Pravidelné ježdění - kousek od Doks okr. Česká Lípa

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.4.2012 10:20
misicka

XXX.XXX.8.26

ahojky všem..sháním pro moji kobylku parťáka na ježdění...kobylka je spolehlivá a nyní v tréninku jak drezurním tak i skokovém...je opravdu hodná není zákeřná..ale chtěla bych raději zkušenějšího jezdce a hlavně samostatného...venku se občas lekne..ale nezdrhne !!

nestíhám tak často jezdit a ona to potřebuje...chtěla bych hlavně vyjížďky ven..je ustájena přesně Luka - Týn ( dříve majitel byl p. Vaňha) příroda je zde krásná...

když je špatné počasí je možnost využít i krytou halu..takže se nemusíte bát počasí :)

chtěla bych za ježdění příspěvek na ustájení..vše dle dohody a četnosti ježdění...nebo i svezu nejezdce na ruce..jak děti tak i těžší jezdce..

vše je na domluvě...chci jen aby o ní bylo dobře postaráno a zacházeno jak si zaslouží...:-)

3.4.2012 10:20
misicka

XXX.XXX.8.26

misicka napsal(a):
ahojky všem..sháním pro moji kobylku parťáka na ježdění...kobylka je spolehlivá a nyní v tréninku jak drezurním tak i skokovém...je opravdu hodná není zákeřná..ale chtěla bych raději zkušenějšího jezdce a hlavně samostatného...venku se občas lekne..ale nezdrhne !!

nestíhám tak často jezdit a ona to potřebuje...chtěla bych hlavně vyjížďky ven..je ustájena přesně Luka - Týn ( dříve majitel byl p. Vaňha) příroda je zde krásná...

když je špatné počasí je možnost využít i krytou halu..takže se nemusíte bát počasí :)

chtěla bych za ježdění příspěvek na ustájení..vše dle dohody a četnosti ježdění...nebo i svezu nejezdce na ruce..jak děti tak i těžší jezdce..

vše je na domluvě...chci jen aby o ní bylo dobře postaráno a zacházeno jak si zaslouží...:-)

další foto

3.4.2012 10:22
misicka

XXX.XXX.8.26

misicka napsal(a):
další foto

a ještě jedna :)

6.4.2012 18:10
ryanna

XXX.XXX.252.141

Ahoj,mám v Doksech rodče a vyrostla jsem tam. Do Luka-Týna jsem jezdila jako malásmajlík okukovat koníky, to jich tam ještě p. Vanha měl jen pár. Jen jsem se chtěla poptat, jak to tam chodí? Byla jsem se tam podívat v létě , jen u výběhu a koní tam bylo moc. Myslela jsem,že to má jako chovatelskou stanici? Má to vůbec ještě on? A pokud to neva, můžete mi napsat kolik tam chtějí za ustájení a jak to tam vůbec fuguje?Jsem také majitelka koně, ale mám ho v jiném okrese. :-) Tak jsem jen zvědavá, jak to tam vlastně je :-)smajlík

8.4.2012 22:45
misicka

XXX.XXX.252.96

ryanna napsal(a):
Ahoj,mám v Doksech rodče a vyrostla jsem tam. Do Luka-Týna jsem jezdila jako malásmajlík okukovat koníky, to jich tam ještě p. Vanha měl jen pár. Jen jsem se chtěla poptat, jak to tam chodí? Byla jsem se tam podívat v létě , jen u výběhu a koní tam bylo moc. Myslela jsem,že to má jako chovatelskou stanici? Má to vůbec ještě on? A pokud to neva, můžete mi napsat kolik tam chtějí za ustájení a jak to tam vůbec fuguje?Jsem také majitelka koně, ale mám ho v jiném okrese. :-) Tak jsem jen zvědavá, jak to tam vlastně je :-)smajlík

ahojky...no p. Vaňha je nyní nemocen...vlastní to tam teď p. Říha...a ustájení tam dříve nebylo možné...chovatelskou stanici tam má ale ne v takovém množství....nyní se rozhodl tam ustájit i další koníky...

no nevímco přesněji chceš vědět...na ustájení bere normálně koně..koně mají režim přes den venku na noc box..nebo dle přání majitele..k dispozici je tam krytá hala..venkovní písková jízdárna..po té si klidně můžeš nechat koníka v boxu..vše záleží jak a co kdo chce...já tam mám kobylku od dubna...což jechvilku :) vyjížďky jsou tam super...opravdu krásné okolí ...

můžeš tam chodit jak chceš..když budeš vědět že přijedeš ráno nechají ti koníka klidně v boxe..

za ustájení chtějí 4000 kč kvůli té hale...je v tom seno, pak ječmen, nějaký šrot pro koně, seno, hala...vše je na domluvě s majitelem koně..

pro jezdce je tam vytápěná kuchyňka kde si každý může udělat co chce...záchod..sedlovna .posezení venku..no vše super...nemůžu si to vynachválit :)

9.4.2012 18:17
ryanna

XXX.XXX.224.3

Ahoj, děkuju za odezvu. :-) Tak to je pěkný, sice teda dost dráhý, ale když je tam zase možnost haly atd. Tak to asi není zase tak přehnaná částka. Já sem slyšela, ž p. Vanha je po mrtvici. Jen jsem byla zvědavá, jak to tam vlastně je. Ty výběhy mají obrovský, to dříve nebylo. A ty jsi odkud? A co máš za koníka? Asi jsi na parkur, že? Já bych ráda jezdila western, ale jen rekreačně, mám mladého koníka a snažíme se ted obsedat, je to plašan, tak to není lehký a jde to hrozně pomalu :-):-))

10.4.2012 08:35
misicka

XXX.XXX.8.26

no zase když si srovnáš cenu okolo kde mají halu...tak je to ještě nízká cena...je osvětlená takže v ní můžeš jezdit kdy chceš...takže cena je super..koníci jsou po pár koních v ohradách a mají tam stálý přísun sena atd..je to fakt super pro koníky i zázemí pro lidi..je tam vytápěná kuchyňka. sedlovna...toalety...no vše co člověk potřebuje pro sebe i koníka :)

no já mám slezskou noričku..ale je to lehčí typ a s chlaďasem má společný jen tělo :) jinak je dost rychlá..ale zase se na ní můžu splehnout...asi půl roku jsem se sní dala více na drezuru a parkur...dříve jsem také jezdila western..ale nějak mě nesedl nevim no :)

jinak já bydlím v Bělé pod Bezdězem...takže hledám právě někoho ještě na ní..není to zrovna kousek...ale hlavně by potřebovala víc makat...a nějak nestíhám :) a taky ty peníze no...musí se mě to nějak vrátit aspoň něco...

a kde máš ty koníka??no obsedání je jak u kterýho koníka lehký...nějakýmu to je jedno a jiný zase to moc řeší no :)

10.4.2012 19:46
ryanna

XXX.XXX.224.3

Tak to máš dost z ruky. Já bydlím u Rakovníka a koníka mám u kamarádky v místě bydliště. Western se mi líbí, protože je to pohodička :-) Já chci jezdit jen rekreačku a na to je to super. Já mám teda křížence, flekatýho :-) On je zrovna ten typ koníka se kterým se musí pomaleji. Je to trochu janek . No ale půjde to s ním. :-) Trvá mu dýl, než zjistí, že se vlastně nic neděje a že sedlo nebolí atd :-) Naštěstí, je to mlsná huba a tak to někdy tlačíme přez to jídlo :-) Kolem Doks je ted hodně koní, dokonce pod Bezdězem má nějaká holčina koně. Nestálo by za to poohlédnout se po ustájení někde blíž?

11.4.2012 09:06
misicka

XXX.XXX.8.26

pod Bezdězem vím že mají koně..jsou tam jen dva..má je tam jedna holčina s kterou se bavím..ale mají to tam jen jejich koně a další tam nechtějí..pak ve dvoře na Bezdězu ruší stáje..takže tam taky nic..a já sem ji měla v Hlínovišti dříve..nebylo to tam špatný..ale jsem v práci do 16hod..a v zimě si pak nezajezdim a jedině o víkendu a to musí být zrovna hezky...tak jsem šla sem kvůly hale....jinak bych si ji nechala v tom Hlínovišti..jinak pak v okolí aspoň osvětlená jízdárna není.

a šli jsem i dvě kamarádky tak tam nejsem sama :)

tak to půjde..podplácet koníka a zvykat ho na sedlo..nebude to hold hned no :) ale určo se nechá :)

11.4.2012 20:10
ryanna

XXX.XXX.224.3

No jo, to znám. Práce a rodina, pak je času málo :-( Já jsem ráda, že ho mám v místě, jinak bych to asi taky nezvládala. Sedlo už nosí, uzdečku taky, ted si musí zvykat na nošení živé váhy :-) Já jsem ted po zlomenině prstu a tak mě zastupuje kamarádka a statečně na něj leze :-) Zatím jen seděla, nechodila. Ale vozila se její malá dcera a bylo to celkem v poho. On na to přijde, že to není nic hroznýho :-D Jsem ráda, že mám pomocnici, sama bych to nezvládla smajlíksmajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík