Westernové plemena a jezdci kochači 189

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.7.2011 09:27
misamarincova

XXX.XXX.210.251

Tak jsem jednou založila:-)
Taky přeji dodatečně všechno nejlepší k svátkusmajlík
Tak odpoledne odjíždím do Nebanic. Lucinku vysadím u rodičů a jdu se kochat. Ještě musím nabít foťák:-| V neděli se vám přihlásím s fotkami:-)

1.7.2011 10:01
lucky

XXX.XXX.133.26

Jééé! Já chtěla zrovna založit nové a předběhla jsi mě smajlík.

Tady leje a leje a leje. Někde prý už je tady druhý povodňový stupeň. Jen doufám, že to nebude jako lonismajlík.

Včera tady bylo šílené dusno, ale bylo jasné, že bude hrůza. Měla jsem v plánu dodělat toho Bendu, přední kopýtka měl hotové, tak jsem se chystala na zadky a že možná ještě přiberu Betty aspoň přední. No došla jsem s Usou ke koním...hrůza a děs. Vedro a dusno na padnutí, hovada řádila. Betty lítala po pastvině jako pakouš a zdrhala před nimi, Usa nevěděla co ji šibe smajlík. Bendu jsem uvázala u stáje...no lelo ze mě jak z vola, strašné než jsem udělala ta jeho zadní kopýtka, normálně ze mě kapaly proudy potu, že jsem málem neviděla! A to jsem na něm mezitím třískala hovada! Ještě že je tak hodný. Betty by se mi tam zbláznila, takže to jsem hned zavrhla. Udělala jsem Bendovi ty zadky a předky jsem mu ještě mírně zase snížila patky. Trochu pajdá na jednu přední, tu má asi citlivější. Zbortila se mu klenutost kopyta, má je ploché jak placky jak Betty po schvácení. Hajzlík už po několikáté prokousal náhubeksmajlík.

Pak jsem vzala Usu, domů jsme kolem olšiny zdrhaly..těch hovad! To bylo šílené!!! Jen jsme přešly most přes řeku, tak jsem na ni pak zabila asi tři a byl klid už. Ale za tou řekou to bylo strašné! Ještě že má tak dlouhý ocas a omlátí se. A pořád mi nastavovala hlavu a krk, abych ji prásklasmajlík. Ona se kdysi málem složila, jak jsem ji třískla hovado. Chudinky nechápala proč ji biju, když je hodná. Než přišla na to, že to myslím dobřesmajlík. Dneska ji můžu mlátit na všechny strany a úplně si to užívásmajlík.

Domů jsme došly a už dost bouřilo a bylo to na hrůzu kažkou minutu. Tak jsem ji pásla ještě před barákem sousedů, mají tam hezkou jatelinku, rozpletla jsem ji hřívu a vykartáčovala a napatlala takovou vodičkou od Leovetu proti drbání.

No a už už se to hnalo, bylo vidět, že ve F-M musí být hrozná hrůza. Zalezly jsme do stáje a spustilo se to. Bouřka jak kráva, pár krupek, ale jen takový závan. Táta byll v tu dobu v Místku a říkal že tam pakaly kroupy jak třešně.

No a od té doby docela dost lije:-(

1.7.2011 10:37
misamarincova

XXX.XXX.210.251

Tak to nezávidím:-( U nás pršelo včera tak do 15hod. Ale jenom takový obyčejný deštík. Pak se to začalo vybírat a svítilo slunko. Dneska zatím neprší, sem tam zasvitne slunko, ale je chládek(do 15°C).Klidně ať je takto, pro koně ideál, hlavně aby nepršelo...
Ženský, koukáte na ČT1? Začali zase dávat Mc. Leodovy dcerysmajlík

1.7.2011 13:40
vendulka2066

XXX.XXX.187.2

JARUŠKO!!!
Přeju ti všechno nejlepší k tvému dnešnímu svátku, hodně štěstí, zdravou malou Jarušku, hodně lásky od Oldy a šikovné a krásné koně - aha, ty už vlastně všechno tohle máš :-)), tak ti přeji, aby ti to vydrželo celý život!!! :-)
Mám tě moc ráda a doufám, že si dnešní den krásně s malou užijete. :-)

1.7.2011 14:21
misamarincova

XXX.XXX.210.251

Jéé a já si říkala, jakou že jaroslavu znám :-) Tak přeji také vše nejlepší k svátkusmajlík
Jinak z předchozí gratulace, odkud máte fotku květiny? To je má fotka!smajlík

1.7.2011 14:29
misamarincova

XXX.XXX.210.251

Už jsem to našla : Westernové plemena a jezdci kochači 185 (Vložil: misamarincova - 01.06.2011 10:42:38)
To se nedělá, stahovat fotky:-( To si je mám popisovat? Asi začnu...

1.7.2011 14:37
lucky

XXX.XXX.133.26

Taky přeji všechno nej nej nej a vidím, že malá Jaruška dělá jen samou radost.smajlíksmajlíksmajlík

tohle taky není moje foto, kdysi stáhnuté, ale krááásné, tak kdyby něco, autorovi se omlouvám :-D

1.7.2011 15:09
madow

XXX.XXX.97.199

U vás ženský prší??? u nás se hrozně ochladilo a fučí hrozný vítr, ale ani kapka.....otavy, letos asi faaaakt nebudou...grrrrr smajlík

Jaruško, všecicko nejlepší i "malé" Jarušce

1.7.2011 18:49
remonek

XXX.XXX.26.38

Jaru taky přejeme s Alešem a koníkama všechno nejlepší,hodně štěstíčka,zdravíčka, lásky a ať ti vše vychází podle představ :-):-)smajlík

1.7.2011 18:55
lucky

XXX.XXX.133.26

Tady přestalo pršet před pátou. Přišla tady Terka, co chodí za koňmi a koupila Betty masku proti hmyzu. tak jsme vzaly Usu a zašly ke koním. Koně ji hrozně vírali. No byli jak dynamit. Usa teda ne, ale Betty měla děsně energie. Lítala po pASTVINĚ JAKO MAGOR, PIŠTĚLA, VYHAZOVALA (caps lock..sakriš..) no a Benda včera jemně pajdal jaklo tvrdo a ještě jsem mu pořádně udělala ta kopýtka. Dneska lítá jako magor, cválal a tryskal jako šílenec. Usa se pak taky rozjela a ukázala jak umí udělat pořádného araba, vznášela se vzduchem, ocas hore a plavala jako na poušti s labutím krkem. Ale snažila jsem se ji odložit aby se pásla, prootže pak začne sípat a sotva dýchá. Ale naštěstí je rozumná a v klidu si pak na okraji hleděla trávy a kolem lítali Benda s Betty a Usu to moc nebralo užsmajlík.

No a Usu jsem tam nakonec nechala a zajdu pro ni třeba po 8. Bude ráda, že se pase s kámošismajlík.Má zase lít každý den, takže kdo ví kdy se tam dostane. Ostravice je docela velká, splav hučí, ale žádná hrůza, ovšem v Bašce prý je snad už 3 povodňový stupe'n.

1.7.2011 19:29
lucky

XXX.XXX.133.26

A to jsem včera volala Policii 158 smajlík

Jak tady byla ta šílená bouřka, tak tady před barákem po cestě lítal v tom lijáku německý ovčák. Sousedi ob barák naproti mají mladého ridgebecka a ten ovčák pořád nevěděl, zda se dostat k nám, k nim, k sousedům vedle. Jsem si říkali, že pes utekl a půjde pak domů. Jenomže hodina a pes se neustále snažil dostat k nim do zahrady za tím psem (naši jsou chytří, nebudou zbytečně moknout a lítat kolem plotu...byli zalezlí v suchu).
Ale oba jsou psi. Prostě ovčák byl děsně zmatený, bál se, utekl v bouřce. No jo, jenomže nevypadal, že by se chtěl kdekolik vydat domů a nejhorší bylo, že se objevil i světlý zlatý retriever a taky pes. No a bylo to! Oba tam další hodinu stepovali, pobíhali, několikrát se dost ošklivě servali.

Sousedka na to jen čuměla z okna a pak si zavřela psa promoklého.smajlík No a já to nevydržela a volala na Policii, že nevím kde volat , že je tady pořád rvačka dvou psů, co kdyby šel někdo po ulici a třeba se psem, byl by problém a že potřebuji odchyt(obec a vše už bylo mimo). Tak dali kontakt na nejbližší Policii.
Tak jsem šla ven, jenomže šel kolem nějaký maník a retriever šel jako s ním někde pryč a zmizel. Tak jsem zavřela naše psy do sedlovny a ovčáka nalákala do dvora a zavřela. Volali mi za chvíli z Policie z Palkovic, že dají kontakt pánovi co dělá odchyt a bude mi volat, tak jsem říkala, že ovčáka mám ve dvoře a retriever se kdesi toulá po dědině. Mezitím jsme čekali než zavolá pán z odchytovky a najednou koukám, před barákem zase ten retriever zpátky. Tak jsem ovčáka nalákala do předzahrádky u garáže, retrievera jsem vlákala do dvora a až dozadu do kotce, jak za mnou vešel, tak jsem vylítla a zavřela ho. A táta pak vypustil toho ovčouna z předzahrádky, protože je to tam malé a ten pes byl totálně prdlý, prakticky dvě hodiny jen běhal jako magor a nezastavil se ani na sekundu!!!

Tak jsem šla domů a čekám na telefon, pána jsem pak navedla k nám. Byl moc milý, v pohodě psy odchytl na vodítko kolem krku a naložil do auta. Říkal, že to je strašné, že dneska už odchytil před námi 12 psů a 3 už jsou doma. Ten ovčák neměl nic na sobě, ten retriever měl známku , ale jen že je tady vedle z Pržna a bylo tam jméno, ne číslo. Takže že je bere do útulku oba a ráno bude volat na Pržno starostovi, ať si pro něj majitel přijede. Takže ten už je snad dneska doma a ten ovčák se snad taky dostane chudák domů. Oba se klepali zimou. Sice se dost servali, ale nevypadali nějak vážně zranění, nějaké škrábance. Hlavně byli chudáci promoklí, vyklepaní a vyděšení.

Takže jsme byli rádi, že si je odvezli a snad se dostali domů.

Tak jsme tady měli včera veselo..... v lijáku a bouřce.....

2.7.2011 10:55
remonek

XXX.XXX.26.38

Tyjovka tak to jsi Lucky měla akční odpoledne. No hlavně,že o psiska bylo postaráno a snad už jsou oba doma :-)
Včera jsem trošku blbla v kruhovce, tak hodím pár fotek :-)

3.7.2011 16:13
misamarincova

XXX.XXX.210.251

Tak se hlásím:-) V Nebanicích to bylo super, pro závodníky už tak ne. Pořadatelé při maratonu umístili na trať samé mladé holky, co koně viděli snad jen na obrázku a taky to tak vypadalo. Ta jedna 14letá? dala trestné body za něco, co bylo jisté, že se nestalo. V jednom případě se jednalo o krokovou část, kde když kočímu koně naklusali(lekli se, byli nadržení,apod.), tak je musel do pěti vteřin vrátit zpět do kroku, jinak za to ta holčina psala trestné body. Skutečnost je taková, že holka si malovala něco papír a vůbec nepočítala vteřiny. Prostě naklusali, hned dostali trestné body. A to co napsala holka, to platilo.
Takže to mnoho závodníků odradilo od příští účasti. Naštvaní byli, bez nálady...
:-(Jinak já jsem nenafotila zcela nic-zapomněla jsem si foťák doma:-( Ale internet bude plný fotek, tak vám pak pošlu odkaz. I ČT bude vysílat.... Večer pěkná zábava, spali jsme nakonec v autě. No ale dneska ráno jsem si jela pro Lucinku, protože mi naši volali, že je nějaká divná, brečí, nejí, nepije a nemluví. Vzala jsem jí tedy taky do Nebanic, vydrželi jsme tam tak 2hod. a jeli jsme domu, protože jí je fakt zle. Chrchlá,rýmu má, trochu teplotu.. Teď spí, prďola:-)

4.7.2011 14:47
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Ahoj holky,moooooc Vám všem s Jarčou děkujeme za přání k svátku:-),svátek jsme oslavily zase vandříkemsmajlík,sice to počasí nic moc,ale ty 2 dny supersmajlík,neděle byla horší,ale nejhorší bylo,že Járu hned ten první den bolelo v krku,sice málo,ale bolelo,no a pak už se to jen zhoršovalo,:-(tak jsme jely dom.:-)

4.7.2011 14:49
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Šárí,kdyže jedete na ten Mělník?:-):-)

4.7.2011 14:56
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-(Míšo,to je dost hrozný ty Nebanice,to si ty koně opravdu nezasloužejsmajlík,celej rok drtěj a pak tohle,smajlíksmajlíkfakt hrůza.smajlíksmajlík
:-)Tady už první den v sedle,jely jsme do Mutějovic,ale nic moc,tedasmajlík,ranč,co je napsanej v mapě jezdeckých stezek,tam nefungujesmajlíktak jsme zajely k nejbližší hospodě,byla to hospoda nějákýho pivovaru,sice nám tam koně dovolili,ale my už koukaly,abychom rychle zmizely,protože jsme s koníkama stály na kamínkách a kdyby se tam náhodou něktzerej vykáknul,tak by asi koukali divně,že jim to uklízím i s kamínkama.:-|

4.7.2011 14:59
jaruska

XXX.XXX.213.11

4.7.2011 15:01
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-))Já u nich klečet s těma kolenama nemůžu,tak jsem do nich mohla tak akorát padnout a baštit vleže.:-)):-)

4.7.2011 15:02
jaruska

XXX.XXX.213.11

4.7.2011 15:03
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)):-))Jask jsem slezla z Moruš,že půjdu chvilku pěšky,tak mi na ní přelezla z Monďáska a šly.:-))

4.7.2011 15:06
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Tady pil jenom Fous,koně tam neměli jak slézt,ale pak,když jsme šly zpátky,tak nám jeden pán poradil,že máme zajít za baráky a tam je pozvolnej vlez do vody,tak jsme tam sice šly s koníkama,ale byla tam kousek od toho vlezu ve vodě chcíplá ryba,tak koníci tu vodu nechtěli.smajlík

4.7.2011 15:08
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Tady slézáme už do těch Mutějovic,z tohodle kopečka byl krásný rozhled.:-):-)smajlík

4.7.2011 15:09
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Tady Jára zase čeká s koníkama venku a já se šla zeptat dovnitř,jestli si tam můžeme vzít koníky.:-)

4.7.2011 15:12
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Tady byli uvázáni,koně,ale my to opravdu jen rychle snědly a mazaly jsme odtud.smajlík

4.7.2011 15:14
jaruska

XXX.XXX.213.11

4.7.2011 15:18
jaruska

XXX.XXX.213.11

4.7.2011 15:19
jaruska

XXX.XXX.213.11

4.7.2011 15:20
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Tady vyjíždíme druhý den jen na vzdálený kopec zvaný Střela.:-)

4.7.2011 15:22
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Podél cesty měli ohradu koníci z nedalekého ranče,myslím Pohoda se jmenuje.:-)

4.7.2011 15:23
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Tady Jára chytá Fouse,tak se vždycky Fous takhle mazlí.:-):-)

4.7.2011 15:26
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)smajlíkKopec Střela byl krásnej a našly jsme tam 3 pravý hřibysmajlík,tak je Jára šoupla do brašny a přesto,že jsme flák cesty cválali,jdyž už jsme je vezli dom,tak houby přijely úplně celý.smajlíksmajlík

4.7.2011 15:28
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Monďásek si prohlíží mravence v mraveništi.:-):-)

4.7.2011 15:29
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-))Byli moc malí,tak mušel kouknout zblízka.:-))

4.7.2011 15:30
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Těmhle koním bych teda udělala nějákou pěknou stáj:-),nenechala bych je takhle venku.smajlík:-))

4.7.2011 15:32
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Tady už jsme doma,tak vždycky odsedláme a Jára vodila oba koníky do jízdárny,aby se zvrhli v písku a popásli.:-):-)

4.7.2011 15:33
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)A tady ještě pár fotiček koníků z místního stáda.:-):-)

4.7.2011 15:37
jaruska

XXX.XXX.213.11

4.7.2011 20:58
remonek

XXX.XXX.82.122

Jaru fotky suprový, je viděť,že jste si to opravdu užili, však jsem na vás myslela, tady lilo jako z konve smajlík. No jinak Mělník nás už čeká tuhle neděli, ale nevím nevím :-| nějak začínám mít strach

4.7.2011 20:59
remonek

XXX.XXX.82.122

Jak na tý jedný fotce kouká ten grošák ze křoví, tak už jsem se lekla,že je to naše Miucha :-DD

5.7.2011 09:44
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)Díky,Šárí,:-)tam právě ty 2 dny,co jsme vejletily,byly super,sice chladnějš,ale pro koníky luxus:-),nic je nekousalo,smajlíka pršet začalo až v neděli,to už jsme jely dom.:-)
:-):-)Šárí,neboooooj:-),to se Sobanem zvládnete,:-):-)musíš sobě i koníkovi trochu věřit,:-)jinak to prohrajete sami před sebou.:-|A i kdyby jste něco zkazili,nic se přece neděje,jede se dál,od toho jsou ty hobíčka,já říkám-zaplaťpánbůh za něsmajlík,tam se člověk i koník krásně okoukají a učí se tam.Sice na Mělníku se jezděj jen dvoufázový parkury,ale když si to projdeš tu trasu a ty možnosti,tak si myslím,že zabloudit nemůžeš,Jára měla napoprvé tu smůlu,že tam s ní trenér nešelsmajlík,tudíž ona opravdu z toho byla dost vykulená,šli tam s ní ještě 2 lidi od nás,kteří ale jeli ty možnosti jinak,a jak to tam říkali,tak Jára z toho dokonale zblbla,:-))že v první soutěži jednu překážku vynechala a v druhý soutěži zabloudila do druhý fáze,ale jak říkám,bylo to jen tím,že si to neprošla s někým,kdo by jí poradil,ale zase nic tak hroznýho se nestalo,teď už si študuje trasu parkuru s trenérem a pak si to projíždí ještě nazpaměť sama a od té doby nezabloudila:-)(ťuk ťuk).:-)
:-)Gábi,díky moc za nabídnuté rady ohledně němčiny,jsi moc hodná,určitě jich někdy využijeme.:-)

5.7.2011 12:00
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkLucí,my jsme vyhráli nějákou pochoutku pro pejska v tom hlasování,smajlíkjuchůů.smajlíksmajlíksmajlíkTo se bude Fous mít...:-):-):-)

6.7.2011 12:26
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-))No,koukala jsem,že nás to vyhrálo víc.smajlík
smajlíkIvčo,Ty už nemáš tu ovčandu?smajlík
:-)Ta Jaruška je stejná jako táta,když řeknu-dej jim trochu sena,tak ona neví,co to je TROCHU,:-))ona jim toho vždycky navalí,že to tam sbírají půl hodiny.:-))

6.7.2011 12:29
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Legišek sice chvíli luxuje,ale je hodnej,že se nepřežírásmajlík,za chvilku,i když tam seno ještě je,tak se na to vyprdne a jde se pást.:-):-)

6.7.2011 12:31
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)):-))Zato Moruš luxuje do posledního stýbla.:-)):-))

7.7.2011 10:35
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Tak jsme včéra ještě večer koukly s Járou na telku na ty Nebanice,:-)smajlíkbylo to moooc hezký a držíme panu Nesvačilovi v Cáchách za 14 dní palce:-),doufám,že to budou taky vysílat.:-)

7.7.2011 10:37
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkŠárí,tak jsme doufaly,že se na tom Mělníce uvidíme a neuvidíme,smajlíksmajlíkděcka teď 14 dní nikam na závody nepojedou..smajlíksmajlíksmajlík
:-):-)Ale palečky Ti budeme držet,neboj,co jedete,60/70?:-):-)

7.7.2011 10:40
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-))smajlíkMonďásek včera tak vyhodill,že mu normálně vylítnul podocasník z podocasu,smajlíksmajlíkto jsme fakt nechápaly a řehtaly jsme se tomu ještě doma.smajlíksmajlík

7.7.2011 10:47
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Tady Jára hlídá oba koníky a já vyřizuju něco s jednou paní.:-):-)

7.7.2011 11:08
remonek

XXX.XXX.19.107

Jaru to je škoda,ale tak třeba příště :-) Já pojedu jen ty 60, tak jsem zvědavá jak to postaví. Jen teda nevím jestli tam už musíme být od 8:00 nebo stačí až nějak rozumně před tou naší soutěží ( začíná cca ve 12:00), tak mi přijde takový divný aby jsme tam zbytečně stepovali už 4 hodiny před začátkem smajlík

7.7.2011 12:33
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkŠárí,nemusíte tam být už v 8,jedině v případě,že jedete drezůru,ale to asi ne,viď.smajlík
Tady jsem Ti vytáhla z propozic Prezentaci-

Prezentace:

1. 1)končí vždy MINIMÁLNĚ 1 hodinu před začátkem konkrétní soutěže (časy začátků lze odvodit z přihlašovací tabulky na www.jkmlenik.cz)

Jinak jukni sem,tady máš všechno.:-)

http://www.jkmelnik.cz/?a=propozice&p=hobbyfestival11#U211

7.7.2011 12:36
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)Šárí,Ty startuješ za poníky,viď?Jestli jo,tak se přihlaš na těch stránkách,nebudeš platit 450 Kč,ale jen 400.:-)

7.7.2011 12:50
remonek

XXX.XXX.19.107

Jaru já jsem jsem se přihlašovala normálně na těch stránkách do soutěže 60 cm a naskočilo mi,že budu platit 220 Kč. O těch poníkách jsem tam právě četla,tak mě to trochu mate. Ale při přihlašování to po mě nic nechtělo jako jestli jedu za poníky nebo velký koně. smajlík

7.7.2011 13:07
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíkNo jo,tady to čtu teď taky,že bys platila jen snad dokonce jen 200smajlík,a měli byste tam být určitě před jedenáctou,abyste měli čas na vyřízení lejster a přípravu koníků.:-)

7.7.2011 13:16
remonek

XXX.XXX.19.107

My jsme říkali,že by jsme od nás vyrazili tak na 9, páč hoďka určitě bude cesta pak než to tam všecko oběhneme a tak :-)

7.7.2011 13:21
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Určitě,Šárí,je mnohem lepší tam být radši o půl hodinu a klidně i hodinu dřív,než o pět minut pozdějc.:-|Pak máš dostatek času si to tam projít,okouknout ostatní,jak jezděj a psychicky se na to připravit.:-):-)

8.7.2011 07:56
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)To jsem obdivovala ty oddílový koníky,ale Monďásek to umí taky,tam není kde koně pást,nic,tak se šoupnou do přívěsu a oni tam stojej úplně v pohodě,to Moruš by tam vyhrabala díru do toho přepravníku a ušoupala by si kopyta.smajlíkTa stojí dobře jen když to jede,ale jak by tam měla být zavřená dýl,tak nevím...smajlíksmajlík

8.7.2011 07:58
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)včera Jára vyrazila zase s Pierotem,:-):-)byl moc hodný.:-):-)

8.7.2011 07:59
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Do neznámého rybníčka se mu moc nechtělo,ale na jemný pobídky tam šel,sice né hned,asi napopátý,ale šel.:-):-)

8.7.2011 08:00
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-))Tady to není vidět,ale Pierot si nese takovej skoro strom:-)),co si utrhl a žvejká to.:-))

8.7.2011 08:05
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-(:-(To byl děs,včera,co dělaly hovada,to bylo něco,a to jsem koníky předtím,než jsme jeli,postříkala oba Difusilem,ale nebylo to absolutně nic platný,nestačily jsme jim ty hovada mlátit.smajlíksmajlíkOno to není vidět takhle z dálky,ale Pierot,jak je světlej,tak na něm je vidět všechno a ten včéra vypadal jak válečnwj veterán,jak mu Jára vždycky zabila hovado,tak ono se rozprsklo a Pierotovi tam zbyla červená šmouha.smajlík

8.7.2011 19:30
bospor

XXX.XXX.195.231

viď! včera to bylo šílený. já měla sebou v lese paní co vůbec nic neumí a museli jsme jen krokem. to bylo hrozný jak to žralosmajlík
dneska tu bylo docela fajn:-)
taky jsem vyhrála pochoutku pro ajdušusmajlík

8.7.2011 19:33
bospor

XXX.XXX.195.231

honza vždycky smrdí repelentem až na ulici a jezdím s větví v ruce, abych to odháněla:-(

8.7.2011 20:07
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-|No,to je jasný,to se nedá před těma hovadama ani utýct,když paní neuměla,:-|ale ona se naučí.:-):-):-)
smajlíkJojo,dneska to bylo o dost lepší:-),byla s náma Gabča a už se leeeepší,smajlíkvydržela cválat skoro kilák a půl.smajlíksmajlík:-)
:-)Tohle je ještě ze včéra.:-)

9.7.2011 13:21
hyblerovahela

XXX.XXX.26.42

Ahojky holky,
Śári držím palečky do toho Mělníka smajlík, Jaruško krásné fotečky ........., před chvilkou jsme dorazily s kamarádkou z lesa, ale ty hovada to je mazec! Fakt smajlík hnus velebnosti, ale v lese je příjemně. Kamarádka byla nadšená.

10.7.2011 08:46
hyblerovahela

XXX.XXX.26.42

Holky mám dotázek - za jak dlouho krmíte nové seno? Dohadujeme se a nemůžeme se shodnout. smajlík
Máme 1měsíc staré seno a to lonské už došlo - můžu jim ho už dát? Třeba namíchnout se slámou?

10.7.2011 08:56
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Helčo,určitě můžeš,ny dříve,když jsme balíkovali malý balíky,tak když jsem věděla,že mi Olda zaháže ty starý balíky tím novým senem,tak jsem si jich pár vytahala do takovýho malýho boxíku,ale teď už to nejde,smajlíkmáme seno jenom volný a to po dvoře netahámsmajlík,tak to krmím tak,jak to přivezl,nemám jinou možnost,bohužel,ale zase je fakt,že ho krmím minimálně,přidávám raději slámu a ještě pořád uštipujou travičku a hubený nejsou.:-):-)

10.7.2011 08:59
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Děkuju za pochvalku,Helčo.:-):-):-)
:-)My byli včéra taky se projet,tak jsem koníkům postříkala aspoň podvozky,:-)páč tam si nedošáhnou,Olda nechtěl Pierota stříkat,ale nakonec slejzal stejně v zahradách a sprej jsem mu podávala,a taky ho postříkal,to je děs,co ty hovada dělaj.:-(

10.7.2011 09:01
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)):-))Tady ten kopeček vždycky vybíháme,to byste měli vidět Moruš,co vždycky dělá,ona začne bejt vždycky jak plnokrevník před dostihem,cválá na místě a chce běžet,sice jim nestíhá,ale to jí vůůbec nevadí.:-))

10.7.2011 09:08
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Ráno jsme odjezdili koníky a hned potom jsme se jeli podívat do Račíněvse,byl tam docela pěkný program a sešlo se tam strašně moc soutěžících.:-)

10.7.2011 09:09
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Tahle kobča je 23 letá a takhle skáče 120.smajlík

10.7.2011 09:10
hyblerovahela

XXX.XXX.26.42

Díky Jaru to si mě uklidnila smajlík, o cválaní do kopce to je u nás stejné - Lancina ve svých 16ti je jak utržená ze řetězu
chroptí jak divoký prasátko honem honem už mě pust.................... Musí chodit první jinak neznalého povozí, ona vrchní velitelka celého stáda :-)

10.7.2011 09:14
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíkJé,pardon,to bylo 110,tohle je už 120,jiný koník,někdo z Mělníka.:-)

10.7.2011 09:15
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)A tady je ta kobča na 120.:-)
smajlík130 už nedala,ta holčina dost ošklivě spadla,ale nic se jí nestalo.smajlíksmajlíksmajlík

10.7.2011 10:07
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)A tady je drezůra fríského hřebce.:-)

10.7.2011 10:26
bospor

XXX.XXX.195.231

taky jsem krmila čerstvý seno a nikdy jsem neměla problém:-) jen musí mít kůň dostatek vody!

10.7.2011 11:51
hyblerovahela

XXX.XXX.26.42

Díky Ivčo,
oni mají napáječky. No jsou na pastvě většinou, ale když má přijít bouřka tak je uklizím mám strach Lancie má hrůzu z ran tak nechci aby se mi někde přizabila. A pak ráno když odjíždím a nechci aby byli bez dozoru dostanou seno a granule a přes den jsou doma a ven jdou až na noc. Takže jsem potřebovala trochu sena :) Představ si že k nám chodí nakupovat pan Tomáš Kašpar až po jaké době jsme zjistili že se známe od klusáků - dobrý co? Ten svět je malej a povídal mi co se stalo Čestmíru Řehořovi fakt děsný prý bude někde v nějaké léčebně dlouhodobě nemocných. Já už moc klusáky nesleduju, ale občas se u nás zastaví na kafíčko Franišek Štastný a Pepa Kovařík tak vím nové drby :)
Takhle putují ve výběhu k vodě :) je sranda je pozorovat 5 koní se sešikuje za sebe a vytvářejí si cestičky jako zvěř v lese.

10.7.2011 19:25
bospor

XXX.XXX.195.231

frantu šťastnýho i pepu pozdravujsmajlík jo česťa se přizabil letos na jaře. bylo to i v telce. na fb dana rychterová občas psala, že za ním jezdila do špitálu a že se lepší, ale teď už jsem dlouho nic neviděla.
já koně při bouřce nezavírám, ale teď se bojím:-| od toho tornáda v čivicích. a v blatě to zabilo dvě kobyly. moje se většinou narovnají do boudy a hned jak přejde, tak se jdou pást. rádi se pasou v dešti:-)

10.7.2011 20:34
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-):-)Šárí,moc gratuluju ke krásnému parkuru prvnímu životnímu:-),a hlavně úúúspěšnému:-),už se těším na fotičky:-),a popiš,jak to probíhalo,Sobista má u mě kilo mrkve,až tu někdy bude,za to,že je moooc šikovnej.:-):-):-)
:-)Jára dneska v oddíle jezdila 2 koně.:-):-)

10.7.2011 20:36
jaruska

XXX.XXX.213.11

10.7.2011 20:41
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)A tiohle už je jiný koník,zvaný Beďar.:-):-)

10.7.2011 20:43
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Když je odjezdila oba dva,tak z ní docela schopně lilo,ale nedá se nic dělat,aspoň budou mít kondičku,i Jára,a já myslela,že už má dost pro dnešek,ale v autě,když jsme jeli domů,se po chvíli ozvalo:Ty bys se mnou jela ještě ven?smajlíksmajlík

10.7.2011 20:44
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlík:-)No jely jsme,bylo to úúžo žůžo.:-):-):-)

10.7.2011 21:35
hyblerovahela

XXX.XXX.26.42

Teda závidím malé Jarušce tu energii :) jak dopadla Šárka?smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík