Tak loni se nám narodila kobylka,měla jsem 3 generace,její maminka se taky u mě narodila
A tady jí už byli 4 měsíce,nyní má 130 v kvh a přerostla svou maminku,která měla 115 cm v KVH
Tenhle hříbek se jmenuje Baronek,dostala jsem ho k Vánocům,na jaře mu bude 1 rok.Dostala jsem ho jako záplatu na srdce když jsem musela prodat své malé poníky,jelikož jsem pro ně neměla využití,z Baronka mi jednou vyroste konečně ten pravý jezdecký koník pro mě.
Moje vlastne predlonska,-rok a 7mesicu,"dite lasky" bo jeji otec dostal fest od valacha na budku,tak mu asi jeji matka stala za to
Krizenka haflingerka-andalusian, matka posuk,otec moc hodnej. Co mne asi ceka?
A toto je ma lonska 8mesicu, Achulinka a vlastne taky dite lasky,krizenka finka-frison,oba rodice moc hodni,povahove mirni no tahle tedy nevim po kom ale ma od narozeni "svuj charakter" ale strach z ni do budoucna nemam,sice se jevi jako palicak ale na praci s ni je casu dost.
tak se přidám. Toto je Tymián, prvorozený, matka SNxČMBxČT a otec ČMB. Teď by měl mít 8 let... na fotce má 7 měsíců
další letos oslaví 6 let a jeho otec je zase ČMB, jen jiný. Matka stejná...Rulík, 4 měsíce....
a zatím poslední...narodil se 16.6.10... otec ČMB, opět jiný.... Sevar, tady má 6 měsíců. Bohužel ani jednoho nemám vyfoceného v roce ...
Tak taky ukážu..Ramír, kříženec arab X ČT, hřebec, super povaha, ještě s kobylama normálně ve výběhu...:-)..Za kvalitu se omlouvám...:-)