ladí tady někdo do růžova? Chtěla bych kobylu sladit do teto barvy tak hodťe fotky, pro inspiraci:)
Ne, ten materiál se jmenuje biothane. Je to v Americe vyráběný bioplast, který se používá i ve zdravotnictví pro svoje výborné vlastnosti. Nemění se v mrazu, ani v teple, neplesniví, nevadí mu voda. Jediná údržba je umytím pod proudem vody. Vyrábíme v 17 barvách uzdečky, martinagly, třmenové řemeny, atd. Sortiment najdete na stránkách www.4horse.cz
Ten materiál má lepší vlastnosti než kůže, v tahu vydrží až 450 kg a zvířaty je velice dobře přijímán. Používá se hodně ve vytrvalostním ježdění, kdy má koník uždění na sobě celý den a na materiál jsou kladeny vysoké nároky. Na obrázku ohlávka pro hříbě.
Zájem je velký, jsme jediný výrobce v ČR, šijeme na zakázku, podle přání zákazníků. Uzdečka v národních barvách:
happylinda
napsal(a):
ladí tady někdo do růžova? Chtěla bych kobylu sladit do teto barvy tak hodťe fotky, pro inspiraci:)
Ne že bych do ní vysloveně ladila, pořizovala jsem ji tak trochu z recese-v kombinaci s bílou uzdečkou to vypadá dobře, růžová už by mi přišla přehnaná (ale fakt je to otázka vkusu, jako u všeho:-); ale rezavá je pro růžovou "nejhorší" barva koně, půjčovala jsem tuhle sadu kamarádce na šimla a tomu slušela mnohem víc:-)
Na http://www.draace.cz/articles/1430-co-mne-nejvice-rozesmalo-part-8 je k vidění fotka, ať nekradu:D
happylinda
napsal(a):
Prodala jsem svojí kobylku bezvadným lidem, a její mladá jezdkyně si na ní vybrala růžovou :) ... a myslím že udělala dobře, moc jim to sluší :)
Vyrábíme v růžové barvě spoustu výrobků: www.4horse.cz