Kam se nám ztratili? Tak se po dlouhé době ukažte, jak vám koníci rostou, zakulacují se na zimu nebo co umí nového. Pro inspiraci začnu já se svým prckem - Rock Skal (Rotfeder - Scooter). Poslední dobou trénujeme obranu a máme viditělně čím dál lepší výsledky :-D
zirawka
napsal(a):
Kam se nám ztratili? Tak se po dlouhé době ukažte, jak vám koníci rostou, zakulacují se na zimu nebo co umí nového. Pro inspiraci začnu já se svým prckem - Rock Skal (Rotfeder - Scooter). Poslední dobou trénujeme obranu a máme viditělně čím dál lepší výsledky :-D
Taky jsme si jednou zkusili pro zajímavost western...
zirawka
napsal(a):
Taky jsme si jednou zkusili pro zajímavost western...
... ale holt anglie je anglie
helu

XXX.XXX.189.70
zirawka
napsal(a):
... ale holt anglie je anglie
Ahoj moc krásný koníček.
Ten náš je chlupáček a užívá si volno ve výběhu protože panička je po operaci a až do jara nemůže jezdit - ne že by mu to vadilo občas zaskočí brácha
zirawka
napsal(a):
taky děláme pokroky
bospor
napsal(a):
taky děláme pokroky
ale spíš se jen couráme po lesích
helu

XXX.XXX.189.70
bospor
napsal(a):
taky děláme pokroky
Teda Ivčo ani bych neřekla že je to klusák co běhal dostihy - vypadá fakt výborně.
zirawka
napsal(a):
Tak já se taky přidám sice jen z poloviny klusák ale chováním i vzhledem bych řekla uplně.. Jen tu mohutnost zdědil po otcově straně letos 5ti letý Pilgrin
helu

XXX.XXX.189.70
pilgrisek
napsal(a):
Tak já se taky přidám sice jen z poloviny klusák ale chováním i vzhledem bych řekla uplně.. Jen tu mohutnost zdědil po otcově straně letos 5ti letý Pilgrin
můžu se zeptat na maminku? Ten můj je klasický Senior Bowl - chytrý a tatínkovi jak by z oka vypadl
pilgrisek
napsal(a):
pilisek
pilgrisek
napsal(a):
pilisek
maminka čobolo po senior bowl a tatínek čt przedswit
helu

XXX.XXX.189.70
pilgrisek
napsal(a):
maminka čobolo po senior bowl a tatínek čt przedswit
Uživatel s deaktivovaným účtem

zirawka
napsal(a):
Přídávám se, mám doma 6ti letého klusáka, mám ho od roku. Po Vanity Lobell, matka Esencia.

zirawka
napsal(a):
Jezdíme rekreačně do lesa

zirawka
napsal(a):
A můj druhý koník je kříženec klusáka a ČT

zirawka
napsal(a):
V únoru mu budou 4 roky

zirawka
napsal(a):
A naše nejoblíbenější činnost

zirawka
napsal(a):
A druhá je žraní

zirawka
napsal(a):
a ja bonznem na jednu kobylu Star´s Misi, co bola kedysi u nas v treningu(majitelka obcas na faunu zavita), ze koncom oktobra absolvovala prve vytrvalostne preteky a napriek tomu, ze isla verejny trening, trhla baby co sli oficialne 40tku
foto zaznam tu, kobyla ma c. 20 a je na vacsine fotiek (medzera pred vytrvalostne a datumom):
http://baarbora.rajce.idnes.cz/ VYTRVALOSTNE_PRETEKY_Topolcianky_ 24.10.2009/
helu
napsal(a):
Teda Ivčo ani bych neřekla že je to klusák co běhal dostihy - vypadá fakt výborně.
díky!!
stalo se ti něco???? jestli to teda není tajný
napsal(a):
a ja bonznem na jednu kobylu Star´s Misi, co bola kedysi u nas v treningu(majitelka obcas na faunu zavita), ze koncom oktobra absolvovala prve vytrvalostne preteky a napriek tomu, ze isla verejny trening, trhla baby co sli oficialne 40tku
foto zaznam tu, kobyla ma c. 20 a je na vacsine fotiek (medzera pred vytrvalostne a datumom):
http://baarbora.rajce.idnes.cz/ VYTRVALOSTNE_PRETEKY_Topolcianky_ 24.10.2009/
Tak já přidávám tu svojí starou "kozu"
eliska84
napsal(a):
Tak já přidávám tu svojí starou "kozu"
Je křížená s žirafou :-D
zirawka
napsal(a):
nevím jestli tu bude něco vidět
bospor
napsal(a):
jesika viď? vypadá dobře
jj,Jessica .A děkujeme..zatím si docela drží kondici,tak snad tak vydrží i přes zimu.Láduju jí co to jde.
zirawka
napsal(a):
Ahoj Moni, nu my se pořád snažíme zlehka o western, ale většinou to skončí lítáním po terénu
soulofhorse
napsal(a):
Ahoj Moni, nu my se pořád snažíme zlehka o western, ale většinou to skončí lítáním po terénu
tak to jsme na tom hodně podobně
bospor
napsal(a):
tak to jsme na tom hodně podobně
Přidám (doufám že mě nezabije) kamarádku která si také pořídila klusáčka...podle dohledání prý Švéd
cval má velice pohodlnej
haisovad
napsal(a):
Přidám (doufám že mě nezabije) kamarádku která si také pořídila klusáčka...podle dohledání prý Švéd
cval má velice pohodlnej
jedna pozdimní náladička
haisovad
napsal(a):
jedna pozdimní náladička
skoky ho přímo baví...jen ten odskok občas vypadá jak při taxisu
haisovad
napsal(a):
skoky ho přímo baví...jen ten odskok občas vypadá jak při taxisu
a poslední...
plachtu neřeší...hlavně že po práci bude večeře
haisovad
napsal(a):
a poslední...
Ahojky milovníci a majitelé klusáků. Hledám tyto klusáky tak jestli o nich něco víte tak písněte.
Všichni jsou ze stejné kobylky a to Rebecca Hedevang
Ráchel-1997 po Do Campfire
Rose Monica-1998 po Leutnant
Rich J´ami-1999 po Leutnant
Rebel Jámi-2000 po Scoring Light
díkes

haisovad
napsal(a):
a poslední...
Danny, coze je to za kona? myslim meno
zirawka
napsal(a):
Tak ja taky přidám tu moji potvoru:), něco ze sezóny, ZL
briga
napsal(a):
nějaké Z
briga
napsal(a):
a ještě něco z tréninku:)

haisovad
napsal(a):
Jmenuje se Harper...
aha, uz viem
fotky od byvalej majitelky(alebo jazdkyne?) http://www.bodyskal.cz/ modules.php?op=modload&name= My_eGallery&file= index&do=showgall&gid=56
(medzera modues, My a index)
napsal(a):
aha, uz viem
fotky od byvalej majitelky(alebo jazdkyne?) http://www.bodyskal.cz/ modules.php?op=modload&name= My_eGallery&file= index&do=showgall&gid=56
(medzera modues, My a index)
JJ, o těch fotkách víme...je to od bývalé majitelky, majitelky majitelky
Asi toho má víc za sebou
janna
napsal(a):
Ahojky milovníci a majitelé klusáků. Hledám tyto klusáky tak jestli o nich něco víte tak písněte.
Všichni jsou ze stejné kobylky a to Rebecca Hedevang
Ráchel-1997 po Do Campfire
Rose Monica-1998 po Leutnant
Rich J´ami-1999 po Leutnant
Rebel Jámi-2000 po Scoring Light
díkes
Ahoj Jani
Rich J´Ami se nikdy nedostal na dráhu, ale má stálého majitele, jezdí s ním pouze rekreačně, sídlí kousek od Průhonic u Prahy
zirawka
napsal(a):
Aaaa, klusáků hafo, ale zase umíráme!
Tak jedna fotka z dneška
termit
napsal(a):
Aaaa, klusáků hafo, ale zase umíráme!
Tak jedna fotka z dneška
A ještě jedna, je to šikula, jenže, já jsem ten, co mu to kazí!
zirawka
napsal(a):
tak já tu taky dám jednu fotečku z huberta at neumřeme oba hnědáci klusáci
pilgrisek
napsal(a):
tak já tu taky dám jednu fotečku z huberta at neumřeme oba hnědáci klusáci
no to je zas kvalita
pilgrisek
napsal(a):
no to je zas kvalita
Ahoj,taky se ráda pochlubím.Mám klusáčka,sice nejasného-neznámého původu,ale je to moje zlato.Jezdíme rekreačně s hackamore a je to super 17ti letý koníček-miláček-Filou.
filou
napsal(a):
Ahoj,taky se ráda pochlubím.Mám klusáčka,sice nejasného-neznámého původu,ale je to moje zlato.Jezdíme rekreačně s hackamore a je to super 17ti letý koníček-miláček-Filou.
pěknej
margotka
napsal(a):
sarid z polic u valašského meziříčí
jen pro přesnost,já jsem nejezdila,jen trénovala
margotka
napsal(a):
se svou oblíbenou jezdkyní při vystoupeni freestylu.
margotka
napsal(a):
se svou oblíbenou jezdkyní při vystoupeni freestylu.
poslední
zirawka
napsal(a):
Americký klusák..
jawinka
napsal(a):
a ještě jednou..
helemese amina letos dobrá sezona ne?
ten hnědej je její brácha
bospor
napsal(a):
helemese amina letos dobrá sezona ne?
ten hnědej je její brácha
pěknej...:)

smoulina
napsal(a):
Neznáte je někdo? Sneaky Pioneer, Amor, Luciano, Anne Speedy, Andy Skal, Mefisto. Všichni to jsou klusáci,kteří byli nějakou dobu v Jistebníku.
okrem Andy Skala pamatam na drahe vsetkych
smoulina
napsal(a):
Neznáte je někdo? Sneaky Pioneer, Amor, Luciano, Anne Speedy, Andy Skal, Mefisto. Všichni to jsou klusáci,kteří byli nějakou dobu v Jistebníku.
Jestli myslíš Luciana po New York Giant z Lamia Vin, tak toho máme my
ellanor
napsal(a):
Jestli myslíš Luciana po New York Giant z Lamia Vin, tak toho máme my
Jojo je to ten luciano :-) jak se má? Jak dlouho ho máte?? Já se o něj starala. Tak jsem si klusáky oblíbila že jsem si jednoho pořídila.
jinak,na fotce je pěkňučký ;-)
smoulina
napsal(a):
Jojo je to ten luciano :-) jak se má? Jak dlouho ho máte?? Já se o něj starala. Tak jsem si klusáky oblíbila že jsem si jednoho pořídila.
Pulinka..Klusačka..:-p
smoulina
napsal(a):
No, doufám, že s náma má dobře . Koupili jsme ho v šesti a půl, na jaře mu bude jedenáct. Máme ho dohromady s manželem, druhýho si zatím nemůžem dovolit.
Tak se couráme po lese a trošku zkoušíme western. Luky je hodně vnímavej a rád se učí. Má jen jedinej problém - stráášně nepohodlný klus, takže v terénu chodíme raděj krok - cval.
A jakej byl, když běhal?? Mám kousek jeho kariéry, sem tam se umísťoval ,ale spíš v rámcových dostizích.
A teda na ošetřování je úplně milionovej. To bude určitě i tvojí zásluhou
Jinak ten tvůj je taky pěkňoučkej, hnědáky já můžu
ellanor
napsal(a):
No, doufám, že s náma má dobře . Koupili jsme ho v šesti a půl, na jaře mu bude jedenáct. Máme ho dohromady s manželem, druhýho si zatím nemůžem dovolit.
Tak se couráme po lese a trošku zkoušíme western. Luky je hodně vnímavej a rád se učí. Má jen jedinej problém - stráášně nepohodlný klus, takže v terénu chodíme raděj krok - cval.
A jakej byl, když běhal?? Mám kousek jeho kariéry, sem tam se umísťoval ,ale spíš v rámcových dostizích.
A teda na ošetřování je úplně milionovej. To bude určitě i tvojí zásluhou
Jinak ten tvůj je taky pěkňoučkej, hnědáky já můžu
Tak to jsme dvě na hnědáčky On byl šikovný,a strašně hodný. Mám pár fotek asi 3-4. Jsem v kontaktu s jeho bývalým majitelem. Pár krát jsme byli spolu na vyjíždce,ten klus má zvláštní ;-) to je pravda. Na vyjíždkách vždycky předbíhal koně majitele,který nás vedl. :-) a on nadával a nadával :-D a 1 sme měli spolu pád ale ne v terénu,ale ve stáji. Byla zima,měl zmrzlý sníh v kopytech,a jak sem ho vedla do boxu tak,mu to podklouzlo a jak padal tak mi podkopl nohy a žuchli sme oba,já sjela bradou po zemi (do teď tam mám jizvičku :-) ) a on si narazil nos. A jednou kámoška spadla tak 2 kámoška ho chytala po hlavní cestě,to byla jízda. :-) Co se týče toho ošetřování byl šikula a pořád je jak slyším. Jsem ráda,že je u vás v dobrých rukou :-*
smoulina
napsal(a):
Tak to jsme dvě na hnědáčky On byl šikovný,a strašně hodný. Mám pár fotek asi 3-4. Jsem v kontaktu s jeho bývalým majitelem. Pár krát jsme byli spolu na vyjíždce,ten klus má zvláštní ;-) to je pravda. Na vyjíždkách vždycky předbíhal koně majitele,který nás vedl. :-) a on nadával a nadával :-D a 1 sme měli spolu pád ale ne v terénu,ale ve stáji. Byla zima,měl zmrzlý sníh v kopytech,a jak sem ho vedla do boxu tak,mu to podklouzlo a jak padal tak mi podkopl nohy a žuchli sme oba,já sjela bradou po zemi (do teď tam mám jizvičku :-) ) a on si narazil nos. A jednou kámoška spadla tak 2 kámoška ho chytala po hlavní cestě,to byla jízda. :-) Co se týče toho ošetřování byl šikula a pořád je jak slyším. Jsem ráda,že je u vás v dobrých rukou :-*
Jé, tak to ti musím říct, co se nám stalo o víkendu. Vedu ho z výběhu po téměř rovině a když jsme přecházeli betonovou dlažbu s popraškem sněhu, tak mu to podjelo a nátahl se jak širokej, tak dlouhej... ale tentokrát s sebou nikoho nevzal. Je to holt nemehlo.
Jestli máš nějaký jeho fotečky, tak bych je ráda viděla (třeba po mailu). O jeho minulosti, kormě té závodní kariéry, moc nevím. My jsme ho kupovali někde od Přerova, od paní Grusové nebo tak nějak. Nemám představu, kolik majitelů předtím vystřídal.
A jak chodil vodu (kaluže, potoky..)? Když jsme ho kupovali, tak měl přirozený odpor.
A ten tvuj klusáček taky běhal dostihy? A kolik mu je?
ellanor
napsal(a):
Jé, tak to ti musím říct, co se nám stalo o víkendu. Vedu ho z výběhu po téměř rovině a když jsme přecházeli betonovou dlažbu s popraškem sněhu, tak mu to podjelo a nátahl se jak širokej, tak dlouhej... ale tentokrát s sebou nikoho nevzal. Je to holt nemehlo.
Jestli máš nějaký jeho fotečky, tak bych je ráda viděla (třeba po mailu). O jeho minulosti, kormě té závodní kariéry, moc nevím. My jsme ho kupovali někde od Přerova, od paní Grusové nebo tak nějak. Nemám představu, kolik majitelů předtím vystřídal.
A jak chodil vodu (kaluže, potoky..)? Když jsme ho kupovali, tak měl přirozený odpor.
A ten tvuj klusáček taky běhal dostihy? A kolik mu je?
A máš jeho doklady? Bych se ti mohla zeptat.. Fotky ti poslu ale pozdeji ja jsem ted na mobilu a fotky musim oskenovat,ju? Jej to je bobek :-) musi davat bacha.. Můj nee,můj je mlaďoch je mu zítra 20 měsíců. :-)
smoulina
napsal(a):
A máš jeho doklady? Bych se ti mohla zeptat.. Fotky ti poslu ale pozdeji ja jsem ted na mobilu a fotky musim oskenovat,ju? Jej to je bobek :-) musi davat bacha.. Můj nee,můj je mlaďoch je mu zítra 20 měsíců. :-)
To budeš moc hodná. Doklady jsou ve stáji (mají je tam kvůli případné kontrole), tak jak tam pojedu, tak je ofotim a hodim ti to mail, co máš v profilu.
téda, tak to máš ještě skoro mimčo, podle té fotky, jak je v boxu, ale vypadá už na pořádnýho uňa
ellanor
napsal(a):
To budeš moc hodná. Doklady jsou ve stáji (mají je tam kvůli případné kontrole), tak jak tam pojedu, tak je ofotim a hodim ti to mail, co máš v profilu.
téda, tak to máš ještě skoro mimčo, podle té fotky, jak je v boxu, ale vypadá už na pořádnýho uňa
Jj vypada strasne vyspele :-) jak sem si ho koupila,pripadal mi maly take mimino a ted mi pripada ze dost povyrostl vypada jak batole :-) a jak se mazli semnou :-) je to zlaticko
zirawka
napsal(a):
a klusáci zase upadaj stejně jako ve skutečnosti
bospor
napsal(a):
a klusáci zase upadaj stejně jako ve skutečnosti
Arizona Marko (Akce Skal - Sabbath) můj poslední přírustek. Pokud nebude konec klusáku v čechách, tak se snad dostane na dráhu
koki
napsal(a):
Arizona Marko (Akce Skal - Sabbath) můj poslední přírustek. Pokud nebude konec klusáku v čechách, tak se snad dostane na dráhu
koki
napsal(a):
hele ty máš hnědýho sabatha jo???? to je něco viděla jsem po něm jen jednu hnědku a my měli ryzáka
koki
napsal(a):
jo jo, hnědka jak vyšitá já znám jen šimly
jj samý šimlové taky tu jednoho mám. na ustájení
bospor
napsal(a):
jj samý šimlové taky tu jednoho mám. na ustájení
je z evropy osteo ale doufám že se na dráhu nikdy nedostane. má nohy jak vyhybky do pekla a bud strašně pomlácenej
pokud to teda vydržej aspoň klouby
3x měl na sobě sedlo
bospor
napsal(a):
je z evropy osteo ale doufám že se na dráhu nikdy nedostane. má nohy jak vyhybky do pekla a bud strašně pomlácenej
pokud to teda vydržej aspoň klouby
3x měl na sobě sedlo
Ještě čekáme po Sabbathovi hříbo z Otyldy, tak jsem zvědavá čím překvapí
Jinak znám samé šimly. Moji nejoblíbenější byly Faraon Skal a Fáma Skal. Farda je kdesi v Řecku a Fámičce je konec kdoví kde
Ještě foto Sorbit Skala foto nylka

koki
napsal(a):
uff, tak to prajem vela stastia a pevne nervy s s tou malou Arizonou maminka dava same poklady
Iva, Tomáš K. ma z Plejady tusim tiez hnedeho Sabbatha, aspon teda este nezacala blednut, Perzon Teč je tiez hnedak
napsal(a):
uff, tak to prajem vela stastia a pevne nervy s s tou malou Arizonou maminka dava same poklady
Iva, Tomáš K. ma z Plejady tusim tiez hnedeho Sabbatha, aspon teda este nezacala blednut, Perzon Teč je tiez hnedak
Maminku miluju jezdila jsem jí v Tlumačově i u Svobody, jak v sulce tak pod sedlem
a myslím si že taky záleží kdo za těmi poklady sedí
Advokáta JS jsem milovala co jsem ho z Anči vytáhla, vlastně i jeho jméno je můj výtvor, jen nebudu rači říkat proč

koki
napsal(a):
Maminku miluju jezdila jsem jí v Tlumačově i u Svobody, jak v sulce tak pod sedlem
a myslím si že taky záleží kdo za těmi poklady sedí
Advokáta JS jsem milovala co jsem ho z Anči vytáhla, vlastně i jeho jméno je můj výtvor, jen nebudu rači říkat proč
jeden advokat ma napada :
Advokata poznam len z drahy, ale k nam Svoboda doniesol Angel Face JS( po vycviku tusim u Kotaska) a suroveho Artusha JS. Obaja sa zapriahali dooost dlho(u Angely bol najvacsi problem vydrzat stat pri zapriahani, ale aj v sulke bola dost nervna, pohadzovala si hlavou) a Artush bol zlaty, v podstate, zapriahol sa relativne ok, chodil sam aj s konmi, v pohode, az jedneho dna, uplne z nicoho nic(predtym ani nenaznacil) zacal kopat, az kym sa nezbavil sulky a potom tak isto zase klud
sikovne zvery, ale treba strasne individualny pristup
helu

XXX.XXX.189.70
napsal(a):
jeden advokat ma napada :
Advokata poznam len z drahy, ale k nam Svoboda doniesol Angel Face JS( po vycviku tusim u Kotaska) a suroveho Artusha JS. Obaja sa zapriahali dooost dlho(u Angely bol najvacsi problem vydrzat stat pri zapriahani, ale aj v sulke bola dost nervna, pohadzovala si hlavou) a Artush bol zlaty, v podstate, zapriahol sa relativne ok, chodil sam aj s konmi, v pohode, az jedneho dna, uplne z nicoho nic(predtym ani nenaznacil) zacal kopat, az kym sa nezbavil sulky a potom tak isto zase klud
sikovne zvery, ale treba strasne individualny pristup
Zdravím Vás. Nevíte někdo kam se poděli koníci - Viktoria du Gazeau, Estonia Osteo, Wivarin du Gazeau, Tomas Osteo, Evita Osteo. Jezdívala jsem na dostihy jako ošetřovatelka takže znám dost koníků - ale tihle mi hodně chybí.
katrinka

XXX.XXX.111.237
Dobré ráno, vidím že poslední příspěvek do diskuze hoodně dávno, ale zkusím zapátrat po dvou klusácích.
bublinka611

XXX.XXX.155.184
bublinka611

XXX.XXX.155.184
bublinka611

XXX.XXX.155.184