Westernové plemena a jezdci kochači 205

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.12.2011 11:17
misamarincova

XXX.XXX.210.251

Tak jsem taky jednou založila:-)
Jaruš, přišel mi na mail ceník výrobků z té Brtnicesmajlík

9.12.2011 11:24
misamarincova

XXX.XXX.210.251

Markét, to je něco s tou krávousmajlík Taky znám pár lidí, co ale pro změnu pouští do volné přírody koně:-( Když nemají ve výběhu už žádnou trávu, tak je majitel prostě pustí do volné přírody,ať se napasousmajlík
Ivčo, tak to je mi líto s kolenem, ta je potvora a jak se to stalo? Ses nějak přichomítla v nesprávný okamžik, nebo to bylo cílené?
Já musím tedy zaťukat a letos už o koleni nevím, že by mu něco bylosmajlík

9.12.2011 11:26
madow

XXX.XXX.97.199

teda ženský, u nás je venku tak hnusně, že by ani psa nevyhnal, fičí až hrůza a do toho leje....co bych ted dala za ten nenáviděný sníh

Šaríí, deku jsem poslala až dnes...vůbec jsem se nedostala do města...spadly nám v práci komplet počítače a já tu měla od pondělka každý den nasomrovanýho PC technika.
ale už je na cestě..v pondělí je určitě u tebe

Miško a co vše vyrábí Brtnice?? mám si teď vybrat jejížka, takže bych to třeba nějak zkloubila :-|

9.12.2011 11:31
madow

XXX.XXX.97.199

No s tou krávou to je tak, že pan "chovatel" tam má jedinou kravičku a ta má telátko (telátko je býček.velké skoro už jak mamina)...mají udělanou ohradu kolem louky, kde se pasou, jenže jen z klasického lanka...a milé telátko se hold rozhodlo, že se půjde podívat na koníky, lanko nelanko a bylo u koní a probouralo ohradu....nejvíc mě naštvalo, když jsme se dozvěděly, že pán věděl co se stalo, svoje kravičky si zavřel a to že je probouraná ohrada nechal být...však taky dostal pěkně vynadáno....no a my máme o zábavu postaráno....nakoupit pásky, izolátory, zprovoznit pasák a budeme hnát kolem ohrady ještě elektriku smajlík

9.12.2011 11:35
misamarincova

XXX.XXX.210.251

Markét koukni sem: http://www.snaha.webz.cz/
Ceník bych ti pak poslala na mail:-)

9.12.2011 12:11
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkMíšo,mě taky přišla odpověď na tu mou otázku,za kolik ušijou baránka na sedlo z dodané kožušinkysmajlík,a musím říct,že mě velice mile překvapilismajlík,do toho jdu a hned v pondělá jim to tam pošlu,aby to došlo ještě než budou svátky a aby se to někde neztratilo.:-):-)
smajlíkMarkét,to bude asi nejlepší řešení s tou elektrikou,ale nedávala bych tam pásku,tele přes ní projde jako prd,ta se urve hned,ale lanko,to chvilku vzdoruje a tele dostane docela nabito,než to vzdá.:-)

9.12.2011 12:14
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)Jééé,já zapomněla napsat,že za to ušití chtějí 200 Kč + DPHsmajlíksmajlíksmajlík,to jde,néé,děvčata,to tam pošlu ten fusak celičkej a snad mi z toho 2 beránky ušijou,jupííííííííííííííííííííí.smajlíksmajlíksmajlík

9.12.2011 12:25
misamarincova

XXX.XXX.210.251

To je parádní cenasmajlíksmajlík I ty ceny všech výrobků jsou slušné:-) Jaruš, jediné, co paní nenapsala je, jestli když si vyberu výrobky(u některých je i číslo produktu), napíšu jim, příp. zavolám, jestli mi to pošlou na dobírkusmajlík Nebo jestli musím k nimsmajlík Což je dálka, to bych se na to vyprdla:-|

9.12.2011 12:30
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Míšo,určitě pošlou na dobírku.:-):-)
Míšo,a představ si,že teď jsem s tou paní mluvila a ona říkala,že když to v pondělí pošlu,tak do Vánoc mám 2 beránky na sedlo doma,smajlíkúúúúúúžasnýý.:-):-)

9.12.2011 12:31
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Míšo,pošli mi ten ceník,prosím:-),pro zajímavost.:-)
spurkovi@volny.cz

10.12.2011 13:27
canis lupus

XXX.XXX.12.171

Ahoj Kocháčci,
zase po dlouhé době. Jsem zpět v Praze a chystám se na vš. Snad se zadaří. Mám dotaz na Jarušku, možná spíš na juniorku- sháním samičku andulky, klidně i starší. Máte? Mějte se všichni fajn.

10.12.2011 13:30
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)Ahojky Markét,taky zdravím,ale andulku bohužel nemáme,můžu Ti přeposlat mejla na kámoše,ten mít asi bude,jestli chceš,nebo telefon.:-)

10.12.2011 19:42
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)):-))Takhle spí sedmero krkavců,teda pardon:-)),holubů,na naší střeše.:-):-)

10.12.2011 19:44
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Jdeme polonžovat Monďáska na louku.:-):-)

10.12.2011 19:45
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-(:-(Jak je pod mrakem,tak jsou ty fotky hrozně tmavý...smajlík

10.12.2011 19:48
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Při vyndavání čumbrků z ocasu má Mondi povoleno baštit.:-):-)

10.12.2011 19:54
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Mondi uviděl jezdce na kole,tak si ho zase musí prohlídnout.:-):-)

10.12.2011 19:56
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)):-))A pak trochu padal sníh,jenže to hned roztálo,tak se Monďásek takhle zřííídil.:-)):-))

10.12.2011 22:48
remonek

XXX.XXX.26.38

Tak jsem se zase pročetla až sem. :-) Markét to je supr,že jsi ji poslala až teď, mamča bude mít příští týden volno, tak mi ji hnedka vezme :-). Jinak s těm uprchlejma koníka, mno mě by asi kleplo, obzvlášť když jsi byla tak daleko a nemohla nijak pomoc, no a souseda toho bych snad hnala koštětem. Může se to stát, že kravky vletěj ke koním, přeci jen to jsou zvířata, ale je slušnost dojít a říct co se stalo s ohradou, to si myslel, že koně zůstanou poslušně stát doma ne smajlíksmajlík.
Holky kdyby jste ještě někdo chtěl ty kupony z jezdectvi, tak je taky můžu poslat, já to asi nějak nevyužiju, zatím se nic kupovat nechystám.
Teď v týdnu u nás v noci dost silně fučelo, normálně mě to probudilo a měla jsem takový divný pocit, jestli se třeba koně nelekli, neprorvali pásku a někde nelítaj, no holky asi jsem fakt magor, ale někde kolem půlnoci jsem sedla do auta a jela se na ně podívat :-)):-)), no čučeli na mě jako na zjevení, ale já aspoň měla klid.
Dneska jsem jim přivezla takový ten gymnastický míč, ale zatím jim ho dávat nechci, páč to tam máme docela bahniště a mokro a jak je to z kopce, tak se bojím aby až za tím budou lítat aby se nějak nenatáhli a něco se jim nestalo.
Jinak jsem v pátek měla venku Miuchu, nebyla venku asi týden, mno a jak jsem zvyklá, že Sobík je venku turbomyš, tak včera Miucha byla to samé :-D, ale bylo na ní vidět, že je ráda,že je venku, tak jsem ji na louce nechala trochu proběhnout, ale asi jsem ji nějako moc povolila otěže a holky takovou rychlost na chlaďasovi jsem snad ještě nezažila :-)):-)), samozdřejmě, že mi tam nezapomněla naházet pár kozlíku smajlík,tak to musíme ještě nějak vychytat aby se pak na ní Aleš mohl naučit pořádně cválat a nemusel se bát

12.12.2011 07:58
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)Šárí na tom není nic divného,že jsi se jela podívat na koně:-),naopak,je vidět,že jsi svědomitá a máš svoje koně ráda:-),já taky chodím kontrolovat v noci,co se děje,taky nám napůl odlítla IPA na boxe,ale to počkalo do rána,je tam dvojitej strop,takže tam ani neteklo a včera to Olda spravil,dřív to nešlo,neměl tu bombu s tím hořákem a stejně fučelo,to se v tom větru spravovat nedá.smajlík
smajlíkS tím míšem jsme na tom stejně,tady je to pořád z mírnýho kopečka a jak by se míč koním dokutálel a zastavil se na ohradníku,tak koně si s ním hrát už nebudou,páč se toho bojej,ale Pierot už zase začal tahat pneumatiky,akorát si s ním nikdo nechce hrát...smajlík

13.12.2011 07:44
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)):-)):-))Pierot mušel bejt v minulým životě prase...smajlíksmajlík

13.12.2011 07:46
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Moruš se moc neválí,teda jednou se zvrhne,to jo,ale nelepí si několik vrstev na sebe,jako Pierot.:-)):-))

13.12.2011 07:50
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Lucí,všechno nejlepší,hodně zdraví,lásky a radosti s Usinou k Tvému dnešnímu svátku.:-):-)

13.12.2011 08:08
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)A jedna Moruš letní,letos jsem je musela pouštět do kruhovky,aby jí vypásli,páč husy nestíhaly.smajlík

13.12.2011 08:10
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)):-))Včera Olda,když uviděl Pierotasmajlík,tak pravil,že už letos jezdit nebude:-),že počká do jara,až to bahno z něj odpadá i s chlupama.:-)):-))

13.12.2011 08:44
madow

XXX.XXX.97.199

Jaru, já se Oldovi ani nedivím smajlík
Pierotek je fakt jak pašík.....no co tepelná izolace musí být.

Rozárka hraje všema barvama

13.12.2011 08:45
madow

XXX.XXX.97.199

U nás mají koně taky gymnastický míč v ohradě, ale bojí se ho a nehrají si s ním

13.12.2011 08:47
madow

XXX.XXX.97.199

13.12.2011 10:47
bospor

XXX.XXX.200.59

to je hezký:-)
luci všechno nejlepší k svátku!!!
héééč už se dneska posunuju bez berlísmajlík ven si vezmu aspoň jednu, ale už se to rychle zlepšuje:-)
venku je tak hezky a já hniju tady:-( škoda. zatracená kobyla:-(

13.12.2011 10:53
bospor

XXX.XXX.200.59

a protože se nudím tak už teď..
vám všem přeju krásný vánoce a šťastný nový rok.
hodně zdraví, lásky, pohody vám i všem blízkým a zvířátkům

13.12.2011 10:54
bospor

XXX.XXX.200.59

13.12.2011 11:31
lucky

XXX.XXX.27.76

Děkuji moc za přání..já si vzpoměla až mi začali všichni gratulovat smajlík

Tady je kráásně, sluníčko, Usinku jsem byla hodit ke koníkům. A teď jsem vyřídila nějaké záležitosti, vytiskla si předlohu a jdu kreslit.... jeden obraz jsem včera poslala na Slovensko expres, zítra se předává. A do Vánoc musí být další 3.... takže mám mrtvici. Jdu sebou prásknout na gauč a kreslit a kreslit. Ale aspoň budou penízky, že.

Dneska jedu večer Use pro granule, už došly a vyzvednu ji další Ecobecy v lékárně..mám ještě dva recepty po 3 kusech vždy. Ale hlavní je, že to pomáhá. Včera jsem objednala koním odčervení, tak to snad do víkendu přijde. A chci Use koupit i ten olej z Ostropestřce.

No nic...já jdu kreslit.

tady ješště fellka Evitka

13.12.2011 12:44
didi

XXX.XXX.2.151

Tak já už to tady taky pověsím, když to ten příští týden vypukne :-)).

13.12.2011 13:24
bospor

XXX.XXX.200.59

to je hezkýsmajlíksmajlíksmajlík

13.12.2011 16:49
bospor

XXX.XXX.200.59

jsem dneska krmila koně po tejdnu:-|
šla jsem s berlí takže jsem musela 3x než jsem to všechno nanosila a koně už byli celý říčný co že to tam vyvádím
barču jsem uvázala a rozdala i ostatním. to už byli normální
jen všichni čuměli po tý berlismajlík nevěděli co si o ní mají mysletsmajlík nakonec jí vzali jako tušírku v kruhovce:-)
taky jsem odpoledne uklízela boudu. hromady hnoje tam byli a já měla docela honičku než jsem to uklidila:-(
mám tam písek, takže žádná velká práce, ale s chromou nohou žádná sláva a s asistentem taky ne:-|
hned, jak jsem vypadla, tak mi to šel asistent pepan zkontrolovatsmajlík

13.12.2011 16:51
bospor

XXX.XXX.200.59

14.12.2011 07:41
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-):-)Rozárka je krááásnááá.:-):-)
smajlíkMarkét,a to si s tím míčem nehraje ani ten poníček?smajlík

14.12.2011 07:46
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkIvčo,to je dobře,že už se to koleno zlepšuje,po neděli už budeš zase běhat jako srnka.:-):-)
:-):-)Krásný přáníčko,:-):-)já ještě žádný nemám,nápad už mám,ale potřebuju k tomu určitýho pomocníka,a ten zatím není.smajlíksmajlík
:-)Monďásek se pase,to teda nevím,co tam napase....smajlík

14.12.2011 07:47
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)):-))To Moruš má raději jistou potravu:-)),ta se ani moc neobtěžuje jít na pastvu a plýtvat energií pro to nic,co tam je..:-))

14.12.2011 09:13
lucky

XXX.XXX.27.76

Tady je dneska krásně. Ivčo, teda to nezávidím s tou nohou. Já se dnes taky chystám na vyvážení bobanů. Objednala jsem odčervení a výběhy jsou dost pobobkovanbé, takže všichni postupně vyvozíme co se dá. Dneska je krásně sluníčko, tak koně vyhodím ven se pást mimo ohradu. Beníka vždycky uvážu na lonžku a holky se drží ohrady, ty nikam nejdou. A pak vždycky vezmu Betty za ohlávku a Usa už sama utíká do ohrady. No a vyvozím nějaká kolečka bobanů. Pak musím zase kreslit..sakra..kdyjá se dostanu k těm kopýtkům smajlík. Ty dva asi až mezi svátky a Use třeba zítra udělám ty zadky..dneska se mi nechce..když budu ještě vozit bobany...

Jaruš, nevypadá ta Moruš už jako těhule ?smajlík

14.12.2011 09:21
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)):-))No jo,vypadá,:-))ale ona to zase na jaře shodí ty kilča:-),ono to taky hodně dělá,že nejezdím moc teď v zimě.smajlíkOna má prostě pocit,že je medvěd a musí si udělat tukový zásoby.:-)):-))
:-):-)Lucí,až budeš mít chvilku nafoť obrázky,já bych se kochala.....:-):-):-)

14.12.2011 09:31
lucky

XXX.XXX.27.76

Usa taky přibrala, jak mi kradla jako straka to seno. Ale kouli už snědla a tu druhou se mi po dvou dnech podařilo mazaně zadělat tak, že slečna se tam prostě nedostane. Což jsem ji pěkně nasrala,a le ráno je vyluxováno vše do posledního stébélka smajlík.

Trochu se to tady zatahuje a zvedl se dost vítr. Tak jsem dopila kafčo a půjdeme s holčí ven... V noci jsem se probudila a nemohla jsem spát, pořád jsem se budila. Máma udělala štrůdl a my se nějak přežrali a pak mě v noci pálela i žáha..no nebylo mi moc dobře smajlík
A teď jsem jak pytlem praštěnásmajlík

14.12.2011 09:38
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)No,ono se jim nic nestane,když na zimu trochu přiberou,:-)já mám radost,že jí chutnásmajlík a vím,že přes léto tak tlustá není,jak začneme jezdit,tak špíčky opadají a bude zase ve formě.:-):-)
smajlíkNo,něco jsem zaslechla,že má foukat docela silnej vichr...smajlíkMinule nám to zlomilo jeden kolík,tak už jsme dávali pevnej,silnej,ty slabý máme už co máme koně,a jak byly namořený Luxolem,tak doteď vydržely:-),začínají uhnívat až teď...:-)

14.12.2011 10:55
madow

XXX.XXX.97.199

Ženský co vy na to??? není to moc "klučičí"

14.12.2011 10:55
madow

XXX.XXX.97.199

jen mě u té podsedlovky děsí ten bílý spodek smajlík

14.12.2011 11:00
madow

XXX.XXX.97.199

Rozá je taky jak tlustý slon smajlík
ale vím že na jaře až začne víc makat bude zase krásňoučká
Moruška je krásná...hodila by se k Zuzance..jsou jak dvojčata :-|

Jooo Lucíí. hoď jsem pak obrázky, jsem taky moc zvědavá.....ráda se na to koukám a říkám si, proč já mám tak levé ruce

14.12.2011 11:23
madow

XXX.XXX.97.199

nebo mám ještě dvě varianty...tak babo raď smajlík

14.12.2011 12:17
lucky

XXX.XXX.27.76

Tyrkys smajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlík

Ale já žeru tyrkysovou, takže jsem zaujatásmajlík

Tak jsem vyvezla malý výběh..to bylo bobanů. Ještě trocha zbyla pod jabloní, ale už jsem nelěa sílu..jdu se najíst a kreslit. Koně se napásli a jsou spokojení.

Něco sem pak hodím.

14.12.2011 12:21
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Markét,já bych šla do té oranžové:-),líbí se mi ke kobylce nejvíc z těch barev:-),ale rozhodnutí je jen na Tobě:-) a pokud se Ti líbí ta tyrkysová,tak si jí prostě pořiď,:-):-)Rozince bude určitě slušet taky.:-)

14.12.2011 12:53
bospor

XXX.XXX.251.155

jaruska napsal(a):
smajlíksmajlíkIvčo,to je dobře,že už se to koleno zlepšuje,po neděli už budeš zase běhat jako srnka.:-):-)
:-):-)Krásný přáníčko,:-):-)já ještě žádný nemám,nápad už mám,ale potřebuju k tomu určitýho pomocníka,a ten zatím není.smajlíksmajlík
:-)Monďásek se pase,to teda nevím,co tam napase....smajlík

jo srnka!!! tak leda postřelená:-|:-)
markét já bych dala taky tu oranžovou. ty ostatní mi přijdou na ryzku ujetýsmajlík

14.12.2011 13:23
werča

XXX.XXX.180.83

bospor napsal(a):
a ještě jednou jinak:-)

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, kde jste udělala nebo v jakém programu tohle hezké přání? děkuji moc za odpověd.......

14.12.2011 13:57
madow

XXX.XXX.97.199

Tak zvítězila oranžová...přeci jen mám hnědé sedlo a uzdečku a ta oranžová má prvky hnědé smajlík

14.12.2011 16:57
bospor

XXX.XXX.189.31

werča napsal(a):
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, kde jste udělala nebo v jakém programu tohle hezké přání? děkuji moc za odpověd.......

to je jen rámeček tady odtud
http://www.loonapix.com/cz/
stačí jen vybrat fotku:-)

14.12.2011 17:04
bospor

XXX.XXX.189.31

doktoři z nemocnice mě předávají k obvoďákovi s tím, že mám začít nohu zatěžovat a do práce jít až se na to budu cítit:-)
mažu jak o život a nemám to už nijak moc oteklý, tak nemuseli nic tahatsmajlík se mi ulevilo:-)
dneska už jsem byla krmit koně bez berlí:-) sice to teď bolí, ale to přejde jak to bude chvilku v klidu:-)

14.12.2011 18:31
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkTo jsem ráda,Markét,v té oranžové bude Rozinka jako modelka.:-):-):-)
:-)smajlík:-)No,to si myslím,Ivčo,že sis oddychla hodně,když Ti nemuseli tahat vodu z kolenesmajlík,to asi není nic příjemnýho.smajlík
:-):-)Jarča byla dneska zase s Mondim,ale fotky nemááám...smajlík

14.12.2011 22:35
misamarincova

XXX.XXX.210.251

Tak jsem se dočetla až na konec:-) Markét, taky bych vzala tu oranžovou, bude Rozárce slušet:-)
Ivčo, to je dobře, že nemuseli tahat. Pamatuju se, jak jsem se kroutila, když vytahovali mně. Už nikdy víc:-( Ale chtěla jsem jen říct, že mně hodně od bolesti pomáhal krém Ibu Hepa-akorát mně tedy smrděl a kalhoty jsem musela dvakrát vyprat, abych to z nich necítila...:-|
Já jsem si teď konečně sedla. Dělala jsem dneska dvě chaloupky, pak jsem dělala slaměný věnec+ na tom jehličí. Ještě zbývá dozdobit, ale musím si od někoho půjčit tu tavící pistolysmajlík A teď jsem doškvařila sádlo...
U nás dneska hrozně fučí, ale je teplo. Nejdřív jsem myslela, že raději zavřu koně, ale venku jim je dobře:-) Pokud tedy neuletí ohrada(to zas ale ne):-))

14.12.2011 23:26
misamarincova

XXX.XXX.210.251

http://www.youtube.com/watch?v=jiXL48vckNw

Video, jak Lucinka pomáhá ve stáji :-))

15.12.2011 00:07
misamarincova

XXX.XXX.210.251

http://www.youtube.com/watch?v=y8guq2XuDIc
Ještě jedno a jdu spát:-)

15.12.2011 07:51
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-):-)Míšo,ta chaloupka je božííí,:-)smajlíksmajlíkto je náádhera,jsi hrozně šikovná.:-):-):-)
:-):-):-)A malá Lůca je to samý,šikulka:-),jak kydá,:-):-)to naše Jarča,když byla takhle malá a pomáhala kydat,tak si to bezostyšně přihlábla rukama,smajlíkkdyž jí to nešlo naložit,:-)to jsem se vždycky nasmála.:-)):-))

15.12.2011 09:27
lucky

XXX.XXX.27.76

Teda ty chaloupky jsou úúžasné!!! Nádhera! Jako z pohádky! A Lucinka je suprová jakou má radost z kydánísmajlík

Zrovna nám přivezli z Vetamixu maso pro psy, tak budou mít baštu. Usa ječí jak hysterka ve výběhu, protože nám už měsíc klestí a prožerávají olšinu za hrízemi kolem řeky a teď tam jede pomaloučku traktor a chlapi mu hází na vlečku dřevo a včera pálili chrastí. Takže Usa ječí na ten traktor a na mě, že co to jako jéééésmajlík.

A já se musím oblíknout, vodu do kýblů teplou a musím jít vyprat koněsmajlík. Kdyby jste ji viděli, jak se zřídila!!!smajlík. Nevím co v noci vyvádla, ale vylisovala si bobany na krku a zrovna na té straně, kde má hřívu a zapracovala si to do copů.smajlík
Takže jsem to musela rozpustit a půjdu vzít hadici, šampon a pak ještě kýble s teplou vodou a vypereme špindírusmajlík.

Ivčo, jsem ráda, že je koleno lepší. Mě dneska příšerně bolí páteř z toho včerejšího vození bobanůsmajlík

15.12.2011 09:29
lucky

XXX.XXX.27.76

Jo a ta oranžová na tmavou ryzku asi bude lepší. Ono na bělouše se hodí jakákoliv výrazná barva. Ale na ty ryzáky je lepší zelená, žlutá, oranžová..... ta modrá se mi líbí asi jen na běloušovi nebo vraníkohi. Nelíbí se mi modré věci moc na hnědých koních a na rezavých..ale ta tyrkysová mohla vypadat dobře.smajlíksmajlík

15.12.2011 10:24
misamarincova

XXX.XXX.210.251

Děkuju za pochvalu, těší mě, že se chaloupky líbí.:-) Letos jsem měla v plánu jich pár udělat na prodej-zájem by byl, ale mě se teda vůbec nechce. Tak snad příští rok. Navíc jsem vyzkoušela nový recept na perníky a hned ho vyhodila, to byla hrůza...
Jaruš malá taky dřív si pomohla rukou, ale chlap to těžko nesl, tak jsem jí vysvětlila, že rukou nemůže:-|
Lucí, to si dokážu představit, jak Usa vypadala:-))šikulkasmajlík
Já musím tedy zaťukat, ale letos co mám Punťu venku, tak na sobě ještě neměl bobana:-)
U nás teď sněží a prší, no fuj, hnus:-(

15.12.2011 10:48
madow

XXX.XXX.97.199

Hurááá zítra podsedlovka a čabraka příjde.......jen budu muset počkat až mi jí Ježíšek naježí smajlík

Fííha, ty chaloupky jsou teda fakt nádherné smajlíksmajlíksmajlík

a Lucinka šikovná smajlík

ty jo já jsem poslední tři dny jak polenem praštěný pakůň.....nic mě nebaví, v práci se to vleče jak smůla a přitom mám co dělat....konečně se lidičky splašili a já maluju dvě koupelny :-)

Rozárka mi dělá každodenní radost....jeden den jí hezky vypucuju, vyčešu nablejskám a druhý den jí ani nepoznám smajlík

15.12.2011 11:38
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-))Taky si tu Usinu dovedu představit,ale to bylo jen asi omylem,se jí zdálo,jak někde běží,tak běžela vleže tak moc,až doběhla k bobanovi,no...:-)):-)):-))To se stane.:-)
smajlíkNaše hemelky teda ani běhat nikam nemusej,ty sebou prásknou aspoň 2 x denně a podle toho to pak vypadá,my včera s Járou čistily Monďáska a a Monďásek byl za hodinu čistej a my byly jako prasata.smajlík
:-):-)Markét,já jsem stejně nedočkavá jako Ty:-)),už se na fotičky Rozárky v tom oranžovým kompletku moc těšííím....smajlíksmajlíksmajlík

15.12.2011 12:55
lucky

XXX.XXX.27.76

Tak Usa je vyšamponovaná a u koníků. Dneska jdu vyzvednout deku pro Betty, takže bude kočka.

http://www.horseclub.cz/horseclub/eshop/1-1-Western/40-4-Deky

chtěli jsme tu druhou bez toto lemu z kožichu. Sice ten kožíšek vypadá krásně, ale za chvíli bude na Betty jako prase. No, jenomže na deku už čekáme asi dva měsíce a není a tak jsem to včera urgovala a bohužel není v té barvě pořád a tak nakonec jedu dnes pro tu s tím kožichem..ta co je tam první. Ta červená. Betty nosí od Usy kamaše červené, takže bude mít červenou výbavu pěknou. Usa je nenosí roky ty chrániče. Škodilo by ji to na ten oblouk na šlaše co má po tom úrazu přední, takže mi tady strašily doma asi 8 let, tak jsem je dala pro Betty na používání.

15.12.2011 14:15
jaruska

XXX.XXX.213.11

http://www.equichannel.cz/zena-spadla-z-kone-bojuje-o-zivot-v-nemocnici

smajlíksmajlíkTo je hrozný,Lucí,nevíš něco bližšího?

15.12.2011 19:31
bospor

XXX.XXX.176.207

jooo to jsou krásný chaloupkysmajlíksmajlíksmajlík jsi šikovná:-)
luci já mám ty deky s tím beránkovým lemem a je to dobrý nemaže se to nějak moc:-) taky jsem z toho měla strach:-|
videa jsou kouzelnýsmajlík míšo máš moc fajn pomocnici:-) ten kůň tam je punťa? zdál se mi jinej než na fotkách:-| ale pěéééknej:-)

15.12.2011 19:32
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíkMarkét,Ty jsi malířka pokojů,teda koupelen?:-):-)

15.12.2011 22:04
madow

XXX.XXX.49.29

Jaruuuu, malířka ne smajlík
dělám grafické návrhy :-)

15.12.2011 23:10
misamarincova

XXX.XXX.210.251

Je to Punťa Ivčo:-) Ve stáji vypadá asi jinak a zrovna pil...smajlík

16.12.2011 08:31
lucky

XXX.XXX.27.76

Ahoj ! Teda o té nehodě nic nevím. myslím, že vím co je to za stáj, tady je jich strašně moc. Připadá mi, že tady je snad největší koncentrace stájísmajlík. Ale nehody u koní se bohužel stávají. Holčina určitě neměla přilbusmajlík

Jinak Usy se nějak nemohu nabažit...včera měla mazlivou a já ji pořád muchluji, jak je čisťounká a voňavá, když jsem ji včera musela vyšamponovatsmajlík. A hřívu má čím dál delší.:-)

16.12.2011 08:36
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkJestli neměla přilbu,tak je to fakt zbytečný takhle se zrakvit...smajlíksmajlík
:-))Já přemejšlím,kdy Pierotovi tu hřívu zase ošmikám,no ještě je čas,no....:-)

16.12.2011 09:06
lucky

XXX.XXX.27.76

Pierotovi ta krátká hříva nejvíce sluší. Dělá mu to moc hezký krk. Usa taky nevypadala špatně kdysi s ježkem, ale přece jen ten arabáš jen nejhezčí s krásnou dlouhou hřívou a Usa tu hřívu má po mámě pěknou...pokud si ji někde nezmrvísmajlík

17.12.2011 11:14
bospor

XXX.XXX.79.242

usinka je krásnásmajlík jen jsem luci přemýšlela, jestli pro ní dobrý to mytí a koupání teď v ziměsmajlík já bych to s jejíma problémama neriskovalasmajlík žlutý fleky jdou odstranit i jinak. nemusí to být jen vodou.
a jak jste všichni zvládli to povětří? já měla v noci strach, že vítr zboří ohradník a sfoukne plachty ze sena. kdyby jen na zem, tak by o nic nešlo. jenže mě jednou plachta spadla na koně a ještě přimačkla ohradník na zem a koně se tam pak dobu báli chodit:-( dneska v noci to drželosmajlík

17.12.2011 11:16
bospor

XXX.XXX.79.242

i jsem se byla v noci podívat, ale neviděla jsem vůbec nic. vlastně pepka:-) a ještě nějakej bílej flek v boudě na zemismajlík

17.12.2011 11:19
bospor

XXX.XXX.79.242

kol mám koní????:-) tady jsou všichni:-|:-) ale gábiny jen kousek:-)

17.12.2011 11:22
bospor

XXX.XXX.79.242

jéé vypadli mi písmenkasmajlík mělo tam být "KOLIK":-|
zajímalo by mě, jestli jsem je zapomněla napsat nebo vypadli počítačismajlík

17.12.2011 11:35
lucky

XXX.XXX.27.76

Holky mi zrovna odvedly Usu, šly se projet s koňmi a vyzkoušet Betty novou deku. moc ji to sluší. A uspořádala jsem jim velkou brigádu a budou vyvážet bobany z obou výběhůsmajlík. Mělo mi přijít odčervení, ale pořád to není...ta pošta je dnes děsnásmajlík. Já to sice chápu, ale i ta PPL na Slovensko s tím obrazem byla o den posunutásmajlík.
Já mám rozkreslený další portrét, tak budu kreslit, abych to stihla co nejdřív a poslalo se to včas.
Ivčo, já ji nekoupala celou. Jen tu hřívu a krk na levé straně, kde to měla vylisované. To nejhorší jsem spláchla hadicí a pak kýblem s teplou vodou, pořádně vymačkala a setřela a vydrbala ručníkem. Ono ty zapracované bobany v bílém kožichu a v hřívě jen tak dolů nejdou. A z mytí ocasu se nenachladí. Takže měla mokrou jednu stranu krku a plece jak to stékalo. Vydrbala jsem ji co to šlo a alou běhat kolem řeky, aby se zahřálasmajlík. Naštěstí je to u ní výjimka a už je dva dny čistá jak padlý sníhsmajlík

17.12.2011 11:41
lucky

XXX.XXX.27.76

z téhle fotky jsem nemocná..je tady takový plyšáček

17.12.2011 12:19
bospor

XXX.XXX.79.242

lucky napsal(a):
dnešní

mě se nejvíc líbí tahlesmajlík
:-| to já myslela že jí bereš celou:-) promiň!
ještě že na černým to není vidět:-) zato na barče asi budesmajlík no zatím ať si chodí žlutá:-|

17.12.2011 12:21
bospor

XXX.XXX.79.242

mám vycházky až od 1h tak se vesele nudím a projíždím starší fotky:-|
http://bospor.rajce.idnes.cz/1.8.-7.8._09/#P7200195.jpg

17.12.2011 17:16
lucky

XXX.XXX.27.76

Néééé!!!! Takový magor nejsééém!!!! Proto teď s ní ani nejezdím, protože nechci aby se zbytečně potila. Bere léky, proběhne jak chce. Mezi svátky, až budu mít trochu volněji, tak ji chci vzít pod sedlo pomaloučku na procházku, ale ani s ko%nmi nechci moc jet. Ona se mi pak zbytečně nervuje, protože by moc chtěla nějakou akci a já ji to nedovolím.

17.12.2011 17:57
elody

XXX.XXX.35.232

ahoj, máte moc hezké pohledy s koníkem, to jste tvořila sama? můžu se zeptat v jakem programu, mám něco stáhnuté z internetu, ale tak hezke tam nejsou..

17.12.2011 20:39
didi

XXX.XXX.80.194

Já jsme tvořila sama - ve Photoshopu.

Z fotografií jsem vyřízla hlavy a umístila jako objekty, přidala vločky (také jako objekty) a pak překonvertovala celé do ČB. Text a bubliny jsem přidala v klasickém malování od Windows - v Photoshopu to jde taky, ale složitěji.

18.12.2011 09:36
remonek

XXX.XXX.26.38

Tak jsem se sem holky konečně zase dostala, na baráčku jsme dávali nová okna, tak jsem měla o zábavu postaráno.
Markék deka dorazila v pořádku a je fakt suprová smajlíksmajlík,moc děkuju :-). Přiznám se, že kdybych měla west. sedlo, tak si ji snad i na Sobeše nechám :-) páč ta barva se mi hrozně líbí smajlík myslím, že Mie bude slušet.
Lucky ta Usa má stejnak neuvěřitelný kukadla :-):-)
Míšo chaloupky jsou nádherný, já jsem perníčky pekla na začátku prosicne a už jsou fuč, tak když dneska bude trochu čas, tak asi ještě něco napeču :-)
Holky taky byl u vás takovej fučák? U nás to byl děs, ale koňuchové to přežili v pohodě, pro jistotu se na ten vítr vyzbrojili pořádnou vrstvou bahna v kožichu a bylo jim fajn :-))
Nebyl jste včera někdo na Apassionatě? Já jsem byla poprvé a moc se mi to líbilo:-)), hlavně jak jsme si na konci mohli koně pohladit, sice jsem si přišla tak nějak blbě v davu dětí hladící si koníky, ale co :-)):-)):-))

18.12.2011 11:31
bospor

XXX.XXX.18.8

na apassionatě jsem nebyla. jen jsem přemýšlela jestli nepojedu se známýma. nakonec to nedopadlo. i jsem se ptala tady na fauně jak je vidět z těch zadních míst. z těch nejlevnějších:-| jaruška mi odpovídala, jenže já už jsem se nestihla domluvit s těma známýma:-(
místo toho mi dovezli seno:-| jiný známý vyklízeli půdu a nevěděli co se senem. tak mi ho dovezli koním:-) je to pěkný senosmajlík

18.12.2011 11:35
bospor

XXX.XXX.18.8

jen jsem nečekala že ho bude tak mocsmajlík jednu furu dostali koně do ohrady a dvě jsme dali vedle. jenže jsem to musela trochu přiházet a přikrýt. v tom větru fakt príma práce:-( krom toho pořád venku chodím s jednou berlí. jinak to koleno bolí:-(
do rána s tou kupou pěkně zatočilismajlík

18.12.2011 11:39
bospor

XXX.XXX.18.8

taky měli ráno pěknou žízeň:-| jen mám pocit, že tu vodu vylili a ne vypili:-( barča se od pepka naučila tam strkat hnáty

18.12.2011 11:41
bospor

XXX.XXX.18.8

Linkový autobus zastaví na zastávce, lidé nastupují a kupují si lístky, poslední nastoupí chlap v kovbojském oděvu. Vytáhne na řidiče dva velké kolty a říká: "Johnny dnes neplatí!" Řidič koukne do dvou hlavní a říká: "No jo, jasně, dneska neplatíš." Druhý den se totéž opakuje. I třetí den se to opakuje, řidiče to už naštve: "Co to má znamenat? Jak to, že Johnny dneska zase neplatí?" Johnny sáhne do kapsy a říká: "Johnny má průkazku." smajlík

19.12.2011 07:48
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Já se Lucí taky kochám tou fotkou,jak je tam Usina zezadu.:-):-):-)
:-):-)Ivčo,povětří jsme zvládli dobře,ale já se bála o ty kolíky celou noc,přeci jenom tam jich pár je ještě těch slaboučkatejch,ale naštěstí se žádnej nezlomil,a kupodivu ani nám nic neulítlo a ani k nám nic nepřilítlo,to bylo tenkrát dost hrozný,když k nám od sousedů přilítnul plech.:-(:-(
:-):-)trenér vzal děti na poslední srandazávody v letošním roce,bylo to úúžasný,Jára si to nejen perfektně užila s koníkama,ale i si začala zase víc věřit na Monďáskovi,a z nějákých asi dvaceti dětí do 14 let se s Mondim umístila v soutěži Volba dráhy na náádherním 4.místě.:-):-):-)smajlíksmajlíksmajlíkBylo to na Trojským ostrově,Parkuriáda.:-)

19.12.2011 07:51
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Ivčo,pěkný seníčko,my taky takhle občas dostanem od někoho,kdo se potřebuje toho zbavit,jednou jsme dostali tady u nás ve vsi 3 obrovský plaťáky krásnýho sena,to si koníci mlaskali.:-):-):-)

19.12.2011 07:56
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Pižďuch byl veselej teda nevídaně v tu sobotu,:-)kozloval tam docela slušně na oprácku a pak ještě i v hale,:-))ale Jára nespadla a v parkuru do 80 cm si odvezli s Pižďuchem náádherné 5 místosmajlík z asi přibližně 50 startujících(bylo jich víc,jen nevím přesně,kolik).smajlík

19.12.2011 08:00
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Tady je jedna mašle za to Monďáskovo 4.místo:-) a druhou dostala,že pak mašličky dostávali všichni soutěžící.:-)
:-)Byla to ale hrozná škoda,že to v té soutěži nevyšlo s Pižďuchem,páč měli nejlepší čas,jela jasně na vítězství,jenže Pižďuch jednou shodil zadníma nohama,ale tak to je risk prostě...:-):-)Mám to všechno natočený,tak to tam ponahrávám a pak to sem dám.:-)

19.12.2011 08:02
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)):-))Tady má Pižďuch jaksi jinou hlavu...:-)):-))

19.12.2011 08:04
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Tady jsem si fotla kobylku,která je sice soukromá,ale z našeho oddílu,a já jsem na ní teprve teď objevila,že má na hlavě 3 víry,to jsem ještě nikdy u žádnýho koně neviděla...:-)

19.12.2011 08:07
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Tenhle koník měl náádherný sestřih.:-):-)

19.12.2011 08:08
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Šárí, na Appasionatě jsme nebyli,ale známí tam vezli dceru hned po závodech.:-)

19.12.2011 08:10
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Monďásek dal v parkuru potom i Žolíka,smajlíksmajlíksmajlíkto jsme do poslední chvíle netušili,jestli si to nerozmyslí,ale kdepááák....Byl moooc šikovnej.:-):-):-)

19.12.2011 08:20
madow

XXX.XXX.97.199

Šaríí, to jsem moc ráda, že vše v pořádku dorazilo a že se deka líbí...tak ať dlouho a dobře slouží

Jaruško, tak malé Jarušce velká gratulace....je to holka šikovná...kluci samozřejně taky smajlíksmajlíksmajlík

můj malý pašík

19.12.2011 08:33
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Markét,moc děkuju,:-):-)právě na takových akcích Jára sbírá zkušenosti,taky tam musela Mondína opravit,páč se lekl těch lidí,co byli za vratamasmajlík,ale o tom to je,nemůže se nechat odvízt kamsi do dáli a Mondi zjistil,že lidi za vraty nekoušou,:-)a on si ještě zase tak úplně na těch skocích nevěří,teda spíš mi přišlo,že číhá,jestli Jára nechrápe,hihi,:-))ale ona byla přesvědčená,že to spolu přejdou,tak to přešli.:-):-):-)
:-)):-))Jéééé,to by bylo hezký,kdyby Pierot byl taky takový čuně.:-))

19.12.2011 09:05
madow

XXX.XXX.97.199

Rozárka si udělala zatím jen něco jako bahnitou podsedlovku smajlík

pak přijel Michal se slámou a tak jsme holky zavřely do kruhovky kde před tím měly trochu drezuru...zkusily jsme obě najednou...byla to docela sranda...Roza udávala tempo (poslouchá na slovo..kroook, kluuuus..jdi hop) a Zuzanka pak lítá za ní aby jí něco neuteklo smajlík
takže kruhovka byla dobře rozrejděná a Rozárka se zrovna v tom největším marastu musela vyválet..takže už tak krásná nebyla..jenže to už byla skoro tma a fo´ták to už nebralsmajlík

19.12.2011 10:20
misamarincova

XXX.XXX.210.251

Ahojky, tak já při těch vichrech přemýšlela, zda koně zavřít domů nebo je nechat venku. Ještě, že jsem je zavřela. Přes noc spadl ve výběhu strom-vyvrátil se i s kořenama. Byl to strom, pod kterým v noci koně chrápou...:-(
Já včera měla pěkný nervy. Tchán koupil poníka hřebečka a hned ho pustil chytrej k Punťovi. Já byla v té době nakupovat, že jsem o tom ani nevěděla. Přijela jsem a když jsem je viděla spolu, šla jsem Punťu hnedka zavřít. Poník pochybuju, že by byl odčervenej či naočkovaný... No a když jsem ho vedla, tak jsem se zhrozila. Punťa krk jedna boule vedle druhé, kousance do krve, nenechal na sebe skoro vůbec šáhnout. Bez jiskry v oku, jak ho to bolelo. On je ňouma, že si nechá všechno líbit... Navíc smrděl od poníka jako kozel-majitel poníka ho měl ve chlívku s kozlem:-( No, byla jsem nasr..á, ale starému člověku nevysvětlíš, co je dobrý a co ne. Potřebuju si najít práci, abych mohla dát Punťu do ustájení.Nebo ještě lépe koupit či pronajmout pozemek, kde bych ho měla.Jinak to bude pořád dokola...

19.12.2011 11:29
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkJéžíííš,Míšo,no teda,tak ještě že jste koně zavřeli,:-)fuj,to si nedovedu tu hroznou situaci představit,co popisuješ,brrr,to by dopadlo asi velice špatně...smajlíksmajlík
:-(No a stím poníkem,to je teda něco,to Ti řeknu,smajlíkchudák Punťa,smajlíksmajlíkfakt někteří lidi nemají rozum...smajlík:-(

19.12.2011 11:44
misamarincova

XXX.XXX.210.251

NO řeknu ti, že když jsem viděla ráno ten strom, tak se mi ulevilo, že byli koně doma:-) Teď ho tam mají jako drbátko:-) Dneska beru foťák, abych všechno vyfotila-Punťu na PFko, krypla poníka do inzerátu, strom, apod.:-)

19.12.2011 14:16
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)smajlíkHolky,představte si,že jsem minulý pondělí poslala toho mýho beránka,teda ten Jaruščin bejvalej fusak,do tý Snahy Brtnice a dneska je pondělá za týden a já mám oba beránky doma.smajlíksmajlíksmajlíkA cena? 716 Kč za oba i s poštovným.smajlíksmajlíksmajlík

19.12.2011 14:18
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)smajlíkNáádhera,už se těším na vyjížďku,až mě nebude studit prdééél.:-))smajlíksmajlík

19.12.2011 15:44
bospor

XXX.XXX.3.165

týýýý brďo to je bomba!!!! smajlíksmajlíksmajlík senzace:-) vypadají skvělesmajlík
dobrej dáreček k vánocůmsmajlík i k narozeninám. budeš mít teď někdy vid:-|
přeju ti všechno nejlepší!! zdravíčko, štěstíčko a ať jsou na tebe všichni hodnísmajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík