ladys
napsal(a):
A o jakém máš představu ? Plemeno, věk, cena....
plemeno je mi jedno, měla by to být kobylka nebo valach, protože mam doma kobylku.....cena nejlépe 10tis. nebo na splátky, když by to bylo s odkupem až pozdějším, tak jsme schopni našetřit i více KVH min. 155cm....může mít i nějaký menší problém....
nikoliczenka
napsal(a):
Já sháním koníka do pronájmu s možným pozdějším odkupem.
Využití - rekreace. Podmínka - vhodný i pro začátečníka.
Dlouhodobě pronajmu s možností pozdějšího odkupu
Am.klusačka,11 let,zdravá,v dobré kondici,otužilá,připuštěná hřebcem ph/arab,předpoklad strakatého hříbátka.Zapsaná v plemenné knize CS.Dobrá matka,moc hodná na ošetřování i pro děti.Na jízdárně chodivá,v terénu živá,pro zkušeného jezdce,s ostatními konmi lehčeji jezditelná.Ve cvalu občas vyhodí.Jezditelná pouze na ohlávce.Hledám pro ní zkušeného plnoletého majitele a výborné podmínky(nejlépe 24/7,ale možno i na noc box,krmení 2 krát/den,pravidelná korekce kopyt atd.)Ráda bych jí pronajala a pokud by obě strany chtěly,velice levně bych jí odprodala(vše ošetřeno smlouvou s předkupním právem).Další informace emailem.Záleží mi na osudu kobylky,nechci aby šla z ruky do ruky.Nejlépe na chov(dobrá matka),společníka ke koním(submisivní ve stádě) a lehkou rekreaci-nejlíp na jízdárnu a hromadné vyjíždky.
eliska84
napsal(a):
Am.klusačka,11 let,zdravá,v dobré kondici,otužilá,připuštěná hřebcem ph/arab,předpoklad strakatého hříbátka.Zapsaná v plemenné knize CS.Dobrá matka,moc hodná na ošetřování i pro děti.Na jízdárně chodivá,v terénu živá,pro zkušeného jezdce,s ostatními konmi lehčeji jezditelná.Ve cvalu občas vyhodí.Jezditelná pouze na ohlávce.Hledám pro ní zkušeného plnoletého majitele a výborné podmínky(nejlépe 24/7,ale možno i na noc box,krmení 2 krát/den,pravidelná korekce kopyt atd.)Ráda bych jí pronajala a pokud by obě strany chtěly,velice levně bych jí odprodala(vše ošetřeno smlouvou s předkupním právem).Další informace emailem.Záleží mi na osudu kobylky,nechci aby šla z ruky do ruky.Nejlépe na chov(dobrá matka),společníka ke koním(submisivní ve stádě) a lehkou rekreaci-nejlíp na jízdárnu a hromadné vyjíždky.
a ještě fotečka
eliska84
napsal(a):
Ta je úžasná
asharka
napsal(a):
Ta je úžasná
Ahoj,
vypadá to,že nám selže jeden pronájem,a tak nabízím kobylku do pronájmu.
Je to 5ti letá čt, klidná,milá a nekonfliktní co se týče lidí.Ve stádě je dominantnější,je vhodná i pro méně zkušené jezdce,ale s citlivou rukou a holení.
Dělala jsem s ní po dvouleté pauze a neměla jsem s ní nejmenší problém,v terénu nelekavá,chodivá,ale ne hrr.Ve cvalu neutíká,velmi příjemná a pohodlná.
shantal88
napsal(a):
Ahoj,
vypadá to,že nám selže jeden pronájem,a tak nabízím kobylku do pronájmu.
Je to 5ti letá čt, klidná,milá a nekonfliktní co se týče lidí.Ve stádě je dominantnější,je vhodná i pro méně zkušené jezdce,ale s citlivou rukou a holení.
Dělala jsem s ní po dvouleté pauze a neměla jsem s ní nejmenší problém,v terénu nelekavá,chodivá,ale ne hrr.Ve cvalu neutíká,velmi příjemná a pohodlná.
Evi,dalo by se mi ozvat????Děkuji.Poprosím na email hafl.ranch@seznam.cz.
eliska84
napsal(a):
a ještě fotečka
a pište prosím na email:smrckova.eliska@seznam.cz
janiska
napsal(a):
Evi,dalo by se mi ozvat????Děkuji.Poprosím na email hafl.ranch@seznam.cz.
Nabízím k dlouhodobému "pronájmu" valacha ČT 10 let za příspěvek. Rekreace, hobby sport. Velice hodný, bezproblémový na ošetřování a manipulaci. Vhodný pro zkušenějšího jezdce ( chodivý ) jinak 100% hodný, nelekavý a hlavně zdravý !!! Ustájený 3km od Přerova - Bochoř. Nechci ho prodat, proto hledám někoho zodpovědného na dlouhodobou spolupráci...,Kdo se mu bude věnovat a brát ho jako vlastního! Pouze plnotetý jezdec s vlastním výdělkem... více na mailu klisnaa@seznam.cz