Kdo má dva stejné koně nebo se s nima aspon někdy setkal,přiložte fotku já mám koupeného SN a ted se bývalému majiteli narodilo uplně stejné hříbě jako je to moje,matka stejná jen otec jiní,ale hříbata jsou uplně stejná.
tak konečně přidávám fotky na první je muj koník asi týden starý a na dalších jeho bratr (OTEC JINÝ)druhý den po narození.
Ahoj Verčo, jen přidám malý poznatek k párování hermelínů - dá se to dost těžko, pokud nejsou starší s ustáleným zbarvením - ikdyž vypadají zpočátku stejně, nakonec stejně vůbec vypadat nemusí.
Od nás si koupila 1,5 letého valacha hnědáka s dekou dívčina z Příbrami a k němu si dokoupila stejně starého polobratra po stejném otci ( Nacho Salazar). Barevně vypadali stejně ve stejném věku. Z fotek, co jsem našla po netu posléze, ten od nás začal dál vybělovat po přelínání až ve dvou letech ( flekatá huba, kolem očí, bílé fleky po krku a hlavě) - přitom u nás od narození do prodeje byla barva beze změny. Ten druhý polobratr se nemění, má jen tu deku.
Takže párování hermelínů bude složitější, pokud už po narození nejsou celí bílí s puntíky ( kde se barva nemění), ale v různém stupni skvrnitosti