Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.3.2010 12:45
kukinatost

XXX.XXX.43.146

Tak děkuju lenušce za úžasné uzavření příspěvku....a já vám abby, že jste:)

4.3.2010 12:54
klawdie

XXX.XXX.100.124

kukinatost napsal(a):

A když to ta Lenucha počítala víte jak dlouho už to spolu pečeme?náš první srazík byl před třemi lety, ale klofem tu do klávesnice už roky čtyři...
I přes všechna trápení, jsem za tu ifauňáckou bandu ráda...

4.3.2010 13:11
kukinatost

XXX.XXX.43.146

klawdie napsal(a):
A když to ta Lenucha počítala víte jak dlouho už to spolu pečeme?náš první srazík byl před třemi lety, ale klofem tu do klávesnice už roky čtyři...
I přes všechna trápení, jsem za tu ifauňáckou bandu ráda...

jj, sešly jsme se luxusně....
nikdy nezapomenu, ajk jste poprvé přijely...cizí baby a já si je nakvartýruju do baráku...:) a ještě mi obsedají psa:))) a druhého obouvají:)

5.3.2010 07:08
kukinatost

XXX.XXX.43.146

kukinatost napsal(a):

tak haló dámy, ještě vyspáváte?:)
Jsem nějaká nabitá po ránku...dneska budeme řešit věc K, tož uvidíme, co z toho vyleze....každopádně jestli se domluvíme, tak to bude dneska ještě drsná zařizovačka:)
jedna extra do sbírky":))

5.3.2010 07:58
rocky

XXX.XXX.189.86

kukinatost napsal(a):
Jsem nějaká nabitá po ránku...dneska budeme řešit věc K, tož uvidíme, co z toho vyleze....každopádně jestli se domluvíme, tak to bude dneska ještě drsná zařizovačka:)

TÝNKO KDYBY NĚCO NA MOBILU BUDU AZ PO 11, ZAPOMELA JSEM SI HO DOMA, A INTERNET JDE TAK NA PUL...
sEGRA JE MOZNE ZE TI BUDE PSAT KAPRIK,TAK MI TO NAPIS SEM NA FAUNU.TA JEDINA MI TED FUNGUJE. díky

5.3.2010 08:03
klawdie

XXX.XXX.100.124

kukinatost napsal(a):

Držím basu s tebou, tak včera u nás byl vet, ale zdalo, že už zcela zbytečně, ale pro jistotu jsem jednou atb píchli...zázračná mast na otoky, zase udělala své...holky vřele doporučuji...thermoflex, zchladí a pak prohřeje, zázrak z němec , už jsem si od veta objednala další...včera už to bylo poloviční...včera jsem stihla i poupravit kopýtka než přijel vet...
včera jsem ty moje koule cvakla...člověče Janka paní asi nekecala, kůň mi přibral a to by měl při vylínávání hubnout a to jsem chtěla krmit 4 litrama, tak to asi nedopadne..co myslíte?

5.3.2010 08:03
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
Držím basu s tebou, tak včera u nás byl vet, ale zdalo, že už zcela zbytečně, ale pro jistotu jsem jednou atb píchli...zázračná mast na otoky, zase udělala své...holky vřele doporučuji...thermoflex, zchladí a pak prohřeje, zázrak z němec , už jsem si od veta objednala další...včera už to bylo poloviční...včera jsem stihla i poupravit kopýtka než přijel vet...
včera jsem ty moje koule cvakla...člověče Janka paní asi nekecala, kůň mi přibral a to by měl při vylínávání hubnout a to jsem chtěla krmit 4 litrama, tak to asi nedopadne..co myslíte?

a hlava s břichem...

5.3.2010 08:05
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
a hlava s břichem...

yess sestřičko...
a třetí do party..ta byla těhotná už před připouštěním, bůček...

5.3.2010 08:06
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
yess sestřičko...
a třetí do party..ta byla těhotná už před připouštěním, bůček...

a Sabulák starej pózer..holky včera mu bylo sedm...
strašně to letí....

5.3.2010 08:27
lanika

XXX.XXX.162.56

klawdie napsal(a):
a Sabulák starej pózer..holky včera mu bylo sedm...
strašně to letí....

JO, jo, ani nemluv.....Hele Klári, Sahib je taky březí? Po kom? Když se tak dívám, já mám ještě pořád mladou žabku 6-letou

5.3.2010 08:35
klawdie

XXX.XXX.100.124

lanika napsal(a):
JO, jo, ani nemluv.....Hele Klári, Sahib je taky březí? Po kom? Když se tak dívám, já mám ještě pořád mladou žabku 6-letou

po těch granulích...no třeba porodí balík......Ty Leni strašně to letí, v červnu sme spolu 4 roky...no máme ted týden nařízenej klid a lehký pohyb, ale jak se vrátím do sedla začnem něco dělat, vet mi potvrdil, že po tildrenu je to v podstatě normální kůň, takže uvidíme co se bude letos dít...

5.3.2010 08:50
kukinatost

XXX.XXX.43.146

kukinatost napsal(a):

šmarjá, Klárko, kolik 4 litry?
Mojí mají tam max. půl kila na den a jsou jak pátrací balóny..:)do toho byhc se nepouštěla, takováý dávka...:)
ale tuž oni mají ještě i ječmen, vojtěšku a oves...
nejchytřejší borderka na světě v pozadí:DDD

5.3.2010 09:02
lanika

XXX.XXX.162.56

kukinatost napsal(a):
Mojí mají tam max. půl kila na den a jsou jak pátrací balóny..:)do toho byhc se nepouštěla, takováý dávka...:)

Já si je taky budu příští týden objednávat :-) Tak jsem zvědavá.....Rozhodovala jsem se mezi těma Běstovicema a Schaumanama, ale jednoznačně ty druhé. Tož jsem zvědavá jak sednou nám Zatím je Rozárka jak napěchované torpédko, živá skákaccí guma :-)

5.3.2010 09:02
klawdie

XXX.XXX.100.124

kukinatost napsal(a):

NO mě přišlo dát mu jen litří ráno a večer strašně málo...ona mi paní říkala, že max 2 kg, což je 2,5 litru...ale víš jak, říkala jsem si budu se držet dávkování dle návodu a píší tam pokud je to jako samostatná krmná dávka tak 3-4kg, no ale jelikož ho mám ted na tech 2 litrech denně a vypadá jak vypadá tak to nechám...jsem lehce v šoku, nečekala jsem takovou učinnost, jsem zvědavá jak to bude znát především na bílý...

5.3.2010 09:05
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
NO mě přišlo dát mu jen litří ráno a večer strašně málo...ona mi paní říkala, že max 2 kg, což je 2,5 litru...ale víš jak, říkala jsem si budu se držet dávkování dle návodu a píší tam pokud je to jako samostatná krmná dávka tak 3-4kg, no ale jelikož ho mám ted na tech 2 litrech denně a vypadá jak vypadá tak to nechám...jsem lehce v šoku, nečekala jsem takovou učinnost, jsem zvědavá jak to bude znát především na bílý...

Leni určo ti doporučím ty schaumanny, je to na jiné brdo než běstovice...a hlavně máme to s dovážkou až do domu klidně i jednoho pytle...při další objednávce budem brát na test ještě ten jejich liz...tak pojd taky testovat granulky, aspon budem mít další objekt ke sledování....

myslím, že i na týhle obludě to je malinko znát....

5.3.2010 09:20
lanika

XXX.XXX.162.56

klawdie napsal(a):
Leni určo ti doporučím ty schaumanny, je to na jiné brdo než běstovice...a hlavně máme to s dovážkou až do domu klidně i jednoho pytle...při další objednávce budem brát na test ještě ten jejich liz...tak pojd taky testovat granulky, aspon budem mít další objekt ke sledování....

myslím, že i na týhle obludě to je malinko znát....

My to potřebujem hlavně kvůli Tasce. Už se z ní stává zase kost a kůže :-( Rozárce by to taky krapet neuškodilo, ale ona to dožene svaly :-) Uvidíme :-)

5.3.2010 10:44
jenysimons

XXX.XXX.237.100

lanika napsal(a):
My to potřebujem hlavně kvůli Tasce. Už se z ní stává zase kost a kůže :-( Rozárce by to taky krapet neuškodilo, ale ona to dožene svaly :-) Uvidíme :-)

Peti, tak odjezd v půl druhé z terminálu, ok?!

5.3.2010 10:48
kukinatost

XXX.XXX.43.146

jenysimons napsal(a):
Peti, tak odjezd v půl druhé z terminálu, ok?!

Ladies, mám prosbičku, jukněte na ***, apokud můžete, tak help..:)

5.3.2010 13:00
lanika

XXX.XXX.162.56

kukinatost napsal(a):
Ladies, mám prosbičku, jukněte na ***, apokud můžete, tak help..:)

Loňský březen......

5.3.2010 13:09
lanika

XXX.XXX.162.56

lanika napsal(a):
Loňský březen......

Únor 2009

5.3.2010 13:10
lanika

XXX.XXX.162.56

5.3.2010 13:19
kukinatost

XXX.XXX.43.146

kukinatost napsal(a):

jezus, tak toho prcka týrat, aby rolboval cestu:))
to mám krásnou fotku s černým toníkem:)

5.3.2010 13:52
klawdie

XXX.XXX.100.124

kukinatost napsal(a):
jezus, tak toho prcka týrat, aby rolboval cestu:))
to mám krásnou fotku s černým toníkem:)

JUva ty se máš že tě někdo fotí s těma tvejma ořema......já fotek minimum, zato moje švíca, tak fotoalbum o tisíci za rok...

8.3.2010 09:10
klawdie

XXX.XXX.100.124

kukinatost napsal(a):

Zdar ženštiny po ránu a přeju k zastaralému svátku všechno nej...víkend je za námi a tak i maškarní, na který jsme se dlouhio těšili, dojezd Olympijského teamu dostal zasloužený potlesk a především naše matka alias Martina Sáblíková...největší poklonu mají naši kluci, kteří šli v kanárkově žlutých krasobruslařských dresech...no mazec...
koníci odpočívali, pač je u nás tvrdo jak na betonovým poli...sabulka má ještě do úterka odpočinek, ale nožka už v pořádku...
Trochu jsem ho teď naštvala když sem tomu mamánkovi sebrali řízky, najednou jen suché granule, bléé...je to mlsoun rozmazlenej...tak se nad ním možná ještě slituju...

8.3.2010 09:11
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
Zdar ženštiny po ránu a přeju k zastaralému svátku všechno nej...víkend je za námi a tak i maškarní, na který jsme se dlouhio těšili, dojezd Olympijského teamu dostal zasloužený potlesk a především naše matka alias Martina Sáblíková...největší poklonu mají naši kluci, kteří šli v kanárkově žlutých krasobruslařských dresech...no mazec...
koníci odpočívali, pač je u nás tvrdo jak na betonovým poli...sabulka má ještě do úterka odpočinek, ale nožka už v pořádku...
Trochu jsem ho teď naštvala když sem tomu mamánkovi sebrali řízky, najednou jen suché granule, bléé...je to mlsoun rozmazlenej...tak se nad ním možná ještě slituju...

Luxusní masky....dobytčí farma

8.3.2010 09:13
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
Luxusní masky....dobytčí farma

Ruský hokejisti na Uranu...

8.3.2010 09:15
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
Ruský hokejisti na Uranu...

je to špatně vidět fotceno z dálky, ale bylo to akvárko, masakr..v akvárku potapěčka čistila sklo, z venku chlap na chudách krmil a vybíral bordel z vody...v akvárku, želvy, mořskej koník, závojnatky, skaláry...no výborný...

8.3.2010 09:16
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
je to špatně vidět fotceno z dálky, ale bylo to akvárko, masakr..v akvárku potapěčka čistila sklo, z venku chlap na chudách krmil a vybíral bordel z vody...v akvárku, želvy, mořskej koník, závojnatky, skaláry...no výborný...

tady jedna skalára...

8.3.2010 09:18
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
tady jedna skalára...

NO koníkům zdar a a´t už je konečně teplo...

8.3.2010 13:01
rocky

XXX.XXX.189.86

klawdie napsal(a):
NO koníkům zdar a a´t už je konečně teplo...

S Týnkou se hlásíme, že jsme se vpořádku vrátily ze suprového plesu na Žofíně!! Mámm tušení, že za rok se tam sejdem opět ve stejném složení, byla to velká událost a jsme rádi, že jsme nechyběli!!.
V sobotu následovalo maškarní a v neděli byla únava značné znát!

8.3.2010 21:37
jenysimons

XXX.XXX.15.7

rocky napsal(a):
S Týnkou se hlásíme, že jsme se vpořádku vrátily ze suprového plesu na Žofíně!! Mámm tušení, že za rok se tam sejdem opět ve stejném složení, byla to velká událost a jsme rádi, že jsme nechyběli!!.
V sobotu následovalo maškarní a v neděli byla únava značné znát!

ano ano....byl to brutálně luxusně luxusní plesík a všichni jsme byli rádi, že jsme tam mohli být.....ovšem ten večer (bylo už ráno, ale tak) mě dodělala flaška vína s názvem "Pinot Grigio" :)))
Peti, shodly jsme se ted s Kátou, že bychom v tomto složení mohly spáchat i nějakou akci mimo Žofína, hmm?

9.3.2010 06:23
rocky

XXX.XXX.189.86

jenysimons napsal(a):
ano ano....byl to brutálně luxusně luxusní plesík a všichni jsme byli rádi, že jsme tam mohli být.....ovšem ten večer (bylo už ráno, ale tak) mě dodělala flaška vína s názvem "Pinot Grigio" :)))
Peti, shodly jsme se ted s Kátou, že bychom v tomto složení mohly spáchat i nějakou akci mimo Žofína, hmm?

Já bych rozhodně byla jen pro!!!Fakt jsem se mrtě bavila. Však něco vymyslíme buď nějakou koňo akci nebo úplně něco mimo koní

10.3.2010 06:58
molly

XXX.XXX.246.70

kukinatost napsal(a):

Dobré ránko, dámy...
Nějak nestíhám, práce nad hlavu, ale díky za ni...
V sobotu se jedu s kolegyňkou vzdělávat do PHY na veter. seminář , tak doufám, že si to užijeme .. Já budu po noční, tak do mě bude muset dloubat a udržet mě bdělou
Co Koníci?? Molča zarazila línání, když se tedy ještě drobet ochladilo

Mějte kráááásnýýý den

10.3.2010 07:10
molly

XXX.XXX.246.70

molly napsal(a):
Dobré ránko, dámy...
V sobotu se jedu s kolegyňkou vzdělávat do PHY na veter. seminář , tak doufám, že si to užijeme .. Já budu po noční, tak do mě bude muset dloubat a udržet mě bdělou

Mějte kráááásnýýý den

nehodááá

10.3.2010 07:11
klawdie

XXX.XXX.100.124

molly napsal(a):
Dobré ránko, dámy...

Mějte kráááásnýýý den

Jéé Zuzíku a o čem seminář bude? doufám, že nám pak své poznatky poreferuješ....
máš recht přestali línat...včera měl Sabulák roupy, nosil se se smradama jak prdlej...hvozd nahoru, krčisko nahozené, pupek zatažený, je znát, že te´d pár dní odpočíval, ale mizera ví co si dovolit..no dneska to má asi panička spočítaný, hehe..tak doufám, že ten svůj elán využije k práci.....jen by nám už konenčně mohla změknout zem...v pondělí jsem ořům byla nakoupit extrudovaný semínko a mají teď nově ječný šrot, tak májí radost že jim to zas máchám....jsou to gurmáni....no a v pátek hurá nové PC a budu moct zkouknout zpětně všechny ty videa, která jsem si neměla kde pustit..mám povídavou kde jste kdo?

10.3.2010 07:13
molly

XXX.XXX.246.70

klawdie napsal(a):
Jéé Zuzíku a o čem seminář bude? doufám, že nám pak své poznatky poreferuješ....
máš recht přestali línat...včera měl Sabulák roupy, nosil se se smradama jak prdlej...hvozd nahoru, krčisko nahozené, pupek zatažený, je znát, že te´d pár dní odpočíval, ale mizera ví co si dovolit..no dneska to má asi panička spočítaný, hehe..tak doufám, že ten svůj elán využije k práci.....jen by nám už konenčně mohla změknout zem...v pondělí jsem ořům byla nakoupit extrudovaný semínko a mají teď nově ječný šrot, tak májí radost že jim to zas máchám....jsou to gurmáni....no a v pátek hurá nové PC a budu moct zkouknout zpětně všechny ty videa, která jsem si neměla kde pustit..mám povídavou kde jste kdo?

já pofrčím do práce... dnes zas do 18 hod...

pro Leňu :-)

10.3.2010 07:15
molly

XXX.XXX.246.70

molly napsal(a):
já pofrčím do práce... dnes zas do 18 hod...

pro Leňu :-)

Kdepak se nám toulá Lulda ? :-(

10.3.2010 07:27
kukinatost

XXX.XXX.43.146

kukinatost napsal(a):

bré ránko dámy, kurde, už mě ten mráz vcelku sere, venku je betonovo, v ohradě zamrzlý tankodrom....dneska aspoň vezmu ty svoje bahnoidy na procházku, třeba se zas budodu snažit někde uzobnout travičku:)) Jakože to zkouší i v ohradě a Kerka se vždycky v tomhle období začíná ofrňovat nad senem....

10.3.2010 07:29
klawdie

XXX.XXX.100.124

molly napsal(a):
Kdepak se nám toulá Lulda ? :-(

To už máme vzpomínek, že?

10.3.2010 07:36
haisovad

XXX.XXX.167.4

kukinatost napsal(a):
bré ránko dámy, kurde, už mě ten mráz vcelku sere, venku je betonovo, v ohradě zamrzlý tankodrom....dneska aspoň vezmu ty svoje bahnoidy na procházku, třeba se zas budodu snažit někde uzobnout travičku:)) Jakože to zkouší i v ohradě a Kerka se vždycky v tomhle období začíná ofrňovat nad senem....

Dobré jitro,
tak hlásím že u nás je také celkem tvrdo...voda zamrzá a tak.
Jinak včera jsem zavírala až po sedmé večer a Lorý málem rozbourala ohradu aby se dostala ke kýblu...
No a přetrvává stav, že jí nastelu a ona jde a pochčije celou hromadu sena...zkoušela jsem jí dát seno do jiného rohu a pochčije ho stejně...no asi nějaká úchylka či co, protože ráno když přijdu tak po senu ani památky...
O víkendu musím udělat kopejtka...alespoň přední. Jako nechápu ty frajery, co dají za den třebas i osm koní...by mi upadlo celé tělo
Ty jo, takových zážitků s váma...chtělo by to zase nějaké uskutečnit...
kdy se chystáte ke mě? Co?

10.3.2010 07:41
klawdie

XXX.XXX.100.124

haisovad napsal(a):
Dobré jitro,
tak hlásím že u nás je také celkem tvrdo...voda zamrzá a tak.
Jinak včera jsem zavírala až po sedmé večer a Lorý málem rozbourala ohradu aby se dostala ke kýblu...
No a přetrvává stav, že jí nastelu a ona jde a pochčije celou hromadu sena...zkoušela jsem jí dát seno do jiného rohu a pochčije ho stejně...no asi nějaká úchylka či co, protože ráno když přijdu tak po senu ani památky...
O víkendu musím udělat kopejtka...alespoň přední. Jako nechápu ty frajery, co dají za den třebas i osm koní...by mi upadlo celé tělo
Ty jo, takových zážitků s váma...chtělo by to zase nějaké uskutečnit...
kdy se chystáte ke mě? Co?

Navštěva k tobě je na prvním místě, veř, že až povolí mrazy, jsme u tebe, viděla bych to na duben asi...už se nemůžu dočkat...

10.3.2010 07:51
rocky

XXX.XXX.189.86

klawdie napsal(a):
Navštěva k tobě je na prvním místě, veř, že až povolí mrazy, jsme u tebe, viděla bych to na duben asi...už se nemůžu dočkat...

Jasan Danny k tobě už se strašně těšíme, myslím si jak se naskytne víkend hodící se všem vyrážíme!! Než se taky rozjede sezóna aby jsme s Týnkou nebyly pořád pryč!

10.3.2010 11:02
jenysimons

XXX.XXX.15.7

rocky napsal(a):
Jasan Danny k tobě už se strašně těšíme, myslím si jak se naskytne víkend hodící se všem vyrážíme!! Než se taky rozjede sezóna aby jsme s Týnkou nebyly pořád pryč!

holky, víte, co mě těší? že na většině fotek jsem i já a měla jsem tu možnost s vámi zažít tu nekončící prdel...

Jinak včera picí akce na bytě, spolubydly tu měly bejvalé spolubydly a tak popíjely a já tak trochu taky, ale jinak jsem furt seděla u compu a řešila cosi neřešitelného s Ondrou. Během jedné noci si toho uvědomil docela dost a dal mi ve všem za pravdu a vypadalo to, že v 9 večer sedne do auta a pojede za mnou do Brna, aby mi to mohl říct všechno do očí.....
mám ji ještě ted, bylo moře píva a slivovice taky požehnaně, ale ono se na ty kretény pije tak dobře...

jo a ženy, co takhle akce u nás taky? hmm?

10.3.2010 11:11
klawdie

XXX.XXX.100.124

jenysimons napsal(a):
holky, víte, co mě těší? že na většině fotek jsem i já a měla jsem tu možnost s vámi zažít tu nekončící prdel...

Jinak včera picí akce na bytě, spolubydly tu měly bejvalé spolubydly a tak popíjely a já tak trochu taky, ale jinak jsem furt seděla u compu a řešila cosi neřešitelného s Ondrou. Během jedné noci si toho uvědomil docela dost a dal mi ve všem za pravdu a vypadalo to, že v 9 večer sedne do auta a pojede za mnou do Brna, aby mi to mohl říct všechno do očí.....
mám ji ještě ted, bylo moře píva a slivovice taky požehnaně, ale ono se na ty kretény pije tak dobře...

jo a ženy, co takhle akce u nás taky? hmm?

Tak u vás návštěva je taky jasná...ještě nás čekají ty Frísulové....

Lexa

10.3.2010 11:30
jenysimons

XXX.XXX.15.7

klawdie napsal(a):
Tak u vás návštěva je taky jasná...ještě nás čekají ty Frísulové....

Lexa

tak já myslím tak nějak celkově udělat sraz na statku v Šonově, holky nebudou mít nic proti a spaní je dost....

ježíš, klárko..co je to za tlamu na tej fotce?

10.3.2010 13:06
klawdie

XXX.XXX.100.124

jenysimons napsal(a):
tak já myslím tak nějak celkově udělat sraz na statku v Šonově, holky nebudou mít nic proti a spaní je dost....

ježíš, klárko..co je to za tlamu na tej fotce?

To nezní špatně, tak záleží kdy se k nám zas holky dostanou...
Určo nás tam čekaj brzy zatím v menším složení, však jsme domluvené...jé holky já už chci léto...
A musím prohlásit, že to naše poslední mega setkání Rakousy-Bohumín-Bocanovice bylo jedno z nejúžasnější,i když zas si říkám, že nakonec težko rovnat..zase jsem euforická, a hned bych plánovala další, ale díky Vám kočenky je pak ten rok obohacený o spoustu zážitků......
První den nezapomenu na Danny narozky vítr který nás málem odnesl...to bylo něco...

10.3.2010 13:08
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
To nezní špatně, tak záleží kdy se k nám zas holky dostanou...
Určo nás tam čekaj brzy zatím v menším složení, však jsme domluvené...jé holky já už chci léto...
A musím prohlásit, že to naše poslední mega setkání Rakousy-Bohumín-Bocanovice bylo jedno z nejúžasnější,i když zas si říkám, že nakonec težko rovnat..zase jsem euforická, a hned bych plánovala další, ale díky Vám kočenky je pak ten rok obohacený o spoustu zážitků......
První den nezapomenu na Danny narozky vítr který nás málem odnesl...to bylo něco...

U Janici v sobotu zas ve víru hladovky a nečekaného zájezdu spropadených fotbalistů...a samozřejmě pozor na ní kouše...

10.3.2010 13:09
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
U Janici v sobotu zas ve víru hladovky a nečekaného zájezdu spropadených fotbalistů...a samozřejmě pozor na ní kouše...

A u Lenuchy na neskutečný výlet...doted se kochám krásou a nemohu než závidět...

10.3.2010 13:10
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
A u Lenuchy na neskutečný výlet...doted se kochám krásou a nemohu než závidět...

A na závěr tři retardi na lavičce...holky sorry lepší název mě nenapadl...ale vy se tam tak smyslně koukate...

11.3.2010 07:00
molly

XXX.XXX.246.70

kukinatost napsal(a):

Dobré ráno...

Seminář v Pze bude dermatlogicko-parazitární, vše , co se týká malých zvířat, co potřebuju ke své práci...Budu po noční, tak snad to neprospím :-)

Dnes musím na chvíli s Molinatou, páč jinak má "volno" až do neděle... Tak snad vydrží počasí a bude svítit slunko...

Mějte krásný den!

11.3.2010 07:34
klawdie

XXX.XXX.100.124

molly napsal(a):
Dobré ráno...

Seminář v Pze bude dermatlogicko-parazitární, vše , co se týká malých zvířat, co potřebuju ke své práci...Budu po noční, tak snad to neprospím :-)

Dnes musím na chvíli s Molinatou, páč jinak má "volno" až do neděle... Tak snad vydrží počasí a bude svítit slunko...

Mějte krásný den!

Krásná fotečka...no já venčila včera, teren nebyl z těch nejměkčích, ale dalo se to, co ten tatar vymejšlel, na jízdárně cizí koně, tak se nafukoval, nahozenej krk, podupával na místě jak nějakej hřebčoun, šoupnul mi tam i kozláka, takže chvilu trvalo než se rozkoukal a uklidnil, když se mi na chvilku podařilo pracovat a že teda fest jemně ustupuje na holeně a ohýbá se, tak zas k nám dolu přijela kobyla a on jak byl soustřděnej tak se jí lek, a bylo po koncentraci...no raději jsem ho za pár hezkých přechodu pochválila a šli sjme dom pač čas mě tlačil a on byl jak na trní...no jo zima a pauzička udělali své a hlavně jak je v menším výběhu nemůže se tolik vylítat...
No budem muset víc makačenkovat...

15.3.2010 07:40
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
Krásná fotečka...no já venčila včera, teren nebyl z těch nejměkčích, ale dalo se to, co ten tatar vymejšlel, na jízdárně cizí koně, tak se nafukoval, nahozenej krk, podupával na místě jak nějakej hřebčoun, šoupnul mi tam i kozláka, takže chvilu trvalo než se rozkoukal a uklidnil, když se mi na chvilku podařilo pracovat a že teda fest jemně ustupuje na holeně a ohýbá se, tak zas k nám dolu přijela kobyla a on jak byl soustřděnej tak se jí lek, a bylo po koncentraci...no raději jsem ho za pár hezkých přechodu pochválila a šli sjme dom pač čas mě tlačil a on byl jak na trní...no jo zima a pauzička udělali své a hlavně jak je v menším výběhu nemůže se tolik vylítat...
No budem muset víc makačenkovat...

TAk co baby taky to u vás vypadalo jak na větrné hůrce..zima vítr a sem tam i lehký deštík, že jsem se do sedla ani nedostala, v sobotu byla kosa, tak jsem oba vzala na lonž, no a včera fujalo tak že jsem myslela že odletí...takže jsme se jen hromadně pomuchlovali v ohradě, se sábulkou jsme si zahráli na babu a šla jsem dom, doufám že bude dnes rozumně a vyrazíme se všichni čtyři..

15.3.2010 07:50
haisovad

XXX.XXX.167.4

klawdie napsal(a):
TAk co baby taky to u vás vypadalo jak na větrné hůrce..zima vítr a sem tam i lehký deštík, že jsem se do sedla ani nedostala, v sobotu byla kosa, tak jsem oba vzala na lonž, no a včera fujalo tak že jsem myslela že odletí...takže jsme se jen hromadně pomuchlovali v ohradě, se sábulkou jsme si zahráli na babu a šla jsem dom, doufám že bude dnes rozumně a vyrazíme se všichni čtyři..

Dobré ráno,
také celý víkend hnus fialovej...
Taky jsem si myslela že v sobotu vyjedu ale Lorý byla po vypuštění za chvíli durch takže se sedlat nedalo.
A včera by se možná dalo ale bylo mi jí líto jak má problémy sama se sebou a ještě se dřít a klouzat s "pytlem" na zádech. Takže jsme se byly jen projít ale byla jsem ráda, že jsem doma...vlhko, fujavica.
No a říkám si, je celkem teplo nechám ti už otevřený vrchní díl dveří...ha, ještě že jsem jí večer zavřela i vršek...v deset přišlo mrznoucí krupice, nárazový vítr a normálně u nás regulerní buřina, to jsem fakt nechápala.
Jinak kurz v Jaroměři mě trošičku sklamal...tak nějak nic nocého pod sluncem...ale jsem domluvená, že 3 přijede Péťa ke mě a bude mě sledovat při strouhání a radit a radit a radit...se moc těším
Jo a snížila jsem jí dávku...dostává litřík ráno a litřík večer...abych jí navykala na "jaro"...bude pastva tak aby neměla problémy...

15.3.2010 15:39
jenysimons

XXX.XXX.237.100

haisovad napsal(a):
Dobré ráno,
také celý víkend hnus fialovej...
Taky jsem si myslela že v sobotu vyjedu ale Lorý byla po vypuštění za chvíli durch takže se sedlat nedalo.
A včera by se možná dalo ale bylo mi jí líto jak má problémy sama se sebou a ještě se dřít a klouzat s "pytlem" na zádech. Takže jsme se byly jen projít ale byla jsem ráda, že jsem doma...vlhko, fujavica.
No a říkám si, je celkem teplo nechám ti už otevřený vrchní díl dveří...ha, ještě že jsem jí večer zavřela i vršek...v deset přišlo mrznoucí krupice, nárazový vítr a normálně u nás regulerní buřina, to jsem fakt nechápala.
Jinak kurz v Jaroměři mě trošičku sklamal...tak nějak nic nocého pod sluncem...ale jsem domluvená, že 3 přijede Péťa ke mě a bude mě sledovat při strouhání a radit a radit a radit...se moc těším
Jo a snížila jsem jí dávku...dostává litřík ráno a litřík večer...abych jí navykala na "jaro"...bude pastva tak aby neměla problémy...

Ahojda ženy,
tak já vikend velmi náročný a ve znamení nespánku.....v pátek jsem měla jít makat do hospy na Kramolně, ale nebylo moc lidí, tak jsem byla jako host, takže jsem se trochu picla a asi o půlnoci šla domů...ráno v 5 budík a odjezd do práce, návrat domů v půl 12 a v půl jedné odjezd do Ostravy na koncert Rammsteinů. Koncert luxusní a návrat domů z něj kolem 2 hodiny ranní..ráno opět v 5 budík a odjezd do práce...z práce rovnou domů a na programu spánek....byl to náročný víkend a přiznám se, že takovouhle krizi za volantem jako když jsem jela v neděli do práce ještě neměla....
následující víkend je soustřo u Ludi, tak se těším..vyjde mě to zase pěkně draho, ale tak co, mrtě se těším s Kíšou zase na halu, takže to bude fajn... Peti, doufám, že nás hodí k sobě do toho lotu na pátek...
No a jinak v sobotu mě čeká koncert v Praze Gamma Ray + Freedom Call, takže to bude taky masakr....hehe, mám to ted nějaký nabitý....

foto uzlík

15.3.2010 15:42
rajkoni

XXX.XXX.120.7

jenysimons napsal(a):
Ahojda ženy,
tak já vikend velmi náročný a ve znamení nespánku.....v pátek jsem měla jít makat do hospy na Kramolně, ale nebylo moc lidí, tak jsem byla jako host, takže jsem se trochu picla a asi o půlnoci šla domů...ráno v 5 budík a odjezd do práce, návrat domů v půl 12 a v půl jedné odjezd do Ostravy na koncert Rammsteinů. Koncert luxusní a návrat domů z něj kolem 2 hodiny ranní..ráno opět v 5 budík a odjezd do práce...z práce rovnou domů a na programu spánek....byl to náročný víkend a přiznám se, že takovouhle krizi za volantem jako když jsem jela v neděli do práce ještě neměla....
následující víkend je soustřo u Ludi, tak se těším..vyjde mě to zase pěkně draho, ale tak co, mrtě se těším s Kíšou zase na halu, takže to bude fajn... Peti, doufám, že nás hodí k sobě do toho lotu na pátek...
No a jinak v sobotu mě čeká koncert v Praze Gamma Ray + Freedom Call, takže to bude taky masakr....hehe, mám to ted nějaký nabitý....

foto uzlík

http://www.rajkoni.cz

17.3.2010 07:10
molly

XXX.XXX.246.70

kukinatost napsal(a):

Holky, už se nám to láme... Středa 1/2 týdne
Doufám, že zbytek týdne proběhne v poklidu... Tedy pracovního

Mějte se báááječněě :))

Jedna Molinatá ...Marti, děkuju :)

17.3.2010 10:57
klawdie

XXX.XXX.100.124

molly napsal(a):
Holky, už se nám to láme... Středa 1/2 týdne
Doufám, že zbytek týdne proběhne v poklidu... Tedy pracovního

Mějte se báááječněě :))

Jedna Molinatá ...Marti, děkuju :)

Jé Molda je medvídek...
No já taky zdravím tiché pracantky
konici už se standartně válejí v bahně, Sabulák je celkem veselý pobyt na debil plácku mu evidetně nesvědčí, takže brzo pujde šupky hupky do velkého výběhu, ale bez škoditela...Sesinka se ted poslední dobou tváří milé až připitoměle...jen mi holka trošku zakašlala, ale připisují to tý větrný hůrce co byla o víkendu, nic moc počasí ani pro lidi ani pro koně...tak dostala čajík...

18.3.2010 07:11
molly

XXX.XXX.246.70

kukinatost napsal(a):

teda , vy tady tomu dáváte

Co plány na víkend? My bychom měli s Molčí absolvovat ještě 1x drill na hale :)
Nebo to možná bude venku, když bude fajně.. Vůbec bych se nezlobila

Luliiii .................................

18.3.2010 09:23
klawdie

XXX.XXX.100.124

molly napsal(a):
teda , vy tady tomu dáváte

Co plány na víkend? My bychom měli s Molčí absolvovat ještě 1x drill na hale :)
Nebo to možná bude venku, když bude fajně.. Vůbec bych se nezlobila

Luliiii .................................

No mi razíme do tý Prahy DaJ a Equiservis na živo...už se těším...snad se nám podaří a my si to užijem, trenovat se snad pojede zítra, tak uvidíme...

19.3.2010 08:04
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
No mi razíme do tý Prahy DaJ a Equiservis na živo...už se těším...snad se nám podaří a my si to užijem, trenovat se snad pojede zítra, tak uvidíme...

Zdar dámy,
tak zasoba granulí včera přisunuta a my pak vyrazili na jízdárnu...šedivej si vysloužil odebrání 0,5 půl litru ječmene který dostával pouze večer, nechápu, ale je bujný, že bych z něho udělala dva malý poníky jak mě zlobil...bylo to krocení zlobivého koně než nějaké přiježdování...
podařilo se mi sehnat někoho kdo taky jednou vyfotí mě, tak mám pár fotek, kde vypadá, že inteligentně spolupracoval, ale je to pouhý klam a krátké okamžiky...
takhle mi ted vypadáme po zimě...

19.3.2010 08:04
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
Zdar dámy,
tak zasoba granulí včera přisunuta a my pak vyrazili na jízdárnu...šedivej si vysloužil odebrání 0,5 půl litru ječmene který dostával pouze večer, nechápu, ale je bujný, že bych z něho udělala dva malý poníky jak mě zlobil...bylo to krocení zlobivého koně než nějaké přiježdování...
podařilo se mi sehnat někoho kdo taky jednou vyfotí mě, tak mám pár fotek, kde vypadá, že inteligentně spolupracoval, ale je to pouhý klam a krátké okamžiky...
takhle mi ted vypadáme po zimě...

tady mi to moc sluší...

19.3.2010 08:05
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
tady mi to moc sluší...

zoubky...

19.3.2010 08:06
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
zoubky...

co s tou energii...nechala jsem ho i skočit mini skůček to bylo radosti

19.3.2010 08:07
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
co s tou energii...nechala jsem ho i skočit mini skůček to bylo radosti

19.3.2010 08:09
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):

no a jerík drezurkoval...

19.3.2010 08:10
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
no a jerík drezurkoval...

No a běloučkou jsme testovali...

19.3.2010 08:47
rocky

XXX.XXX.189.86

klawdie napsal(a):
No a běloučkou jsme testovali...

No jo, když vleze na jízdárnu Sahibek jeho krása oslní všechny o tom žádná, ale včerejší krocení divokého španěla bylo velmi ftipnééé

20.3.2010 07:50
rocky

XXX.XXX.10.148

Tak nová image fauny se mi moc líbí,ještě jsem to moc neprolejzala, ale vypadá DOBŘE!!:-)

20.3.2010 08:19
haisovad

XXX.XXX.208.166

Dobré jitro,
tož poopiční stav se dá urejdovat...
Už mám koně vykoplé ven a teď hrrr do Turnova se ségrou na kafčo...:-)

Jj, nová ifauna celkem pěkná...nemám ráda tyhle změny ale musíme si zvyknout...jen ty fotky mohly být větší...a mohlo být víc smailů...

20.3.2010 08:30
molly

XXX.XXX.141.73

Dobré ránko i od nás ze vsi..
Přes noc jsem i docela spala, ta hrůza, co mě chytla ve čtvrtek večer je snad na odchodu..:-)Ale snídám suchary :-))

Molinatou jsem včera viděla jen z okna, tak jsme se ráno musely pomuchlat. Doufám, že mi to počasí (zatím svítí slunko) a pak můj zdrav. stav dovolí a půjdem trošku rozhejbat špeky.. A zítra ráno hurá na halu..

Peti, copak budete nakupovat ? Danny, užij si kávičku.. Pánové doma si taky uvařili a popíjejí...

Tak primový den :-)

A tohle my Mára provedl s autíčkem, když byla ještě zima... Ale díky bohu, nikde nic a nikomu nic se nestalo :-)

22.3.2010 07:03
molly

XXX.XXX.141.73

Dobré ránko...
Zdravotní stav se umoudřil, Molčí byla taky šikovná, hlásím, víkend vcelku normální :-))

Před nedávnem jsem vybírala novou sedačku a chodila po obchodu, zkoumala, aby mi do ní zbytečně nelezla a neměla kudy freťula.. Nakonec to, co stojí doma tomu snad odpovídá..

Jenže to by nebylo Noni, aby něco nevykoumala. Má to rozkládací postel, už přišla na to, kudy kam a začala to ničit zevnitř :-) Se z ní picnu!

Danny, jak Lorrý? Pojezdily jste trošku ?Leni? Luli? Klári?Jani? A vůbec všichni :-))
Týnka snad vytasí nějaká fota z jejího skotačení, viď?

Frčím pracovat, kolegyňka stále marod, takže mne čeká další dlouhý týden :-)

22.3.2010 08:23
klawdie

XXX.XXX.100.124

Hojte kočendy....
tak náročný víkedn je za námi....v Praze bylo blaze, noo to trochu kecám nabloudili jsme po Praze 100km, trochu nervů nás to stálo...takže lehká recenze nejznámějších krámu...
DaJ jsme navštívili jako první, no takto trochu snobárna, zboží hafo, ale řekla ybch trochu nelidský ceny, potkali jsme tam Barboru Tomanovou, no pantalony jsem si tam nevybral ani Péta dečku, nebyli tam levnější než za litr...zboží spousta, ale nic pro normální lidi, nebylo nám tam nejpříjemněji, tak jsme zavelili přesun do Equiservisu, než jsme jej našli uteklo dost času a my přijeli čtvrt hodiny před zavíračkou, ale lidi spoustu, obsluha příjemná a vstřícká i v sobotu při zavíračce, Kája si samozřejmě odvezla již dávno vyhlídnuté pantalony HKM Chick:-)), Petruška sehnala novou závodní dečku a ceůlkově krámeček velice sympatický nadupaný zboží i pro normální lidi...pokud se tedy budete chystat určitě doporučím toto...viděla jsem drezurku za 85 tis. v DaJ vysoké jedzecké boty za 17 tis...pěkně oni...no a nás poslední cíl bylo centrum Letňany a restaurace Burger king, mňam, byla to dobrota...
NO znáte nás, to by nebylo, kdyby jsme se u všeho nevyfotili:))

22.3.2010 08:24
klawdie

XXX.XXX.100.124

22.3.2010 08:25
klawdie

XXX.XXX.100.124

v Praze počasí jak vymalované...

22.3.2010 08:26
klawdie

XXX.XXX.100.124

No a tohle mě čekalo večer doma, moje rodina prostě není normální, ale mám je za to ještě víc ráda...:) super večer...

22.3.2010 11:23
jenysimons

XXX.XXX.237.100

Tak dobré a krásné ráno, ženy...:)
Já mám za sebou šíleně náročný víkend...od pátku do neděle tréninky u Ludi, v sobotu večer koncert v Praze, po něm asi 2 hodinky spánku a hned frr ke koním krmit a nakládat a jezdit...:)))) Odvozila jsem si Kíšu sama, naprosto bez problémů..:)
Jinak co se týče tréninků, tak se to stupňovalo jak náročností, tak naší zdatností....včera jsem byla od Ludi poprvé v životě chválená, ale fakt do nebes....asi když už chválím, tak pořádně...normálně jsem měla skoro na krajíčku jakou jsem měla radost..holky, slečna začla u ježdění přemýšlet a srát se Kíšovi do odskoků a délky cvalových atd....takže konečně můžu říct, že to k něčemu vypadalo a Luda povídal, že konečně jsou vidět výsledky nějaký práce....fotky od Míši Zimné jsou na www.henrousek.rajce.net
Ted řeším dilema, kam pojedu na první závody, protože téhle formy by se mělo využít, dokud je Kíša odpočatej, jak je...:)

22.3.2010 11:54
klawdie

XXX.XXX.100.124

To s Váma trenovala i březí kobule?jo?
Ty moc pěkně, všechno jsem zkoukla a moc mě mrzelo, i když Petruši samo ještě víc, že jsme nejeli též...ale sezona před námi...:-)

22.3.2010 12:02
jenysimons

XXX.XXX.237.100

no..ta kobyla byla už po hříběti, ale holky, ta ostuda.....takovýho koně bych já si na skokovej trénink NIKDY nedovezla..Luďa už to pak vzdal a vysral se na to..i když v neděli na ni zkoušel sednout, to byla prdel..:))))) no celkově ti, co se mnou byli v lotu mi jen zvedali ego, protože se předvedli fakt hrozně....:-|

jo a ve čt jedu za Démonkem holkyy....se asi nedočkám..:-)

22.3.2010 12:54
klawdie

XXX.XXX.100.124

Ahah no s tím nateklým vemenem se jí muselo super skákat, lidi nejsou soudný...no z fotek je to poznat neboj týnuš...ale na tobě zas veliké pokroky...Démonka pozdravuj. Kde že ho vlastně máš? shánění mateřský školky mě taky čeká...:))

23.3.2010 09:36
jenysimons

XXX.XXX.15.7

No, Klárko, jak říkáš....ona radši neskákala vůbec..:))
Démonkovi pozdrav vyřídím..:) Jsem na něj zvědavá, snad pořídím i nějaké fota, abych se vám s ním mohla pochlubit..;) JInak je ve stái Žlebské Chvalovice, což je kus za Přeloučí....:-)

24.3.2010 06:39
rocky

XXX.XXX.189.86

Týýjo jsem nás nemohla vůbec najít,jak jsme zapadli...

Dnes si jdu sednout po chvilkovém odpočinku zas na Bílou, na lonži už šlapká dobře,tak uvidíme jak noha bude spolupracovat v terénu!

A KÁJO, VŠECHNO NEJLEPŠÍ!!!!ASPOŇ ŽE NÁM NESTÁRNOU JEN KONĚ:-))

24.3.2010 07:16
molly

XXX.XXX.141.73

Peti, tak ať se Vám dobře vyšlapuje... Molinatá opět říjí :-)):-)) A já stejně pracuju až do večera, tak má čas si to užívat :-))

Klárkoó... Veselé narozeniny :-))

24.3.2010 07:53
haisovad

XXX.XXX.167.4

Všechno nejlepší Kájo...

Ty Kájo...sralas? :-)

Já jsem si včera užívala focení madam, chtěla jsem jít ven ale když jsem viděla jak si to dává ve výběhu a jak byla po těch dvaceti minutách lítání hotová tak jsem to vzdala...
Ale některé se povedly!!!
Jinak, bahýnko normálně ustupuje...pastvina je celkem nebořivá a před stájí už se to tolik nebahní...juchůůů, jen doufám, že to vydrží

24.3.2010 07:55
haisovad

XXX.XXX.167.4

jedna skákací...škoda že nevyšla tak pěkně...
ale dovedete si představit kde bych asi byla kdybych na ní seděla...

24.3.2010 07:58
haisovad

XXX.XXX.167.4

Krček už máme holej!!!
Ale chlupy plivu ještě dvě hodiny po čištění...:-)

24.3.2010 08:25
klawdie

XXX.XXX.100.124

Děkuji ženy...
Danny nesrala, ale to přijde...:)
JInak na tu tvoji už jsem koukala na fejsáči, ta kobyla má prostě charisma...a je to pěkná gymnastka:-))
Zuzíku ty se hlavně neudři...a trochu si užij těch pěkných dní...
Já nějak dneska nemohla dospat, už v pět jsem se převalovala:))tak snad bude tak hezký den jak se venku rýsuje...
Jsem z toho blázen, ale hnědá mi během dvou-tří dnů schodila úplně chlupy. šlo to z ní po kupách..možná pomohlo to semínko, SAbulka taky shazuje, je to jak když sněží....:-)

24.3.2010 08:59
jenysimons

XXX.XXX.15.7

Klárko, tak to jsi na tom dost podobně..mě dnes zbudila spolubydla (to se normálně nestává, pže spím tvrdě) kolem 7mé a už jsem nezabrala..tak jsem si pustila filmek a myslela, že ještě zaberu a ted už tu lítám, snídám, uklízím a tak...po dlouhé době mám pocit vyspalosti...:-)

Holky, myslíte, že já toho mýho "prcka" ještě poznám? Já snad budu i nervozní..:))

25.3.2010 06:26
jenysimons

XXX.XXX.237.100

Holky, přeji krásný den!!!
Podám pak nějakou fotostory z dnešních výletů, které plánujeme, hlavně toho Démonka..doufám, že se zatím u Míši nezměnily plány.....:-|:-)

25.3.2010 06:35
rocky

XXX.XXX.189.86

Týnko určo těšíme se na fotečky pan Démonka:-)

25.3.2010 10:11
haisovad

XXX.XXX.167.4

No Týnuš...jsem mrtě zvědavá s čím přijedeš...
černoch určitě o 15 čísel větší...

Co ostatní chrápeme? Pracujeme?

25.3.2010 11:02
klawdie

XXX.XXX.100.124

NUdááá...mě dneska čeká rychloobstarání ořů, jedny mega nehty a další mejdan,a zítra ještě na dvakrát,ch jo není nad to slavit 26 na čtyřikrát:))
SObota bude určo pršet, ale máme v plánu rodinný výlet na kolech, tak se těším, pač se chcem po cestě zajet podívat na pastvinu co je tu poblíž, co včera objevil Honzík s šesti hříbkama...a nedělil bych ráda věnovala koním a ježdění...takže zase plán nabitý...

26.3.2010 07:02
molly

XXX.XXX.141.73

Dobré ránko...
Pár krásných dnů a Molinatá si je užívá sluněním se ve výběhu.. :-) Dnes pokračuju do druhé práce, takže zas nic.. A jestli se o víkendu fakt zkazí počasí, jak vyhrožovali, se těším... :/
Týnuš, pochlub se s Démonem :-) Věřím, že je z něj fešák.. tréma byla ?
Peti, jak kobyla, už jste OK ? Kdypak se chystáte vyrazit za sportem ?

Lenušku, copak Rozárka ?? Dlouho jsme ji tu neviděly..

Všechny Vás moc a moc pozdravuje Luli - neustále zavalena prací, takže PC nestíhá.. Bubáček prej dělá radost, i když občas má svou hlavu :-) Ale kdo nee ? Že?

Tak příjemný víkend všem :-)

26.3.2010 07:24
rocky

XXX.XXX.189.86

Krásné páteční ráno!
Doufám, že vlna hezkých dnů vydrží i přes víkend, protože v týdnu si to člověk vážně moc neužije!!!
Zuzi Bílá už nekulhá, ale baletí na cestách, v kroku chodí čistě, jen se vyhejbá tvrdému a v klusu občas napadne na přední, ve cvalu pohodička a v klusu směr domů terén neterén šlape jak panenka..Tak doufám že nohy potřebujou jen podkovy...Pořád mám z toho divnej pocit,tak potřebuju rychle kováře..

Včera jsem celé odpol natírala vozejk a dělali jsme novou podlahu, zítra se to bude dolaďovat,tak musí počasí přát!!!:-)

Zuzi užij si to v práci, ať tě nikdo při pátku nenasere!!:-)

26.3.2010 11:53
jenysimons

XXX.XXX.237.100

Ahojda holky...:)
tak včerejší výlet byl zdařilý..nejdříve v HK v jezdeckých v Chov servisu a potom u Vachutky v Pardubkách, kde jsem se potkala s Lukinem, koupila si (konečně) novej podbřišák pro Kíšu a taky nějaký ostropestřecový přípravek Silifeed myslím. No a pak už cesta k prdolovi...Byla jsem, upřímně, trochu nervozní...holky, ale ten prcek je furt stejnej...ted je to nejhorší a nejškaredější období hříbat asi nebo nevím....vyrostl jen o kousek, jediný co, tak si nechá sáhnout naprosto všude a byl takovej mazliky a docela i postál, když jsem si ho uvázala na čištění....po těle jen občasné kousance od hřebců, ale jinak pořád stejný prdítko....Paní v pohodě, dokonce jsem se jí i ptala, čím krmí, tak holky, 3 krát denně oves, ječmen a granule...a já platím jen 1500!!!!! mazec jako no....zrovna jsem si ho i odčervila Equestem a dokonce tam i přijede kovář na strouhání, tak bude vše mít....:-)

26.3.2010 11:58
jenysimons

XXX.XXX.237.100

26.3.2010 13:44
gituna

XXX.XXX.85.61

Danny, máš krásnou kobylku, pochlubíš se, co je zač?:-)

26.3.2010 14:27
haisovad

XXX.XXX.167.4

Týnko, jsem ráda že se má černej frajer dobře...

Gitu děkuji za pochvalu...konečně jsem si v 25 splnila můj sen a koupila si vysněnou vysokou černou kobylku s dlouhatánskou hřívou a kšticí...:-)

Ba né, jsem ráa že Lorý mám...je menší, není černá a na hlavě má tři chlupy ale mám jí moc ráda a doufejme, že nám to spolu bude klapat...
Jmenuje se Loreta, 2.4. jí bude sedm...
máma po Mykonos 10, táta je starej dobrej Taarlo...

tak asi tak no...

Přeji všem krásný víkend!!!

29.3.2010 07:34
haisovad

XXX.XXX.167.4

Dobré ráno,
hlásím že Danny je nachcípaná jako prase...:-(
Ale to je vždycky...celou zimu pohoda a při prvním jarním počasí to odskáču...
Jaký byl víkend? U mě pátek u televize (první pátek od Vánoc co jsem strávila doma v poklidu) no a v sobotu opejkačka. Lorý měla celkem pohov, jen klisná procházka ale včera jsem nebyla schopná ji vzít ven, válela jsem se skoro celý den v posteli:-(

29.3.2010 08:10
klawdie

XXX.XXX.100.124

Hojte no já to měla lehce obráceně, pátek poslední oslavy s koňačkama, ale končili jsme rozumně po dvanácté, tak se ráno vcelku slušně vstávalo, v sobotu jsem vytáhla Sabulu, sicedivně šmatlal po výběhu, ale nemáme ho ještě uvláčený, takže pod sedlem se srovnal, no panoček se zas nosil a povozil mě, kéž by tohle uměl pokaždý....prostě zas jednou hodnej španěl...:-))a to jsem přišla ke koním a vylezl oskar a udělalo se luxusní počasí, jako bych si to objednala...a Danny já byla doma zas sobotní večer, pěkně u televize, kde jsem bohužel ani hlavní program nedokoukala...druhej den koníci opět, tentokrát jsme vyrazili se všema našema koníkama a sesil jsem pujčila jední naší jezdkyni, co jezdí Jeríka....no a Sabuláka jsem si navlíkla do westernu, no i v neděli byl zlatej, a i v nedělu nám počasí přálo...ošetřila jsem kopytA PAČ všichni mají lehce hnilobku. už mě to sejří, to počasí tomu jen přeje...

29.3.2010 08:50
rocky

XXX.XXX.189.86

Čao ženy, tak můj víkend napůl pracovní, na půl odpočinkovej..
Pátek zapití ségry a terezky narozek, sobota celej den práce na vozejku a večer u tv ale už v Hořicích..Druhý den jsme trávili spíše venku a navečer opekli na chalupě buřtíky a večer přežíračka ve vaně- chipsy,oříšky,medvídkové,kofila...mňam,mňam!!:-)).

Takže z koníků jsem moc neměla, v sobotu jsem jen Bílou pohladila a vykydala a v neděli jsme měli zastávku v Jeníkovicích. Věnovali jsme pohlazení Beganům a Shagia koním a frčeli dom.:-)

29.3.2010 09:04
haisovad

XXX.XXX.167.4

Hej, s kolika nocležníkama mám na pátek počítat? Prosím prosím, mám dvě peřiny...zbytek osazenstva ať si prosím vezme spacáček...kujůůůů

Už se mega těším...a Lorýs taky. Doufejme že trochu vyjde počásko...
v pátek budu doma cca od čtyř...takže když dorazíte na tu pátou tak to bude luxus. A pak můžeme si jít zarajtit. V so ráno přijede Péťa S. na kopýtka tak bude taky na co koukat.

Sviňa arabská:-)

29.3.2010 15:00
jenysimons

XXX.XXX.237.100

čau ženy...:-)
tak můj víkend byl hodně náročný, ale naprosto skvělý...:-)
V pátek jsme byli v Brně na Arakainech, koncert skvělej, moji spolucestovatelé se pěkně ožrali a naštěstí se mnou zůstal kámoš vzhůru, jinak bych dom asi nedojela..no dorazili jsme kolem půl páté ráno a já v 7 vstávala..přiznám se, že jsem ani nemohla usnout, jak jsem už byla přetažená...jela jsem do Velichovek, kde jsme naložili 3 koně a věci a jeli na Novou Ameriku, kde si to dva mladáci odjezdili, odvezli se a přivezli se další 3 koníci. Jak jinak než úspěšné závody jak pro Luďu, tak pro Kristýnku....
Když jsme přijeli, tak jsme udělali koně a jeli na večeři, do postele jsme se dostali vcelku brzo, tak ráno vstávání nebylo tak hrozné, i když pro mě po předchozí probdělé noci docela jo...:-| Ráno odjezd do Pardubek pro Cathara a frr do Hradištka se 4 koňmi...tam to byl docela frmol, v S šli všichni 4 koně....I tyto závody byly dost úspěšné i když co se umístění týče, tak méně než ty na Americe. Do stáje jsme dorazili asi po deváté večer, udělali koníky a v půl desáté už jeli zase na véču. Byla jsem překecána, abych ještě nejezdila domů a přespala, tak jsem dom jela až dnes brzo ráno, abych vrátila mamině auto včas a ona mohla do práce. Musela jsem si jít ještě lehnout a i tak jsem ještě pěkně utahaná...:-)

Danny, se mnou na 99% počítej, plus blondýny...jinak teda nevím, jak ten Zuzík, dle toho,co psala na *** takže my stejně min. jeden spacák povezem....těším se...:)

30.3.2010 07:12
klawdie

XXX.XXX.100.124

Lexo stačilo mi to číst a jsem unavená, máš můj obdiv po koncertu, bez spánku být na nohou celý den...masakr...ale hlavně že sis to užila, i takto se dobře čerpají zkušenosti...já to takto provozuji co segra závodí, jezdec teoretic jsem výbornej:-)):-):-) Petruška se mi směje, ale člověk toho hodně vidí:-|

30.3.2010 13:33
klawdie

XXX.XXX.100.124

holky ***

30.3.2010 14:59
haisovad

XXX.XXX.167.4

AŤ UŽ JE PŮL ČTVRTÝ NEBO MĚ KLEPNE...
ŽE NEVÍTE KDO TO JE?

31.3.2010 08:15
klawdie

XXX.XXX.100.124

Tipla bych, že malej Carrusák....:-)

Mě z těch koní jednou trefí, by jste nevěřili jak je ta hnědá potvora důležitá, veterináři postojí a ještě se tváří jak střed vesmíru...budu vám ji muset znova vyfotit, slabiny už nemá, všude je taková tučnoučká,ale obezní není, a jaký má plece a silný krčisko, heh začínám podezřívat, že jí někdo sfalšoval papíry a je to míchli QH:-)

1.4.2010 08:34
haisovad

XXX.XXX.167.4

Dobré játro,
tak tu máme čtvrtek a ještě pár hodin a minisrazíček je tu...juchůůů

Hlásím že zítra se dovoluji abych všechno stihla a žádně se na Vás připravila...:-)

Sedýlko dneska vyzvednu z pošty a dneska asi prubnu...a zítra bude pokračování.

Jináč, prosím jeden spacáček si asi vemze...nějak jsem to blbě spočítala.
A hlavně gumáčky sebou, Týnko tobě půjčím, jedny mám záložní aby jsi se s tím nemusela budem tahat do HK...

JJ, je to Karůůůzák

2.4.2010 10:10
lanika

XXX.XXX.162.56

Čaute ženské, tak jsem se novou ifaunou prokousala i já, je to nezvyk :-) Jinak teda u nás žádné zásadní změny nejsou, konečně jsme začli trenovat, no, ikdyž znovu sněží :-)) Ale věřím, že to je do zítřka pryč.ˇJinak teda Rozárka si užívá jarního blátička, není den, kdy by nebyla obalená v tvrdé skořápce :-) To mě docela překvapilo, protže loni v létě se leskla jako psí kulky, ani do hovínka si nikdy nelehla, já jsem téměř celé léto nemusela čistit :-) No a pak, co vesnice udělá s koněm :-)))))))

2.4.2010 15:00
rocky

XXX.XXX.189.86

Za půl hodky padla. a jedééém
Další z řady mini srazů Ifauny je před náma!!:-) Krásný, prodloužený víkend holky!:-)

4.4.2010 19:58
haisovad

XXX.XXX.208.166

Holky, pěkné Velikonoce a ať Vás hoši šetřej s výpraskem!!!

Přidejte reakci

Přidat smajlík