ahojky,už jste letos sprchovali,koupali,plavili..myli vaše koníčky?!Jak mají rádi vodu?Naše kobylka je vyloženě vodní krysa,vodu miluje....Ráda se plaví a ani sprchování a mytí jí nevadí, strká do proudu vody čumák:-)!
eliska84
napsal(a):
ahojky,už jste letos sprchovali,koupali,plavili..myli vaše koníčky?!Jak mají rádi vodu?Naše kobylka je vyloženě vodní krysa,vodu miluje....Ráda se plaví a ani sprchování a mytí jí nevadí, strká do proudu vody čumák:-)!
umyjeme nožičky
eliska84
napsal(a):
Ahoj, moje kobča taky vodu ráda, ale fotečky ze sprchování zrovna nemám tady, ale mám tu alespoň když jsme se byly trochu máchat tady kousek od nás v brodu. Foceno ze sedla, kvalitka nic moc, ale aspoň něco.
janamalik
napsal(a):
Ahoj, moje kobča taky vodu ráda, ale fotečky ze sprchování zrovna nemám tady, ale mám tu alespoň když jsme se byly trochu máchat tady kousek od nás v brodu. Foceno ze sedla, kvalitka nic moc, ale aspoň něco.
tak to moje kobča je asi taky křížená s rybou
petraS
napsal(a):
tak to moje kobča je asi taky křížená s rybou
Můžu i čvachtání se v louži?
eliska84
napsal(a):
mám doma taky kačera... pustit ho v řece, tak mi uplave
janovotna
napsal(a):
mám doma taky kačera... pustit ho v řece, tak mi uplave
Bára zatím jen koupel
eliska84
napsal(a):
Caren
kanyapi
napsal(a):
tak se mi muže konečně podařilo nalákat na koníky - a kupodivu, plavení se mu moc líbilo. tak třeba časem vleze na koně i na souši