Sprchování,koupání,mytí....

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.6.2006 11:00

ahojky,už jste letos sprchovali,koupali,plavili..myli vaše koníčky?!Jak mají rádi vodu?Naše kobylka je vyloženě vodní krysa,vodu miluje....Ráda se plaví a ani sprchování a mytí jí nevadí, strká do proudu vody čumák:-)!

17.6.2006 11:01

eliska84 napsal(a):
ahojky,už jste letos sprchovali,koupali,plavili..myli vaše koníčky?!Jak mají rádi vodu?Naše kobylka je vyloženě vodní krysa,vodu miluje....Ráda se plaví a ani sprchování a mytí jí nevadí, strká do proudu vody čumák:-)!

umyjeme nožičky

17.6.2006 11:03

eliska84 napsal(a):
umyjeme nožičky

plaveme

19.6.2006 11:35

eliska84 napsal(a):

Ahoj, moje kobča taky vodu ráda, ale fotečky ze sprchování zrovna nemám tady, ale mám tu alespoň když jsme se byly trochu máchat tady kousek od nás v brodu. Foceno ze sedla, kvalitka nic moc, ale aspoň něco.

19.6.2006 12:05

janamalik napsal(a):
Ahoj, moje kobča taky vodu ráda, ale fotečky ze sprchování zrovna nemám tady, ale mám tu alespoň když jsme se byly trochu máchat tady kousek od nás v brodu. Foceno ze sedla, kvalitka nic moc, ale aspoň něco.

tak to moje kobča je asi taky křížená s rybou

19.6.2006 12:42

petraS napsal(a):
tak to moje kobča je asi taky křížená s rybou

Můžu i čvachtání se v louži?

19.6.2006 12:42

aisek20 napsal(a):
Můžu i čvachtání se v louži?

19.6.2006 12:55

eliska84 napsal(a):

mám doma taky kačera... pustit ho v řece, tak mi uplave

19.6.2006 22:04

janovotna napsal(a):
mám doma taky kačera... pustit ho v řece, tak mi uplave

Bára zatím jen koupel

19.6.2006 22:44

eliska84 napsal(a):

Caren

29.6.2006 18:01

kanyapi napsal(a):

tak se mi muže konečně podařilo nalákat na koníky - a kupodivu, plavení se mu moc líbilo. tak třeba časem vleze na koně i na souši

Přidejte reakci

Přidat smajlík