Prosím dávejte pozor!!

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

helu

19.1.2010 20:44
helu

XXX.XXX.189.70

Prosím dávejte pozor na své koníky. Dnes se nám zřítila střecha nad polovičkou baráku
a nad stájí. Vinou těžkého mokrého sněhu. Koníci jsou v šoku, ale hlavně že žijou.
Naštěstí stropy to ustály. Nikdy jsem si nemyslela že se nám tohle může stát.
Zároven děkuji stáji Bost za poskytnutí přístřeší pro 3 koníky. Těžký sníh na střeše je velmi zrádný.

19.1.2010 21:43
saborka

XXX.XXX.184.52

helu napsal(a):
Prosím dávejte pozor na své koníky. Dnes se nám zřítila střecha nad polovičkou baráku
a nad stájí. Vinou těžkého mokrého sněhu. Koníci jsou v šoku, ale hlavně že žijou.
Zároven děkuji stáji Bost za poskytnutí přístřeší pro 3 koníky. Těžký sníh na střeše je velmi zrádný.

to je mi moc líto, co se Vám stalo..... ten sníh na střechách je o dr....., hlavně jestli je to tedy bez úrazu. Šárka (Sany)

19.1.2010 21:52
thesis

XXX.XXX.151.2

saborka napsal(a):
to je mi moc líto, co se Vám stalo..... ten sníh na střechách je o dr....., hlavně jestli je to tedy bez úrazu. Šárka (Sany)

To je smutné. Proto když víc nasněží tak jdeme na střechy sníh shazovat.

19.1.2010 22:07
lucijanek

XXX.XXX.92.21

thesis napsal(a):

TAK TO JE MI TAKY LITO,JESTE ZE SE NIKOMU NIC NESTALO.BOZATKA KONISKA.MY NEMUZEM SHAZOVAT,PROTOZE MAME NANIC STRECHU.KDYBY SME TAM STOUPLI TAK SE PROPADNEM I SE SNEHEM DOVNITR.

19.1.2010 22:09
iisaabeel

XXX.XXX.44.246

thesis napsal(a):

A muzu se zeptat od kud jsi-kraj a kolik tam bylo snehu?ja zrovna dnes premyslela jestli to mam shodit,ale stavby sou nove a betelne,rikaji mi at tam nelezu, ze je lepsi kdyz je tlak vsude stejny ted je tam tak 15cm mozna 10 cm jak to dnes sedlo,ted neusnu

helu

19.1.2010 22:37
helu

XXX.XXX.189.70

iisaabeel napsal(a):
A muzu se zeptat od kud jsi-kraj a kolik tam bylo snehu?ja zrovna dnes premyslela jestli to mam shodit,ale stavby sou nove a betelne,rikaji mi at tam nelezu, ze je lepsi kdyz je tlak vsude stejny ted je tam tak 15cm mozna 10 cm jak to dnes sedlo,ted neusnu

Mladá Boleslav - koně jsou naštěstí v pořádku - byl to strašnej šok.
Nikdo nebyl doma - sousedi nám volali a já byla v práci v Praze. Opravdu je lepší to shodit - dneska jak do toho napršelo .............. Ještě že nás paní Crnková ubytovala. Ono ustájit narychlo 3 koníky je mazec. Sanny nám moc chybí. Na vánoce jsme na ni moc vzpomínali a vždycky bulíme jak želvy. Díky za podporu.

helu

19.1.2010 22:39
helu

XXX.XXX.189.70

helu napsal(a):
Mladá Boleslav - koně jsou naštěstí v pořádku - byl to strašnej šok.
Nikdo nebyl doma - sousedi nám volali a já byla v práci v Praze. Opravdu je lepší to shodit - dneska jak do toho napršelo .............. Ještě že nás paní Crnková ubytovala. Ono ustájit narychlo 3 koníky je mazec. Sanny nám moc chybí. Na vánoce jsme na ni moc vzpomínali a vždycky bulíme jak želvy. Díky za podporu.

chjo to bude nářez

20.1.2010 06:13
remonek

XXX.XXX.162.107

helu napsal(a):
chjo to bude nářez

Jj sníh je potvora, ale ještě,že se nikomu nic nestalo. Taky jsem od MB, a je fakt,že nad stájí a přístřeškem pro slámu už jsem měla hafec sněhu, tak jsem to o víkendu naštěstí scházela dolů.

20.1.2010 07:19
kukinatost

XXX.XXX.43.146

helu napsal(a):

zdravím, doufám, že jste nějak pojištění, já už jsme letos shazovala....kamarádce totiž tohle koně letos zabilo...takže já jsem už na střeše šaškovala dvakrát...mám sice boxy bytelné, ale nechci radši nic podcenit, ten sníh je těžký jako prase, kor když je tak mokrý...

20.1.2010 13:30
iisaabeel

XXX.XXX.219.224

kukinatost napsal(a):
zdravím, doufám, že jste nějak pojištění, já už jsme letos shazovala....kamarádce totiž tohle koně letos zabilo...takže já jsem už na střeše šaškovala dvakrát...mám sice boxy bytelné, ale nechci radši nic podcenit, ten sníh je těžký jako prase, kor když je tak mokrý...

Tak sem to dnes shazela a mam fakt lepsi pocit ted muze v klidu dal snezit,jeste nam hrozi ze spadne humno ale tam je to tak na horolezce takze tam to necham osudu,hlavne ze kone sou v bezpeci,no je to hrozny jak ty staje letos padaji

helu

20.1.2010 20:45
helu

XXX.XXX.189.70

saborka napsal(a):

tak takhle to dopadá - pánbůh nás má rád koně a nás uchránil

20.1.2010 21:27
remonek

XXX.XXX.82.124

helu napsal(a):

No teda páni, když na to tak koukám, tak jste vážně měli štěstí, že se nikomu nic nestalo

helu

20.1.2010 21:40
helu

XXX.XXX.189.70

helu napsal(a):

No jo dům z roku 1929 už má něco za sebou. Budem bojovat. Fabiána měl někdo hodně rád. Ještě že máme dobré přátele kteří pomohli. Ted je před námi rekonstrukce - stejně
jsme to měli v plánu na jaro.

21.1.2010 07:21
remonek

XXX.XXX.162.107

helu napsal(a):
No jo dům z roku 1929 už má něco za sebou. Budem bojovat. Fabiána měl někdo hodně rád. Ještě že máme dobré přátele kteří pomohli. Ted je před námi rekonstrukce - stejně
jsme to měli v plánu na jaro.

Ale přeci jen to do toho jara ještě mohlo vydržet . Kamarádce na podzim spadnul přístřešek na seno, tak nás na jaře taky čekaj opravy

Přidejte reakci

Přidat smajlík