Nevíte o nějakých thermo botách, které jsou i do velice nízkých teplot, jaké jsou například posledních pád dní. Hledala jsem na netu a nějaké jsem našla a jsou strašně drahé, uvažovala jsem spíše o ceně tak do 1000 kč....nevíte o nějakých případně s dobrou cenou? Mohou být i starší... Díky B.
baruu
napsal(a):
Nevíte o nějakých thermo botách, které jsou i do velice nízkých teplot, jaké jsou například posledních pád dní. Hledala jsem na netu a nějaké jsem našla a jsou strašně drahé, uvažovala jsem spíše o ceně tak do 1000 kč....nevíte o nějakých případně s dobrou cenou? Mohou být i starší... Díky B.
mam k mani jedny vice infa na mailu DjPepe2@seznam.cz
baruu
napsal(a):
DO velice nízkých teplot ?
Já mámtyhle vysoky: (1.OBRÁZEK) Když je fakt zima, tak do nich šupnu tlusty podkolenky a pod ně třeba ještě jedny tenčí ponožky a na zimu si nestěžuju.
Zima jde hlavně od noh, takže jestli chceš, aby ti bylo teplo, "zatepli" se hlavně na nohách. Letos nosím ještě pod rajtkama takovy termo navlikačky, dovezl mi je táta za 50,- a to si teplem chrochtám. Jen na ty tuce jsem ještě nic nevymyslela
Pak jsou taky nízky, třeba tyto: (2.OBÁZEK). Nevím odkud jsi, ale v Olomouckým Bukefalosu mají zrovna slevy
baruu
napsal(a):
A ještě ty nízky:
Jinak bych asi spíš zainvestovala do nových. Nikdy nevíš, kdo je nosil, jak je udržoval.
baruu
napsal(a):
A ještě, kdyby jsi chtěla kouknout a neznáš Bukefalos, tak jeho stránky jsou bukefalos.cz
Ty nízký botky mají za 711,- a ty vysoky za 981,-
baruu
napsal(a):
Jj díky moc:) určo juknu
ty nízké si nnepořizuj... osobně doporučuji boty s pravým beránkem a kvalitní termoponožky ze sportissima :) vím o čem mluvím, mě je zima ve všem a ty nízké boty mám a okamžitě letěly z mých noh prostě nedopustím aby mi byla takya kosa :-D možná tak týden fungovaly dobře než se vydrřel kožíšek... šmejdy... já mám už termoboty asi doma troje a ani v jednych neni teplo ale v těch posledních se to dá vydržet - nejsou ke koním, ale z Rena sněhule z nějakého goretexu nebo tak nějak... jinak doporučuji za sebe termoboty s pravou kožešinou - beránek :) jedny takové jsem měla od pfiffu, stály 1600 tenkrát to bylo peněz... , ale už jsou zničené a teče do nich, tak už v nich po čtyřech zimách teplo není. ale vydržely nejdéle z těch co jsem měla... fakt jsem v nich chodila do všeho - bahno sníh, voda... ... ale fakt já jsem asi extrém, hodně trpím na omrzliny ( při nižší teplotě než -10 v jakýchkoliv botách jdou mé palce do fialova )