Markét, to je něco s tou krávou Taky znám pár lidí, co ale pro změnu pouští do volné přírody koně
Když nemají ve výběhu už žádnou trávu, tak je majitel prostě pustí do volné přírody,ať se napasou
Ivčo, tak to je mi líto s kolenem, ta je potvora a jak se to stalo? Ses nějak přichomítla v nesprávný okamžik, nebo to bylo cílené?
Já musím tedy zaťukat a letos už o koleni nevím, že by mu něco bylo
teda ženský, u nás je venku tak hnusně, že by ani psa nevyhnal, fičí až hrůza a do toho leje....co bych ted dala za ten nenáviděný sníh
Šaríí, deku jsem poslala až dnes...vůbec jsem se nedostala do města...spadly nám v práci komplet počítače a já tu měla od pondělka každý den nasomrovanýho PC technika.
ale už je na cestě..v pondělí je určitě u tebe
Miško a co vše vyrábí Brtnice?? mám si teď vybrat jejížka, takže bych to třeba nějak zkloubila
No s tou krávou to je tak, že pan "chovatel" tam má jedinou kravičku a ta má telátko (telátko je býček.velké skoro už jak mamina)...mají udělanou ohradu kolem louky, kde se pasou, jenže jen z klasického lanka...a milé telátko se hold rozhodlo, že se půjde podívat na koníky, lanko nelanko a bylo u koní a probouralo ohradu....nejvíc mě naštvalo, když jsme se dozvěděly, že pán věděl co se stalo, svoje kravičky si zavřel a to že je probouraná ohrada nechal být...však taky dostal pěkně vynadáno....no a my máme o zábavu postaráno....nakoupit pásky, izolátory, zprovoznit pasák a budeme hnát kolem ohrady ještě elektriku
Markét koukni sem: http://www.snaha.webz.cz/
Ceník bych ti pak poslala na mail
Míšo,mě taky přišla odpověď na tu mou otázku,za kolik ušijou baránka na sedlo z dodané kožušinky
,a musím říct,že mě velice mile překvapili
,do toho jdu a hned v pondělá jim to tam pošlu,aby to došlo ještě než budou svátky a aby se to někde neztratilo.
Markét,to bude asi nejlepší řešení s tou elektrikou,ale nedávala bych tam pásku,tele přes ní projde jako prd,ta se urve hned,ale lanko,to chvilku vzdoruje a tele dostane docela nabito,než to vzdá.
Ahoj Kocháčci,
zase po dlouhé době. Jsem zpět v Praze a chystám se na vš. Snad se zadaří. Mám dotaz na Jarušku, možná spíš na juniorku- sháním samičku andulky, klidně i starší. Máte? Mějte se všichni fajn.
A pak trochu padal sníh,jenže to hned roztálo,tak se Monďásek takhle zřííídil.
Tak jsem se zase pročetla až sem. :-) Markét to je supr,že jsi ji poslala až teď, mamča bude mít příští týden volno, tak mi ji hnedka vezme :-). Jinak s těm uprchlejma koníka, mno mě by asi kleplo, obzvlášť když jsi byla tak daleko a nemohla nijak pomoc, no a souseda toho bych snad hnala koštětem. Může se to stát, že kravky vletěj ke koním, přeci jen to jsou zvířata, ale je slušnost dojít a říct co se stalo s ohradou, to si myslel, že koně zůstanou poslušně stát doma ne .
Holky kdyby jste ještě někdo chtěl ty kupony z jezdectvi, tak je taky můžu poslat, já to asi nějak nevyužiju, zatím se nic kupovat nechystám.
Teď v týdnu u nás v noci dost silně fučelo, normálně mě to probudilo a měla jsem takový divný pocit, jestli se třeba koně nelekli, neprorvali pásku a někde nelítaj, no holky asi jsem fakt magor, ale někde kolem půlnoci jsem sedla do auta a jela se na ně podívat , no čučeli na mě jako na zjevení, ale já aspoň měla klid.
Dneska jsem jim přivezla takový ten gymnastický míč, ale zatím jim ho dávat nechci, páč to tam máme docela bahniště a mokro a jak je to z kopce, tak se bojím aby až za tím budou lítat aby se nějak nenatáhli a něco se jim nestalo.
Jinak jsem v pátek měla venku Miuchu, nebyla venku asi týden, mno a jak jsem zvyklá, že Sobík je venku turbomyš, tak včera Miucha byla to samé :-D, ale bylo na ní vidět, že je ráda,že je venku, tak jsem ji na louce nechala trochu proběhnout, ale asi jsem ji nějako moc povolila otěže a holky takovou rychlost na chlaďasovi jsem snad ještě nezažila , samozdřejmě, že mi tam nezapomněla naházet pár kozlíku
,tak to musíme ještě nějak vychytat aby se pak na ní Aleš mohl naučit pořádně cválat a nemusel se bát
Šárí na tom není nic divného,že jsi se jela podívat na koně
,naopak,je vidět,že jsi svědomitá a máš svoje koně ráda
,já taky chodím kontrolovat v noci,co se děje,taky nám napůl odlítla IPA na boxe,ale to počkalo do rána,je tam dvojitej strop,takže tam ani neteklo a včera to Olda spravil,dřív to nešlo,neměl tu bombu s tím hořákem a stejně fučelo,to se v tom větru spravovat nedá.
S tím míšem jsme na tom stejně,tady je to pořád z mírnýho kopečka a jak by se míč koním dokutálel a zastavil se na ohradníku,tak koně si s ním hrát už nebudou,páč se toho bojej,ale Pierot už zase začal tahat pneumatiky,akorát si s ním nikdo nechce hrát...
Moruš se moc neválí,teda jednou se zvrhne,to jo,ale nelepí si několik vrstev na sebe,jako Pierot.
Lucí,všechno nejlepší,hodně zdraví,lásky a radosti s Usinou k Tvému dnešnímu svátku.
A jedna Moruš letní,letos jsem je musela pouštět do kruhovky,aby jí vypásli,páč husy nestíhaly.
Včera Olda,když uviděl Pierota
,tak pravil,že už letos jezdit nebude
,že počká do jara,až to bahno z něj odpadá i s chlupama.
Jaru, já se Oldovi ani nedivím
Pierotek je fakt jak pašík.....no co tepelná izolace musí být.
Rozárka hraje všema barvama
U nás mají koně taky gymnastický míč v ohradě, ale bojí se ho a nehrají si s ním
a protože se nudím tak už teď..
vám všem přeju krásný vánoce a šťastný nový rok.
hodně zdraví, lásky, pohody vám i všem blízkým a zvířátkům
Děkuji moc za přání..já si vzpoměla až mi začali všichni gratulovat
Tady je kráásně, sluníčko, Usinku jsem byla hodit ke koníkům. A teď jsem vyřídila nějaké záležitosti, vytiskla si předlohu a jdu kreslit.... jeden obraz jsem včera poslala na Slovensko expres, zítra se předává. A do Vánoc musí být další 3.... takže mám mrtvici. Jdu sebou prásknout na gauč a kreslit a kreslit. Ale aspoň budou penízky, že.
Dneska jedu večer Use pro granule, už došly a vyzvednu ji další Ecobecy v lékárně..mám ještě dva recepty po 3 kusech vždy. Ale hlavní je, že to pomáhá. Včera jsem objednala koním odčervení, tak to snad do víkendu přijde. A chci Use koupit i ten olej z Ostropestřce.
No nic...já jdu kreslit.
tady ješště fellka Evitka
jsem dneska krmila koně po tejdnu
šla jsem s berlí takže jsem musela 3x než jsem to všechno nanosila a koně už byli celý říčný co že to tam vyvádím
barču jsem uvázala a rozdala i ostatním. to už byli normální
jen všichni čuměli po tý berli nevěděli co si o ní mají myslet
nakonec jí vzali jako tušírku v kruhovce
taky jsem odpoledne uklízela boudu. hromady hnoje tam byli a já měla docela honičku než jsem to uklidila
mám tam písek, takže žádná velká práce, ale s chromou nohou žádná sláva a s asistentem taky ne
hned, jak jsem vypadla, tak mi to šel asistent pepan zkontrolovat
Rozárka je krááásnááá.
Markét,a to si s tím míčem nehraje ani ten poníček?
Ivčo,to je dobře,že už se to koleno zlepšuje,po neděli už budeš zase běhat jako srnka.
Krásný přáníčko,
já ještě žádný nemám,nápad už mám,ale potřebuju k tomu určitýho pomocníka,a ten zatím není.
Monďásek se pase,to teda nevím,co tam napase....
To Moruš má raději jistou potravu
,ta se ani moc neobtěžuje jít na pastvu a plýtvat energií pro to nic,co tam je..
Tady je dneska krásně. Ivčo, teda to nezávidím s tou nohou. Já se dnes taky chystám na vyvážení bobanů. Objednala jsem odčervení a výběhy jsou dost pobobkovanbé, takže všichni postupně vyvozíme co se dá. Dneska je krásně sluníčko, tak koně vyhodím ven se pást mimo ohradu. Beníka vždycky uvážu na lonžku a holky se drží ohrady, ty nikam nejdou. A pak vždycky vezmu Betty za ohlávku a Usa už sama utíká do ohrady. No a vyvozím nějaká kolečka bobanů. Pak musím zase kreslit..sakra..kdyjá se dostanu k těm kopýtkům . Ty dva asi až mezi svátky a Use třeba zítra udělám ty zadky..dneska se mi nechce..když budu ještě vozit bobany...
Jaruš, nevypadá ta Moruš už jako těhule ?
Usa taky přibrala, jak mi kradla jako straka to seno. Ale kouli už snědla a tu druhou se mi po dvou dnech podařilo mazaně zadělat tak, že slečna se tam prostě nedostane. Což jsem ji pěkně nasrala,a le ráno je vyluxováno vše do posledního stébélka .
Trochu se to tady zatahuje a zvedl se dost vítr. Tak jsem dopila kafčo a půjdeme s holčí ven... V noci jsem se probudila a nemohla jsem spát, pořád jsem se budila. Máma udělala štrůdl a my se nějak přežrali a pak mě v noci pálela i žáha..no nebylo mi moc dobře
A teď jsem jak pytlem praštěná
No,ono se jim nic nestane,když na zimu trochu přiberou,
já mám radost,že jí chutná
a vím,že přes léto tak tlustá není,jak začneme jezdit,tak špíčky opadají a bude zase ve formě.
No,něco jsem zaslechla,že má foukat docela silnej vichr...
Minule nám to zlomilo jeden kolík,tak už jsme dávali pevnej,silnej,ty slabý máme už co máme koně,a jak byly namořený Luxolem,tak doteď vydržely
,začínají uhnívat až teď...
Tyrkys
Ale já žeru tyrkysovou, takže jsem zaujatá
Tak jsem vyvezla malý výběh..to bylo bobanů. Ještě trocha zbyla pod jabloní, ale už jsem nelěa sílu..jdu se najíst a kreslit. Koně se napásli a jsou spokojení.
Něco sem pak hodím.
jaruska
napsal(a):
Ivčo,to je dobře,že už se to koleno zlepšuje,po neděli už budeš zase běhat jako srnka.
Krásný přáníčko,
já ještě žádný nemám,nápad už mám,ale potřebuju k tomu určitýho pomocníka,a ten zatím není.
Monďásek se pase,to teda nevím,co tam napase....
jo srnka!!! tak leda postřelená
markét já bych dala taky tu oranžovou. ty ostatní mi přijdou na ryzku ujetý
werča
napsal(a):
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, kde jste udělala nebo v jakém programu tohle hezké přání? děkuji moc za odpověd.......
to je jen rámeček tady odtud
http://www.loonapix.com/cz/
stačí jen vybrat fotku
doktoři z nemocnice mě předávají k obvoďákovi s tím, že mám začít nohu zatěžovat a do práce jít až se na to budu cítit
mažu jak o život a nemám to už nijak moc oteklý, tak nemuseli nic tahat se mi ulevilo
dneska už jsem byla krmit koně bez berlí sice to teď bolí, ale to přejde jak to bude chvilku v klidu
Tak jsem se dočetla až na konec Markét, taky bych vzala tu oranžovou, bude Rozárce slušet
Ivčo, to je dobře, že nemuseli tahat. Pamatuju se, jak jsem se kroutila, když vytahovali mně. Už nikdy víc Ale chtěla jsem jen říct, že mně hodně od bolesti pomáhal krém Ibu Hepa-akorát mně tedy smrděl a kalhoty jsem musela dvakrát vyprat, abych to z nich necítila...
Já jsem si teď konečně sedla. Dělala jsem dneska dvě chaloupky, pak jsem dělala slaměný věnec+ na tom jehličí. Ještě zbývá dozdobit, ale musím si od někoho půjčit tu tavící pistoly A teď jsem doškvařila sádlo...
U nás dneska hrozně fučí, ale je teplo. Nejdřív jsem myslela, že raději zavřu koně, ale venku jim je dobře Pokud tedy neuletí ohrada(to zas ale ne)
http://www.youtube.com/watch?v=jiXL48vckNw
Video, jak Lucinka pomáhá ve stáji
http://www.youtube.com/watch?v=y8guq2XuDIc
Ještě jedno a jdu spát
Teda ty chaloupky jsou úúžasné!!! Nádhera! Jako z pohádky! A Lucinka je suprová jakou má radost z kydání
Zrovna nám přivezli z Vetamixu maso pro psy, tak budou mít baštu. Usa ječí jak hysterka ve výběhu, protože nám už měsíc klestí a prožerávají olšinu za hrízemi kolem řeky a teď tam jede pomaloučku traktor a chlapi mu hází na vlečku dřevo a včera pálili chrastí. Takže Usa ječí na ten traktor a na mě, že co to jako jéééé.
A já se musím oblíknout, vodu do kýblů teplou a musím jít vyprat koně. Kdyby jste ji viděli, jak se zřídila!!!
. Nevím co v noci vyvádla, ale vylisovala si bobany na krku a zrovna na té straně, kde má hřívu a zapracovala si to do copů.
Takže jsem to musela rozpustit a půjdu vzít hadici, šampon a pak ještě kýble s teplou vodou a vypereme špindíru.
Ivčo, jsem ráda, že je koleno lepší. Mě dneska příšerně bolí páteř z toho včerejšího vození bobanů
Jo a ta oranžová na tmavou ryzku asi bude lepší. Ono na bělouše se hodí jakákoliv výrazná barva. Ale na ty ryzáky je lepší zelená, žlutá, oranžová..... ta modrá se mi líbí asi jen na běloušovi nebo vraníkohi. Nelíbí se mi modré věci moc na hnědých koních a na rezavých..ale ta tyrkysová mohla vypadat dobře.
Děkuju za pochvalu, těší mě, že se chaloupky líbí. Letos jsem měla v plánu jich pár udělat na prodej-zájem by byl, ale mě se teda vůbec nechce. Tak snad příští rok. Navíc jsem vyzkoušela nový recept na perníky a hned ho vyhodila, to byla hrůza...
Jaruš malá taky dřív si pomohla rukou, ale chlap to těžko nesl, tak jsem jí vysvětlila, že rukou nemůže
Lucí, to si dokážu představit, jak Usa vypadalašikulka
Já musím tedy zaťukat, ale letos co mám Punťu venku, tak na sobě ještě neměl bobana
U nás teď sněží a prší, no fuj, hnus
Hurááá zítra podsedlovka a čabraka příjde.......jen budu muset počkat až mi jí Ježíšek naježí
Fííha, ty chaloupky jsou teda fakt nádherné
a Lucinka šikovná
ty jo já jsem poslední tři dny jak polenem praštěný pakůň.....nic mě nebaví, v práci se to vleče jak smůla a přitom mám co dělat....konečně se lidičky splašili a já maluju dvě koupelny
Rozárka mi dělá každodenní radost....jeden den jí hezky vypucuju, vyčešu nablejskám a druhý den jí ani nepoznám
Taky si tu Usinu dovedu představit,ale to bylo jen asi omylem,se jí zdálo,jak někde běží,tak běžela vleže tak moc,až doběhla k bobanovi,no...
To se stane.
Naše hemelky teda ani běhat nikam nemusej,ty sebou prásknou aspoň 2 x denně a podle toho to pak vypadá,my včera s Járou čistily Monďáska a a Monďásek byl za hodinu čistej a my byly jako prasata.
Markét,já jsem stejně nedočkavá jako Ty
,už se na fotičky Rozárky v tom oranžovým kompletku moc těšííím....
Tak Usa je vyšamponovaná a u koníků. Dneska jdu vyzvednout deku pro Betty, takže bude kočka.
http://www.horseclub.cz/horseclub/eshop/1-1-Western/40-4-Deky
chtěli jsme tu druhou bez toto lemu z kožichu. Sice ten kožíšek vypadá krásně, ale za chvíli bude na Betty jako prase. No, jenomže na deku už čekáme asi dva měsíce a není a tak jsem to včera urgovala a bohužel není v té barvě pořád a tak nakonec jedu dnes pro tu s tím kožichem..ta co je tam první. Ta červená. Betty nosí od Usy kamaše červené, takže bude mít červenou výbavu pěknou. Usa je nenosí roky ty chrániče. Škodilo by ji to na ten oblouk na šlaše co má po tom úrazu přední, takže mi tady strašily doma asi 8 let, tak jsem je dala pro Betty na používání.
http://www.equichannel.cz/zena-spadla-z-kone-bojuje-o-zivot-v-nemocnici
To je hrozný,Lucí,nevíš něco bližšího?
Ahoj ! Teda o té nehodě nic nevím. myslím, že vím co je to za stáj, tady je jich strašně moc. Připadá mi, že tady je snad největší koncentrace stájí. Ale nehody u koní se bohužel stávají. Holčina určitě neměla přilbu
Jinak Usy se nějak nemohu nabažit...včera měla mazlivou a já ji pořád muchluji, jak je čisťounká a voňavá, když jsem ji včera musela vyšamponovat. A hřívu má čím dál delší.
usinka je krásná jen jsem luci přemýšlela, jestli pro ní dobrý to mytí a koupání teď v zimě
já bych to s jejíma problémama neriskovala
žlutý fleky jdou odstranit i jinak. nemusí to být jen vodou.
a jak jste všichni zvládli to povětří? já měla v noci strach, že vítr zboří ohradník a sfoukne plachty ze sena. kdyby jen na zem, tak by o nic nešlo. jenže mě jednou plachta spadla na koně a ještě přimačkla ohradník na zem a koně se tam pak dobu báli chodit dneska v noci to drželo
i jsem se byla v noci podívat, ale neviděla jsem vůbec nic. vlastně pepka a ještě nějakej bílej flek v boudě na zemi
Holky mi zrovna odvedly Usu, šly se projet s koňmi a vyzkoušet Betty novou deku. moc ji to sluší. A uspořádala jsem jim velkou brigádu a budou vyvážet bobany z obou výběhů. Mělo mi přijít odčervení, ale pořád to není...ta pošta je dnes děsná
. Já to sice chápu, ale i ta PPL na Slovensko s tím obrazem byla o den posunutá
.
Já mám rozkreslený další portrét, tak budu kreslit, abych to stihla co nejdřív a poslalo se to včas.
Ivčo, já ji nekoupala celou. Jen tu hřívu a krk na levé straně, kde to měla vylisované. To nejhorší jsem spláchla hadicí a pak kýblem s teplou vodou, pořádně vymačkala a setřela a vydrbala ručníkem. Ono ty zapracované bobany v bílém kožichu a v hřívě jen tak dolů nejdou. A z mytí ocasu se nenachladí. Takže měla mokrou jednu stranu krku a plece jak to stékalo. Vydrbala jsem ji co to šlo a alou běhat kolem řeky, aby se zahřála. Naštěstí je to u ní výjimka a už je dva dny čistá jak padlý sníh
lucky
napsal(a):
dnešní
mě se nejvíc líbí tahle
to já myslela že jí bereš celou
promiň!
ještě že na černým to není vidět zato na barče asi bude
no zatím ať si chodí žlutá
mám vycházky až od 1h tak se vesele nudím a projíždím starší fotky
http://bospor.rajce.idnes.cz/1.8.-7.8._09/#P7200195.jpg
Néééé!!!! Takový magor nejsééém!!!! Proto teď s ní ani nejezdím, protože nechci aby se zbytečně potila. Bere léky, proběhne jak chce. Mezi svátky, až budu mít trochu volněji, tak ji chci vzít pod sedlo pomaloučku na procházku, ale ani s ko%nmi nechci moc jet. Ona se mi pak zbytečně nervuje, protože by moc chtěla nějakou akci a já ji to nedovolím.
Tak jsem se sem holky konečně zase dostala, na baráčku jsme dávali nová okna, tak jsem měla o zábavu postaráno.
Markék deka dorazila v pořádku a je fakt suprová ,moc děkuju :-). Přiznám se, že kdybych měla west. sedlo, tak si ji snad i na Sobeše nechám
páč ta barva se mi hrozně líbí
myslím, že Mie bude slušet.
Lucky ta Usa má stejnak neuvěřitelný kukadla
Míšo chaloupky jsou nádherný, já jsem perníčky pekla na začátku prosicne a už jsou fuč, tak když dneska bude trochu čas, tak asi ještě něco napeču :-)
Holky taky byl u vás takovej fučák? U nás to byl děs, ale koňuchové to přežili v pohodě, pro jistotu se na ten vítr vyzbrojili pořádnou vrstvou bahna v kožichu a bylo jim fajn
Nebyl jste včera někdo na Apassionatě? Já jsem byla poprvé a moc se mi to líbilo, hlavně jak jsme si na konci mohli koně pohladit, sice jsem si přišla tak nějak blbě v davu dětí hladící si koníky, ale co
na apassionatě jsem nebyla. jen jsem přemýšlela jestli nepojedu se známýma. nakonec to nedopadlo. i jsem se ptala tady na fauně jak je vidět z těch zadních míst. z těch nejlevnějších jaruška mi odpovídala, jenže já už jsem se nestihla domluvit s těma známýma
místo toho mi dovezli seno jiný známý vyklízeli půdu a nevěděli co se senem. tak mi ho dovezli koním
je to pěkný seno
jen jsem nečekala že ho bude tak moc jednu furu dostali koně do ohrady a dvě jsme dali vedle. jenže jsem to musela trochu přiházet a přikrýt. v tom větru fakt príma práce
krom toho pořád venku chodím s jednou berlí. jinak to koleno bolí
do rána s tou kupou pěkně zatočili
taky měli ráno pěknou žízeň jen mám pocit, že tu vodu vylili a ne vypili
barča se od pepka naučila tam strkat hnáty
Linkový autobus zastaví na zastávce, lidé nastupují a kupují si lístky, poslední nastoupí chlap v kovbojském oděvu. Vytáhne na řidiče dva velké kolty a říká: "Johnny dnes neplatí!" Řidič koukne do dvou hlavní a říká: "No jo, jasně, dneska neplatíš." Druhý den se totéž opakuje. I třetí den se to opakuje, řidiče to už naštve: "Co to má znamenat? Jak to, že Johnny dneska zase neplatí?" Johnny sáhne do kapsy a říká: "Johnny má průkazku."
Já se Lucí taky kochám tou fotkou,jak je tam Usina zezadu.
Ivčo,povětří jsme zvládli dobře,ale já se bála o ty kolíky celou noc,přeci jenom tam jich pár je ještě těch slaboučkatejch,ale naštěstí se žádnej nezlomil,a kupodivu ani nám nic neulítlo a ani k nám nic nepřilítlo,to bylo tenkrát dost hrozný,když k nám od sousedů přilítnul plech.
trenér vzal děti na poslední srandazávody v letošním roce,bylo to úúžasný,Jára si to nejen perfektně užila s koníkama,ale i si začala zase víc věřit na Monďáskovi,a z nějákých asi dvaceti dětí do 14 let se s Mondim umístila v soutěži Volba dráhy na náádherním 4.místě.
Bylo to na Trojským ostrově,Parkuriáda.
Ivčo,pěkný seníčko,my taky takhle občas dostanem od někoho,kdo se potřebuje toho zbavit,jednou jsme dostali tady u nás ve vsi 3 obrovský plaťáky krásnýho sena,to si koníci mlaskali.
Pižďuch byl veselej teda nevídaně v tu sobotu,
kozloval tam docela slušně na oprácku a pak ještě i v hale,
ale Jára nespadla a v parkuru do 80 cm si odvezli s Pižďuchem náádherné 5 místo
z asi přibližně 50 startujících(bylo jich víc,jen nevím přesně,kolik).
Tady je jedna mašle za to Monďáskovo 4.místo
a druhou dostala,že pak mašličky dostávali všichni soutěžící.
Byla to ale hrozná škoda,že to v té soutěži nevyšlo s Pižďuchem,páč měli nejlepší čas,jela jasně na vítězství,jenže Pižďuch jednou shodil zadníma nohama,ale tak to je risk prostě...
Mám to všechno natočený,tak to tam ponahrávám a pak to sem dám.
Tady jsem si fotla kobylku,která je sice soukromá,ale z našeho oddílu,a já jsem na ní teprve teď objevila,že má na hlavě 3 víry,to jsem ještě nikdy u žádnýho koně neviděla...
Šárí, na Appasionatě jsme nebyli,ale známí tam vezli dceru hned po závodech.
Monďásek dal v parkuru potom i Žolíka,
to jsme do poslední chvíle netušili,jestli si to nerozmyslí,ale kdepááák....Byl moooc šikovnej.
Šaríí, to jsem moc ráda, že vše v pořádku dorazilo a že se deka líbí...tak ať dlouho a dobře slouží
Jaruško, tak malé Jarušce velká gratulace....je to holka šikovná...kluci samozřejně taky
můj malý pašík
Markét,moc děkuju,
právě na takových akcích Jára sbírá zkušenosti,taky tam musela Mondína opravit,páč se lekl těch lidí,co byli za vratama
,ale o tom to je,nemůže se nechat odvízt kamsi do dáli a Mondi zjistil,že lidi za vraty nekoušou,
a on si ještě zase tak úplně na těch skocích nevěří,teda spíš mi přišlo,že číhá,jestli Jára nechrápe,hihi,
ale ona byla přesvědčená,že to spolu přejdou,tak to přešli.
Jéééé,to by bylo hezký,kdyby Pierot byl taky takový čuně.
Rozárka si udělala zatím jen něco jako bahnitou podsedlovku
pak přijel Michal se slámou a tak jsme holky zavřely do kruhovky kde před tím měly trochu drezuru...zkusily jsme obě najednou...byla to docela sranda...Roza udávala tempo (poslouchá na slovo..kroook, kluuuus..jdi hop) a Zuzanka pak lítá za ní aby jí něco neuteklo
takže kruhovka byla dobře rozrejděná a Rozárka se zrovna v tom největším marastu musela vyválet..takže už tak krásná nebyla..jenže to už byla skoro tma a fo´ták to už nebral
Ahojky, tak já při těch vichrech přemýšlela, zda koně zavřít domů nebo je nechat venku. Ještě, že jsem je zavřela. Přes noc spadl ve výběhu strom-vyvrátil se i s kořenama. Byl to strom, pod kterým v noci koně chrápou...
Já včera měla pěkný nervy. Tchán koupil poníka hřebečka a hned ho pustil chytrej k Punťovi. Já byla v té době nakupovat, že jsem o tom ani nevěděla. Přijela jsem a když jsem je viděla spolu, šla jsem Punťu hnedka zavřít. Poník pochybuju, že by byl odčervenej či naočkovaný... No a když jsem ho vedla, tak jsem se zhrozila. Punťa krk jedna boule vedle druhé, kousance do krve, nenechal na sebe skoro vůbec šáhnout. Bez jiskry v oku, jak ho to bolelo. On je ňouma, že si nechá všechno líbit... Navíc smrděl od poníka jako kozel-majitel poníka ho měl ve chlívku s kozlem No, byla jsem nasr..á, ale starému člověku nevysvětlíš, co je dobrý a co ne. Potřebuju si najít práci, abych mohla dát Punťu do ustájení.Nebo ještě lépe koupit či pronajmout pozemek, kde bych ho měla.Jinak to bude pořád dokola...
Holky,představte si,že jsem minulý pondělí poslala toho mýho beránka,teda ten Jaruščin bejvalej fusak,do tý Snahy Brtnice a dneska je pondělá za týden a já mám oba beránky doma.
A cena? 716 Kč za oba i s poštovným.
týýýý brďo to je bomba!!!! senzace
vypadají skvěle
dobrej dáreček k vánocům i k narozeninám. budeš mít teď někdy vid
přeju ti všechno nejlepší!! zdravíčko, štěstíčko a ať jsou na tebe všichni hodní