Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.1.2010 14:21
luciesa2

XXX.XXX.12.137

Máte někdo nebo scháníte někdo koníka do pronájmu?

11.1.2010 14:47
jahudka

XXX.XXX.89.131

luciesa2 napsal(a):

já sháním jako společníka a na rekre....s možností pozdějšího odkupu ale obávám se, že je nepravděpodobné,že bych našla

11.1.2010 17:41
ladys

XXX.XXX.45.106

jahudka napsal(a):
já sháním jako společníka a na rekre....s možností pozdějšího odkupu ale obávám se, že je nepravděpodobné,že bych našla

A o jakém máš představu ? Plemeno, věk, cena....

11.1.2010 18:20
nikoliczenka

XXX.XXX.202.61

luciesa2 napsal(a):

Já sháním koníka do pronájmu s možným pozdějším odkupem.
Využití - rekreace. Podmínka - vhodný i pro začátečníka.

11.1.2010 19:27
jahudka

XXX.XXX.144.162

ladys napsal(a):
A o jakém máš představu ? Plemeno, věk, cena....

plemeno je mi jedno, měla by to být kobylka nebo valach, protože mam doma kobylku.....cena nejlépe 10tis. nebo na splátky, když by to bylo s odkupem až pozdějším, tak jsme schopni našetřit i více KVH min. 155cm....může mít i nějaký menší problém....

15.1.2010 14:24
eliska84

XXX.XXX.192.93

nikoliczenka napsal(a):
Já sháním koníka do pronájmu s možným pozdějším odkupem.
Využití - rekreace. Podmínka - vhodný i pro začátečníka.

Dlouhodobě pronajmu s možností pozdějšího odkupu
Am.klusačka,11 let,zdravá,v dobré kondici,otužilá,připuštěná hřebcem ph/arab,předpoklad strakatého hříbátka.Zapsaná v plemenné knize CS.Dobrá matka,moc hodná na ošetřování i pro děti.Na jízdárně chodivá,v terénu živá,pro zkušeného jezdce,s ostatními konmi lehčeji jezditelná.Ve cvalu občas vyhodí.Jezditelná pouze na ohlávce.Hledám pro ní zkušeného plnoletého majitele a výborné podmínky(nejlépe 24/7,ale možno i na noc box,krmení 2 krát/den,pravidelná korekce kopyt atd.)Ráda bych jí pronajala a pokud by obě strany chtěly,velice levně bych jí odprodala(vše ošetřeno smlouvou s předkupním právem).Další informace emailem.Záleží mi na osudu kobylky,nechci aby šla z ruky do ruky.Nejlépe na chov(dobrá matka),společníka ke koním(submisivní ve stádě) a lehkou rekreaci-nejlíp na jízdárnu a hromadné vyjíždky.

15.1.2010 14:41
eliska84

XXX.XXX.192.93

eliska84 napsal(a):
Am.klusačka,11 let,zdravá,v dobré kondici,otužilá,připuštěná hřebcem ph/arab,předpoklad strakatého hříbátka.Zapsaná v plemenné knize CS.Dobrá matka,moc hodná na ošetřování i pro děti.Na jízdárně chodivá,v terénu živá,pro zkušeného jezdce,s ostatními konmi lehčeji jezditelná.Ve cvalu občas vyhodí.Jezditelná pouze na ohlávce.Hledám pro ní zkušeného plnoletého majitele a výborné podmínky(nejlépe 24/7,ale možno i na noc box,krmení 2 krát/den,pravidelná korekce kopyt atd.)Ráda bych jí pronajala a pokud by obě strany chtěly,velice levně bych jí odprodala(vše ošetřeno smlouvou s předkupním právem).Další informace emailem.Záleží mi na osudu kobylky,nechci aby šla z ruky do ruky.Nejlépe na chov(dobrá matka),společníka ke koním(submisivní ve stádě) a lehkou rekreaci-nejlíp na jízdárnu a hromadné vyjíždky.

a ještě fotečka

16.1.2010 12:22
jahudka

XXX.XXX.144.162

eliska84 napsal(a):
a ještě fotečka

napsala jsem ti email

16.1.2010 12:36
asharka

XXX.XXX.155.21

eliska84 napsal(a):

Ta je úžasná

16.1.2010 18:47
shantal88

XXX.XXX.250.238

asharka napsal(a):
Ta je úžasná

Ahoj,
vypadá to,že nám selže jeden pronájem,a tak nabízím kobylku do pronájmu.
Je to 5ti letá čt, klidná,milá a nekonfliktní co se týče lidí.Ve stádě je dominantnější,je vhodná i pro méně zkušené jezdce,ale s citlivou rukou a holení.
Dělala jsem s ní po dvouleté pauze a neměla jsem s ní nejmenší problém,v terénu nelekavá,chodivá,ale ne hrr.Ve cvalu neutíká,velmi příjemná a pohodlná.

17.1.2010 13:47
janiska

XXX.XXX.87.76

shantal88 napsal(a):
Ahoj,
vypadá to,že nám selže jeden pronájem,a tak nabízím kobylku do pronájmu.
Je to 5ti letá čt, klidná,milá a nekonfliktní co se týče lidí.Ve stádě je dominantnější,je vhodná i pro méně zkušené jezdce,ale s citlivou rukou a holení.
Dělala jsem s ní po dvouleté pauze a neměla jsem s ní nejmenší problém,v terénu nelekavá,chodivá,ale ne hrr.Ve cvalu neutíká,velmi příjemná a pohodlná.

Evi,dalo by se mi ozvat????Děkuji.Poprosím na email hafl.ranch@seznam.cz.

17.1.2010 17:30
eliska84

XXX.XXX.83.49

eliska84 napsal(a):
a ještě fotečka

a pište prosím na email:smrckova.eliska@seznam.cz

17.1.2010 20:21
janavar

XXX.XXX.51.68

janiska napsal(a):
Evi,dalo by se mi ozvat????Děkuji.Poprosím na email hafl.ranch@seznam.cz.

Nabízím k dlouhodobému "pronájmu" valacha ČT 10 let za příspěvek. Rekreace, hobby sport. Velice hodný, bezproblémový na ošetřování a manipulaci. Vhodný pro zkušenějšího jezdce ( chodivý ) jinak 100% hodný, nelekavý a hlavně zdravý !!! Ustájený 3km od Přerova - Bochoř. Nechci ho prodat, proto hledám někoho zodpovědného na dlouhodobou spolupráci...,Kdo se mu bude věnovat a brát ho jako vlastního! Pouze plnotetý jezdec s vlastním výdělkem... více na mailu klisnaa@seznam.cz

Přidejte reakci

Přidat smajlík