Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.8.2011 19:33
verulda

XXX.XXX.64.2

Chtěla jsem se vás zeptat zda nemáte zkušenosti s nakupováním sedla přes EBAY?
Našla jsem tam bezkostrové sedlo za dobrou cenu ale nemám žádnou zkušenost.
Pouze z aukra.

10.8.2011 06:50
pilgrisek

XXX.XXX.66.171

ahoj co bys potřebovala vědět? Kupovala sem asi 4 sedla už. :-)

10.8.2011 20:53
verulda

XXX.XXX.64.2

našla jsem tam bezkostrová sedla. A cena mi přišla docela nízká. Na ebay v británii. Proto sháním někoho kdo to již zná. Jsem laik.

10.8.2011 21:13
pilgrisek

XXX.XXX.203.63

jo to sem pochopila ale s čím potřebuješ pomoct nevíš jak je to s objednáním nebo s kvalitou nebo s posláním sedla...smajlík

10.8.2011 21:42
verulda

XXX.XXX.64.2

Musím se registorvat to je mi jasné ale jakým způsobem se počítá dopravné, na aukru raději obchodují s lidmi co mají již nějaké kladné hodnocení nebude v tom problém. Jak posíláš penízky přes banku? koli to stojí? Když to sečteš vyplatí se ti to vůbec? Našla jsem modré a oranžové betkostrové sedlo v Anglii za 75liber. NO prostě sháním informaci jakou koliv o všem.

10.8.2011 22:46
bonita

XXX.XXX.235.88

nakupujem z Anglicka a prakticky aj z celeho sveta cez ebay uz roky, zaregistrujes sa, musis mat pay pal account a potom uz len komunikujes cez spravy z predajcami, oni maju nick, vedla nicka cislo-to znamena kolko veci uz predali alebo kupili a aj feedbacky, pozitivne, negativne a neutralne od kazdeho, kto im ho da, dalsia vec je ta, ze nie kazdy je ochotny poslat vec do Europy a ma to v popise danej veci aj napisane, no niekedy staci kontaktovat prdajcu a on moze na prdaji do EU suhlasit, este chces vediet nieco?

11.8.2011 13:36
pilgrisek

XXX.XXX.203.63

i to poštovné máš napsané v záložce shipping u toho sedla.. a pokud tam není částka tak se musíš podívat jestli to vůbec posílá do česka. Plus jestli to je na anglickem ebay to znamena co.uk tak to neni stopro že je to z anglie proto se podívej na prodejce odkud přesně je a pokud odjinud než z eu budeš platit ještě navíc tady v česku dph 20% :-)
Jestli se ti to vyplatí to se musíš podívat ty v jakých cenových kategoriích se prodávají ty stejné sedla tady.:-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík