Ahoj. Potřebovala bych pomoc při hledání jednoho valáška. Dnes jsem se dozvěděla, že už 2 roky není u původního majitele. Prý ho prodal někam do Jeseníků, ale další info mi nechce dát...
Je to chlaďásek, bílohřívý ryzák s lysinou, nar. 12.4.2003. Jmenuje se Tymián. Otec Sagon, matka Sylva. Moc by mě zajímalo, kam se poděl a jak se teď má.
Původně jsem ho prodala do Vřesovic u Kyjova...
Budu moc vděčná za jakoukoliv informaci....
Konečně jsem se dokopala k tomu, abych si to zkusila zjistit přes evidenci...Nějak jsem to pořád odkládala a bála se zjistit, nynějšího majitele...No, koně jsem prodala v 8 měsících, letos bude mít 8 let. Majitelem jsem stále já......
Tak mě napadá, že když si ho pán, kterému jsem ho prodala nebyl schopen koně napsat na sebe, tak to asi nemá ani další koně zaregistrované. Teď by měl mít zase 2.... Mám cukání mu tam poslat kontrolu...
cieslar
napsal(a):
Jeste porad nic?Ja to tady za chvili budu taky resit asit tu moji kobcu. Vis co napis mu a pokd ti nezdeli kam Tymiana prodal,tak mu napis,ze mu tam posles tu kontrolu.Hlavne ti drzim pesticky stesti!!
Neprehanite to devcata posilat na nekoho kontrolu jen pro to ze nerekne komu ho prodal? Jednou preci koupim kone,pak s nim nalozim tak jak uznam za vhodne...budu-li ho chtit prodat-prodam. Nedelej zlou krev...udavat lidi.
P.S. kontrolu bych ja poslala pouze a jedine tam,kde bych si byla jista ze majitel tyra zvirata.
cieslar
napsal(a):
No tak to teda bude tezke! Urcite je prodany nekde do lesa na tahani drivi.Tak at ti da cislo,na toho druheho chlapa!To uz si skousela?
To že je prodaný na tahání dřeva, to mi nevadí.
Štve mě to, že si ho nepříhlásil na sebe.A já se to dozvěděla náhodou po 7 letech, když jsem přihlašovala další hříbě...Neřekl mi, že ho prodává (je to už 2 roky co ho dal pryč), když mi to slíbil, že budu první, komu ho nabídne....Teď z něho vylezlo, že ho prodal přes třetí osobu,když předtím tvrdil něco jinýho a ani teď mi nechce říct aspoň jméno toho dotyčného...Pochybuju, že neví jak se jmenuje, když u něho nedávno byl...
Kdyby bylo všechno v pohodě, tak mi snad nebude věšet bulíky na nos. Já na jeho místě bych rozhodně měla (a mám) svoje koně napsaný na sebe, vím, kam a komu jsem je prodala...a kdybych je prodávala dál, tak jim dám (i když třeba jen informačně) vědět, že jsou na prodej (zvlášť pokud by si to přáli).
achula
napsal(a):
Neprehanite to devcata posilat na nekoho kontrolu jen pro to ze nerekne komu ho prodal? Jednou preci koupim kone,pak s nim nalozim tak jak uznam za vhodne...budu-li ho chtit prodat-prodam. Nedelej zlou krev...udavat lidi.
P.S. kontrolu bych ja poslala pouze a jedine tam,kde bych si byla jista ze majitel tyra zvirata.
No to mas pravdu.Radeji nic nedelej,aby se ti nahodou neodvdecil nak jinak.Kdyz kone netyra,tak to nech tak.Jen do nej husti a husti a mozna s nej neco vyleze.