koupili jste někdo koníka zanedbaného, hubeného, nebo určeného na porážku. Jak se u vás koník spravil? Posílejte fotečky před a po ať každý vidí, že se má koník u vás co nejlíp
Tak tohle je moje Jiskra první den co jsme ji dovezli. Podviživená, zrazená a s tříměsíčním prckem.
martulka
napsal(a):
koupili jste někdo koníka zanedbaného, hubeného, nebo určeného na porážku. Jak se u vás koník spravil? Posílejte fotečky před a po ať každý vidí, že se má koník u vás co nejlíp
Tak tohle je moje Jiskra první den co jsme ji dovezli. Podviživená, zrazená a s tříměsíčním prckem.
ještě jednu
martulka
napsal(a):
ještě jednu
A teď příjde ta změna. Po roce co je u nás je Jiskra ten nejlepší kůň, spravila se, je důvěřivá a má ráda lidi kolem sebe
martulka
napsal(a):
A teď příjde ta změna. Po roce co je u nás je Jiskra ten nejlepší kůň, spravila se, je důvěřivá a má ráda lidi kolem sebe
v celé své kráse
bobo
napsal(a):
a letos
tak ted zmena jak stoleti samo dartagnan 14 dni v novem
kikuska
napsal(a):
a nyni
martulka
napsal(a):
no my zas měli opačný problém :) Sumo po příjezdu
verfa
napsal(a):
a nyní
verfa
napsal(a):
a ještě jedna
hlozi
napsal(a):
Muj konik po prijezdu do staje....
Po cca pul roce...
kikuska
napsal(a):
Kikuško,máš krásného koníka,Dartagňan je na té fotce opravdu kost a kůže.Myslela jsem si,že byste všichni mohli napsat,odkud jste si svého koníka přivezli,jmenovitě od koho,abychom si my ostatní udělali obrázek o určitých lidech.
hlozi
napsal(a):
Po cca pul roce...
celkem pěkný změny samosebou k lepšímu.....taky máme ve stájí chuděry který jsme dovezli tak před měsícem jednu před půl rokem byly to chlupatý chodící kosti a kůže ani mě nenapadlo je fotit jen vždycky všici stojíme a koukáme na to co dokážou lidi těm zvířatům udělat,ale vyfotim aspoń teď a šoupnu to sem taky,ta jedna je ještě ve špatnym stavu ta druhá už se zaoblila ale je ještě ke všemu na obě oči slepá:(prostě pech....no uvidíte sami.
Takovýhle koně,kterým se majitele věnovali takto mají zlatou povahu a jsou za všechno vděční....nechápu jak to někdo těm zvířatům může udělat.
Kdyby ste viděli kobču co jsme dovezli nedávno tak nevim jak vy ale já brečela vyniká jen její velká hlava,je to bílá kobyla hříbě ještě měla pod sebou takže to co snědla dala hříběti nedovedu si představit to hříbě....kopyta byly nehorázně přerostlý chodila po patkách,no prostě měla to jako lodě,taky má kůli tomu pěkně zničený klouby má něco jako medvědí tlapy....prostě ve spěnkách strašně prošláplý.To by jste museli vidět jak chodila po ostouhání...ale jinak strašně hodná kobylka,důvěřivá,neublížila by ani cizímu za kus žvance a když viděla trávu málem se radostí zbláznila.
Hodim jsem fotku tenhle víken budu fotit.
jaruska
napsal(a):
Kikuško,máš krásného koníka,Dartagňan je na té fotce opravdu kost a kůže.Myslela jsem si,že byste všichni mohli napsat,odkud jste si svého koníka přivezli,jmenovitě od koho,abychom si my ostatní udělali obrázek o určitých lidech.
no nevim,jestli je to vhodny napad,urco by jsme byli vsichni neradi,kdyby pak s nami ten dotycny zametl podlahu...ja jen reknu,ze je tmavsi pleti,prijmeni je jedno z castych romskych,ale lakatoš to neni.....
jaruska
napsal(a):
No když myslíš,že by Ti něco udělal,tak ne.
Sorry že vám sem tak lezu...Ale Rom jménem Lakatoš mému tátovi dluží 25 tisíc už 5 letA když táta řekl , že to oznámí na policii , že mu nezaplatila za opravy , tak pláchnul se svojí xxx členou rodinou kamsi
Myslím , že on těžko bude pátrat po netu , kam jsi napsala jeho jménoJen ho sem napiš
Třeba je to ten , co nám sežral 2 psi s PP (za slušnou sumu)
Jinak se u tebe spravil překrásně