Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.12.2009 18:00
samueliprostor

XXX.XXX.144.178

Chtěla bych se zeptat na vaše zkušenosti s těmito třemi typy kamaší .. na jaře bych chtěla koupit nové a nějak se nemůžu rozhodnout .. budu ráda za každý postřeh (klady/zápory).. Jinak by byli převážně používány na skokové tréninky.

7.12.2009 18:01
samueliprostor

XXX.XXX.144.178

samueliprostor napsal(a):
Chtěla bych se zeptat na vaše zkušenosti s těmito třemi typy kamaší .. na jaře bych chtěla koupit nové a nějak se nemůžu rozhodnout .. budu ráda za každý postřeh (klady/zápory).. Jinak by byli převážně používány na skokové tréninky.

kloubové

7.12.2009 18:02
samueliprostor

XXX.XXX.144.178

kloubové

megaJump

8.12.2009 18:32
samueliprostor

XXX.XXX.45.80

megaJump

Opravdu nikdo žádné z těchto kamaší nepoužíváte? byla bych ráda za jakoukoli "kritiku" na tyto tři typy kamaší ..

8.12.2009 19:15
baruu

XXX.XXX.48.154

Opravdu nikdo žádné z těchto kamaší nepoužíváte? byla bych ráda za jakoukoli "kritiku" na tyto tři typy kamaší ..

Takže první kamaše doporučuju, mám je ráda lehce se nasazují, nekloužou, koníkovi perfektně "sedí" na noze. Jsou vhodné na skokové tréningy na jízdárnách, ale i na vyjížďce nejsou k zahození, akorát když se hodně namočí, suché zipy mají tendenci se odlepovat, ale neboj nikdy se mi nestalo že se odlepily úplně. Nevím jak ostatní, ale s druhými nemám moc dobré zkušenosti, byly mi doporučeny kamarádkou a mému koni vadily, ono né každý kůň je zvyklý na tento typ kamaší, ale to záleží na citlivosti koníka, můj mi chodil tak nějak šmajdavě, pak zas nadměrně zvedal nohy:D. No a nakonec třetí typ, předržené a už několikrát se mi to zapínámí uvolnilo, nebo praskl ten "cuplík", takže ty nedoporučuju vůbec. Tak snad jsem ti trošku pomohla. Hodně štěstí s vybíráním.

8.12.2009 19:15
misamarincova

XXX.XXX.210.251

kloubové

Tak takové mám a jsem celkem spokojená, ale do terénu nedoporučuji-myslím do opravdu terénu-všechno se na ně chytá..

8.12.2009 19:18
baruu

XXX.XXX.48.154

misamarincova napsal(a):
Tak takové mám a jsem celkem spokojená, ale do terénu nedoporučuji-myslím do opravdu terénu-všechno se na ně chytá..

Ale zase jsou omyvatelné, kdyžto u druhého případu se to říci nedá. Ale mě na kamaších moc sajrajtu nikdy nezůstávalo:), kdyžtak jsem umyla,vybrala bordel a dobre....

Přidejte reakci

Přidat smajlík