my

16.12.2009 09:26
smoulina

XXX.XXX.6.101

ellanor napsal(a):
Jestli myslíš Luciana po New York Giant z Lamia Vin, tak toho máme my

Jojo je to ten luciano :-) jak se má? Jak dlouho ho máte?? Já se o něj starala. Tak jsem si klusáky oblíbila že jsem si jednoho pořídila. jinak,na fotce je pěkňučký ;-)

16.12.2009 09:42
jawinka

XXX.XXX.210.148

smoulina napsal(a):
Jojo je to ten luciano :-) jak se má? Jak dlouho ho máte?? Já se o něj starala. Tak jsem si klusáky oblíbila že jsem si jednoho pořídila. jinak,na fotce je pěkňučký ;-)

Pulinka..Klusačka..:-p

16.12.2009 09:56
ellanor

XXX.XXX.191.194

smoulina napsal(a):

No, doufám, že s náma má dobře . Koupili jsme ho v šesti a půl, na jaře mu bude jedenáct. Máme ho dohromady s manželem, druhýho si zatím nemůžem dovolit.

Tak se couráme po lese a trošku zkoušíme western. Luky je hodně vnímavej a rád se učí. Má jen jedinej problém - stráášně nepohodlný klus, takže v terénu chodíme raděj krok - cval.

A jakej byl, když běhal?? Mám kousek jeho kariéry, sem tam se umísťoval ,ale spíš v rámcových dostizích.

A teda na ošetřování je úplně milionovej. To bude určitě i tvojí zásluhou
Jinak ten tvůj je taky pěkňoučkej, hnědáky já můžu

16.12.2009 10:39
smoulina

XXX.XXX.6.16

ellanor napsal(a):
No, doufám, že s náma má dobře . Koupili jsme ho v šesti a půl, na jaře mu bude jedenáct. Máme ho dohromady s manželem, druhýho si zatím nemůžem dovolit.

Tak se couráme po lese a trošku zkoušíme western. Luky je hodně vnímavej a rád se učí. Má jen jedinej problém - stráášně nepohodlný klus, takže v terénu chodíme raděj krok - cval.

A jakej byl, když běhal?? Mám kousek jeho kariéry, sem tam se umísťoval ,ale spíš v rámcových dostizích.

A teda na ošetřování je úplně milionovej. To bude určitě i tvojí zásluhou
Jinak ten tvůj je taky pěkňoučkej, hnědáky já můžu

Tak to jsme dvě na hnědáčky On byl šikovný,a strašně hodný. Mám pár fotek asi 3-4. Jsem v kontaktu s jeho bývalým majitelem. Pár krát jsme byli spolu na vyjíždce,ten klus má zvláštní ;-) to je pravda. Na vyjíždkách vždycky předbíhal koně majitele,který nás vedl. :-) a on nadával a nadával :-D a 1 sme měli spolu pád ale ne v terénu,ale ve stáji. Byla zima,měl zmrzlý sníh v kopytech,a jak sem ho vedla do boxu tak,mu to podklouzlo a jak padal tak mi podkopl nohy a žuchli sme oba,já sjela bradou po zemi (do teď tam mám jizvičku :-) ) a on si narazil nos. A jednou kámoška spadla tak 2 kámoška ho chytala po hlavní cestě,to byla jízda. :-) Co se týče toho ošetřování byl šikula a pořád je jak slyším. Jsem ráda,že je u vás v dobrých rukou :-*

16.12.2009 11:06
ellanor

XXX.XXX.191.194

smoulina napsal(a):
Tak to jsme dvě na hnědáčky On byl šikovný,a strašně hodný. Mám pár fotek asi 3-4. Jsem v kontaktu s jeho bývalým majitelem. Pár krát jsme byli spolu na vyjíždce,ten klus má zvláštní ;-) to je pravda. Na vyjíždkách vždycky předbíhal koně majitele,který nás vedl. :-) a on nadával a nadával :-D a 1 sme měli spolu pád ale ne v terénu,ale ve stáji. Byla zima,měl zmrzlý sníh v kopytech,a jak sem ho vedla do boxu tak,mu to podklouzlo a jak padal tak mi podkopl nohy a žuchli sme oba,já sjela bradou po zemi (do teď tam mám jizvičku :-) ) a on si narazil nos. A jednou kámoška spadla tak 2 kámoška ho chytala po hlavní cestě,to byla jízda. :-) Co se týče toho ošetřování byl šikula a pořád je jak slyším. Jsem ráda,že je u vás v dobrých rukou :-*

Jé, tak to ti musím říct, co se nám stalo o víkendu. Vedu ho z výběhu po téměř rovině a když jsme přecházeli betonovou dlažbu s popraškem sněhu, tak mu to podjelo a nátahl se jak širokej, tak dlouhej... ale tentokrát s sebou nikoho nevzal. Je to holt nemehlo.
Jestli máš nějaký jeho fotečky, tak bych je ráda viděla (třeba po mailu). O jeho minulosti, kormě té závodní kariéry, moc nevím. My jsme ho kupovali někde od Přerova, od paní Grusové nebo tak nějak. Nemám představu, kolik majitelů předtím vystřídal.
A jak chodil vodu (kaluže, potoky..)? Když jsme ho kupovali, tak měl přirozený odpor.

A ten tvuj klusáček taky běhal dostihy? A kolik mu je?

16.12.2009 11:35
smoulina

XXX.XXX.6.84

ellanor napsal(a):
Jé, tak to ti musím říct, co se nám stalo o víkendu. Vedu ho z výběhu po téměř rovině a když jsme přecházeli betonovou dlažbu s popraškem sněhu, tak mu to podjelo a nátahl se jak širokej, tak dlouhej... ale tentokrát s sebou nikoho nevzal. Je to holt nemehlo.
Jestli máš nějaký jeho fotečky, tak bych je ráda viděla (třeba po mailu). O jeho minulosti, kormě té závodní kariéry, moc nevím. My jsme ho kupovali někde od Přerova, od paní Grusové nebo tak nějak. Nemám představu, kolik majitelů předtím vystřídal.
A jak chodil vodu (kaluže, potoky..)? Když jsme ho kupovali, tak měl přirozený odpor.

A ten tvuj klusáček taky běhal dostihy? A kolik mu je?

A máš jeho doklady? Bych se ti mohla zeptat.. Fotky ti poslu ale pozdeji ja jsem ted na mobilu a fotky musim oskenovat,ju? Jej to je bobek :-) musi davat bacha.. Můj nee,můj je mlaďoch je mu zítra 20 měsíců. :-)

16.12.2009 11:47
ellanor

XXX.XXX.191.194

smoulina napsal(a):
A máš jeho doklady? Bych se ti mohla zeptat.. Fotky ti poslu ale pozdeji ja jsem ted na mobilu a fotky musim oskenovat,ju? Jej to je bobek :-) musi davat bacha.. Můj nee,můj je mlaďoch je mu zítra 20 měsíců. :-)

To budeš moc hodná. Doklady jsou ve stáji (mají je tam kvůli případné kontrole), tak jak tam pojedu, tak je ofotim a hodim ti to mail, co máš v profilu.

téda, tak to máš ještě skoro mimčo, podle té fotky, jak je v boxu, ale vypadá už na pořádnýho uňa

16.12.2009 12:19
smoulina

XXX.XXX.6.84

ellanor napsal(a):
To budeš moc hodná. Doklady jsou ve stáji (mají je tam kvůli případné kontrole), tak jak tam pojedu, tak je ofotim a hodim ti to mail, co máš v profilu.

téda, tak to máš ještě skoro mimčo, podle té fotky, jak je v boxu, ale vypadá už na pořádnýho uňa

Jj vypada strasne vyspele :-) jak sem si ho koupila,pripadal mi maly take mimino a ted mi pripada ze dost povyrostl vypada jak batole :-) a jak se mazli semnou :-) je to zlaticko

19.12.2009 21:11
bospor

XXX.XXX.193.16

zirawka napsal(a):

a klusáci zase upadaj stejně jako ve skutečnosti

19.12.2009 21:49
koki

XXX.XXX.148.19

bospor napsal(a):
a klusáci zase upadaj stejně jako ve skutečnosti

Arizona Marko (Akce Skal - Sabbath) můj poslední přírustek. Pokud nebude konec klusáku v čechách, tak se snad dostane na dráhu

19.12.2009 21:54
koki

XXX.XXX.148.19

koki napsal(a):
Arizona Marko (Akce Skal - Sabbath) můj poslední přírustek. Pokud nebude konec klusáku v čechách, tak se snad dostane na dráhu

19.12.2009 22:02
koki

XXX.XXX.148.19

19.12.2009 22:54
bospor

XXX.XXX.193.16

koki napsal(a):

hele ty máš hnědýho sabatha jo???? to je něco viděla jsem po něm jen jednu hnědku a my měli ryzáka

19.12.2009 22:59
koki

XXX.XXX.148.19

bospor napsal(a):
hele ty máš hnědýho sabatha jo???? to je něco viděla jsem po něm jen jednu hnědku a my měli ryzáka

jo jo, hnědka jak vyšitá já znám jen šimly

19.12.2009 23:04
bospor

XXX.XXX.193.16

koki napsal(a):
jo jo, hnědka jak vyšitá já znám jen šimly

jj samý šimlové taky tu jednoho mám. na ustájení

19.12.2009 23:07
bospor

XXX.XXX.193.16

bospor napsal(a):
jj samý šimlové taky tu jednoho mám. na ustájení

je z evropy osteo ale doufám že se na dráhu nikdy nedostane. má nohy jak vyhybky do pekla a bud strašně pomlácenej pokud to teda vydržej aspoň klouby
3x měl na sobě sedlo

20.12.2009 10:39
koki

XXX.XXX.148.19

bospor napsal(a):
je z evropy osteo ale doufám že se na dráhu nikdy nedostane. má nohy jak vyhybky do pekla a bud strašně pomlácenej pokud to teda vydržej aspoň klouby
3x měl na sobě sedlo

Ještě čekáme po Sabbathovi hříbo z Otyldy, tak jsem zvědavá čím překvapí
Jinak znám samé šimly. Moji nejoblíbenější byly Faraon Skal a Fáma Skal. Farda je kdesi v Řecku a Fámičce je konec kdoví kde
Ještě foto Sorbit Skala foto nylka

20.12.2009 10:52

koki napsal(a):

uff, tak to prajem vela stastia a pevne nervy s s tou malou Arizonou maminka dava same poklady

Iva, Tomáš K. ma z Plejady tusim tiez hnedeho Sabbatha, aspon teda este nezacala blednut, Perzon Teč je tiez hnedak

20.12.2009 11:07
koki

XXX.XXX.148.19

uff, tak to prajem vela stastia a pevne nervy s s tou malou Arizonou maminka dava same poklady

Iva, Tomáš K. ma z Plejady tusim tiez hnedeho Sabbatha, aspon teda este nezacala blednut, Perzon Teč je tiez hnedak

Maminku miluju jezdila jsem jí v Tlumačově i u Svobody, jak v sulce tak pod sedlem a myslím si že taky záleží kdo za těmi poklady sedí Advokáta JS jsem milovala co jsem ho z Anči vytáhla, vlastně i jeho jméno je můj výtvor, jen nebudu rači říkat proč

20.12.2009 11:19

koki napsal(a):
Maminku miluju jezdila jsem jí v Tlumačově i u Svobody, jak v sulce tak pod sedlem a myslím si že taky záleží kdo za těmi poklady sedí Advokáta JS jsem milovala co jsem ho z Anči vytáhla, vlastně i jeho jméno je můj výtvor, jen nebudu rači říkat proč

jeden advokat ma napada :
Advokata poznam len z drahy, ale k nam Svoboda doniesol Angel Face JS( po vycviku tusim u Kotaska) a suroveho Artusha JS. Obaja sa zapriahali dooost dlho(u Angely bol najvacsi problem vydrzat stat pri zapriahani, ale aj v sulke bola dost nervna, pohadzovala si hlavou) a Artush bol zlaty, v podstate, zapriahol sa relativne ok, chodil sam aj s konmi, v pohode, az jedneho dna, uplne z nicoho nic(predtym ani nenaznacil) zacal kopat, az kym sa nezbavil sulky a potom tak isto zase klud
sikovne zvery, ale treba strasne individualny pristup

helu

20.12.2009 11:40
helu

XXX.XXX.189.70

jeden advokat ma napada :
Advokata poznam len z drahy, ale k nam Svoboda doniesol Angel Face JS( po vycviku tusim u Kotaska) a suroveho Artusha JS. Obaja sa zapriahali dooost dlho(u Angely bol najvacsi problem vydrzat stat pri zapriahani, ale aj v sulke bola dost nervna, pohadzovala si hlavou) a Artush bol zlaty, v podstate, zapriahol sa relativne ok, chodil sam aj s konmi, v pohode, az jedneho dna, uplne z nicoho nic(predtym ani nenaznacil) zacal kopat, az kym sa nezbavil sulky a potom tak isto zase klud
sikovne zvery, ale treba strasne individualny pristup

Zdravím Vás. Nevíte někdo kam se poděli koníci - Viktoria du Gazeau, Estonia Osteo, Wivarin du Gazeau, Tomas Osteo, Evita Osteo. Jezdívala jsem na dostihy jako ošetřovatelka takže znám dost koníků - ale tihle mi hodně chybí.

katrinka

22.11.2015 10:08
katrinka

XXX.XXX.111.237

Dobré ráno, vidím že poslední příspěvek do diskuze hoodně dávno, ale zkusím zapátrat po dvou klusácích.

bublinka611

26.11.2015 11:09
bublinka611

XXX.XXX.155.184

Naše klusačka Sibyla 12 let smajlík koupena z Kyselovic smajlík

bublinka611

26.11.2015 11:10

bublinka611

26.11.2015 11:12

Přidejte reakci

Přidat smajlík