Kobyla jménem HUBBUB..Znáte ji někdo?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.12.2009 20:06
0bubak0

XXX.XXX.127.251

ahoj kobylka je ustajena nebo by mela byt ustajen v utulku andeje pro kone ve velkych albrechticich...Pokud ji nekdo zna a vi o ni neco....treba jake ma hribe....a fotky kobyly plus hribete napiste mi na email 0bubak0@email.cz......dekuji vam moc,,,,AHOOOOOJ

9.12.2009 18:39
petra136

XXX.XXX.166.36

0bubak0 napsal(a):
ahoj kobylka je ustajena nebo by mela byt ustajen v utulku andeje pro kone ve velkych albrechticich...Pokud ji nekdo zna a vi o ni neco....treba jake ma hribe....a fotky kobyly plus hribete napiste mi na email 0bubak0@email.cz......dekuji vam moc,,,,AHOOOOOJ

Ahojky!
Tahle kobča stála asi před 4 roky tady u nás na Liberecku, ve stáji MKS Horses Markéty Struppové v Dubnici. Ale kam se potom poděla, to nevím Snad aspoň malinko pomůžu.

9.12.2009 20:09
janiska

XXX.XXX.95.3

0bubak0 napsal(a):

Co já vím,Bubča byla u Zuzky Žáčkoové v Bartošovicích,měla s Luckynem hříbě a před porodem byla odebrána a skončila opět v útulku u Fabíkové.Kde je tedˇ,tonevím...Malý asi zůstal v útulku..

10.12.2009 13:17
koki

XXX.XXX.148.19

janiska napsal(a):
Co já vím,Bubča byla u Zuzky Žáčkoové v Bartošovicích,měla s Luckynem hříbě a před porodem byla odebrána a skončila opět v útulku u Fabíkové.Kde je tedˇ,tonevím...Malý asi zůstal v útulku..

Nejlépe se zeptat přímo Markéty nebo Petry v útulku

10.12.2009 21:12
0bubak0

XXX.XXX.127.251

koki napsal(a):
Nejlépe se zeptat přímo Markéty nebo Petry v útulku

Ahoj...no prave....ja jsem chodila k zuzce zackove ke konim a bubcu jsem tam jezdila.....luci to jsem ja ta tereza ktera k vam rpijela na ponikovi na mikulasskou....no byla odvezena do utulku zpet.....:(...od te doby jsem ju videla jen jednou ted ma hribatko...ale ja nevim kde je.....a kdyz volam petre nebo markete tak mi to bud neberou nebo mi to vypnou...kdyz napisu email..neodpovidaji....a to sem 14tileta holka ktera se na ni chce jen podivat nebo aspon bych chtela aby mi poslali nejake foto bubci a jejiho hribatka....Ted uz mam sveho konika...

11.12.2009 01:12
janiska

XXX.XXX.108.68

0bubak0 napsal(a):
Ahoj...no prave....ja jsem chodila k zuzce zackove ke konim a bubcu jsem tam jezdila.....luci to jsem ja ta tereza ktera k vam rpijela na ponikovi na mikulasskou....no byla odvezena do utulku zpet.....:(...od te doby jsem ju videla jen jednou ted ma hribatko...ale ja nevim kde je.....a kdyz volam petre nebo markete tak mi to bud neberou nebo mi to vypnou...kdyz napisu email..neodpovidaji....a to sem 14tileta holka ktera se na ni chce jen podivat nebo aspon bych chtela aby mi poslali nejake foto bubci a jejiho hribatka....Ted uz mam sveho konika...

Ahojky,zkusíme tam zajet,taky by mně to zajímalo,Markétino chování je docela zvláštní a už jsem se dlouho nekoukala na jejich stránky.....Jina¨k co malej? aszurit prý z něj byl v šoku,jak něco tak malého může mít tak rychlý nohy...Pojedete s námi zase štěpánskou?a škoda,že jste nezůstaly,bylo fajn...

11.12.2009 19:43
0bubak0

XXX.XXX.127.251

janiska napsal(a):
Ahojky,zkusíme tam zajet,taky by mně to zajímalo,Markétino chování je docela zvláštní a už jsem se dlouho nekoukala na jejich stránky.....Jina¨k co malej? aszurit prý z něj byl v šoku,jak něco tak malého může mít tak rychlý nohy...Pojedete s námi zase štěpánskou?a škoda,že jste nezůstaly,bylo fajn...

Ahoj jo chtela bych se tam tez nekdy stavit....Na stepanskou bysme urcite se zipousem jeli...:D.....bylo to super....no byli z neho v soku...akorat zipous tedkom bezel strasne pomalu...:D...bylo mokro a zapadaval se mnou....a to uz z neho byli v soku.:D...no nevadi...na suchu je o hodne rychlejsi...na stepanskou bych s nim tez chtela jet... ale nesmela by byt moc dlouha spis neco takoveho jak byla vyjizdka tedkom....ja s nim nemuzu jet takovou dlouhou trasu jak jste meli predtim nachystanou...kolem petrvaldika atd....je fakt malej a ja tezka...:D...tak pokud udelate cestu takovou jako byla predtim trochu ji pozmenite ze by s ejelo trebas na luky nebo nekam proste stejne dlouhou trasu tak ja byhc urcite s holkama si udelal avolno a jeli bysme...:D...ale reknete vcas...:D....

11.12.2009 21:03
tauria

XXX.XXX.254.31

0bubak0 napsal(a):

no... co jsem slyšela, kobyla, která má dom˙dané nohy měla hříbě a málem mepřežila porod, tak se ani nedivím, že neodepisujou...

12.12.2009 09:15
0bubak0

XXX.XXX.127.251

tauria napsal(a):
no... co jsem slyšela, kobyla, která má dom˙dané nohy měla hříbě a málem mepřežila porod, tak se ani nedivím, že neodepisujou...

no ale bubca vim ze jako zije....zuzana se tam pry byla taky divat....a kobyla pry vypada strasne nebo mozna to hrube...ted nevim o kom mluvila....doufam z ebubca bude v poradku....

Přidejte reakci

Přidat smajlík